Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια επιτέλους χιονίζει:P τι ωραία

χτες πήγαμε και στην παιδίατρο κάναμε το πρώτο εμβόλιο μας ο μικρός είναι 6110 κιλά και 59εκ. ύψος είμαστε θηριάκια:P

ελένη και εγώ της otrisalin έχω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! χιονιζει στο Χαϊδαρι πολυ. εχουμε ανοιξει παραθυρα, και χαζευουμε!!!καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!!!

α σημερα ειναι η παγκοσμια μερα του παιδιου! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα μωρακια! να ειναι γερα και ευτυχισμενα!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημερα κορίτσια!!!

Ξεκλεψα λίγο χρονο τωρα που ησυχαζουν τα ζουζουνια να δωσω το παρόν

Πως ειστε;;Εμεις ειμαστε καλά, μεγαλώνουμε, ζουζουνιζουμε και κανουμε και αγκού!!χαχα

Εχετε χιονακι στην Αθηνα ε;;εμεις εδω πολλή κρυο, παγωνια...0 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο!!

Δε σας διαβασα, θα σας διαβασω το μεσημερι και θα σχολιασω...

Φιλια και καλημέρα σε ολες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελενη και εγω το otrisalin εχω. Περαστικα σας!!!

Κοριτσια τα φωτα σας! Ψαχνω καροτσακι (ναι, τωρα το θυμηθηκα) και βρηκα αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7252/Britax_BMobile_3_Stroller_Venetian_Red. Πώς σας φαινεται? Θεωρειται "μεγαλο" καροτσι? Διοτι το θελω για τις βασικες μετακινησεις μας και θελω να εχει στιβαρη κατασκευη. Δεν εχω ιδεα απο τεχνικες προδιαγραφες, νομιζα οτι ειχα λυσει το θεμα του καροτσιου, αλλα τελικα δεν...

Πειτε μου τις αποψεις σας ωστε να το παραγγειλω αμεσα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελενη και εγω το otrisalin εχω. Περαστικα σας!!!

Κοριτσια τα φωτα σας! Ψαχνω καροτσακι (ναι, τωρα το θυμηθηκα) και βρηκα αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7252/Britax_BMobile_3_Stroller_Venetian_Red. Πώς σας φαινεται? Θεωρειται "μεγαλο" καροτσι? Διοτι το θελω για τις βασικες μετακινησεις μας και θελω να εχει στιβαρη κατασκευη. Δεν εχω ιδεα απο τεχνικες προδιαγραφες, νομιζα οτι ειχα λυσει το θεμα του καροτσιου, αλλα τελικα δεν...

Πειτε μου τις αποψεις σας ωστε να το παραγγειλω αμεσα...

Γειά σου!

Συγνώμη για την παρέμβαση

Ειμαι μανουλα ιουλίου2009 η ειρηνουλα με ξέρει.

Θα ηθελα αν μου επιτρέπεις να σου πω την γνωμη μου για τα καροτσια

Εγω ημουν ξεροκέφαλη και δεν άκουγα τις συμβουλες ηπου μου δίναν

Ειχα κολήσει στο καροτσι της κικο και φυσικά το πήρα..οσο μεγάλωνε το μωρο μου εγω μετανοιωνα πικρά για την επιλογή μου!γινόταν ολο κ πιο βαρυ το καρότΣι!

Τελικα με αρκετη γκρίνια κατάφερα να πείσω τον άντρα μου να μας πάρει το ιγκλεσίνα τρίπ.

Ελαφρυ πουπουλο! Εχει αμορτισερ κατι που ειναι πολύ σημαντικο!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

...και συνεχιζω!

Το κλεινω με το ενα χερι ειναι τοσο ευκολο!

Ηθελα το μακλάρεν αλλα...ειναι λιγο ακριβο για δευτερο καροτσι

Ομως αξίζει τα λεφτά του!!

Στο σάιτ που βλεπεις εχει και τα μακλάρεν ρίξε μια ματιά.

Σκέψου πριν αποφασίσεις

Πιστευω οτι ολοι κάνουμε το λάθος αυτο κ τελικά ειμαστε με 2 καρότσια κ ενα παιδί!

Συγνώμη που εγραψα πολλα αλλα ειναι ενα θεμα που με πονάει ακόμη!

Να προσθέσω μόνο ότι αυτη ειναι η αποψή μου για τα καρότσια και η εμπειρία μου! Σίγουρα θα υπάρχουνε και μανουλες που χρησιμοποιούν τα χειμερινά καρότσια και ειναι απόλυτα ευχαριστημενες!

Τσα!

Να μαι κι εγώ!!!

Έχω ταβλιαστεί από το μεσημέρι...

το nst έδειξε συσπάσεις...Και αφού του έλεγα του μπιμπίκου να μην βιάζεται....:-(

Αύριο στις 2 μμ πάω ΙΑΣΩ για β' ένεση πνευμόνων και nst... Πρέπει το nst να βγει καλό....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΕΜΕ......ΑΚΟΜΗ

Θέλω να έρθουν όλοι από το νησι και μετά....

Αλλά, τι να γίνει αν πρέπει θα τον γνωρίσω τον γιόκα μου μόνη μου...Αφού μπήκα στον μήνα μου τίποτα δεν με φοβίζει!!!!:-P:tongue:

Κορίτσια, κάντε καμια προσευχούλα να με ξεχάσει ο πελαργούλης για λίγες μέρες....

Μπέμπη, ακούς;:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπεμπουλη κανε την χαρη της μανουλας και περιμενε λιγο να ερθουν και τα αδερφακια σου και ο μπαμπακουλης σου απο το νησι και μετα ξεπροβαλε...

Μην βιαζεσαι κανει κρυο πολυ εξω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Εγω παντως Κλελια εχω το peg perego το uno περα απο το μονο μειον που εχει ειναι περα απο το οτι δενμπορω να κρεμασω ψωνια περα απο το καλαθι απο κατω δεν εχει , αλλα και παλι καλυτερα να μην φορτωνομαι και πολλα πολλα

Γενικοτερα εγω το λεω τριαξονικο γιατι ειναι μεγαλουτσικο αλλα ειναι ανετο πολυ για την μικρη μου.

αλλα θελει μεγαλο Πορτ παγκαζ στο αμαξι :D:D για αυτο εγω το καλοκαιρι θα βαλω στο τουτου μου απο πανω μπαγκαζιερα :D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

βατραχακι σε ευχαριστω πολυ!!

Για ποια παρεμβαση καλε μιλας? Ισα-ισα που ειναι ευπροσδεκτη η αποψη σου!!

Κοιταξα τα iglesina trip, απλα το καροτσακι της britax που κολλησα δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο, το βρισκω 130 ευρω με τα μεταφορικα και επειδη μου αρεσει, απλα ρωταω αν απο ο,τι σας φαινεται θεωρειται "βαρυ" καροτσι (οχι σε κιλα) ή σαν αυτα τα 2α που εχουν καποιοι για πιο μικρα. Επειδη εγω το θελω για κυριως καροτσακι...

vasdeli δεν προκειται να γεννησεις νωριτερα, θα το δεις! Ο μικρος ειναι ψηλα ακομη καλεεεε. Οσο για τις συσπασεις, μπορει να ετυχε. Βαλε λιγο ποπο κατω και ολα θα ισιωσουν!

GEXxp3.png

Κλελια εμενα μου φαινεται πολυ πολυ ωραιο το καροτσακι! Γενικα ειμαι fun αυτων των καροτσιων με τις δυο κοντινες ροδες μπροστα και δυο πισω. Και γιατι λες "βαρυ"? Μια χαρα καροτσακι ελαφρυ ειναι (6,5 κιλα ειναι μια χαρα!) Εμεις εχουμε αυτο http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRE5q1_UDugi4C9dk9ZgwoPi0hjnQT6uUodvL9vp_glhjcvAmO0 και παροτι μεγαλο το οδηγω με το ενα χερι, ανεβοκατεβαινει σπασμενα πεζοδρομια σαν SUV. Να το παρεις, εμενα μου φαινεται πολυ καλο, ασε που η britax ειναι αξιοπιστη σαν μαρκα ;)

Vasdeloμπεμπακο σε παρακαλουμε μεινε μεσα στην ζεστουλα σου, μην βγεις ακομα και κανει πολυυυυ κρυο εξω. Ασε να φτασει πρωτα ο Αη-Βασιλης και μετα βγαινεις κι εσυ!

Ερωτηση περι θηλασμου: εχω μπερδευτει σχετικα με τον χρονο θηλασμου, αλλου ακουω οτι το θρεπτικο γαλα που χρειαζεται το μωρο το παιρνει τα πρω τα 5-10 λεπτα, αλλου οτι το παιρνει προς το τελος του θηλασμου γιάυτο χρειαζονται περι τα 20 λεπτα. Τελικα τι ισχυει, εμπειρες και ψαγμενες θηλαζουσες??? Τα φωτα σας παρακαλω!

Ελενη εγω εχω της chicco, νομιζω ομως οτι κανουν την ιδια δουλεια καθως ειναι σχεδιασμενα με την ιδια λογικη. Οποιο και να παρεις καλο ειναι.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain μου εννοούσα ότι το θέλω "βαρύ" όχι εννοώντας τα κιλά του, αλλά την κατασκευή του. Πώς να περιγράψω αυτό που θέλω, το θέλω για κύριο καρότσι, όχι "ελαφρύ" σαν τα καρότσια τύπου μπαστούνι που έχουν αρκετοί ως 2α καρότσια...

Σχετικά με τον θηλασμό, σου παραθέτω τα λόγια του παιδίατρού μου, που τα γράφουν και αρκετά βιβλία: όταν το μωρό θηλάζει, πρώτα βρίσκει και πίνει το λεύκωμα, μετά το ζάχαρο (ή αντίστροφα αυτά τα 2, μπερδεύτηκα) και στο τέλος βρίσκει και πίνει το λίπος. Γι' αυτό δεν πρέπει να μετράμε πχ 5-10 λεπτά και να αλλάζουμε στήθος. Διότι το νινί θα πίνει το "ελαφρύ" γάλα και δεν θα πίνει τις θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο τέλος. Γι' αυτό αφήνουμε το μωρό στο στήθος όσο θέλει. Ακόμα και αν φαίνεται ότι παίζει, αυτό το πιπίλισμα ρυθμίζει την παραγωγή του γάλακτος, και ας μην τρώει προς το τέλος. Κάνει την δουλειά που πρέπει.

GEXxp3.png

Είμαι ξάπλα συνεχώς....οι συσπάσεις σε γενικές γραμμές σταμάτησαν. Ένιωσα 2-3 βέβαια λίγο πριν....

Έχω έναν πόνο απροσδιόριστο (!) στη δεξιά ωοθήκη(;) ή μεριά της μέσης; Δεν μου πολυαρέσει....Ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι είναι από την ξάπλα και όχι από τίποτε προεόρτια.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Είμαι ξάπλα συνεχώς....οι συσπάσεις σε γενικές γραμμές σταμάτησαν. Ένιωσα 2-3 βέβαια λίγο πριν....

Έχω έναν πόνο απροσδιόριστο (!) στη δεξιά ωοθήκη(;) ή μεριά της μέσης; Δεν μου πολυαρέσει....Ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι είναι από την ξάπλα και όχι από τίποτε προεόρτια.....

μπεμπη κατσε καλα..εισαι χριστουγεννιατικο μωρο λεμε..ακομα ειναι νωρις βρε..απο βδομαδα και βλεπουμε!! vasdeli βιλιο και ξαπλα..η ξεκουραση ειναι το παν.

clelia εγω θα σε συμβουλευα να παρεις με 4 ροδες, που κλεινει ομπρελα..ειναι πολυ πιο βολικα κ για μεταφορα σε αμαξι κ γενικα εχει μικροτερο ογκο. διαβασε σχετικα φορουμ..γενικα τα 3τροχα νομιζω ειναι για επαρχια, οχι για πολεις με μετακινησεις με αυτοκινητα

απο αποψη στηβαροτητας καλο φαινεται κ ειναι britax καλη μαρκα..

εγω εχω ιγκλεζινα zippy..το καλο ειναι οτι κλεινει πολυ ευκολα με ενα κουμπι κ ανοιγει οπως μια ομπρελα...στηβαρο αλλα οχι πολυ το βαρος του.ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ δεν νομιζω να παρω κ 2ο καροτσακι αφου το κουβαλαω πολυ ανετα αυτο..αμορτισερ σουπερ.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...