Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bonjour σε ολα τα κοριτσακια της παρεας!

φωτεινουλα πρωτα απο ολα οπως ειπαμε ολα θα πανε καλα, μην μας αγχωνεσαι. Δευτερον λες καλε να σου ειπε ο γιατρος να την δει την Πεμπτη για να σου θεσει το θεμα φακελακι? Μην υποκυψεις, αστον να φαει παλι τα μουτρα του!! Ολα καλα.

μαμουνακι θα σου πω μονο υπομονη και ψυχραιμια, δεν μπορει θα γυρισει ο τροχος θα γελασει κι ο φτωχος. Ολοι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα ειμαστε. Στον αντρα μου να δεις ποσα κοψανε και ερχονται Χριστουγεννα για να παρουμε το φανταστικο δωρο των 400 ευρω!! Να δω τι θα πρωτοκανουμε.... Τελοσπαντων, μην αγχωνεσαι. Be cool! Κλελακι κι εσυ το ιδιο...

Τσιπ μου καλημερα! Εισαι η νοτα αισιοδοξιας του καφε! Παρε μια <3

Ετσι για να μας παει καλα η μερα, σας αφιερωνω το κομματι που τραγουδαω τα πρωινα στο παπακι μου http://www.youtube.com/watch?v=HApup-2B6Jk

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!

μπήκα να πω ένα γρήγορο γεια, τρέχουμε με τη δουλειά, η μικρή έχει γκρίνια, έκανε χθες το πρώτο της εμβόλιο και μάλλον την επηρρέασε λιγάκι, αλλάξαμε γαλατάκι να δούμε μήπως είναι καλύτερο, αν και εγώ μια χαρά ευχαριστημένη ήμουν και πριν, τελειώσαμε επιτέλους το στόλισμα, όταν μπορέσω θα σας βάλω και φωτό να δείτε, τι άλλο?

σας διάβασα λίγο γρήγορα και δε συγκράτησα πολλά, φωτεινή ελπίζω να μην είναι τίποτα!!! μαμουνάκι υπομονή και όλα θα στρώσουν! είπαμε έχουμε γουρλίδικα μωράκια!!! κουμπαρούλα μου θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σου! κλέλια μην τυχόν με βάλεις στη λίστα σου! όυτε με σφαίρες τόσο σύντομα! αγγελική να χαίρεστε τους παπούδες σας και άντε να στολίσεις, κοντεύουν οι μέρες! ειρήνη στη μάχη δέντρο - αγγελική στοιχηματίζω 2... χιχιχιι! ελενάκι <3<3<3 ευχαριστούμε και για το τραγουδάκι!

φιλιά σε όλες!!!!! (και όλους τους μπεμπηδες που πάντα τους ξεχνώ!!!)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φακελακι????????

Πανω απο το πτωμα μου θα παρει...κι ας ειναι και καθηγητης σεν μ'απασχολει....

Λειτουργημα κανει οχι αγκαρια....

Σημερα παντως δεν εβγαλε γουλια καθολου :P:p:p

Τελος παντων....

Κοιταχτε τι βρηκα κι εκανα...:D:D:D

http://www.snoufelyourself.com/view/6359d8b63a4c3af2e1c5cefbc85b1ea5rq6kauopsveg4pes82epds1lk6

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πρεπει να βιαστω να κανω και το 2ο χαχαχαχ

μολις διαβασα οτι πεσανε οι τιμες του ΙΑΣΩ χιχιχιχι

για να δουμε ποσο θα παει τωρα μια γεννα :D:D:D

9zlup2.png

kalimeraaaaa!

fwteini ακομα γελαω με τα κουνελια:-P:-P:-Pπολυ καλο!!!

σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας,,μακαρι να βρουμε συντομα δουλιτσα ..παντως οτι κ να γινει εχω την κουκλιτσα μου κ δε μου χαλαει τιποτα το κεφι:tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

η μπεμπα εχει συνεχεια το δαχτυλο στο στομα..της το τραβω, βαζω πιπιλα, σε λιγο φτυνει πιπιλα βαζει δαχτυλο, ολη μερα αυτο κανουμε...

α επισης εχει αρκετα σαλια σαν σαπουναδα τα εχει στο στομα της..λετε να εχει να κανει με δοντι???δεν ειναι νωρις??ειναι 80 ημερων.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

μαμουνάκι σάλια πολλά έχει και η δικιά μου! πολλά όμως! και μου είπαν ότι τα παιδιά που έχουν πολλά σάλια, μιλάνε πολύ και γίνονται πανέξυπνα!:tongue::tongue::tongue: τι να πω... δόντι? πολύ νωρίς μου φαίνεται!

επίσης η μικρή μου έχει και πολλά δάκρυα, που το βράδυ κυρίως γίνονται τσίμπλες. πήγαμε σε οφθαλμίατρο και μου είπε ότι έχει λιγάκι βουλωμένο το σωλινάκι της, μου έδωσε κολίρριο και κάνω μαλάξεις 3 φορές τη μέρα. αν συνεχιστεί, γύρω στους 5 μήνες θα κάνουμε επεμβασούλα με μέθη...:( να δούμε πως θα κυλίσει κι αυτό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κ εμενα ειχε για 3 μερες τσιμπλες κ της εβαζα πρωι βραδυ γαζουλα με ορο κ το καθαριζα κ εκανα κ απαλο μασαζακι κ περασε πολυ γρηγορα χωρις να χρειαστει νατη δει γιατρος.

οσο για δοντακι εννουσα ερεθισμενα ουλα, ως προετοιμασια για τα δοντακια..ε οχι κ δοντακι απο 3μηνων..χχιχι! φανταζεστε?(..πυρανχακι..)μαρεσει παντως η εκδοχη να γινει φαφλατου κ πανεξυπνη:tongue::tongue:

α επισης πρεπει να κανουμε κ αλματακι (12 η εβδομαδα), γκρινια, κλαμα, φαι, σαλια, καθε απογευμα 2 μερες τωρα...για να δουμε..παλι μαζι θα κοιμηθουμε το βραδυ,ειναι σιγουρο..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Αχχχ κι εμενα μια απο τα ιδια...Γκρινια τα βραδυα και κλαμα πολυ...τεντωνεται ξετεντωνεται συνεχεια :(κι αυτο τραβαει μεχρι και της 3 το πρωι...Και τωρα το βραδυ λιγο πριν την κανω μπανιο την ξυπνησα γιατι κοιμοταν απο τις 6 τ'απογευμα και μολις ανοιξε το ματακι της το ενα με δυσκολια το ανοιξε και μολις το ανοιξε ειδα οτι ειχε τσιμπλα και δεν μπορουσε να το ανοιξει ... φωναξα τον πατερα μου να με βοηθησει και της βαλαμε ορο.

Τωρα λεω να της βαλω χαμομηλακι με γαζα να της το καθαριζω

9zlup2.png

Όντως κορίτσια, πολλά σάλια και αυξάνονται μέρα με την μέρα νομίζω... Θα έρθει ο γιατρούλης της την Παρασκευή, θα του το πω και θα σας ενημερώσω.

Και εμένα είχε τσίμπλες μία ωραία πρωία και ευτυχώς συνέπεσε με την ίδια ημέρα που θα ερχόταν ο παιδίατρος. Ήταν επιπεφυκίτιδα στο ένα ματάκι και με κολλυριάκι της πέρασε αμέσως...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

δηλαδη αυριο πρεπει ν απαρω την παιδιατρο τηλεφωνο :-(

Της βαλαμε χαμομηλακι για την ωρα αντε να δουμε τι αλλο θα τραβηξει το αστερακι μου:-(:sad::-(:sad:

9zlup2.png

Τσίπλα στο ένα μάτι είχαμε και εμείς από τη πρώτη μέρα, άλλες φορές ήταν πιο έντονη άλλες καλύτερα. Ευτυχώς εδώ και μερικές μέρες δεν έχει τίποτα. Το αντιμετωπίσαμε με χαμομήλι αλλά ήμουν έτοιμη να ρωτήσω την παιδίατρο για κολλύριο.

Εμείς σάλια δεν έχουμε, βάζει όμως συνεχώς τα χέρια της στο στόμα της αλλά έχουμε πολύ γκρίνια πάλι τις τελευταίες δυο μέρες, ειδικά το βράδυ. Σήμερα βέβαια κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και μπορεί να οφείλεται εκεί. Χθες από τις 8 το απόγευμα κατάφερε να κοιμηθεί στις 3 και φυσικά έπρεπε να ξυπνήσουμε στις 6 μιση επομένως σήμερα ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα γιατί είμαστε με 3 μιση ώρες ύπνο και νυστάζουμε!!!

Όσο για τα δόντια ο γιος μου έβγαλε 4 μηνών και η κόρη μου 5 αλλά υπάρχουν παιδάκια που βγάζουν μετά το χρόνο.

Τα νέα μας από την παιδίατρο είναι καλά αφού είναι ικανοποιημένη με την ανάπτυξή της. Είναι 5500 και 60εκατοστά και σε ένα μήνα θα πάμε για το επόμενο εμβόλιο.

Καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες! Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μερεσ εχω παλι να μπω ε?τι ,μου κανετε?ολεσ καλα διαβαζω!!!!

εδω επικρατει ενασ χαμοσ,...δεν ειναι το θεμα οτι μεγαλωνουν 2 μωρα

αλλα το θεμα μασ ειναι η παλινδρομηση!!!!!!!!!!!!η μπεμπουλα ειναι ΜΟΝΟ ξυπνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ΜΟΝΟ με γκρινια ...απιστευτη γκρινια ομωσ!!!!!πλεον μαγειρευω και κανω τισ δουλειεσ με το ενα χερι ,ενω για να ασχοληθω με την αγγελικη την αφηνω στο ριλαξ να τσιριζει και ασχολουμε(φαγητο,αλλαγμα) και με την αγγελικη....

δεν ξερω αλλα εχω απελπιστει.....

κ ασ μην σχολιασω το γαλα οπου για να φαει πρεπει να γινει βυσινι χρωμα απο το κλαμα ,αφου τρογοντασ ποναει!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι και η δικια σου με την παλινρομηση το ιδιο?ευχομαι να ειναι σε καλυτερη φαση παντωσ!!!!!!

η αγγελικη παντωσ απο 3 μηνων ταλαιπωρουνταν με τα δοντακια (προετοιμαζοταν)αλλα για να σκασουν πηγαμε 6-7!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα γρηγορα να προλαβεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)(τισ τιμεσ εννοω...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κοριτσαρες...

χτες βαλαμε ορο μεσα στο ματακι και σηεμρα το πρωι καναμε κομπρεσα με χαμομηλακι αλλα δεν ειχε τιποτα μεσα σημερα.

πηγαμε και μια βολτα μεχρι την λεωφορο μας στην τραπεζα και γυρισαμε πισω απραγες αφου η τραπεζα απεργουσε :P:p:p,αλλα δεν πειραζει καναμε μια βολτα,αυριο που θα ερθει και η κουνιαδα μου με τον γιος της θα παμε παρεουλα.

Τωρα οσο αφορα για το 2ο Ειρηνη μου δεν μπορω εχω μια δυσκολια ... ο αντρουλης μου ειναι στη Συρο θα ερθει σε 12 μερες...{λειπει ηδη 20 :(:(} ποτε να το κανουμε???

Αυτος με την φορα που θα μου ρθει μπορει και να το κανουμε χαχααχαχαχ

Θεε μου τι λεω μεσημεριατικα.....

Τσιπουρακη μου στρωσαμε απο τις γουλιτσες ειμαστε καλυτερα ... Χτες εκανα το λαθος να την ταισω στις 9:30 τπ βραδυ και το περιμενα οτι θα ξυπνησει στις 6 .... απο εκει και μετα κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στο κρεβατι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...