Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα μανουλες Οκτωβριου!!!!!!

Τι μου κανετε;;Καιρο πολυ εχω να περασω απο δω(ημουν και με μια αναρρωτικη σπιτι αλλα ολα καλα,πιο πολυ για ξεκουραση την πηρα)

Βλεπω οτι τα πατε καλα .Σημερα το βραδυ εχω και γω αυχενικη και φυσικα εχω και αγχος!!!!Αλλα ειπαμε ,η ομαδα του Οκτωβρη ειναι δυνατη!!!!

Καλη σας μερα!!!

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια καλημερα και καλη εβδομαδα(και τι εβδομαδα, γεματη αυχενικες!!)

clelia μου συλληπητηρια και απο μενα... Θεριζουν οι αρρωστιες στις πιο νεες ηλικιες δυστυχως, και σου λεει εχει ανεβει το προσδοκιμο ζωης γιατι εχουμε πια ποιοτητα...ναι καλα...

ploegisi μεσα Ιουλιου περιμενε με, για καφεδακι Αιγλη. Θα ερθω να σε παρω και φυγαμε!!!

Λοιπον εγω περασα ενα ΣΚ απιστευτο, δεν κοιμηθηκα σχεδον 2 βραδια απο τον πονοκεφαλο , μαλλον την αρπαξα καπου γιατι με ποναγε μονο η αριστερη μερια, σαν ψυξη. Σημερα ειμαι καλυτερα. Αυριο περιμενουμε να παμε στον γιατρο να δουμε το μωρακι, και ευχομαι σε ολες ολεςςςςςςς τις Οκτωβριανες μανουλες καλα αποτελεσματααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ploegisi μεσα Ιουλιου περιμενε με, για καφεδακι Αιγλη. Θα ερθω να σε παρω και φυγαμε!!!

τέλειααααααα!!! πολύ χάρηκα!!! από που θα μου 'ρθεις???

μακάρι να είμαι εδώ γιατί έχουμε και ένα γάμο στην πάρο κάπου εκεί και αν είμαι καλά λέω να πάμε... όπως έχω ήδη κλείσει για βαρκελώνη τέλη ιουνίου!!! είμαι τρελή???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!καλη μασ εβδομαδα και καλα αποτελεσματα να εχουμε ολεσ μασ απο τισ αυχενικεσ!!!

εμεισ αυριο κατεβαινουμε αθηνα.θα παω στο λαϊκο για την αιματολογικη αναλυση(δειχνει αν ειναι ικανοποιητικεσ οι ενεσσεισ ηπαρρινησ που βαζω..),μετα στον αιματολογο και μετα αυχενικη!!!!!ολα αυτα!!

ασ μην συζητησω για το αγχοσ που εχω απο τωρα και ασ μην συζητησω και για την μεγαλη μου στεναχωρια που θα αφησω για 1η φορα την αγγελικουλα μου!!:confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

despoinaki μπραβο βρε! ειδες που ολα θελουν τον καιρο τους? παει, τελειωσε το βασανο σου!!

ploegisi ειμαστε Κυπρο, δεν ξερουμε ακομα για επομενη μεταθεση, περιμενουμε απο μερα σε μερα. Ωστοσο εγω θα ερθω Ιουλιο να μεινω ως Οκτωβρη, που θα εχουμε και τα ευχαριστα καλως εχοντων των πραγματων. Οποτε και να φυγεις για διακοπες, θα σε πετυχω αργοτερα! (Εισαι μια χαρα, τρελη δεν εισαι, στο β τριμηνο λενε πως εχεις απιστευτη ενεργεια και θα περασεις σουπερ!!!)

irini αντε βρε, καλο κουραγιο, παρε μια ανασα και παρε σβαρνα τα ντοκτορια!! Οσο για το κοριτσακι σου, τι αγχωνεσαι ? Προφανως θα ειναι σε καλα χερια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ploegisi ειμαστε Κυπρο, δεν ξερουμε ακομα για επομενη μεταθεση, περιμενουμε απο μερα σε μερα. Ωστοσο εγω θα ερθω Ιουλιο να μεινω ως Οκτωβρη, που θα εχουμε και τα ευχαριστα καλως εχοντων των πραγματων. Οποτε και να φυγεις για διακοπες, θα σε πετυχω αργοτερα! (Εισαι μια χαρα, τρελη δεν εισαι, στο β τριμηνο λενε πως εχεις απιστευτη ενεργεια και θα περασεις σουπερ!!!)

βρε... για τώρα ξέρω ότι είσαι κύπρο... το παμε αυτό... :mrgreen::P:mrgreen::P νόμιζα ότι θα είσαι κάπου εδώ μετά, με μετάθεση ή κάτι τέτοιο... οκ, όπως και να χει θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά!!!

και όποια άλλη θέλει, εδώ είμαι!!! κερνάω καφέ και............................................................................................................................. ρεβανί!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα μανούλες Οκτωβρίου!!! Εντελώς καινούριο μέλος στο cafe! και απ'οτι βλέπω δεν είμαστε και λίγες!!!

Σήμερα μπήκα στην 9η εβδομάδα και ενώ ήμουν χαλαρή μέχρι σήμερα, έχω αρχίσει να αγχώνομαι (ναι, εγώ πάω ανάποδα!!!)..

- Παρ'ολο που έχω απίστευτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, γιατί τον είχα και σαν γυναικολόγο και πριν την εγκυμοσύνη...Εσείς πήρατε και δεύτερη γνώμη? Σκέφτομαι να πάω τις εξετάσεις μου και σε δεύτερο γιατρό να ρίξει μια ματιά, γιατί όλο και κάτι ανησυχητικό βγαίνει και μου το επισημαίνουν οι μικροβιολόγοι στο ιατρικό κέντρο ή στο ΙΚΑ, αλλά ο γιατρός μου δεν αγχώνεται...Πώς το κάνουν αυτό τώρα???

- Σταμάτησαν τα συμπτώματα απο την προηγούμενη εβδομάδα, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου, σταμάτησα να κουράζομαι, σταμάτησα να νυστάζω...Απο τώρα, είναι φυσιολογικό, ή θα μου έρθουν πάλι όλα μαζί αργότερα???

- Έχω πάρει 1,5 κιλό, και είναι όλο στην κοιλιά... Γίνεται? Φαίνομαι λες και είμαι 5 μηνών έγκυος, αλλά με πιο μαλακή κοιλιά...

- Πήρα χάπια flusenil για μήκυτες (μου τα είπε ο γιατρός μου) και κανεις απο τους γιατρούς του ΙΚΑ, δεν τα γράφει, γιατί δεν είναι για εγκύους..Πως ξέρω ότι δεν έκανα κάτι κακό στο εμβρυάκι??

Σήμερα είμαι όλο απορίες...

Καλησπέρα μανούλες Οκτωβρίου!!! Εντελώς καινούριο μέλος στο cafe! και απ'οτι βλέπω δεν είμαστε και λίγες!!!

Σήμερα μπήκα στην 9η εβδομάδα και ενώ ήμουν χαλαρή μέχρι σήμερα, έχω αρχίσει να αγχώνομαι (ναι, εγώ πάω ανάποδα!!!)..

- Παρ'ολο που έχω απίστευτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, γιατί τον είχα και σαν γυναικολόγο και πριν την εγκυμοσύνη...Εσείς πήρατε και δεύτερη γνώμη? Σκέφτομαι να πάω τις εξετάσεις μου και σε δεύτερο γιατρό να ρίξει μια ματιά, γιατί όλο και κάτι ανησυχητικό βγαίνει και μου το επισημαίνουν οι μικροβιολόγοι στο ιατρικό κέντρο ή στο ΙΚΑ, αλλά ο γιατρός μου δεν αγχώνεται...Πώς το κάνουν αυτό τώρα???

- Σταμάτησαν τα συμπτώματα απο την προηγούμενη εβδομάδα, σταμάτησε να πονάει το στήθος μου, σταμάτησα να κουράζομαι, σταμάτησα να νυστάζω...Απο τώρα, είναι φυσιολογικό, ή θα μου έρθουν πάλι όλα μαζί αργότερα???

- Έχω πάρει 1,5 κιλό, και είναι όλο στην κοιλιά... Γίνεται? Φαίνομαι λες και είμαι 5 μηνών έγκυος, αλλά με πιο μαλακή κοιλιά...

- Πήρα χάπια flusenil για μήκυτες (μου τα είπε ο γιατρός μου) και κανεις απο τους γιατρούς του ΙΚΑ, δεν τα γράφει, γιατί δεν είναι για εγκύους..Πως ξέρω ότι δεν έκανα κάτι κακό στο εμβρυάκι??

Σήμερα είμαι όλο απορίες...

καλησπέρα ΜΑΝΟΥ και καλωσόρισες στην παρέα του October Power!!! όλες εδώ μέσα θα είμαστε μαζί σου και θα σου δίνουμε θετική ενέργεια!!!

πρώτο σου μωράκι είναι υποθέτω και φυσιολογικό να αγχώνεσαι μετά από αυτά που λες... εγώ θα σου έλεγα να πας και σε κανέναν ακόμη γιατρό, στο κάτω κάτω δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, ίσα ίσα που μπορεί να σου φύγουν και τα άγχη σου ε???

τα συμπτώματα που ανέφερες έχουν σταματήσει και σε μένα εδώ και καμιά 10αριά μέρες... άρα μάλλον είναι φυσιολογικό. όσο για τα κιλάκια, η καθεμιά το δικό της ρεπερτόριο παίζει εδώ μεσα. εγώ έχασα 3 αλλά πηγαίνω σε διαιτολόγο γιατί είχα λίγα παραπάνω και είπα να προσέξω. πάντως μια φίλη που τώρα είναι στον 4ο, από τον 2ο φαινόταν σαν να ναι στον 5ο...

αυτό με τα χάπια καλά είναι να το δεις λίγο. δεν τα ξέρω, αλλά πάρε κανένα τηλ το γιατρό σου και πες του ότι δε σου τα γράφουν και ανέφερέ του τις ανησυχίες σου. στο κάτω κάτω με την υγεία του παιδιού σου έχει να κάνει. εγώ μόλις έμεινα έγγυος αλλά χωρίς να το ξέρω ακόμη είχα πάθει μια τενοντίτιδα περονιαίου και ο ορθοπαιδικός μου είχε δώσει όπως είναι φυσιολογικό, χάπια. όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω και τους 2 γιατρούς, γυναικολόγο και ορθοπαιδικό για τα συγκεκριμένα.

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Γειά σας γκαστρούλες!!

Δεν έχω πολλή διάθεση, σήμερα αποχαιρετήσαμε τον θείο μου, από το πρωί είμαι στην δουλειά (και είχαμε πάρα πολλή) και τώρα γύρισα σπίτι μου. Έχω έναν πονοκέφαλο από το μεσημέρι.....

Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλες που μας συλληπηθήκατε... Να είσαστε πάντα καλά, και οι οικογένειές σας το ίδιο.

Δέσποινα χάρηκα που τέρμα οι ναυτίες. Άντε τώρα να τρως, να τρως, να τρως... Επίσης μου χρωστάς βιντεάκι από την αυχενική, πού είναι? Σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω... Πες βρε λεπτομέρειες από την αυχενική, ακόμα να γυρίσεις?? Αυτό ισχύει και για σένα Renah!! Περιμένουμε!!

Ειρήνη καλά αποτελέσματα αύριο στην αυχενική σου (και εγώ έχω αυχενική αύριο στις 9.15 το πρωί, θα σας γράψω όμως κατά το μεσημέρι). Οι άλλες αιματολογικές μια χαρά θα βγουν, νομίζω έκανες και παλαιότερα ηπαρίνες, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι...

ΜΑΝΟΥ καλώς ήρθες και καλη λευτεριά!! Βρε αγάπη, αφού εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, γιατί θες 2η γνώμη? Γιατί δεν τον ρωτάς αν σε κάποια εξέταση σου φαίνονται περίεργα τα αποτελέσματα?? Όπως και για τα χάπια... Κακό δεν θα κάνεις να πας σε 2ο γιατρό, απλά για να μην ταλαιπωρείσαι το λέω... Τους γιατρούς μας τους πρήζουμε, αγχωνόμαστε και τους ρωτάμε ακόμα και γελοία πράγματα, έχουν συνηθίσει δεν τους κακοφαίνεται...

Όσο για τις υπόλοιπες απορίες σου, δεν είναι τόσο περίεργο να έχεις πάρει 1-2 κιλάκια και να έχουν μαζευτεί στην κοιλιά σου. Αναλόγως τον σωματότυπο, κάνουν κάτι κουλά... Μην αγχώνεσαι... Επίσης τα συμπτώματα έρχονται, φεύγουν, κάνουν ό,τι γουστάρουν. Δεν γνωρίζω αν εργάζεσαι ώστε να κουράζεσαι, πόσες ώρες κοιμάσαι κλπ.

Κατ' αρχήν καρδούλα έχετε ακούσει, έτσι δεν είναι?? Ε, τότε τι αγχώνεσαι?? Να μην αγχώνεσαι!! Έχουμε τόση θετική ενέργεια που φτάνει ακόμα και για τις μανούλες του 2011...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σας γκαστρούλες!!

Δέσποινα χάρηκα που τέρμα οι ναυτίες. Άντε τώρα να τρως, να τρως, να τρως... Επίσης μου χρωστάς βιντεάκι από την αυχενική, πού είναι? Σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω... Πες βρε λεπτομέρειες από την αυχενική, ακόμα να γυρίσεις??

Kλελια μου δυστυχως δεν θα βαλω το βιντεακι...γυρισαμε πριν καμια ωρα και ειμαι χαλια..τα αποτελεσματα της αυχενικης ειναι πολυ ασχημα και αυριο παω για ληψη τροφοβλαστη..η αυχενικη βγηκε 3,1 και το ποσοστο για συνδρομο down 1:30...δεν εκανα καν εξετασεις αιματος γιατι μονο ο υπερηχος με στελνει κατευθειαν για τροφοβλαστη...το ηξερα ρε γαμωτο..το ενοιωθα ολη την εβδομαδα... ο γιατρος ηταν καθυσηχαστικός γιατι και το ρινικο φαινεται αλλα και εκανε εξονυχιστικο ελεγχο στα παντα και ολα ειναι τελεια, και οι δεικτες (το doppler του φλεβωδη πορου, η γωνια προσωπου και πολλα πολλα αλλα που μετρησε για μια ωρα που με ειχε μεσα) βγηκαν πολυ καλα.. αλλα το παχος της αυχενικης παρα πολυ μεγαλο..επαθα σοκ...εκλαιγα 1 ωρα στο ιατρειο...τωρα εχω ηρεμησει και λεω οτι ειναι να γινει θα γινει..μεθαυριο θα βγουν το 99% των αποτελεσματων και θα ξερουμε..

και ειναι αγορακι...και εχω τυψεις οτι το γρουσουζεψα τοσο καιρο που λεω οτι δεν θελω αγορι...το θελω απιστευτα πολυ...ειναι αγορακι φανηκε ξεκαθαρα...και εγω η αχαριστη αντι να παρακαλαω να ειναι καλα παρακαλουσα να ειναι κοριτσι...νοιωθω τελειως ηλιθια..

Διαφημίσεις

Ααααααχ, τελικά επιβεβαιώνονται οι συνεχείς επισημάνσεις των εδώ μελών "ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ POWER!".. Κορίτσια, (απο)λαμβάνω την ενέργειά σας, και σας υπόσχομαι, ότι μόλις εγκλιματιστώ..θα ανταποδώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Clelia, τα συλληπητήρια και απο μένα, ελπίζω ο υπνάκος να σου πάρει λίγο τον πόνο μακρυά...

Kλελια μου δυστυχως δεν θα βαλω το βιντεακι...γυρισαμε πριν καμια ωρα και ειμαι χαλια..τα αποτελεσματα της αυχενικης ειναι πολυ ασχημα και αυριο παω για ληψη τροφοβλαστη..η αυχενικη βγηκε 3,1 και το ποσοστο για συνδρομο down 1:30...δεν εκανα καν εξετασεις αιματος γιατι μονο ο υπερηχος με στελνει κατευθειαν για τροφοβλαστη...το ηξερα ρε γαμωτο..το ενοιωθα ολη την εβδομαδα... ο γιατρος ηταν καθυσηχαστικός γιατι και το ρινικο φαινεται αλλα και εκανε εξονυχιστικο ελεγχο στα παντα και ολα ειναι τελεια, και οι δεικτες (το doppler του φλεβωδη πορου, η γωνια προσωπου και πολλα πολλα αλλα που μετρησε για μια ωρα που με ειχε μεσα) βγηκαν πολυ καλα.. αλλα το παχος της αυχενικης παρα πολυ μεγαλο..επαθα σοκ...εκλαιγα 1 ωρα στο ιατρειο...τωρα εχω ηρεμησει και λεω οτι ειναι να γινει θα γινει..μεθαυριο θα βγουν το 99% των αποτελεσματων και θα ξερουμε..

και ειναι αγορακι...και εχω τυψεις οτι το γρουσουζεψα τοσο καιρο που λεω οτι δεν θελω αγορι...το θελω απιστευτα πολυ...ειναι αγορακι φανηκε ξεκαθαρα...και εγω η αχαριστη αντι να παρακαλαω να ειναι καλα παρακαλουσα να ειναι κοριτσι...νοιωθω τελειως ηλιθια..

despinaki μου γλυκο θελω να σε παρακαλεσω να εισαι οσο πιο ψυχραιμη γινεται κατω απο αυτες τις συνθηκες.Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι πραγματικα διαβαζοντας την ιστορια σου ηταν σαν ακουγα την φιλη να μου διηγειτε ξανα τα δικα της!!!Η φιλη μου στη δουλεια που προσφατα γεννησε το τριτο παιδακι της στα τελευταια δυο τραβηξε ολα τα παραπανω που διηγηθηκες!!!!ολα πηγαν ομως τελεια και γεννησε 2 υγιεστατα αγορακια(το πρωτο κοριτσι).Θυμαμαι που την δευτερη φορα που ητανε πιο ψυχραιμη συζητησε με τον γιατρο και ο ιδιος παραδεχθηκε οτι οταν ολες οι αλλες ενδειξεις που εχουμε ειναι καλες ειναι πολυ σπανιο να μην ειναι καλα το μωρο αλλα δεν γινεται να μην το επιβεβαιωσουν!!!!!!!Πραγματικα πιστευω οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα!!!!!!!!!Ξερω πως οποιαδηποτε να ηταν στη θεση σου τα ιδια θα σκεφτοτανε αλλα δυστυχως πρεπει να κανεις λιγη υπομονη να βγουν τα αποτελεσματα και να ηρεμησεις γιατι πραγματικα πιστευω οτι θα ηρεμησεις με τα αποτελεσματα!!!Καλη επιτυχια κοριτσι μου και εχε πιστη οτι ολα θα πανε καλα!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα!!!

Δεσποινάκι ηρεμησε κοριτσακι μου σε παρακαλώ..Αφου ολα τα υπόλοιπα ειναι καλά θα ειναι και αυτο , μην ανησυχεις..

Μην κανεις αρνητικες σκεψεις και κυριως μη το βλέπεις σαν τιμωρία..

Ολες θελουμε υγιη παιδακια αλλά ποια απο εμας δεν εκανε και ονειρα ή δεν εξεφρασε επιθυμια για το φυλο;;

Ηρεμησε και ολα θα ειναι οκ!

Εγω δεν εχω εμπειρια αλλα διαβαζοντας την chris καταλαβα οτι περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι καλά τα νεα παρα το αντιθετο.

Ελπίζω ολες να ειστε καλά, σας φιλώ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα!

δεσποινάκι θα σου πω ότι σου είπαν και τα άλλα κορίτσια προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και όλα θα πάνε καλά πάντως αφού όλες οι μετρήσεις βγήκαν καλές αυτό είναι καλό σημάδι.

και εγώ έχω φίλη που το ποσοστό της αυχενικής δεν της είχε βγει καλό παρόλα αυτά γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. καλά αποτελέσματα αύριο

μανού καλωσήρθες στην παρέα μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...