Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μα σταματησε να παιρνει βαρος οταν ετρωγε ανα τριωρο. Οπότε τωρα καθε φορα που γκρινιαζει την βαζω στο στηθος μηπως και αλλαξει κατι.

Αν τηλ στους συμβουλους θηλασμου θα κανονισουν συναντηση μαζι μου? Και λογικα αυτο χρεωνεται, ε?

δε νομίζω να χρεώνεται, εξάλλου είναι εθελοντική η δουλειά τους. αλλά στο κάτω κάτω για το μωράκι σου πρόκειται! και θα ησυχάσεις κιόλας!

αλλά νομίζω ότι πρέπει να βρεις έναν παιδίατρο που να συμφωνείτε και να μη σου επιβάλλει ρπάγματα που δεν θέλεις! γιατί δεν δοκιμάζεις το δίωρο αντί για τρίωρο? γιατί συνέχεια στο στήθος δεν παίρνει τις θρεπτικες ουσίες που πρέπει αλλά μόνο το πρόγαλα, που είναι ουσιαστικά το νεράκι για να ξεδιψάσει

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου, φιλες διαδικτυακες κι αγαπημενες, γεια σας!!!!!!!!! μου λειψατε παρα πολυ!!επιτελους ιντερνετ στον Βολο κι ετσι δεν θα σας αποχωριστω ξανα!!

Εχω χασει επεισοδια πολλλλλλλλλααααααααα, αν εχουμε κατι συνταρακτικο τον τελευταιο 1 μηνα με ενημερωνετε. διαβασα μονο την τελευταια σελιδα κι ειδα τσιπουριτσα μπουκωμενη (πολλλλα περαστικουλια, ειδες για να στελνεις τα σκορδα στις αλλες???κρατα κανενα και για σενα!<3), ειδα Ελισσαβετ να παιρνει λιγο βαρος και μαμα Κλελια να ανησυχει (προσωπικα πιστευω οτι αν δεν θες να δωσεις συμπληρωμα πρεπει να το συζητησεις με τον γιατρο, δεν μπορει να το επιβαλει εφοσον δεν το θες), ειδα γκουγκουυφκιτσα μια χαρα (φτου φτου, θα ενημερωθω και για το σεμιναριο και θα το προωθησω) , ειδα Βασω με αγκαλιτιδα (κι εδω η ιδια αρρωστια κυκλοφορει... με ωτασπιδες στην μαμα, περναει στο παιδι... χαχα), ειδα Φωτεινη ολα καλα (αλλα μαλλον ηταν αρρωστουλα η μικρη??? δεν ξερω...) και ειρηνη σε κατασταση δυσκολη, στελνω κουραγιο και θετικη ενεργεια!!! και σε ολα τα κοριτσακια το ιδιο!!!

Οσο για τα δικα μου, εγκατασταθηκαμε στον Βολο μετα κοπων και βασανων το σπιτι ετοιμαστηκε αλλα ακομα θελει δουλιτσα. Το παπακι το ονομαζουμε πλεον μαιμουδακι λογω αγκαλιτιδας. Τρωει γαλατακι της μανουλας μαζι με 1-2 συμπληρωματα την ημερα (περισσοτερο απο δικη μου ανασφαλεια παρα απο πραγματικη αναγκη) και την Παρασκευη σαραντιζει (αλλα βγηκαμε ηδη τις βολτες μας).

Παω να τον βαλω για υπνο, κοιμηθηκε στα χερια μου και κοντευει να μου πεσει το νεφρο!επανερχομαι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!

Μολις ηρεμησαμε και ειπα να σας πω μια καλησπέρα...

Ελενα καλοριζικο το νεο σπιτακι και να ζησετε ομορφες και αγαπημενες οικογενειακες στιγμες μεσα σε αυτο!!!Οσο για την αγκαλιτιδα..αναγκαιο κακό!!!(κι οχι απαραίτητα κακό...)

Κλέλια η μικρη σου βρισκεται μεσα στις καμπύλες;;Δεν θυμαμαι να το εχεις αναφερει...Μην ανησυχεις, εγω προτεινω πριν σε αγχωσει ο παιδιατρος (οπως λές) να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με καποια συμβουλοθηλασμου (στο βιβλιο της Πατσουρου εχει και τα τηλ της)

mamounaki τι διαβαζουν τα ματακια μου????Μα ειναι καλά η παιδιατρος...ωρα ειναι τωρα να σας βαλει να κανετε διαιτα..!!!:mad:

Δινε παιδι μου να τρωει το μωρο σου κι ας παχαίνει..Θα το παρει ολο σε μπόι να της πεις!!!

Να σας βαλω μια φωτο του Αν. μου, να δειτε φραπα μαγουλο και μπουτακι που εχει 2 μηνων???Αυτη η αναπτυξη που εχει το παιδι καποια στιγμη δεν θα γινεται με τετοιο ρυθμό, θα ισορροπήσει ..Φτου φτου!!

Ειρηνη εχει η μικρη ΓΟΠ?Συγγνωμη αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβαζω ολα..μονο στις 2 τελευταιες σελίδες ρίχνω μια ματια:oops::oops:

Στα κιλακια σας πάντως super!

Ploegisi καλές δουλειες!!!Σε τετοιους καιρους ευχομαι να τρεχετε και να μην προλαβαινετε...:D

Θα κοινοποιησω το μνμ σου στο προφιλ μου μιας και εχω αρκετους φιλους στην Αθηνα..Καλες δουλειες!!

Η μπουμπου με τους παπουδογιαγιαδες μενει τις ωρες εργασιας;;;

Γιωτιτσα καλοριζικα τα ροζουλια..Καλοφορετα και με το καλό η βαφτιση σας!!!Μα δεν ειναι τελεια???Περισυ του Αγιου Νικολαου εγινα για 3η φορα νονα σε μια μπουμπου και ηταν ολα τοσο υπεροχα...!Στρασενια, δαντελένια, φρουφρουδενια...Εχω αλλη μια ευκαιρια (πρωτα ο Θεός) να ελπίζω...:tongue:

Τσιπουρόπαιδο φιλια πολλά!!!

Φιλιά πολλά και σε ολα τα κοριτσακια και τα αγορακια της παρεας μας!!

ΜΟΥΤΣ!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αν τηλ στους συμβουλους θηλασμου θα κανονισουν συναντηση μαζι μου? Και λογικα αυτο χρεωνεται, ε?

Aν επικοινωνήσεις με συμβούλους της LLL φυσικά και θα σου πουν δωρεάν.

Επιτέλους Ελενούσκαγια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ploegisi αν επινε το αραιωμενο μονο δεν θα εκανε κακα μουσταρδι με κοκκους. Επισης ο παιδιατρος ειναι που προσπαθει να με καθησυχασει. Αυτο που εγραψα ηταν: Οταν ομως ερθει ο παιδιατρος και δει αυξηση 300 γραμ σε 1 μηνα και μου πει να δωσω ξενο εγω τι θα του πω? Οτι ειμαι πορωμενη με τον θηλασμο και δεν θελω? Δλδ εγω προσπαθω να προλαβω καταστασεις. Επισης δεν εγραψα οτι με νοιαζει αν θα ξοδεψω για το μωρο μου, απλα ας εχω κατα νου αν παιρνουν χρηματα, και ποσα, ωστε να τα εχω αυτα τα ευρα εκεινη την στιγμη που θα ερθουν.

Ποιο ειναι το τηλ τους? Η Ελενη το ηξερε...

Εχετε χαιρετισμους απο την Δεσποινα, τα περαστικα της στην μπεμπα της Φωτεινης και πολλα φιλια. Θελει να βρει χρονο να κανει αιτηση για ιντερνετ. Και εκεινη σκεφτεται να ψαξω για ουρολοιμωξη.

ellain καλως ορισες!!!! Αντε και σε χασαμε... Η μπουμπου της Φωτεινης χειρουργηθηκε για στενωση πυλωρου αλλα ειναι πολυ καλα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου, φιλες διαδικτυακες κι αγαπημενες, γεια σας!!!!!!!!! μου λειψατε παρα πολυ!!επιτελους ιντερνετ στον Βολο κι ετσι δεν θα σας αποχωριστω ξανα!!

Εχω χασει επεισοδια πολλλλλλλλλααααααααα, αν εχουμε κατι συνταρακτικο τον τελευταιο 1 μηνα με ενημερωνετε. διαβασα μονο την τελευταια σελιδα κι ειδα τσιπουριτσα μπουκωμενη (πολλλλα περαστικουλια, ειδες για να στελνεις τα σκορδα στις αλλες???κρατα κανενα και για σενα!<3), ειδα Ελισσαβετ να παιρνει λιγο βαρος και μαμα Κλελια να ανησυχει (προσωπικα πιστευω οτι αν δεν θες να δωσεις συμπληρωμα πρεπει να το συζητησεις με τον γιατρο, δεν μπορει να το επιβαλει εφοσον δεν το θες), ειδα γκουγκουυφκιτσα μια χαρα (φτου φτου, θα ενημερωθω και για το σεμιναριο και θα το προωθησω) , ειδα Βασω με αγκαλιτιδα (κι εδω η ιδια αρρωστια κυκλοφορει... με ωτασπιδες στην μαμα, περναει στο παιδι... χαχα), ειδα Φωτεινη ολα καλα (αλλα μαλλον ηταν αρρωστουλα η μικρη??? δεν ξερω...) και ειρηνη σε κατασταση δυσκολη, στελνω κουραγιο και θετικη ενεργεια!!! και σε ολα τα κοριτσακια το ιδιο!!!

Οσο για τα δικα μου, εγκατασταθηκαμε στον Βολο μετα κοπων και βασανων το σπιτι ετοιμαστηκε αλλα ακομα θελει δουλιτσα. Το παπακι το ονομαζουμε πλεον μαιμουδακι λογω αγκαλιτιδας. Τρωει γαλατακι της μανουλας μαζι με 1-2 συμπληρωματα την ημερα (περισσοτερο απο δικη μου ανασφαλεια παρα απο πραγματικη αναγκη) και την Παρασκευη σαραντιζει (αλλα βγηκαμε ηδη τις βολτες μας).

Παω να τον βαλω για υπνο, κοιμηθηκε στα χερια μου και κοντευει να μου πεσει το νεφρο!επανερχομαι

Καλώς την μας!!!! Εννοείτε μας έλειψες πολύ!

Το μαιμουδοπαπάκι σούπερ;;;;;;

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(θα σασ πρηξω λιγο:tongue::tongue: καθοτι εχω καιρο να απαντησω....)

Ειρήνη έχεις σκεφτεί να την ταΐσεις και το μωρό να είναι σε όρθια στάση? Αυτή η στάση ενδείκνυται για μωρά με ΓΟΠ. Εσύ θα κάθεσαι και θα βάλεις το μωρό να θηλάζει αλλά σε όρθια στάση.

Και επιμένω: αν ξαναλιποθυμήσεις, πάρε τηλ τον γιατρό σου

αχ κλελακι μου τισ τελευταιεσ μερεσ ετσι την θηλαζω...αλλα ρουφαει λιγο ακουω κι εγω το γκλουτσ και μετα τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε που ειναι δυσκολη σταση...παντωσ το παλευω(βαζω μαξιλαρια κτλ)και συνεχεια δοκιμαζω περιεργεσ στασεισ μηπωσ και βολευτουμε!!!!

εν τω μεταξυ καρμπον η συμπεριφορα τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και η αγγελικη εβλεπε β@ζι και στριγλουσε ,και απλα νομιζα οτι δεν το ηθελε πλεον...που να ηξερα οτι ηταν γοπ??????????????????

Ειρηνακι αφου η μικρη σου κοιμαται τοσες πολλές ωρες σερι γιατι δεν δοκιμαζεις βρε να την ταϊσεις μες τον υπνο της??Εγω και στις 11 μμ να εχει φαει οτι ωρα και να πάω για υπνο τον βαζω πάλι και οσο ρουφηξει..Παρατεινω ετσι τον υπνο του

πετρουλιτσα οταν μου ειχεσ απαντησει δεν το ειχα κανει αυτο που λεσ ....φοβομουν λογω ΓΟΠ....

χτεσ ομωσ μιασ και ηταν και ωρα τησ να φαει και δεν ξυπνουσε την σηκωσα στισ 24.00 και εφαγε!!δυστυχωσ ομωσ ετσι δεν ανοιγε το στομα για να θηλαζει...πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που τρωει χωρισ να θηλασει πρωτα...:-(

εγω μαμουνακι της την εκλεψα μονο που εχω ενα προβλημα με τι τροπο να το πληρωσω :(:(:(

κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ασχολουμε καθολου με καρτεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!αν βγαλω μια χρεωστικη γινεται?η πιστωτικη δεν θα θελει κ συνδρομη στην τραπεζα???εννοω περα του ποσου που χρωστασ ειναι κ ενα εφαπαξ ποσο καθε μηνα-χρονο δεν θυμαμαι....

Ειρήνη κοιμάται 6-7 ώρες η δικιά σου; Εμείς το περισσότερο που έχουμε καταφέρει είναι 5 ώρες και αυτό πολύ-πολύ σπάνια…

αχ μην νομιζεισ αγγελικακι....αφου ειναι ξυπνη απο το πρωι εωσ το βραδυ συνεχομενα μετα φαινεται κουραζεται...

Φωτεινη εγω αγοραζω babylino. Ειναι ελληνικες και κατα συνεπεια 40% φθηνοτερες απο pampers και libero, οποτε δεν χρειαζεται να εχεις κουπονια. Επισης τις βρισκω καλυτερες στα τσισακια, δεν εχουν διαρροες οπως οι pampers.

συμφωνω....στην αγγελικη παλαιοτερα αγοραζα μονο παμπερσ(ελεγα αφου ειναι ακριβοτερεσ θα ειναι και καλυτερεσ....:mad::|)μεγα βλακεια!!!τωρα μεγαλωνοντασ μονο μπειμπι λινο!!!οταν τυχει να βαλω παμπερσ βλεπω την διαφορα!!!τα μπειμπι λινο συγκρατουν πολυ περισσοτερο!!!!

τωρα στην μικρουλα στο νουμ.1 δεν μασ βολεσαν τα μπειμπι λινο,τησ βαζω παμπερσ αλλα παρολα αυτα ειχα κουπονιοα και τισ πηρα μπειμπι.λινο νουμ.3 πιστευω το μεγαλυτερο νουμερο θα ειναι πιο καλο..

.

Ειρήνη μου στεναχωρεθηκα με τη λυποθυμία σου, να προσέχεις κορίτσι μου και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

σευχαριστω γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο η βαπτισσουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!

η λιποθυμια μαλλον ηταν απο ξενυχτι και ισωσ σε συνδιασμο με την χαμηλη tsh...

πηγα ενδοκρινολογο(με βρηκε μια χαρα σαν να μην περασα γεννα...τον θυροειδη εννοω)μου ρυθμισε κ το χαπι και ελπιζω τωρα να ειναι ολα οκ!!!!!!

Καλημέρα σας !!!!!

Εγώ εδώ στον αγώνα, μπουκωμένη φουλ, λαιμός κλπ ... κουράγιο μου!

τουλάχιστον τα κέφια είναι ανεβασμένα :)

:)

καλε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να στειλουμε ολεσ μαζι απο ενα τσουβαλι σκορδα η καθε μια στην τσιπουρα μασ την γλυκεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ συνεχεια εκεινη μασ στελνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

τσιπουρα εγω στελνω φορτηγο!!!!!!!!!!!!!!!ετοιμασου!

α!!!!χτεσ παλι σε εφαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κορίτσια... τα παιδάκια σας έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ... η δικιά μου είναι πιτσιποπάκι μπροστά τους... ποια είπε ότι έγινε 58cm το μωρό της? η δικιά μου είναι 52 και χαίρομαι... να μη χαίρομαι? εντάξει, ο γιατρός είπε να τρώει παραπάνω απ' ότι πριν, αλλά τόσο πίσω μείναμε? ανησυχω...

η δικια μου ελενακι....αλλα μην σκασ και μην συγκρινεισ!!καταρχην καθε μωρο ειναι διαφορετικο και εχει τουσ δικουσ του ρυθμουσ!!!!μην σκασ!!!!!

Ειρηνη εχει η μικρη ΓΟΠ?Συγγνωμη αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβαζω ολα..μονο στις 2 τελευταιες σελίδες ρίχνω μια ματια:oops::oops:

Στα κιλακια σας πάντως super!

ναι πετρουλιτσα μου κι εχω κατασκασει!!!!!!ποναει πολυ και ταλαιπωρειται η καημενουλα!!!!ασε που οπωσ ειπα παραπανω φοβαμαι και με τον θηλασμο,μην μου το κοψει λογω που πονα οταν θηλαζει...

κλελια μου η αγγελικη γεννηθηκε 2550,βαροσ εξοδου 2380 και στον μηνα πανω πηρε 240.πιο λιγα απο εσασ!!!αλλα μην ξεχνασ οτι η δικια μου ηταν πολυ πιο μικρουλα(σε βαροσ γεννησησ)...γι αυτο και μου ειπε να αρχισω ξενο σαν συμπληρωμα...

ισωσ δεν ημουν καλα ενημερωμενη οπωσ εσυ και εδωσα....την πρωτη ημερα που ηλθε,εκλαιγα!!!!!!ειχα προσπαθησει τοσο πολυ και μετα απο μονο μαραθωνιουσ θηλασμουσ ειχε παρει τοσα...

μακαρι μεσα απο την καρδια μου να μην χρειαστει να δωσεισ (οχι γιατι ειναι <κακο> μην παρεξηγηθω )αλλα επειδη το εχεισ παλεψει τοσο πολυ κ επειδη εχεισ πεισμα στο θεμα αυτο απο πριν καν γεννησεισ!!!!!!

τσιπ μου ο ανηψιοσ κοιμηθηκε μετα τον γιατρο που πηγαν?ευχομαι καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη, έχω την εντύπωση ότι οι προπληρωμένες κάρτες δεν έχουν μηνιαία συνδρομή. Μπορείς να μπεις στο site της Τράπεζας Πειραιώς ή της Eurobank για να το διαπιστώσεις αυτό. Εγώ χρησιμοποιώ Paypal και όλες οι πιστωτικές μου κάρτες είναι με δωρεάν συνδρομή εφ' όρου ζωής...

Αγόρασα ουροσυλλέκτες για μωρά, αύριο θα πάρω δείγμα και θα πάω στην Βιοΐατρική, να δούμε τι θα μου πουν από την καλλιέργεια και μετά θα πάρω στις συμβούλους θηλασμού. Να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα.

Πήγα και σε εργατολόγο το απόγευμα, θα κάνει την αίτηση και λογικά όλα θα πάνε καλά. Στείλτε μου OP (=October Power)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλελια μου ολα καλα θα πανε .... θα το δεις...

Εχεις ολη την october power μας.

Καλα με το φοτο σε δουλεια μεγαλη μπηκα :D:D ολο φτιχνω ημερολογια κι ολα τ'αλλαζω χιχιχ

τελικα με την πιστωτικη μ τα περασα ..εφτιαξα και μια γιγαντοαφισα της μικρης χιιχιχιχ αλλα μαλλον εκανα μια μικρη βλακεια :(

εβαλα τα στοιχεια παραδοσης στα ελληνικα και μου εστειλε ενα μειλ αλλα δεν μπροω να παω να την αλλαξω:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

clelia μου καλα αποτελεσματα κοριτσακι...βρε θα παρει φορα η μικρη κ δε θα την προλαβαινουμε. τιποτα δε θαναι. πολυ πολυ θετικη ενεργεια\

ειρηνακι υπομονη θα τον βρεις τον τροπο να την ταιζεις χωρις προβλημα. ρωτα κ τον παιδιατρο σας.

elain καλως ηρθες. ολες καλα ειμαστε γενικα. με το october power τα ξεπερναμε ολα γρηγορα\

stone και μενα εχει προγουλι μαγουλιτσες κ στρογκυλο κολαρακι..χιχιχ

κοριτσια σας ευχαριστω για συμβουλες...κ γω δεν την πηρα στα σοβαρα την παιδιατρο..ακολουθω το ενστικτο μου στο θηλασμο κ δεν ακουω κανεναν...αλλωστε απο τις καμπυλες που παραθεσατε ειδα οτι το παιδι ειναι συμμετρικο. υψος στο 75%κ βαρος στο 75%.

συμφωνα με την καμπυλη του ΠΟΥ ειναι μεταξυ καμπυλης πρασινης κ πορτοκαλι δηλ λιγο πανω απο το μεσο ορο.

το κακο ειναι οτι μου σπανε τα νευρα οι γυρω μου..ακουσα "μα τι του εκανες του παιδιου?"

"μηπως να μη του δινεις τοσο γαλα?"..."εσυ κ οταν εχει λοξυγκα γαλα του δινεις" γκρρρρρ.....

το μονο θετικο ειναι οτι καταφερα με την πιπιλα να της μεγαλωσω λιγο τα διαστηματα που τρωει..αντι για 3ωρα τα καναμε 4ωρα...2 μερες τωρα παει καλα. με το εμβολιο καμια αντιδραση δεν ειχε, μονο λιγο υπνηλια. σε 1 μηνα παλι θα ξανακανουμε.

παω παλι για νανι.φιλακια.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...