Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έρχεται ο χαμογελαστός μπέμπης!!!!! :)

Φωτεινή αφού μίλησε η Κλέλια μάντισα κλε κλε ... ετοιμάσου!!!!!

:)

Λιάνα εμβόλιο κι εσεις; ελπίζω να μην εχετε πολλές γκρίνιες κλπ!

Ειρήνη στόλισες;

Σε όλες φιλιά και παγωτά (με τέτοιο καιρό μοχίτο και παγωτά κερνάω ακόμα!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θελω να δωσω ενα ιδιαιτερο ευχαριστω στην Κλελια, την δρα του θηλασμου, για τον θηλασμο στο κρεβατι ξαπλωμενη. Ενω το ειχα διαβασει ηδη απο την εγκυμοσυνη το θεωρουσα πολυ δυσκολο. Μολι διαβασα οτι το κανεις κι εσυ, δρ Κλελια, ειπα δεν το δοκιμαζω κι εγω?? Κι ετσι αποψε θηλασαμε στο κρεβατι χωρις να διακοψουμε τον υπνο μας και να πρεπει μετα να κοβουμε βολτες μεσα στο σκοταδι με τις παντουφλες να σκουντουφλανε σε ολες τις γωνιες!!!Βεβαια εχω ενα θεμα με το τι κανουμε με το ρεψιμο, το σηκωνουμε ή αφου ειναι στο πλαι το αφηνουμε? Η παιδιατρος ειναι αυστηρη με το ρεψιμο, μας ειπε να τον κραταμε 45 (???!!!) λεπτα μετα το φαγητο και το θεμα ειναι οτι δεν βγαζει ποτε γαλατακι.

επισης το θεμα που γραφω με τον πονο στην ρωγα παραπανω παραμενει, θηλαζω με πολυ πονο, αλλα το παλευω. Θηλες εχω δοκιμασει αλλα ποναω εξισου, δεν κανουν τιποτα. Οποτε το παλευω με ζεστα μπανια και lansinoh. Οποιαδηποτε συμβουλη προς ανακουφιση ευπροσδεκτη!! Για να καταλαβετε ειναι σαν να μου δινει σουβλιες, μαχαιριες και ολα τα επωδυνα.

υ.γ. ρε παιδια τι αηδια ατμοσφαιρα ειναι αυτη στην Αθηνα με τοσα σκουπιδια?? περιμενα πως και πως να σαραντισουμε να παμε καμια βολτα κι εχουμε ταμπουρωθει στο σπιτι... επανερχομαι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Hello!!!

Η μάντισσα Κλε Κλε επανήλθε :tongue: :tongue:

ellain μην περιμένεις 45' να ρευτεί το παιδί καλέεεεε!! Και η προηγούμενη παιδίατρος μου είπε να την βαράω 20' μέχρι να ρευτεί, αλλά τι να ρευτεί, το μητρικό γάλα που είναι πανάλαφρο?? Ο τωρινός παιδίατρος πάντως που είναι πολύ ψαγμένος μου είπε 3-4' το πολύ, και άμα δεν το κάνω πάντα, δεν τρέχει κάτι!! Να φανταστείς όταν την θηλάζω τα ξημερώματα, που κοιμάμαι, δεν την βάζω να ρευτεί, και πλέον γενικότερα δεν πολυκαίγομαι με το ρέψιμο. Νομίζω τζάμπα παιδεύεσαι και χάνεις τον ύπνο σου...

Σχετικά με τις θηλές, επιμένω να χρησιμοποιήσεις τις θηλές σιλικόνης!! Στην αρχή όντως είναι σαν να μην τις φοράς, πονάς το ίδιο! Με κάθε θηλασμό όμως ο πόνος μειώνεται δραματικά!! Μέχρι που σε 48 ώρες πιστεύω το πολύ δεν θα πονάς καθόλου με τις ψευδοθηλές (δεν νομίζω να είναι ματωμένες οι θηλές σου!!). elain κάνε αυτό που σου λέω, καταλαβαίνω πόσο πολύ πονάς, το ίδιο είχα και εγώ. Και μετά που θα 'γιάνουν οι δικές σου θηλές, προσπάθησε σιγά-σιγά να μην χρησιμοποιείς ψευδοθηλές. Και άμα ξαναπονέσεις, πάλι να τις χρησιμοποιείς. Με αρκετές προσπάθειες, θα το πετύχεις! Εμένα μου πήρε 2 μήνες με πισωγυρίσματα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλο μηνααααααααααααααααααααααα

Καταρχην Κλελια μου ηρθε η αφισα που παραγγειλα μεσα απο το σαιτ που μου ειχες πει .. δηλωσα την πιστωτικη μου την ελεγχω απο τον λογαριασμο μοιυ εδω αν γινει τιποτα μεχρι να παω να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα.Ειναι τελεια ....

Τωρα εχω σκοπο να κανω και κατι αλλα :P:pοποτε το θεμα με την διευθυνση λυθηκε χιχιχι

Λες να παω να ανοικξω θεματακι εεε?

Για να δω που ειναι το θεμα και θα ανοιξω:P:p:p

Βασδελακο μου.. θα εισαι το δωρακι μας φετος???;););)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

2re5rmv.jpg

Αυτην ειναι η πρωτη μπαλιτσα της μπεμπας μας,

την εκανε δωρακι ο νονος της....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή μπράβο σου για την αφίσα!! Πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα με την πιστωτική, έχουν αγοράσει πάρα πολλοί από το foto.com. Εμένα μου ήρθε το ημερολόγιο, για την ακρίβεια 2 ημερολόγια επειδή λέει έκαναν ένα λάθος (το λάθος ήταν ότι στο ένα ημερολόγιο δεν αναγράφεται το λογότυπό τους :D) και οι 2 κούπες, πιστεύω θα κατουρηθούν οι γονείς μου :D. Όταν πάρεις την προπληρωμένη κάρτα να την γράψεις στο paypal, με αυτό τον τρόπο, αν αγοράσεις κάτι και δεν σου έρθει ποτέ, ζητάς από το σύστημα να σου επιστρέψει τα χρήματα (εντός 45 ημερών από την αγορά πρέπει να γίνει αυτό).

Σχετικά με τον γάμο σου, θα κάνεις καινούριο θέμα εδώ http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=79 και θα βάλεις έναν πιασάρικο τίτλο, πχ "Προτάσεις για οικονομική Γαμοβάπτιση", θα αναφέρεις την περιοχή που ενδιαφέρεσαι, όπως επίσης ότι θέλεις νυφικό, ανθοστολισμό κλπ φθηνό. Θα βρεθούν συμφορουμίτισες που θα ξέρουν, πιστεύω. Θα μας ενημερώσεις εδώ με link ότι άνοιξες το θέμα, ώστε να το παρακολουθούμε και να σου πούμε και τις απόψεις μας...

edit: και του χρόνου με πολλές πολλές μπαλίτσες και χαρές!!

GEXxp3.png

Ωχ το εβαλα καπου εδω http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2020

αλλα θα το βαλω κι εκει που ειπες ;)

9zlup2.png

ΟΧΙ ΟΧΙ!! Μια χαρα το εβαλες εκει!! Δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτη η ενοτητα, συγνωμη για την παραπληροφορηση :-(...

Αν το βαλεις και αλλου θα τα παρουν οι admins

GEXxp3.png

Λοιπον, τωρα που το ειδα πιο ψυχραιμη, ναι να το βαλεις στο link που σου εδωσα (σε εχω τρελλανει το ξερω). Εκει που το εβαλες ειναι για ευχες κλπ

GEXxp3.png

γεια σας ηρθα κ γω..δουλιτσες απτο πρωι, σιδερο, μαγειρεμα, μαμουνακι...περασε η ωρα..σημερα με επιασε αγχος για βαφτιση κ αρχισα να σκεφτομαι διαφορα...ειναι κ αυτη η παλιοκρισαρα που περναμε κ δε θελω να ανοιχτω...πφφφ..αλλα θα θελω ως συνηθως τα καλυτερα...κ μηπως κ η εκκλησια δε θα πρεπει να την κλεισουμε απο τωρα? καλοκαιρι ή σεπτεμβρη θα γινεται χαμος...:confused:

τσιπουρα με το μοχιτο μου θυμισες εντελως καλοκαιρι..αντε τωρα που καταφτανει αφρικανικη σκονη θα φυτρωσουν και μπανανιες οπου ναναι...

ellain οτι σου λεει δρ. clelia. σωθηκα κ γω με σιλικονες..να ξαναπροσπαθησεις

liana με το εμβολιακι ολα καλα?

\

φωτεινη τελεια η μπαλιτσα σας..καλα χριστουγεννα σε ολα τα μωρακια μας!χο χο χο!

vasdeli ερχεται το πιο γλυκο χριστουγεννιατικο δωρακι της ζωης σου!

φιλακια σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια κ μωρουλακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΟΧΙ!! Μια χαρα το εβαλες εκει!! Δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτη η ενοτητα, συγνωμη για την παραπληροφορηση :-(...

Αν το βαλεις και αλλου θα τα παρουν οι admins

Λοιπον, τωρα που το ειδα πιο ψυχραιμη, ναι να το βαλεις στο link που σου εδωσα (σε εχω τρελλανει το ξερω). Εκει που το εβαλες ειναι για ευχες κλπ

εγω παντως το εβαλα και στα δυο χαχαχαχα κι οτι θελει ας βρεξει

9zlup2.png

Καλημέρα!!!

Κλειώ, γέννησε η Πατουσίτσας!!

3800, φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο το θηρίο!!!!!

Υπάρχει θέμα στις ευχές!!!

Καλημέρα σε όλες τις πεπέλες!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.....

Καλημερα βασδελακο....

Ρε κοριτσια ο καιρος φταιει δεν ξερω ειναι η δευτερη μερα κι εχω τρομερο πονοκεφαλο:(:(:(:(

9zlup2.png

Καλημέρα!!!!!

συγχαρητήρια για τη φίλη σας που γέννησε!

Βασδελάκι μου κοίτα ποιος έχει αρχίσει να σε ψάχνει!!!!!!

A-baby-is-coming.gif

Προς το τέλος του μήνα θα έχετε πει καλημέρα με τον χαμογελαστό μπέμπη!!!!

Φωτεινή είναι ο καιρός μην το συζητάς! αηδία έχει καταντήσει αυτός ο καιρό! σκουριάσαμε βρε παιδί μου!

Σας φιλώ να έχετε μια όμορφη μπεμπομέρα και και gastroμέρα η βίκυ μας! :)

καλημερα σε ολες τις μανουλες οκτωβριου

μια και ειχα μπει και γω στη λιστα σας,μπηκα να σας ενημερωσω οτι εκανα ενα παιδαρα 4320,στις 13/11

τα καταφερα κ με το θηλασμο αλλα με τρομερα ξενυχτια

αυτα,

σας φιλω ολες :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...