Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tsipouraki οταν θα αποφασισουμε να βαλουμε μπρος θα κανονισω να το εχω κανει προεργασια να το εχω ελατωσει μεχρι να το κοψω στην εγκυμοσυνη μην μου κατσει οπως τωρα αποτομα και βαρια :D:D

mamounaki αχχχχ σοκολατεςςςςςςςςςςςς μιαμ μιαμ ...κατσε τωρα που το θυμηθηκα καπου εχω 3 σοκοφρετουλες...

Εγω παντως στην γεννα ζηταγα νεροοοο , μου δωσανε και ενα μικρο ποτηρακι τι να χωρεσει εκει μεσα .... 3 γουλιες ηταν κι ετσι ο αμοιρος ο αντρουλης μου εκανε δρομολογια μεχρι τον ψυκτη :tongue::tongue::tongue:

και μετα κατουριομουν χαχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tsipouraki οταν θα αποφασισουμε να βαλουμε μπρος θα κανονισω να το εχω κανει προεργασια να το εχω ελατωσει μεχρι να το κοψω στην εγκυμοσυνη μην μου κατσει οπως τωρα αποτομα και βαρια :D:D

έτσι μπράβο κοριτσάκι!!!!!!! :)

μαμούνι χουζούρεψε και για εμένα!!!!!!

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Καλέ μην χολοσκάτε με τα δέντρα, εγώ έκανα 10+ μέρες για να το στολίσω, γι' αυτό ξεκίνησα από αρχές Νοεμβρίου, για να είμαι έτοιμη!!

Σίγουρα σαν την μάνα δεν βρίσκεις, όσο καλή να είναι η πεθερά, η μανούλα θα τρέξει!!

Ποια νυστάζει?? Μαμούνι πάρε το μωρό στο κρεβάτι και κοιμηθείτεεεεε (ή χουζουρέψτεεεεε). Τουλάχιστον η Ελισάβετ στον βραδινό ύπνο δεν έχει πρόβλημα. Κοιμάται από τις 12.20-1.00 μέχρι 11.00-12.00, δεν έχουμε πρόβλημα. Ξυπνάει βέβαια και την θηλάζω ενώ κοιμάμαι ταυτόχρονα :D, αλλά κατά τα άλλα, υπναρού σαν την μανούλα βγήκε το νινί :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Καλέ μην χολοσκάτε με τα δέντρα, εγώ έκανα 10+ μέρες για να το στολίσω, γι' αυτό ξεκίνησα από αρχές Νοεμβρίου, για να είμαι έτοιμη!!

Σίγουρα σαν την μάνα δεν βρίσκεις, όσο καλή να είναι η πεθερά, η μανούλα θα τρέξει!!

Ποια νυστάζει?? Μαμούνι πάρε το μωρό στο κρεβάτι και κοιμηθείτεεεεε (ή χουζουρέψτεεεεε). Τουλάχιστον η Ελισάβετ στον βραδινό ύπνο δεν έχει πρόβλημα. Κοιμάται από τις 12.20-1.00 μέχρι 11.00-12.00, δεν έχουμε πρόβλημα. Ξυπνάει βέβαια και την θηλάζω ενώ κοιμάμαι ταυτόχρονα :D, αλλά κατά τα άλλα, υπναρού σαν την μανούλα βγήκε το νινί :tongue:

α ζηλευω..εμενα γιατι εχει φαει σκαλωμα με το 3ωρο...με ακριβεια...ουτε 5λεπτο δεν ξεφευγει...γιαυτο εχει γινει γουρουνακι....:rolleyes:

ακομα δεν εχω μαγειρεψει..το τσιμπουρακι-μαμουνακι μου δε μαφηνει κ πειναωωωω...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

α ζηλευω..εμενα γιατι εχει φαει σκαλωμα με το 3ωρο...με ακριβεια...ουτε 5λεπτο δεν ξεφευγει...γιαυτο εχει γινει γουρουνακι....:rolleyes:

ακομα δεν εχω μαγειρεψει..το τσιμπουρακι-μαμουνακι μου δε μαφηνει κ πειναωωωω...

Τα βραδια η δικια μου λογικα καθε 3ωρο με ξυπναει. Υπαρχουν φορες που πειναει ανα 4ωρο, αλλες ανα 2ωρο...

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, διοτι κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι και στην ουσια δεν ξυπναω, στον υπνο μου την θηλαζω. Ή αν ειναι στην σωστη θεση, θηλαζει μονη της χωρισ βοηθεια :D (ω ναι!). Οποτε απο υπνο, καλα παω...

Να ξεκουραστω απο την ολοημερη αγκαλιτιδα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα, είστε ολες καλα παο οτι ακούω και πολλες εχετε ηδη στολίσει τι ωραια, εμεις δεν εχουμε αρχίσει ακόμα αλλα μαλλον πρέπει να αρχίζουμε σιγα σιγά.

Εισαι πολυ τυχερη που τηρείται το τριωρο, εμενα το τηρει μονο οταν κοιμαται ενδιαμεσα στα γευματα αλλιως απο τις δυο ωρες γκρινιάζει και τελικα τρωει στις δυομιση ωρες με πολυ κόπο και πολλες βόλτες μεσα στο σπίτι.

Κι εγω μολις εφαγα σαν γουρουνακι ενα τεραστιο πιατο μακαρόνια με σαλτσα τόνου που μου αρέσει παρα πολύ.

Αγγελικούλα σιδερένια, χαίρομαι που πάτε καλύτερα με τους εμμετους και ναι ηταν πολυ ωραια σκηνη η συναντηση μας στο σαλονι του παιδιατρου, εμεις αγκαλια με τις μπεμπέκες και οι μπαμπάδες να καμαρώνουν που τους μοιάζουν τόσο πολύ. Το μωρό σου εχει απιστευτα μαλλακια, να μου τη φιλήσεις.

Ploegisi ναι εχουμε κανονίσει να κάνουμε νωρίς τη Βαφτιση στις 30 Ιανουαρίου γιατι θελω η μικρη να μπορεί να κοινωνήσει το Πασχα και γιατι πιστευω οτι μετα την βαφτιση της θα ηρεμήσει πάρα πολύ.

Vasdeli το μωρακι σου θέλει να γεννηθεί το 10 τελικα, με το καλό κοπέλα, θα εχεις φέτος την καλύτερη Πρωτοχρονια με όλα τα μωράκια σου αγκαλιά.

Φωτεινή βαλε μπρος για το επόμενο δεν σε φοβαμαι εσένα θα τα βγαλεις πέρα ανετα. Κι εμενα θελει το αμόρε να κανουμε γρηγορα κι αλλο παιδάκι και να σου πω την αλήθεια δεν προσέχουμε, απλως ανησυχω λίγο γιατι η μικρή μου είναι αρκετα ζορική.

Stone να ειστε σιδερένιοι και σορυ αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες, σου ευχομαι πάντως μεσα απο την καρδια μου να κάνεις και ενα κοριτσάκι.

Ellain σιδερένιοι να είστε, αρχίστε και τις βολτίτσες οσο για το Baute δεν το συζητώ επιβάλετε. Αυτο που είπες για το φυλακα αγγελο κι εγω το πιστευω αυτο βλεπουν οταν αφαιρούνται και κοιταζουν σε ενα σημείο επίμονα.

Clelia ολα καλα με τις εξετάσεις σας μπράβο. Με εκανες κι εκλαψα το πρωι με το αναγνωσμα που παρεθεσες και είμαι σίγουρη, το πιστευω ακράδαντα οτι στην αγκαλια του θεου είναι το αλλο κοριτσάκι μου οπως και ολα τα παιδάκια που χάνονται.

Τσιπουρίτσα μου ισως εχει νευρα επειδη πλησιάζουν οι γιορτές, ευχομαι του χρόνου να ζήσεις τα ωραιότερα Χριστούγεννα και να κοιτάζεται με το μωράκι σου μαζι τα λαμπιόνια, οπως το μικρό μαμουνάκι.

Φιλάκια σε ολες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

στολίσαμε το δεντράκι και τραγουδάμε συγκινημένοι!

αφιερωμένο σε όλα τα μωράκια μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αχ και εγω θελω να στολισω... την αλλη εβδοαμδα θα παω να παρω μερικα πραγματακια και σιγα σιγα θα το στολιζω μονη μ να το βρει το αμορε ετοιμο και στολισμενο ολο το σπιτακι μας.....

Πλοηγησουλα δεν ειναι τελειο τραγουδακι ???? :D:D:Dολο τοπρωι αυτο ακουω.

Καναμε το πρωτο μας εμβολιο και αρχισε η γκρινια μας...

αλλαξαμε και γαλατακι για να δουμε αν χορταινει.....

ειμαστε 5500 κιλακια

57 εκ. και την βρηκε αψογη και πολυ παιχνιδιαρα......

Βρε κοριτσια μου ειπε να την δενω στο καροτσι αλλα μεχρι τωρα που την ειχα ξαπλωμενη δεν μπορουσα να την δεσω και να ηθελα .. γιατι απο κατω της ειχα βαλει μια χοντρη κουβερτουλα τυλιγμενη σε σεντονι για να μην νιωθει τα λουρια απο τις ζωνες...εχω δει που μερικα καροτσια εχουν κατι σαν πετσετα και την περνανε κανονικα απο τα λουρια .. εχετε κατι υποψην σας για αυτο?

9zlup2.png

αχχ.. δεν βλεπω να κοιμομαστε αποψε

Οσες κανατε το πρωτο εμβολιο σας ειχαν γκρινια τα νανακια?

Η δικια μου ηρεμει για κανα 30λεπτο και μετα σπαραζει στο κλαμα.... αφηστε που μουσκευονται και τα ματακια της απο δακρυα :(:(

Πυρετο μεχρι τωρα δεν εχει ανεβασει αλλα εχει πεσει μπορω να πω και μου ειπε να την σκεπασω καλα με 2-3 κουβερτουλες... να την κραταω ζεστη...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα βραδια η δικια μου λογικα καθε 3ωρο με ξυπναει. Υπαρχουν φορες που πειναει ανα 4ωρο, αλλες ανα 2ωρο...

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, διοτι κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι και στην ουσια δεν ξυπναω, στον υπνο μου την θηλαζω. Ή αν ειναι στην σωστη θεση, θηλαζει μονη της χωρισ βοηθεια :D (ω ναι!). Οποτε απο υπνο, καλα παω...

Να ξεκουραστω απο την ολοημερη αγκαλιτιδα...

καλα φοβερη η ελισαβετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτοεξυπηρετουμενη απο τοσο μικρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

φτου φτου σκορδα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ploegisi ναι εχουμε κανονίσει να κάνουμε νωρίς τη Βαφτιση στις 30 Ιανουαρίου γιατι θελω η μικρη να μπορεί να κοινωνήσει το Πασχα και γιατι πιστευω οτι μετα την βαφτιση της θα ηρεμήσει πάρα πολύ.

αχ βρε γιωτιτσα μπαβο σασ!!!!!!!!!!!!!η αγγελικουλα γεννηθηκε 28/05 και την βαπτισαμε 10/10 μολισ 4 μηνων!!!εχτοσ που ηταν παρα πολυ ησυχη στην βαπτιση(κοιταζε συνεχεια με καμαρι το φορεμα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:....ολοι γελουσαν..),απο τοτε και περα την κοινωνουσα καθε κυριακη!!τωρα ομωσ το σκευτομαι γιατι για να βαπτιστει τοσο μικρη και η μπουμπουκα πεφτει χειμωνασ!!!και το θεμα ειναι οτι εδω στην ενοροια μου που θελω αυτη τη φορα να κανω το μυστηριο οι εκκλησιτσεσ ειναι παρα πολυ μικρεσ και δεν θα χωραει να μπει ο κοσμοσ χειμωνα με κρυο!!!!:-(:sad::-(

Clelia ολα καλα με τις εξετάσεις σας μπράβο. Με εκανες κι εκλαψα το πρωι με το αναγνωσμα που παρεθεσες και είμαι σίγουρη, το πιστευω ακράδαντα οτι στην αγκαλια του θεου είναι το αλλο κοριτσάκι μου οπως και ολα τα παιδάκια που χάνονται.

κι εγω ηθελα να το πω....εκει βρισκονται τα μικρα αγγελακια μασ γιωτιτσα...ειναι το μονο σιγουρο!εγω τουλαχιστον το πιστευω με ολη την δυναμη τησ ψυχησ μου..
Ρε τι κλάμα ήταν πάλι αυτό απόψε....:roll:

Hello!!!!

Είναι κανείς εδώ;

ειδεσ το νησι ε???κριμα μωρε!!!κι εγω που ειδα την διαφημηση δεν πιστευα οτι θα πεθαινε η ελενη....μα αφου ηταν η πρωταγονιστρια!!!!κριμα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

χτεσ παλι ξενυχτι!!!!!!!!!προχτεσ ειχα χτυπησει καρτα απο τισ 3!!!!!!

χτεσ εβαλαν και οι δυο εμβολια...η μικρουλα σηκωσε μονο κατι δεκατα ,αλλα η αγγελικη πυρετο!!ξυπνησε στισ3 και εκαιγε!!!κοιμηθηκε μαζι μασ...συγκεκριμενα βολευτηκε πανω στο κεφαλι μου(για μαξιλαρι...):tongue::tongue::confused::rolleyes:

φωτεινη και εμασ το πρωτο εμβολιο ηταν...αλλα οπωσ ειπα μια χαρα!!αναλογα τον οργανισμο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειδεσ το νησι ε???κριμα μωρε!!!κι εγω που ειδα την διαφημηση δεν πιστευα οτι θα πεθαινε η ελενη....μα αφου ηταν η πρωταγονιστρια!!!!κριμα!!!

Είχα προειδοποιήσει τον μπέμπαρο ότι η μανούλα θα κλάψει αλλά όχι κι έτσι!!!!:-( Με αναφιλητά, μιλάμε...παιδιά, τι έπαθα;

Έτσι έκλαψα και όταν έβαλα την φωτό των παιδιών μου μέσα στη βαλίτσα που θα πάρω στο Ιασώ....μου κοστίζει που τους αφήνω το Σάββατο....:-(

Ελπίζω να συναντηθώ με καμιά σας για καφεδάκι(αν μπορείτε με τα βυζασταρούδια σας βέβαια....:-)) γιατί θα σαλτάρω να περιμένω τις μέρες να περάσουν....

Αχ, τσιπούρα μου...κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι που ζήλεψα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσάκια,

σημερα χορτάσαμε υπνο, η μικρή κοιμηθηκε 6μιση ωρες σερι και μετα εφαγε και ξανακοιμήθηκε αλλες 3 μιση και μαζι και η μαμα της, μην αφηνουμε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Παντως το βράδυ πριν κοιμηθεί μας εσκασε λιγο, κοιμόταν πάνω μου και μολις την εβαζα κάτω ξεκιναγε τα κλάμματα, δεν ξερω γιατι το κάνει αυτο, μόνο πριν το βραδυνο υπνο το κάνει, τις αλλες φορες που τη βαζω κοιμισμένη στο λίκνο της ουτε που κουνιέται.

Φωτεινη εμενα δεν μου εκανε ανησυχια απο το εμβόλιο ισα ισα που ηταν λίγο ζαβλακωμενη και κοιμόταν αρκετα, ομως μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι αν κάνει ανησυχία περισσότερη απο οτι συνήθως να της δώσω λιγο Ντεπον.

Ειρηνη μου μαζι είναι τα αγελουδάκια μας. Αυτο με το κεφαλι μαξιλαρι το κανει πολυ ο ανιψιος μου στην μαμα του παει και κοιμαται πάνω στο κεφάλι της.

Εγω εχω διαβασει το βιβλιο οποτε ηξερα οτι παθαίνει η Ελενη ομως μην στενοχωριεσαι τωρα αρχιζει η πλοκή της σειρας που μεγαλώνουν οι κορες της.

Τσιπουριτσα καλημερα, ευχριστούμε για το καφεδάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...