Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν σας παρηγορεί και εμείς είμαστε έτσι, βέβαια τώρα τελευταία αρκετά καλύτερα. Υπομονή, δε θα είναι πάντα έτσι. Και ο γιος μου που ήταν ακόμα πιο δύσκολο μωρό και τον έλεγα παπαγαλάκι γιατί τον είχα συνεχώς πάνω μου κάποια στιγμή ηρέμησε λιγάκι. Βέβαια συνέχισε να βγάζει αρκετό γάλα για μήνες αλλά από τη στιγμή που όλα πήγαιναν καλά δε με απασχόλησε ιδιαίτερα.

Διάβαζα πριν λίγες μέρες σε ένα ξένο blog μια μαμά με δυο κοριτσάκια που απέκτησε πρόσφατα άλλα δυο δίδυμα κοριτσάκια να περιγράφει τη γλυκιά κούραση που νιώθει και την εξάντληση αλλά ταυτόχρονα να θεωρεί ευλογία ότι ξενυχτάει για αυτό το σκοπό. Συμφωνό απόλυτα μαζί της. Υπάρχουν τόσα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, πολύ σοβαρά και επώδυνα. Και καμιά φορά αν με παίρνει η κάτω βόλτα που συμβαίνει και αυτό συχνά προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό.

Vasdeli στη γειτονιά μου ήρθες σήμερα. Δε πέρασες για κανένα καφέ.

Πάω να ταίσω τη μπέμπα. Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν σας παρηγορεί και εμείς είμαστε έτσι, βέβαια τώρα τελευταία αρκετά καλύτερα. Υπομονή, δε θα είναι πάντα έτσι. Και ο γιος μου που ήταν ακόμα πιο δύσκολο μωρό και τον έλεγα παπαγαλάκι γιατί τον είχα συνεχώς πάνω μου κάποια στιγμή ηρέμησε λιγάκι. Βέβαια συνέχισε να βγάζει αρκετό γάλα για μήνες αλλά από τη στιγμή που όλα πήγαιναν καλά δε με απασχόλησε ιδιαίτερα.

Διάβαζα πριν λίγες μέρες σε ένα ξένο blog μια μαμά με δυο κοριτσάκια που απέκτησε πρόσφατα άλλα δυο δίδυμα κοριτσάκια να περιγράφει τη γλυκιά κούραση που νιώθει και την εξάντληση αλλά ταυτόχρονα να θεωρεί ευλογία ότι ξενυχτάει για αυτό το σκοπό. Συμφωνό απόλυτα μαζί της. Υπάρχουν τόσα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, πολύ σοβαρά και επώδυνα. Και καμιά φορά αν με παίρνει η κάτω βόλτα που συμβαίνει και αυτό συχνά προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό.

Vasdeli στη γειτονιά μου ήρθες σήμερα. Δε πέρασες για κανένα καφέ.

Πάω να ταίσω τη μπέμπα. Φιλιά!

Μα πώς γίνεται, κάθε φορά που σε διαβάζω να με ηρεμείς τόσο πολύ;:P Συμφωνώ μαζί σου....

Ναι, ήμουν κάπου κοντά στην Ανθέων και Γαρυφάλλων!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να 'μαι και εγώ η τσαντίλα!!

ellain την επόμενη φορά που θα σου πει κάποια ότι το παιδί είναι μικρό να της πεις απολογητικά : "Δεν είχα το τηλ σου εύκαιρο να σε πάρω να σε ρωτήσω αν κάνει να βγάλω το παιδί ΜΟΥ έξω" καρακάξα!!

Έγω κάπως έτσι απαντώ σε όσους με ρωτούν με ειρωνία/ξερολίαση/εξυπνάδα και σοφία "Το έχεις αγκαλιά συνέχεια?", δλδ τους λέω "Όχι βέβαια! Το παιδί μου αγκαλιά... Αν είναι δυνατόν!! Το αφήνω στο κρεβάτι να γκαγκανιάζει και άμα μου πάρει τα αυτιά του χώνω και από μία σφαλιάρα! Ακούς εκεί που θα το πάρω αγκαλιά!" :twisted:

Και επίσης συμφωνώ με Ελένη και με Τσιπούρα! Τα παιδιά θέλαμε και τα κάναμε και κάποιες από εμάς ταλαιπωρηθήκαμε για να τα αποκτήσουμε! Τώρα αν ο Θεούλης μας τα έδωσε υγιή και πανέμορφα αλλά ξέχασε να τα προγραμματίσει στο mute, τι να κάνουμε, αλλαγές δεν γίνονται δεκτές...

Αγγελικούλα, μην στενοχωριέσαι που σκέφτεσαι έτσι πάντως... Εγώ το έχω γυρίσει στην πλάκα... Όταν η μικρή γκρινιάζει απίστευτα, ατελείωτα, απαράδεκτα και σπαραξικάρδια λέω ότι μπήκε ο Βελζεβούλης/Εωσφόρος μέσα της και θέλει εξορκισμό :D. Έτσι απλά! Και μετά την παίρνω αγκαλιά και την κουνάω και πηγαίνω πέρα-δώθε στο σπίτι για να την ηρεμήσω (καθώς έτσι την έμαθα η άχρηστη μάνα :tongue: το καλόμαθα το παιδί δεν ντρέπομαι :tongue:)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελένη είσαι φοβερή, συμφωνώ με τη Vasdeli. Σε θαυμάζω που τα προλαβαίνεις όλα και που είσαι τόσο ήρεμη (ξέρω τις στιγμές που λες) και το μεταδίδεις!

Clelia τρελαίνομαι να σε διαβάζω!!!! :lol:

Τσιπούρα πόσο δίκιο έχει η αδελφή σου με το μαμοραντάρ....... καλομελέτα κοριτσάκι η Κλε Κλε μίλησε!

Ellain και μη χειρότερα...... πάντως ότι και να λέμε, όταν αρχίζουν να χαμογελούν τα ξεχνάμε όλα....... και φυσικά μετανιώνουμε που τους "θυμώνουμε".

Έχω βάλει τα μωρά μου για ύπνο... το μεγάλο μου τα' χει παίξει απορώ πως αντέχει. Το μικρό μου πήγε φυσικά να ξυπνήσει, ξάπλωσα δίπλα της ψιλοηρέμισε (για λίγο;;; Μάλλον γιατί την ακούω πάλι....).

Θα της χαρίσω μια φορεμένη μπλούζα μου να κοιμάται αγκαλιά για να με μυρίζει, λέτε να πιάσει;;;

Ότι θέλουν μας κάνουν τα σκαθάρια μας, αλλά τα λατρεύουμε!!!!

Σ' αγαπάω TERMINATOR μου !!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε σας έχασα γιατί για μια βδομάδα δεν είχα internet.

εμείς είμαστε πολύ καλά το μωράκι μου είναι πολύ καλόβολο κοιμάται το βράδυ από τις 11-12 μέχρι τις 6:30-7:00, κάθεται μόνος του στην κούνια και χαζεύει τα παιχνιδάκια του ούτε εγώ δεν το πιστεύω την φωνή του την ακούμε μόνο όταν πεινάει. τον έβγαλα και από το δωμάτιο μας και κοιμάται πλέον στο παιδικό τέρμα η καλαθούνα γιατί δεν μας χώραγε.

ο μεγάλος μου τον άλλο μήνα ξεκινάει παιδικό για να δούμε πως θα τα πάμε πάντως από τώρα τον προετοιμάζω αφού λέει το μανάρι μου ο μπαμπάς στην δουλειά η μαμά στη δουλειά και εγώ στο σχολείο

την παρασκευή πάμε και για το πρώτο μας εμβόλιο

Διαφημίσεις

Ελεος σημερα με την μικρη μ

απο τις 6 το πρωι ειναι ξυπνια και δεν λεει να κοιμηθει¨:(:(

Το τι γαλα εχει πιει ειναι αλλο πραγμα και μετα απο λιγο μου βγαζει γουλιτσες...πανω στο ρεψιμο μου τις αμολαει....

Δεν θελω να σκεφτω καν οτι μπορει το βραδυ να με βρει παλι στο ΠΑΙΔΩΝ θα παω που θα παω το πρωι ...:(:(:(

Μ εχει πιασει τρελα και πονοκεφαλος και δεν ξερω τι να πω στον αντρουλη μου που ειναι μακρυα και τραβαει κι αυτος τα δικα του :(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

PCS_BR_BirdsXmasCupcakeC.gif

Καλημέρα!!!! άντε να χιονίσει να δούμε και μια άσπρη μέρα!!!!

Τρέχω Βεγγος αυτές τις μέρες ...ειδικά μετά το γραφείο για να ετοιμάσω το σπίτι με την ευκαιρία που θα έρθει η φίλη μας.... σήμερα θα κρεμάσουμε τους πίνακες και θα τελειώσουμε τις κούτες με τα διακοσμητικά + κάτι λίγα χριστουγεννιάτικα ακόμα

σας φιλώ!!!

Vasdelaki την επόμενη εβδομάδα στην διάθεσή σου πλην Τετάρτης!!! αααα πρέπει να πάω στο Benneton στου Ζωγράφου να αλλάξω ένα δώρο που έκαναν στον ανηψιό μου. Θυμάμαι καλά ότι μένεις εκει ή είναι μόνο η παλιά σου γειτονιά;

κοριτσια βοηθεια

ο μικρος θελει συνεχεια βυζι

με το που τον αφηνω στην κουνια του σκουζει σε 5 λεπτα

ειναι 25 ημερων κ δεν εχω κοιμηθει τις 23:confused:

φωτεινη και μενα βγαζει αρκετες γουλιτσες, ειναι κακο αυτο??

γιατι πας στο παιδων?

Fire θελει βυζι ή αγκαλια? Δλδ οταν κλαιει και τον βαζεις στο στηθος τρωει κανονικα ή μηπως 1-2 ρουφηξιες και μετα κοιμαται? Διοτι αν κοιμαται αμεσως σημαινει οτι ειναι αγκαλιτσας (σαν την δικια μου).

GEXxp3.png

Εγραψε τις προαλλες η Ειρηνη οτι κανει τα παντα με το ενα χερι... Ποσο την καταλαβαινω...

Ειρηνη ποτε ηρεμει αυτη η #@$ΓΟΠ?

απο χτεσ κοιταζω το ημερολογιο τησ αγγελικησ (εγραφα ωρεσ γευματων,υπνου κτλ...)και απο οτι θυμαμαι κιολασ γυρω στουσ 4-5 μηνεσ ειχαμε ηρεμησει....

Γεια σου Κλειώ μου! Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την Ειρήνη, πότε περνάει όλο αυτό; Η Αγγελικούλα πότε ηρέμισε;

Επίσης ρε κορίτσια κοιμάται στην αγκαλιά μια χαρά, όταν σταματήσει το κλάμα φυσικά και άμα την αφήσω στο κρεβάτι ή στον καναπέ τότε φρικάρει και σε λίγα λεπτά ξυπνάει…… πως το κάνει αυτό;

αγγελικη μου απο οτι εχω διαβασει τα μωρα με γοπ(επειδη ειναι πιο χαλαροσ ο οισοφαγοσ τουσ (δεν ξερω αν το λεω σωστα) θελουν να ειναι συνεχεια ορθια και συνεπωσ να τα σηκωνουμε ,γιατι αφηνοντασ τα στο κρεβατακι τουσ ερχονται τα υγρα του στομαχου πανω και τα πονανε!!!προφανωσ και συμφωνα με την λογικη αυτο γινεται και στα δικα μασ (τωρα δεν ξερω αν σασ το διατυπωσα σωστα καθωσ γραφω με ενα χερι....).

παντωσ εμεισ απο τοτε που καταλαβαμε την γοπ, τησ ανασηκωσα την κουνιτσα....εβαλα στην μερια του προσκεφαλου τησ ,κατω απο το στρωματακι σεντονια διπλωμενα ωστε να κανει κλιση...

αχ βρε πεπελάρες μου παιδεύεστε αλλά είναι ωραίος παιδεμός ότι κι αν λέτε

και χωρίς να θέλω να είμαι κλαψομνα θα σας πω ότι μακάρι να είχα τον παιδαιμό σας <3

αχ βρε τσιπουριτσα μου ποσο δικιο εχεισ..και οχι δεν φαινεσαι καθολου κλαψομνα!!

χωρισ να θελω να σασ χαλασω την διαθεση..να ξερατε ποσεσ φορεσ την ωρα του χαμου (να τσιριζουν και οι δυο τουσ)φευγει το μυαλο μου και σκευτομαι τι ωραια που θα ηταν να ηταν κι εκεινο το κοριτσακι μου(τωρα θα ηταν 2,5 χρονων) ,μαζι μασ και ασ χαλουσαν τον κοσμο και ασ τα παιζα εγω και ασ εκλαιγε συνεχεια και αυτο....

τοτε με πιανουν τα κλαμματα καμια φορα..(τοτε εχω ομωσ την αγγελικουλα που σταματαει και με κοιταει με αποροια...:cry:)

Εμεις πηγαμε το πρωι με το παπακι βολτιτσα μαρσιππατη, μια χαρα κοιμηθηκε το πουλακι μου. Μου λεει μια κυρια στον δρομο "αχ ειναι πολυ μικρο, γιατι το εβγαλες εξω?" και για αλλη μια φορα τσαντιστηκα με τον εαυτο μου που δεν εχω το τσαγανο κατι τετοιες να τις βαζω στην θεση τους... Γιατι ετσι γουσταρω κυρα μου!! anyway δεν την αφησα να μου χαλασει την διαθεση!

αχ ελενακι τωρα μου θυμησεσ σκηνικο με την αγγελικη!!!ηταν μολισ σαραντησαμε 1-2 μερεσ μετα,μασ πηρε η αδελφη μου να παμε τζαμπο για να παρω κατι ψιλοπραματακια και θυμαμαι που στο ταμειο πισω απο εμασ ηταν μια ξυνιλα και με ρωταει <καλε ποσο ειναι?> <2 μηνων >απανταω εγω (τησ προσθεσα κιολασ...βλακεια μου,1,5 επρεπε να πω) και γυρναει με κοιταζει υποτιμητικα αλλα πολυ ομωσ!ουτε να σασ ζησει δεν μου ειπε !!! τιποτα!!!!!(μονο λεει στην ταμεια <καλε που το πανε τοσο μικρο...>πω μια σκ@λα !!!οσο το θυμαμαι!!!

και να σημειωσω οτι τοτε ηταν ιουλιοσ μηνασ ...εσκαγε ο τζιτζικασ!!!!

κοριτσια βοηθεια

ο μικρος θελει συνεχεια βυζι

με το που τον αφηνω στην κουνια του σκουζει σε 5 λεπτα

ειναι 25 ημερων κ δεν εχω κοιμηθει τις 23:confused:

φωτεινη και μενα βγαζει αρκετες γουλιτσες, ειναι κακο αυτο??

γιατι πας στο παιδων?

fire μου θυμιζεισ εμενα με την αγγελικουλα μωρο που ηταν μονο αυτοκολητη με το β@ζι...μολισ την ακουμπουσα στο κρεβατακι γαριδα το ματι!!!!κουραγιο και υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι σε θαυμαζω!!!τοσο για την υπομονη σου οσο και για το κουραγιο σου με 3 παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα κανενα νεο απο το ντοκτορι??????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

επανηλθα για κατι τελευταιο!!!!

τσιπουροζαργανα μου ενα εχω να σου πω!!!!!!οσο πριξιμο σου εχουμε κανει (ασ μην αναφερθω στην περιοδο τησ εγκυμοσυνησ,αλλα τωρα με τα μπεμπε που εχουν αγκαλιτιδα κτλ) εχεισ το απολυτο ελευθερο τετοια εποχη του χρονου να μασ πριζεισ ,και να μασ λεσ οοοοτι θα σου κανει το τσιπουροζαργανακι μπεμπε που θα ειναι και σκανδαλιαρικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και θα εχει και αγκαλιτιδα (γιατι με τετοια μανουλα που θα εχει σιγουρο το κοβω!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να ψησω το σοϊ σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(μπαρμπουνακια!!!!!!!!!!!!)

προχτεσ ειχα γαλεο ψητο ....και μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα τσιπουριτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε κατασπαραξει το σοϊ σου λεμεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Fire θελει βυζι ή αγκαλια? Δλδ οταν κλαιει και τον βαζεις στο στηθος τρωει κανονικα ή μηπως 1-2 ρουφηξιες και μετα κοιμαται? Διοτι αν κοιμαται αμεσως σημαινει οτι ειναι αγκαλιτσας (σαν την δικια μου).

κλελια αυτο ακριβως

μολις τον ξαναπαρω αγκαλια θηλαζει 3-4 φορες και μετα πιπιλιζει και κοιμαται..

και γω φοβαμαι οτι πειναει, αλλα δεν του αρεσει το γαλα μου και σταματαει να βυζαινει ή οτι δεν εχω αλλο γαλα

λες απλα να ναι αγκαλιτσας? μακαρι να ναι αυτο

Ναι κοριτσακι μου, αγκαλιτσας ειναι.

Καθε φορα που κλαιει θα τον βαζεις στο βυζι και ας κοιμαται αμεσως! Μεχρι να γινει 40 ημερων θα σε παιδεψει, αλλα ακομα και αυτο το πιπιλισμα που κανει, σου ρυθμιζει την παραγωγη, οπότε μην το κοψεις εννοειται! Ουτε την αγκαλια να κοψεις, απλα αγορασε ενα σλινγκ (www.babywearing.gr) για να ξεκουραζονται τα χερια σου.

Fire μου προφανως δεν εχεις ενημερωθει σωστα για τον θηλασμο, αν εχεις χρονο αγορασε το βιβλιο της Πατσουρου "Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση". Αν δεν εχεις χρονο, θα ρωτας εδω!! Επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα σπευσουν καλοθελητες να σου πουν τις βλακωδεστατες συμβουλες τους, γειωσε τους και διαβασε οτι:

α) Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει στο μωρο σου το γαλα σου, μην δεχτεις τετοια παρατηρηση απο κανεναν!!

β) Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις λιγο γαλα!! Οποιος σου πει κατι τετοιο να τον αγνοησεις επιδεικτικα! Η γυναικα - οπως καθε θηλαστικο - παραγει οσο γαλα χρειαζεται το μωρο της (ή τα μωρα της, αν κανει πολυδιμη κυηση).

Μεχρι τις 40 ημερες ακομα "μαθαινει" το μωρο της και το αντιστροφο, οπότε ποτε μα ποτε δεν αρνουμαστε θηλασμο, ακομα και αν θηλασαμε πριν 15 λεπτα. Η λυση για ολα ειναι βυζι! Υπαρχουν γυναικες οι οποιες μεχρι να εδραιωσουν την γαλουχια θηλαζουν ασταματητα 18 ωρες (εξαιρεσεις, αλλα υπαρχουν). Αν παρολ' αυτα το μωρο δεν παιρνει βαρος δεν φταιει το γαλα σου, αλλα ο τροπος που θηλαζεις. Ααααααααν σου συμβει αυτο, θα το αναλυσουμε και θα το λυσουμε.

Μεχρι τοτε, οποτε κλαψει το μωρο, δινεις βυζι. Πώς θηλαζεις? Το καλυτερο ειναι ενα βυζι σε καθε γευμα, μην μετρας λεπτα για να αλλαξεις βυζι!

Ο,τι αλλο θες ρωτα!

Και μην απογοητευεσαι με τπτ και απο κανεναν!!

GEXxp3.png

επανηλθα για κατι τελευταιο!!!!

τσιπουροζαργανα μου ενα εχω να σου πω!!!!!!οσο πριξιμο σου εχουμε κανει (ασ μην αναφερθω στην περιοδο τησ εγκυμοσυνησ,αλλα τωρα με τα μπεμπε που εχουν αγκαλιτιδα κτλ) εχεισ το απολυτο ελευθερο τετοια εποχη του χρονου να μασ πριζεισ ,και να μασ λεσ οοοοτι θα σου κανει το τσιπουροζαργανακι μπεμπε που θα ειναι και σκανδαλιαρικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και θα εχει και αγκαλιτιδα (γιατι με τετοια μανουλα που θα εχει σιγουρο το κοβω!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να ψησω το σοϊ σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(μπαρμπουνακια!!!!!!!!!!!!)

προχτεσ ειχα γαλεο ψητο ....και μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα τσιπουριτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε κατασπαραξει το σοϊ σου λεμεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

βρε κορίτσια είδατε;;;;

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=264371&nDate=2

IRINI μαλλον κ μενα γοπ ελαφριας μορφης εχει..μολις ξαπλωσει φωναζει κ τη σηκωνω κ ξαναρευεται...κ γουλιτσες αρκετες εχει..ισως να βαλω κ γω σεντονακια κατω απο στρωμα για κλιση.

TSIPOURA τελος το κουτισταν!!! καλως να δεχτεις τη φιλη σου!!

το σαββατο θα παγωσουμεεεεεε...απο 21ο θα πεσει 4ο????

φιλακια κοριτσια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...