Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή μου, τι το ζηλεύεις? Σε λίγο θα στολίσετε το δικό σας το δεντράκι με την μικρή σας αγιοβασιλίτσα!!

Λοιπόν, διαβάζω το θέμα που άνοιξες για την γαμοβάπτιση και πολύ το χαίρομαι που σου βρίσκουν λύσεις, ακόμα και για νυφικό είδα!! Μπράβο, χάρηκα!!

edit: και εννοείται να βάλεις νυφικό να είσαι super-duper-ουάου νύφη και γκαστρούλα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή μου, τι το ζηλεύεις? Σε λίγο θα στολίσετε το δικό σας το δεντράκι με την μικρή σας αγιοβασιλίτσα!!

Λοιπόν, διαβάζω το θέμα που άνοιξες για την γαμοβάπτιση και πολύ το χαίρομαι που σου βρίσκουν λύσεις, ακόμα και για νυφικό είδα!! Μπράβο, χάρηκα!!

edit: και εννοείται να βάλεις νυφικό να είσαι super-duper-ουάου νύφη και γκαστρούλα!!

Εννοειται οτι θα βαλω νυφικο...και το κυριοτερο?

Οταν συζηταγαμε με τον αντρα μου για το γαμο ,. τον ρωτησα αν θελει αν τον κανουμε οσο πιο απλο γινεται μιας και εχει ξαναπαντρευτει ...και μου απαντησε με αγριο υφος ΟΧΙ...ειναι η πρωτη φορα που παντρευομαι και θα γινει χαμος...οσο μπορουμε οικονομικα θα το ευχαριστηθουμε και οι δυο μας...εεε τωρα τι να πω...?? δεν μιλησα καν :P

Ναι μου τα βρισκουν ολα και ετσι κι εγω κανω αναζητηση με αυτα που λενε εκει και με τα πμ που μου στελνουν και ετσι τα κραταω να τα δειξω στο μωρο μου τα βραδυα που θα καθομαστε σπιτι μας...μονο που ...στο σπιτι μας δεν εχουμε καλο σημα ιντερνετ κι ετσι να δουμε πως θα την παλεψουμε :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ειρήνη και Φωτεινή είναι λογικό νʼ απογοητεύεστε με τα κιλά που κατσικώνονται……. είτε είναι λίγα είτε περισσότερα, δεν χάνονται εύκολα τα ρημάδια….., τα πρώτα της εγκυμοσύνης όντως χάθηκαν πανεύκολα, αυτό είναι η εξαίρεση όμως, τα υπόλοιπα θέλουν πολύ κόπο, αλλά αξίζει ρε γμτ, μανούλες είμαστε!!!!!!!!!!!!!

Παραλήρημα………

ΥΓ: και θα γίνουμε!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερααααααααααααααααααααααααα............. ξυπνηστεεεεε ειναι μια ομορφη δροσερη μερα.....οτι πρεπει για βολτουλα με τα καροτσακια μας...

Θελει χρονο , θελει υπομονη....και καποια στιγμη θα τα χασουμε που θα παει:D:D:D

Αντε να μπουμε λιγο για τα καλα στο κλιμα :D:D:D:D

9zlup2.png

Καλημέρα τζουτζούκες!!

Σήμερα μπόρεσα και κόλλησα κάποια αυτοκολλητάκια (καρδούλες, λουλουδάκια και πεταλουδίτσες) στις ντουλάπες της Ελισάβετ, την είχα βάλει στο καρότσι της και αυτή τα κοιτούσε και γελούσε.

Ερώτηση, επειδή δεν χρησιμοποιώ ακόμα το καρότσι, προτιμώ το sling. Χρησιμοποιείτε το αυγό για τις μετακινήσεις σας, ή απλά ακουμπάτε το μωρό στο καρότσι και το δένετε?

Η δικιά μου πάντως και στο αυγό της στο αυτοκίνητο, γέρνει προς τα δεξιά :D παρόλο που την δένω εννοείται

Φωτεινή εννοείται πως θα το γλεντήσετε και θα κάνετε γάμο υπερπαραγωγή. Και ο δικός σου δεύτερος γάμος να ήτανε (που δεν είναι) θα έπρεπε να γίνει έτσι, πόσο μάλλον τώρα... Συμφωνώ με τον πατερούλη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγω κλελια την κυκλοφορω με το καροτσι οταν βγαινουμε εξω γιατι με το μαι ται μου ειναι δυσκολο να δενομαι στον δρομο :tongue::tongue:

Στο καροτσι μεχρι πριν λιγες μερες δεν την εδενα γιατι απο κατω της εχω βαλει κουβερτουλα να μην την πονανε τα λουρια.Μεχρι που πηγαμε στην παιδιατρο με το καροτσι και μου ειπε θελω απο εδω και περα να την δενεις κι ετσι προχτες που καναμε μια βολτα την εδεσα και ειδα οτι το κεφαλι της δεν το γερνει ..που το γερνει και κοιταει καπου ψηλα στην κουκουλα ...

Με το αυγο την εβγαλα εγω μια φορα της προαλες που πηγαμε για καφε σε εναν συναδελφο του αντρα μου γιατι στο ασανσερ χωραει εναμισης ανθρωπος :D:D:D

Στο αυτοκινητο στο αυγο περα οτι εχει δικη του ας το πουμε θεση για το κεφαλι της επισης μου γερνει αλλα πηρα απο τα jumbo μαξιλαρακι για το λαιμο ειδικο και της το κραταει και ορθιο και ισιο.Πριν ειχα κανει δοκιμη με του ανιψιου μου..αλλα επειδη το χρησιμοποιουν ακομα και τωρα που ειναι 3ων πηγα και πηρα δικο μου.

Εγω την ρωτησα αν μπορω να την βαλω σε κανονικο καρεκλακι και μου ειπε: πρεπει να παει στα 8 κιλα και να ειναι 8 μηνων για να κοιταει μπροστα ..οποτε μεχρι τοτε εγω θα καρδιοχτυπω οταν την περνω μονη μου βολτα

9zlup2.png

Γεια σας κορίτσια....

Τελικά πήρα την βαλίτσα μου, τον αγκαλίτσα μου και.... έφτασα στην Αθήνα!

Δεν το πιστεύω ότι μετά από 10 μέρες έντασης ήρθε η ώρα να κάάάάθομαι, να διαβάζω, να κεντάω και να επωάζω....

Η σκηνή αποχωρισμού στο αεροδρόμιο ήταν άκρως συγκινητική...Μάρθα Βούρτση έγινε ρε γμτ....

Πέρασα από τον έλεγχο και μετά είδα 2 φατσούλες με κολλημένες μύτες πάνω στο τζάμι να με κοιτάνε....Το δάκρυ που είδα να κυλάει από το μάτι της κόρης μου με έκανε κομμάτια....έβαλα κανονικά τα κλάματα.....οεο!!!:|

Τεσπα....Θα μετράω τις μέρες μέχρι να έρθουν και θα βγαίνω και καμιά βόλτα...Κλειώ, τσιπούρα ακούτε;

Πρέπει να πάρω και τον γιατρό να δούμε πότε θα κάνω nst....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βίκυ καλώς ήρθες!

Πέρνα λίγο απο το fb που σου έχω μια έκπληξη!

Πράγματι πολύ συγκινητική η στιγμή που περιγράφεις. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για σένα και φυσικά και για τα παιδιά. Αλλά σκέψου ότι γίνεται για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και σε λίγο θα είστε όλοι μαζί πανευτυχείς!

Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Βίκυ καλώς ήρθες!

Πέρνα λίγο απο το fb που σου έχω μια έκπληξη!

Πράγματι πολύ συγκινητική η στιγμή που περιγράφεις. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για σένα και φυσικά και για τα παιδιά. Αλλα σκέψου ότι γίνεται για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και σε λίγο θα είστε όλοι μαζί πανευτυχείς!

Φιλιά!

Το είδα Ελένη μου! Σ' ευχαριστώ πολύ!

Πράγματι ήταν πολύ δυνατή η στιγμή....

Νομίζω πως ήταν λάθος που μιλήσαμε και λίγο πριν τον ύπνο με τα παιδιά μου, τώρα το βράδυ...Κλάψανε και τα δύο...σπάσανε οι φωνούλες τους... Αλλη φορά δεν τους παίρνω βράδυ, τους αναστατώνω μάλλον!:?

Και ο μπαμπάς τους προσπάθησε τόσο πολύ σήμερα να τους αποσπάσει την προσοχή!! Όλο βόλτες ήταν!!!

qwlrp3.png

πωπω βρε βικάκι! και μόνο που το διάβασα σπάραξε η καρδιά μου!!! άντε βρε κοριτσάρα, υπομονή κάνε και σκέψου πόσο χαρούμενοι θα είστε όλοι μαζί σε λίγο καιρό! η πιο όμορφη πρωτοχρονιά σας θα είναι αυτή!

καλημέρα!!!!!

εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε εκτός σπιτιού μας οικογενειακώς! είχαμε γάμο και μείναμε το βράδυ στην πεθερά! η μικρή μια χαρά, δεν έχασε τη σειρά της, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η γιαγιά την ταΐζει όποτε θέλει και της αρχίσαμε τα μαθήματα!!!:rolleyes: ήπια και κρασάκι χθες, μετά από πολύ καιρό! μου είχε λείψει! βέβαια τώρα θα θηλάσω μετά το μεσημέρι! χθες όμως τις δυο τελευταίες φορές που τη θήλασα έφαγε για 2 λεπτά από το κάθε στήθος και μετά το πετούσε όσο κι αν επέμενα... και στο στοματάκι της δεν είχε γάλα καθόλου! άντε να δούμε!

ααααααααα!!! γίναμε 2 μηνών! ελένη να μας ζήσουν!!!:-D

κλέλια εγώ έχω πορτ μπεμπέ στο καρότσι, οπότε οκ, μπαίνει και στο αυτοκίνητο. με το καρεκλάκι που δοκίμασα, είναι πολύ μικρούλα ακόμα, ο γιατρός είπε μετά τον 3ο-4ο μήνα, και με μαξιλαράκι για το κεφαλάκι σαν της φωτεινής.

αγγελική εγώ είμαι των σπορ, και όχι το αμόρε, δυστυχώς! εγώ είχα κλείσει τα εισητήρια! αλλά ευτυχώς κάποια ματς που έχουν ενδιαφέρον τα παρακολουθούμε μαζί! πάλι καλά!

σας φιλώ! πάμε για φαΐ και μετά βόλτα μιας και ο καιρός είναι πάλι πολύ καλός! και μετά στη μανούλα για μεσημέρι και το αππογευμα επιτέλους σπίτι μας!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη Κυριακη!!!

Βικουλα ελα καλη μου, μην μας στεναχωριεσαι. Οντως εντονες στιγμες με τα παιδακια σου, αλλα τωρα σκεψου τον σκοπο σου, το μωρακι σου και προσπαθησε να εισαι οσο το δυνατον πιο δυνατη!! Αντε και σε λιγο καιρο ολα θα ειναι μια αναμνηση και θα εισαι ευτυχισμενη με ολα τα παιδακια σου σπιτακι σου :) Σου στελνουμε october power energy!!!

Κλελια κι εμεις το παπακι το βγαζουμε με το καροτσι δεμενο ειτε με τον μαρσιππο αν ειμαι μονη μου και προκειται για συντομη βολτα. Στο αυτοκινητο παλι δεμενο στο αυγο. Με τις ευλογιες της παιδιατρου ολα αυτα. Το αυγο εχει την ειδικη προσθηκη για νεογεννητα και του κραταει το κεφαλι ακινητο αν και ο ιδιος δυσανασχετει. Αλλα οντως αν εχεις φοβο για το κεφαλακι της κυκλοφορουν ειδικα στηριγματα σε καταστηματα βρεφικων και πολυ περισσοτερο στο ιντερνετ για σενα που εισαι ειδικη.

Οσο για τα κιλα εγω κοριτσια δεν ξερω πού τερματισα, σταματησα να ζυγιζομαι στα +17, πιθανοτατα τα εφτασα τα 20. Παντως τωρα μου μενουν 7, αλλα με τον θηλασμο και τους περιορισμους του σοβαρη διαιτα ειναι αδυνατον να γινει, τουλαχιστον αποφευγω τα γλυκα και τα λιπαρα Απο Γεναρη ομως οπως και να χει θα σφιξουν τα λουρια και θα πεσει εντατικη γυμναστικη και διατροφη, για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος, θα παιξουν επισης κρεμουλες για ενυδατωση και συσφιξη, κι ετσι σε 1-2 μηνακια θα ειμαστε παλι φιγουρινια αλα Ελενη Πετρουλακη!!! ;);)

Αγγελικη σε θαυμαζω για την υπομονη σου και κυριως για την μνημη σου να γραφεις ολοκληρο κατεβατο σε ολες μας, ευγε! εγω δεν θυμαμαι ουτε τα 3 παραπανω post!! (θυμαστε οτι εχουμε προιστορια με το Aλατσχαιμερ, βλεπε γιαγια....)

Ειρηνη κι εσενα σε θαυμαζω για την υπομονη σου για αλλους λογους βεβαια, μιλαω για την κατασταση με τα παιδια! υπομονη!!!

Φιλακια σε ολα τα mikra κοριτσακια και αγορακια του october power και φυσικα και στα μεγαλα!!!Καλη Κυριακη!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τέτοια χαλάρωση από φοιτήτρια είχα να νιώσω...:roll:

Κανείς δεν ζουζουνίζει δίπλα μου....:rolleyes:

Σας ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σας λόγια! Αποφάσισα να το απολαύσω αυτό το διάστημα!:P

qwlrp3.png

ετσι μπραβο Βικακι!!! Κι εγω που ειμαι στην μανουλα μου τωρα, αραζω σε σημειο γαιδουριας :) Απολαυσε τις στιγμες σου, ο χρονος ειναι ποταμι που δεν γυριζει πισω... Καλο βιβλιο για συντροφια σε περιπτωση που δεν εχεις προμηθευτει ηδη ειναι το "Στη σκια της πεταλουδας". Καλη χαλαρωση!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τέτοια χαλάρωση από φοιτήτρια είχα να νιώσω...:roll:

Κανείς δεν ζουζουνίζει δίπλα μου....:rolleyes:

Σας ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σας λόγια! Αποφάσισα να το απολαύσω αυτό το διάστημα!:P

Θελεις να σου ζουζουνισουμε ολες μαζι εδω???:D:D:D

Εγω που ηρθα στους γονεις μου τωρα που λειπει ο συζυξ γιατι δεν εχω ηρεμησει?Ολο με χωνει το μαμα μου να της κανω δουλειες....ολο στο σφουγγαρισμα μ εχει :mad::mad::mad:της το λερωνει το καροτσι μου ειπε ....

9zlup2.png

funny_coffee_lover_stick_figure_poster-p228106290027136655t5ta_400.jpg

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!!!!!!

Βικούλα καλώς μας ήρθες !!!! Θα κεραστούμε καφεδάκι την επόμενη εβδομάδα :)

αύριο φεύγει ο ανηψιος και το πσκδ θα φιλοξενώ μια φίλη απο τα μέρη της κουμπάρας μου (Ισούλα έρχεται η Νικολέτα για ένα γάμο και θα κάτσει να μας δει λίγες μερούλες)

Με τα κιλάκια σας λέω εγώ να μην σκάτε (ποια το λέει αυτό;;; εγώ;;; χαχαχα)

Γιατί βλέπω από την αδερφή μου ότι έχασε στην αρχή πολλά και μετά κόλλησε, η διαιτολόγΑ της είπε ότι όσο θηλάζει δεν θα χάνει αλλά δεν θα παίρνει κιόλας. Επίσης ότι δεν ειναι περίοδος για διαιτα γιατί το μονο που θα καταφέρει είναι να κουράσει τον οργανισμό της. Μια ισορροποιημένη διατροφή και σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Αυτά ξέρω αυτά λέω. :)

Αγγελική μου αν αξίζει λεει...... !!!! <3 <3 <3

Φωτεινή η ώρα η καλή, μόλις βρω λίγο χρόνο θα μπω να δω τη σελίδα σου με τις προτάσεις! Εννοείτε θα κάνεις τον γάμο που ονειρεύεσαι!!!!!!

κι αν το θέλεις θα είσαι ΚΑΙ γκαστρούλα!!!!!!!!!! αφου το είπε η μαντισα Κλε Κλε΄....... !!!!!!!!

Κλε Κλέ μου χάζεψε η μικρούλα τα αυτοκόλλητα;;;;; Με γειά της! Οσο για το αυτοκίνητο θυμάμαι τη Δέσποινα να ουρλιάζει εδώ ότι πρέπει να είναι στο καθισματάκι τα μωρα.

Κουμπαρούλα μου κρασάκι !!!!!!!! Χαιρομαι που διασκεδάζεις! Στόλισες εσύ;

Ελένη και Ειρήνη <3 <3

Ελενα γιορτές που θα κάνετε;;;;

Σε όλες πολλά φιλιά και καλή σας ημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...