Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουμπαρούλα καλώς να τους δεχτείς λοιπόν!!!! καλά ε? με το που είδα αληθινό δέντρο:confused: λέω: με τέτοια ζέστη που θα το βάλει? και λες το ίδιο!!! :lol::lol::lol: θα έχει φέτος? αληθινά δέντρα?

και ναι, με το θηλασμό δε θα σκάσω κιόλας! είπαμε, καλά είναι αλλά και τόσο το μωράκι μου πήρε αυτά που χρειαζόταν! μακάρι να μπορέσω παραπάνω! δεν παραδίδω τα όπλα!

ρε ειρήνη!!! τι κουράγιο είναι αυτό κοπέλα μου??? πωπωπωπ!!!! η αγγελική θεάαααααααααααααα!!! από τώρα στα μάυρα!!! (ουίσκια εννοώ ε???:lol::lol::lol:) δε βρήκες άκρη τελικά με το φαγάκι της μιρής ε? και τι γίνεται με τα κιλάκια της? παίρνει βάρος?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!να εχουμε μια ομορφη μερα και σημερα!

ειρηνακι φοβερο το σκηνικο με τα ζουζουνια σου! υπομονη και γερα νευρα!

η φωτογραφια στο fb τα λεει ολα!χιχι!

ploegisi δεν πειραζει για το γαλατακι..προσπαθησε το οσο μπορεις..η φυση τα κανονιζει ολα αλλωστε!

vasdelaki παρε τα πανω σου βρε! τωρα που ερχεται το χριστουγεννιατικο στολιδακι σου κανεις ετσι? οσο για την κοιλια και μετα θα την εχεις.χα χα! τι ετσι γρηγορα την ξεφορτωνομαστε?

αγγελικουλα υπομονη με παλλινδρομηση. να επιμενεις πιο πολυ στο ρεψιμο. εμενα κ μετα απο μια ωρα απο το φαι μπορει να γκρινιαζει κ την σηκωνω ενω κοιμοταν και ρευεται. τι να πω?

tsipouritsa με το καλο να τους δεχτεις!!!θα σε χασουμε για 3 μερες ε? χαλαλι σου ερχεται το ανηψουδι...σε καταλαβαινω γιατι κ μενα μενει μακρια..εντος ελλαδος..αλλα το βλεπω κ γω λιγο..

δρ. clelia που πηγες???

εμεις μαγειρευουμε τωρα φακες, η μπεμπα χ..ζει @####@@@

κ το απογευματακι παω για shoping baby therapy!!!

οσο για καφετεριες παντα δουλευα τετοια ωρα..οντως ειχα καιρο να το ζησω αυτο...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Kαλημερα!!

Fire να σου ζησει κοριτσακι μου! Ο,τι επιθυμειτε!! Να ειναι γερος και καλοτυχος!!

Ισι να σας ζησει το νινι της κουμπαρας σου!! Αληθεια, τι εγινε με τον φιλο σου που ειχε παθει εγκεφαλικο? Ολα καλα? Το ξεπερασε πληρως?

Vasdeli και εγω το επαθα αυτο οταν πλησιαζαν οι μερες! Σε εχει λουσει κρυος ιδρωτας με τις υποχρεωσεις που θα εχεις! Και σου αρεσει που νιωθεις τον μπεμπη μεσα σου, αλλα τον θελεις και αγκαλια... Ολα θα τα καταφερεις εισαι μια αξια μανα βετερανα και θα δεις οτι το 3ο παιδακι θα ειναι πιο "ευκολο", αφου δεν θα υπαρχουν αδελφομωρα να μην ξερεις πού να πρωτοτρεξεις...

Βρε Ειρηνη τι τραβας... Μωρε το λυπαμαι το μπεμπε που πλανταζει οταν τρωει... Δεν υπαρχει γιατρεια γι' αυτο? Οσο για το μεγαλο μπεμπε: σε μενα εμοιασε :tongue:(χικ!). Και το βαφτιστηρι μου κυνηγαει τα μπουκαλια, αλλα σε αυτον εβαλα λαδι. Στην Αγγελικη ομως :D?

Μαμουνακι μου τι να κανω... Με την βυζανιαρα που δεν θελει να καθομαι, ορθια σας διαβαζω και ταυτοχρονα κουνιεμαι. Αυτό το μνμ έχω ξεκινήσει να το γράφω εδώ και 1 ώρα. Ταυτόχρονα θήλαζα και αντλούσα από το άλλο στήθος (Ηλιάννα :tongue:).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλέλια μου ευχαριστώ για τις ευχούλες! επίσης ευχαριστώ κουμπάρα και αγγελική! είναι κούκλος το κουμπαρόπαιδο!

ο φίλος μας είναι σε κέντρο αποκατάστασης στη λάρισα. πάει πολύ καλά αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονή, κυρίως από την οικογένειά του, από τη μαμά του δηλαδή! ευτυχώς όμως τα νέα είναι ευχάριστα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ξαναδένει η παρέα του χορευτικού, που λόγω του γεγονότος είχε ψιλοδιαλυθεί!

καλέεεεεεε! αυτό με το θηλασμό και το θήλαστρο μια φορά το προσπάθησα και απέτυχε πλήρως! :shock:πως το καταφέρνεις???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα κορίτσια!!!

Fire να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Πάντα γερός και χαμογελαστός!

Αγγελική πότε κοιμάσαι εσύ κορίτσι μου; Χαρά στο κουράγιο σου πάντως να μας αναφέρεις όλες μια μια. Μπράβο σου!

Vasdeli πότε έρχεσαι στην Αθήνα; Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όλα θα πάνε καλά. Και εγώ το πέρασα αυτό το στάδιο όπως πολλές από εμάς φαντάζομαι.

Tsipoura με το καλό να τους υποδεχτείς και φρόντισε να τους χορτάσεις όσο περισσότερο μπορείς.

Εμείς φτου μη μας ματιάσω πάμε λίγο καλύτερα, τη μέρα μπορεί να μη κοιμόμαστε πολλές ώρες μια και με το που την αφήνω ξυπνάει είτε γιατι θέλει να ρευτεί (για πολλοστή φορά και ας έχουν περάσει και δυο ώρες από τότε που έφαγε) είτε χωρίς λόγο αλλά δε γκινιάζουμε τόσο πολυ. Αντίθετα κάθεται και χαζεύει και μόλις της μιλήσεις σου γελάει! Και το βράδυ τις τελευταίες ώρες κοιμόμαστε σε λογικές ώρες και αρκετά. Αλλά κορίτσια επειδή είχαμε πολυ γκρίνια την τελευταία εβδομάδα έχω κόψει τα πάντα, κρεμμύδια, σκόρδο, κάποια λαχανικά, χυμούς, γαλακτομικά. Οι υπόλοιπες που θηλάζετε τι κάνετε; Σιγά σιγά λέω να ξαναρχίσω τα γαλακτομικά και να δω πως θα πάει. Πεινάω!!!! Δεν ξέρω τι να φάω πια. Και επίσης η ζυγαριά δεν κατεβαίνει, έχει κολλήσει. Θα κάνω αύριο εξετάσεις θυροειδή να δω πάλι τις τιμές.

Πολλά φιλάκια σε όλες

πάω να βάλω τα μπιφτέκια στο φούρνο πριν ξυπνήσει το μωρό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Ploegisi :D, θέλει εξάσκηση. Θηλάζω καθιστή, το μωρό στο αριστερό στήθος και πλέον επειδή δεν είναι νεογέννητο είναι πιασούμενο και μπορώ να την χειριστώ με ένα χέρι (κάνει και σταυροπόδι όταν θηλάζει) και από το δεξί αντλώ. Σε 10' γεμίζω 90-100μλ. Και εμένα όταν μου το είπαν έμεινα έτσι :shock:, αλλά τελικά όλα μια ιδέα είναι... Χαίρομαι αφάνταστα με τον φίλο σας!! Θέμα χρόνου δλδ είναι να γίνει το παιδί που ξέρετε, έτσι?? Μπράβο, υπομονή και όλα καλά...

Ελένη παρόλο που το Λιζάκι μου είναι γκρινιάρικο το πρωί (το βράδυ κοιμάαααται) δεν σκέφτηκα να κόψω κάτι. Άλλωστε δεν έτρωγα γαλακτοκομικά ή κρεμμύδια κλπ σε ποσότητες, παρά μόνο κάτι ψιλά... Αυτό με την ζυγαριά μου έχει τσακίσει τα νεύρα!! Ενώ στις πρώτες 30-40 μέρες έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης τρώγοντας σοκολάτες, θέλω να χάσω άλλα 10 (διότι και πάλι πολλά μου είναι) και έχει κολλήσει η ζυγαριά. Παραπάνω από 1800 θερμίδες την μέρα δεν τρώω, με τον θηλασμό ίσα-ίσα που καταναλώνω θερμίδες, τι σκτ δεν χάνω, μου λες? Δεν νομίζω να είναι θέμα μεταβολισμού, το έχω ακούσει και από άλλες. Ενώ χάνουν εύκολα τα της εγκυμοσύνης, τα προηγούμενα κιλά δεν χάνονται όταν θηλάζεις (Χριστέ μου, στα βαφτίσια θα είμαι σαν την χοντρή του θησαυρού :( ).

Αγγελική μόνο μάρκα pampers έψαχνες? Δεν έβρισκες κάτι άλλο, libero, babylino? Την ίδια δουλειά κάνουν (μη σου πω καλύτερη). Αλλά και άγνωστη μάρκα να βρεις, πάρτην κορίτσι μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia ούτε της εγκυμοσύνης έχω χάσει ακόμα :( Δε θυμάμια στις άλλες εγκυμοσύνες πότε τα είχα χάσει. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ενώ θήλαζα είχα χάσει όλα τα κιλά και ακόμα περισσότερα και όταν σταμάτησα πλέον το θηλασμό επανήλθα στα προ εγκυμοσύνης κιλά μου.

Όσο για τις πάνες εμείς ήδη χρησιμοποιούμε το 3 νούμερο. Έχει πάρει καμιά σας πάνες από το lidl; είναι αρκετά καλές αλλά ξεκινάμε από το νουμερο 3.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

α τοτε θα σασ δωσω ενα βραδακυ την αγγελικουλα να πατε μπαροτσαρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελια και τσιπ ακουτε????

πριν λιγο παντωσ που ξυπνησε το μωρο ,ευτυχωσ θηλασε αλλα μονο για 5 λεπτακια!!!μονο....

εφαγε και συμπληρωμα και ευτυχωσ δεν μου εγινε παλι βυσινι απο το κλαμα,οπωσ σασ εγραψα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

τα κιλά της εγκυμοσύνης κι εγώ τα χασα... αλλά τα υπόλοιπα... δίαιτα και γυμναστική μετά τις γιορτές με τις ευλογίες του γιατρού!

ελένη πάνες από τα lidl εγώ δεν έχω πάρει ακόμη, αλλά όλοι οι γνωστοί μου που τις χρησιμοποίησαν για τα παιδιά τους εμειναν πολύ ικανοποιημένοι. και ο παιδίατρος μου είπε μετά το 4μηνο να τις δοκιμάσω. ως τότε, babylino! μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα pampers που είχαμε αγοράσει και μας είχαν δώσει από το νοσοκομείο (7 συσκευασίες). έχω και τα κουπονάκια για τα babylino και μια χαρά!

κλέλια όσον αφορά το φίλο μας είμαστε αισιόδοξοι όλοι! συγκρατημένα αλλά αισιόδοξοι! ευχαριτώ που τον σκέφτεσαι! είναι μεγάλη δουλειά! και μόνο που υπάρχουν κι άλλοι που προσεύχονατι για την αγορίνα μας!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Αχ μωρέ Ειρήνη τι πρόβλημα και αυτό να μην μπορεί να φάει το παιδάκι σου…

Vasdeli τι έπαθες γλυκιά μου; θα περάσει θα δεις…

Ploegisoula πάλεψε το όσο μπορείς με το θηλασμό. Κι εγώ αυτό θα κάνω…

μπασκετικός για την Τουρκία λέω βρε…

τσιπουράκι μάκια μάκια πολλά. Με το καλό να υποδεχτείς αδερφούλα και ανηψιό!

μαμουνάκι κανείς δε δουλεύει; κι εγώ απορώ…

Ελένη μπράβο που τα πάτε όλο και καλύτερα, όσο για το ύπνο μου… εξαρτάται από το νινί μου, αν κοιμάται την ώρα που νυστάζω, τότε μια χαρά, αν όχι… ξαγρυπνάω και μου περνάει η νύστα…

Σας αναφέρω μια-μια γιατί μου λείπετε….

Clelia ναι μόνο για pampers κοίταξα, μιας και με είχαν βολέψει επειδή είναι πολύ πιο λεπτά σε σχέση με babylino και libero που είχα δοκιμάσει από τα διαφημιστικά… έχω μερικές πάνες no 2 της libero θα τις δοκιμάσω να δω αν άλλαξε κάτι τώρα που μεγαλώνει το μωρό μου και βλέπουμε…

Όσο για τα κιλάκια εμένα μετά τη γέννα (όταν γύρισα σπίτι και ζυγίστηκα) μου είχαν μείνει μόνο 2 κιλά, οπότε τα έχασα αμέσως μαζί με άλλα 3+ επιπλέον, αφού με τη δίαιτα που έκανα αναγκαστικά τερμάτισα την εγκυμοσύνη στα +6 κιλά από τα +10 που είχα φτάσει…., τώρα βέβαια πήρα πάλι κανά 2....

Φιλάκια πολλά

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου βρηκα χρονο να σας γραψω μιας και η μικρη εχει λιωσει στον υπνο στο ριλαξ και καταφερα να ετοιμασω τα πραγματα γιατι το απογευμα φευγουμε για το χωριο και θα γυρίσουμε την Τριτη. Ποτε θα τελειωσουν αυτοι οι κολικοι οεο; Στρωσαν τα πραγματα με το φαγητο τωρα τρωει καθε 3 με 3 μιση ωρες χωρίς γκρίνια και τη νυχτα καθε 6ωρο περίπου αλλα εκει που ειναι ησυχη και χαμογελαει αρχισουν τα πονακια, περιπου μια ωρα μετα το φαγητο και ξεραινεται στο κλαμα, μονο αγκαλια και με βολτες περα δωθε ανακουφίζεται λίγο.

Για τις πάνες που λετε εμει φοραμε εδω και μια εβδομαδα το τρια νουμερο της Pumpers αλλα δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημενη εχει πολλες διαρροές, τωρα πήρα Babylino να δοκιμάσω.

Fire να σου ζήσει ο παίδαρος και να μπαίνεις να μας λες τα νεα σου.

Vasdeli μου τι επαθες κοπέλα μου, μαλλον είναι απο την ανυπομονησία, μια θα εισαι ετσι και μια καλυτερα, ερχεται ο μπέμπης λιγο υπομονη ακόμα.

Αγγελικουλα χαιρομαι που είσαι ευχαριστημενη με το νεο γιατρό. Βλεπω τα ξενυχτια καλα κρατουν αλλα βλέπω οτι εστρωσαν λιγο τα πραγματα με τη μπεμπούλα. Η Εμμέλεια λεει να φιλήσεις τη φιλεναδα της.

Ειρηνη μου ζεις στιγμες απείρου καλους, πάντως σε θαυμαζω παρα πολύ να το ξέρεις.

Ισι ελπίζω να τα καταφερεις και σου ξαναερθει το γαλα αλλα και να μην ερθει δεν χαλασε ο κοσμος, η μικρή σου πηρε αρκετα αντισώματα απο σενα. Τις φωτο δεν τις εχω δει ακόμα.

Ελενη ολα καλα με το μωρακι βλεπω, οσο για το θηλασμο και εγω εχω κοψει τα πάντα απο φαγητο μηπως την πειραζουν και οι κολικοι παραμένουν, τα νευρα μου.

Κλειω βλεπω μια χαρα τα πας με την αντληση, μου αρεσε πολυ το Λιζακι.

Τσιπουριτσα με το καλο να υποδεχθεις την αδελφουλα σου και την αδυναμια σου τον ανηψιο.

Φιλακια πολλα θα τα πουμε απο βδομαδα, να περασετε ενα υπεροχο ΣΚ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτίτσα μου μπράβο μπράβο μπράβο σε σένα και την Εμμέλια που τα καταφέρατε με τα γεύματα.

Με το γιατρό όλα καλά. Σήμερα το απόγευμα θα τον πάρουμε τηλέφωνο να τα πούμε όπως είχαμε κανονίσει.

Η μικρούλα μου κοιμάται τώρα (θα την φιλήσω μετά, μην μου ξυπνήσει) αλλά είμαι σίγουρη ότι ευχαριστεί και ανταποδίδει τα φιλάκια στην κουκλίτσα σου!

Καλά να περάσετε στο χωριό, πολύ θαρραλέα σε βρίσκω με τις βολτούλες και τη μετακόμιση (για τα πράγματα της μικρής σου μιλάω) αλλά δε σε φοβάμαι εσένα έχεις πάρει το κολάι!

Φιλιά πολλά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πεπελάρες μου!!! επιτελους μαζευτήκατε !!!!

μου εχετε λειψει πολύ, εννοείτε σας καταλαβαίνω... αλλά μου έχετε λειψει!

να έχετε ενα όμορφο σκ να μου φιλήσετε τα μωράκια σας και να περνάτε τέλεια!

<3 <3 <3 ........ <3 <3 <3

αχ κοριτσια σασ ευχαριστω για τα λογια σασ!!!!

ειναι οντωσ μανικι!!να πειναει τομωρακι και να μην μπορεισ να το ταϊσεισ!!!να τρωει λιγο και να γινεται κοκκινο απο το κλαμα!!!!!

τσιπ μου με το καλο να τουσ δεχτεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πανετοιμεσ για εξορμησεισ!!!!μπραβο σασ!!!!!!

αγγελικακι μου βλεπω πολλα ξενυχτια ε?ειδα τι ωρα μασ εγραφεσ!!τουλαχιστον ασ κοιμασαι οσο πιο πολυ μπορεισ οταν κοιμαται η μπεμπουλα!!!

οσο για τα κιλακια...λοιπον ειχα παρει 7-9...εχασα 14 και τωρα ενω προσεχω και το εχω ραψει αποκτησα και παλι τα 2-3 που ειχα χασει παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρα μια απο τα ιδια οπωσ εσεισ!!!!αλλα τα αρχικα κι εγω τα εχανα τρωγοντασ!!αυτο μου κανει εντυπωση!και τωρα πηρα χωρισ να τροω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(εχω ψιλοαπογοητευτει...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες...εμεις μολις μαζευτηκαμε..ειχαμε παει στη μαμα του νονου μας{την μεγαλη νονα δηλαδη} και ακομα στολιζει απο την κυριακη το δεντρο τους ελεος υπερπαραγωγη δεντρο ειναι αυτο ...το ζηλεψα παντως:(:(

εμεις σημερα μπορω να πω οτι ολη μερα κοιμαται το βραδυ θ'αρχισει το σοου μας....:mad::mad:

Δεν μπορω να δω ολα τα σχολια και να τα σχολιασω ενα ενα γιατι κατι εχει η παλιοσυνδεση μου :evil::evil::evil:

το μονο που κρατησα εντονα γιατι μου εχει κατσει και στο λαιμο ειναι τα κιλα της εγκυμοσυνης...εγω απο τα 18 εχω χασει μονο τα 8 τ'αλλα 10 μου κατσικωθηκαν επανω μου,...σημερα ειχαμε συζητηση για το δακτυλιδι,μετα τις γιορτες θα το ψαξουμε με τον αντρα μου αν μπορω να παω να το βαλω...

Αχχχ η αναζητηση εκκλησιας και ολα αυτα μου αρεσουν...μου τρωνε αρκετες ωρες..εχω κρατησει αρκετες σελιδες να δω με τον αντρουλη οταν επιστρεψει....πρεπει να τον σπρωξω λιγο γιατι αν δεν το κανω εγω αυτος θα μεινει μονο με τον πολιτικο γαμο και το μωρο αβαφτιστο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...