Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλελια εμενα μου φαινεται πολυ πολυ ωραιο το καροτσακι! Γενικα ειμαι fun αυτων των καροτσιων με τις δυο κοντινες ροδες μπροστα και δυο πισω. Και γιατι λες "βαρυ"? Μια χαρα καροτσακι ελαφρυ ειναι (6,5 κιλα ειναι μια χαρα!) Εμεις εχουμε αυτο http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRE5q1_UDugi4C9dk9ZgwoPi0hjnQT6uUodvL9vp_glhjcvAmO0 και παροτι μεγαλο το οδηγω με το ενα χερι, ανεβοκατεβαινει σπασμενα πεζοδρομια σαν SUV. Να το παρεις, εμενα μου φαινεται πολυ καλο, ασε που η britax ειναι αξιοπιστη σαν μαρκα ;)

Vasdeloμπεμπακο σε παρακαλουμε μεινε μεσα στην ζεστουλα σου, μην βγεις ακομα και κανει πολυυυυ κρυο εξω. Ασε να φτασει πρωτα ο Αη-Βασιλης και μετα βγαινεις κι εσυ!

Ερωτηση περι θηλασμου: εχω μπερδευτει σχετικα με τον χρονο θηλασμου, αλλου ακουω οτι το θρεπτικο γαλα που χρειαζεται το μωρο το παιρνει τα πρω τα 5-10 λεπτα, αλλου οτι το παιρνει προς το τελος του θηλασμου γιάυτο χρειαζονται περι τα 20 λεπτα. Τελικα τι ισχυει, εμπειρες και ψαγμενες θηλαζουσες??? Τα φωτα σας παρακαλω!

Ελενη εγω εχω της chicco, νομιζω ομως οτι κανουν την ιδια δουλεια καθως ειναι σχεδιασμενα με την ιδια λογικη. Οποιο και να παρεις καλο ειναι.

ellain ενα στηθος τη φορα για οσο θελει το μωρο. πλεον μην κοιτας ρολογια. εγω εκανα το λαθοες στην αρχη ναχρονομετραω 5 λεπτα κ να το αλλαζω στηθος, με αποτελεσμα να αρχισει να κανει πρασινα κακα λογω μη σωστης θρεψης. αφου καταλαβα εβαζα ενα στηθος τη φορα κ τα κακακια επανηλθαν στο μουσταρδι χρωμα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να μην αναρωτιεστε και επειδη δεν ξερω ποτε θα μπορεσει να γραψει, η vasdeli δεν γεννησε (σιγα μην την αφηνα). Η μητρα της ειναι ηρεμοτατη και ο μπεμπης της χαχανιζει που παλι μας κορόιδεψε :D. Βικυ παρε το laptop στο κρεβατι και μην σηκωνεσαι παρα μονο για τσισακια :tongue: (κλπ, κλπ).

:tongue:Κοριτσακια τελικα οντως θα παρω 4ροδο και συγκεκριμενα αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7139/Maclaren_Techno_XLR_Charcoal_Majesty

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα μανουλες.....

Τι κανετε μια τοσο ομορφη και συγχρονως κρυα κυριακη??

βασδελακι δνε πιστευω να μας κανεις κονξες????

Καλα εγω εδω τα εχω δει ολα ,εχω πεθανει στο γελιο με την μικρη

την εχω εδω διπλα και κοιμαται στο καροτσι

βγαζει κατι ηχους λες και ειναι κατσικακι , γατακι ολα μαζι

πεταει την πιπιλα της και μεσα στον υπνο της ψαχνει με τα χειλια της να την βρει ,....οπου παει η πιπιλα παει και το κεφαλι της αλλα δεν μπορει να την πιασει με το στομα:tongue::tongue:

Εντωμεταξυ χτες το βραδυ κοιμηθηκαμε στις 03:30 γιατι ενω ηθελε να κανει κακακια της σφιγγοταν αυτα δεν λεγανε να βγουν τι μασαζ καναμε τι γυμναστικη τιποτα... μεχρι που ξεραθηκε δτον υπνο μετα απο ωρα και το πρωι που εγω δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου την πηραν οι δικοι μ και τι να δουν ?ενα παραγεμισμενο σακουλακι με κακακια :D:D κι οταν ξυπνησα κι εγω ηταν η ωρα παλι ταισματος παλι αλλαγμα και παλι κακακια:D:D:Dοτι δεν εβγαλε σε 2 μερες τα εβγαλε σημερα χαχααχαχ κοινως οπως λεει και ο μπαμπας μου χεθαμε ολο το σοι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Για να μην αναρωτιεστε και επειδη δεν ξερω ποτε θα μπορεσει να γραψει, η vasdeli δεν γεννησε (σιγα μην την αφηνα). Η μητρα της ειναι ηρεμοτατη και ο μπεμπης της χαχανιζει που παλι μας κορόιδεψε :D. Βικυ παρε το laptop στο κρεβατι και μην σηκωνεσαι παρα μονο για τσισακια :tongue: (κλπ, κλπ).

:tongue:Κοριτσακια τελικα οντως θα παρω 4ροδο και συγκεκριμενα αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7139/Maclaren_Techno_XLR_Charcoal_Majesty

Όπως τα λεει η Clelia είναι....

Με διώξανε από το Ιασω αφού έφαγα στον ποπό και τη δεύτερη κορτιζόνη (άουτς πόνεσε!-καμία σχέση με Clexan).

O βασανιάρης συμπεριφέρθηκε ως κύριος....ξεσκίστηκε στο κούνημα βέβαια αλλά ούτε μία σύσπαση....:mrgreen:

Επόμενο ραντεβού Τετάρτη....

Μέχρι τότε μαμ, κακά και νάνι! Κρεββάτωμα κανονικότατο...:mrgreen:

Κλειώ, ωραίο φαίνεται το καρότσι αλλά μήπως να έβλεπες και κανένα άλλο με μεγάλες ρόδες; Είναι πολύ πιο εύκολο στο τσούλημα και στην άμμο ή σε χώμα γενικότερα.(τώρα πάλι εσύ ξέρεις...αν δεν θα πας σε χωματόδρομο ή στη θάλασσα πάρε με μικρές). Απλά στο λέω γιατί τότε όταν αγόραζα εγώ το καρότσι πριν 8 χρόνια δεν υπήρχαν αυτά με τις μεγάλες ρόδες....και έστω για 10 μέρες που πήγαμε εξοχή και θάλασσα μας βγήκε η πίστη να το σηκώνουμε 2 άτομα στην άμμο...και ερχόταν που λες κάτι μαμάδες με μεγάλους τροχούς στα καρότσια και τα τσουλούσαν κανονικότατα και στην άμμο!!! Αλλά δεν είναι ζήτημα μόνο για την άμμο....γενικότερα είναι πιο ευκολα αυτά με μεγάλες ρόδες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Τι όμορφη ημέρα η χθεσινή, Χριστουγεννιάτικη! χιόνιζε και στολίζαμε το δέντρο!!! επίσης το μωρό κοιμόταν κάποιες ώρες την ημέρα και καταφέραμε να κάνουμε κάποιες δουλίτσες…….. το βράδυ όμως τα γνωστά……… από το προηγούμενο Σάββατο δεν κοιμόμαστε……….. έχουμε γίνει βαμπίρ……….

Την Παρασκευή κάναμε και το πρώτο μας εμβόλιο….. πόνεσε, αλλά την πήρα αγκαλίτσα και ηρέμισε το πουλάκι μου!

Το μωρό μας έχει ξεπατώσει……… και θυμάμαι τα λόγια της Clelias και γελάω… επίσης ο μπαμπάς της χθες της είπε ότι είναι στριμμένη!!!!!

Έχω ένα ζόρικο, γκρινιάρικο νινί, πρέπει να το πάρω απόφαση……..

maraki φτου φτου στο παιδάκι σου! Τι καλούλης που είναι! Ζηλεύουμε με την καλή έννοια πάντα!

Φωτεινή κάνε κανένα ευχέλαιο….

Να τα 1000000 τα μωράκια που έκλεισαν τους 3 μήνες

Ειρήνη η μικρή μου δεν δείχνει να πονάει γενικά όταν τρώει, μερικές φορές όμως που είναι εκνευρισμένη για κάποιο λόγο, ή επειδή ήδη πονάει, κλαίει, τραβάει τη ρώγα και γενικά δε στέκεται, διπλώνεται στα δύο, κάνει γέφυρα, κλωτσάει, γδέρνει το πρόσωπο της, με χτυπάει, ουρλιάζει………….., γενικά όμως εδώ και πολύ καιρό τρώει μόνο για 5 λεπτά και όσο κι αν επιμείνω δεν τρώει παραπάνω, προσπάθησα και με μπουκάλι, αλλά μάταια…. στο τέλος το πετάμε και συνεχίζουμε με ζυβί. Ρώτησα το γιατρό αν πονάει η παλινδρόμηση και μου είπε μόνο αν υπάρχει θέμα με τον οισοφάγο (ΓΟΠ) και επίσης συμφώνησε να κοιμάται το μωρό με κλίση 20 μοιρών.

Λέω από την Πέμπτη να δοκιμάσω να της δώσω και ξένο γάλα, για το βράδυ να δούμε αν αλλάξει κάτι, αλλά και πάλι θα το σκεφτώ……

Τσιπουρίτσα φοβερή σκορδοκατάσταση! Ανταποδίδουμε!

Έλενα ένα θα σου πω……. μένω πολύ κοντά στην Ελπίδα και κάθε φορά που περνάω από εκεί σφίγγεται η καρδιά μου…….

Για την περίοδο που ρωτάς, να σου πω τα δικά μου……. Ο γιατρός με είχε δει μετά τον Σαραντισμό: ημέρα Παρασκευή και ήμουν καθαρή, την Κυριακή είχα λίγο αίμα με πόνους περιόδου και μετά τίποτα, την επόμενη Κυριακή πάλι τα ίδια, σήμερα 3η Κυριακή είχα λίγη βλέννα προς το πορτοκαλί…… χωρίς πόνο, τώρα τι είναι όλο αυτό δεν ξέρω….. και συμβαίνει μόνο Κυριακή…………. κουλό;;;;;

μαμουνάκι πέρασε το πατουσάκι;;; παγκόσμια ημέρα του παιδιού ήταν χθες; δεν είχα ιδέα! Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας!

Vasdelobebe περίμενε…..

Clelia μια χαρά μου φαίνεται το καρότσι που διάλεξες!

Γιωτίτσα διακοπάρεις ακόμα;

Φιλιά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Angelique, και του χρόνου να στολίσετε δέντρο και να περάσετε πολύ πιο χαλαρά τις γιορτές! Πολύ χαίρομαι που επηρεάζω τα πλήθη :tongue: :tongue: :tongue:.

Πόσο μου την βαράει που και ο δικός μου άντρας όταν του τελειώνει η υπομονή (και του τελειώνει πολύ γρήγορα) δυσανασχετεί και λέει βλακείες!! Άντρες σου λέει, βρε άμα δεν νιώσεις το μωρό μέσα σου, πού να την βρεις την ευαισθησία! Σκέψου και το άλλο, εμείς που παιδευόμαστε από μωρά που είναι, θα περάσουμε εύκολα στην εφηβεία τους :tongue:. Έτσι δεν πάει? Ε? :D

Βίκυ δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχουμε σε παραλίες κλπ, εδώ χωρίς παιδί και αράζουμε σε οργανωμένες καταστάσεις σε καφετέριες και βουτάμε, οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το καρότσι να έχει ρόδες κατάλληλες για άμμο κλπ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Angelique, και του χρόνου να στολίσετε δέντρο και να περάσετε πολύ πιο χαλαρά τις γιορτές! Πολύ χαίρομαι που επηρεάζω τα πλήθη :tongue: :tongue: :tongue:.

Πόσο μου την βαράει που και ο δικός μου άντρας όταν του τελειώνει η υπομονή (και του τελειώνει πολύ γρήγορα) δυσανασχετεί και λέει βλακείες!! Άντρες σου λέει, βρε άμα δεν νιώσεις το μωρό μέσα σου, πού να την βρεις την ευαισθησία! Σκέψου και το άλλο, εμείς που παιδευόμαστε από μωρά που είναι, θα περάσουμε εύκολα στην εφηβεία τους :tongue:. Έτσι δεν πάει? Ε? :D

Βίκυ δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχουμε σε παραλίες κλπ, εδώ χωρίς παιδί και αράζουμε σε οργανωμένες καταστάσεις σε καφετέριες και βουτάμε, οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο το καρότσι να έχει ρόδες κατάλληλες για άμμο κλπ

Φιλενάδα, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μην είσαι τόσο σίγουρη για την εφηβεία....Θα μου πεις είναι και στο παιδί...

Εμένα η κόρη μου μου πάει και πολύ κόντρα, από τώρα....και τα βρίσκει με τον πατέρα της...ύστερα όταν νιώθει όταν με χάνει εκδηλώνεται...περίεργο τρένο....σκορπιός παιδί μου τι περιμένεις...:mrgreen:

Όσο για το καρότσι, ό,τι πεις! Ό,τι ταιριάζει στον καθένα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χρονια πολλα σε ολους τους σπυρους κ σπυριδουλες...αν εχετε..

αγγελικουλα μου υπομονη με μικρουλα..νομιζω οτι το μητρικο γαλα ειναι πιο ευπεπτο απο το ξενο, αρα γιατι να δοκιμασεις ξενο? δε θα δυσκολευεται πιο πολυ να το χωνεψει?? κ του χρονου το δεντρακι σας μπραβο!!!

(τα πατουσακια περασαν, ξεραθηκαν τα τσιμπηματα, και το παλιοκουνουπο θαχει κοκαλωσει κ αυτο..χιχιχ)

φωτεινη και σενα χλιμιντριζει ε? η αληθεια ειναι οτι εμενα σταματησε να κανει το ζωικο βασιλειο κ μουχει λειψει...

εμενα ολο το βραδυ φτυνει πιπιλα, τρωει δαχτυλο. βγαζω δαχτυλο βαζω πιπιλα, τη φτυνει...τωρα της φοραω γαντακια κ πιπιλαει κ το γαντακι..γκκρρρρ..θα το μουλιασει..

clelia πολυ ωραιοοοο!! κ το χρωμα αν εχεις διαλεξει αυτο, μου αρεσει τρελλά!!

αυριο πρωι παω για εξετασεις, γενικο τσεκαπ αιματος και θυροειδη..για να δουμε..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

χαχαχχα μαμουνακι ασε τραβαει το μανικι και το πιπιλαει ... εχει πολυ γελιο ωρες ωρες....

αυτο που με τρομαζει ειναι οτι εκει που αναπνεει ... βγαζει μια γουλια και την ωρα που βγαζει την γουλια αναπνεει και νομιζω πως παει να πνιγει την φυσαω στο προσωπο και την γυρναω μπρουμυτα στον αερα και περνει μπροστα ξανα ετοιμη ημουν χτες τα ξημερωματα να βαλω τα κλαμματα και να τσιριξω ...εκεινη την ωρα μιλαγα και με τον αντρα μου μεσω ιντερνετ γιατι ειχε βαρδυα κι αν δεν με στηριζε θα ειχα ξεσηκωσει την πολυκατοικια ολοκληρη στο ποδι....

αυτα να μην ειχε θα ηταν ακομα πιο τελεια:D,αλλα θα την αναλαβει ο πατερας της απο το επομενο Σαββατο κι ελπιζω να στρωσει στα χερια του χιχιχιχι:D:D:D

9zlup2.png

χαχαχχα μαμουνακι ασε τραβαει το μανικι και το πιπιλαει ... εχει πολυ γελιο ωρες ωρες....

αυτο που με τρομαζει ειναι οτι εκει που αναπνεει ... βγαζει μια γουλια και την ωρα που βγαζει την γουλια αναπνεει και νομιζω πως παει να πνιγει την φυσαω στο προσωπο και την γυρναω μπρουμυτα στον αερα και περνει μπροστα ξανα ετοιμη ημουν χτες τα ξημερωματα να βαλω τα κλαμματα και να τσιριξω ...εκεινη την ωρα μιλαγα και με τον αντρα μου μεσω ιντερνετ γιατι ειχε βαρδυα κι αν δεν με στηριζε θα ειχα ξεσηκωσει την πολυκατοικια ολοκληρη στο ποδι....

αυτα να μην ειχε θα ηταν ακομα πιο τελεια:D,αλλα θα την αναλαβει ο πατερας της απο το επομενο Σαββατο κι ελπιζω να στρωσει στα χερια του χιχιχιχι:D:D:D

να της βαζεις μια κουβερτουλα στην πλατουλα να μη σου γυρισει ανασκελα..ακομα θελουν την προσοχη μας...κ γω γιαυτο δεν μπορω ακομα να την βαλω στο δωματιο της. πριν λιγες μερες κοιμοταν κ αρχισε να βγαζει γουλια απο στομα κ μυτη..χωρις να βγαλει κιχ..ετυχε να την κοιταξω εκεινη τη στιγμη..

σε 20 μερες το πολυ δε θα χωραει στο πορτμπεμπε..να την κοιμιζω σε παρκοκρεβατο? εσεις τι λετε???

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες ...

μπρρρρ εχει παγωνια και σημερα....

να της βαζεις μια κουβερτουλα στην πλατουλα να μη σου γυρισει ανασκελα..ακομα θελουν την προσοχη μας...κ γω γιαυτο δεν μπορω ακομα να την βαλω στο δωματιο της. πριν λιγες μερες κοιμοταν κ αρχισε να βγαζει γουλια απο στομα κ μυτη..χωρις να βγαλει κιχ..ετυχε να την κοιταξω εκεινη τη στιγμη..

σε 20 μερες το πολυ δε θα χωραει στο πορτμπεμπε..να την κοιμιζω σε παρκοκρεβατο? εσεις τι λετε???

εγω τωρα που λειιπει ο αντρας μ και μενω στους γονεις μ σε παρκο μεσα την εχω και κοιμαται και διπλα σου κρεβατι μου... τις εχω μπρος και πισω κουβερτα αλλα η κυρια αρχιζει και κοβει βολτες γυρω απο τον εαυτο της :tongue::tongue:

9zlup2.png

Kοριτσακια καλημερα και καλη χειμωνιατικη εβδομαδα, μου λειψατε, εμεις επιστρεψαμε απο το χωριο την προηγουμενη Τριτη και περασαμε πολυ ωραια με βολτουλες και καφεδακια και η μικρη παντου μαζι μας, ομως μετα που γυρισαμε μπηκα λιγο και σας διαβασα αλλα δεν ειχα και πολυ ορεξη να γραψω, ημουν πολυ στα νταουν μου, ψυχολογικα σκ@τ@, δεν ξερω γιατι ισως με εχουν κουρασει και αυτοι οι κολικοι που αντι να ηρεμουν γινονται δυνατοτεροι, ευτυχως κρατανε λιγοτερη ωρα και ευτυχως μετα κοιμαται το βραδυ. Τελος παντων να μην σας κουραζω τωρα ειμαι καλυτερα.

Clelia βλεπω μετα την Τσιπουριτσα με εχεις απο τις πρωτες για εγκυμοσυνη, δεν το βλεπω συντομα γιατι μολις παει να γινει κατι αρχιζει την τσιρίδα η Εμμελεια, μαλλον δεν θελει αδερφάκι.

Το καρότσι ειναι πολυ ωραιο, αλλα αν ειναι πρακτικο δεν ξερω, μηπως να πας να το δεις σε ενα μαγαζι και μετα να το παραγγειλεις, εμεις ετσι ειχαμε κανει και καταληξαμε στο Inglesina Zippy και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι.

Vasdeli μην αγχωνεσαι ο γιος σου θα βγει μετα τα Χριστουγεννα απλως τωρα σε προετοιμαζει και σε κραταει σε εγρηγορση για να μην βαριέσαι εδω μόνη σου.

Ellain πολυ ωραιο το σαιτ που παρεθεσες με τα βαπτιστικα για την Εμμελεια σε ευχαριστουμε πολύ. Κι εσενα αγκαλιτιδα ο μπεμπακος σου. Α και ηθελα να σου πω οτι το Παιδων Αγλαια Κυριακου εχει πολυ καλο Ορθοπεδικο τμημα.

Αγγελικουλα μπραβο κανατε κι εσεις το πρωτο σας εμβολιο. Βλεπω οτι συνεχιζεται τα ξενυχτια αλλαμην στεναχωριεσαι οπως διαβασα ολες εχουμε λιγο εως πολυ γκρινιαρικα μωράκια, εκτος απο το Μαρακι ( φτου φτου σκορδα), υπομονη θα μεγαλωσουν τα γκρινιαρικα μας, δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που οι περισσοτεροι γονεις με μεγαλυτερα παιδια δεν θυμουνται καν τα μωρα τους σε αυτην την ηλικια.

Τσιπουριτσα μου φετος θα ειναι η χρονια σου και οπως λεει και η μαντισα Κλε Κλε εισαι η πρωτη στη λιστα της και μετα εβαλε εμενα. Αντε για να παιρνουμε σειρα.

Φιλακια σε ολα τα πατουσακια και στις μανουλες τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κλέλια δες και το Stoke!!!! το έχουν 2 φίλες μου κι η αδερφή μου κι ομολογώ ότι είναι σούπερ!!!! ενώ δεν είναι μεγάλο είναι πολύ στιβαρό, μου αρέσει γιατί είναι το μωρό ψηλά, επίσης δεν χρειάζεσαι το λεγόμενο 2ο καρότσι!

http://www.stokke.com/en-gr/stroller/customize-your-stokke-xplory.aspx

Vasdeloμπέμπη όχι ακόμα καλό μου!!!!!!!!! χαλαρά είπαμε χριστουγεννιάτικο μωράκι θα είσαι!!!!

Γιωτίτσα μου θα το φροντίσω αυτό που λες, μην σε καθυστερώ κιόλας.... ;)

Αγγελική και τουχρόνου να είστε καλά να στολίζεται το δεντράκι καθημερινά (όποια έχει μεγαλύτερο παιδάκι καταλαβαίνει τί λεω!!!! χιχιιχιχχι η καλικαντζαρούλα θα στο ξεστολίζει κι εσύ θα στολίζεις κάθε μέρα!)

Μαμούνι ωραία τα χιονάκια όντως! άρεσαν στην μικρή;;;;; επίσης πολύ καλό που δεν θα πας άμεσα στη δουλίτσα!!! <3

geia sas koritsakia. μολις εφαγα γκρικ μουζάκα απο μανουλα...μιαμ μιαμ...τωρα θα φαει κ η μπεμπα γαλα-μουζάκα...

εκανα εξετασεις πρωι κ μετα shopping therapy...

πηρα 1) ομπρελα (γιατι βρεχομουν)

2)την πρωτη μας κουκλα-κοριτσακι (για 0 μηνων)\

3) απο τα στοκ της μαραζιλ(περιστερι) 2 παντελονακια,1 φουτερ, 1 καπελακι, 1 κορδελα συνολο 20 ευρω!!!!

4)1 αεροθερμο για εξτρα ζεστη στο μπανιο μας

και αφου εμεινα ταπι...γυρισα σπιτι!!!

τσιπουρα αυτο το stokke αμερικανικο ειναι φοβερο \αλλα κ πανακριβο!!!τοχα δει στο ικεα κ μαρεσε κ το ψαξα αλλα ειχε μεγαλη διαφορα στην τιμη...

φιλακια!αγκου!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...