Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια.

fire περαστικα στο μωρακι σου..θα περασει. οσο για το προσωπακι ενυδατωσε το λιγο με κρεμουλα. εγω βαζω aderma πολυ καλη για ατοπικη δερματιτιδα κ χωρις χημικα.

clelia της weleda 6.00 ευρω απο ελλαδα (ecobaby.gr). πολυ καλη..

τσιπουριτσα πες μας για α;νηψακι σου? πως τα περασατε? το κουτισταν ετοιμο?

vasdeli τελειο δωρακι! με αυτο τον τροπο κ τα αδερφακια θα ειναι αγαπημενα. δε θα υπαρχει ανταγωνισμος..ολα ειναι θεμα μαμας

αδιαθετησα ρε γμτ κ εχω ξενερωσει κ ειμαι κ χαλια...

κανατε το 2ο εμβολιο?? εμεις 23/12 εχουμε..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ecobaby αν δεν απατώμαι εδρεύει στο Αιγάλεω, οπότε λογικά σου ήρθε μέσα σε 24 ώρες η παραγγελία, σωστά??

Η Ελισάβετ έκανε το 2ο εμβόλιο όταν έκλεισε τους 3 μήνες... Θα ουρλιάξει λογικά η δικιά σου, βάλε την στο στήθος και αμέσως θα ηρεμήσει...

Τελικά εγώ δεν αδιαθέτησα που νόμισα 2 φορές. Πώς σου ήρθε η πρώτη περίοδος? Είχες προεόρτια ή εκεί που καθόσουν αμέριμνη το συνειδητοποίησες? Ένα άγχος το έχω για την πρώτη περίοδο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

clelia ναι ηρθε η παραγγελια την ιδια μερα κ επειδη ειχα παραγγειλει πανω απο 20 ευρω δεν πληρωσα μεταφορικα. τωρα τελειωνει κρεμα κ σαμπουαν κ πρεπει να παραγγειλω ξανα

οσο για περιοδο απο χθες ειχα τρομερη υπνηλια κ πονοκεφαλο, κ σημερα πονο στα νεφρα, νευρα, φουντωματα κλπ κλπ και εχω πολυ λιγο αιμα απο το πρωι...δεν ειναι κανονικη ροη ακομα..απαισια νιωθω..ειχα ξεχασει πωςειναι.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Καλημέεεερα!!!

Θα πάμε να αγοράσουμε δωράκια!! Θα πάρω και για το μπεμπέ μου κάτι σε στυλ μαξιλάρι με πραγματάκια που κρέμονται από πάνω του. Κάτι σαν γυμναστήριο, απλά από κάτω θα είναι σαν πουφ! Και για το βαφτιστήρι μου θα πάρω και για την ανηψιά μου!!

Το μωρό σκούζει!!

Τα λέμε κούκλες μου!!

Mamounaki περαστικά!! Όντως, τα έχουμε ξεχάσει αυτά...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Πως ειστε;;Σας διαβαζω αλλα λόγω των ζουζουνιων σπάνια βρισκω χρόνο και για να γραψω..

Εμεις ειμαστε καλά καιν τη Δευτερα πάμε για το πρωτο μας εμβολιακι..Ο μεγαλος μου ειναι λίγο αδιαθετος κ την Δευτερα θα τον δει κι εκεινον η παιδιατρος..Μετα θα πάμε στον παιδικό για εγγραφη και να δουμε ποτε θα μας ειδοποιήσουν

Κατα τα αλλα περιμενουμε κι εμεις τα Χριστουγεννα, να μαζευτουμε οικογενειακώς, να χαρούμε τα ζουζουνια μας και να ανταλάξουμε δωρα και ευχες.Σήμερα εχουμε αγορα , ψβνια και αυριο εκκλησιασμό για τη μαμα και τον μεγαλο γιο

Σας φιλώ ολες και ευχομαι να περνατε καλά με υγεια!!!

Βικυυυυ τι κανεις, πως πας κοριτσαρα;;;;Εφτασε ο καιρος!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!1

τσιπουρα μου!!!σου απανταω εδω..!!!σευχαριστω που με θυμηθηκεσ!!

δεν εχω καθολου χρονο!!!!μα καθολου....τρεχω απο το πρωι εωσ αργα το βραδυ.....και το βραδυ παλι αν σταθω τυχερη και δεν ξυπνησουν!!!!

και μεσα σε ολα αποφασισα να φτιαξω μελομακαρονα κουραμπιεδεσ κτλ!!!!που βρηκα χρονο,αλλο θεμα....αναμμεσα στισ τσιριδεσ και στον χαμο εγιναν κ αυτα!παντωσ πετυχαν πολυ!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

σημερα θα δωσω για 1η φορα γαλα που εβγαλα με το θηλαστρο και το φυλαξα στο ψυγειο

ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το ζεστανω,σε μπεν μαρι ή σε θερμοκρασια δωματιου??

fire εμενα μου φεραν μια συσκευη δωρο που ζεσταινει μπιμπερο με ατμο σε 3 λεπτα (nuk) κ εχει γυρω στα 30 ευρω, αλλιως παραδοσιακα μπεν μαρι. το γαλα στο ψυγειο για 24 ωρες, μετα το πεταμε. αν ειναι εκτος ψυγειου διατηρειται για 2ωρες.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

την αποθηκευση του γαλατος στο ψυγειο την εκανα σε πλαστικο της medela (ειναι του θηλαστρου)

μετα το εβγαλα απ το ψυγειο το εβαλα στο γυαλινο dr brown μπιμπερο και μετα στο μπεν μαρι να ζεσταθει και του το δωσα

το κανα ηδη,ελπιζω να το κανα σωστα

μεγαλο ζορι τραβαω η πρωταρα:rolleyes:

φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και χαλασει το γαλα και ξεκανω το μωρο μου

σ ευχαριστω vasdeli μου

Διαφημίσεις

fire εμενα μου φεραν μια συσκευη δωρο που ζεσταινει μπιμπερο με ατμο σε 3 λεπτα (nuk) κ εχει γυρω στα 30 ευρω, αλλιως παραδοσιακα μπεν μαρι. το γαλα στο ψυγειο για 24 ωρες, μετα το πεταμε. αν ειναι εκτος ψυγειου διατηρειται για 2ωρες.

2 ωρες?? απο την αντληση?

δεν το ξερα,νομιζα κανα μισαωρο

ο αδερφος μου ειναι βιολογος και μου πε μισαωρο και πολυ ειναι μετα αναπτυσει διαφορα..

stone περαστικα στο παιδακι σου, κ να μην πονεσει το μωρακι σου με το εμβολιακι.

eirini κ του χρονου! θελουμε κ μεις μελομακαρονα να φτιαξουμε αλλα ολο το αναβαλλω..χαρα στο κουραγιο σου. ειναι ομως ωραια, μυριζει ολο το σπιτι χριστουγεννα!

clelia καταλαβα ποιο παιχνιδακι λες...θα ξετρελλαθει η μικρη...τωρα αρχισαν να καταλαβαινουν κουνανε ποδια κ κοιτανε οτι κρεμεται...ε να μην κοιμονται κ ολη μερα. καλα ψωνια!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

2 ωρες?? απο την αντληση?

δεν το ξερα,νομιζα

ο αδερφος μου ειναι βιολογος και μου πε μισαωρο και πολυ ειναι μετα αναπτυσει διαφορα..

οχι καλε..αμα δηλ το παιδι κανει μια ωρα να φαει εσυ θα το πετας στο μισαωρο? ειμαι σιγουρη για το 2ωρο.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

την αποθηκευση του γαλατος στο ψυγειο την εκανα σε πλαστικο της medela (ειναι του θηλαστρου)

μετα το εβγαλα απ το ψυγειο το εβαλα στο γυαλινο dr brown μπιμπερο και μετα στο μπεν μαρι να ζεσταθει και του το δωσα

το κανα ηδη,ελπιζω να το κανα σωστα

μεγαλο ζορι τραβαω η πρωταρα:rolleyes:

φοβαμαι μη κανω κατι λαθος και χαλασει το γαλα και ξεκανω το μωρο μου

σ ευχαριστω vasdeli μου

σωστα το εκανες:tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...