Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Σοβαρά μιλάς!!!??? Με μια διέγερση μόνο? Η κατάψυξη 220 είναι τώρα σ εμένα. Αν έχουν φθάσει εκεί είναι πολύ υψηλό. Εννοείται δεν έχω βάλει καν έξτρα εξετάσεις, σαλπιγγογραφιες,υστεροσκοπησεις, λαπαροσκόπηση, μικροβίωμα..

Πάνω από 12000 μας κόστισε εμάς σύνολο.

Εννοείτε κι εγώ δεν βάζω όλα αυτά μόνο το κέντρο ωοληψια ετ και κατάψυξη 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα γκαστρωμενακια της παρεας καινουρια και παλια!!!:mrgreen::mrgreen:

Ευχομαι να εχουμε μια υπεροχη μερα γεματη ευχαριστα αποτελεσματα!!!!!!:-D:-D:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα.

Δεσποινάκι ψυχραιμία γλυκειά μου, έχω ακούσει χειρότερα ποσοστα απο τα δικά σου (1:11) που γέννησαν υγιέστατα μωράκια, να έχεις πίστη και να περιμένεις τα αποτελέσματα σου και αφού και ο γιατρός σου ήταν καθησυχαστικός μην απελπίζεσαι κορίτσι μου. Εμεις πάντως θα προσευχόμαστε για σένα.

Clelia μου συλληπητηρια και απο μένα για το θείο σου.

MANOU καλως ήρθες στην παρεούλα μας, με το καλό το μωράκι σου.

Εγώ το σαββατοκύριακο είδα λιγο πιο σκουρόχρωμα υγρά και ανησύχησα πολύ και ο γιατρος μου, μου είπε και πήγα χθές για υπέρηχο, τελικά το ζουζουνάκι μας ήταν μια χάρα και κουνουσε χεράκια και ποδαράκια μόνο που μου βρήκε μια μικρούλα περιφερική αποκόλληση οπότε χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και για πέντε μέρες να πάρω Utrogestan. Καλό θα μου κάνει λιγη ξεκούραση και ξάπλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλησπέρα σας!!!

despina100 & Γιωτιτσα έχετε όλη μας την αγάπη και τη σκέψη μαζί σας! όλα καλά θα πάνε και η παναγίτσα θα μας προσέχει όλες μας! μη μου στενοχωριέστε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σας κορίτσια και μελλοντικές μανούλες.

Μπήκα να σας γράψω τα νέα μας μια και χθες έκανα την αυχενική διαφάνεια.Το μωράκι μας μεγάλωσε, κουνιόταν συνέχεια (πρώτη φορά είδα τόσο ζωηρό μωράκι), πιπίλιζε το δάκτυλό του, έτριβε τα ματάκια του και κουνούσε συνεχώς τα πόδια του( μόνο όταν ήρθε η ώρα για το φύλο δεν μας έκανε τη χάρη να ανοίξει τα ποδαράκια του!)

Δε σας έχω διαβάσει τελευταία μια και είμαι ακόμα στους γονείς μου, ελπίζω όλα να είναι καλά. Πάντως για την αυχενική να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι διαγνωστική αλλά κυρίως στατιστική εξέταση!

Τα φιλιά μου σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου,μου λειψατε.

Δεσποινακι μου στεναχωρεθηκα εν μερει με τα αποτελεσματα της αυχενικης σου αλλα πιστευω οτι θα χαρουμε την τεταρτη με τα αποτελεσματα του τροφοβλαστη.Να εισαι ψυχραιμη οσο μπορεις και να μην κατηγορεις τον εαυτο σου για κατι,το οτι ηθελες κοριτσι και το λεγαμε εδω δε σημαινει οτι το αυτονοητο που θελουμε ειναι να ναι γερο.Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι και ολα θα πανε καλα.Θα περιμενουμε νεα σου.

Ρενα,ειρηνη?ειχατε και εσεις αυχενικες?ευχομαι ολα καλα!

Μπραβο ελενη που πηγε καλα η αυχενικη σας!

Χαιρετω και τις υπολοιπες κοπελες,που δεν θυμαμαι καποιο γεγονος!!!!

Εγω προχθες πηγα και ειδα το νινακι που σας ελεγα.Ηταν ενα κουκλακι!!Τελικα και αγορι να εχω δε με χαλαει!!χαχαχχα ηταν μια σταλιτσα!!!αχ αντε ποτε θα τα αγκαλιασουμε και εμεις τα ζουζουνια μας!!!και το Σαββατο που ερχεται θα κατεβω θεσσαλονικη να δω της κουμπαρας μου που θα γεννησει.αχ τι καλα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Πάντως για την αυχενική να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι διαγνωστική αλλά κυρίως στατιστική εξέταση!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Νομίζω ότι αυτο τα λέει όλα!! Εγώ βέβαια, δεν έχω κάνει ακόμη την αυχενική (μεταξύ 10 και 28 Απρίλη θα την κάνω), αλλά ακριβώς αυτή η στιγμή μόνο πιθανότητες μπορεί να διαγνώσει, και έτσι ακριβώς μου το έχει πει και ο γιατρός μου..Οπότε Δεσποινάκι, μην ανησυχείς, απ'οτι ακούς απο όλες, όλα καλά θα πάνε. Νομίζω, και επιτρέψτε μου να το πω, ότι, διαβάζοντας τα μηνύματα που επακολούθησαν τα νέα σου, η σκέψη μας είναι μαζί σου, και όλη μας η θετική ενέργεια...

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για την υποδοχη!!!!

Κορίτσια ψυχραιμία!!! Πολλές φορές οι γιατροί σε τρομάζουν μόνο και μόνο για να κάνεις κάποιες εξετάσεις παραπάνω και να τα αρπάξουν. Ευτυχώς όχι όλοι αλλά συμβαίνει. Πάρτε πάντα και δεύτερες γνώμες και τρίτες αν χρειαστεί!!!

Αποτελέσματα δεν έχω πάρει ακόμα από τις αιματολογικές (papA, λέγεται αν δεν κάνω λάθος) αλλά να φανταστείτε ότι παρόλο που είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη πρώτη φορά κάνω αυτή την εξέταση. Στην Ιταλία δεν μου τη ζήτησαν! Ενώ στην Ελλάδα ο πρώτος γιατρός που επισκέφτηκα απλά για να επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη μου, μου είπε προκαταβολικά ότι ίσως χρειαστεί να κάνουμε λήψη τροφοβλάστη!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Δέσποινα θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!! Η αυχενική δείχνει στατιστικό ποσοστό, με την λήψη τροφοβλάστη θα ξεκαθαριστούν όλα. Ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, πάλι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου!! Εννοείται πως θα προτιμούσαμε να έχεις απειροελάχιστα ποσοστά, αλλά θα δεις... Θα δεις ότι όλα καλά θα πάνε και όλο αυτό που περνάς θα είναι μια μεγάααλη τρομάρα που θα φύγει και θα ξεχαστεί σε μερικές μέρες. Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα από την λήψη?

Εγώ πήγα για αυχενική το πρωί, όλα πάρα πολύ καλά. Η εξέταση ήταν μία ξεπέτα: "Τώρα μετράμε το μήκος του μωρού (5,91 εκ), τώρα θα ακούσουμε την καρδούλα (162 παλμοί/λεπτό). Να ο εγκέφαλος, 2 χεράκια, 2 ποδαράκια. Τώρα βλέπουμε τον πλακούντα ο οποίος είναι οπίσθιος υψηλός (μια χαρά δλδ). Αμνιακό υγρό φυσιολογικό". Αυτά!! Τον ρώτησα αν είδαμε φύλο, μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα, σε 1,5 μήνα θα ξέρουμε, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν κοριτσάκι (χωρίς να είναι 100% σίγουρο).

Επίσης το μωρό μας, μας φασκέλωσε κανονικότατα, πλάκα είχε... Συνεχώς κινείτο, αλλά πολύ ήρεμα...

Τα στατιστικά βγήκαν τέλεια, τα αποτελέσματα των αιματολογικών θα τα πάρει ο γιατρός μου σήμερα ή αύριο και θα μου τηλ...

Ελένη χάρηκα με την αυχενική σου... Το θυμάμαι ότι ο πρώτος γιατρός σου είπε ότι θα κάνεις λήψη τροφοβλάστη και από τότε είχα την απορία πώς το συμπέρανε αυτό από τόσο νωρίς (νομίζω είχες πάει πριν ακούσεις καρδούλα, έτσι δεν είναι? Κατά την 5-6η εβδομάδα)...

Νένα παιδί μου, έχεις πάρει σβάρνα την Ελλάδα για τα γεννητούρια των γνωστών-συγγενών σου? Πρόβα τζενεράλε κάνεις?? :D

Γιώτα είναι μέσα το πρόγραμμα αυτά τα υγρά, εγώ είχα ροζ την 6η εβδομάδα και όλα καλά τελικά. Το ίδιο και η Νένα είχε για αρκετό καιρό καφέ. Και έχει και ένα νινί που δεν την αφήνει να μείνει ξάπλα... Με τα utrogestan θα κοπούν μαχαίρι και με ξεκούραση (ξάπλα κυριολεκτική όμως) δεν θα τα ξαναδείς!!

Δέσποινα κάνε υπομονή και όλα καλά θα σου πάνε, το ξαναγράφω!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας κορίτσια...σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας..μανου καλωσηρθες στην παρεα μας και σε ευχαριστω και εσενα παρα πολυ για τα καλα σου λογια..

πήγα τελικα το μεσημερι για την ληψη τροφοβλαστη και ευτυχως δεν πονεσε καθολου ενω ειχα διαβασει τα χειρότερα..η ψυχολογια μου ομως ειναι η χειροτερη δυνατη...το πρωι πριν παω στο εμβρυο πήγα στο ελενα να μιλησω με τη γιατρο μου και ηταν πολυ απαισιοδοξη..μου ειπε οτι το ποσοστο ειναι φοβερα χαμηλο και οτι της εχει ξανατυχει μονο μια φορα η οποια δεν ειχε καλη εκβαση..οπως καταλαβαινετε εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου..δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω..ο αντρας μου τα εχασε δεν ηξερε πως να με συνεφερει...

μετα η ψυχολογια μου αλλαξε τελειως..ο μαληγιαννης στο εμβρυο ηταν πολυ καθυσηχαστικός..μου επαναλαμβανε συνεχεια οτι ολοι οι υπολοιποι δεικτες ειναι καλοι και να σκεφτομαι πως το 1:30 δεν σημαινει πως εχω ενα παιδι στα τριαντα που εχει το προβλημα, αλλα ενα απο τα 29 που δεν το εχει...ηταν απιστευτα καλος και μου εδωσε λιγο κουραγιο..τα πρωτα αποτελεσματα θα βγουν αυριο στις 8 το βραδυ και μου ειπαν και οι 2 γιατροι πως αν βγουν καλα ολα θα ειναι μια χαρα και πως και τα τελικα αποτελεσματα που θα βγουν σε 20 μερες απλα θα το επιβεβαιωσουν..οποτε τι αλλο να κανω..υπομονη ως αυριο το βραδυ..και να παρακαλαω να πανε ολα καλα...να ειναι καλα το αγορακι μου...και να μπορεσω σε 6 μηνες να τον κρατησω στην αγκαλια μου...

σας φιλω ολες..και παλι σας ευχαριστω πολυ μου δινετε πολυ κουραγιο..

Διαφημίσεις

ολα καλα θα πανε Δεσποινακι μου!Στο ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου.

βρε κλελια ζουζουνα!!!!!δε θα αφησω μαιευτηριο για μαιευτηριο!!!μπας γενναει και καμια γνωστη σας να ερθω???χαχαχαχ

Φιλακια!!!

ααα γιωτα μην ανησυχεις κοπελα μου,απλα ξεκουρασου!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Δεσποινα κι εγω την πάτησα αρχικα απο γιατρο που ελεγε οτι ειχα δικερη μητρα, όμως δεν ηταν ετσι..Καθε γιατρος μιλαει συμφωνα με την εμπειρια του και οσο πιο μεγαλη ειναι αυτη, τοσο καλύτερα για εμας..Εμπιστευσου το γιατρο που σε καθησυχαζει και να εισαι ηρεμη μεχρι αυριο το βραδυ που θα μαθεις τα αποτελέσματα.

Καλη επιτυχία και πάλι και να δωσεις φιλακια στο Μελινακι σου!!

Κλέλια και Ελένη ωραια και με τις αυχενικες σας!!Στο επόμενο και το φυλο του παιδιου με το καλό!!

Κλέλια στο ιδιο μηκος κυματος εκπέμπει και ο δικος μου γιατρός, λακωνικός και επι της ουσίας..

Γιωτιτσα ξεκουρασου όσο μπορείς..

Οι πιο πολλες ετσι ειμαστε με καφε εκκρισεις ή πονακια, να ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρού σου και να μην ανησυχείς!

Μανου καλωσήρθες και μια καλή εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οπότε Δέσποινα, σε περίπου 26 ώρες θα μας ανακοινώνεις τα ευχάριστα νέα για το σκατό, το παλιοσπορί σου :D!! Αυτό που σου είπε ο Μαλιγιάννης, έτσι το σκέφτηκα και εγώ... Όλα καλά θα σου πάνε!! Ευτυχώς που δεν πόνεσες με την λήψη διότι και εγώ έχω ακούσει κάτι τραγικά, ευτυχώς κοριτσάρα μου...

Νένα η κόρη της κομμώτριάς μου γεννάει στο ΜΗΤΕΡΑ τον άλλο μήνα. Ετοιμάσου!!

Stone αυτός που μου έκανε την αυχενική δεν ήταν ο γιατρός μου, ήταν ένας ειδικός πιστοποιημένος για αυχενικές διαφάνειες κλπ. Ο γιατρός μου ήταν παρών σε όλη την εξέταση και χάρηκε πάαααααρα πολύ!! Ίσως και να έκανε γρήγορα την εξέταση επειδή δεν είδε κάτι ανησυχητικό, ίσως γενικά να είναι γρήγορος, σκασίλα μας. Το παιδί μου μια φορά τον μούτζωσε :tongue: (αυτόν μούτζωσε, τον μπαμπά του, την κοινωνία ολάκερη, τα νέα μέτρα του ΠΑΣΟΚ, ποιος ξέρει... Από τους καλούς τρόπους της μανούλας πήρε πάντως :tongue: )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσακια καλησπερα σε ολες!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ μου εχεις ραγισει την καρδια, ομως θα σου πω κατι καθησυχαστικο. Πηγα σημερα στον γιατρο και μιλωντας για την αυχενικη (εκανε χιλιαδες μετρησεις αυχενικης και ρινικου οστου στην εκπαιδευση του στην Αγγλια μαζι με τον Νικολαιδη), μου ειπε ποσες φορες διαψευστηκαν τα αποτελεσματα προς το θετικο βεβαια. Οτι δηλαδη με υψηλες αυχενικες ή μη υπαρξη ρινικου οστου, τελικα γεννηθηκαν υγιεστατα παιδακια. Μην στεναχωριεσαι, ασε πρωτα να δουμε τα αποτελεσματα του τροφοβλαστη. Υπομονη, μια ανασα ως αυριο βραδυ. Ολες απο μια προσευχη για την Δεσποινα και το αγορακι της!

clelia,Ελενη, nenaki μπραβο για τις αυχενικες και που ξαναειδατε τα μωρακια σας!

ΜΑΝΟΥ καλωσηρθες στην παρεα μας, με το καλο και το δικο σου μωρακι.

Εγω τζιφος, πηγα στον γιατρο, νομιζα οτι θα κανω αυχενικη αλλα ειχα καταλαβει λαθος. Πηραμε αιμα για ΡΑΡΡ-Α αλλα αυχενικη θα κανουμε σε 15 μερες που θα εχουμε και τα αποτελεσματα των αιματολογικων. Παντως το μπεμπε ειναι εκει, στην θεση του, αυτην την φορα εγινε φανερο οτι ανηκει στο ανθρωπινο ειδος(χερακια, ποδαρακια κτλ) και μαλιστα ειχε και το δαχτυλο στο στομα!! Κοντεψα να τρελαθω, 5 εκατοστα και το δαχτυλο πιπιλα!!! Αυτα τα νεα, σας αφηνω παω να συνεχισω το σιδερωμα. Φιλια σε ολες

ΔΕΣΠΟΙΝΑ γερα, υπομονη, ειμαστε μαζι σου!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Πως ειστε;;

Δεσποινα σημερα θα τελειωσει η αγωνία σου!!

Ειναι και αυριο μεγαλη γιορτη, η Παναγια θα βαλει το χερι της!

Εllain απο που εισαι;;;Διαβασα για τον Νικολαϊδη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...