Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χθες novofertil και φυλλικό. Απλά τη βιταμίνη D που μου είχε γράψει η παθολόγος δε ξέρω κάθε πότε πρέπει να την παίρνω κ περιμένω να μου πει. Νομίζω πρέπει να ξανά προσπαθήσω για να αυξήσω πιθανότητες. Τα έμβρυα που έχω δεν έχουν κ πολλές. Πολλά γίνονται βέβαια όπως είπε κ η @Xristina96 αλλά αν μετά μείνω με μηδέν δε θα το πάρω καλά. Ο Μαστρ*** είχε πει να κάνω αλλά 2-3 έμβρυα προτού μεταφέρω γιατί δε τους έδινε πολλές ελπίδες όντως.

Οι novofertil δεν έχουν μέσα βιταμίνη d ? Το πιο πιθανό να έχουν οπότε δεν πρέπει να πάρεις έξτρα . 

Just now, Xristina96 είπε:

Αν σε βοηθάει ψυχολογικά ναι κράτα τα. 

Εγώ ήθελα να τα καταστρέψω αυτά που έχω , αλλά ο άντρας μου και ο γυναικολόγος μου δεν με άφησαν. Δεν τα πιστεύω καθόλου. Περιμένω να τα βάλω και να συνεχίσω την ζωή μου. Εμένα μου κάνει κακό που τα έχω στην άκρη και δεν είναι καλή ποιότητα. Ο κάθε άνθρωπος δουλεύει διαφορετικά το μέσα του. 

Κάνε πραγματικά αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. 

Σώπα βρε γιατί να τα καταστρέψεις ? Εντάξει η βαθμολογία δεν είναι Κ ακριβής . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα α ρε τσιπουριτσα που τα βρισκεις αυτα???

Λες να φτιαξω σκορδοστεφανα χιχιχιιχχιιχιχιχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αχ βρε τσιπουριτσα μου εσκασα στα γελια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σαι καλα που με εκανεσ και γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα στα κλεφτα (μολισ που κοιμηθηκε για λιγο η μικρουλα) κι εγω σιδερωνω..

μακαρι βρε τσιπουρα μου να πιασει τοπο το στεφανι και μετα οτι θεσ απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σαι καλα παντωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ τελευταια ομολογω οτι βγενω εχτοσ εαυτου!!αν δεν ειχαμε την παλινδρομηση θα ημασταν μια χαρα στο θεμα 2 μωρα+μεγαλωμα συγχρονωσ!!!!αλλα αν εχεισ το ενα απο αυτα να τσιριζει απο την ωρα που ξυπνα το πρωι μεχρι αργα...δυσκολο!!το θεμα ειναι οτι μου ρχετε τρελα κυριωσ επειδη νιωθω οτι ποναει η καημενουλα!!!!!

στον γκουγκλη τισ βρισκεισ βρε τσιπ μου???μα εισαι φοβερη!!!!τι φορτηγα μου εχεισ ανεβασει ,τι τσουβαλια!!τα παντα!!!!οτι υπαρχει σε σκορδο!!χα χα!!!

καλο μεσημερι!!!!παω να συνεχισω το σιδερο μεχρι να ξυπνησει...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γκρίνια γκρίνια γκρίνα……… έχουν τσιτώσει τα νεύρα μας. Το μωρό περνάει τρελή φάση, τσιρίζει, θέλει όλο αγκαλιές με βόλτα (όχι καθιστή) και δεν κοιμάται. Μέχρι που ο άντρας μου, που της έχει τρελή αδυναμία, της είπε ότι θα την πουλήσει στους γύφτους…….. κι εγώ συμπλήρωσα ότι σιγά, θα μας την επιστρέψουν και θα μας πληρώνουν κι από πάνω για να την πάρουμε πίσω…….. γκρρρρρ

Τι έχει πάθει το πουλάκι μου……… να φανταστείτε χθες έβραζα νερό να της δώσω ξένο γάλα, σε τέτοιο σημείο με έφτασε, εμένα που δεν ήθελα να ακούσω κάτι τέτοιο….. απʼ τη στιγμή που έχω δικό μου στην κατάψυξη. Είχα μια ελπίδα μήπως της πέσει πιο βαρύ και κοιμηθεί καθόλου……. Τελικά κοιμήθηκε πριν της το φτιάξω….. λέτε να φοβήθηκε;

Χθες έκανε και απίστευτους εμετούς, μίλησα με το γιατρό και είπε ότι μπορεί να ήταν από το ζόρι που τραβάει….. πάντως το παρακολουθούμε μήπως επιδεινωθεί (φτου κακ@). Από χθες το απόγευμα έτρωγε ανά μια ώρα και συνεχίστηκε αυτό όλη νύχτα και τώρα τρώει ανα 2-2,5 ώρες…… θέλει να αναπληρώσει μάλλον όσο έβγαλε χθες……

Την Παρασκευή θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο…… και ελπίζω να στρώσουν λίγο τα πράγματα μέχρι τότε…..

Φωτεινή μπράβο στο μωράκι σου που πάει καλύτερα! Πολλά σκορδοστέφανα (από την τσιπουρίτσα μας)

Μαμουνάκι μεγάλο ζόρι με το θέμα του συζύγου, γιορτινές ημέρες. Υπομονή και εύχομαι να στρώσουν γρήγορα τα πράγματα.

Φιλιά σε όλες και ελπίζω να ηρεμίσουν λίγο τα μωράκια μας…… τι έπαθαν;;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ειρήνη μου μαζί γράφαμε, στα κλεφτά κι εγώ..... τι μας κάνει αυτή η παλινδρόνηση..... Υπομονή να μας δίνει ο Θεός και να είναι καλά τα μωράκια μας!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου μαζί γράφαμε, στα κλεφτά κι εγώ..... τι μας κάνει αυτή η παλινδρόνηση..... Υπομονή να μας δίνει ο Θεός και να είναι καλά τα μωράκια μας!

ελα!!κι εγω ενω βγηκα ,ειδα οτι εγραψεσ και ξαναμπηκα να σε διαβασω...μαζι γραφαμε!!!!δεν ξερω βρε αγγελικακι.... ειμαι πολυ χαλια...!και να σκευτεισ οτι εγω εχω και ενα αλλο μωρο που οσο να ναι θελει κι εκεινο φροντιδα(μολισ εγινε 1,5 ετουσ...).ασε που μολισ κλαψει το μπεμπε πρεπει να το σηκωσω για να μην μου ξυπνησει την μεγαλη...

εσενα ο γιατροσ ειπε τιποτα?καμια λυση?μαλλον οχι ε?υπαρχει λεει ενα σιροπι αλλα απο οτι διαβασα εχει πολλεσ και ασχημεσ παρενεργειεσ κ δεν κανει και τιποτα!!!! επομενωσ υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α!!!υπομονη και σκορδοβροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και οταν με το καλο εχουμε το τσιπουρομωρο....ε τοτε να δεισ!!!!!!!!!ολεσ μαζι θα σκορδοβρεχουμε .....με βαρδιεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγω παντως αυριο που θα την παω στο Παιδων να την δει ο χειρουργος σκεφτομαι αν την κανω και μια βολτα απο κανεναν παιδιατρο εκει μεσα τουλαχιστον να μας κανουν εναν υπερηχο.Θα μιλησω και με την παιδιατρο το απογευμα να δω τι θα μου πει κι αυτη ....

τουλαχιστον να δουμε οτι ολα πανε καλα στον οισοφαγο οπως μου αναφερε και προχτες ο χειρουργος σε τηλεφωνικη μας επικοινωνια....

τωρα πριν λιγο την ταισα και πανω στο ρεψιμο μου εβγαλε μια βαρβατη γουλια μεχρι τα ζιζια μου εφτασε περασε πετσετακη ,σαλιαρα και φτασανε σε εμενα :(.

Τωρα την εβαλα στην κουνια μπελα μπας και ηρεμησει λιγο και κοιμηθει....

Και ειχα κανονισει βολτα αυριο με την κουνιαδα μου και τον ανιψιο .... ξεχασα τελειως οτι εχουμε να παμε παιδων οποτε το αναβαλαμε για να γινει το σαββατοκυριακο στην γιαγια μας!!!

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ναι Αγγελικη μου, την ξερω αυτη την αγκαλιτιδα... Απο 35 ημερων την εχει το βρεφακι μου. Εγραψε τις προαλλες η Ειρηνη οτι κανει τα παντα με το ενα χερι... Ποσο την καταλαβαινω...

Ειρηνη ποτε ηρεμει αυτη η #@$ΓΟΠ?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σου Κλειώ μου! Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ την Ειρήνη, πότε περνάει όλο αυτό; Η Αγγελικούλα πότε ηρέμισε;

Επίσης ρε κορίτσια κοιμάται στην αγκαλιά μια χαρά, όταν σταματήσει το κλάμα φυσικά και άμα την αφήσω στο κρεβάτι ή στον καναπέ τότε φρικάρει και σε λίγα λεπτά ξυπνάει…… πως το κάνει αυτό;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Aν ρωτησεις τους γονεις μου (ή τους απανταχου ξερολες :evil:) θα σου πουν οτι ετσι την εμαθες. Καθως εισαι τρελλη βεβαιως και οταν κοιμοταν το μωρο στο κρεβατι του το επαιρνες αγκαλια σαν μαζοχα που εισαι. Προφανως :tongue:.

Αποψη μου ειναι οτι το παιδι θελει και ζηταει αγκαλια και καλα κανουμε και την δινουμε.

Αλλα δεν κανει, λενε. Οταν ο γκομενος ομως ζηταει αγκαλια, πρεπει να του την δινουμε. Στα μωρα μας ομως οχι

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αχ βρε πεπελάρες μου παιδεύεστε αλλά είναι ωραίος παιδεμός ότι κι αν λέτε

και χωρίς να θέλω να είμαι κλαψομνα θα σας πω ότι μακάρι να είχα τον παιδαιμό σας <3

αυτό που περιγράφεις αγγελική μου που μόλις τη βάλεις αλλου τη μικρή αρχίζει τις τσιρίδες ενώ ήταν κοιμοισμένη λεγεται: ΜΑΜΟΡΑΝΤΑΡ χαχααχαχαχααα

έτσι λεει η αδερφή μου! το βρήκα τέλειο!

παιδάκια σας φιλώ

ματς!

Aν ρωτησεις τους γονεις μου (ή τους απανταχου ξερολες :evil:) θα σου πουν οτι ετσι την εμαθες. Καθως εισαι τρελλη βεβαιως και οταν κοιμοταν το μωρο στο κρεβατι του το επαιρνες αγκαλια σαν μαζοχα που εισαι. Προφανως :tongue:.

Αποψη μου ειναι οτι το παιδι θελει και ζηταει αγκαλια και καλα κανουμε και την δινουμε.

Αλλα δεν κανει, λενε. Οταν ο γκομενος ομως ζηταει αγκαλια, πρεπει να του την δινουμε. Στα μωρα μας ομως οχι

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!

αυτά λένε και στην αδερφή μου που είναι και μόνη της .... τηλεφωνικά!

φαντάσου.....

Ποιος μιλησε για αγκαλιτιδα? Εδω, εμεις ειμαστε αρρωστοι απο αυτο απο την γεννηση. Ευτυχως που τωρα που ειμαι στην μαμα μου ξαφνικα πολλαπλασιαστηκαν τα χερια που θελουν να τον κρατανε και ηρεμησαν λιγο τα δικα μου, γιατι αλλιως κι εγω σαν την Ειρηνη ολες τις δουλειες με το ενα χερι. Αλλα βαραινει κιολας σιγα σιγα και το θεμα γινεται δυσκολο.

Κλελια συμφωνω κι εγω μαζι σου, κουραστικη μεν απαραιτητη δε η αγκαλια οπου και οποτε θελουν τα μωρα μας, κι εμενα η πεθερα μου λεει να κοψω τον θηλασμο και να του δινω ξενο γιατι δεν χορταινει κι η μαμα μου να μην τον παιρνω συνεχεια αγκαλια γιατι θα κακομαθει. Καλα κρασια λεω και στις 2 (και σε οσους αλλους ξερολες-καλοθελητες που χωρις να το εχω ζητησει θελουν να με συμβουλευσουν για το "καλο"μου) και τελος η κουβεντα.

Αγγελικακι, Φωτεινη αυτο με τις γουλιτσες ειναι θεμα, εμενα εχει βγαλει το συνολο 2-3 φορες και τα ειδα ολα γιατι νομιζα οτι θα πνιγει. Ακουσα βεβαια και την περιπτωση μιας γνωστης που το κοριτσακι της εχει λαρυγγομαλακια δηλαδη δεν εχει σχηματιστει καλα ο λαρυγγας και μεχρι να κανει επεμβαση πρεπει να κρατουν το μωρο 24/7 ορθιο!! Κανουν βαρδιες ολη η οικογενεια για να κρατουν το μωρο. Εκει να δεις πικρα....

Ειρηνη καλο κουραγιο κοπελα μου!! Ψυχραιμια και υπομονη και πολλη octoberpowerοσκονη!!!!

Εμεις πηγαμε το πρωι με το παπακι βολτιτσα μαρσιππατη, μια χαρα κοιμηθηκε το πουλακι μου. Μου λεει μια κυρια στον δρομο "αχ ειναι πολυ μικρο, γιατι το εβγαλες εξω?" και για αλλη μια φορα τσαντιστηκα με τον εαυτο μου που δεν εχω το τσαγανο κατι τετοιες να τις βαζω στην θεση τους... Γιατι ετσι γουσταρω κυρα μου!! anyway δεν την αφησα να μου χαλασει την διαθεση!

Παπακι εχει λοξυγγα, παω για αγκαλιτσα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ρε κορίτσια, ρε κορίτσια....

Φυσιολογική η αγκαλίτιδα....την ζητάνε τα μωρά...εννοείται! Το ζήτημα είναι πόσο αντέχει ο καθένας σε αυτό...

Υποκλίνομαι στην Clelia!!!:D Kανείς δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα αυτά που νοιώθω....

Εύγε σου κυρία μου!!! Είμαι περήφανη για σένα...

Σήμερα πάρά την απεργία των ΜΜΜ πήγα στον Γέρακα σε συνάντηση της La Leche League. Ήταν τόσο καταπληκτικά όλα τα νεογέννητα...σαν βατραχάκια τα μανάρια μου....

Αχ! 20 μερούλες μείνανε μόνο για να αποκτήσω κι εγώ το δικό μου βατραχάκι!!!

Έκανα πρόβες για το μάρσιπο, μίλησα με άλλες μαμάδες που κάνανε rooming in στο Ιασώ και είχανε το παιδάκι τους πάνω τους και στην ανάνηψη...Πήρα ιδέες!

Κλειώ, Τσιπούρα θα βρεθούμε;:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...