Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ploegisi.. turbo diesel η πεθερα σου. Εγω επιμενω, οταν μας την λενε, εμεις να τους τρελλαινουμε. Δλδ

Πεθεριδιον:- ειναι υποσιτισμενο το παιδι

Ισι :- ναι, την ειδα λιγο χοντρουλα και της κανω διαιτα, εδω και 2 εβδομαδες τρωει 1 φορα την μερα :tongue:

Vasdeli διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι μπορεις να προλαβεις την μαστιτιδα, αν οταν νιωσεις πολυ βαρυ το στηθος σου, αντλησεις. Ετσι δεν ειναι? Εχεις θηλαστρο και πανω απο ολα εμπειρια, δεν θα παθεις τπτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi.. turbo diesel η πεθερα σου. Εγω επιμενω, οταν μας την λενε, εμεις να τους τρελλαινουμε. Δλδ

Πεθεριδιον:- ειναι υποσιτισμενο το παιδι

Ισι :- ναι, την ειδα λιγο χοντρουλα και της κανω διαιτα, εδω και 2 εβδομαδες τρωει 1 φορα την μερα :tongue:

χαχαχ! γεια σου ρε κλέλια! μωρέ τι να κάνω που μου χει αδυναμία η πεθερά... γενικότερα τα πάμε πολύ καλά, αλλά σε κάποια θέματα δε βρίσκεις άκρη... ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του! νομίζει ότι όσον αφορά τα παιδιά είναι η τέλεια μαμά που μεγάλωσε τρία παλικάρια και πήγαν όλα καλά χωρίς προβλήματα! σε αυτότο θέμα βγάζω το καπέλο στη συνυφάδα που τη βάζει στη θέση της, αλλά κι εκείνη αλλιώς φέρεται σε μένα... γενικότερα! είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της, αλλά να... κάτι τέτοια με χαλάνε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γεια σας..παλι βολτουλα πηγα..πηρα εξετασεις..ολα τελεια, εκτος απο ελλειψη βιταμινης D3. :confused::confused:

φιλακια στις κοιλιτσες απτα μωρακια που πονανε, γκρινιαζουν κ τυραννανε τις μανουλες τους!

πρωι πρωι η μπουμπου μας ξυπνησε μας κοιταξε γελασε κ ειπε καθαρα "ΑGOU"!!! τρελλαθηκαμε...χαζογονεις...:mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Mamounaki, όταν έχεις ελλειψη βιταμινης D, σημαινει οτι δεν γινεται σωστη απορροφηση του ασβεστιου. Τωρα που θηλαζεις, καλό θα είναι να παίρνεις συμπληρώματα ασβεστίου και σιδήρου. Και εγώ πρέπει και το ξεχνάω. Σαν έγκυος θυμόμουν ανελλιπώς τις βιταμίνες μου, τώρα με έχω ψιλογραμμένη.

Πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει συμπληρώματα.

GEXxp3.png

Mamounaki, όταν έχεις ελλειψη βιταμινης D, σημαινει οτι δεν γινεται σωστη απορροφηση του ασβεστιου. Τωρα που θηλαζεις, καλό θα είναι να παίρνεις συμπληρώματα ασβεστίου και σιδήρου. Και εγώ πρέπει και το ξεχνάω. Σαν έγκυος θυμόμουν ανελλιπώς τις βιταμίνες μου, τώρα με έχω ψιλογραμμένη.

Πάρε τον γιατρό σου να σου δώσει συμπληρώματα.

κατι τετοιο διαβασα κ γω υστερα απο ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα.το θεμα ειναι οτι παιρνω και σιδηρο κ ασβεστιο..σε ολη την εγκυμοσυνη εως τωρα..ενταξει καποιες μερες το ξεχναω, δε λεω..α και σιδηρος και ασβεστιο στις εξετασεις ηταν φυσιολογικα.,θα παω στον ενδοκρινολογο να δει εξετασεις θυροειδη και θα δω τι θα μου πει..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια SOS!!!

Τρέχει κανονικότατα γάλα από το στήθος μου....

Πήγα να βάλω πυτζάμες και το φανελάκι μου ήταν βρεμένο μπροστά στα στήθη....

Οεο! Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό; Εννοώ μήπως είναι σήμα ότι γεννάω άμεσα;

Ρε παιδιά, 2 μωρά έχω θηλάσει από 1 χρόνο το καθένα πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα μανουλες ολων των ειδων :):)

Βασδελακι πηρες τον γιατρο σου να ρωτησεις γιατι γινεται αυτο?

Εγω εχω αλλη ερωτηση να κανω

Ηπρωτη μοιυ περιοδος ηρθε στις 17/10 η δευτερη στις 14/11 η τριτη ακομα ερχεται ......:(:(:(ουτε πονους εχω ουτε τιποτα τι μπορει να ειναι τωρα αυτο??? :(:(:(ε ρε και να μου ερθει μεσα στις γιορτες στην εκδρομουλα που θα παμε θα ξενερωσω:?:???::?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αχχχ κοριτσια θα τρελαθω...της βαζω πιπιλα την πεταει και πιπιλαει το δακτυλο ....:D:D:D

εντωμεταξυ την εκανα να γελαει για να δω τα ουλα της και ειναι λιγο ασπρα..λετε να ξεκιναει το φουσκωμα των ουλων και να αρχισει σε λιγους μηνες να μου γινεται κουνελακι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

9zlup2.png

Καλημερα μανουλες ολων των ειδων :):)

Βασδελακι πηρες τον γιατρο σου να ρωτησεις γιατι γινεται αυτο?

Εγω εχω αλλη ερωτηση να κανω

Ηπρωτη μοιυ περιοδος ηρθε στις 17/10 η δευτερη στις 14/11 η τριτη ακομα ερχεται ......:(:(:(ουτε πονους εχω ουτε τιποτα τι μπορει να ειναι τωρα αυτο??? :(:(:(ε ρε και να μου ερθει μεσα στις γιορτες στην εκδρομουλα που θα παμε θα ξενερωσω:?:???::?

βρε λες να είσαι γκαστρούλα;;;;;; :)

Διαφημίσεις

Βικυ παρε τηλ τον γιατρο σου!! Τοκετος δεν νομιζω να ειναι, και η Αγγελικη ειχε γαλα πριν γεννησει. Τηλ του και πες μας!!

Φωτεινη, βρε λες????

GEXxp3.png

βρε λες να είσαι γκαστρούλα;;;;;; :)
Βικυ παρε τηλ τον γιατρο σου!! Τοκετος δεν νομιζω να ειναι, και η Αγγελικη ειχε γαλα πριν γεννησει. Τηλ του και πες μας!!

Φωτεινη, βρε λες????

Με τι βρε κοριτσια ??με τον κρινο ?

αφου οταν εφυγε ο αντρουλης μου ειχα περιοδο λειπει κι εδω κι εναν μηνα με ποιον το εκανα???:?:???::?

9zlup2.png

Πήρα την μαία την φίλη που έχω....

Με καθησύχασε, είναι νορμάλ!!!

Μου είπε ότι το σώμα προετοιμάζεται, δεν είναι ένδειξη τοκετού ωστόσο....

Επίσης μου είπε ότι έχει να κάνει και με την έντονη επιθυμία μου να θηλάσω....:oops::oops:

Αχ, μπεμπούλη!!!:oops:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εμεις μιλησαμε με την γιατρο μας για το πιπιλισμα ειναι η αρχη για τα δοντακια μας και δνε μπορουμε να κανουμε για την ωρα τιποτα περα απο το να της βγαζω το χερακι να της βαζω πιπιλα κι οταν αρχιζει να πιανει με το χερακι της πραγματακια θα της παρω ενα χμμ πως να το περιγραψω μπαινει στο ψυγειο {ειναι σαν τζελ μεσα} παγωνει και της το δινω για να το πιπιλαει ναμουδιαζει τα ουλα μεχρι να κανει να βαλουμε αλοιφουλα :):)

9zlup2.png

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε??

εγω σημερα εκανα δουλιτσες, επαιζα μεμπεμπουλα...μας πηρανε δωρο γυμναστηριο, ξαπλωνει σπρωχνει με ποδια κουμπι κ απο πανω της αναβοσβηνουν πραγματα,,ξετρελλαθηκε..:D:D

προσπαθησα να φτιαξω μουστοκουλουρα, αλλα ματιστηκα κ τελικα τοκανα κεικ με γευση μουστοκουλουρου:tongue::tongue:

φωτεινη δαχτυλομανια κ δω ολη την ωρα...υπομονη..δε θα τους περασει..οσο για περιοδο ισως να ειναι λογικη καποια ανωμαλια στην αρχη..αλλιωςθαχουμε αλλο ενα μπεμπε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vasdeli για λιγο πρωτογαλα εχω ξανακουσει οτι μπορει να βγαλεις στην εγκυμοσυνη..εγω ειχα λιγες σταγονιτσες αμα πιεζα..αλλά κανονικη ροη δεν εχω ξανακουσει..δεν πειραζει..θετικο ειναι..εχουμε προπαραγωγη..φαντασου τι θα γινει μετα!!

φιλακια πολλα!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...