Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Να τις χαιρόμαστε Νένα και Φωτεινή!! Πάντα γερές και με κάτι χαμόγελα ΝΑ!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!

Ήρθε ο γιατρούλης, της έβαλε εμβόλιο, τσίριξε λίγο αλλά όλα καλά. Αμέσως την έβαλα να φάει και τώρα μας γελάει...

Χθες η Ελισάβετ ήταν κυρία: κοιμόταν, μετά έφαγε, μετά χέστηκε πατόκορφα και φυσικά γελούσε στην Βίκυ (μην μας περάσει και για τζαναμπέτες :tongue:). Μια χαρά ήμουν, προτιμώ να κουβαλάω το μωρό μου παρά να μου λείπει...

Fire χαίρομαι που σε διαβάζω με τσαμπουκά, έτσι, να μην αφήσεις κανέναν να σε αγχώσει, έχουμε που έχουμε άγχος, μην μας επηρεάζουν και άλλοι...

Φωτεινή περαστικά με την επιπεφυκίτιδα. Tobrex σας είπε να της βάζετε? Αύριο θα είναι περδίκι, θα το δεις!!

Ναι Κλελια αυτο πηρα και της εβαλα ...

Μωρε το μικρο μου δεν μπορουσε να τ ανοιξει το πρωι ηταν και σαν πρησμενα :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το δήλωσα και στο FB.

Η Ελισάβετ ήταν κυρία και φορούσε και κάτι σέξι κάλτσες μέχρι τα μπουτάκια της!!!! Μανάρι μου!

Απόλαυσα μαμά και κόρη!!! Την κράτησα αγκαλίτσα και συγκινήθηκα!!!

Ο δε μπέμπης έβγαζε συνεχώς χεράκια και ποδαράκια στην κοιλίτσα από την χαρά του!!!

Σήμερα το πρωί έκανα μποτέ, ήρθε η κομμώτρια σπίτι και με έκανε και πάλι ξανθιά(ανταύγειες)!!!Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για το μεγάλο ραντεβού!!!

Κλειώ....χθες έκανα πρόβες με το sling στον καθρέφτη!!! Τρελλή φάση! Νομίζω ότι μια χαρά τα κατάφερα!!

Χρόνια πολλά! 3 μηνών σήμερα η κοράκλα σου! Και της Νένας!!! Χρόνια σας πολλά!

κοριτσακια μου καλημερα!!

Λοιπον κοριτσια σημερα ειμαι πολυ προβληματισμενη. Πηγαμε στο Παιδων να κανουμε μια πρωτη επαφη με καποιον ορθοπεδικο για το δαχτυλακι του παπιου μας. Κατα λαθος λοιπον βρεθηκαμε αντι για την Ορθοπεδικη κλινικη στο Ογκολογικο. Κοριτσια, σας το λεω ειλικρινα δεν φανταζομαστε καν τι πονος υπαρχει στον κοσμο. Μικρα παιδακια τοσα δα με μπαντανες στα κεφαλακια τους, ενα αλλο εκλαιγε απαρηγορητο.... Μακαρι να μην υπηρχε πονος ειδικα για τα μικρα παιδια.... Ενιωσα τοσο μικρη, για ολες τις φορες που δεν σκεφτομαι τον ανθρωπινο πονο και κλεινομαι στον εαυτο μου και στα μικροπροβληματα μου. Αν υπαρχει υγεια ολα τα αλλα δεν ειναι απολυτως τιποτα. Αν το σκεφτομασταν αυτο καθε μερα θα ημαστε καλυτεροι ανθρωποι...

Ευτυχώς στα παιδιά 'ακούει' η θεραπεια πολύ συχνά....Δεν είναι όπως τους μεγάλους. Αλλά δεν παύει να είναι τόσο δύσκολα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αχαχαχα!! Τσιπούρα πολύ καλό!!

Φωτεινή σήμερα έτσι θα είναι το ματάκι της, από αύριο πρωί θα δεις τρομερή βελτίωση και μέχρι αύριο τέτοια ώρα λογικά δεν θα έχει σχεδόν τπτ!

Ρώτησα τον γιατρούλη για τα σάλια, μου είπε ότι 3 μηνών που είναι η δικιά μου είναι μεν νωρίς για δόντια, αλλά κάποια μωρά αρχίζουν από τόσο νωρίς να βγάζουν. Δεν μπορεί όμως ο ίδιος να το ξέρει. Το άλλο μου είπε ότι υπάρχουν μωρά που είναι σαλιάρικα :tongue: , οπότε το Λιζάκι μου είναι: βυζανιάρα, βασανιάρα, σαλιάρα, σατανιάρα, φαφούτα, γκουσγκούνα κλπ κλπ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στα πρωτα μωρακια του octob.power!!!! να τα χαιρεστεεεεεε ΝΕΝΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ Κ ΚΛΕΙΩ!!!

Θυμαμαι που σας διαβαζα (πολυ συγκινηση ειχε πεσει) κ ελεγα μα τι παθανε κ γεννανε 1 μηνα πριν (εκτος Νενας φυσικα)...κ σε μια βδομαδα γεννησα κ γω (20 μερες νωριτερα)!!!

να ειναι ολα τα παιδακια γερα ellain!!! ετσι οπως τα λες ειναι..υπαρχει πολυ πονος κ μεις με ασημαντα σκαμε!

φωτεινη εχετε κουραστει αλλα η επιφυκιτιδα ειναι πολυ συνηθισμενο το πολυ σε 2 μερες θα χει φυγει

εμας μας τσιμπησε χθες βραδυ κατι την πατουσιτσα κ γεμισε καντηλες..τα ξημερωματα εγινε το χερι κ το αλλο ποδι..φοβηθηκα μην ειναι αλλεργια κ απλωσει αλλα το πρωι γιατρος με καθησυχασε οτι ειναι μονο στα ακρα κ ειναι τσιμπημα..ηδη τωρα ξεφουσκωσαν κ εχουν μυτουλα..

μα Δεκεμβρη μηνα να βαζω κουνουπιερα..????

αμα το βρω θα του πιω το αιμα:mad::x:x:x:x:xνα κοκαλωσει στο ταβανι απτο κρυο..να του παγωσει το φτερο...γγκρρρρρ!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αχαχαχα!! Τσιπούρα πολύ καλό!!

Φωτεινή σήμερα έτσι θα είναι το ματάκι της, από αύριο πρωί θα δεις τρομερή βελτίωση και μέχρι αύριο τέτοια ώρα λογικά δεν θα έχει σχεδόν τπτ!

Ρώτησα τον γιατρούλη για τα σάλια, μου είπε ότι 3 μηνών που είναι η δικιά μου είναι μεν νωρίς για δόντια, αλλά κάποια μωρά αρχίζουν από τόσο νωρίς να βγάζουν. Δεν μπορεί όμως ο ίδιος να το ξέρει. Το άλλο μου είπε ότι υπάρχουν μωρά που είναι σαλιάρικα :tongue: , οπότε το Λιζάκι μου είναι: βυζανιάρα, βασανιάρα, σαλιάρα, σατανιάρα, φαφούτα, γκουσγκούνα κλπ κλπ

χαχαχα!!!:P:p:pκαι η δικια μου ειναι πυρανχακι, σαλουφα, σαλιαγκουρας,ξεζουμιστρα,τερατακι, μαμουνι,κλπ:tongue:

αλλα πανω απολα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ & ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ:tongue::tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Κατάρα στο κουνούπι που βρέθηκε στο σπίτι του μαμουνακίου!!! :tongue:

Μαμούνι, εγώ γέννησα προωράκι επειδή είχα διαβήτη κύησης και ολιγάμνιο, και εξαιτίας κακού ιστορικού μου δεν ρισκάραμε...

Προωράκι όμως 3030 γραμ, όχι αστεία. Στα χνάρια του παιδιού της Νένας και της Δέσποινας ήταν η Ελισάβετ, αν έβγαινε στην ώρα της...

GEXxp3.png

Ααααααα εγω της εχω ακομα κουνουπιερα περα τα κουνουπια εχουμε και μυγες :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ηδη τα ματακια της λαμπιριζουν :P:p:p:p

9zlup2.png

mamounaki οντως που βρεθηκε το παλιοκουνουπο χειμωνιατικο? ουστ βρωμοκουνουπο απο το παιδακι μας!

Κλειω και Βικυ πολυ συγκινητικες και ομορφες στιγμες, αντε να επαναληφθει με το καλο η συναντηση σας με τον μπεμπακο ανα χειρας.

Φωτεινη στο Αγλαια Κυριακου πηγαμε, ειχαμε ραντεβου με τον ορθοπεδικο, δεν εφημερευε. Θα παμε και στο ΚΑΤ αλλα μαλλον θα καταληξουμε στο Παιδων λογω εμπειριας των αναισθησιολογων σε μικρα παιδια, κατι που ισως λειπει απο τους αναισθησιολογους του ΚΑΤ. Ιδωμεν...

Κοριτσια εχω 2 ερωτησεις: πρωτον τι εννοειτε οταν λετε "αλμα αναπτυξης"? και δευτερον, ισχυει οτι οσο θηλαζεις δεν ερχεται η περιοδος (χθες ειχα τα γνωστα πονακια ωορρηξιας που τα ειχα λησμονησει ολον αυτον τον καιρο και αναρωητθηκα...)?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Hello ellain!!

Αλμα αναπτυξης ειναι μια φαση που περνουν τα βρεφακια μας, κατα την διαρκεια της οποιας γινονται βασανακια. Κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι ζητουν μαμ συνεχεια μα συνεχεια! Ακομη και καθε ωρα, ακομα και το βραδυ. Κατα συνεπεια γκρινιαζουν επειδη πεινανε (πολλη γκρινια ομως). Αυτα τα αλματα δεν τα περνουν ολα τα μωρα με την ιδια ενταση, δλδ μπορει η δικια μου να γκαγκανιαζει και ο δικος σου να μην παρει χαμπαρι στο ιδιο αλμα αναπτυξης. Υπαρχει θεμα στο φορουμ που γραφουν γι' αυτα τα αλματα, κατα προσεγγιση καθε ποτε συμβαινουν και ποσο διαρκουν. Αυτα τα γενικα ξερω...

Οσο για την περιοδο, κατα κανονα οσο θηλαζεις αργεις να αδιαθετησεις. Αλλα αυτο εχει να κανει με τον οργανισμο. Πολλες θηλαζουσες αδιαθετουν αμεσως, ενω αλλες που δεν θηλαζουν αργουν. Δλδ ειναι λοττο

GEXxp3.png

Κατάρα στο κουνούπι που βρέθηκε στο σπίτι του μαμουνακίου!!! :tongue:

Μαμούνι, εγώ γέννησα προωράκι επειδή είχα διαβήτη κύησης και ολιγάμνιο, και εξαιτίας κακού ιστορικού μου δεν ρισκάραμε...

Προωράκι όμως 3030 γραμ, όχι αστεία. Στα χνάρια του παιδιού της Νένας και της Δέσποινας ήταν η Ελισάβετ, αν έβγαινε στην ώρα της...

CLELIA το θυμαμαι καλε..και γω ειχα πιεση τις τελευταιες μερες κ μεις δε το ρισκαραμε..37η εβδομαδα..3100...αλλα καλυτερα που ηρθε νωριτερα..και προγραμματισμενα..δεν μπορουσα να ζω με το αγχος μη μου σπασουν τα νερα..κ ειχα κ αγωνια..

α σας ειπα δεν παω γεναρη για δουλεια...μου ειπανε αντι για 1 ωρα νωριτερα για 30 μηνες που δικαιουμαι, να μου δωσει αδεια μεχρι Μαρτη, και για κανα χρονο μετα θα σχολαω 1 ωρα νωριτερα. και ετσι θα χει παει 6 μηνων..κ θα μπορω να σταματησω το θηλασμο πιο ηπια..

τσιπουρα μου τερμα τα παγωτακια κ τα μοχιτο...βαλε κανα τσαγακι να ζεσταθουμε! καλο χειμωνα!

ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΜΥΓΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΒΟΡΙΚΑ ΥΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!;)

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

κορίτσια θυμιστε μου τι εχετε για τις μυξούλες; πως λέγεται και που το βρίσκουμε; χθες κοιομηθήκαμε στις 4, σήμερα γοα να δουμε. Και 6 μιση ξυπνάνε τα άλλα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

εγω ελενα αυτο εχω μου το ειπε κ η γιατρος μας το εχει κι ο ανιψιος μ 3 χρονια τωρα

5vwuqd.jpg

9zlup2.png

κορίτσια θυμιστε μου τι εχετε για τις μυξούλες; πως λέγεται και που το βρίσκουμε; χθες κοιομηθήκαμε στις 4, σήμερα γοα να δουμε. Και 6 μιση ξυπνάνε τα άλλα.

Υπάρχει το σύστημα αυτό της Chicco(το πήρα από τα Λητώ αλλά θα το βρεις και στα φαρμακεία)που το βάζεις στη μυτούλα του παιδιού(έχει και τα ανταλλακτικά του) και ρουφάει η μαμά. Οι μυξούλες μένουν στο σωληνάκι.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...