Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια

ο μικρος θελει συνεχεια βυζι

με το που τον αφηνω στην κουνια του σκουζει σε 5 λεπτα

ειναι 25 ημερων κ δεν εχω κοιμηθει τις 23:confused:

φωτεινη και μενα βγαζει αρκετες γουλιτσες, ειναι κακο αυτο??

γιατι πας στο παιδων?

Fire εμεια πριν ενα μην καναμε μια επεμβαση δεν ξερω αν το ηξερες και σημερα ηταν το ραντεβου μας για να μας δει ο χειρουργος...

Περα οτι μου σπασανε τα νευρα γιατι καθυστερησα λογω κινησης 30 λεπτα με ειχε στο διαδρομο 2,5 ωρες να τον περιμενω να τελειωσουν την συσκεψη οι γιατροι και μετα το επισκεπτηριο για να με δει.. μ'εβαλε στο γραφειο του την εγδυσα την ειδε ..ηταν αψογη η τομη και την ψηλαφισε.{εντωμεταξυ η μικρη μετα το ξενυχτη που ριξαμε απο την ωρα που την πηρα απο το σπιτι μεχρι την ωρα που γυρισαμε κοιμοταν :)¨κομησμενη την εξετασε :):)

τον ρωτησα για τις λιγες γουλιες που κανει κ μου ειπε οτι ολα τα παιδακια της κανουν κι την ωρα που την σηκωσα ναι μεν κοιμισμενη εριξε μια :):) κ μου ειπε οτι αν πεφτουν ετσι ειναι φυσιολογικες ...ρωτησα επι ευκαιριας και την διατροφολογο που ειαμε εκει και μου ειπε τα ιδια κι πως το γαλα που περνουμε ειναι το καλυτερο για τις αναγωγες που κανει η μικρη .

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

βρε κορίτσια είδατε;;;;

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=264371&nDate=2

Αχχ ετσι να χιονισει λιγο να το χαρουμε εδω :):)

Οσο σκεφτομαι το ταξιδι στην Αραχωβα αγχωνομαι με το τι ρουχα θα παρω της μικρης μαζι :?:???::?

Ο αδερφος μου μ'αγχωνει οτι αν παθει κατι η μικρη το κοντινοτερο νοσοκομειο ειναι σχεδον μια ωρα απο εκει .. γκρρρρρ

εγω θα πω οτι ζηλευουν αντε απο εδω ολο προβληματα πανε να μου βγαλουν :(:(:(:(

κουτουλαω ορθια ισα 1 ωρα μ αφησε η μικρη το μεσημερι να κοιμηθω...πηρε και η πεθερα μ την ωρα που μ επερνε ο υπνος τηλεφωνο μας πηρε και ο μπαμπας μας ωραια λεω δεν κοιμαμαι ουτε σημερα...και σηκωθηκα με πονοκεφαλο :(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

PCS_BR_BirdsXmasCupcakeC.gif

Καλημέρα!!!! άντε να χιονίσει να δούμε και μια άσπρη μέρα!!!!

Vasdelaki την επόμενη εβδομάδα στην διάθεσή σου πλην Τετάρτης!!! αααα πρέπει να πάω στο Benneton στου Ζωγράφου να αλλάξω ένα δώρο που έκαναν στον ανηψιό μου. Θυμάμαι καλά ότι μένεις εκει ή είναι μόνο η παλιά σου γειτονιά;

Τρελοτσιπούρα μου, η παλιά μου γειτονιά ήταν αυτή!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ναι κοριτσακι μου, αγκαλιτσας ειναι.

Καθε φορα που κλαιει θα τον βαζεις στο βυζι και ας κοιμαται αμεσως! Μεχρι να γινει 40 ημερων θα σε παιδεψει, αλλα ακομα και αυτο το πιπιλισμα που κανει, σου ρυθμιζει την παραγωγη, οπότε μην το κοψεις εννοειται! Ουτε την αγκαλια να κοψεις, απλα αγορασε ενα σλινγκ (www.babywearing.gr) για να ξεκουραζονται τα χερια σου.

Fire μου προφανως δεν εχεις ενημερωθει σωστα για τον θηλασμο, αν εχεις χρονο αγορασε το βιβλιο της Πατσουρου "Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση". Αν δεν εχεις χρονο, θα ρωτας εδω!! Επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα σπευσουν καλοθελητες να σου πουν τις βλακωδεστατες συμβουλες τους, γειωσε τους και διαβασε οτι:

α) Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει στο μωρο σου το γαλα σου, μην δεχτεις τετοια παρατηρηση απο κανεναν!!

β) Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις λιγο γαλα!! Οποιος σου πει κατι τετοιο να τον αγνοησεις επιδεικτικα! Η γυναικα - οπως καθε θηλαστικο - παραγει οσο γαλα χρειαζεται το μωρο της (ή τα μωρα της, αν κανει πολυδιμη κυηση).

Μεχρι τις 40 ημερες ακομα "μαθαινει" το μωρο της και το αντιστροφο, οπότε ποτε μα ποτε δεν αρνουμαστε θηλασμο, ακομα και αν θηλασαμε πριν 15 λεπτα. Η λυση για ολα ειναι βυζι! Υπαρχουν γυναικες οι οποιες μεχρι να εδραιωσουν την γαλουχια θηλαζουν ασταματητα 18 ωρες (εξαιρεσεις, αλλα υπαρχουν). Αν παρολ' αυτα το μωρο δεν παιρνει βαρος δεν φταιει το γαλα σου, αλλα ο τροπος που θηλαζεις. Ααααααααν σου συμβει αυτο, θα το αναλυσουμε και θα το λυσουμε.

Μεχρι τοτε, οποτε κλαψει το μωρο, δινεις βυζι. Πώς θηλαζεις? Το καλυτερο ειναι ενα βυζι σε καθε γευμα, μην μετρας λεπτα για να αλλαξεις βυζι!

Ο,τι αλλο θες ρωτα!

Και μην απογοητευεσαι με τπτ και απο κανεναν!!

κλελια μου σ ευχαριστω..

δικες μου ιδεες ειναι αυτες περι γαλακτος

κανεις δε με πρηζει,γιατι κανεις δεν τολμαει να μου πει καμμια μλκ

ολοι χαιρονται που θηλαζω

ειναι δικες μου ανησυχιες, ουφ!νιωθω αδυναμη μπροστα στις αναγκες του μωρου μου και φοβαμαι μηπως δεν τις καλυπτω..

το μωρο στην τελευταια μετρηση ηταν 150 γρ παραπανω απ το κανονικο..

σε φιλω,σ ευχαριστω..

Καλημέρα στις όμορφες πεπέλες!!!!!

Χρόνια πολλά στα μωράκι Ελισσάβετ, Μπεμπούλα Φωτεινής και Νένας!!!!!

3 μηνών σήμερα! Ολόκληρες κοπελάρες!!!!!!

Λέτε να χιονίσει;;;; μακάρι

PCS_CH_FriendlySnowmanC.gif

Κλέλια και Vasdeli θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες για την ελισσάβετ και την γελαστό μπεμπούλη!!!!!

φιλιά σας :)

10zdca9.jpg

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif

stis kopelares mas....

*** simera mas vrike kati allo :-(:sad:

Epefikitida......

Ti wraia... mas exoyn matiasei gmt mou pia???den 8a afisw kanenan na tin ksanadei mou fainetai ... feretze 8a tis valw:-x:-x:-x

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου ο ανηψιοσ ειναι κουκλοσ!φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα τελικα το ντοκτορι περιμενε και το φακελακι του?

αληθεια ποιο γαλατακι πινετε εσεισ?

αγγελικακι εσενα το γαλατακι το πινει μια χαρα?δηλαδη θηλαζει κανονικοτατα?γιατι εμενα τοσο στο στηθοσ οσο και στο μπουκαλι οταν ποναει με την γοπ τσιριζει και ενω πειναει δεν τρωει καθολου!!!!!!!!

(οπωσ διαβασα ειναι απο τα κυρια συμπτωματα τησ γοπ και μαλιστα πολλα μωρα που εχουν γοπ και δεν βγαζουν γουλιεσ ,οι μανουλεσ τουσ το καταλαβαινουν απο εκει!!!)

αυτο ακριβωσ εκανε και η αγγελικη μου και οταν το ελεγα του παιδοντοκτορ μου ελεγε οτι απλα βαρεθηκε το γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(3 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:)

που να ηξερα οτι η κακομοιρα ειχε γοπ?(δεν το ειχα ψαξει κ δεν γνωριζα)

αλλο ενα ειναι οταν κανει το σωματακι τησ τοξο προσ τα πισω!!και οι δυο μου το κανουν αυτο συνεχεια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

φωτεινουλα περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι μου θυμισεσ τωρα με την εικονα?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτα συμπτωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι το προσκλητηριο τησ αγγελικουλασ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακριβωσ αυτη η φωτο και πανω εκει γραφαμε τα λογια και διπλα στισ πριγκιπισσεσ ειχε την δικια τησ φωτο!!

οπωσ καταλαβατε το θεμα τησ βαπτισησ ηταν οι πριγκιπισσεσ!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ,ΚΛΕΛΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε τσιπουρακι με τοσο σκορδο ουτε οι αντρες μας δεν θα μας πλησιαζουν στο τελος :tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα

Ειρηνη μου τωρα πινουμ NAN AR ειναι για τις αναγωγες... σημερα ξεκινησαμε το 2ο κουτακι και μπορω να πω {μην το ματιασω & το γκαντεμιασω} οτι περα απο 2-3 γουλιτσες δεν εχουμε τιποτα αλλο ... οπως πριν 2-3 μερες....

εμας ειρηνη το δωματιο μας ετσι ειναι ...τωρα μολις ερθει κι ο μπαμπας μας .... { 10 & σημερα χιχιχι } θα της παρει και το χαλι που ειδαμε ...ολο ροζ γεματο αυτες τις πριγκιπισουλες :P:p:p

Εχουμε 2 κουρτινες {μας τις κανανε δωρο σε δυο διαφορετικες αποχρωσεις για ν αλλαζουμε χειμωνα καλοκαιρι χιχιχιιχ

το απιθανο δεν σας το εχω πει εεε?

Οταν νοικιασαμε το σπιτι την πορτα του δωματιου της δεν την ειχα ανοιξει ..ειναι συρωμενη...και πριν λιγο καιρο οταν εκανα γενικη εγω στο σπιτι {κι οχι η κοπελα που ειχα φερει 2 φορες} ανοιξα την πορτα και τι να δω??????

Μια πριγκιπισα πανς σε ενα μονοκερο αλογο :D:D εκει ειπα λες και το ξερανε και το ειχαν ετοιμο χιχιχ

αλλα επειδη ειναι τζαμι σκεφτομαι να βαλω εκεινες τις κουρτινες κορδονια που ειναι και να την ανοιξω στην μεση δηλαδη να την πιασω καπου στην μεση και να ειναι απο την μια κι απο την αλλη μερια πιασμενες...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!

αντε και στους 12353 μηνες τα κοριτσακια σας, Κλειω, Φωτεινη και Νενα!!

Τσιπουριδιον δεν παι-ζε-σαι!! Να δουμε σε ποια αλλη εκδοση θα βρεις αυτα τα σκορδα :)

Λοιπον κοριτσια σημερα ειμαι πολυ προβληματισμενη. Πηγαμε στο Παιδων να κανουμε μια πρωτη επαφη με καποιον ορθοπεδικο για το δαχτυλακι του παπιου μας. Κατα λαθος λοιπον βρεθηκαμε αντι για την Ορθοπεδικη κλινικη στο Ογκολογικο. Κοριτσια, σας το λεω ειλικρινα δεν φανταζομαστε καν τι πονος υπαρχει στον κοσμο. Μικρα παιδακια τοσα δα με μπαντανες στα κεφαλακια τους, ενα αλλο εκλαιγε απαρηγορητο.... Μακαρι να μην υπηρχε πονος ειδικα για τα μικρα παιδια.... Ενιωσα τοσο μικρη, για ολες τις φορες που δεν σκεφτομαι τον ανθρωπινο πονο και κλεινομαι στον εαυτο μου και στα μικροπροβληματα μου. Αν υπαρχει υγεια ολα τα αλλα δεν ειναι απολυτως τιποτα. Αν το σκεφτομασταν αυτο καθε μερα θα ημαστε καλυτεροι ανθρωποι...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κοριτσακια μου καλημερα!!

αντε και στους 12353 μηνες τα κοριτσακια σας, Κλειω, Φωτεινη και Νενα!!

Τσιπουριδιον δεν παι-ζε-σαι!! Να δουμε σε ποια αλλη εκδοση θα βρεις αυτα τα σκορδα :)

Λοιπον κοριτσια σημερα ειμαι πολυ προβληματισμενη. Πηγαμε στο Παιδων να κανουμε μια πρωτη επαφη με καποιον ορθοπεδικο για το δαχτυλακι του παπιου μας. Κατα λαθος λοιπον βρεθηκαμε αντι για την Ορθοπεδικη κλινικη στο Ογκολογικο. Κοριτσια, σας το λεω ειλικρινα δεν φανταζομαστε καν τι πονος υπαρχει στον κοσμο. Μικρα παιδακια τοσα δα με μπαντανες στα κεφαλακια τους, ενα αλλο εκλαιγε απαρηγορητο.... Μακαρι να μην υπηρχε πονος ειδικα για τα μικρα παιδια.... Ενιωσα τοσο μικρη, για ολες τις φορες που δεν σκεφτομαι τον ανθρωπινο πονο και κλεινομαι στον εαυτο μου και στα μικροπροβληματα μου. Αν υπαρχει υγεια ολα τα αλλα δεν ειναι απολυτως τιποτα. Αν το σκεφτομασταν αυτο καθε μερα θα ημαστε καλυτεροι ανθρωποι...

ellain σε ποιο απο τα δυο πηγατε αν και σημερα το αγ.σοφια εφημερευε γιατι χτες που πηγα ηταν το κυριακου...

Εγω δεν ηθελα να θηξω αυτο το θεμα για τις 8 μερες που περασα εκει μεσα και το τι ειδαν τα ματια μου στα χειρουργια ειδικα :-(:-(σου σφιγκεται η καρδια :-(:sad:

9zlup2.png

ααααααα τι ακουω τωρα

Στο νοσοκομειο παιδων στο ογκολογικο που ελεγες πριν ellain δειχνει στην τηλεοραση οτι εχουν στα παιδακια εκει μεσα κουνελακια για να ξεχνουν τον πονο τους.... γιατι λεει η γιατρος οτι περνανε πολυ καιρο τα παιδακια εκει μεσα κι αυτο ηταν μια ιδεα μιας γιατρου που ειχε δουλεψει στο εξωτερικο και ειχε πιασει....

αυτο με συγκινισε να ακους τα παιδακια να τραγουδανε το αχ κουνελακι τα μικρα που πονανε....και να παιζουν με αυτο μαζι

9zlup2.png

Καλημέρα!!

Να τις χαιρόμαστε Νένα και Φωτεινή!! Πάντα γερές και με κάτι χαμόγελα ΝΑ!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!

Ήρθε ο γιατρούλης, της έβαλε εμβόλιο, τσίριξε λίγο αλλά όλα καλά. Αμέσως την έβαλα να φάει και τώρα μας γελάει...

Χθες η Ελισάβετ ήταν κυρία: κοιμόταν, μετά έφαγε, μετά χέστηκε πατόκορφα και φυσικά γελούσε στην Βίκυ (μην μας περάσει και για τζαναμπέτες :tongue:). Μια χαρά ήμουν, προτιμώ να κουβαλάω το μωρό μου παρά να μου λείπει...

Fire χαίρομαι που σε διαβάζω με τσαμπουκά, έτσι, να μην αφήσεις κανέναν να σε αγχώσει, έχουμε που έχουμε άγχος, μην μας επηρεάζουν και άλλοι...

Φωτεινή περαστικά με την επιπεφυκίτιδα. Tobrex σας είπε να της βάζετε? Αύριο θα είναι περδίκι, θα το δεις!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...