Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπεμπε???

το θελω αλλα μυριζοντας μενεις εγκυος???:(;):(;)

θα της το κολλησω με τσιρωτο :tongue::tongue:ολο βγαζει πιπιλα βαζει δακτυλακι :?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοπελαρες.....

Αχ καλε τελευταια μερα μασ σημερα στην γιαγια και στον παππου κι αρχισε η γιαγια να λεει στην μικρη : και με ποιον θα μιλαω εγω τωρα μου λες? ο παππους ποια θα κοιμιζει τα βραδυα???

Παντως τωρα που μαζευω σιγα σιγα τα πραγματα της κυριως γιατι εγω δεν ειχα και πολλα δικα μου φερει εδω...γεμισαμε 2 βαλιτσες κι ενα σακο απο ρουχα μεχρι και παιχνιδια ...πω πω παναγια μου το αμαξι θα το γεμισω 2 φορες :tongue::tongue::tongue: που να παμε και διακοπες τι εχει να γινει :D:D:D:D

9zlup2.png

κοριτσια καλημερα,

ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι παρολο το πλυσιμο και την αλλαγη πανας (παμπερς) συνεχομενα ο μικρος μου συγκαηκε στο κωλαρακι

βαζω σπαθολαδο,τον στεγνωνω με πιστολακι αλλα καμμια βελτιωση ακομη..

καμμια ιδεα??:confused:

εχει βγαλει και σπυρακια στο προσωπο δεν ξερω αν συνδεονται..

κοριτσια καλημερα,

ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι παρολο το πλυσιμο και την αλλαγη πανας (παμπερς) συνεχομενα ο μικρος μου συγκαηκε στο κωλαρακι

βαζω σπαθολαδο,τον στεγνωνω με πιστολακι αλλα καμμια βελτιωση ακομη..

καμμια ιδεα??:confused:

εχει βγαλει και σπυρακια στο προσωπο δεν ξερω αν συνδεονται..

Να μην στενοχωριέσαι!!! Αυτό το αντιμετωπίζουν πάάάάρα πολλα μωρά, σε διαβεβαιώνω....:tongue:

Λοιπόν, το σπαθόλαδο είναι θαυματουργό, δεν χρειάζεται όμως να το στεγνώνεις με το πιστολάκι γιατί έτσι αφυδατώνεις ακόμη περισσότερο την ήδη προβληματική περιοχή....Έτσι και αλλιώς το σπαθόλαδο είναι λαδάκι και δεν στεγνώνει....απλά επουλώνει...

Μια άλλη ιδέα, αν δεν δεις αποτέλεσμα με το σπαθόλαδο είναι να ζητήσεις από το φαρμακείο μελάνι για το σύγκαμα των μωρών. Ναι, ναι, καλά ακούς μελάνι, έτσι το ζητάς. Είναι πραγματικά σαν μελάνι, το βάζεις με βαμβακάκι στην προβληματική περιοχή!!! Ο πωπούλης του μωρού γίνεται μπλαβί(!!!) αλλά μην σε τρομάξει αυτό. Δρα αμέσως και έχει αποτέλεσμα!

Τα σπυράκια στο πρόσωπο μάλλον ιδρωτηρια είναι αν είναι σαν σπιθουράκια, μικρά και κόκκινα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

fire υπαρχει μαι κρεμα η sudocreme εγω την βαζω προλιπτηκα στην μικρη σε καθε αλλαγη πανας απο την μερα που γεννηθηκε ειναι δοκιμασμενη απο τον ανιψιο μου θα δεις με την μια θα φυγει

ο μικρος ιεναι τωρα 3 ετων κι ακομα και τωρα που εχει βγαλει την πανα του βαζει που και που ειδικα οταν τα κανει επανω του μερικες φορες.

οσο για το προσωπο ειχε βγαλει μικρος στην ηλικια 3 εως 6 μηνων σπυρακια σο προσωπο και της ειχε δωσει η παιδιατρος μια κρεμα να βαζει η οποια ειναι και ακριβη δεν την θυμαμαι αλλα αμα θελεις την ρωταω. Που επισης ακομα του την βαζει ειδικα τωρα που κανει κρυο γιατι ξηραινεται το προσωπο του

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που θα διαφωνήσω αλλά επειδή έβαζα κι εγώ δυστυχώς sudocrem στα παιδιά μου τότε που δεν ήξερα έχω να πω το εξής:

Η sudocrem είναι πάρα πολύ δυνατή και φουλ στα χημικά, να φανταστείτε ότι την χρησιμοποιούν στις κατακλίσεις των ανάπηρων για να επουλώνει πληγές....

Δεν θα το συνιστούσα για το απαλό βρεφικό δερματάκι....Νιώθω τόσο απαίσια που την χρησιμοποιούσα τότε που δεν ήξερα....

qwlrp3.png

Καλημερα σκατουλες!!

Fire περαστικα στο μπεμπε!! Οντως και εγω ξερω οτι το σπαθολαδο κανει θαυματα, ακου την vasdeli ξερει περισσοτερα.

Fire, τι κρεμα βαζεις προληπτικα για συγκαματα? Εγω χρησιμοποιω την weleda και οντως ειναι τελεια (και υποαλλεργικη, χωρις χημικα κλπ). Οταν συγκαψα το μωρο μου που προσπαθουσα να της συλλεξω ουρα με τις φουσκες, για 1-2 ημερες της εβαζα πολλη-πολλη weleda. Και ενω ηταν κατακοκκινο το κακομοιρο, σε 1 ημερα εγιανε. Αν ενδιαφερεσαι για weleda, να την παρεις απο το www.bce-europe.com που κοστιζουν 6 ευρω. Ελλαδα την βρισκεις με 13+ ευρω

Πηγα να πω για την sudocream, μετα λεω: ασε, δεν γραφω. Και τελικα με προλαβε το βασδελίδιο (αν δεν ταιριαζαμε, δεν θα συμπεθεριαζαμε). Εχω κατι δειγματακια sudocream, ουτε που τα εχω ανοιξει καν. Ααααααν παθουμε κανα εγκαυμα εγω ή ο μπαμπας της, θα βαλουμε. Στο μωρο δεν βαζω ουτε για πλακα.

ΥΓ. Vasdeli: μουουουουου :tongue::D:tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια

χρησιμποποιω της frezyderm.. sudocrem δεν εχω σπιτι καν

θα συνεχισω με σπαθολαδο και θα δουμε

πηρα και αλλα παμπερς,αυτα που επαιρνα ηταν dry max τωρα πηρα το σκετο dry

η παιδιατρος μου ειπε κατι για εοσινη

εγω θα συνεχισω με σπαθολαδο και αν δεν γινει κατι μεχρι αυριο βλεπουμε..

vasdeli τα σπυρακια ειναι μικρα κοκκινα με ασπρη κορυφη

μακαρι να ειναι ιδρωτηρια

σας ευχαριστω και παλι,

σας φιλω

Αχ αυτο δεν το ηξερα για την κρεμα αυτη :?:-?

Θα βαλω κι εγω τοτε αυτα που μου δωσανε στο ιασω 2 μπουκαλια εχω θα χαλασουν στο τελος..

σπυρακια τετοια εχει 2-3 και η δικια μου φευγουνκαι εμφανιζονται σε αλλα σημεια ...μου ειπε να μην ανησυχω η γιατρος μας...

μελανι το εχω δει πιυ το ειχε βαλει μαι φιλη μου στο παιδι οταν ερχοντουσαν απο ταξιδι και κοιμοταν ο μικρος και δεν ειχαν παρει χαμπαρι οτι ειχε χεστει και οταν φτασανε σπιτι το παιδι ητνα κοκκινο κι εβγαζε φλογα απο το καψιμο ...

Δοξα το θεο δεν εχει συγκαει ακομα η μικρη φτου φτου

αν και καθε τοσο αλλαζω πανες μαρκα να μην συνηθιζει σε μια δεν το θελω...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια

χρησιμποποιω της frezyderm.. sudocrem δεν εχω σπιτι καν

θα συνεχισω με σπαθολαδο και θα δουμε

πηρα και αλλα παμπερς,αυτα που επαιρνα ηταν dry max τωρα πηρα το σκετο dry

η παιδιατρος μου ειπε κατι για εοσινη

εγω θα συνεχισω με σπαθολαδο και αν δεν γινει κατι μεχρι αυριο βλεπουμε..

vasdeli τα σπυρακια ειναι μικρα κοκκινα με ασπρη κορυφη

μακαρι να ειναι ιδρωτηρια

σας ευχαριστω και παλι,

σας φιλω

Ιδρωτήρια είναι, μην στενοχωριέσαι!!!:P Μάλλον έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι το μωράκι σου!!!

Σημαντικό είναι, όσο μπορείς να αφήνεις και την περιοχή να αερίζεται, να μην είναι κλειστή με την πάνα συνεχώς....Αλλά αυτό είναι και πάλι σχετικό!!!

ΥΓ Κλειώ μουουουουουουου!!!!:P:tongue:

Βρήκα το τέλειο δώρο για την κόρη μου, για τα Χριστούγεννα!!!

Επικοινώνησα με την Στέλλα από τα ring sling και θα της κάνει μάρσιπο σαν και αυτό που μου δώρισες(στις δικές της διαστάσεις)!!! Να βάζει την κούκλα της, εγώ τον μπέμπαρο και να πηγαίνουμε βόλτες!!! Ευελπιστώ έτσι να νοιώθει και καλύτερα και να μην ζηλεύει που θα έχω τον μπέμπαρο αγκαλιά συνέχεια!!!:P:p:p

qwlrp3.png

vasdeli είσαι όντως γεννημένη για μάνα κοπέλα μου!

υποκλίνομαι!

(αυτό το είχε κάνει η μαμά μου, όταν ψώνιζε για το μωρό (την αδελφή μου) πάντα μου έπαιρνε κι εμένα κάτι για την κουκλα μου, κάτι μικρό, εγώ εννοιωθα τέλεια ότι είμαστε οι μαμάδες κλπ )

Έξω από την πλάκα, τελικά δεν είμαι η μόνη τρελλή που θεωρώ το μωρό μου μονάκριβο και που πιστεύω πως αν κάνω 2ο μωρό, "προδίδω" την Ελισάβετ... Πιστεύω πως πολλές μανούλες σκέφτονται έτσι, η vasdeli από ό,τι βλέπω, σίγουρα...

Τσιπούρα μου συγνώμη για πριν, ήμουν σε φάση πανικού και εκμεταλλεύτηκα δεόντως τα 30' που η Ελισάβετ ήταν ήσυχη στην κούνια της... Έκανα τις βαριές δουλειές και μέχρι να αρχίσει την κλάψα τις είχα τελειώσει. Οπότε την έβαλα στο σλινγκ για να μπορέσω να κάνω απλά πραγματάκια και τώρα κοιμάται πάνω μου... Παλαβό μωράκι, άκουγε θορύβους από το μούλτι, από ανακατέματα, πιατικά κλπ και νανουρίστηκε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Άκου η τρελλή τι πήγε και σκαρφίστηκε :D

:tongue::tongue::tongue: Eίμαι τόσο χαρούμενη που το σκέφτηκα που..... κοντεύω να λιποθυμήσω!!!!:tongue::tongue::tongue:

vasdeli είσαι όντως γεννημένη για μάνα κοπέλα μου!

υποκλίνομαι!

(αυτό το είχε κάνει η μαμά μου, όταν ψώνιζε για το μωρό (την αδελφή μου) πάντα μου έπαιρνε κι εμένα κάτι για την κουκλα μου, κάτι μικρό, εγώ εννοιωθα τέλεια ότι είμαστε οι μαμάδες κλπ )

Έξω από την πλάκα, τελικά δεν είμαι η μόνη τρελλή που θεωρώ το μωρό μου μονάκριβο και που πιστεύω πως αν κάνω 2ο μωρό, "προδίδω" την Ελισάβετ... Πιστεύω πως πολλές μανούλες σκέφτονται έτσι, η vasdeli από ό,τι βλέπω, σίγουρα...

Αχ, αυτά τα πρωτότοκα....πάντα τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι όταν έρχονται τα άλλα....Αλλά απολαμβάνουν και την αποκλειστικότητα μέχρι να έρθουν τα υπόλοιπα....

Όταν γύρισα με τον Παύλο από το μαιευτήριο έκλαψα όταν είδα τα ματάκια της να με κοιτάνε σα να λέγανε: "Και τώρα, εγώ; στο περιθώριο;":neutral::| Πέρασα χοντρό λούκι γιατί μου είχανε καρφωθεί κάτι ιδέες ότι την πρόδιδα και καλά....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...