Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια τι κάνετε????

Έχω χαθεί το ξέρω... σας διαβάζω όμως συχνά!

Άπο όσα διαβάζω όλα είναι είναι τέλεια... και εμείς είμαστε πολυ καλά. Η μικρή είναι πολύ ήσυχη. Έχουμε ένα προβληματάκι με το γάλα κάνουμε πολλούς εμετούς 3-4 την βδομάδα τουλάχιστον, έχουμε αλλάξει 3 γάλατα. Το δικό μου γάλα έχει μειωθεί πολύ, βγάζω κάπου 30ml με το θήλαστρο. Τρίτη θα πάμε για το πρώτο μας εμβολιάκι και συνέχεια είμαστε βόλτες.

Φιλάκια πολλά σε μαμάδες και νινάκια....!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεπελάρες μου τί όμορφα νέα που έχουμε!!!!

Vasdeli μου σκόρδα κοπέλα μου!!!! έρχεται το μπεμπίνι!!!!! φτου φτου!

Αγγελική, Ελενα και Πετρούλα σιδερένιες για τον σαραντισμό (μαμούνι ευχαριστούμε που μας το έμαθες!!!! )

Φωτεινή με το μαλακό καλέ.... καλή η παρεουλα στα μωρά αλλά αν εχω καταλάβει καλά εσύ περνάς αρκετό χρόνο μόνη, μην τρελαθείς κι όλας από την κούραση με δύο μωρά μωρά! Ρώτα να σου πει και η Ειρήνη και η Πετρούλα πως είναι με τα μπομπιράκια.... Βέβαια περί ορέξεως.... μωρόπιτα!!!!!!!!

Με το καλό να σου έρθει γερό κι όποτε θέλει και θέλετε!

Κλέλια σε καταλαβαίνω (την παράνοια που λες...του μονάκριβου, για το ότι δεν ήθελες.... για πολλά....)

Μαμούνι σίγουρα θα της αρέσει το ερέθισμα από τα χρώματα τα φώτα τα σχήματα!!!!!!!

Κουμπαρούλα ladies night????? λυσσάξτε!!!! ιχιχιχιχιχιχιι

Αγγελική κι εμένα μου λείπεις! Τί όμορφα που βρεθήκαν οι μπουμπουδένιες σας! Γιωτα φαντάζομαι ιδιαιτερα συγκινησιακές στιγμές!

Πετρούλα είπαμε το επόμενο θα είναι κόρη και θα σου μοιάζει! Οπώς η Ειρήνη θα κάνει τον πρίγκηπα και θα της μοιάζει!

Λιάνα θα σε βοηθήσει ο παιδίατρος με τα γάλατα! Αν έχω καταλάβει καλά από τις φιλενάδες εδώ όλο και κάποιο νάζι κανουν τα μωράκια :) περαστικό θα είναι.

Ελένη μου που είσαι;

Η Δεσποινα έμαθα από κοινή φίλη συμφορουμίτισα ότι χανεται στην Σαλόνικα και ζήταγε οδηγίες! Αρε ντόκτορ στα καλύτερα είσαι!!!!!!

Ειρήνη πως πάει ο καναπές; Θα σου στείλω μήνυμα γιατί μίλησα με άνθρωπο που είναι στο χώρο της κατασκευής καναπέδων κλπ μου είπε ότι καλό θα ήταν να τα καθαρίσεις με ατμό (συνεργείο) και μετά να στεγνώσουν πολύ καλά έξω σε ήλιο!!!!!!!!!!

Εμεις καλά, έχω κάποια νεύρα αυτες τις μέρες έως πολλά δεν ξέρω το γιατί

Σήμερα πήγαμε για χριστουγεννιάτικα και δεν μου άρεσε καθόλου κατακαλόκαιρο ήταν, δεν πήραμε τίποτα και γύρισα μέσα στα μούτρα!

ειπα ότι είμαι μέσα στα νεύρα;;;;;;;;;;;;;; :lol:

Σας φιλώ και κερνάω παγωτά (ναι είναι κατακαλόκαιρο ακόμα) όλες σας!

Mamounaki, το παιδακι σου κοιταει τα φωτακια και χαιρεται!!

liana εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τα λεω και να τα γραφω: το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο παραγωγη εχουμε! Εγω με θηλαστρο οταν παλευω μια ωρα και απο τα 2 στηθη, με το στανιο μαζευω 40-50μλ. Και οταν βαζω την Ελισαβετ στο καπακι μετα, την ακουω που κατεβαζει γουλιες.Μην ακουτε μαμαδες, σογια, κουμπαρες κλπ!!

Τσιπουρα εχεις νευρα επειδη κατι σου φταιει... Διορθωσε το καλη μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα!

εδώ είμαι, σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά συνήθως με τη μπέμπα αγκαλιά και δεν τα καταφέρνω τόσο καλά όσο η Clelia να γράφω με το ένα χέρι:P.

Η μικρή μεγαλώνει, ήδη δεν τη χωράνε πολλά ρουχάκια αλλά δε ξέρω να σας πω πόσο γιατί παιδιάτρο πήγαμε μια φορά μόνο στις 10 μέρες και ξανά θα πάμε για το εμβόλιο. Κατά τα άλλα συνεχίζεται η αγκαλιά, τα πονάκια, οι γουλίτσες και το ξενύχτι άλλες φορές περισσότερο και άλλες φορές λιγότερο.

Στολίσαμε και εμείς σήμερα το δέντρο μας, ελπίζω να μείνει σώο και για του χρόνου. Θα σας βάλω φωτογραφία πριν το διαλύσουνε:-P.

Όσο για τη Κωσταντινούπολη να πάτε είναι υπέροχη πόλη. Και ο άντρας μου δεν ήθελε πολύ να πάει αλλά όταν τελικά πήγαμε καταγοητεύτηκε!

Πολλά φιλιά σε όλες! Συγνώμη που δεν αναφέρω κάθε μια χωριστά αλλα είμαι σκαστή!

Καλό βράδυ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Tsipouraki το πολυ πολυ στο τελος να μοιυ φερνετε τσιγαρα στην σουιτα μου στο Δαφνη χιχιχιχι

Ελπιζω - ευχομαι - ελπιζω να τ'αντεξω αν μου κατσει ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

vasdeli μπραβο μπραβο! μια χαρα το παλικαρι σου! οσο για την ψυχοθεραπεια μεσω αγορων, τιναξες την μπανκα στον αερα παλι, χιχιχιχι! Η Αθηνα σε ανανεωνει ;)

Σε ολα τα κοριτσακια στελνω φιλακια σαββατιατικα και ξεκουραστα!! θα σας χασω για 1-2 μερες καθοτι παω Αθηνα αυριο (οπου θα παιξει γενικη επισκευη--> μαλλι, νυχι, αγορες, γιατι δεν παει αλλο!!!!)

φιλακιαααααααααααααααααααααααααα

Το τι αγόρασα πάλι δεν λέγεται...Ξεσήκωσα τα H & M πάλι....αλλά αυτή τη φορά από εσώρουχα και πυτζαμούλες!!!

ειπα ότι είμαι μέσα στα νεύρα;;;;;;;;;;;;;; :lol:

Xm, xm, xm.....βρε λες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλα βρε vasdelaki αντι να σε πιανει υπνηλια εσενα σε πιανει αυπνια?

εγω θυμαμαι κοιμομουν ωρες ατελειωτες ...μονο μετα την διαρηξη ειχα αυπνιες και αυτες απο τον φοβο μου....μετα ξανασυνηλθα...εσυ τι επαθες τωρα ??>ξεκουρασου καλε....:P:p

αντε παω κι εγω τωρα να ριλαξαρω αυριο θα παμε στον νονο μας ,,,μας εχιε η μαμα του δωρακια και θελει να μας δει ... και επι της ευκαριας θα στολισουνε και το δεντρο και θελει να ειμαστε μαζι του...:tongue::tongue::tongue:

Μονο το δικο μου δεντρακι θα αργησει να στολιστει φετος ... λιγο στραβα μας εκατσε αλλα ... δεν πειραζει...

9zlup2.png

Πω Πω τελευαια χτες εγραψα πρωτη γραφω σημερα ....

χμμ...

Πριν λιγο ξυπνησαμε για 2η φορα :tongue:

Μου κοιμηθηκε τωρα θα την αφησω λιγο και μετα θα στολιστουμε ... αθλητικο ντυσιματακι θα κανουμε να βαλουμε και τα παπουτσακια που μας πηρε ο μπαμπας μας τα puma και θα παμε στον νονο μας....

θα στολισουν δεντρο εκει κι ετσι εγω θα καθομαι με την μπουμπου και θα τους βλεπω :D:D:D

9zlup2.png

Tsipouraki το πολυ πολυ στο τελος να μοιυ φερνετε τσιγαρα στην σουιτα μου στο Δαφνη χιχιχιχι

ela kale!!!!εγω εμεινα σχεδον οταν η αγγελικη μου ηταν 6 μηνων...!!!!!!αρκετα νωρισ..

ενταξει τωρα που γινεται χαμοσ,θα το πιστεψετε οτι πολλεσ φορεσ ,ακομα και την ωρα του χαμου τισ καμαρωνω?

παιρνουμε κουραγιο κ δυναμη απο μεσα μασ και τακαταφερνουμε!!!!!

ειδικα εσυ φωτεινη εχεισ κοντα και την μαμακα σου!!!!δεν ξερεισ τι καλο ειναι αυτο σε θεμα βοηθειασ!!!!

(σκεψου εγω που δεν εχω καθολου βοηθεια και ομωσ μια χαρα..)

αχ κοριτσια ,αυτο ισχυει για ολεσ σασ......(χτεσ το σκευτομουν)δεν φανταζεστε τι μεγαλη βοηθεια ειναι η μαμακα...ειδικα τον πρωτο καιρο!!!μπορει να μην το υπολογιζετε αλλα ειναι!!!!!

χτεσ το πρωι καθησε η δικια μου σπιτι(μενουμε πανω-κατω)επειδη προχτεσ το βραδυ ειχε τραπεζι για την γιορτη του πατερα μου.

ε,ηλθε απλα για λιγο αφου ειχα θηλασει την μπεμπα και τησ εδωσε το συμπληρωμα και την αλλαξε...αυτο μονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε,το εικοσαλεπτο-μισαωρο αυτο ,περα απο τισ δουλιτσεσ που εκανα ενιωσα λεσ και ξελαφρωσα απο κατι....

και μετα πηγαμε παλι κατω ,καμια ωριτσα.....αισθανθηκα σαν να ειχα παει βολτα!!!!εγω την ταισα κτλ εκει , αλλα η λιγη κουβεντουλα κ συντροφια με εκανε να νιωσω πιο ξεκουραστη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ξεχασα να το γραψω πριν!!!)

να εχετε μια ομορφη κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου ,το σαλονι εχει ηδη στεγνωσει...αν το ελεγα τωρα πια σε συνεργειο σκευτομαι οτι θα ξαναβραχει και αντε να στεγνωσει μετα!!!

τα μαξιλαρια του τα εβγαζα στον ηλιο εδω κ τοσεσ μερεσ και το βραδυ καλοριφερ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε vasdelaki αντι να σε πιανει υπνηλια εσενα σε πιανει αυπνια?

εγω θυμαμαι κοιμομουν ωρες ατελειωτες ...μονο μετα την διαρηξη ειχα αυπνιες και αυτες απο τον φοβο μου....μετα ξανασυνηλθα...εσυ τι επαθες τωρα ??>ξεκουρασου καλε....:P:p

Μάλλον ο οργανισμός προετοιμάζεται για το ξενύχτι που θα ακολουθήσει....

qwlrp3.png

Κορίτσια,

χθες είδαμε μια καταπληκτική-κατ' εμέ- παράσταση. Στο θέατρο Κορονετ, στο Παγκράτι. Είδαμε το CAVEMAN με τον Βλ.Κυριακίδη.Καταπληκτικός, ο άνθρωπος 2 ώρες μόνος του πάνω στη σκηνή....

Άπαιχτες ατάκες...

Διαπραγματεύεται την διαφορετικότητα των 2 φύλων....νομίζω ότι κάθε ζευγάρι πρέπει να το δει...

qwlrp3.png

Τσιπουρα εχεις νευρα επειδη κατι σου φταιει... Διορθωσε το καλη μου...

συμφωνώ απόλυτα :)

ειδικά όταν μου φταίει ο εαυτός μου.....

Καλησπέρα!

εδώ είμαι, σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά συνήθως με τη μπέμπα αγκαλιά και δεν τα καταφέρνω τόσο καλά όσο η Clelia να γράφω με το ένα χέρι:P.

Η μικρή μεγαλώνει, ήδη δεν τη χωράνε πολλά ρουχάκια

γειά σου Ελένη :) :) :)

και θα σου κάτσει και θα αντέξεις! october power καλή μου!

τα τσιγάρα να τα ξεχάσεις όμως, σε θέλουμε κυρία στην επόμενη εγκυμοσύνη :tongue:

Το τι αγόρασα πάλι δεν λέγεται...Ξεσήκωσα τα H & M πάλι....αλλά αυτή τη φορά από εσώρουχα και πυτζαμούλες!!!

Xm, xm, xm.....βρε λες;

με γειά και με χαρά τα ψώνια σου!!!! νομίζω ότι θα σου αναθέσω όλα μου τα ψώνια μιας και εγώ βαριέμαι απίστευτα!

προς το παρόν δεν νομίζω...

αχ κοριτσια ,αυτο ισχυει για ολεσ σασ......(χτεσ το σκευτομουν)δεν φανταζεστε τι μεγαλη βοηθεια ειναι η μαμακα...ειδικα τον πρωτο καιρο!!!μπορει να μην το υπολογιζετε αλλα ειναι!!!!!

.

σαν τη μάνα ......

Καλημεραααααα καλη εβδομαδαααααα!

vasdeli κ γω ειχα αυπνιες οταν πλησιαζε ο καιρος..ξυπναγα γιατι πειναγα...κ μετα δεν ξανακοιμομουν(ασχετο..την ωρα που γεννουσα τους ελεγα αντε να τελειωνουμε..πειναωωωω...χε χε..). ολο αυτο φυσικα ηταν προπονηση..

τσιπουριτσα σκεψου οτι στην αυστραλια ο αη βασιλης σκαει στην παραλια..ε ετσι θα το κανουμε φετος..παγωτακια, μπαλιτσες, λαμπακια διπλα στο κυμα!!

φωτεινουλα αντε με το καλο κ αλλο μωλακι..κ να θυμασαι το δαφνι ειναι κοντα μου θα σου φερνω κ σοκολατιτσες!χιχιχ!

σημερα δεν σηκωνομαι απο τοκρεβατι..θελω να τεμπελιασωωωω...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...