Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είχα προειδοποιήσει τον μπέμπαρο ότι η μανούλα θα κλάψει αλλά όχι κι έτσι!!!!:-( Με αναφιλητά, μιλάμε...παιδιά, τι έπαθα;

Έτσι έκλαψα και όταν έβαλα την φωτό των παιδιών μου μέσα στη βαλίτσα που θα πάρω στο Ιασώ....μου κοστίζει που τους αφήνω το Σάββατο....:-(

Ελπίζω να συναντηθώ με καμιά σας για καφεδάκι(αν μπορείτε με τα βυζασταρούδια σας βέβαια....:-)) γιατί θα σαλτάρω να περιμένω τις μέρες να περάσουν....

Αχ, τσιπούρα μου...κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι που ζήλεψα...

αχ βρε κοριτσάκι... μα τέτοια συγκίνηση; να μου πεις εγώ είχα βαλαντώσει στο κλάμα όταν διάβαζα το βιβλίο....

Γιώτα μου καλή σου ημέρα! φιλησε το πατουσάκι απο εμένα!

καφεδακι; εννοείτε!!!!!!! άσε που θα μου κάνεις και όλα τα ψώνια τώρα που θα σε έχω εδώ εξπέρ μου! <3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli μου καλημερα, μην στενοχωριέσαι οι μέρες θα περάσουν πολυ γρηγορα θα κανεις λιγες βολτιτσες στην Αθηνα τωρα που είναι στολισμένη και θα ξεχνιέσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

αχ βρε κοριτσάκι... μα τέτοια συγκίνηση; να μου πεις εγώ είχα βαλαντώσει στο κλάμα όταν διάβαζα το βιβλίο....

καφεδακι; εννοείτε!!!!!!! άσε που θα μου κάνεις και όλα τα ψώνια τώρα που θα σε έχω εδώ εξπέρ μου! <3

Χάρηκα τώρα!!! :lol::lol:

Vasdeli μου καλημερα, μην στενοχωριέσαι οι μέρες θα περάσουν πολυ γρηγορα θα κανεις λιγες βολτιτσες στην Αθηνα τωρα που είναι στολισμένη και θα ξεχνιέσαι.

Μακάρι Γιώτα μου!!!

Φιλιά στον άγγελό σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γειαααααα σας!!

Εγω παλι, με αυτο το τραγουδακι συγκινουμαι: http://www.youtube.com/watch?v=KPEjYsq2vmY.

Vasdeli, σιγα μην σε αφησουμε να βαρεθεις! ΧΑ!!

Γιώτα!! Και εσεις για το 2ο οδευετε?? Με το καλο! Χαρα στο κουραγιο σας!!

Η δικια μου δεν ειχε προβλημα με το εμβολιο, το σιροπακι βεβαια της αρεσε πολυ λεμε!! Ο παιδιατρος μου ειπε οτι εκλαιγε απο ναζι. Το 2ο εμβολιο με προειδοποιησε οτι ποναει ομως :-(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες...

Τελικα καταφεραμε να κοιμηθουμε στην αγκαλιτσα της μαμας...η οποια μου ελεγε την ιστορια πως γνωριστηκε με τον μπαμπα:P:pΔεν προλαβα ουτε την αρχη να της πω χαχαχα ξεραθηκε ,την κρατησα καμια ωρα αγκαλιτσα και εβλεπα εγω το grey's anatomy το 7 :tongue::tongue: κι εκεινη κοιμοοοοτανννν εε μετα οπως την ειχα χουχουλιασμενη με τις 3 κουβερτουλες την εβαλα στο παρκο και νανι μεχρι τις 11 το πρωι...Εμενα δεν μου ειπα οτι αν γκρινιαξει να της δωσω ντεπον παρα μονο αν ανεβασει πυρετο.οποτε πυρετο δεν ανεβασαμε και ντεπον δεν πηραμε.:P

σημερα το πρωι πηγαμε μια βολτα για εξωτερικες δουλιτσες και κοιμοταν σ ολη την διαδρομη

αλλα βλεπω ομως οτι ενω το γαλα το καινουργιο το πινει ευχαριστα μου εβγαλε 2-3 γουλιτσες.Δεν ανησυχω ομως γιατι ειναι καινουργιο το γαλα μεχρι να το συνηθησει θα πας παρει λιγο , αλλα αυξησαμε την δοσολογια μας και τωρα απο 150 πινουμε 180μλ ανα γευμα.

Οσο για το νησι εγω κατεβασα απο καπου εδω μεσα και το νησι του 1967 που ειχε γυριστει

κατεβαζω και αυτα τωρα γιατι ο αντρουλης μ δεν τα βλεπει καθε δευτερα και εχει χασει 2 επισοδια και ετσι οταν επιστρεψει θα κατσουμε να τα δουμε παρεουλα ολα μαζι ... θα φτιαξουμε και πολυ ποπ κορν και θα αραξουμε στον καναπε και θα βλεεεεεπουμε χαχαχ

Αχ κοριτσια εχω αρχισει και ψιλοαγχωνομαι οσο περναει ο καιρος γιατι θα πρεπει να αρχισω για αναζητηση εκκλησιας-κεντρου -νυφικα κτλ κτλ .....:(:(και δεν ξερω τι να κανω , απο την μια δεν θελω να κανω μεγαλο τραπεζωμα το θεωρω πεταμενα λεφτα.. απο την αλλη ομως ειναι ο ΓΑΜΟΣ μας και θελω να τον χαρω πουφ κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει ... οικονομικη κριση εχουμε γμτ κι εγω τωρα που δεν παω στην δουλεια περνω τα μισα χρηματα :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπέρα.

γιωτίτσα ετοιμάζεστε για τη βάφτιση ε άντε με το καλό και εγώ θα ήθελα να τον βαφτίσω νωρίς αλλά το σκέφτομαι λόγω καιρού αν και ακόμα ειναι καλοκαίρι. πάντως όσο μικρότερα τόσο καλύτερα μου φαίνεται και εγώ τον πρωτο μου γιο τον βαφτίσαμε 4 1/2 μηνών δεν έκλαψε καθόλου.

σήμερα γραφτήκαμε και στον παιδικό και από γενάρη ξεκινάμε για να δούμε πως θα τα πάμε.

ο μικρός από την άλλη είναι πολύ ήσυχος το βράδυ πλέον κοιμόμαστε σερί μέχρι το πρωι αλλά και στη διάρκεια της ημέρας κοιμάται πολές ώρες.

Φωτεινη, ποτε σκοπευετε να παντρευτειτε? Θα κανετε μαζι και την βαφτιση? Αν εχω καταλαβει καλα μενετε σε μονοκατοικια? Εχετε αυλη δικη σας? Υπαρχουν λυσεις απλες και φθηνες, που δεν στερουνται φαντασιας και ποιοτητας. Αν απαντησεις σε αυτα, μπορουμε να προσανατολιστουμε και να σε βοηθησουμε.

Βασω και οσες ενδιαφερονται για την αντληση, ρωτησα στο φορουμ και μου ειπαν τι να κανω που δεν μπορω να αντλησω ποσοτητα, όποτε την χρειαζομαι. Προσπαθειστε να αντλησετε τις πρωινες ωρες που η παραγωγη ειναι αυξημενη. Αν μπορειτε να αντλησετε την ωρα που θηλαζετε απο το αλλο στηθος, τοσο το καλυτερο. Ακολουθωντας αυτες τις συμβουλες μπορω και αντλω 90-100μλ την φορά...

GEXxp3.png

Φωτεινη, ποτε σκοπευετε να παντρευτειτε? Θα κανετε μαζι και την βαφτιση? Αν εχω καταλαβει καλα μενετε σε μονοκατοικια? Εχετε αυλη δικη σας? Υπαρχουν λυσεις απλες και φθηνες, που δεν στερουνται φαντασιας και ποιοτητας. Αν απαντησεις σε αυτα, μπορουμε να προσανατολιστουμε και να σε βοηθησουμε.

Βασω και οσες ενδιαφερονται για την αντληση, ρωτησα στο φορουμ και μου ειπαν τι να κανω που δεν μπορω να αντλησω ποσοτητα, όποτε την χρειαζομαι. Προσπαθειστε να αντλησετε τις πρωινες ωρες που η παραγωγη ειναι αυξημενη. Αν μπορειτε να αντλησετε την ωρα που θηλαζετε απο το αλλο στηθος, τοσο το καλυτερο. Ακολουθωντας αυτες τις συμβουλες μπορω και αντλω 90-100μλ την φορά...

Εγω θελω με τα γεννεθλια της μικρης να γινει γαμος και βαφτιση μαζι αλλιως παμε οκτωμβριο

βασικα εμεις μενουμε στο ισογειο και η σπιτονοικοκυρα απο πανω

η αυλη μας ειναι μικρη :( εχω σκεφτει κι εγω να κανω κατι εκει δεν εχει ομως καλες προσβασεις για να στηθουν τ'απαραιτητα εκτος κι αν οπως σκεφτηκαμε με τον Γιωργο να παμε στο Δημαρχειο και να ζητησουμε να γινει το τραπεζωμα χιχιχι στην παιδικη χαρα απεναντι απο το σπιτι μου δεν θα ηταν τελεια??:P:p:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Καλό μήνα!

Μπήκε και ο Δεκέμβρης!

Έρχεται ο μπεμπούλης!:tongue:

Φιλιά σε όλες!

βασδελομπεμπουλη σε περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να ελθεισ στην μανουλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλό μήναααααα!!

Έρχονται τα Χριστούγεννα!!

Έρχεται ο γελαστός μπέμπης της Vasdeli!!!

Φωτεινή, έχεις σκεφτεί πόσα άτομα θα καλέσετε στην γαμοβάφτιση?? Επίσης, έχε υπόψη σου ότι επειδή ο Σεπτέμβρης είναι λίγο απρόβλεπτος, όσον αφορά τον καιρό, σε ανοιχτό χώρο γλέντι είναι λίγο ρίσκο... Άσε που τα έξοδα για catering ή για φαγητά που θα μαγειρέψετε στην ουσία θα πάνε πάνω από 20 ευρώ το κεφάλι, που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις κάποια ταβέρνα ή κάτι παρόμοιο να γλεντήσετε πιο οργανωμένα (και χωρίς να σας κοιτάνε οι περαστικοί!).

Υπάρχουν χώροι που μπορείς να το κάνεις, πχ η ξαδέλφη μου είχε κανονίσει κάτι στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ιλίου, στο εστιατόριό του. Τέλειος χώρος, δεν σου θύμιζε κάτι "φθηνό", ίσα-ίσα μάλιστα!!

Και αυτό βέβαια που θα σου πω είναι να ανοίξεις θέμα στην ενότητα ΒΑΠΤΙΣΗ, ρωτώντας τις συμφορουμίτισες να σου δώσουν ιδέες για φθηνές λύσεις για νυφικό, ανθοστολισμό κλπ, όπως επίσης για μαγαζί ή κάποιον χώρο στην περιοχή που μένεις...

Τον γάμο σου θα τον οργανώσεις όπως τον έχεις ονειρευτεί και θα περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!

Και θα είσαι και έγκυος :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...