Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα δοκιμασω να τους τηλ απο αυριο, αν τους βρω Σαββατο, ή απο Δευτερα αλλιως...

Την tounts την ειχα διαβασει οταν εφυγα απο τις παλινδρομες, τοτε που μονο διαβαζα για να μαθαινω νεα σου. Ναι την θυμαμαι, η γυμναστρια δεν ειναι?? Αντε το κοριτσακι, με το καλο!!

Θα γραψω και στην christy αλλα μετα! Το βυζανιαρικο κανει φωνουλες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε καταφεραμε να βαλουμε κ τα λαμπακια...χιχι..μεχρι να το στολισουμε θα περασουν τα χριστουγεννα.

clelia μπραβο το μακαρονι σου (σπαγγετι??)δεν εχει τιποτα, απλα ειναι μονδελακι..

για εχινατσεα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο φευγει το κρυολογημα αμεσως!δεν τοχω δοκιμασει βεβαια..

vasdeli εεε-εε-ερχεται....το χριστουγεννιατικο μωρακι μας!

νιωθω συνεχεια κουρασμενη:shock::shock::shock::shock:νυσταζζζζζζζζζζζζζ.......

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες!

Ο Αγ. Στυλιανός να φυλάει τα μωράκια μας!

Σαραντίσαμε κι εμείς και πήραμε την ευχούλα μας την Τρίτη! Αλλάξαμε και παιδίατρο, μας σύστησε η Γιωτίτσα τον δικό της και το παρακολουθούμε με τις γουλίτσες και τον εμετούλη.

Βρεθήκαμε και λίγο με τη Γιώτα και γνωρίστηκαν οι κουκλίτσες μας!!! Ωραία στιγμή με τις μπουμπούδες αγκαλιά!!!

Τσιπουρίτσα μου Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου καρδούλα μου!!! Ευχαριστούμε και για το κερασματάκι!

Κλειώ μπράβο στο μωράκι σου, λογικό μωρέ να αγχωνόμαστε με τα σκατ@ύλια μας, αλλά όταν μαθαίνουμε ότι δεν έχουν τίποτα είναι το καλύτερο! Γιʼ αυτό που είχες γράψει είχα μιλήσει με το γιατρό της Γιωτίτσας και εκκρεμούσε το ραντεβού, το οποίο ήταν άμεσο και όλα καλά.

Vasdeli καλώς ήρθες στην Αθήνα και με το καλό ο μπεμπουλίνος σου!!! Πες μας τα νέα απʼ το ραντεβού σου!

Ploegisoula μου δεν πειράζει που δεν θα κατέβεις τώρα στην Αθήνα, είδες βρήκες 1000 λόγους από μόνη σου!

Γιωτίτσα μου με το καλό η Βάφτιση της Εμμελιας!!!!!!! Θυμάμαι που είχες πει ότι θα την βαφτίζατε νωρίς. Με το καλό!!!! Όσο για το τάισμα ανά 3ωρο συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να κλαίει κανά μισάωρο γιατί πεινάει παρά 6 ώρες γιατί πονάει. Να μου τη φιλήσεις!

Μαμουνάκι! Φαγανίτσα το μαμουνάκι junior 5700 ε; Τι γλυκούλια που είναι όταν γελάνε. Εμένα γελάει από πολύ νωρίς με κραυγούλες «κιχ» «ααα» «ιχ» κλπ η χαχανίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλενα «καλωσόρισες» και πάλι στο cafe! Ταλαιπωρηθήκατε με το νινί σου, αλλά ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όσο για το δαχτυλάκι μη στενοχωριέσαι, όπως είπες κι εσύ με τόσο ρούφηγμα μπορεί να μη χρειαστεί καν η επεμβασούλα. Πέρα από την πλάκα όμως όλα θα πάνε καλά με το ζόρικο νινί σου!

Mαϊμουδάκι το παπάκι ε; Εμείς τη λέμε ποντικάκι, μαϊμουδάκι, πιράνχας και terminator

Είδες έχω ένστικτο τελικά και σε μυρίστηκα πριν γράψεις!

Ειρήνη κι εγώ είχα ανησυχήσει με τα συμπτώματα της μικρούλας μου και είχα ρωτήσει τη Φωτεινή κάποια πράγματα με τις γουλίτσες και τον εμετό. Ο καινούριος παιδίατρος με καθησύχασε προς το παρόν αλλά θα το παρακολουθούμε. Όσο για τη ΓΟΠ μου είπε ότι έχουν σχεδόν όλα τα μωράκια, άλλα πιο ελαφριάς μορφής και άλλα πιο βαριάς.

1ο στάδιο τα παιδάκια που ρεύονται και βγάζουν γουλίτσα.

2ο στάδιο όταν τους έρχεται οποιαδήποτε στιγμή γουλίτσα, την καταπίνουν και τη βγάζουν πιο μετά.

3ο στάδιο τα παιδάκια που κάνουν μεγάλους εμετούς.

Στο περίπου στα λέω…

Έμπλεξες άσχημα με τον καναπέ κοριτσάκι μου, ελπίζω να έγινε δουλειά. A και πανύψηλη η μπουμπού σου!

Βάσω κι εσένα αγκαλίτιδες ε; Επιδημία έπεσε μου φαίνεται… Όσο για το γαλατάκι κι εδώ επιδημία… κι εγώ κάποιες φορές νομίζω πως μου μειώθηκε, πως δεν χορταίνει το μωρό μου και είναι συνέχεια στο στήθος (ενώ είχα ποταμούς πιο παλιά) και δυστυχώς δεν έχω υποστήριξη και το παλεύω μόνη μου, φυσικά μου λένε κατευθείαν για συμπλήρωμα… κάπου απελπίζομαι και με πιάνουν τα κλάματα και πάω να εγκαταλείψω τις προσπάθειες, αλλά μετά με πιάνει και το πείσμα… θα κάνω αυτό που είναι καλό για το μωρό μου. Αν εγώ νιώσω ότι πραγματικά δε χορταίνει το μωράκι μου ναι τότε θα δώσω ξένο, τότε μόνο. Από τη στιγμή που παίρνει το βάρος που πρέπει και έχω κι εγώ τη διάθεση δε σταματάω. Χθες είχαμε και απίστευτη γκρίνια και κλάματα… πρώτη φορά έτσι, πολλά νεύρα, υπερένταση και αϋπνία.

Stone πως πάει ο μπεμπάκος σου;

Μαράκι πως έχεις κουρδίσει το μπέμπη σου με τον ύπνο; Μπράβο σας. Όσο για το μπουκάλι τι να πω, μήπως ισχύει αυτό που λέει η Κλέλια, αν πεινάσει θα το πάρει;;; Πάντως κι εγώ όταν βγάζω γαλατάκι και της το δίνω με το μπουκάλι δεν το θέλει στην αρχή και για να το πάρει της στάζω μερικές σταγόνες πιέζοντας τη θηλή του μπιμπερό.

Φωτεινούλα ωραία ιδέα για Αράχοβα, είχαμε πάει το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας, λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος και γιʼ αυτό μας έχουν μείνει ωραίες αναμνήσεις! Να πάτε και να περάσετε καλά!!!

Όσο για τις πάνες που συζητούσατε εμένα με βολεύουν τα pampers αλλά ίσως μόνο για τώρα που είναι μικρούλικο το νινί μου (όπως έλεγε η Ειρήνη; ) τι να πω θα δείξει…. πάντως διαρροές έχουμε και πρέπει να αλλάξουμε μέγεθος, αλλά έχουμε ακόμα απόθεμα…

Διαβάζω και για Κωνσταντινούπολη που συζητάτε… Εμένα ο άντρας μου ήθελε να πάμε φέτος το καλοκαίρι στην Τουρκία… αλλά για άλλο λόγο. Είχε το μπάσκετ εκεί και με προετοίμαζε καιρό γιʼ αυτό το ταξίδι. Τον πρόλαβε η μπουμπού μας όμως και γιʼ αυτό δεν στενοχωρήθηκε που δεν πήγαμε!!!

Αχ δεν το πιστεύω ότι έγραψα τόσα πολλά… Μου λείψατε… Πράγματι άρχισε να έχει κίνηση πάλι το καφέ μας, λείπει η Ελένη, η Νένα, η Χρύσα, η Ρένα και η Δέσποινα δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια άλλη.

Διάβαζα τα νέα σας αλλά δεν προλάβαινα να γράψω και δεν μπορούσα για 2 λόγους, ο ένας ήταν η μπεμπούλα μου…

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Όλα καλά με τον μπέμπη μας!

Έφτασε τα 2420 γραμμάρια και έπεσε κι' άλλο στην κλίμακα ανάπτυξης λόγω δίαιτας που αποδίδει και πολύ καλά μάλιστα!!!Είναι στο 66% πλέον της κλίμακας ανάπτυξης, σημάδι ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από το ζάχαρο κύησης!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Ο γιατρός μου έπαθε πλάκα με το πόσο καλή μαθήτρια-όπως χαρακτηριστικά είπε- είμαι!!! Δεν το περίμενε!!!

Γέννα έως 29-12-10!!! Σε ερώτησή μου αν μπορούμε να παρατείνουμε 3 μερούλες την γέννα για να βγει το 2011 ήταν κατηγορηματικός...ΟΧΙ

Α, ρε Clelia...Θυμάσαι τι μου είχες πει λίγο πριν το πρώτο υπερηχογράφημα; Θα σε κάνει ο Λιάκος μανούλα μέσα στο 2010...θα κρατήσει την υπόσχεσή του....(Ε! τον βοηθάει λίγο και ο γιατρός με τις ημερομηνίες, βέβαια!) :P

Όλα φυσιολογικά, Δόξα τω Θεώ!!!

Πάλι ξενυχτάω ρε γμτ....:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelako μου το καλυτερο Πρωτοχρονιατικο δωρακι ετοιμαζεις για την οικογενεια σου ....

αχ το επομενο το 8ελω τετοια εποχη .... καθομαστε και μετραμε τους μηνες για να μην φαωβ το καλοκαιρι χαχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! συννεφιασμένη μέρα σήμερα!

ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι τα κορίτσια και μετά στην πεθερούλα για καφέ, για να μη λέει ότι πηγαίνω μόνο όταν είναι και το αμόρε μαζί! η μπεμπουλίτσα μου πάλι κοιμήθηκε 8 ώρες συνεχόμενες σήμερα το βράδυ! βρε λέτε να άλλαξε πρόγραμμα? τι να πω... μακάρι, εμένα με βολεύει, αλλά δεν το κόβω να κρατάει για πολύ!

αγγελικούλα μπράβο σουκορίτσι μου! καμιά μας δεν ξεχνάς! όλα όμορφα τα διαβάζω για σένα! σιδερένιες να είστε και χαρούμενες μια ζωή!

βρε λέτε να κανονίσουμε καμιά εκδρομή κωνσταντινούπολη έτσι στο άσχετο γυναικοπαρέα? αγγελική εγώ είχα κλείσει και εισητήρια για τους αγώνες του μουντομπάσκετ και τα έδωσα τελικά, το φεβρουάριο!

γιώτα νωρίς θα την βαφτίσετε τη μικρούλα σας! για πότε λέτε με το καλό? εμείς πάντως το υπολογίζουμε μετα το πάσχα! θέλω καλοκαιράκι, μου πάει πιο πολύ! (άσε που μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο - οικονομικά μιλάω πάντα - για όλους, λέμε τώρα...)

μαμουνάκι με τρομάζεις! σήμερα θα ξεκινήσω το δέντρο, το μεσημεράκι... να πέσουν στοιχήματα για το πότε θα τελειώσω? έτσι πάει? ε?

το βασδελόπαιδο πάει από το καλό στο καλύτερο! θα έχουμε και αγιοβασιλάκι πιο junior στο καφέ μας!!!

ρε συ φωτεινή! πήρες φόρα? κι 'αλλο θες αμέσως? μπράβο σας ρε κορίτσια! χαρά στο κουράγιο σας και μόνο που το σκέφτεστε! κι εσύ και η ειρήνη!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

vasdeli μου μπραβο!! Δεν μπορω να εκδηλωσω τον ενθουσιασμο μου γραφοντας με ενα χερι γμτ!! Τελειος ογελαστος μπεμπης!! Αν γεννηθει παντως 27/12 θα κανετε ρεβεγιον σπιτι σας στην Αθηνα οι 5 σας!! Το εχεις συνειδητοποιησει οτι θα ειστε 5 :D?? Τριτεκνο το Βικακυ...

Αγγελικη, τωρα που αλλαξες παιδιατρο, δεν νιωθεις πολυ καλυτερα? Και εμενα μου λειπεις, να γραφεις πιο συχνα...

Φωτεινη μου οργανωνεις το 2ο, να σε προλαβω και να σου πω να πας Καβαλα ανευ διοδιων απο τελος Φεβρουαριου για να εχεις Χριστουγεννιατικο μποναμα!!

Προσωπικα ειμαι καλυμμενη με 1 παιδι - βεβαια μεχρι το 2009 ελεγα οτι δεν ηθελα ακομα παιδια, οποτε μην το δενετε κομπο. Αν ομως εκανα 2ο, θα προτιμουσα να εχουν διαφορά πανω απο 3 ετη. Κι αυτο γιατι το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να εχεις ταυτοχρονα νεογεννητο και παιδι "αγκαλιας" που φοραει και αυτο πανα. Θεωρητικα μιλαω παντα. Το αλλο που με εχει πιασει, ειναι οτι σκεφτομαι πως αν κανω 2ο, η Ελισαβετ δεν θα ειναι πια το μονακριβο μου, και αυτο με ποναει. Ειμαι λιγο psycho, το ξερω...

GEXxp3.png

Η Ελισαβετ πηρε 230 γραμ μεσα στην εβδομαδα και καβαλησε την παλια καλη καμπυλη της, αλλα φοβαμαι να χαρω πολυ... Βρε λες να ηταν μουτζα και να περασε?

μπραβο στην ελισαβετ!!!!!!!!!!!!!!!ειδεσ που σου λεγαμε να μην σκασ???!!!ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρήνη γενικότερα ένα θέμα να πεθαίνεις στην κούραση από δουλειές που θα μπορούν να γίνουν κι αλλιώς το χεις, ε??? γιατί βρε κορίτσι μου δε ζήτησες βοήθεια? κοίτα να χαλαρώσεις... άντε!

ποιον αφυγραντηρα θα πάρεις? πόσο κοστίζει? κάνει δουλειά?

ελενακι μου το ξυδι το αρχισα δοκιμαστηκα...οταν ειδα οτι κανει δουλεια δεν μπορουσα να αφησω τουσ ασπρουσ καναπεδεσ να περιμενουν μουχλιασμενοι...

ασε που φοβομουν οτι μεχρι να τουσ παω καθαριστηριο (εστω κ στην διαδρομη..0μην τυχον και στεγνωνε η μουχλα και μετα δεν εφευγε!!!!

Όλα καλά με τον μπέμπη μας!

Έφτασε τα 2420 γραμμάρια και έπεσε κι' άλλο στην κλίμακα ανάπτυξης λόγω δίαιτας που αποδίδει και πολύ καλά μάλιστα!!!Είναι στο 66% πλέον της κλίμακας ανάπτυξης, σημάδι ότι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από το ζάχαρο κύησης!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Ο γιατρός μου έπαθε πλάκα με το πόσο καλή μαθήτρια-όπως χαρακτηριστικά είπε- είμαι!!! Δεν το περίμενε!!!

Γέννα έως 29-12-10!!! Σε ερώτησή μου αν μπορούμε να παρατείνουμε 3 μερούλες την γέννα για να βγει το 2011 ήταν κατηγορηματικός...ΟΧΙ

Α, ρε Clelia...Θυμάσαι τι μου είχες πει λίγο πριν το πρώτο υπερηχογράφημα; Θα σε κάνει ο Λιάκος μανούλα μέσα στο 2010...θα κρατήσει την υπόσχεσή του....(Ε! τον βοηθάει λίγο και ο γιατρός με τις ημερομηνίες, βέβαια!) :P

Όλα φυσιολογικά, Δόξα τω Θεώ!!!

Πάλι ξενυχτάω ρε γμτ....:cool:

τελεια τα νεα του μπεμπαρου σου βασδελακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Clelia μου να κανω τι στην Καβαλα???

Α πα πα πα μακρυα μου η Καβαλα να με δει η πρωην πεθερα και ο πρωην πουθενα να τρεχω?? Ασε να μου λειπει καλυτερα ...

Τα προτιμω κοντα το ενα με το αλλο να μεγαλωνουν παρεουλα

βλεπω τον ανιψιο μου πως κανει τωρα με την μικρη που ειναι 3 χρονια μεγαλυτερος της.Με στεναχωρει που την βλεπει και δεν μπορει να παιξει μαζι της ... :-(:sad:

Εξαλλουν αν τα κανω τωρα κοντα κοντα δεν θα παω για δουλεια μεχρι να μεγαλωσει και το 2ο χιχιχιχι

Ασε που το αμορε λεει συνεχεια οτι αν και το επομενο ειναι κοριτσακι θα βαλουμε μπροστα και για 3ο ...δεν σφαξανε 2 και καλα ειναι .. το 1 παιδακι ειναι ισον κανενα ...οποτε 2 και καλα... μεχρι εκει .... αλλα ... ποτε μην λες ποτε.. δεν ξερεις τι γινεται:tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

Φωτεινή!! Ένα = Κανένα :confused::shock::shock:????

Δηλαδή εσύ νιώθεις ότι δεν έχεις κανένα παιδί?? Μην τρελαθούμε τώρα!! Αυτά τα κλισέ και τις βλακειούλες τις λένε όσες δεν έχουν ακόμα παιδί, ή όσοι κάνουν παιδιά επειδή έτσι πρέπει!! "Ε, αφού παντρευτήκαμε, πρέπει να κάνουμε 2 παιδιά".

Εγώ πάντως έχω ένα τέλειο παιδί βασανιάρικο, κλαψιάρικο, βυζανιάρικο που το λατρεύωωωωω και κάνει για 10 παιδιά!! Και νιώθω μανούλα από τότε που είδα το +++.

Όσο για την Καβάλα = καβάλα τον καβάλα τον βρε!!!! :tongue:

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Λαθος το καταλαβες :-(:sad::-(

Εννοω οτι το μικρο θα θελει και παρεουλα μεσα στο σπιτι τι να παιζει μοναχουλικο μεσα σε 4 τοιχους?

Βλεπω τον ανιψιο μοιυ που μας παρακαλαει να παιξουμε μαζι του ...κι ας εχουμε δουλεια να κανουμε κι ας ειμαστε κοματια θελει παιχνιδια ... Αν υπηρχε ενα αδερφακι ομως δεν θα ηταν ομορφο να παιζανε μαζι ?

Προς Θεου η μικρη μου για μενα οπως για ολες τις μανουλες τα παιδακια μας ειναι το παν

Εγω δεν εκανα παιδι επειδη ετσι πρεπει η επειδη μας ετυχε... οταν το ειδα κι εγω το + πηρα ανασα ζωης το ηθελα εδω και χρονια να κανω μια οικογενεια να κανω ενα ζουζουνακι αλλα θελω μεγαλη οικογενεια θελω να εχει απρεα το ζουζουνακι μου ,θελω ν'ακουω να μου λεει : μαμα μου πηρε τις κουκλες μου μαμα μου εσκισε το παραμυθι μου μαμα μου εριξε την πορτοκαλαδα μου :P:p:p δεν θελω να μεινω με ενα θελω να του δωσω παρεουλα...

Αυτο ηθελα να πω ...στεναχωρηθηκα που το πηρες με λαθος εννοια:-(:-(:-(:-(

9zlup2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!!

Θα σχολιασω οτι προλαβαίνω γιατι σαν να ετοιμαζεται τοπαλικαρι μου να ξυπνησει....

Οσο για την επεμβαση που θα χρειαστει να κανουμε, εχει να κανει με το δαχτυλάκι του. Γεννηθηκε με σχεδον ενα επιπλεον δαχτυλακι(λετε να ειναι ο γιος μου ο νεος ηγετης που θα παρει πισω την Πολη??χιχιχι),

Δεν ξερω αν θα σε καθησυχασει αυτο που θα σου πω Ελενα, ευχομαι να σε ηρεμησει λίγο αν σου πω οτι ειμαι εξαδακτυλη που σημαινει ενα επιπλέον δαχτυλο σε χερια και πόδια (συνολο 24 δλδ) και εκανα επέμβαση μολις εκλεισα τον πρωτο μηνα της ζωης μου..Τοτε πριν 30 χρονια που σιγουρα η επιστημη και οι μεθοδοι δεν ηταν τοσο εξελιγμενα οσο σημερα

Μη σε προβληματιζει τπτ, ειναι μια επέμβαση ρουτινας και το παπακι θα ειναι μια χαρα!!!

Παυσιπονα εγω με τις οδηγιες του γιατρου παίρνω κανονικα

Αλλά με το γάλα τί γίνεται οεο; Μήπως θα έχεις πρόβλημα εσύ; το στήθος σου; Μετά θα το θέλει η μικρή η μήπως όχι; Συγγώμη αν σε προβληματίζω αλλά αφού το σκέφτηκα είπα να το θέσω, το πιθανότερο είναι η λύση να είναι απλή (θήλαστρο π.χ.) και το εύχομαι :)

και μενα αυτος θα ηταν ο ενας και μοναδικος μου ενδοιασμός, η διατηρηση του θηλασμου..αλλα απ'ότι διαβασα πιο κτ αναβλήθηκε το ταξιδακι και εγινε παρτακι με φιλες!!Καλα να περασετε Ελένη!

Πετρούλα σου ευχομαι να είσαι πάντα μια αξια νονά και να γίνεις και για τεταρτη φορα οπως το θέλεις.

Καταρχην Γιωτιτσα να πω οτι η μπουμπου σου ειναι τελεια και οι μετρησεις σας αψογες!!!Φτου φτου

Κατα δευτερον οταν ελεγα αν θα καταφερω να χαρω τα ροζ και τα δαντελένια δεν αναφερόμουν καλέ σε 4ο βαφτιστηρι μου φτανουν 3!!!Σε μια κορη αναφερομουν...χαχα

εμείς σήμερα όλη μέρα έχουμε γκρίνια! δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και γκρινιάζει απο το πρωί! και δε βρίσκω το λόγο... πάράξενο πράγμα. ταϊσμένη, καθαρή... βρε μηπως ζεσταίνεται, βρε μήπως κρυώνει, τίποτα, εκεί! άντε να δούμε!

Ελένη..αλμα αναπτυξης μου ηρθε στο μυαλό!Για ρωτα και την παιδιατρο σας

Μαράκι κι εγώ θέλω να πάω στην κωνσταντινούπολη κι ο καλός μου ούτε να το ακούσει, πάμε παρέα;;;;;;

Με παιρνετε κι εμενα μαζι;;; γιατι και ο δικος μου ειναι αρνητικοτατος!!!!

Κλέλια μου μια χαρα οι εξετασεις σας!!!Ειναι ψηλό καλέ το κοριτσι σου καλά σου λέει ο πατερας σου!!!

Μαμουνακι μου εδωσες ιδεα με το σταδιακο στολισμα..κι ελεγα ποτε να βρω ενα 4ωρο να το πλακωσω...Ετσι θα το κανω, σε 3 φασεις!!χαχα

Βικυ μια χαρα ο μπεμπαρος!!τα κιλα σας ειναι super, τροφαντουλης θα βγει μου φαίνεται, ε;;;;

Αγγελικακι σαραντισατε;;Αντε ξεκινηστε τωρα τις βολτουλες οσο κραταει ακομη ο καιρός..

Μαρακι διαβαζω μια χαρα ειστε και εσεις και ο Θοδωρικος αψογος big brother!Καλά θα κανεις να τον στειλεις παιδικό και εγω το σκεφτομαι αν και εγω δεν θα επιστρεψω ακομη στην δουλεια..Πιο πολύ για δικη του εκτονωση και ενασχόληση με περισσότερες δραστηριοτητες το σκεφτομαι..Θα δουμε ομως πως θα ειναι και η εποχη με τις ιωσεις..

Ειρηνη ευτυχως βρηκες την ακρη με τον καναπέ και ολα καλά!!!Μου κανει εντυπωση κι εμενα πως τραβηξε μονο ο καναπές χωρις να εχεις κι αλλα σημαδια...

Φωτεινη καλά να περασετε στην εκδρομη ειτε πάτε 2 ειτε 3!!Ρωτα ομως και την παιδιατρο για αυτη την εξορμηση καλύτερα...

Αυριο σαραντιζουμε κι εμεις!!Θα πάμε και τη βολτουλα μας σε νονα και παππουδογιαγιαδες παρόλο που ο καιρός εχει φορεσει τα γκριζα ρουχα του..

Θα ντυθουμε καλά καλά φυσικα!

Κατα τα αλλα ειμαστε καλά, ο μικρος πριν 2-4 μερες ειχε μια ανησυχια και ηθελε περισσότερες αγκαλιτσες και θηλαζαμε περισσότερο..μαλλον περασαμε το πρωτο μας αλματακι!

Ο μεγαλος μου μερα με τη μερα συνειδητοποιει την κατασταση και προσπαθω να περναω οσο περισσότερο χρονο μπορω μαζι του καποιες φορες αφηνοντας και το μωρο να κλαψει λίγο ή να γκρινιαξει γιατι δεν μπορω να τον βλέπω και με το απορημενο βλέμμα του να με ρωταει "που παθ μαμα???ελα εδω μαδι μου..."

Να εχετε ενα ομορφο Σαβ/κο και χρονια πολλά στους εορταζοντες των προηγούμενων ημερων!!!

Ο Αγιος Στυλιανος να προστατευει τα αγγελουδια ολου του κοσμου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Σημερα πηγαμε βολτα με το μαιμουδακι οι γιαγιαδες κι εγω καθως ο μπαμπας μας εχει υπηρεσια. Καθισαμε για καφε (αυτες καφε, εγω... σουμαδα!) και μονο τοτε γκρινιαξε το παπι, κατα τα αλλα στην βολτα στον μαρσιππο κοιταει εξω και την περισσοτερη ωρα κοιμαται!

Χθες ηρθε η παιδιατρος, ειμαστε 56 εκ. κ 4000 γρ., μας εγραψε το πρωτο μας εμβολιο που θα το κανουμε σε 20 μερες, ειπε οτι η κινητικη αναπτυξη του ειναι για παιδι 3 μηνων. Επισης να θηλαζω οποτε θελει το μωρο ακομα και καθε 1,5 ωρα (αυτο σημαινει οτι δεν προλαβαινεις να μαζεψεις το βυζι, το ξαναπετας εξω!). Παντως κοριτσια για να πω και την αληθεια μου, 2 συμπληρωματακια την ημερα τα δινουμε και οπως το βλεπω μαλλον με τον νεο χρονο σιγα σιγα θα σταματησουμε τον θηλασμο, γιατι ποναω φρικτα στις ρωγες, ειμαι συνεχεια με ζεστα μπανια, αλοιφη και γαλατακι στις θηλες (και ντεπον που και που, γι' αυτο ρωτησα τις προαλλες τα κοριτσια).

Πετρουλα μου, αυτο κι αν ηταν πληροφορια απο πρωτο χερι! Οντως μου εδωσες κουραγιο, ενθουσιαστηκα. Ελπιζω να πανε ολα καλα και για μας. Θα παμε σε παιδο-ορθοπεδικο τον αλλο μηνα να δουμε τι θα μας πει και κυριως ποτε θα πρεπει να κανουμε την εγχειρηση. Οσο για τον μεγαλο σου, φανταζομαι το απορημενο και παραπονιαρικο βλεματακι του, ματακια μου. Δυσκολη η προσαρμογη για τα πρωτα παιδακια αλλα τι να κανουμε.

Αγγελικουλα γεια σου!Με το καλο οι βολτιτσες σας τωρα που σαραντισατε κι εσεις :)

vasdeli μπραβο μπραβο! μια χαρα το παλικαρι σου! οσο για την ψυχοθεραπεια μεσω αγορων, τιναξες την μπανκα στον αερα παλι, χιχιχιχι! Η Αθηνα σε ανανεωνει ;)

Σε ολα τα κοριτσακια στελνω φιλακια σαββατιατικα και ξεκουραστα!! θα σας χασω για 1-2 μερες καθοτι παω Αθηνα αυριο (οπου θα παιξει γενικη επισκευη--> μαλλι, νυχι, αγορες, γιατι δεν παει αλλο!!!!)

φιλακιαααααααααααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σου Stone!! Σιδερένια για αύριο, για τον σαραντισμό (από την στιγμή που μου το έμαθε το μαμουνάκι, αυτό εύχομαι!). Αυτά είναι με τον μεγάλο σου... Παραπονιάρης, αφού έχασε την πρωτοκαθεδρία!!

Elain ο μπέμπης σου μεγαλώνει και θεριεύει!! Να σταματήσεις τον θηλασμό όποτε εσύ θέλεις, απλά μέχρι να γίνει αυτό, γιατί δεν βάζεις θηλές σιλικόνης και πονάς? Ντεπόν παίρνεις επειδή πονάς στο στήθος? Αμαρτία βρε, πάρε θηλές! Εγώ χρησιμοποιούσα για 2 μήνες, και τώρα εδώ και μία εβδομάδα κατάφερα να τις σταματήσω, που οι δικές μου θηλές έχουν σκληρύνει! Και όσο και να δαγκώνει ή να τραβάει η φαφούτα δαγκανιάρα μου, για λίγο πονάω, αμέσως μετά μου περνάει...

GEXxp3.png

Γειά σου Stone!! Σιδερένια για αύριο, για τον σαραντισμό (από την στιγμή που μου το έμαθε το μαμουνάκι, αυτό εύχομαι!). Αυτά είναι με τον μεγάλο σου... Παραπονιάρης, αφού έχασε την πρωτοκαθεδρία!!

Elain ο μπέμπης σου μεγαλώνει και θεριεύει!! Να σταματήσεις τον θηλασμό όποτε εσύ θέλεις, απλά μέχρι να γίνει αυτό, γιατί δεν βάζεις θηλές σιλικόνης και πονάς? Ντεπόν παίρνεις επειδή πονάς στο στήθος? Αμαρτία βρε, πάρε θηλές! Εγώ χρησιμοποιούσα για 2 μήνες, και τώρα εδώ και μία εβδομάδα κατάφερα να τις σταματήσω, που οι δικές μου θηλές έχουν σκληρύνει! Και όσο και να δαγκώνει ή να τραβάει η φαφούτα δαγκανιάρα μου, για λίγο πονάω, αμέσως μετά μου περνάει...

και γω ενα μηνα τις κρατησα τις θηλες..σιγα σιγα εκανα δοκιμες χωρις..κ τωρα τις εχω ξεφορτωθει...μουχε σπασει τα νευρα η αποστειρωση καθε 3 κ λιγο ειδικα μες τη νυχτα...παντως γλιτωσαμε τον πονο...τωρα μονο καμια φορα αφου χορτασει μου παταει κατι δαγκωνιες

το κοιταει μωλε το δεντρακι..λετε να καταλαβαινει τιπτα??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...