Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγόρασα ουροσυλλέκτες για μωρά, αύριο θα πάρω δείγμα και θα πάω στην Βιοΐατρική, να δούμε τι θα μου πουν από την καλλιέργεια και μετά θα πάρω στις συμβούλους θηλασμού. Να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα.

Πήγα και σε εργατολόγο το απόγευμα, θα κάνει την αίτηση και λογικά όλα θα πάνε καλά. Στείλτε μου OP (=October Power)

Clelia, εύχομαι να μην είναι τίποτα τελικά! Καλά αποτελέσματα και για τα της δουλειάς σου!

κοριτσια σας ευχαριστω για συμβουλες...κ γω δεν την πηρα στα σοβαρα την παιδιατρο..ακολουθω το ενστικτο μου στο θηλασμο κ δεν ακουω κανεναν...αλλωστε απο τις καμπυλες που παραθεσατε ειδα οτι το παιδι ειναι συμμετρικο. υψος στο 75%κ βαρος στο 75%.

συμφωνα με την καμπυλη του ΠΟΥ ειναι μεταξυ καμπυλης πρασινης κ πορτοκαλι δηλ λιγο πανω απο το μεσο ορο.

το κακο ειναι οτι μου σπανε τα νευρα οι γυρω μου..ακουσα "μα τι του εκανες του παιδιου?"

"μηπως να μη του δινεις τοσο γαλα?"..."εσυ κ οταν εχει λοξυγκα γαλα του δινεις" γκρρρρρ.....

το μονο θετικο ειναι οτι καταφερα με την πιπιλα να της μεγαλωσω λιγο τα διαστηματα που τρωει..αντι για 3ωρα τα καναμε 4ωρα...2 μερες τωρα παει καλα. με το εμβολιο καμια αντιδραση δεν ειχε, μονο λιγο υπνηλια. σε 1 μηνα παλι θα ξανακανουμε.

παω παλι για νανι.φιλακια.

Ρε κορίτσια, μην αγχώνεστε τόσο με τις καμπύλες ανάπτυξης... Εντάξει, το καταλαβαίνω..λογικό είναι να θες να είναι όλα τέλεια αλλά έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά μας γεμίζουν με περισσό άγχος....

Μέχρι να γεννηθούν μας πρήζουν οι γιατροί να είναι μινιόν τα μωρά και αφού γεννηθούν να τα μπουκώνουμε για να πάρουν άμεσα βάρος...Τώρα, όσο για την περίπτωσή σου Δήμητρα, τι να πω....βρε πουλάκι μου, μην ανησυχείς...μια χαρά είναι το μωράκι σου...άστο να φάει όσο θέλει!!! ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Μην ακούς κανέναν από τους τριγύρω...Δώσε στο παιδάκι μεμέ!!!:mrgreen:

Είναι στο παιδί! Όταν θήλαζα την κόρη μου αποκλειστικά ήταν πάντα στο 95% του βάρους, μην σου πω ότι το ξεπερνούσε κιόλας....Αντίθετα στον γιο μου είχαμε στασιμότητα βάρους για 3 μήνες!!! Τώρα που μεγαλώσανε βλέπω διαφορά στον μεταβολισμό τους. Η κόρη μου παίρνει πολύ πιο εύκολα βάρος, ο γιος εκεί....τσιλιβίθρας!!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημέρα από εμένα!

Κλέλια έχεις ολη τη καλή ενέργεια του

OCTOBER POWER!!!!!!!!!

Μια χαρά ακούγονται τα μωράκια σας! φτου φτου!

Vasdelaki πως πάει ο μπεμπίνος; Ερχεσαι αύριο;

Εμενα ο λαιμός είναι χάλια .... ακόμα! Να δω πότε θα μου περάσει!

Σας φιλώ, επιστροφή στο καθήκον!

<3

Καλημερα κι απο μενα! Ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για το καλωσορισμα και υποσχομαι να ειμαι πλεον πιστη στο ραντεβου μας :)

Ρε κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω για τον θηλασμο, βλεπω οτι τα ταιζετε καθε 3-4 ωρες. Η παιδιατρος μου ειπε να του δινω οποτε βλεπω οτι θελει (βαζει τα δαχτυλακια στο στομα ή γκρινιαζει ή κλαιει), που σημαινει ισως και καθε 2-2,5 ωρες. Τελικα ειναι θεμα παιδιου, παιδιατρου ή αποφασιζουμε μονες μας? Υπαρχει καποιος κανονας?

Τσιπ περαστικουλια, ο βηχας καλα κρατει βλεπω!

Φωτεινη ελπιζω τωρα να ειναι ολα καλα με το κοριτσακι σου, να ειναι παντα γερο και δυνατο. Κι εμεις θα χρειαστει να κανουμε επεμβασουλα αργοτερα και θα χρειαστω τις συμβουλες σε σχεση με την αναισθησια γιατι ειναι αυτο που φοβαμαι περισσοτερο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα!!

Ευχαριστω για την θετινη ενεργεια, θα εχετε νεα μου. Πρωτα βεβαια θα μου εγκρινουν το 9μηνο και μετα θα κανω αιτηση για αλλαγη θεσης.

Και εκει που ειχαμε βαλει μια χαρα την φουσκα, χεστηκαμε πατοκορφα και τα τσισακια στον συλλεκτη λερωθηκαν. 2η φουσκα τωρα, θα την ελεγξω μολις ξεκολλησει απο το βυζι (Ηλιανναααααα!! Θηλαζω με το αριστερο και γραφω με το δεξιιιι :tongue::tongue:). Απο το Σαββατο δεν χρησιμοποιω θηλες σιλικονης και ειμαι οκ, οπως το ειπε η Stone, στους 2 μηνες μπορεσα χωρις ψευτοθηλες.

Μαμουνακι μου εχω γραψει στην ενοτητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ σχετικα με το βαρος, χρησιμοποιησα το ερωτηματολογιο που βρηκες, αλλα μου λενε ολα καλα, συμφωνα με τα κακακια, τσισακια κλπ ολα δειχνουν οτι το παιδι χορταινει. Τωρα το γιατι δεν βαζει βαρος, να μην ανησυχω. Γεννησα ενα προωρακι 3κιλο και μετα απο 2 μηνες ειναι 4 κιλα, να μην ανησυχω?

Μαμουνα, επιμενω να μην αγχωνεσαι για το "χοντρο" :tongue: μωρο σου. Με το σκεπτικο της παιδιατρου σου, τα μωρα της Δεσποινας και της Stone θα επρεπε να κανουν διαιτα με το που γεννηθηκαν :D. Βρε θηλαζε την ανα 3ωρο, και στους τριτους να λες οτι της δινεις σοκολατες, ετσι για φρικαρουν :tongue::D !!

ΥΓ. Τι ωραια, κοιμηθηκε στο βυζι... Πώς ελεγχουμε την φουσκα χωρις να ξυπνησει, οεο?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain ταιζουμε το μωρο οταν το ζητησει , ακομα και καθε ωρα μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος. Οταν γινει αυτο, περιπου στις 40 ημερες, τοτε μονο του το μωρο ζηταει γαλα καθε 2,5-3 ωρες. Αλλα και παλι αν στο ξεκουδουνο πεινασει, εννοειται οτι το κρεμαμε στο βυζι (σα σκουλαρικι ενα πραγμα). Ο παιδιατρος μπορει να σου πει ο,τι του κατεβει, ο κανονας ομως αυτος ειναι.

Τι επεμβαση στο παπακι :( ?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

χαχα κλελια οταν μας βαλανε κι εμας φουσκα της ειχα βαλει κρεμα και ολο της γλυστραγε μεχρι που την πηραν την μικρη μεσα στο γραφειο και της κραταγανε την φουσκιτσα οι νοσοκομες με βαρδιες μεχρι που τις εχ.... χαχαχα

Γιατι η κουνιαδα μου το εχει μονιμα κρεμασμενο επανω της....???

Καθε 30 με 45 λεπτα κλαιει για γαλα...αυτο μου φαινεται περιεργο....:/

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα κι απο μενα! Ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για το καλωσορισμα και υποσχομαι να ειμαι πλεον πιστη στο ραντεβου μας :)

Ρε κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω για τον θηλασμο, βλεπω οτι τα ταιζετε καθε 3-4 ωρες. Η παιδιατρος μου ειπε να του δινω οποτε βλεπω οτι θελει (βαζει τα δαχτυλακια στο στομα ή γκρινιαζει ή κλαιει), που σημαινει ισως και καθε 2-2,5 ωρες. Τελικα ειναι θεμα παιδιου, παιδιατρου ή αποφασιζουμε μονες μας? Υπαρχει καποιος κανονας?

Τσιπ περαστικουλια, ο βηχας καλα κρατει βλεπω!

Φωτεινη ελπιζω τωρα να ειναι ολα καλα με το κοριτσακι σου, να ειναι παντα γερο και δυνατο. Κι εμεις θα χρειαστει να κανουμε επεμβασουλα αργοτερα και θα χρειαστω τις συμβουλες σε σχεση με την αναισθησια γιατι ειναι αυτο που φοβαμαι περισσοτερο.

Τι επεμβασουλα θα κανετε εσεις???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρες καλημέρες! τι καλημέρες, μεσημέριασε...

ελενάκι καλως επανήλθες κοριτσάρα! με το παπάκι που έγινε μαϊμουδάκι! :lol::lol::lol: καλορίζικο το σπιτάκι σας και μη σιγιέσαι, όλα θα γίνουν! από δουλειές στο σπιτι άλλο τίποτα! εγώ κοντεύω 6μηνο που μετακόμισα και ακόμη έχει πράγματα σε κούτες! ακούς κουμπαρα? που θες και κουκλόσπιτο ακόμη δεν μπηκες! καλέ? τι επέμβαση θα κάνετε? ελπίζω όχι κάτι σοβαρό...

κλελια δε σου είπα... ξέρεις πότε πέταξα τις θηλές σιλικόνης? όταν ξεκίνησα και δεν πλενόμουν κάθε φορά πριν το θηλασμό, πέταξα τα επιθέματα και όλη μέρα αλλά και το βράδυ αφήνω το γαλατάκι που τρέχει να γίνεται κρεμούλα για το στήθος! έχω βάλει ένα υπόστρωμα στο κρεβάτι και ας πάει να λερώνεται! έτσι δεν πονάω καθόλου και δε χρησιμοποιώ πλέον ούτε πουρελάν! είδες πόσο πιο ελεύθερα τώρα θηλάζει το μωρό?

κουμπαρουλα μου καλημέρα σου! σκόρδα σκόρδα! αλλά πάρε και καμιά βιταμίνη καλού κακού!!!

πετρούλα μου το μωρό όταν είμαι στο γραφείο έρχεται μαζί μου! αν βολεύει και έρθει καμιά γιαγιά να το κρατήσει, καλως, διαφορετικά εδώ μαζί μου! φροντίζω να το θηλάσω πριν έρθω και μετά που θα φύγω και στο ενδιάμεσο τρώει μόνο μπουκάλι (εκτός κι αν κοντευω να σκάσω :wink:). είναι πολύ συνεργάσιμη η μικρούλα μου και δε μου δημιουργεί προβλήματα! αυτά όμως συζητούσα και με τη μαμά μου, τι θα γίνει σε λίγους μήνες που θα θέλει το χώρο της για να παίξει και τα παιχνίδια της... θα δούμε!

βασδελάκι έχεις δίκιο για τις καμπύλες ότι μας γεμίζουν άγχος! αυτές που κατέβασα που μου είπε η κλέλια, είμαστε στη δέυτερη και αν... στο βιβλιάριο του μωρού είμαστε ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη... τι να πω... ο γιατρός πάντως λέει ότι αφού τρώει, δεν έχουμε πρόβλημα, θα αναθαρρέψει στην ώρα της!

ειρήνη, μαμουνάκι, φωτεινή καλή σας μέρα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

επίσης κορίτσια έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω τι να κάνω... όπως ξέρετε έχουμε σεμινάριο το σκ... και λέω να είμαι κι εγώ εκεί... το θέμα είναι αν θα αντέξω 3 μέρες μεκριά από το γκουγκουφκάκι μου... όσες φορές χρειάστηκε να την αφήσω στις γιαγιάδες για κάποιες ώρες, δεν ένιωσα την έλειψη (η απαθής μανα...) αλλά βράδυ δεν την αποχωρήστηκα ποτε...

νομίζω ότι θα είμαι οκ. να σας πω και κάτι? πριν απο 3 βδομάδες έλειψε το αμόρε για τρεις μέρες και ήμουν μόνη τα βράδια και ήταν δύσκολα. επίσης μια βδομάδα πριν γεννήσω έμεινα μόνη και πάλι ήταν δύσκολα... και λέω... τι είναι πιο δύσκολο? εγώ μόνη με το μωρό ή το μωρό σε ασφαλή χέρια και εγώ στη δουλειά μου?

δεν τη φοβάμαι τη μικρή, είναι πολύ καλή όλη μέρα και όλη νύχτα! την έλλειψη φοβάμαι, και θα μαι μακρια...

για πείτε καμια γνώμη... αν και ξέρω τι να περιμένω από εσάς!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ισουλα ευχαριστω για το καλωσορισμα! Οσο για τον αποχωρισμο, εγω προτεινω να πας, να πας και να προωθησεις την δουλεια σου. Οπως ειπες το παιδι θα ειναι σε ασφαλη και εμπιστα χερια κι εσυ θα φροντισεις για το μελλον της. Ασε που επιμενω πως καλο ειναι να μενει και το ζευγαρι λιγο μονο του να παιρνει μια ανασα, να μην "χαθει" μεταξυ δουλειας, μωρου και υποχρεσεων. Ολα καλα θα πανε, θα δεις.

Κλελια μου, κι εγω ετσι νομιζω, οποτε θελει το βαζω. Αφου τρωει τα δαχτυλα του και μασαει την πιπιλα με λυσσα, τι να κανω? Να τον αφηνω να παιδευεται? Αλλωστε το γαλατακι της μαμας ειναι ευπεπτο και προφανως δεν του δημιουργει προβληματα, σωστα? Θα επιβεβαιωσω με την παιδιατρο την Παρασκευη που θα ερθει.

Οσο για την επεμβαση που θα χρειαστει να κανουμε, εχει να κανει με το δαχτυλάκι του. Γεννηθηκε με σχεδον ενα επιπλεον δαχτυλακι(λετε να ειναι ο γιος μου ο νεος ηγετης που θα παρει πισω την Πολη??χιχιχι), ειναι ενα εξογκωμα στον αριστερο αντιχειρα το οποιο θα αφαιρεθει με επεμβαση γυρω στους 6 μηνες. Αλλα αυτο που με ανησυχει πολυ ειναι η αναισθησια, ειναι μικρουλι μωρε.... Αλλα θα αφεθουμε στην επιστημη... Εσεις Φωτεινη την επεμβαση αυτη την κανατε με ολικη αναισθησια ετσι?

υ.γ. κανει να παιρνουμε depon ή panadol οταν θηλαζουμε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ισουλα ευχαριστω για το καλωσορισμα! Οσο για τον αποχωρισμο, εγω προτεινω να πας, να πας και να προωθησεις την δουλεια σου. Οπως ειπες το παιδι θα ειναι σε ασφαλη και εμπιστα χερια κι εσυ θα φροντισεις για το μελλον της. Ασε που επιμενω πως καλο ειναι να μενει και το ζευγαρι λιγο μονο του να παιρνει μια ανασα, να μην "χαθει" μεταξυ δουλειας, μωρου και υποχρεσεων. Ολα καλα θα πανε, θα δεις.

συμφωνώ! και ένας επιπλέον λόγος που θέλω να πάω είναι και αυτός! παρόλο που θά χουμε δουλειά, θα υπάρξει και χρόνος για τους δυο μας!

Κλελια μου, κι εγω ετσι νομιζω, οποτε θελει το βαζω. Αφου τρωει τα δαχτυλα του και μασαει την πιπιλα με λυσσα, τι να κανω? Να τον αφηνω να παιδευεται? Αλλωστε το γαλατακι της μαμας ειναι ευπεπτο και προφανως δεν του δημιουργει προβληματα, σωστα? Θα επιβεβαιωσω με την παιδιατρο την Παρασκευη που θα ερθει.

Οσο για την επεμβαση που θα χρειαστει να κανουμε, εχει να κανει με το δαχτυλάκι του. Γεννηθηκε με σχεδον ενα επιπλεον δαχτυλακι(λετε να ειναι ο γιος μου ο νεος ηγετης που θα παρει πισω την Πολη??χιχιχι), ειναι ενα εξογκωμα στον αριστερο αντιχειρα το οποιο θα αφαιρεθει με επεμβαση γυρω στους 6 μηνες. Αλλα αυτο που με ανησυχει πολυ ειναι η αναισθησια, ειναι μικρουλι μωρε.... Αλλα θα αφεθουμε στην επιστημη... Εσεις Φωτεινη την επεμβαση αυτη την κανατε με ολικη αναισθησια ετσι?

χαχαχ! σόρι που γελάω, αλλά η μανούλα μου γεννήθηκε με δαχτυλάκι επιπλέον και στα δυο της χέρια και με σιγουριά σουλέω, δεν πήρε πίσω την πόλη! ούτε και έσωσε τον κόσμο! αλλά είναι η πιο γλυκιά και γουρλού μανούλα του κόσμου! έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας! όπου πατάει κάνει ποδαρικό!

και μη σε αγχώνει, πριν από 54 χρόνια και δεν έπαθε τίποτα, τώρα με τα μέσα που υπάρχουν, όλα καλά θα πάνε!

..........

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Vasdelaki πως πάει ο μπεμπίνος; Ερχεσαι αύριο;

<3

Ναι, ναι!:P

βασδελάκι έχεις δίκιο για τις καμπύλες ότι μας γεμίζουν άγχος! αυτές που κατέβασα που μου είπε η κλέλια, είμαστε στη δέυτερη και αν... στο βιβλιάριο του μωρού είμαστε ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη... τι να πω... ο γιατρός πάντως λέει ότι αφού τρώει, δεν έχουμε πρόβλημα, θα αναθαρρέψει στην ώρα της!

Ε, μα...Να κι ένας λογικός παιδίατρος....

Δεν ξέρω, μεγάλη κουβέντα να μην πω αλλά αυτές οι καμπύλες ανάπτυξης ....εδώ μου κάθονται! Όλο άγχος στις θηλάζουζες προσφέρουν και τίποτα αλλο...Όσο το παιδί θηλάζει μην ανησυχείτε για τίποτα...:-D

επίσης κορίτσια έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω τι να κάνω... όπως ξέρετε έχουμε σεμινάριο το σκ... και λέω να είμαι κι εγώ εκεί... το θέμα είναι αν θα αντέξω 3 μέρες μεκριά από το γκουγκουφκάκι μου... όσες φορές χρειάστηκε να την αφήσω στις γιαγιάδες για κάποιες ώρες, δεν ένιωσα την έλειψη (η απαθής μανα...) αλλά βράδυ δεν την αποχωρήστηκα ποτε...

νομίζω ότι θα είμαι οκ. να σας πω και κάτι? πριν απο 3 βδομάδες έλειψε το αμόρε για τρεις μέρες και ήμουν μόνη τα βράδια και ήταν δύσκολα. επίσης μια βδομάδα πριν γεννήσω έμεινα μόνη και πάλι ήταν δύσκολα... και λέω... τι είναι πιο δύσκολο? εγώ μόνη με το μωρό ή το μωρό σε ασφαλή χέρια και εγώ στη δουλειά μου?

δεν τη φοβάμαι τη μικρή, είναι πολύ καλή όλη μέρα και όλη νύχτα! την έλλειψη φοβάμαι, και θα μαι μακρια...

για πείτε καμια γνώμη... αν και ξέρω τι να περιμένω από εσάς!

Με τον θηλασμό τι θα κάνεις; Εγώ, προσωπικά, δεν θα άφηνα μικρό νινάκι για 3 μέρες...και πάλι προσωπική μου άποψη...Κάθε άλλη σεβαστη.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κουμπαρούλα μου κι εγώ θα σου έλεγα να πας αλλά επειδή δεν είμαι μανούλα .. ακόμα ... δεν μπορώ να ξέρω για το μωρό. Δεν εννοώ αν θα είναι καλά κλπ αλλά για το πως θα νοιώσεις εσύ σε σχέση με το μωρό.

Νομίζω ότι καλό θα σου /σας κάνει ένα διημεράκι εργασιακό και γκομενικό ;) έτσι μια μικρή ανάπαλα απο το μωρουδιακό πρόγραμμα και μετά προς τη δοξα τραβά!

Το μωρό θα ειναι σε σίγουρα χέρια κλπ κλπ άρα ολα ΟΚ.

Αλλά με το γάλα τί γίνεται οεο; Μήπως θα έχεις πρόβλημα εσύ; το στήθος σου; Μετά θα το θέλει η μικρή η μήπως όχι; Συγγώμη αν σε προβληματίζω αλλά αφού το σκέφτηκα είπα να το θέσω, το πιθανότερο είναι η λύση να είναι απλή (θήλαστρο π.χ.) και το εύχομαι :)

Ελενα έχεις γουρόπαπο!!!!! φτου φτου!!!!!!

Να μου τον φέρεις για ποδαρικό καλέ!!!!!

Θέλουμε όταν μπορεις να μας πεις την εμπειρία της γέννας! Επίσης θέλουμε φωτογραφίες!!!! Σε ποιον μοιάζει το παπί;

Πως είναι το σπιτάκι, ο Βόλος;

Για το σπιτάκι που λέτε όλα θα τακτοποιηθούν με ηρεμία! Αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου! Εμεις εχουμε τακτοποιηθεί μια χαρά αλλά έχουν μείνει λίγα ακόμα που μέχρι τις γιορτές θα τα έχουμε ξεπετάξει! (ελπίζω)

vasdelaki μαζί γράφαμε! :) με το καλό να μας έρθεις και να δεις το μπεμπίνι! πότε γεννάς καλέ;;;;;;

ellain οντως γουρικο παπι!! Κοιτα, οντως ειναι επεμβαση "απλη" και το μωρο μας θα ειναι 6 μηνων! Πιστευω μχουμε τα παντα με το μερος μας.

Ploegisi συμφωνω με τσιπουρα: φοβαμαι οτι εσυ θα παθεις στερητικο χωρις το μωρο. Οτι θα ειναι σε καλα χερια, αυτο ειναι σιγουρο. Δεν μπορουν οι παππουδες να ακολουθησουν Αθηνα για το διημερο?

Τσιπουρα, ο γελαστος μπεμπης της vasdeli ερχεται 27/12!!!

Φωτεινη δεν καταλαβα τι λαθος εκανες με τις φωτογραφιες. Επειδη εγραψες ελληνικα? Ε, και? Αφου εχουν επιλογη ελληνικων αρα θα το δεχτουν.

Κοριτσια με τις φουσκες τα εχω παιξει! Μου εμεινε η 5η και τελευταια! Οι προηγουμενες δεν γεμιζαν με τσισα διοτι γλιστρουσαν οταν η μικρη ηταν ξαπλωμενη. Την εχω ξεβρακωτη κρεμασμενη πανω μου, ωστε τα τσισα να πεσουν στην φουσκα. Την βλεπω την δουλεια, θα με χεσει. Γιατι δεν κατουραει εδω και 1,5 ωρα?? Αφου την ταισα στο ενδιαμεσο (ξεβρακωτη) και επι μια ωρα της ανοιγα βρυσες. Τωρα κοιμαται (θα με χεσει, σας το ειπα?)

GEXxp3.png

κορίτσια καλησπέρα τι μου κάνετε;

μου έχετε λείψει αλλά όταν δεν ασχολούμαι με το μωρό ασχολούμαι με τον μεγάλο ο οποίος έχει κρεμαστεί επάνω μου και έτσι δεν προλαβαίνω να μπω όσο συχνά θέλω. εντωμεταξύ αποφασίσαμε να τον στείλουμε και παιδικό από το γενάρη αφού εγω ξεκινάω τη δουλειά τον φεβρουάριο οπότε να έχουμε εγκλιματιστεί λίγο.

ευτυχώς πάντως με το μωρό είναι καλός και δεν τον πειράζει προς το παρόν τουλάχιστον.

ο μικρούλης από την άλλη ευτυχώς είναι πολύ ήσυχος εχτες το βράδυ κοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε για να φάει στις 8 παρά. κοιμήθηκα όλο το βράδυ σερί αλλά και από την αρχή ξυπνουσε μια φορά μεσ τη νύχτα. και δεν έχουμε καθόλου κολοικούς αν και του δίνω ξένο γάλα.

κορίτσια εσείς που δίνετε και ξένο γάλα το δέχτηκαν τα μωράκια σας εύκολα γιατί εμένα μου κάνει λίγα νερά ή το γάλα δεν του αρέσει αν και έχουμε δοκιμάσει 2-3 ή το μπιμπερό; μόλις πιει 50 ml και τον σταματήσω για να ρευτεί μετά δεν το θέλει καθόλου ε δεν νομιζω να χορταίνει με 50 μόνο.

από κιλά πάντως είμαστε 5500 gr.

πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο τώρα που κοιμούνται και οι δύο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...