Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις πεπελάρες και σε όλα τα μπουμπουκάκια! και φυσικά και σ' αυτά που έρχονται!!!

έχω νέα υπέροχα και ευχάριστα! χθες γέννησε η κουμπάρα μου έναν παίδαρο 3600, φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο! είναι κούκλος και τους έκανε όλους πολύ ευτυχισμένους!

εμείς χαθήκαμε λιγάκι με τις δουλειες στο σπίτι, αλλά και με βόλτες για ψώνια, μόνες μας αλλά και με τις γιαγιάδες! είμαστε καλα και μεγαλώνουμε όπως θα είδατε και στις φωτό! καλά κορίτσια, μας έχει ξετρελάνει η μικρή γκουγκουφκίτσα μου!!! όταν τα περάσω το pc θα σας βάλω και βίντεο να δείτε!

δε σας σχολιάζω, να πω μόνο συγχαρητήρια στη fire για το γιόκα της, και στην ellain να συνεχίσει με τις θηλές γιατίο όντως βοηθάνε!

πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες μου, θα τα πούμε αργότερα...

(τσιπουροκουμπαρούλα φιλάκια, μου έλειψες, καιρό έχουμε να τα πούμε)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες τις μανουλες οκτωβριου

μια και ειχα μπει και γω στη λιστα σας,μπηκα να σας ενημερωσω οτι εκανα ενα παιδαρα 4320,στις 13/11

τα καταφερα κ με το θηλασμο αλλα με τρομερα ξενυχτια

αυτα,

σας φιλω ολες :P

καλώς την! συγχαρητήρια!!! να σου ζήσει ο παιδαρος!!!!!!!

καλημέρα και καλό μήνα σε όλες τις πεπελάρες και σε όλα τα μπουμπουκάκια! και φυσικά και σ' αυτά που έρχονται!!!

έχω νέα υπέροχα και ευχάριστα! χθες γέννησε η κουμπάρα μου έναν παίδαρο 3600, φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο! είναι κούκλος και τους έκανε όλους πολύ ευτυχισμένους!

εμείς χαθήκαμε λιγάκι με τις δουλειες στο σπίτι, αλλά και με βόλτες για ψώνια, μόνες μας αλλά και με τις γιαγιάδες! είμαστε καλα και μεγαλώνουμε όπως θα είδατε και στις φωτό! καλά κορίτσια, μας έχει ξετρελάνει η μικρή γκουγκουφκίτσα μου!!! όταν τα περάσω το pc θα σας βάλω και βίντεο να δείτε!

δε σας σχολιάζω, να πω μόνο συγχαρητήρια στη fire για το γιόκα της, και στην ellain να συνεχίσει με τις θηλές γιατίο όντως βοηθάνε!

πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες μου, θα τα πούμε αργότερα...

(τσιπουροκουμπαρούλα φιλάκια, μου έλειψες, καιρό έχουμε να τα πούμε)

γειά σου κουμπαρούλα μου! να σας ζήσει ο μικρούλης σας!!!!!!!

μονο χαρές να εχετε! ειδα φωτό κι έλιωσα! στειλε βιντεακια!

να περνας καλά !

fire να σου ζησει το μωρουλι σου..ο παιδαρος δηλαδη...να ναι παντα γερο κ ευτυχισμενο!!!!

σημερα ο μπαμπας μας δεν πηγε στη δουλεια κ καναμε βολτουλες..πηγαμε σε καφε εξω που ηταν πολυ ωραια..ειχαμε βγαλει με θηλαστρο κ γαλατακι κ ειχαμε μαζι μας..2 ωριτσες εξω υπεροχα..ειδαμε κ φιλους κ γνωστους κ μας καμαρωνανε...

καλα ασχετο..κανεις δε δουλευει??οι καφετεριες 12.00 κ ηταν γεματες..ή υπαρχει πολυ ανεργια ή ολοι ειχαν κανει κοπανα...τι να πω..

τα αλλα κοριτσακια που εισαστε?

ploegisi δεν εχω δει ακομα φωτο..θα τις δω κ θα σας σχολιασω απο κει..

τσιπουριτσα αδειο το καφε μας σημερα ε? λες ολες να καναν καροτσαδες σημερα?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καρδούλες μου! πέρασα να πω μια γρήγορη καλησπέρα με τη μπεμπούλα αγκαλιά!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

συγχαρητήρια για τη φίλη σας που γέννησε!

Βασδελάκι μου κοίτα ποιος έχει αρχίσει να σε ψάχνει!!!!!!

A-baby-is-coming.gif

Προς το τέλος του μήνα θα έχετε πει καλημέρα με τον χαμογελαστό μπέμπη!!!!

Φωτεινή είναι ο καιρός μην το συζητάς! αηδία έχει καταντήσει αυτός ο καιρό! σκουριάσαμε βρε παιδί μου!

Σας φιλώ να έχετε μια όμορφη μπεμπομέρα και και gastroμέρα η βίκυ μας! :)

Ax, τι καλό που ήταν αυτό!!!! Έρχεται το μανάρι μου!

μια και ειχα μπει και γω στη λιστα σας,μπηκα να σας ενημερωσω οτι εκανα ενα παιδαρα 4320,στις 13/11

τα καταφερα κ με το θηλασμο αλλα με τρομερα ξενυχτια

αυτα,

σας φιλω ολες :P

Μπράβο ρε θηρίο!!! Να σου ζήσει!!!Εγώ είχα γεννηθεί 4050 και ο γυναικολόγος τότε με φώναζε θηριάκι!!!! Ο δικός σου ειναι τατάνκα!!!!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η μπεμπούλα κοιμήθηκε και βρήκα την ευκαιρία να γράψω…

Το νινί μου πλέον τρώει ακανόνιστες ώρες και ποσότητες… και θέλει αγκαλίτσες, βολτίτσες και κουβεντούλα… κοιμάται σε αγκαλιές και όταν την βάζουμε στο port-bebe ξυπνάει. Τα τελευταία βράδια κοιμάται στο κρεβάτι μας και την ημέρα θέλει να είναι κάποιος δίπλα της, για να τον μυρίζει…;;; αλλιώς ξυπνάει, εκτός αν περάσει πολύ ώρα και έχει κοιμηθεί βαθιά. Επίσης έχουμε και γκρίνιες μερικές φορές. Όσο για το γαλατάκι κι εγώ βλέπω αυξομειώσεις και τα τελευταία πρωινά αντλώ για να έχω απόθεμα, γιατί όταν θηλάζει όλη μέρα και δεν προλαβαίνει να γεμίσει το στήθος ή πίνει νεράκι και δεν χορταίνει… έχει πολύ νευρικότητα, γκρινιάζει, με χτυπάει και τραβάει με μανία τη ρώγα…

Όσο για τις γουλίτσες και τους εμετούς συνεχίζουν, άλλες μέρες πιο έντονα και άλλες χαλαρά…

Τέλος έχουμε θέμα με τις πάνες και τις διαρροές... στη γειτονιά μου, σε 2 super market που πήγαμε... δε δουλεύουν το no 2 των pampers, μόνο 1 και 3... πήραμε το 3 αλλά δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη αν μας κάνει...

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Αχ στολίσατε διαβάζω, τι ωραία! Εμείς όχι ακόμα, αν δε δουλεύει ο σύζυγος το Σάββατο, μάλλον θα κάνουμε αρχή και ποιος ξέρει μπορεί και να ολοκληρώσουμε…!!!

Clelia μου πήρε τα πάνω του το ζυζάκι μπράβο!!! Όσο για τον ξαπλωτό θηλασμό είναι super, αλλά εγώ τον αποφεύγω με τις γουλίτσες και τους εμετούς… Με το νέο γιατρό είμαι ευχαριστημένη σε σχέση με την αντιμετώπιση και επίσης που μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο να του πω πως είναι το μωρό μου ακόμα και αν εγώ δεν βρίσκω το λόγο. Θα κλείσουμε και ραντεβού για το εμβόλιο όπου ναʼ ναι. Αλήθεια ενέσιμο δεν είναι;

Ploegisi μπασκετικός είναι και ο Δημήτρης ή μήπως εσύ;

Stone σιδερένιοι για το σαραντισμό σας!!!

"που παθ μαμα???ελα εδω μαδι μου.. " πω πω… από τη στιγμή που το διάβασα το έχω συνέχεια στο μυαλό μου… η ψυχούλα…

ellain μεγαλώνει το ζουζούνι σου! Τι πρόβλημα και αυτό με τις θηλές… ευτυχώς εγώ το ξεπέρασα γρήγορα…

45 λεπτά για ρέψιμο;;; δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό… έχω διαβάσει για 20 λεπτά με μισή ώρα, αν και συνήθως εγώ με τις γουλίτσες την κρατάω περίπου ένα 10λεπτο σε όρθια στάση, πιο πριν προσπαθούσα να τηρώ το 20-30ʼ αλλά δεν είδα προκοπή.

Όσο για τα σκουπίδια πραγματικά φρίκη…

liana κι εσένα κάνει εμετούς ε; Αλλά απʼ ότι διάβασα οφείλεται στο γάλα και το ψάχνετε, εμείς τι να πούμε που θηλάζει μόνο…

Τσιπουράκι ελπίζω να είναι πολύ πολύ καλή η διάθεσή σου και να έχεις γεμίσει το σπίτι σου με Χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Με συγκινείτε skat@ules!

Ελένη μου κι εσείς γουλίτσες ε; Απʼ την αρχή σου έκανε ή ξεκίνησε αργότερα όπως η δική μου;

μαμουνάκι πως πάει η μπεμπούλα σου!

Ειρήνη η δική σου; Είδα την Αγγελικούλα να κάνει ταρζανιές πάνω στην μπεμπούλα σου… Αχ τι προσοχή που θέλουν… Προχθές είχε έρθει η κουμπάρα μου και η μικρή της έδινε στη δικιά μου τα παιχνίδια της και καλά για να παίξει, καθώς και μια πατάτα για να φάει…………………… :shock:

Γιώτα ωραία περιγραφή για τη συνάντηση μας! Με το καλό η βάφτιση της μικρούλας σας! Τι καλά που καταφέρνεις να κοιμηθείς τις ώρες που κοιμάται η μπουμπού σου, εγώ δεν…

Φωτεινή πλάκα έχει που ξεκίνησες να λες τέτοιες ιστορίες στη μπουμπού σου, τις αντιμετωπίζουμε λες και είναι μεγάλες… κι εγώ το κάνω…

Μπράβο για τη δοσολογία στο γαλατάκι της, πήρε τα πάνω της. Άντε και με το καλό η Γαμοβάφτιση και εύχομαι να βρείτε την καλύτερη λύση για να περάσετε μια ανεπανάληπτη ημέρα!

Μαράκι τι καλό που είναι το νινί σου!!!!!!!!!!!!! Ύπνος!!!!!!!!

Fire να σου ζήσει το θρευταράκι σου!

Να ζήσουν και τα μωράκια: κουμπάρο-ploegisoulas και φίλης Clelo-Vasdelis.

Vasdeli Έρχεται ο μπεμπούλης

Γιώτα, Φωτεινή και τσιπουράκι όποτε θέλετε να σας έρθει με το καλό ένα γερό μπεμπάκι!

Φιλάκια σε όλες!

Υ.Γ. Μαρή-Chrisaki μου έχεις λείψει πολύ...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ξύπνησε!!!

Πάω για μαμ, κ@κά και νάνι!!!

Καληνύχτα!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα :|

Δεν είμαι καλά!

Δεν θέλω να φύγω...

Δεν θέλω να γεννήσω...

Δεν θέλω να κάνω καμία βαλίτσα...(ξανά)

Θέλω να καθήσω και να μην κάνω τίποτα.

Θέλω να πάρω τον μπέμπη μου αγκαλιά αλλά να μην χάσω την κοιλιά μου (ανωμαλία)

Θέλω να πάρω τα παιδάκια μου αγκαλιά.

Βοήθειααααααα, τι έχω πάθει; :(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα καλημέρα!

βικάκι τι έγινε μωρέ! τι σ' έπιασε? είναι οι ορμόνες τώρα και σε βάρεσε λιγάκι! θα σου περάσει! έρχεται η ώρα! θα έχεις και τον γελαστό μπεμπούλη και τα δυο σου αγγελούδια αγκαλιά!

αγγελικούλα πολύ σε χαίρομαι! όταν αποφασίσεις να γράψεις κατεβατό ολόκληρο! χιχιιχ! τι εννοείς "μπασκετικός"? νομίζω ότι το 3 για πάνες θα σας είναι λίιιιγο μεγάλο. εγώ χρησιμοποίησα κάποια στιγμή μια πάνα της συνυφάδας μου από το μπέμπη σε 3 και ήταν τεράστια! αλλά δοκίμασε!

μαμουνάκι πόσο καιρό είχες να βγεις για καφεδάκι τέτοια ώρα? χρόνια τώρα γίνεται αυτό! εγώ που είμαι μέσα στην αγορά καθημέρινά τα βλέπω! και μετά λέμε δεν έχουμε λεφτα!

κουμπαρούλα γενικότερα το καφέ μας είναι υπό διάλυση! αλλά πιστέυω θα συνέλθουμε κάποια στιγμή, που θα πάει?

στα δικά μου τώρα! γαλατάκι μαμίσιο... τέλος...:(:(:( ή σχεδόν τέλος...:( τη θηλάζω όσο πιο συχνα΄μπορώ μπας και έρθει παραπάνω, αλλά μπα... να φανταστείτε, σε κάθε γεύμα με μπουκάλι τρώει 100-120ml. όταν τη θηλάζω και μετά της δίνω συμπλήρωμα, πλέον παίρνει πάνω από 70-80ml, και τις τελευταίες δυο φορές πήρε συμπλήρωμα 90ml...:( οπότε...

το είπα στον παιδίατρο και μου είπε να συνεχίσω να της δίνω όσο μπορώ, έστω και μια φορά τη μέρα θα παίρνει τα στοιχεία που πρέπει! θα μου τα πει και τη δευτέρα που έχουμε εμβόλιο.

επίσης όταν πήγα στο γυναικολόγο και το ανέφερα, είδε το στήθος και μου είπε ότι οι αδένες δε δίνουν άλλο, έχει μαλακώσει αρκετά και μάλλο πάει για τέρμα.

πάντως με αυτό που περίμενα, μια χαρά τα πήγα, δυο μήνες! και φυσικά θα συνεχίσω όσο πάει! και μακάρι να επανέλθει! μου είπε ο γιατρός ότι θα μου δώσει χαπάκια! άντε να δούμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη στόλισες;

οχι τσιπ μου!!!!μαλλον σημερα ή αυριο!!!!θα σασ πω νεα τησ αγγελικησ-δεντρου !!!!ω τι εχει να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειναι γερο και ευτυχισμενο σε ολη του την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να το χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντως κοριτσια για να πω και την αληθεια μου, 2 συμπληρωματακια την ημερα τα δινουμε και οπως το βλεπω μαλλον με τον νεο χρονο σιγα σιγα θα σταματησουμε τον θηλασμο, γιατι ποναω φρικτα στις ρωγες, ειμαι συνεχεια με ζεστα μπανια, αλοιφη και γαλατακι στις θηλες (και ντεπον που και που, γι' αυτο ρωτησα τις προαλλες τα κοριτσια).

ελενακι μου αυτουσ τουσ πονουσ τουσ ειχεσ απο την αρχη?ή σε επιασαν ξαφνικα?πηγε το μυαλο μου στην καντιντιαση που ειχα στην αγγελικουλα ,αλλα μαλλον δεν ειναι!!γιατι σε αυτο οι πονοι πανε μεχρι τα χερια και μοιαζουν σαν σπασμενα γυαλια και καρφιτσεσ να σου διαπερνουν το στηθοσ!!!

δοκιμασεσ να αφηνεισ στισ θηλεσ λιγο δικο σου γαλατακι?

την κρεμα purelan?ευχομαι να σου περασει συντομα!!!!

εγω κοριτσια ειμαι να σκασω με την παλινρομηση τησ μικρουλασ!!!!χτεσ θηλασε μονο το πρωι και με πολυ πολυ ζορι την μια φορα 15 λεπτα και την αλλη 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο τοτε ολη μερα την εβαζα στηθοσ και τσιριζει!!!στο μπουκαλι τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:απλα το μπουκαλι μπορω και τησ τυο χωνω εγω και πινει ...αλλα πολυ λιγο σε ποσοτητα!!!!!και οση ωρα πινει γινεται βυσινι χρωμα απο το κλαμα κ τον πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ακριβωσ βρε κοριτσια καρμπον η συμπεριφορα τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

γειά σας όμορφες πεπέλες!!!!!!

αγγελική μου πολυ χάρηκα με τα νέα σας! εχετε βρει τη σειρά σας μια χαρά φτου φτου! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ;)

μαμούνι μην το συζητας παντού έτσι είναι!!! όλοι Οξω για καφέ! κι εγώ δεν το καταλαβαίνω!

κουμπαρούλα μου εύχομαι να επανέλθει το γάλα σου καλή μου, κι αν όχι σιγά μη σκάσουμε κι όλας! αφού τρωει καλά το μωράκι όλα είναι καλά

βίκυ τίποτα δεν έχεις πάθει, θα σου στείλω λίγα σκόρδα να ισιώσεις!!!!!

κανουν πάρτυ οι ορμονες βρε! άσε που επειδή θα φύγεις κλπ στεναχωριέσαι για τα παιδάκια σου! λογικό είναι ... αλλά... ερχετε η μέρα καλό μου!!!!!!!

α, να σασ περιγραψω και σκηνικο απο προχτεσ για να καταλαβετε τι γινεται σπιτι μασ!!!!!:shock::tongue::tongue:

(το ειχα γραψει χτεσ στο αλλο καφε που μπηκα για λιγο...)

προχτεσ γινοταν ο χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!επι μια ωρα τσιριζαν και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη επειδη ηθελε να παρει ενα μπουκαλι ουισκι που θα πηγαιναμε σε επισκεψη και να παιξει(??)(οχι τιποτε αλλο αλλα ηταν και μαυρο...)και η μικρη να προσπαθω να την ταισω επι 1,5 ωρα...να κλαιει απο την πεινα αλλα μολισ επινε 1 γουλια τσιριζε παραπανω λογω παλινδρομησησ!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτη φορα που δεν κρατηθηκα και εμπιξα μεγαλη φωνη(ηταν οτι ηθελα να τελειωνουμε γιατι ειχαμε ηδη αργησει...)

η αγγελικη σταματησε μετα απο ωρα αλλα το μωρο συνεχιζε!!!μετα νευριασε η αγγελικη με το μωρο που εκλαιγε και επιασε να του φωναζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ μεσα σε ολα παιρνει φορα κ ερχεται και του δινει και μια στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καγκελο εγω!!!!!!!!!!!!!αφου το θηλαζα,το ειχα στην αγκαλια μου και παρολα αυτα δεν πηρα ειδηση για ποτε το εκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μια χαρα το μωρο!!!

<ιστοριεσ καθημερινησ τρελασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

DnfMp3.pngqTarp3.png

α, να σασ περιγραψω και σκηνικο απο προχτεσ για να καταλαβετε τι γινεται σπιτι μασ!!!!!:shock::tongue::tongue:

(το ειχα γραψει χτεσ στο αλλο καφε που μπηκα για λιγο...)

προχτεσ γινοταν ο χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!επι μια ωρα τσιριζαν και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη επειδη ηθελε να παρει ενα μπουκαλι ουισκι που θα πηγαιναμε σε επισκεψη και να παιξει(??)(οχι τιποτε αλλο αλλα ηταν και μαυρο...)και η μικρη να προσπαθω να την ταισω επι 1,5 ωρα...να κλαιει απο την πεινα αλλα μολισ επινε 1 γουλια τσιριζε παραπανω λογω παλινδρομησησ!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρωτη φορα που δεν κρατηθηκα και εμπιξα μεγαλη φωνη(ηταν οτι ηθελα να τελειωνουμε γιατι ειχαμε ηδη αργησει...)

η αγγελικη σταματησε μετα απο ωρα αλλα το μωρο συνεχιζε!!!μετα νευριασε η αγγελικη με το μωρο που εκλαιγε και επιασε να του φωναζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ μεσα σε ολα παιρνει φορα κ ερχεται και του δινει και μια στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καγκελο εγω!!!!!!!!!!!!!αφου το θηλαζα,το ειχα στην αγκαλια μου και παρολα αυτα δεν πηρα ειδηση για ποτε το εκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μια χαρα το μωρο!!!

<ιστοριεσ καθημερινησ τρελασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

καλά αυτό με το ουισκι που ήθελε να πάρει η αγγελική δεν το συζητώ Θεικό!!!!!!!!!! μα πόσο ταιριάζω με το παιδί αυτό! κι εγώ ουισκάκι θέλω!

την βότκα ούτε να τη δω!

όσο για τις φωνές κλπ έμορφα είσαι Ηρωίδα!!!!!!! αυτό λέω μονο!

καλημερα τσιπ μου!!!στο προ προηγουμενο μηνυμα γραφαμε μαζι!!!!!καλα εισαι?εσυ στολισεσ?

είμαι καλά, δεν έχω στολιστεί ακόμα γιατί θα πάρουμε αληθινό δέντρο και με τέτοια ζέστη που να το βάλω;;;;;;; απαπαπααα

έρχονται αδερφω και ανηψιός σήμερα (για 3 μερούλες μόνο) είμαι πολύ χαρούμενη!!!! <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...