Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ειρηνη, ιδεα δεν εχω για την μουχλα...

vasdeli χαιρομαι που χαιρεσαι!! Καλως να μας ερθεις! Αφου ειδες οτι το θηλαστρο δουλευει, μην ξαναπειραξεις το βυζακι μεχρι να γεννησεις. Για καποιον λογο που δεν ξερω, δεν κανει!

Γιορταζει η μαμα μου και η ανηψια μου, οποτε θα βαλω τα καλα της Ελισαβετ και θα παμε απο τις 16.30-17.00 στην μαμα μου. Της ξεσκαρταριζα τα ρουχα χθες καθως ανεβηκαμε μεγεθος.

Η Ελισαβετ πηρε 230 γραμ μεσα στην εβδομαδα και καβαλησε την παλια καλη καμπυλη της, αλλα φοβαμαι να χαρω πολυ... Βρε λες να ηταν μουτζα και να περασε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερούδια και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, αδερφούλες, θείες, ξαδέρφες ανηψιές, φίλες και κουμπαρες που γιορτάζουν σήμερα! να τις χαιρόμαστε!

κλέλια και κουμπαρούλα να χαίρεστε τις μανούλες σας!

εμείς σήμερα όλη μέρα έχουμε γκρίνια! δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και γκρινιάζει απο το πρωί! και δε βρίσκω το λόγο... πάράξενο πράγμα. ταϊσμένη, καθαρή... βρε μηπως ζεσταίνεται, βρε μήπως κρυώνει, τίποτα, εκεί! άντε να δούμε!

ειρήνη τι έπαθες κι εσύ μωρέ! έγινε η δουλειά σου? βρήκες άκρη? μακάρι γιατί είναι δύσκολη κατάσταση! δεν το έχω ξανακούσει για καναπέ! για πατάρια και αποθήκες ναι, αλλα καναπέ πρώτη φορά! μακάρι να μην είναι σημαντικό γιατί δεν είναι και καλό να μεγαλώνουν παιδιά με υγρασία...

το ταξιδάκι μου αναβάλεται για δυο βδομάδες μετά! με πήραν οι συμμαθήτριες για να βρεθούμε το σάββατο, και βέβαια αυτό δε χάνεται! με την ευκαιρία του γάμου μιας, θα μαζευτούμε! σε 15 μέρες είναι το επόμενο σεμινάριο και θα κατέβω τότε! θα έχει γεννήσει και η κουμπάρα μου μέχρι τότε και θα έχω ακόμη πιο σοβαρό λόγο! να κάνω και τα χριστουγενιάτικα ψώνια μου! (καλό ε? από δικαιολογίες καλά πάω!)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσάκια καλησπέρα , τι μου κάνετε; Κοριτσια πολυ ζορικο αυτο το ταισμα ανα τριωρο, η φαγάνα μου απο τις δυο ωρες ξεσηκώνει τον κόσμο και με το ζόρι την κραταω κανενα μισαωρο ακόμη, ελπίζω να το συνηθίσει σιγα σιγα γιατι αντι να κλαιει απο τα πονάκια τωρα κλαιει απο πείνα.

Clelia να χαίρεσαι την μαμα και την ανηψιά σου. Μπράβο τελικα καθαρή η γενικά ουρων και σίγουρα θα είναι και η καλλιέργεια γιατι ετσι πάνε αυτα. Και πήρατε και βάρος να δεις που σιγα σιγα θα βαζει και περισσότερο βαρος.

Τσιπουρίτσα να χαίρεσαι την μανούλα σου.

Vasdeli καλως να μας ερθετε στην Αθήνα και καλή συνάντηση με το μπεμπάκι την Παρασκευη, για υπέρηχο εννοω. Α και ασε τα πειράματα με το θηλαστρο.

Ειρηνη δεν ξερω να σε βοηθήσω με το σαλόνι αλλα ελπιζω να βρείς λύση σύντομα και να ξεμπερδευεις με αυτο το βάσανο.

Ploegisi καλυτερα σε δυο εβδομαδες, θα είναι πιο Χριστουγεννιατικη η βόλτα. Καλα να περάσετε το Σαββατο στη βολτίτσα.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!! Χρονια Πολλα στις μαμαδες των κοριτσιων που γιορταζουν, να τις χαιρεστε τις χαρωπες γιαγιαδες!

Ελενα έχεις γουρόπαπο!!!!! φτου φτου!!!!!!

Να μου τον φέρεις για ποδαρικό καλέ!!!!!

Θέλουμε όταν μπορεις να μας πεις την εμπειρία της γέννας! Επίσης θέλουμε φωτογραφίες!!!! Σε ποιον μοιάζει το παπί;

Πως είναι το σπιτάκι, ο Βόλος;

Για το σπιτάκι που λέτε όλα θα τακτοποιηθούν με ηρεμία! Αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου! Εμεις εχουμε τακτοποιηθεί μια χαρά αλλά έχουν μείνει λίγα ακόμα που μέχρι τις γιορτές θα τα έχουμε ξεπετάξει! (ελπίζω)

Μαριεττακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες, λες να ειναι οντως γουρικος?? Θα σου τον φερω με τον νεο χρονο στο καινουριο σπιτι για να σου κανει ποδαρικο! Οσο για την εμπειρια της γεννας, τι να πω? Ηταν οι χειροτερες στιγμες της ζωης μου που μου αφησαν το καλυτερο δωρο... Πολλες ωρες πονοι (ομως πονοι, οχι αστεια), χαναμε τους παλμους του παιδιου και τελικα πηγαμε για καισαρικη. Ο μπεμπουλης ενεργηθηκε στην κοιλια μου, καταπιε υγρο και ετσι εμεινε σε αντιβιωση και ορο για 5 μερες. Τρυπημενα χερακια, αυτο μονο του στο πυρεξακια, ταλιαπωρημενο, κι εγω να μην μπορω να το παρω ουτε αγκαλια. Συν το θεματακι με το δαχτυλακι που στην κατασταση που ημουν μου φανηκε βουνο... Τελοσπαντων πανε αυτα, περασαν, ολα πηγαν καλα, το μαιμουδακι αναπτυσσεται μια χαρα και ειναι γλυκας.

Οσο για τον Βολο, το σπιτακι ειναι μια χαρα, η γειτονια κουκλα, βλεπουμε Πηλιο βλεπουμε και θαλασσα. Τα εχω λιγο με το μωρο που οι κουτες του ειναι ακομα στο σαλονι, ενω τα δικα μου πραγματα ειναι μαζεμενα και τακτοποιημενα, αλλα τι να κανουμε? Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε...:D

ellain μου ναι ολικη καναμε

Εγω δεν ανησυχησα για αυτο εκεινη τη στιγμη ηταν το μονο που δεν μου περασε απο το μυαλο .Ε δεν γινοταν να του ανοιξουν το στομαχακι με τοπικη ναρκωση γιατι οσο να ναι θα κουνιοταν ...και θα γινοταν το κοψιμο σαν καρδιογραφημα :D:D:D ενω τωρα ειναι μια καλλιτεχνια που τωρα πια αραχνοφαινεται πανω απο τον αφαλο μας ...ε θα βαλει και σκουλαρικη οταν μεγαλωσει και θα το κρυβει :tongue::tongue::tongue: {αμα θελει να της βγαπω τον αφαλο μαζι με το σκουλαρικη :tongue::tongue::tongue::tongue:

Φωτεινη μου, τι περιγραφη ηταν αυτη... Αχ τα μωρακια μας ταλαιπωρηθηκαν... Αλλα αφου τα πραγματα εξελιχτηκαν καλα, να ειμαστε ευχαριστημενες.

...οταν ακουσε το εντερό της με τα ακουστικα μας είπε οτι γίνεται χαμός εκει μέσα μας είπε οτι πρεπει να τρώμε αυστηρα στο τριωρο γιατι οταν τρωμε οπως τρωγαμε δηλ καθε μιαμιση με δυο ώρες το εντερο δεν προλαβαίνει να ηρεμήσει καθόλου και γι αυτο μας κάνει τους εντονους κολικούς. Αντε τώρα κράτα τη φαγάνα μου να τρώει στο τρίωρο, θα πέσει πολύ γκρίνια.

Γιωτιτσα γεια σου κι εσενα! κι εγω το εχω αυτο το προβλημα, το παιδι ζηταει να τρωει συνεχεια καθε 2 ωρες ή και λιγοτερο. Πώς το κρατας να τρωει πιο αραια??? Δυσκολα τα πραγματα με τα λαιμαργακια μας!

Ιρινι με το θεμα της μουχλας, θα συμφωνησω με την τσιπουρα. Κι εγω που ειχα προβλημα σε υφασμα, μονο με το καθαριστηριο βρηκα λυση. Αν βγαινουν τα υφασματα, μην το ψαχνεις. Βουρ για καθαριστηριο!

Κλελια σε ευχαριστω για την απαντηση περι ντεπον, το ειχα απορια και ειναι σημαντικο γιατι εχω κατι πονοκεφαλους κατα καιρους που δεν παιρνουν με τιποτα!

Σημερα ηρθε η μαμα μου με την πεθερα μου και κοιμηθηκα το μεσημερι μια ολοκληρη ωρα, τι καλα!! Και επεται συνεχεια, θα μεινουν λιγες μερες.

Να σας ρωτησω κατι σχετικα με τον σαραντισμο? Πρεπει το μωρο να παει στην εκκλησια ακριβως την ημερα που κλεινει τις 40 μερες? Ξερει καμια?

Σας χαιρετω φιλεναδες, παω να κανω παρεα στα κοριτσια μου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μας!

ειμαστε μια χαρα,μεγαλωνουμε.

σκεφτομαι να παρω fenugreek για να αυξησω την παραγωγη...τι τελευταιες 2-3 μερες ειναι λιγο ανησυχο το μωρο και θελει να μενει περιπου 40 λεπτα στο στηθος σε καθε θηλασμο.επισης εκει που με το θηλαστρο εβγαζα χαλαροτατα 120ml σε 10-15 λεπτακια,τωρα με το ζορι φτανω τα 50ml...και πρεπει να βγαζω γιατι ηδη πηγαινω στο μαγαζι 3-4 ωρες την ημερα και της αφηνω γαλατακι στο ψυγειο.τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση κοριτσια?καμια γνωμη?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Τώρα γύρισα από την μαμά μου!!

Τσιπούρα να χαίρεσαι και εσύ την μανούλα σου!!

Γιώτα μου, μακάρι να γυρίσουμε στα παλιά καλά μας γραμμάρια, τότε που παίρναμε 260-44ο γραμ/εβδομάδα... Να μην αγχώνομαι κιόλας!!

ellain ο σαραντισμός μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν, λίγες μέρες μετά, ακριβώς στις 40 ημέρες... δλδ: όποτε θες εσύ!! Και ούτε ο παπάς πρόκειται να σε ρωτήσει! Btw, κοψοχολιαστικό τοκετό είχες κοριτσάκι μου...

Γιώτα και ellain, αν τα μωρά σας δεν κλαίνε από πόνο από τα έντερα που γράψατε, εγώ θα τα τάιζα όσο θέλανε, όσο κοντά και αν ήταν οι ώρες. Εκτός αν πονάνε, επαναλαμβάνω...

Ploegisi, το μωρό σου απλά έπαθε γκρίνια μωρέεεεε... Ήθελε αγκαλίτσα εκείνη την στιγμή ή κάτι του έφταιγε, μπορεί και αυτή να μην ήξερε τι!

Βάσω και εγώ το ίδιο θέμα με το θήλαστρο έχω! Ενώ έβγαζα χαλαρά 70-110 ml από το ένα στήθος, τώρα παλεύω 1 ώρα και από τα 2 για να βγάλω 40-50 ml. Πιστεύω πως πια τα βυζάκια μας δεν ανταποκρίνονται στο θήλαστρο. Μπορείς να πάρεις και στις συμβούλους θηλασμούς στο 2106003249 ή να αναρτήσεις θέμα στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Και μετά πες μας τι σου είπανε για να ξέρω. Αν μάθω πάντως πρώτη, θα σου πω...

Φιλάκια κούκλες!! Μαζεύω τον χαμό και ξαπλώνουμε με την φαφούτα μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!! Χρονια Πολλα στις μαμαδες των κοριτσιων που γιορταζουν, να τις χαιρεστε τις χαρωπες γιαγιαδες!

Μαριεττακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες, λες να ειναι οντως γουρικος?? Θα σου τον φερω με τον νεο χρονο στο καινουριο σπιτι για να σου κανει ποδαρικο! Οσο για την εμπειρια της γεννας, τι να πω? Ηταν οι χειροτερες στιγμες της ζωης μου που μου αφησαν το καλυτερο δωρο... Πολλες ωρες πονοι (ομως πονοι, οχι αστεια), χαναμε τους παλμους του παιδιου και τελικα πηγαμε για καισαρικη. Ο μπεμπουλης ενεργηθηκε στην κοιλια μου, καταπιε υγρο και ετσι εμεινε σε αντιβιωση και ορο για 5 μερες. Τρυπημενα χερακια, αυτο μονο του στο πυρεξακια, ταλιαπωρημενο, κι εγω να μην μπορω να το παρω ουτε αγκαλια. Συν το θεματακι με το δαχτυλακι που στην κατασταση που ημουν μου φανηκε βουνο... Τελοσπαντων πανε αυτα, περασαν, ολα πηγαν καλα, το μαιμουδακι αναπτυσσεται μια χαρα και ειναι γλυκας.

Οσο για τον Βολο, το σπιτακι ειναι μια χαρα, η γειτονια κουκλα, βλεπουμε Πηλιο βλεπουμε και θαλασσα. Τα εχω λιγο με το μωρο που οι κουτες του ειναι ακομα στο σαλονι, ενω τα δικα μου πραγματα ειναι μαζεμενα και τακτοποιημενα, αλλα τι να κανουμε? Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε...:D

Φωτεινη μου, τι περιγραφη ηταν αυτη... Αχ τα μωρακια μας ταλαιπωρηθηκαν... Αλλα αφου τα πραγματα εξελιχτηκαν καλα, να ειμαστε ευχαριστημενες.

Προσπαθω να τα βλεπω τωρα πια χαλρα τα θεματα γιατι λειπει και το αμορε μου και περναω καπως τωρα που μενω με τους γονεις μου.Εχουν και μαστορους εδω και εγω θα θελω χαπακια στο τελος... τωρα που περασε και η μπορα με την μικρη μου βγαινει ολη η κουραση και η ταλαιπωρια μου κι αντι να ξεκουραζομαι να μουν την κρατανε λιγο οι γονεις μου γινεται το αντιθετο ,αλλα τι να κανω δεν μπορω να τα εχω κι ολα ...μανα ηθελα να γινω μου λενε ολοι

Γιωτιτσα γεια σου κι εσενα! κι εγω το εχω αυτο το προβλημα, το παιδι ζηταει να τρωει συνεχεια καθε 2 ωρες ή και λιγοτερο. Πώς το κρατας να τρωει πιο αραια??? Δυσκολα τα πραγματα με τα λαιμαργακια μας!

Ιρινι με το θεμα της μουχλας, θα συμφωνησω με την τσιπουρα. Κι εγω που ειχα προβλημα σε υφασμα, μονο με το καθαριστηριο βρηκα λυση. Αν βγαινουν τα υφασματα, μην το ψαχνεις. Βουρ για καθαριστηριο!

Κλελια σε ευχαριστω για την απαντηση περι ντεπον, το ειχα απορια και ειναι σημαντικο γιατι εχω κατι πονοκεφαλους κατα καιρους που δεν παιρνουν με τιποτα!

Σημερα ηρθε η μαμα μου με την πεθερα μου και κοιμηθηκα το μεσημερι μια ολοκληρη ωρα, τι καλα!! Και επεται συνεχεια, θα μεινουν λιγες μερες.

Να σας ρωτησω κατι σχετικα με τον σαραντισμο? Πρεπει το μωρο να παει στην εκκλησια ακριβως την ημερα που κλεινει τις 40 μερες? Ξερει καμια?

λιγες μερες πριν η μετα δεν εχει σημασια βρε σιγα το πραγμα

Σας χαιρετω φιλεναδες, παω να κανω παρεα στα κοριτσια μου!

αχ το μωρο μου μου ειπε κατι ευχαριστο τωρα στο τηλεφωνο :P:p:p

Θελει να βρω και να κανονισω για 4ημερη εξορμιση τα Χριστουγεννα στην Αραχωβα μιλαει να παμε 3 ζευγαρια και την μικρη μαζι ... αχχχχχχ θεε μου σε τι πειρασμους με βαζει αυτο το παιδι πια:P:p:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

koritsia να χαιρομαστε τις κατερινουλες μας. εμενα ειναι η αδερφουλα μου! πολυχρονες.

φωτεινη πηγαινε εκδρομουλα..καλος καιρος ειναι γενικα, απλα θα πρεπει να κουβαλας ενα σωρο πραγματα μαζι

στησαμε το δεντρο..πολυ μεγαλο μας βγηκε...αυριο λαμπακια...σαββατο μπαλιτσες...χιχι

νυσταζωωωωωω..καλνχτα.......ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

koritsia να χαιρομαστε τις κατερινουλες μας. εμενα ειναι η αδερφουλα μου! πολυχρονες.

φωτεινη πηγαινε εκδρομουλα..καλος καιρος ειναι γενικα, απλα θα πρεπει να κουβαλας ενα σωρο πραγματα μαζι

στησαμε το δεντρο..πολυ μεγαλο μας βγηκε...αυριο λαμπακια...σαββατο μπαλιτσες...χιχι

νυσταζωωωωωω..καλνχτα.......ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Ασε ασε μαμουνακι ....θα πρεπει να παρω του μπαμπα μου το αμαξι γιατι το δικο μου δεν θα τα χωρεσει ολα θα πρεπει να παρω και καροτσα απο πισω :tongue::tongue::tongue: και πως του λενε πως θελω να το παω στα χιονια το αμαξι του ???:cool::cool:

μολις επιστρεψει το αμορε μου θα τα ρυθμισουμε ολα ... παντα βαζουμε και τ'απροοπτα στη μεση .... ηταν να παω συρο αυτο το αναβαλλουμε για την ωρα ταξιδι με καραβι και την μικρη μαζι ... δεν θα μπορω να τα κουβαλησω ολα και το αμαξι παει πολλα λεφτακια για 3 μερες ... δεν λεει οποτε λεμε για τις γιορτουλες να ειναι ακομα πιο ομορφα .

ειπες δεντρακι ... :(:( εμεις λεγαμε να τα παρουμε ολα καινουργια μιας και ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα μαζι με το αμορε και κυριως μαζι με την μπουμπου μας... αλλα με βλεπω να τρεχω να αγοραζω μονη μ και να το στηνω μονη μ αλλιως στις 17/12 οταν ερθει το μεγαλο μου μωρακι

Παω κι εγω για νανι μοιυ μιας και η μικρη μ πριν 20 λεπτα κοιμηθηκε ... το καλο ειναι οτι ετσι θα το παει σερι μεχρι τις 8 πιστευω την αλλαξα την ταισα κι ειμαστε κομπλε :P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες όσες γιορτάζανε!! Σε όσες είχατε σε αυτό το καφέ....από μια Κατερίνα!

Και αύριο(σήμερα) μεγάλη γιορτή!!! Του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των βρεφών!!!!

Κάποτε, λέει, έκρυψε στη μακρυά γενιάδα του ένα βρέφος για να το σώσει....

vasdeli χαιρομαι που χαιρεσαι!! Καλως να μας ερθεις! Αφου ειδες οτι το θηλαστρο δουλευει, μην ξαναπειραξεις το βυζακι μεχρι να γεννησεις. Για καποιον λογο που δεν ξερω, δεν κανει!

Ναι, δεν κάνει γιατί λέγεται ότι μπορεί να ενεργοποιήσει η όλη διαδικασία τον τοκετό!!

Κοριτσάκια καλησπέρα , τι μου κάνετε; Κοριτσια πολυ ζορικο αυτο το ταισμα ανα τριωρο, η φαγάνα μου απο τις δυο ωρες ξεσηκώνει τον κόσμο και με το ζόρι την κραταω κανενα μισαωρο ακόμη, ελπίζω να το συνηθίσει σιγα σιγα γιατι αντι να κλαιει απο τα πονάκια τωρα κλαιει απο πείνα.

Vasdeli καλως να μας ερθετε στην Αθήνα και καλή συνάντηση με το μπεμπάκι την Παρασκευη, για υπέρηχο εννοω. Α και ασε τα πειράματα με το θηλαστρο.

Ναι, ναι....το έβαλα τώρα στο κουτι του και θα το βγάλω με το καλό όταν γεννήσω...

Τάιζέ την ανεπιφύλακτα την μικρή σου κα κάθε 1 ώρα αν θέλει...μην διστάζεις...

Βάσω και εγώ το ίδιο θέμα με το θήλαστρο έχω! Ενώ έβγαζα χαλαρά 70-110 ml από το ένα στήθος, τώρα παλεύω 1 ώρα και από τα 2 για να βγάλω 40-50 ml. Πιστεύω πως πια τα βυζάκια μας δεν ανταποκρίνονται στο θήλαστρο. Μπορείς να πάρεις και στις συμβούλους θηλασμούς στο 2106003249 ή να αναρτήσεις θέμα στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Και μετά πες μας τι σου είπανε για να ξέρω. Αν μάθω πάντως πρώτη, θα σου πω...

Κλειώ πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί πλέον το στήθος έχει' μάθει' την ποσότητα που καταναλώνει το μωρό σου και παράγει τόσο.Στις αρχές είναι αλλιώς...Πάντως σε καμία περίπτωση μην θεωρήσεις ότι σου κόβεται το γάλα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζανε εχτές και σε όσους γιορτάζουνε σήμερα.

εμένα έχει γενέθλια και ο αντρούλης μου σήμερα.

μόλις τέλειωσα και το σίδερο τώρα που κοιμούνται και οι δύο και μπορώ να κάνω καμία δουλειά.

ο μικρός τελικά δεν θέλει το μπουκάλι γιατί και το δικό μου γάλα που του το έδωσα δεν το ήθελε. πίνει στην αρχή 50 ml και μετά που τον σταματάω να ρευτεί δεν θέλει άλλο και έχω δοκιμάσει και τις πιπίλες της nuk και της chicco. να δω τι θα κάνω όταν θα πάω για δουλειά νηστικός θα μένει;

αχ φωτεινή τι ωραία εκδρομή να πάτε αλλά όντως το κουβάλημα είναι άστα μετακόμιση κανονική κάνεις. εγώ θυμάμαι όταν πήγαμε πρώτη φορά με το μεγάλο μου 3 μηνών για πάσχα στο χωριό είχα πάρει ότι μπορείς να φανταστείς. τώρα και με δύο αλλοίμονο μας.

και εγώ θέλω να πάω μια εκδρομούλα και μάλιστα επειδή έχω φάει και ένα κόλλημα με το κισμέτ στον αντέννα θέλω να πάω στην κωνσταντινούπολη άσχετο.

ειρήνη και εγώ για τη μούχλα δεν έχω ιδέα αλλά μήπως όπως λένε τα κορίτσια στο καθαριστήριο μπορούν να σου πουν πως θα την καθαρίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εορταζει οπωσ ει[πατε ο α.στυλιανοσ,προστατησ των βρεφων!!ασ μασ φυλαει και να μασ προσεχει τα βρεφακια μασ!!!!!

. Την βλεπω την δουλεια, θα με χεσει. Γιατι δεν κατουραει εδω και 1,5 ωρα?? Αφου την ταισα στο ενδιαμεσο (ξεβρακωτη) και επι μια ωρα της ανοιγα βρυσες. Τωρα κοιμαται (θα με χεσει, σας το ειπα?)

πολυ γελασα με το σκηνικο...:tongue::tongue::tongue:

αχ κοριτσια η κουραση μου δεν λεγεται....

χτεσ τελικα δεν προλαβα να παω σ.μ και επιασα σε καθαρεσ πετσετεσ λιγο νερο κ ξυδι....στο τελοσ εβαζα ομωσ σκετο ξυδι καταπανω στουσ καναπεδεσ!!!!!ετριβα ετριβα (το εβαλα πεισμα...)μεχρι που καθαρισαν....στα μπρατσα αχνοφαινεται κατι λιγο μονο....αποτελεσμα ομωσ?εγω ειμαι χιλια κομματια ..ποναει ολο μου το σωμα απο το τριψιμο(ειδικα χερια κ πλατη..)συν που ειμαι απο προχτεσ αυπνη..

εν τω μεταξυ τοιχοι-πατωμα κτλ θεοστεγνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε ιχνοσ υγρασιασ!!!

τσιπουρα μου ανοιγω παραθυρα,καθημερινα και για πολλεσ ωρεσ 9οταν κοιμαται το μωρο..)το αερισμα βλεπεισ ειναι υγεια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πωσ εγινε!!!

προφανωσ λογω των πολλων νοτιαδων κ υγρασιασ !!!

τωρα πηρα πανω και τον αφυγραντηρα τησ μητερασ μου (σχεδον 5 λιτρα μαζεψε απο χτεσ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:)και σημερα-αυριο θα παω να αγορασω κι εγω εναν...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σας όμορφες πεπέλες!!!!

Χρόνια πολλά σήμερα! να είναι πάντα γερά τα μωράκια σας!!!!

Φωτεινη χαρά στο κουράγιο σου η υπερπαραγωγή για την εκδρομή! καλά θα κάνετε να πατε!!!!!!

Vasdeli μου με το καλό να δεις τον μπεμπίνο σου σήμερα!!!!

Κλέλια βγήκε η καλιέργεια;

Μαράκι κι εγώ θέλω να πάω στην κωνσταντινούπολη κι ο καλός μου ούτε να το ακούσει, πάμε παρέα;;;;;;

Ειρήνη κουράστηκες αλλά τα κατάφερες! Αν κατάλαβα καλά δεν βγαίνουν τα υφάσματα από τον καναπέ σου! Να μην αφήσεις καθόλου γιατί η υγρασία και η μούχλα είναι πολύ ύπουλα πράγματα!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ ματς!

Όσιος Στυλιανός

Γιὸς πλουσίων γονέων (ποὺ γεννήθηκε στὴν Ἀδριανούπολη τὸν 7ο αἰῶνα, καὶ ὀνομάστηκε Παφλαγόνας γιατὶ εκεῖ φυλασσόταν τὸ τίμιο λείψανό του), διδάχτηκε νωρὶς ἀπʼ αὐτοὺς νὰ εἶναι ἐγκρατὴς καὶ νὰ θεωρεῖ τὸ χρῆμα μέσο γιὰ τὴν ἀνακούφιση καὶ περίθαλψη τῶν φτωχῶν καὶ τῶν ἀρρώστων.

Ἀφοῦ ἔτσι ἀνατράφηκε, καὶ οἱ γονεῖς του πέθαναν, διαμοίρασε ὅλη τὴν κληρονομιά του καὶ πῆγε σὰν ἀσκητὴς στὴν ἔρημο, χωρὶς νὰ ἀποκόψει τὸν ἑαυτό του ἀπὸ τὸν κόσμο. Εἰσερχόταν στὴν κοινωνία γιὰ νὰ βοηθήσει ὄποτε καὶ ὅπως μποροῦσε καὶ κατέφευγε στὴν σπηλιά του γιὰ νὰ ἀνανεωθεῖ Πνευματικά. Ἐκεῖ γνωρίστηκε μὲ ἄλλους ἀσκητές, ποὺ ζοῦσε μαζί τους μὲ ἀδελφικὴ ἀγάπη, χριστιανικὴ συγκατάβαση καὶ ἐπιείκεια. Δὲν λύπησε ποτὲ κανένα, μεγάλη του χαρὰ μάλιστα, ἦταν νὰ ἐπαναφέρει τὴν γαλήνη στὶς ταραγμένες ψυχές. Σύνθημά του τὰ ὄμορφα λόγια τοῦ Ἰησοῦ «ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν» (Ματθ. ιθʼ 14). Τοῦ ἐμπιστεύτηκαν τόσες οἰκογένειες τὴν καθοδήγηση τῶν παιδιῶν τους, ποὺ πραγματοποιοῦσε μαζὶ μὲ τοὺς συνασκητές του, δημιουργῶντας αὐτὸ ποὺ ὀνομάσθηκε «ὁ πρῶτος παιδικὸς σταθμὸς στὸν κόσμο» (Ὀρθόδοξοι Ἅγιοι, Γ. Πούλου). Κάθε φορὰ ποὺ οἱ γονεῖς ἔφεραν πρὸς αὐτὸν τὰ παιδιά τους, ἡ ἀγαλλίαση τοῦ Ὁσίου ἦταν πολὺ μεγάλη.

Ἡ φήμη τῆς θαυμαστὴς ἀσκητικῆς του ζωῆς ἔφθασε μέχρι τὶς πόλεις, καὶ πολλοὶ ἔτρεχαν νὰ τὸν βροῦν γιὰ νὰ ζητήσουν ἀπʼ αὐτὸν τὶς πνευματικές του ὁδηγίες.

Ὁ Ὅσιος Στυλιανός, παρὰ τὴν ἐρημικὴ ζωή του, ἔτρεφε στοργὴ καὶ συμπάθεια πρὸς τὰ παιδιά, ποὺ τόσο ἀγαποῦσε καὶ ὁ Κύριος. Ἄν, ἔλεγε, ἡ ταπεινοφροσύνη ἀποτελεῖ θεμέλιο τῶν ἀρετῶν, ἡ παιδικὴ ἡλικία ἀπὸ τὴ φύση της εἶναι περισσότερο ἐνάρετη, ἀπʼ ὅτι οἱ μεγαλύτεροι τῶν φιλοσόφων. Ὁ Θεὸς βραβεύοντας τὸ ἱερὸ αὐτὸ αἴσθημά του, προίκισε τὸν Ὅσιο μὲ τὸ χάρισμα νὰ θεραπεύει τὰ ἄρρωστα παιδιὰ καὶ νὰ καθίστα εὔτεκνους, ἄτεκνες γυναῖκες. Ὑπῆρχε πλῆθος ἀνθρώπων γύρω του ποὺ προσπάθησαν νὰ «ἐμπορευθοῦν» τὸ χάρισμά του, ἀλλὰ ἐκεῖνος ἀνρεῖτο κάθε ἀπόπειρα νὰ κερδίσει χρήματα, λέγοντας ἁπλὰ, πὼς εἶχε ἤδη πληρωθεῖ προκαταβολικὰ μὲ τὰ δῶρα τοῦ Ἁγίου Πνεύματος.

Πέθανε πλήρης ἡμερῶν ἀλλὰ καὶ ἀρετῶν. Δὲν τοῦ ἔλειπε ποτὲ τὸ χαμόγελο καί, ὅταν πέθανε, λέγεται πὼς τὸ πρόσωπό του ἔφερε ἀκόμα ἕνα ἀχνὸ χαμόγελο καθὼς τὸν ἔθαβαν. Ἕνας στοργικὸς καὶ ἀγαπημένος ἄνθρωπος τοῦ Θεοῦ, ὁ Στυλιανός, εἶναι φυσικά, ἰδιαίτερος προστάτης τῶν παιδιῶν.

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...