Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαμούνι και Μαρία, το μωράκι μου λογικά υποφέρει από τους παλιο-κολικούς και κλαίει……. χθες το βράδυ έκλαιγε και στην αγκαλιά μας….., μέχρι που εκνευρίστηκα την άφησα με τον πατέρα της και προφανώς το κατάλαβε, κατάλαβε ότι τη μάλωσα και έκλαιγε απαρηγόρητη, ένιωσα απίστευτες τύψεις και ενοχές και έβαλα κι εγώ τα κλάματα. Την πήρα αγκαλίτσα και δεν ηρεμούσε, κάναμε βολτούλα κλαίγοντας και χορεύοντας ταυτόχρονα και τότε σταμάτησε. Το μωράκι μου να υποφέρει με τα πονάκια του κι εγώ να κοιτάω την πάρτη μου;;;;;;; Θύμωσα τόσο πολύ με τον εαυτό μου….. Αλλά το παιδάκι μου δεν μου κρατάει κακία, συνεχίζει να μου χαμογελάει!

Σ’ αγαπάω μωράκι μου!!!!!!

Μαράκι κι εγώ δεν ξέρω τις ποσότητες που πίνει λόγω θηλασμού, πάντως ο παιδίατρος μου είπε να της δίνω το βράδυ 120 ml (μητρικό) με μπουκάλι, αλλά δεν το θέλει και αναγκαστικά το αφήνουμε και συνεχίζουμε με στήθος, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποια ποσότητα τελικά την ικανοποιεί….

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικουλα προσεξε λιγο κ τη διατροφη σου..καποιες τροφες π.χ οσπρια, λαχανο δυσκολευουν καποια μωρακια..

παντως θυμαμαι οτι την 8η εβδομαδα καναμε εμεις αλματακι αναπτυξης...2-3 μερες γκρινιαζε συνεχεια κ ηθελε συνεχεια βυζι..

ελπιζω να ηρεμησει σημερα

μαρακι εμενα απο θηλαστρο οσες φορες τρωει ειναι γυρω στα 150 μλ αλλα δεν ξερω σιγουρα γιατι σχεδον παντα δινω απο στηθος..

τα κακακια καλα ειναι, αλλα παιδακια κανουν κακα σε καθε γευμα κ αλλα οχι..αν δεις οτι δυσκολευεται νομιζω πως καλο ειναι να προσεξεις διατροφη σου..μακαρονια, ρυζι κλπ δυσκολευουν..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κακακια ακουω :(:(

εμεις κανουμε καθε 2η μερα μια πρωι πρωι και μια βραδυ αργα:(:( κι ολη μερα γκρινιαζουμε

ποσο σας ζηλευω που κανετε κακακια

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μαμουνάκι όσπρια και σαλατικά δεν τρώω, μου το έχει πει ο παιδίατρος, φέτα τρώω κατσικίσια όμως πίνω γάλα αγελαδινό (που έχω να πιω 3-4 ημέρες) αλλά τρώω κανά σοκολατένιο γλυκό….. θα προσπαθήσω θα τα μετριάσω κι αυτά………….

Στα άλματα ανάπτυξης έτρωγε συνέχεια, δεν μου μοιάζει για άλμα και επίσης είναι από το προηγούμενο Σάββατο αυτή η κατάσταση με μια-δυο εξαιρέσεις…..

Όσο για κακάκια κι εμείς κάνουμε πλέον συνήθως 2 φορές την ημέρα αλλά πονάει κάποιες φορές και δυσκολεύεται πολύ……

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική να σου ζήσει!

Σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια ένα μωρό που κλαίει και δε ξέρεις τι να κάνεις ή πως να το βοηθήσεις. Λογικό είναι κάποιες στιγμές να χάνουμε τη ψυχραιμία μας, σε όλους έχει συμβεί. Αλλά ευτυχώς είναι κάποιες στιγμές και ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποιες άλλες στιγμές που σου χαμογελάει και παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις. Αχ αυτά τα χαμόγελα, δε νομίζω ότι υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα πρώτα χαμόγελα ενός μωρού. Φωτίζει όλο τους το πρόσωπο, λάμπουν τα ματάκια σου και λιώνεις!!!!!!

Και εμείς χθες πάλι κοιμηθήκαμε στις 3! Ενώ τα τελευταία βράδυα κοιμότανε κατά τις 11 δεν ξέρω τι την ενοχλούσε χθες και έκλαιγε συνέχεια.

Καλημέρα σε όλες και πολλά φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου!!!

πόσο μου λείψατε δε λέγεται!!! είχα προβληματάκι με το λαπτοπάκι στο σπίτι και δε μπορούσα να μπω, σήμερα στο γραφείο από τις 9 και σας διαβάζω!!! πολλά γράψατε!! μπράβο, μπράβο! δε θυμάμαι και πολλά!

εμείς είμαστε μια χαρούλα με το μωράκι μας! έχει ένα θεματάκι με το φαγητό της, δεν τρώει καθόλου με όρεξη! βέβαια μέσα στη μέρα παίρνει όσα γραμμάρια μας είπε ο γιατρός, αλλά δεν έχει όρεξη, δε "ρουφάει" το γάλα της και έχει και πονάκια όταν τρώει, κολικούς. σήμερα της έδωσε ο παιδίατρος ένα ομοιοπαθηικό για τα πονάκια και θα δούμε πως θα αντιδράσει ως την παρασκευή. η γκουγκουφκίτσα τρώει καθημερινά από 650 μέχρι 720ml γάλα.

ααααα! ο θηλασμός τέλος οριστικά! δεν έχει άλλη παραγωγή! όποια προσπάθεια έκανα δεν είχε αποτέλεσμα. οπότε, αυτό ήταν! έκλαψα πολύ, αλλά δεν αλλάζει κάτι... γαλατάκι σκόνη και καλά να μαστε να μεγαλώνει η μικρή μου!!!

σήμερα είναι στην πεθερά μέχρι το βράδυ, μας έχει πάρει απο το πρωί 3 τηλέφωνα... "έφαγε μόνο 50ml... δεν κοιμάται μετά το φαγητό... δεν παίρνει πιπίλα... κάτι έχει το μωρό, είναι κακόφαγο... το έχετε υποσιτισμένο..." τι να πω... δεν την ξαναπάω μόνη της!!! εν τω μεταξύ πέρασε και ο παιδίατρος (θείος του αμόρε) και της είπε ότι το παιδί είναι μια χαρά και να μην το ξυπνάει για να φάει και να το αφήσει να κοιμάται όσο και όποτε θέλει! αλλά μπα!!! στου κουφού την πόρτα... η επιστήμων που τα ξέρει όλα... τεσπα... το πηγαίνεις για να χαρούν και σου βγάζουν την ψυχή, αλλά και τη δική τους! ξανά σε 2 μήνες, μην πω 3...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέραααααα!!!:D Ησυχία!

Κορίτσια βοήθεια!!!

Από χθες βράδυ έχω γίνει Ντόλυ Πάρτον:tongue:!!!! Πρήστηκε το στήθος μου και βάρυνε .....

Κλειώώώώώώ......λες να με επηρέασαν οι ενέσεις κορτιζόνης;

Παναγιά μου, τι φόρτωμα είναι αυτό; μου θυμίζει το πρήξιμο όταν κατεβαίνει γάλα μετά τον τοκετό....αλλά έλεος ρε κορίτσια! Από τώρα; Δεν το είχα στις άλλες εγκυμοσύνες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelaki τι εκανες και η κοιλιτσα σου δεν εχει ουτε μια ραγαδουλα μου λες?????

:(:(:(Εγω καλα να ειναι το καμαρι μου η ζωουλα μου ,αλλα μου αφησε πολλα σημαδια παρολο που πασαλιβομουν πρωι βραδυ :(:(:(

και σκεφτομαι να κανω λειζερ να φυγουν αφου κανω πρωτα και το 2ο και κλεισω σαν μανουλα :D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μάλλον κληρονόμησα το δέρμα του πατέρα μου..... :)

Γιατί αν κληρονομούσα αυτό της μάνας μου θα ήμουν....γεμάτη!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει ούτε μία ραγάδα και στις 3 εγκυμοσύνες, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κληρονομικό το ζήτημα....

Λίγα πράγματα κάνουν τα λαδάκια και οι κρέμες. Βαζω βέβαια το λαδάκι της weleda για τις ραγάδες αλλά....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα, τι μου κανετε; Νομιζω οτι πρεπει να μετονομαστει το καφε σε γκρίνια Power με τα γκρινιαρουλικα μωρακια μας. Εμας την Κυριακη εκανε ενα αποκορυφωμα με τους κολικους ευτυχως κρατανε μονο το πολυ μεχρι τη μια το βραδυ και μετα κοιμαται ησυχη. Τωρα δυο μερες ειναι πολυ καλα ( φτου φτου), αυτη τη στιγμη γραφουμε αγκαλιτσα ακουγωντας Baby radio.

Αγγελικουλα μου μην στεναχωριεσαι με την συμπεριφορα σου καλη μου νομιζω ολες οι μανουλες εκνευριζονται με ενα μωρο που κλαιει συνεχεια ειδικα οταν ξενυχτανε κιολας, ολα αυτα που νιωθεις ειναι φυσιολογικα, το μωρο δεν θα παψει να σε αγαπαει γι αυτο και στο δειχνει με το χαμογελο της. Αν μπορεις περιορισε την σοκολατα γιατι τους φερνει υπερενταση.

Ploegisi δεν χρειαζεται καθολου κλαμα, μια χαρα μεγαλωνουν τα μωρα και με ξενο γαλα. Πεθερα ξερολα βλεπω εχεις, αστην να λεει.

vasdeli ολα ειναι ετοιμα για την μεγαλη αφιξη και το στηθος περιμενει το μπεμπακι σου.

Φιλακια πολλα σε ολα τα μεγαλα κοριτσακια και τα μπεμπακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

[quote=Γιωτιτσα;741495

vasdeli ολα ειναι ετοιμα για την μεγαλη αφιξη και το στηθος περιμενει το μπεμπακι σου.

Γιώτα μου!

Υπομονή με τις γκρινίτσες!!! Τι άλλο να κάνεις!!!

Όσο για την ετοιμότητα....τι να πω...αν κατέβει δηλαδή το γάλα μετά τον τοκετό θα γίνω....ντουλάπα....

Λοιπόν, επειδή δεν έχω τι να κάνω στην ξάπλα κεντάω....Όποιος θέλει ας πάει στο άλμπουμ μου Διαφορα να δει τις νέες δημιουργίες μου....

Αχ, τι να κάνω να περάσει η ώρα!:D

qwlrp3.png

Καλημερα!!

Vasdeli δεν εχει να κανει η κορτιζονη, εχει δικιο η Γιωτα. Μπηκες στον μηνα σου και ολα ειναι ετοιμα!! Εχεις και μια προϊστορια εσυ με πολλη παραγωγη (αγελαδιτσα μουουου, μουουου :tongue: ).

Μαρακι δεν μπορω να σε διαφωτισω, καθως και εγω μονο βυζι δινω. Αλλα απαξ και τομωρο ειναι ικανοποιημενο και παιρνει βαρος, να μην ανησυχεις καθολου...

Αγγελικη και εγω τις προαλλες της μιλησα εντονα θυμωμενα επειδη γκαγκανιαζε και εγω μαγειρευα, και αμεσως την εσφιξα στην αγκαλια μου και ελεγα "Οχι, οχι το μωρο μου" (psycho). Κοινος παρονομαστης τα σπασμενα νευρα σε μαμαδες, don't worry. Και δεν μας κρατανε κακια... Παντως οταν μου γελαει σκεφτομαι οτι ειμαι μεγαλη κ@ρι@λα που θυμωνω με το χαμογελακι μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Επιτέλους! Έσκασες μύτη!!!

Τι να πω....έχω και μια μαστίτιδα στο ιστορικό μου και αγχώνομαι....

Καλέ, το Λιζάκι μην το φωνάζεις!!!! Το μανάρι μου!

qwlrp3.png

αχ! κι εγώ στεναχωριέμαι όταν της μιλάω έντονα, αλλά τι να κάνουμε, κι αυτά μεσα στο πρόγραμμα είναι... προχθές που έκλαιγε 6 ώρες συνεχόμενες με παράπονο κάποια στιγμή την κατάω και της λέω: τι θα γίνει τώρα με σένα? τι καταλαβαίνεις που το κάνεις αυτό? κι εκεί που είχε παράπονο στο κλάμα, άρχισε να κλαίει δυνατά:(:? και μετά πάλι αγκαλίτσα!!! τι να γίνει...

βασδελάκι έτοιμο το ζιζάκι? άντε ρε κορίτσι! έφτασε η ώρα! όλα τα συμπτώματα!

γιώτα μου ξερόλας δε πεις τίποτα! κι αυτό κάνω, την αφήνω να λέει!!!

κλελούκο καλημέρα σου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...