Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Μαγειρεύω, κουβαλάω μωρό στο σλινγκ, τσακώνομαι με e-shop για την παραγγελία μου διότι ήθελαν να μου χρεώσουν επιπλέον 36 λίρες μεταφορικά (αλλά τελικά όλα καλά, εγώ κέρδισα :tongue:) και σας διαβάζω!!

Μαμουνάκι μια χαρά θα είναι στο παρκοκρέβατο το βρέφος σου!! Με 'γειά τα ψώνια!!

Τσιπούρα όντως τέλεια τα stokke, τα είχες αναφέρει όταν ήμουν 5-6 μηνών γκαστρούλα και συμφωνώ με μαμουνίδιο, πανακρίβου γωνία! Αλλά τέλεια πανάθεμά τα!!

Γιωτίτσα σε έβαλα πρώτη στην λίστα επειδή θυμόμουν ότι κάτι κάνετε, κάτι, κάτι, ελεύθερα, οπότε σε περιμένω... Η Εμμέλια σας κάνει καψονάκια :tongue:

Γιατί δεν θέλετε τα μωράκια να πιπιλάνε τα χεράκια τους? Ο παιδίατρος μου είπε ότι το πιπίλισμα δαχτύλων ΑΝ θα κάνει ζημιά, θα την κάνει στα μπροστινά δοντάκια. Ενώ η πιπίλα ΑΝ κάνει ζημιά, θα την κάνει στα πλαϊνά δοντάκια. Εγώ όταν βλέπω το μπεμπέ μου να πιπιλάει δαχτυλάκι, την κάνω χάζι, την αφήνω να εκφράζεται :tongue: με τις ευλογίες του δικού μου παιδίατρου! :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλίτσες !

Η μικρή μου κοιμάται, κοιμήθηκε ικανοποιητικά και το βράδυ, αν κι εγώ δεν τα πολύκατάφερα αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε γκρίνιες και κλάματα!

Clelia μου ο άντρας μου της έχει τρελή αδυναμία της μικρούλας μου, πιο πολύ απ’ ότι περίμενα και χαίρομαι γι’ αυτό. Το είσαι στριμμένη που της είπε, μετά από αυτά που μας κάνει τόσες ημέρες, είναι πολύ λίγο σε σχέση με αυτά που της λέω εγώ, αλλά πάντα με αγάπη της τα λέμε και δεν την αλλάζουμε με τίποτα στον κόσμο!!!!!!!!

Όσο για την εύκολη εφηβεία…….. γκουχ γκουχ…….

Μαμουνάκι το ξένο γαλατάκι μου μπαίνουν ιδέες να της το δώσω μήπως της πέσει πιο βαρύ και κοιμηθεί το βράδυ και κοιμηθούμε κι εμείς……… Μάλλον κατάλαβε ότι μιλάω σοβαρά και είπε να με καλοπιάσει γι’ αυτό και κοιμήθηκε σήμερα! Όσο για τις γουλίτσες ο γιατρός είπε ότι θα επιδεινωθούν όσο μεγαλώνει το παιδί που θα κινείται περισσότερο, βέβαια η δικιά μου είναι από νεογέννητο πολύ ζουζούνα οπότε πόσο πιο κινητική να γίνει, δε νομίζω να πηγαίνει άλλο αφού κουνιέται συνέχεια, χέρια, πόδια, κεφάλι, κορμί, έχει νεύρο αυτό το παιδί!

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου και με γεια τα πραγματάκια!!!!!!

Φωτεινή πως είναι η μικρούλα;

Τσιπουράκι με τις καλύτερες ευχές μας και όποτε το θελήσεις! <3 Του χρόνου που εμείς θα στολίζουμε ξανά και ξανά, εσύ θα ψάχνεις χρόνο (από τις αγκαλίτιδες) για να στολίσεις!!!

Γιωτίτσα ελπίζω να πέρασαν τα παλιοψυχολογικά και να είσαι καλά τώρα!!!!!! Σου στέλνω φιλάκια και αγκαλίτσες!

Όταν λες ότι δεν θυμούνται τα παιδιά τους σε αυτήν την ηλικία, εννοείς από τα ξενύχτια που γίνονται σαν ζόμπι;;;;;; Αν ναι το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά θέλω να θυμάμαι και αυτές τις στιγμές όσο και αν είναι δύσκολες τώρα!

Φιλάκια πολλά!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικουλα ευχαριστω για ευχουλα. φιλακια στην μπεμπουλα σου.

clelia εμενα μουπε παιδιατρος μου οτι προτιμα χιλιες φορες την πιπιλα παρα το δαχτυλο..

το δαχτυλο ειναι μια συνηθεια που γινεται λατρεια κ δεν κοβεται με τιποτα..ενω την πιπιλα καποια στιγμη την παιρνει το πουλακι..το δαχτυλο ομως???

της αδερφης μου που το πιπιλαγε μεχρι το δημοτικο ειχε ατροφησει το δαχτυλο της κ το νυχι..παπαρα τοχε κανει!

δες και σχετικο θεμα στο καφε μας αν σε ενδιαφερει.

παντως οπως και ναχει αποτι καταλαβα καποιο δοντι θα στραβωσει. δεν τη γλιτωνουμε ε? μια η πιπιλα, μια το δαχτυλο...αχ απο φαφουτα θα μου γινει στραβοδοντα???:shock::shock:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χαχαχα!!

Όχι βρε τρελομάμουνο!! Δεν είναι σίγουρο ότι κάτι παθαίνουν τα μωρά μας, γι' αυτό έγραψα 2 φορές: ΑΝ είναι να γίνει ζημιά!

Η σκατούλα μου πάντως δεν πιπιλάει δάχτυλο με μανία, μία στο τόσο το κάνει, πάαααρα πολύ αραιά!

Ό,τι σου πει ο παιδίατρος να κάνεις κοριτσάκι μου...

Και χάρηκα που θα πας ΄Μάρτιο στην δουλειά σου. Χθες το βράδυ έλεγα να μην ξεχάσω να σου το γράψω, μιας που το έχεις αναφέρει εδώ και καιρό, αλλά πού... μυαλό πουρές... Μου το θύμισε η τσιπούρα

GEXxp3.png

Καλησπέρα!

Ηρεμία εδώ....συσπάσεις γιοκ!:P Το κέντημα και το διάβασμα πάει σφαίρα(έχω τελειώσει άλλη μια πάνα αγκαλιάς του μπέμπη, 2 σαλιάρες και άρχισα τώρα μια μαξιλαροθήκη). Λοιπόν, την απολαμβάνω την ξάπλα, σας το είπα; Αλλά μάλλον επειδή ξέρω ότι θα είναι για λίγο...

Mamounaki τέλειο αυτό το στοκατζίδικο Marasil στο Περιστέρι...Έχω επενδύσει εκεί....μέχρι και φτηνά βαφτιστικά έχουμε βρει εκεί!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ηρεμία εδώ....συσπάσεις γιοκ!:P Το κέντημα και το διάβασμα πάει σφαίρα(έχω τελειώσει άλλη μια πάνα αγκαλιάς του μπέμπη, 2 σαλιάρες και άρχισα τώρα μια μαξιλαροθήκη). Λοιπόν, την απολαμβάνω την ξάπλα, σας το είπα; Αλλά μάλλον επειδή ξέρω ότι θα είναι για λίγο...

Mamounaki τέλειο αυτό το στοκατζίδικο Marasil στο Περιστέρι...Έχω επενδύσει εκεί....μέχρι και φτηνά βαφτιστικά έχουμε βρει εκεί!:P

vasdeli τελεια. χρυσοχερα η μαμα, ηρεμος ο μπεμπης...ολα καλα! :D:D

το στοκατζιδικο ειχε φοβερα βαφτιστικα kitten, marasil κ pierre cardin. αλλα κ ρουχα αψογα με 5, 10 ερω. αφου ζαλιστηκα δεν ηξερα τι να διαλεξω. θα ξαναπαω σιγουρα.:shock:

clelia δεν πειραζει βρε..τοσα που λεμε εδω..παντως πηρα παραταση 2-3 μηνες απο δουλεια κ καταχαρηκα...:P:p

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Για να μην αναρωτιεστε και επειδη δεν ξερω ποτε θα μπορεσει να γραψει, η vasdeli δεν γεννησε (σιγα μην την αφηνα). Η μητρα της ειναι ηρεμοτατη και ο μπεμπης της χαχανιζει που παλι μας κορόιδεψε :D. Βικυ παρε το laptop στο κρεβατι και μην σηκωνεσαι παρα μονο για τσισακια :tongue: (κλπ, κλπ).

:tongue:Κοριτσακια τελικα οντως θα παρω 4ροδο και συγκεκριμενα αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7139/Maclaren_Techno_XLR_Charcoal_Majesty

να μαι παλι!!!!!!!!!!!

πολυ καλη η επιλογη σου!!!!!!!!!;)

αυτο που σου ελεγα εξ αρχης!!!!!!!

θα το ευχαριστηθεις με την κορουλα σου!!!!!!!!!!

και σας το ειπα???? ζηλευω!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

θελω κι εγω μακλαρεν!!!!!!!!

να δω πως θα το μαγειρεψω για να το παρω στο δευτερο!!!!!!!:shock::shock:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Kαλημέρα, γράφω γρήγορα όσο προλαβαίνω διότι η μικρή είναι ήσυχη και ο μπαμπάς μου έρχεται να μας πάρει...

Vasdeli εσύ εκεί!! Πλέκε και επώαζε!!

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ άντε βρε με το καλό το 2ο :D. Πάντως αν ξέρεις τι μάρκα καρότσι θέλεις να πάρεις, να το πάρεις από e-shop του εξωτερικού. Το maclaren techno xlr που παρήγγειλα μου κόστισε μαζί με τα μεταφορικά 250 ευρώ. Μόνο το καρότσι, όχι παρελκόμενα πορτ-μπεμπε κλπ

GEXxp3.png

Καλημέρα!!!! μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα!

απαράδεκτη η σημερινή κατάσταση με τις μετακινήσεις κλπ δεν έχω λόγια...

Vasdeli keep resting dear <3

παιδιά η κουμπάρα μου που είναι;;;; ισούλα;;;;; όλα καλά;

Διαφημίσεις

Πολύ κλάμα έριξε το μωράκι μου τη σημερινή νύχτα….. δεν το άντεξα……

Σήμερα έγινε και 2 μηνών η καρδούλα μου! Μακάρι να είναι καλά! Δεν ξέρω τι έπαθε…..

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γεια σας κοριτσακια, που ειστε καλε? περιμενα κ γω να μπω να διαβασω κατεβατα:confused::confused::confused::confused:

αγγελικουλα χρονια σας πολλαααααααα!!!μεγαλωσατε καλε..μπραβο μπραβο!!! μπορει να ειχε πονακια στην κοιλιτσα..τωρα ειναι καλυτερα???

εχω 2 ωρες που σιδερωνω...τωρα κανουμε μαμ!!

ploegisi, mamalefteraki, stone, nena, vaso μα που ειστε??

περιμενω παπουδογιαγιαδες σε λιγο, φιλακια!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Κορίτσια η ploegisi ειναι καλά, τα' παιξε το laptop της. Αν καταφέρει να πάει γραφείο αύριο θα σας τα πει η ίδια.

Μαμουνάκι ευχαριστούμε πολύ! Γενικά έχει και σήμερα γκρίνια αλλά όχι έτσι, να δούμε βέβαια το βράδυ.....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπέρα

επιτέλους κοιμήθηκαν και μπόρεσα να μπω να σας διαβάσω

ρε κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς τα μωράκια σας πόσο γάλα τρώνε γιατί εμένα είτε ξένο είτε το δικό μου πίνει 60-80 ανάλογα και στα μεγάλα κέφια μια φορά στο τόσο 120 από βάρος βέβαια είμαστε πολύ καλά δεν λέω αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται ότι πίνει πολύ λίγο όπως και κακά του κάνει 1 με 2 φορές την ημέρα

αγγελική μήπως είναι όντως πονάκια γιατί και εμένα ο μεγάλος το βράδυ τα είχε και δεν κλείναμε μάτι

Καλησπερα κι απο μενα...

Μαρακι εμενα τρωει απο 150 εως και 210 ανα 4 ωρες.

Τα 210 τα μοιραζουμε βασικα ξεκιναμε με 180 και μετα θελουμε συμπληρωμα ....Τωρα εδω και 3 μερες ριχνουμε κατι βαρβατα ξενυχτια μπορει να μας παει και μεχρι της 5 το πρωι... δεν κλαιει απλα καθεται και μιλαει μονη της και μουρμουραει.. αλλα θελει αγκαλιτσα να ειναι :D:D

αλλα αμα κοιμηθει το περνει σερι για κανενα 8ωρακι στο νερο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...