Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ellain οντως γουρικο παπι!! Κοιτα, οντως ειναι επεμβαση "απλη" και το μωρο μας θα ειναι 6 μηνων! Πιστευω μχουμε τα παντα με το μερος μας.

Ploegisi συμφωνω με τσιπουρα: φοβαμαι οτι εσυ θα παθεις στερητικο χωρις το μωρο. Οτι θα ειναι σε καλα χερια, αυτο ειναι σιγουρο. Δεν μπορουν οι παππουδες να ακολουθησουν Αθηνα για το διημερο?

Τσιπουρα, ο γελαστος μπεμπης της vasdeli ερχεται 27/12!!!

Φωτεινη δεν καταλαβα τι λαθος εκανες με τις φωτογραφιες. Επειδη εγραψες ελληνικα? Ε, και? Αφου εχουν επιλογη ελληνικων αρα θα το δεχτουν.

Κοριτσια με τις φουσκες τα εχω παιξει! Μου εμεινε η 5η και τελευταια! Οι προηγουμενες δεν γεμιζαν με τσισα διοτι γλιστρουσαν οταν η μικρη ηταν ξαπλωμενη. Την εχω ξεβρακωτη κρεμασμενη πανω μου, ωστε τα τσισα να πεσουν στην φουσκα. Την βλεπω την δουλεια, θα με χεσει. Γιατι δεν κατουραει εδω και 1,5 ωρα?? Αφου την ταισα στο ενδιαμεσο (ξεβρακωτη) και επι μια ωρα της ανοιγα βρυσες. Τωρα κοιμαται (θα με χεσει, σας το ειπα?)

tssssssssssssss...tssssssssssssss.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ellain μου ναι ολικη καναμε

Εγω δεν ανησυχησα για αυτο εκεινη τη στιγμη ηταν το μονο που δεν μου περασε απο το μυαλο .Ε δεν γινοταν να του ανοιξουν το στομαχακι με τοπικη ναρκωση γιατι οσο να ναι θα κουνιοταν ...και θα γινοταν το κοψιμο σαν καρδιογραφημα :D:D:D ενω τωρα ειναι μια καλλιτεχνια που τωρα πια αραχνοφαινεται πανω απο τον αφαλο μας ...ε θα βαλει και σκουλαρικη οταν μεγαλωσει και θα το κρυβει :tongue::tongue::tongue: {αμα θελει να της βγαπω τον αφαλο μαζι με το σκουλαρικη :tongue::tongue::tongue::tongue:

ξυπναει αμεσως και ειναι χαδιαρικα μετα και ναζιαρικα...με το που την φερανε μου ειπαν να της μιλησω και με το που της μιλησα ανοιξε το ενα της ματακι ψιλοχαμογελασε και μετα ανοιξε και τα δυο και μου λεει ο γιατρος να της μιλας τωρα εσυ ...εσενα θελει ν ακουσει τωρα κι ετσι εκανα :Dμου εσφιγγε και το χερι μου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ουφ τα καταφεραμε! Πηγα στην βιοϊατρικη, σημερα θα μου στειλουν την γενικη και αυριο την καλλιεργεια, οποτε ειμαστε σε αναμονη. Δεν με εχεσε :tongue: !!

Μαρακι μια χαρα σας βρισκω!!

ellain οταν ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε οτι οι θηλαζουσες μπορουν να παιρνουν και depon και panadol και ασπιρινη και salospir σε οποιαδηποτε μορφη (χαπι, αναβραζον δισκιο κλπ).

Σχετικα με τις καμπυλες, ΜΗΝ ψαχνετε να εισαστε στις ανωτερες! Εκει βρισκονται τα μωρα που γεννηθηκαν χοντρουλικα ή ψηλα πολυ. Πχ η δικια μου που γεννηθηκε 3 κιλα ηταν στην προτελευταια καμπυλη και ολα ηταν καλα, ακολουθουσε ομαλη καμπυλη. Μεχρι που η καμπυλη εγινε ευθεια και κατεβηκε στην πιο κατω. Αυτο δεν θελουμε, την πτωση σε κατω καμπυλη. Αλλιως, απο οπου ξεκινανε τα μωρα μας να σχηματιζουν μια ομορφη καμπυλη, ακομα και να ανεβαινουν, δεν υπαρχει προβλημα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain

Κοριτσια με τις φουσκες τα εχω παιξει! Μου εμεινε η 5η και τελευταια! Οι προηγουμενες δεν γεμιζαν με τσισα διοτι γλιστρουσαν οταν η μικρη ηταν ξαπλωμενη. Την εχω ξεβρακωτη κρεμασμενη πανω μου, ωστε τα τσισα να πεσουν στην φουσκα. Την βλεπω την δουλεια, θα με χεσει. Γιατι δεν κατουραει εδω και 1,5 ωρα?? Αφου την ταισα στο ενδιαμεσο (ξεβρακωτη) και επι μια ωρα της ανοιγα βρυσες. Τωρα κοιμαται (θα με χεσει, σας το ειπα?)

με έκανες και γέλασα πάρα πολύ!!!!!!

τελικά τα καταφέρατε μια χαρά μάνα και κόρη! ήμουν σίγουρη έχετε πολύ καλή συνεργασία οι 2 σας! :)

κορίτσια καλησπέρα τι μου κάνετε;

μου έχετε λείψει αλλά όταν δεν ασχολούμαι με το μωρό ασχολούμαι με τον μεγάλο ο οποίος έχει κρεμαστεί επάνω μου και έτσι δεν προλαβαίνω να μπω όσο συχνά θέλω. εντωμεταξύ αποφασίσαμε να τον στείλουμε και παιδικό από το γενάρη αφού εγω ξεκινάω τη δουλειά τον φεβρουάριο οπότε να έχουμε εγκλιματιστεί λίγο.

ευτυχώς πάντως με το μωρό είναι καλός και δεν τον πειράζει προς το παρόν τουλάχιστον.

ο μικρούλης από την άλλη ευτυχώς είναι πολύ ήσυχος εχτες το βράδυ κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε για να φάει στις 8 παρά. κοιμήθηκα όλο το βράδυ σερί αλλά και από την αρχή ξυπνουσε μια φορά μεσ τη νύχτα. και δεν έχουμε καθόλου κολοικούς αν και του δίνω ξένο γάλα.

κορίτσια εσείς που δίνετε και ξένο γάλα το δέχτηκαν τα μωράκια σας εύκολα γιατί εμένα μου κάνει λίγα νερά ή το γάλα δεν του αρέσει αν και έχουμε δοκιμάσει 2-3 ή το μπιμπερό; μόλις πιει 50 ml και τον σταματήσω για να ρευτεί μετά δεν το θέλει καθόλου ε δεν νομιζω να χορταίνει με 50 μόνο.

από κιλά πάντως είμαστε 5500 gr.

πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο τώρα που κοιμούνται και οι δύο.

σουπερ μαράκι! χαίρομαι που μαζευόμαστε παλι, μου είχατε λείψει!!!!

tssssssssssssss...tssssssssssssss.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

είσαι κι εσύ τρελοκομείο! χα χα χα

ξυπναει αμεσως και ειναι χαδιαρικα μετα και ναζιαρικα...με το που την φερανε μου ειπαν να της μιλησω και με το που της μιλησα ανοιξε το ενα της ματακι ψιλοχαμογελασε και μετα ανοιξε και τα δυο και μου λεει ο γιατρος να της μιλας τωρα εσυ ...εσενα θελει ν ακουσει τωρα κι ετσι εκανα :Dμου εσφιγγε και το χερι μου

θέλεις και να κλάψω μεσημεριάτικα;;;;; αχ αχ αχ

Διαφημίσεις

Tsipouraki δεν 8ελω κλαμματακια... σε παρακαλω,απλα θελω να δειξω πως αυτα μας καταλαβουν τι τους λεμε ...εμεις δεν τα καταλαβαινουμε χιχιχι μωρουδιστικα δεν εχουμε μαθει ακομα αυτα μεσα στην κοιλιτσα μας καλα μαθαινανε :D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, ολες καλα μου ακούγεστε

Εμεις προχθες πηγαμε παιδιατρο και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο, ευτυχως χωρίς παρενέργειες, κατα τα αλλα μας βρήκε πολυ αναπτυγμένες δηλ στις καμπύλες είμαστε στην 90η εκατοστιαία θέση και σε βάρος και σε υψος, αναλυτικά εχουμε πάρει σε δυο μήνες 2.5 κιλά και 9 πόντους όμως επειδη οταν ακουσε το εντερό της με τα ακουστικα μας είπε οτι γίνεται χαμός εκει μέσα μας είπε οτι πρεπει να τρώμε αυστηρα στο τριωρο γιατι οταν τρωμε οπως τρωγαμε δηλ καθε μιαμιση με δυο ώρες το εντερο δεν προλαβαίνει να ηρεμήσει καθόλου και γι αυτο μας κάνει τους εντονους κολικούς. Αντε τώρα κράτα τη φαγάνα μου να τρώει στο τρίωρο, θα πέσει πολύ γκρίνια.

Clelia μου καλα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις της μικρής, ευχομαι να μην είναι τίποτα. Σε παίδεψε πάντως πολύ μεχρι να μαζέψεις τα ούρα.

Ellain ωραια βλέπω εγκατασταθήκατε στο σπιτάκι μαζί με το τυχερο μαιμουδάκι σας. Μην αγχωνεσαι για την ολική ναρκωση ειδικα αν αποφασίσετε να κάνετε την επέμβαση σε ενα απο τα Παίδων η διαδικασία αυτη είναι ρουτίνα.

Πετρούλα σου ευχομαι να είσαι πάντα μια αξια νονά και να γίνεις και για τεταρτη φορα οπως το θέλεις.

Τσιπουρίτσα βλεπω ακόμα σε ταλαιπωρεί ο λαιμός, καραμελίτσες και ζεστά και θα περάσει.

Ploegisi νομίζω οτι θα σου στοιχίσει να είσαι τρεις μέρες μακρια απο το κοριτσάκι σου, αλλα εσύ ξέρεις καλύτερα. Καλή επιτυχία στην νεα σας προσπάθεια με τη δουλειά.

Φιλάκια πολλα σε όλα τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

αχ, καλά το περίμενα κοριτσάρες! με μπερδέψατε!

δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα για το τι θα κάνω, αυριο όμως θα πρέπει να το αποφασίσω για να κανονίσω και όλα τα υπόλοιπα!

βασδελάκι με το θηλασμό θα έχω το θήλαστρο. έτσι κι αλλιώς θηλάζω με πρόγραμμα, οπότε δε θα είναι δύσκολο να τραβάω τις ίδιες ώρες. κουμπαρούλα, η μικρή μου τρώει και δικό μου γάλα από μπουκάλι, άρα δεν πιστευω να έχουμε πρόβλημα μετά, εξάλλου της αρέσουν και τα δυοι γάλατα, ελπίζω να μην αλλάξουν όλα σε 20 περίπου γεύματα!

γιώτα μου θα δώ, πρώτη φορά θα είναι όπως και να χει... λες να μου στοιχίσει τόσο πολύ? ευχαριστούμε για τις ευχούλες!

κλέλια μου το λες να 'ρθουν οι παπούδες με το σκεπτικό να το 'χουν όλη μέρα και να πηγαίνω όποτε μπορώ ε? έχω τη δυνατότητα, τα πεθερικά μου έχουν τον κουνιάδο μου και οι δικοί μου την αδερφή της μαμάς μου, οπότε το μωρό θα είναι σε οικείο περιβάλλον, αλλά δε θέλω να την ταλαιπωρήσω επιπλέον με 5-6 ώρες ταξίδι. αν είναι έτσι, ας μείνω εδώ.

θα δω, αύριο

μαράκι μήπως να δοκιμάσεις να του δώσεις δικό σου γάλα με το μπιμπερό για να συνηθίσει τη θηλή του? λέω εγώ τώρα! καλό κουράγιο κάνεις κι εσύ με δυο παίδαρους! συμφωνώ να παέι παιδικό ο μεγάλος, πάντα τους κάνει καλό. έχω και κοντινά μου παραδείγματα που δεν τα έστελναν για τις αρρώστιες και να μην τα απομακρύνουν και ζηλέυουν τα μικρά κλπ, αλλά τελικά όταν πηγαν σχολείο όλα άλλαξαν προς το καλύτερο! εγώ είμαι τρομερά υπέρ!

καλά μαμουνάκι έγραψες! ήσουν παραστατικότατη! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κλέλια μου καλά αποτελέσματα με τηις εξετάσεις, και άν ποτέ χρειαστεί, έλα κι από δω τώρα που πήρες το κολάι!:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!! Θα έχετε νέα μου κάθε φορά που θα μου στέλνουν τις απαντήσεις από τις εξετάσεις... Το άλλο που σκέφτηκα και μου έκανε εντύπωση είναι πώς είναι δυνατόν η Ελισάβετ να έπαιρνε πολύ βάρος δλδ 260-440 γραμ/εβδομάδα και ξαφνικά αυτό σταμάτησε και έπεσε στα 70-90 γραμ/εβδομάδα... Να δούμε...

Ploegisi από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα οικονομικό κλπ και μπορούν να ακολουθήσουν οι παππούδες, τι το σκέφτεσαι?? Όλοι μαζί βουρ για Αθήνα!!

Γιώτα μια χαρά το κοριτσάκι σου!! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, μου ήρθε πρώτα οι γενική ούρων --> όλα οκ, έτσι φαίνονται δλδ. Περιμένω αύριο την καλλιέργεια αλλά δεν νομίζω να μου δείξει κάτι με λίγα πυοσφαίρια και σπάνιους μικροοργανισμούς που βρέθηκαν στην ούρων.

Α Φωτεινή, σχετικά με το μωρό της κουνιάδας σου, δεν μπορώ να γνωρίζω τον λόγο που το βάζει τόσο συχνά στο στήθος: μπορεί το μωρό να πεινάει, ή η μαμά του να θέλει να βάλει πιο πολύ βάρος το μωρό, ή να θέλει να εδραιώσει την γαλουχία ή το μωρό να είναι βασανιάρικο (όπως η Ελισάβετ) και 1002 λόγοι. (ένα-ένα τα θυμάμαι, από το να τα ξεχνάω παντελώς κάτι είναι και αυτό. Στην επιστροφή από την Βιοϊατρική, ενώ οδηγούσα θυμήθηκα ότι είχε ρωτήσει η ellain αν επιτρέπεται depon κλπ όταν θηλάζουμε)

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!

ειμαι βιαστικη γιατι εχω θεμα...

ισωσ μπορειτε να με βοηθησετε...

SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......γνωριζει καμια σασ πωσ φευγει η μουχλα???????????????????????????????????????απο υφασμα θελω!!!!

αφου γλιτωσα το 3πλο εγκεφαλικο χτεσ....ολο το σαλονι μου(μπεζ χρωμα.....(και να μην σχολιασω την τιμη του.......)ειναι μουχλιασμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προ φανωσ απορροφησε-τραβηξε την υγρασια του σπιτιου....τι να πω!!!και ειναι ο 4οσ χειμωνασ που μενουμε αλλα πρωτη φορα!!!!

αχ πειτε μου αν ξερετε κατι να παω τωρα σ.μ γιατι 10.30 ξυπναει το μωρο και θα θελει β@ζι.......

ευχαριστω!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

irinaki δεν εχω ιδεα...σοκ!!προσπαθησε με μια βουρτσα και λευκο ξυδι σε νερο...ετσι καθαριζω χειροποιητα χαλια...

ομως ψαξε την αιτια υγρασιας...τοχε παθει φιλη μου κτελικα ηταν απο το πατωμα, με το σεισμο το σπιτι ειχε υποστει ζημια...μετακομισανε περισυ..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα :)

Με εξαίρεση το σαλόνι της Ειρήνης μια χαρά είστε!!!

Κλέλια εύχομαι και η καλιέργεια να είναι σούπερ!

Γιώτα είστε μεγάλες πεπέλες!

Κουμπαρούλα μου εσύ θα δεις τι σε βολεύει περισσότερο!

Ειρήνη βγαίνουν τα υφάσματα; Αν βγαίνουν πλύνε τα ή στείλτα στο καθαριστήριο (ακόμα καλύτερα) κι άφησε να αεριστούν οι στόφες για να μην πάθεις μεγάλη ζημιά! Καλοριφέρ στο φουλ κι ανοιχτά παράθυρα!

τί σου λεω τώρα με μωρό παιδί... τέλος πάντων παρακάλα να γυρίσει σε βοριά....

αυτός ο νοτιάς μας ξέκανε!

Καλημέρα σας!

Έχουμε μια υπέροχη μέρα στο Αιγαίο!!!! Λιακάδα που πάει μαζί με την διάθεσή μου καθώς:

1) Έτοιμη η βαλίτσα του Ιασώ

2) Ταξιδάκι στην Αθήνα σήμερα στις 20.15 οικογενειακώς αυτή τη φορά!!!

3) Ραντεβού με τον μπέμπη και τον γιατρό την Παρασκευή το βράδυ στις 21.30!

Ε, τι! Θέλω κι άλλα;:tongue:

Κορίτσια σήμερα που ετοίμαζα την βαλίτσα του μαιευτηρίου είπα να βάλω και το θήλαστρο μέσα, μήπως και το χρειαστώ τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο που θα είμαι στην Αθήνα. Είπα να το δοκιμάσω αν δουλεύει καλά μετά από σχεδόν 5,5 χρόνια...Λοιπόν τρελλάθηκα όταν το στήθος άρχισε να βγάζει πύαρ!!!!!!:rolleyes: Δεν μου είχε ξανασυμβεί τόσο νωρίς! Η αλήθεια είναι ότι θυρυβήθηκα λίγο αρχικά αλλά μετά σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό από τον 7 περίπου μήνα!!!

Ειρήνη δεν έχω ιδέα για την μούχλα!

Καλύτερα να ρωτήσεις έναν ειδικό στα έπιπλα και τις ταπετσαρίες τους!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...