Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Τώρα που μπορώ, ας γράψω λίγο...

Εννοείται το μωρό μπαίνει σε καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Αυτό που ρώτησα είναι αν μπορούμε από τώρα να το βάλουμε στο καρότσι ή πρέπει να προσαρμόσουμε το αυγό στο καρότσι. Αλλά πήρα κάποιες απαντήσεις, θα έρθει και ο γιατρούλης αυτή την εβδομάδα (για το παλιο-εμβόλιο που πονάει :() και θα τον ρωτήσω...

Τσιπούρα, το σπιτάκι σου έγινε χώρος φιλοξενίας, μπράβο κοριτσάκι!!

Όντως για τα κιλά δεν πολυτρώγομαι ούτε προσπαθώ διότι κανονικά έπρεπε να χάνω συμφωνα με αυτά που τρώω, άρα ο οργανισμος μου μάλλον θέλει αυτά τα κιλά για να διατηρείται η γαλουχία. Εσύ πώς τα πας με την δίαιτα?

Επίσης η μάντισα Κλε Κλε πιστεύει ότι θα μείνουν εγκυούλες οι παρακάτω, με την σειρά που θα γράψω:

1. Τσιπούρα

2. Γιώτα

3. Φωτεινή

4. Ειρήνη (αν δεν είχε κάνει καισαρική θα ήταν πρώτη η κυρία)

Εκτός αν κάποια τσούπρα μου την κάνει στα μουλωχτά :tongue:.

Ποιοι γιορτάζουν καλέ???

Η φίλη της Τσιπούρας η Νικολέτα: Να την χαίρεστε!!

Ποιοι άλλοι??

Να μας ζήσουν!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚλεΚλέ μου ευχαριστώ για την μαντεψιά!

Με το καλό εύχομαι να μας έρθουν κι αλλα μωράκια στο october power !!!!

όποια θέλει κι όποτε θέλει!

Οσο για το σπιτάκι ναι έχουμε μαζευτεί αρκετά! Βεβαια όταν μας ειπε η φίλη μας ότι θα έρθει της είπαμε ότι θα πρέπει να αδειάσει τις κουτες από το δωμάτιο χχαχαχαχααα. (το μαζέψαμε κι αυτό) άντε αυτή την εβδομάδα θα στολίσουμε κι όλας!!!!

Οσο για τη διαιτα, τα κάνω πολύ καλά αλλά χάνω πολύ αργά (είπαμε θυροειδής κλπ τα ξέρετε μην τα ξαναλέω) προς το πάρον έχω χάσει περίπου 7 κιλά. Πάμε για τα ύπολοιπα τώρα! (που τείνουν στο άπειρο βέβαια χαχαχαχααα)

Αυτο που είπες για τα κιλάκια και τον θηλασμό ισχύει

Εύχομαι να μην πονέσει το βρωμοεμβόλιο!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέτοια χαλάρωση από φοιτήτρια είχα να νιώσω...:roll:

Κανείς δεν ζουζουνίζει δίπλα μου....:rolleyes:

Σας ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σας λόγια! Αποφάσισα να το απολαύσω αυτό το διάστημα!:P

να ελθω κι εγω μαζι σου?μονο για μια ωριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αντε βικακυ 21 μερεσ για τον μπεμπουκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελεις να σου ζουζουνισουμε ολες μαζι εδω???:D:D:D

Εγω που ηρθα στους γονεις μου τωρα που λειπει ο συζυξ γιατι δεν εχω ηρεμησει?Ολο με χωνει το μαμα μου να της κανω δουλειες....ολο στο σφουγγαρισμα μ εχει :mad::mad::mad:της το λερωνει το καροτσι μου ειπε ....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
οι παρακάτω, με την σειρά που θα γράψω:

1. Τσιπούρα

2. Γιώτα

3. Φωτεινή

4. Ειρήνη (αν δεν είχε κάνει καισαρική θα ήταν πρώτη η κυρία)

οχι βρε κοριτσια!!!σκευτειτε το σκηνικο με 3 μωρα!!!!!!θα περιμενω..το εχω αποφασισει,ασ πανε πρωτα οι μικρεσ μου 3-4 χρονων και μετα!!!!!!....τωρα αν με προλαβει κανενα μπεμπακι και με διοαψευσει καλωσ δεχουμενο!!!

Εκτός αν κάποια τσούπρα μου την κάνει στα μουλωχτά :tongue:.μμμμ....λεσ να εισαι εσυ κλελουκω?????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

τσιπ μου να χαιρεσαι την φιλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια να χαιρεστε τουσ-τισ εορταζοντεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ δεν σασ ειπα....στολισαμε δεντρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα να πεφτουν τα στοιχηματα στην μαχη δεντρο-αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα με τα αγιοβασιλακια ,στολιδακια και ολα αυτα...μιση μερα που εχω στολισει και ηδη βαρεθηκα να τα μαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε εναν αγιο-βασιλη ηδη του βγαζουμε τα μουσια του!!!!χτεσ μεσα σε ολα ξαφνικα την βλεπω να τραβαει την κορδελα του δεντρου και να την φοραει και να λεει <αααα>!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλελια μου και φωτεινη κοντευετε τουσ 3 μηνεσ ε???αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω βρε κοριτσια ,θα το πιστεψετε οτι μετραω πωσ κ πωσ να μεγαλωσει λιγο να περασει το θεμα τησ παλινρομησησ????υποφερει πολυ....πολυ κλαμα!!!!

αγγελικακι εσεισ πωσ πατε?

κλεκλε εμβολιο δεν βαλατε οταν γινατε 2 μηνων?και αλλο τωρα?

εμεισ βαλαμε 1 οταν πηγαμε 2 μηνων και το επομενο 4 μηνων...

φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια του october power!!! Καλη εβδομαδα!!

Χρονια Πολλα σε ολους τους αγαπημενους-αγαπημενες που γιορταζουν σημερα :)

Κλελουκω εγω θα εβαζα το μωρο κατευθειαν καροτσι με καμια κουβερτουλα απο κατω και θα ειναι μια χαρα, το αυγο θα το απεφευγα καθοτι εχω δει ποσο στριμωχνεται το καημενο το παπακι μεσα σ' αυτο, αλλα λογω ταξιδιου ειναι αδιαπραγματευτο. Αλλα αν ειναι για βολτα γιατι να μην ειναι ανετο το παιδακι? Δεστην κιολας με τα λουρια κανονικα και μια χαρα καροτσαδα θα κανει η μπουμπου σου.

Οσο για την λιστα των επομενων μαμαδων μην με βαλεις ουτε στο τελος!! Προς το παρον θυμαμαι τον τοκετο και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο, επισηα καθολου δεν μου λειπει η κοιλουμπα μου, τουναντιον θελω να ξεφορτωθω κι αυτη που εμεινε!! Οποτε μαλλον θα αργησω αρκεταααα..... :):)

Τσιπουριτσα να χαιρεσαι την φιλεναδιτσα σου και με το καλο να την δεχτεις, ολοι οι καλοι χωρανε κι ακομα κι αν εχεις κουτες ακομα στο Κουτισταν σου, θα τα περασετε τελεια αφου υπαρχει καλη διαθεση.

Επειτα εχεις χασει 7 κιλα ρε θηριο?? Μπραβο, με σημαια την προσπαθεια σου θα προχωρησουμε ολες μαζι στον ιδιο σκοπο!

Για τις γιορτες, η ερωτηση πηγαινε σε εμενα? Αν ναι, απανταω πως δεν ξερω καθοτι εχουμε κανει Αθηνα-Βολο Κολιατσου-Παγκρατι... Πολυ κουραστικο...Νομιζω θα τις μοιρασουμε τις γιορτες....

Ειρηνη σκηνες απειρου καλλους με την Αγγελικουλα, αφου εκανε κασκολ την κορδελα προσεχε μην κανει τις μπαλες σκουλαρικια! χιχιχιχιχι τι ωραιες στιγμες με τα μικρουλια τα Χριστουγεννα :) Εγω να σας πω την αληθεια μια και ειμαστε νομαδες, μια εδω και μια εκει, ελεγα να μην στολισουμε δεντρο, αλλα ο αντρας μου επεσε να με φαει, μου λεει πρωτη χρονια με οτ παιδι και δεν θα στολισουμε? Θελει να παρουμε μεγαλη καλτσα και να τον βαλουμε μεσα να τον βγαλουμε φωτο, καθως και να τον ντυσουμε καλικαντζαρακι! Δεν ξερω ποιος ειναι το παιδι απο τους 2 τους!

Το παπακι εχθες πολυ κλαμα με τους κολικους, το καημενο μου. Το εβλεπες να σφιγγεται και να κουναει τα ποδαρακια λες και εκανε ποδηλατο. ΝΟμιζω οτι τον ανακουφιζει το ζεστο νερακι στην κοιλιτσα και τον παρηγορει ο θηλασμος αλλα ελα που οταν του ερχεται ο πονος τραβαει την θηλη σαν τρελος κι εγω πεθαινω στον πονο....

Παω να κανω μπανιο οσο κοιμαται ο αγκαλιτσας (μεγαλη πολυτελεια το μπανιο πλεον!!)

φιλακιαααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Tσιπουρα πολυ καλα ειναι τα κιλακια που εχασες, αν λαβουμε υποψη μεταβολισμο σου κλπ...

ellain να στολισετε δεντρακι και μαϊμουδοπαπακι εννοειται-ται!! Και βαλε θηλες σιλικονης!! Στους 2-3 πρωτους θηλασμους πονας το ιδιο, μετα μειωνεται ο πονος μεχρι που εξαφανιζεται!!! (αχ!! δεν μ' ακουει η σκατουλα μου, δεν μ' ακουει!!)

Ειρηνη, προβλεπω το δεντρο να τρωει πατωμα οσονουπω :tongue::tongue:. Ευχομαι να εχετε προνοησει και να εχετε πλαστικες μπαλιτσες! Οσο για δικια μου γκαστρια, μπαααααα... Οι "καταστασεις" δεν το ευνοουν, ουτε τα οικονομικα, ουτε τπτ. Και δεν θελω καν να σκεφτω ενδεχομενο εγκυμοσυνης, διοτι εννοειται πως η λυση ειναι μονοδρομος (να το κρατησω) αλλα μετα τα προβληματα θα πολλαπλασιαστουν. Εμβολιο εκανε η βασανιαρα στον 2ο μηνα, μαζι με το σιροπακι της γαστρεντεριτιδας, και θα κανει ενα σκατο-εμβολιο τωρα στον 3ο και μετα θα μας πει ο γιατρουλης, δεν ξερω...

GEXxp3.png

Αφιερωμενο στην Γιωτιτσα, γιατι με το που το ειδα μου "εδεσε" με το ονομα της μικρης της Εμμελεια, που ειναι πολυ πολυ ρομαντικο... http://www.an-agapas.gr/baptisi/aksesoyar-kai-dora?page=3

Γενικα φοβερο site, πολυ πρωτοτυπα και ρομαντικα πραγματακια για αγορακια και κοριτσακια, αλλα με τιμουλες που εξαφανιζουν το χαμογελο απο το προσωπο σου!

Κλελια σου υποσχομαι να τις δοκιμασω ξανα τις παλιοθηλες!!! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!! :):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

κλελια μου και φωτεινη κοντευετε τουσ 3 μηνεσ ε???αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω βρε κοριτσια ,θα το πιστεψετε οτι μετραω πωσ κ πωσ να μεγαλωσει λιγο να περασει το θεμα τησ παλινρομησησ????υποφερει πολυ....πολυ κλαμα!!!!

αγγελικακι εσεισ πωσ πατε?

κλεκλε εμβολιο δεν βαλατε οταν γινατε 2 μηνων?και αλλο τωρα?

εμεισ βαλαμε 1 οταν πηγαμε 2 μηνων και το επομενο 4 μηνων...

φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ωρα η καλη κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι τι μας εμειναν 4 μερουλες να γινουμε 3 μηνων .....

Ειρηνη ασε και εμενα σημερα μου εκανε περισσοτερους εμετους και ανησυχησα τοσο πολυ που πηρα την παιδιατρο και μολις μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με τον χειρουργο και μαλλον να κανω εναν υπερηχο μου κοπηκανε τα ποδια :(:(:(

Για αρχη μου ειπε να αλλαξουμε γαλα {παλι αλλαγη της κανω :(:(} πηγαμε στο ΝΑΝ AR ειναι υποαλλεργικο....

Την παρασκευη στις 10 του μηνα μας ειχε πει ο χειρουργος να παρουμε τηλεφωνο για ραντεβου να την δει και εγω περνω απο το πρωι και στα δυο κινητα του και δεν το σηκωνει ...αντε λεω θα εχει χειρουργειο,....θα ξαναπαρω πιο αργα τ απογευμα..

Εχω τρομοκρατηθει παντως πολυ:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουνε!

Χρόνια πολλά μπαμπάκα, πεθερούλη και σε όλους τους υπόλοιπους!

Clelia μεγεια τα αυτοκολλητάκια στη ντουλάπα, εγώ δεν τα έχω κολλήσει ακόμα γιατί ούτως ή άλλως η μικρή δεν περνάει χρόνο στο δωμάτιο της, οπότε δεν έχει νόημα…

Για να δούμε θα βγει σωστή η μαντεψιά σου; πάντως κι εμένα να μη με βάλεις στη λίστα σου, αν και ήθελα 2 παιδάκια, προς το παρόν ούτε να το ακούω, με το άγχος που περάσαμε στην τελική ευθεία…. άστο καλύτερα. Στο μέλλον, στο μακρινό μέλλον… θα δείξει………. ας μην το αποκλείσω…

Και κάτι ακόμα… αυγό λέτε το καθισματάκι αυτοκινήτου; αν ναι, εμένα μια χαρά βολεύεται με την επένδυση που έχει και το κατάευχαριστιέται, βόλτες, ύπνο κλπ. Στο port-bebe δεν την παλεύει… μάλλον γιατί δεν βλέπει;;; δεν ξέρω. Το κανονικό καθισματάκι του καροτσιού δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμη…..

Κι εγώ ελπίζω να μην πονέσει το εμβόλιο τη μικρή σου. Κι εμείς θα κλείσουμε ραντεβού σήμερα για να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο μέσα στην εβδομάδα.

Ειρήνη μου μιλήσαμε και την Παρασκευή με το γιατρό και μάλλον έχουμε σοβαρή παλινδρόμηση… θα την δει και από κοντά βέβαια. Κάνουμε κάποιους ρουκετοειδής εμετούς, αλλά τις περισσότερες φορές γουλίτσες έχουμε. Φορέσαμε και το Νο 2 pampers (το βρήκαμε επιτέλους) αλλά της είναι λίγο μεγάλο, της Libero το Νο 2 της καθόταν πιο καλά ομολογώ…

Φαντάζομαι σκηνικό με την Αγγελικούλα και το δέντρο… Θυμάμαι τη βαφτιστήρα μου 1,5 χρονών στο σπίτι μου, κατάφερε να κόψει τον Αι Βασίλη απ’ τον φουσκωτό Τάρανδο και προσπαθούσε να καβαλήσει η ίδια και νευρίαζε που δεν μπορούσε (γιατί ήταν φουσκωτός) και είχαμε κατουρηθεί απ’ τα γέλια, να προσπαθώ να την βοηθήσω για να μην σκάσει κάτω και η μάνα της να λέει άσ’ την ρε να γελάσουμε…… τι θυμήθηκα τώρα…… τι πλάκα που έχουν…..

Φωτεινή πως πάει η αναζήτηση για Γαμο-Βάφτιση; Με το νινί σου όλα καλά;

Vasdelaki να κοιτάξεις να ξεκουραστείς μέχρι να έρθει το αντράκι σου, γιατί μετά ξέρεις εσύ, δε χρειάζεται να σου λέω, είσαι Βετεράνα. Εγώ δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ με τη χαζο ΝΕΟΣΕΤ και τα βλακο ΕΝΤΟΣ….. στο τέλος τρέχανε οι υπόλοιποι να ετοιμάσουν το σπίτι πριν γυρίσουμε με το μωρό από το μαιευτήριο, μιας και βιάστηκε λίγο και το σκατούλι μου!!! Να φανταστείτε τον καναπέ τον παραλάβαμε 4-5 μέρες πριν γεννήσω (δηλ. 9/10) ήταν προβληματικός και τελικά τον αντικατέστησαν μόλις την Τρίτη (30/11) μετά από ενημέρωση για καταγγελία με τις ευλογίες φίλου δικηγόρου… Α και η παραγγελία είχε γίνει 30/8…….

Ελένη ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες!

Ploegisoula με τα σπορ σε μας συμβαίνει το αντίθετο, ο σύζυγος είναι Fun, αλλά τουλάχιστον είναι πιο πολύ μπασκετικός (τρελαμένος όμως) και βλέπω κι εγώ τα σημαντικά ή μη ματς…..

Ellain μη νομίσεις ότι έχω μνήμη ελέφαντα (κι εγώ άλτσι είμαι) αλλά όπως έχω ξαναπεί μου λείπετε και γι’ αυτό προσπαθώ να γράφω για όλες και τώρα ακόμα περισσότερο μιας και με κάποιες καταστάσεις δεν έγραφα συχνά, διάβαζα όμως τα νέα του καφέ μας, τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα και είμαι πιο ενεργή, όπως βλέπετε!

Επίσης πότε τα πήρες καλέ τόσα κιλά; Όταν είχαμε βρεθεί ήσουν super καραμονδέλο (που λέει και το τσιπουράκι). Πάντως μια χαρά θα τα χάσεις με την εντατική γυμναστικούλα που θα κάνεις, θυμάμαι το έλεγες από την αρχή, οπότε όλα καλά!

Τσιπουρίτσα μου, «αξίζει να το ζεις», α και φιλοξένησε κόσμο τώρα που μπορείς, γιατί του χρόνου ποιος ξέρει…….. μπορεί να μην υπάρχει χώρος στο σπίτι σας, με τη μαντεψιά της Κλειώς, και το «του χρόνου» είναι πολύυυυυυ κοντά!!!!!!

Να δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί στον ανηψιό!

Θέλω κι εγώ να στολίσω.............. θέλω να γράψω κι άλλα..... αλλά ξύνησε το νινί και δεν προλαβαίνω...... Φιλιά πολλά

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

πεπελάρες μου

σκέφτομαι ότι θα δω σήμερα τον ανηψιό και είμαι ξεπτρελαμένη! ειναι τώρα 8 μηνων δεν έχω λόγια να περιγράψω τα σκερτσα του! κάνει και μα (φιλί) αυτό σας λέω μόνο! κλάμα η τσιπούρα σας.....

με το καλό θα δείτε όταν φτάσουν και τα ζουζούνια σας σε αυτή την ηλικία....

θα έχετε χαλαρώσει κι εσεις! είναι τρέλα! (οι βετερανες μπορούν να το πιστοποιήσουν)

σας φιλώ, τα λέμε αύριο! <3

Διαφημίσεις

Φωτεινη εχεις δικιο να αγχωνεσαι, αλλα μην στεναχωριεσαι. Θα βρεις τον γιατρο σας αργα ή γρηγορα και θα σε διαφωτισει, ψυχραιμια!!

Αγγελικουλα γεια σου κι εσενα! Τοτε που ειχαμε βρεθει τα ειχαμε παρει ηδη τα 14-15 απλα ημουν πολυ αδυνατη πριν κι ετσι δεν μου φαινονταν. Και μαλλον ετσι την πατησα, γιατι μου ελεγαν ολοι αντε καλε εσυ δεν πηρες τιποτα μια χαρα εισαι και δωστου εγω χλαπακιαζα... Τελοσπαντων, ειπαμε διαιτουλα και γυμναστικη κι ολα καλα!

Τσιπουριτσα δωσε ενα φιλακι απο μας στον ανηψουλη σου, τι καλα!! Κανε του κι εσυ ενα μα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Λοιπον μιλησα με τον χειρουργο και μου απεκλεισε με ιτν μια την περιπτωση να ειναι παλι στενωση πυλωρου η αν ειναι απο αυτο ....μαλλον μου ειπε η περναει καμια ιωσουλα η την ποναει η κοιλιτσα της η κανει παλιδρομηση η δεν της αρεσει το γαλα.Αν τωρα η παιδιατρος θελει να κανει υπερηχο θα πρεπει να σου πει σε ποιο σημειο θελει να γινει οισοφαγο,ανω κατω κοιλια που κι αν ειναι να πας να το κανεις ...απο δικης μου πλευρας παντως οσο αφορα το σημειο που χειρουργησαμε δεν εχει καμια σχεση.

με ρωτησε πως ειναι γενικοτερα και μου ειπε να τον παρω ξανα την τεταρτη το βραδυ ενα τηλεφωνο για να μπορουμε να μιλησουμε πιο χαλαρα για να κλεισουμε ραντεβου για την πεμπτη το πρωι να του την παω...{ελπιζω να μην μου ζητησει φακελακι θα του φερω κανενα φακελο στο κεφαλι :D:D:D,οχι τιποτα αλλο αλλα το περιμενε οταν εκανε το χειρουργειο το εδειχνε εντονα,αλλα πηρε ....τα παπουτσια στο χερι :tongue::tongue::tongue:]

Τωρα μπορω να πω πως ηρεμησα,αλλα πρεπει να ενημερωσω και την παιδιατρο μας...

Αααα οσο για την αναζητηση της γαμοβαφτησης ,εχω αρχισει και ενθουσιαζομαι μ'ολη την διαδικασια χιχιχι

εχω βρει στο περιπου την μπομπονιερα και μετα τις γιορτες θα αρχισω να ψαχνω για τα υλικα....Θα με βοηθησει και η νυφη μου ε ρε γλεντια ποσες θα χαλασουμε χιχιχι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σας κοριτσακια μου! σας διαβαζα αρκετη ωριτσα..

λοιπον εγω σημερα το εσκασα κ πηγα στο ικεα, την μπεμπα την κρατησε αντρουλης, καθοτι πλεον ανεργος..κοινως φαγαμε ΠΑΚΕΤΟ!!!

και γω για μπεμπε δεν το βλεπω για την επομενη διετια..να ξεχασω την αγωνια που ζησα, να περασει και η κριση..λεμε τωρα..

clelia εγω στο καθισματακι-αυγο τη βαζω αρκετα συχνα..κουμπωνει στο καροτσι και καθεται 1-2 ωρες..και στο αμαξι ειναι μια χαρα γιατι εχει εσωτερικα πλευρικα μαξιλαρακια κ μαξιλαρακια στα λουρια..δεν δυσανασχετει κ το κεφαλακι ειναι σταθερο..βεβαια με τις λακουβες τρανταζεται οποτε της το κραταω και λιγο...

και στο πορτμπεμπε περναει τις περισσοτερες ωρες (για οσο ακομα χωραει)

φωτεινη ελπιζω να ειναι ολα καλα κ να μην ταλαιπωρηθει αλλο το κοριτσακι σου

δεσποινα του χρονου σε βλεπω να αγοραζεις το ελαατο που κρεμιεται απο το ταβανι αναποδα..το χεις δει?

τσιπουρα πολλα γλυκα φιλακια στο ανηψουδι σου!

ellain φανταζομαι το παπι μεσα στην καλτσα..χιχιχ!!!φοβερη ιδεα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Φωτεινή μου εύχομαι περαστικά να είναι και είμαι σίγουρη ότι δεν αφορά το χειρουργείο που έκανε, είναι κάτι άσχετο (έτσι λέω)...

Μαμουνάκι πακέτο αυτό που έπαθε ο άντρας σου... Εύχομαι να βρει σύντομα δουλειά, πριν το 2011... Φαντάζομαι την αγωνία σας, καθώς και ο δικός μου αντιμετωπίζει αυτό τον φόβο στις 2 από τις 3 δουλειές του (η 3η δουλειά του χρωστάει 5 μηνιάτικα)...

GEXxp3.png

Καλημέρα :)

Φωτεινή μου εύχομαι να είναι όντως καμιά χαζή ιωσούλα και να το ξεπεράσει το μιρκάκι σου στα γρήγορα!!!! σκόρδα!!!!

Μαμούνι φάγατε le paquete.... κανονικά! Εύχομαι να βρε σύντομα δουλίτσα ο καλός σου!!!!!!!!!!

Κλέλια ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην κινδυνέψουν οι δουλειές του άντρα σου!

Βρε γμτ! τι περνάμε και που είμαστε ακόμα.......

Αντε καλή μας ημέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...