Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα εγγυουλες μου!!!:P

Δεσποινα ευχομαστε και προσευχομαστε σημερα να εχεις υπεροχα νεα!!!!

ellain δεν πειραζει για την αυχενικη σημασια εχει που το ειδες και ειναι καλα και ειναι και ολοκληρο ανθρωπακι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nenaki εχασες την γεννα της αδερφης μου για λιγο γ...μ...ο!!!:mrgreen::mrgreen:

Εγω εχω το μεσημερι ραντεβου για αυχενικη και εχει και παρελασεις σημερα και ειναι και στο κεντρο αυτο που θα παω!!!για να δουμε θα τα καταφερουμε να φτασουμε????:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!

Chris μια χαρά θα φτάσεις, να ξεκινήσετε νωρίτερα!! Και μετά να μας γράψεις τα καλά τα νέα!!

Δέσποινα περιμένω νέα σου (το αργότερο στις 21.00)!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα σε ολες τις τσουπρες!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ειμαστε ολες μαζι σου! Περιμενουμε νεα σου(που σιγουρα θα ειναι και τα επιθυμητα!!!)

Stone προς το παρον βρισκομαι Κυπρο και ο γιατρος μου εκπαιδευτηκε διπλα στον Νικολαιδη στην Αγγλια.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Δεσποινουλα σου ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις τα καλύτερα αποτελεσματα σήμερα, η σκέψη μου θα είναι μαζί σου.

Κοριτσια σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ήδη σημερα είδα οτι τα υγρά έχουν καθαρίσει τελείως.

Clelia μου μπραβο σου για την υπέροχη αυχενική , αντε και στα δικά μας.

Chris 81 ευχομαι και σε σένα υπέροχα αποτελέσματα και περιμένω νέα σου.

Ellain δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο γιατρος σου θα σου κάνει τόσο αργά την αυχενική και πρωτη φορα ακουω να κανεις το papp-A και μετα απο 15 ημέρες την αυχενική νομίζω οτι αυτα γίνονται την ίδια μέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτιτσα δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως γιατι ο γιατρος επελεξε να κανει ετσι αυτες τις 2 εξετασεις. Ομως φανταζομαι οτι αφου μιλαμε για στατιστικα και οχι διαγνωστικα στοιχεια, μαλλον δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο αν μεσολαβει καποιο διαστημα μεταξυ των 2 εξετασεων. Θελω να πω οτι το εχω ξανακουσει να γινεται ετσι και δεν μου εκανε εντυπωση ωστε να τον ρωτησω. Ομως ετσι για να μας φυγει η περιεργεια την παραπανω Πεμπτη που θα παω θα τον ρωτησω ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

depsoinaaaaa που είσαι;;;;έχω να μπω και μέρες με τα τρεξήματα!Βρε ανησυχείς εσύ;Η εμψυχώτρια (άκου λέξη) της παρέας;;;Εσύ βρε;;Που προσευχόμαστε όλες για σένα;;Ετσι θα σ'αφήσει ο θεούλης;;;Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη έχω προαίσθημα εγώ!!!Απλά κοριτσάρα μου το αντράκι σου σε βάζει στο κλίμα του γιου!Σου λέει να δεις μάνα τι έχεις να τραβήξεις μόλις μεγαλώσω και βγαίνω βόλτες και θέλω μηχανάκια και αυτοκίνητα!!!!!Μην στενοχωριέσαι κοριτσάρα!!!!!!!!!!!!Εδω είμαστε όλες για σένα!!!!!Και περιμενουμε νέα σου ε;;Μην μας ξεχάσεις εσύ απο την χαρά σου και μείνουμε εμείς όλη νυχτα με την αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα άλλα κοριτσάκια που κάνατε αυχενικές χαίρομαι που είναι όλα καλά!!!Αντε και σε μας που αργούμε ακόμα...

Σε όσες εχετε σήμερα καλή επιτυχια!!!!!!!

Και τα δικά μου!Αυχενική οπως έχουμε ξαναπει μετά το πάσχα!!!!Α και πήγαμε και για βέρες αμέ!!!!!!!!!

Φιλάκια

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Καλοριζικες hroukaki!!!!!

Αντε πλησιαζει η ωρα η καλή!!!

Εllain αυτος ο Νικολαϊδης δεν ειναι τωρα Θεσ/νικη;;;

Δεσποινακι σε σκεφτόμαστε και περιμενουμε τα ευχαριστα!!!

Περαστική ειμαι, πάω να βγαλω τα σερβιτσια μου να καθαρισω τα ντουλάπια της κουζίνας..

Φιλια σε όλες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!

τι μέρα και σήμερα!!! πωπω! τόσο γεμάτη!!!

τι έχω να κάνω τον επόμενο μήνα: μετακόμιση γραφείου, μετακόμιση σπιτιού, 2 γάμους κολλητών φίλων, υπομονή με το μπεμπάκι που δε λέει να μ΄αφήσει ήσυχη...!

ξεκλέβω χρόνο όμως! κανένα τσιπουράκι, κανένα καφεδάκι... δουλειές σπιτιού για το πάσχα δεν κάνω, έτσι κι αλλιώς φεύγω σύντομα, σιγά μην το καθαρίσω κιόλας... μόνο τα έπιπλά μου καθάρισα και πήγα τα χειμωνιάτικα χαλιά και παπλώματα καθαριστήριο.

ποια θα ρθει να μου συμαζέψει τα χειμωνιάτικα?????? το βαριέμαι αφάνταστααααααααα!!! και είπαμε, κερνάμε ρεβανί!!!

δεσποινάκι ελπίζω τα νέα σου να είναι αυτά που περιμένουμε και ευχόμαστε όλες μας!!!

φιλάκια στα μαγουλάκια σας!!! ωπ! υποστολή της σημαίας στο δημαρχείο... σας αφήνω!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Εγω εχω το μεσημερι ραντεβου για αυχενικη και εχει και παρελασεις σημερα και ειναι και στο κεντρο αυτο που θα παω!!!για να δουμε θα τα καταφερουμε να φτασουμε????:tongue::tongue::tongue:

Για πες νέα!

Koριτσια μολις με πηρανε τηλεφωνο!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με πήρε και η γιατρος μου που την ειδοποίησαν και μου ειπε οτι δεν εχω να ανησυχω για τιποτα απο εδω και περα!!! σημερα αγαπαω ολον τον κόσμο!!!!!!!

ημουν ετοιμη να σας αποχαιρετήσω αποψε αλλα απο οτι φαινεται θα με ανεχτείτε για 6 μηνες ακομα!!:D:D:D:D

ΙΩΑΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!!(ψαχνετε ποια ειναι η ιωαννα???? το καλυτερο παιδι στο φορουμ!!!!:-D:-D:-D)

Διαφημίσεις

Koριτσια μολις με πηρανε τηλεφωνο!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με πήρε και η γιατρος μου που την ειδοποίησαν και μου ειπε οτι δεν εχω να ανησυχω για τιποτα απο εδω και περα!!! σημερα αγαπαω ολον τον κόσμο!!!!!!!

ημουν ετοιμη να σας αποχαιρετήσω αποψε αλλα απο οτι φαινεται θα με ανεχτείτε για 6 μηνες ακομα!!:D:D:D:D

ΙΩΑΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ!!!(ψαχνετε ποια ειναι η ιωαννα???? το καλυτερο παιδι στο φορουμ!!!!:-D:-D:-D)

ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έφυγε το αγχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο ο γιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DESPOINAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII μπραβο κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Νομιζες οτι θα μας ξεφευγες??? Ειπαμε october power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Παρε ανασες, χαλαρωσε,(κλαψε κιολας αμα θες να ξελαφρωσεις!!) και ετοιμασου για σιελ φορμακια!!!!!

φιλακιααααααααααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ευχαριστώ πολύ stone μου!!!

Αμάν βρε ploegisi με αυτό το ραβανί!!!!!!Τρέχουν τα σάλια μου!!!!

Τσιπουρόψαρο που είσαι;

chris ακόμα;;;

Manou καλως ήρθες στην παρέα μας!!!Τωρα το θυμηθικα η χαζη!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ Η ΑΓΟΡΙΝΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ!! έπρεπε μπλε να το κάνω... μπράβο δέσποινα! γέμισε ακόμη περισσότερο η μέρα μου σήμερα!!! τέλειααααααααα!!! άντε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου από δω και πέρα και τέρμα η απαισιοδοξία και τα δάκρια!!!

ποια μου είπε της τρέχουν τα σάλια να στείλω κανά κιλό?:mrgreen:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...