Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπούρα μου η μικρή μου τρώει αλλά δεν παίρνει βάρος, παίρνει ύψος!! Όλα δείχνουν ότι της φτάνει το γάλα μου και της περισσεύει, αλλά από γραμμάρια: τζίφος κάθε εβδομάδα! Δεν ξέρω πού οφείλεται, πάντως η Ελισάβετ φαίνεται ικανοποιημένη, κατουράει 5 πάνες την ημέρα, κάνει κακά 2-3 φορές και από αυτά φαίνεται ότι τρώει και λίπος, δεν ξέρω τι να πω και δεν βάζει κιλά... Συνέχεια στο βυζί την βάζω, να φανταστείς πριν από λίγο το έφτυνε και μου γέλαγε (δούλεμα τρώω)...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσια???

τσιπουριτσα μου χρονια σου πολλα πολλα και απο εδω!!!!

παλι χαθηκα ε?

γιατι εδω ακομα γινεται ψιλοχαμοσ...

η μικρουλα μου περα τησ ΓΟΠ που εχει , εχει και δυσκοιλιοτητα ...ετσι αν δεν ποναει το στομαχακι ποναει την κοιλιτσα και ολη την ωρα σφιγγεται και ανεγκαζει χωρισ ομωσ αποτελεσμα.....

χτεσ ημασταν απο τισ 3 το βραδυ πανω(δεν πεινουσε ή κατι τετοιο παρα μονο πονουσε...).

περα απο αυτο εχω θεμα με το θηλασμο κ γοπ.ξαπλωτη παρολο που τησ ανασηκωνω το κεφαλακι κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοκιμασα και να την βαλω ορθια πανω μου ενω εγω καθομουν αλλα δεν γινεται...θηλαζει λιγο και κλαιει....(ειναι και δυσκολη σταση αυτη..)

εν τω μεταξυ τισ τελευταιεσ μερεσ εχω κατι περιεργεσ σουβλιεσ στα στηθη και δεν ξερω τι ειναι...ευχομαι οχι καντιντιαση παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαστιτιδα?τι να πω...

αχ φωτεινουλα μου ,σε ειχα ξαναρωτησει....αλλα μεσα στο τρεξιμο σου τοτε που να απαντησεισ...η στενωση πυλωρου εχει σχεση με ΓΟΠ??ξερεισ?ετσι οπωσ τα περιγραφεισ μου θυμιζουν πολυ τα δικα μασ...

παρολα αυτα ηλθε ο γιατροσ την παρασκευη του τα ειπα ολα...και για την δυσκοιλιοτητα κ για γοπ.αλλα ουτε γαλα μου αλλαξε ουτε τιποτα περι αυτου μου ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειπε οτι εφοσον παιρνει καλο βαροσ (1 κιλακι πηραμε!!!)δεν αλλαζει γαλα...

ειμαστε πλεον απο 2700(βαροσ εξοδου 2600) 4.700 και 58 ποντουσ απο 51!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

vasdeli το μωρο σου να δεις τι μικρο που θα σου φαινεται!! Καλη επιτυχια με την μεταθεση!! Νομιζω θα πετυχει αμεσα, αφου λιγοτεροι δεν ειναι αυτοι που ζητανε ο,τι και εσυ? Συνηθως Αθηνα θελουν!! Πες στον συζυγο συγχαρητηρια και παντα καλα νεα να εχει!! Γενναει το Χριστινακι!!!! Μετα απο 3 παλινδρομησεις!! Τι καλα, αντε το συμπαν επανορθωνει!!

Ploegisi καλη επιτυχια σε ο,τι σχεδιαζετε! Περιμενουμε ενημερωση!

Φωτεινη εγω αγοραζω babylino. Ειναι ελληνικες και κατα συνεπεια 40% φθηνοτερες απο pampers και libero, οποτε δεν χρειαζεται να εχεις κουπονια. Επισης τις βρισκω καλυτερες στα τσισακια, δεν εχουν διαρροες οπως οι pampers. Για ψαξτε το!

Κοριτσακια πηγα και πηρα λεφτακια απο το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας: ρε, πολλα ηταν!! Δεν το περιμενα και χαρηκα!!

Κλελια μου και της babylino εχω κουπονια....δεν εχω παραπονο ουτε απο αυτες...απλα καποιες μας βγηκανε μικρες ,καναμε κολαρακι καλο :tongue::tongue::tongue:

τι κανετε κοριτσια???

τσιπουριτσα μου χρονια σου πολλα πολλα και απο εδω!!!!

παλι χαθηκα ε?

γιατι εδω ακομα γινεται ψιλοχαμοσ...

η μικρουλα μου περα τησ ΓΟΠ που εχει , εχει και δυσκοιλιοτητα ...ετσι αν δεν ποναει το στομαχακι ποναει την κοιλιτσα και ολη την ωρα σφιγγεται και ανεγκαζει χωρισ ομωσ αποτελεσμα.....

χτεσ ημασταν απο τισ 3 το βραδυ πανω(δεν πεινουσε ή κατι τετοιο παρα μονο πονουσε...).

περα απο αυτο εχω θεμα με το θηλασμο κ γοπ.ξαπλωτη παρολο που τησ ανασηκωνω το κεφαλακι κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοκιμασα και να την βαλω ορθια πανω μου ενω εγω καθομουν αλλα δεν γινεται...θηλαζει λιγο και κλαιει....(ειναι και δυσκολη σταση αυτη..)

εν τω μεταξυ τισ τελευταιεσ μερεσ εχω κατι περιεργεσ σουβλιεσ στα στηθη και δεν ξερω τι ειναι...ευχομαι οχι καντιντιαση παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαστιτιδα?τι να πω...

αχ φωτεινουλα μου ,σε ειχα ξαναρωτησει....αλλα μεσα στο τρεξιμο σου τοτε που να απαντησεισ...η στενωση πυλωρου εχει σχεση με ΓΟΠ??ξερεισ?ετσι οπωσ τα περιγραφεισ μου θυμιζουν πολυ τα δικα μασ...

παρολα αυτα ηλθε ο γιατροσ την παρασκευη του τα ειπα ολα...και για την δυσκοιλιοτητα κ για γοπ.αλλα ουτε γαλα μου αλλαξε ουτε τιποτα περι αυτου μου ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειπε οτι εφοσον παιρνει καλο βαροσ (1 κιλακι πηραμε!!!)δεν αλλαζει γαλα...

Δεν μας το ονομασαν ετσι γιωτα μου ,απλα το ειδαν στον υπερηχο . ο γιατρος τι σου ειπε??

εμεις τωρα ειμαστε πολυ καλα,ζυγιστηκαμε το βραδυ και φτασαμε τα 5 κιλα γιουπιιιιιιιιι ,πηρα και την γιατρο και της το ειπα οτι τρωει πολυ ανα 1:30 ωρα και μου ειπε να μην ανησυχω γιατι αναπληρωνει οτι ειχε απωλεια τοσο καιρο...θα στρωσει με τον καιρο .Και το εμβολιο θα το κανουμε την επομενη Δευτερα,καλυτερα για να μπορεσουμε να παμε μετα στην Συρο να δουμε τον μπαμπα μας.Κι αυτο της το ειπα και μου ειπε να παμε μετα το εμβολιο καλυτερα να ειναι εμβολιασμενο το παιδι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα σας !!!!!

Εγώ εδώ στον αγώνα, μπουκωμένη φουλ, λαιμός κλπ ... κουράγιο μου!

τουλάχιστον τα κέφια είναι ανεβασμένα :)

Τσιπούρα μου η μικρή μου τρώει αλλά δεν παίρνει βάρος, παίρνει ύψος!! Όλα δείχνουν ότι της φτάνει το γάλα μου και της περισσεύει, αλλά από γραμμάρια: τζίφος κάθε εβδομάδα! Δεν ξέρω πού οφείλεται, πάντως η Ελισάβετ φαίνεται ικανοποιημένη, κατουράει 5 πάνες την ημέρα, κάνει κακά 2-3 φορές και από αυτά φαίνεται ότι τρώει και λίπος, δεν ξέρω τι να πω και δεν βάζει κιλά... Συνέχεια στο βυζί την βάζω, να φανταστείς πριν από λίγο το έφτυνε και μου γέλαγε (δούλεμα τρώω)...

Αφού τρωει, κατουράει πάνες, κάνει κακάκι, ψηλώνει και σε δουλεύει από πάνω .... μια χαρά είναι !!!! δύναμη η ελισσάβετ! απλά είναι κομψή από τώρα!

Φτου φτου μια χαρά είστε! ταλαιπωρείστε λιγο αλλά το αποτέλεσμα είναι θετικό κι αυτό μετράει!

Μήπως να στείλω πάλι τα σκόρδα για το β@ζί; χα χα χα

γεια σας κι απο μας κοριτσακια!

αγκαλιτιδα και ξερο ψωμι...

τέλειο!!!

Φωτεινή εκδρομούλα ακουω!!!! :)

Διαφημίσεις

Άλο κι από μένα!

ρε κορίτσια... τα παιδάκια σας έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ... η δικιά μου είναι πιτσιποπάκι μπροστά τους... ποια είπε ότι έγινε 58cm το μωρό της? η δικιά μου είναι 52 και χαίρομαι... να μη χαίρομαι? εντάξει, ο γιατρός είπε να τρώει παραπάνω απ' ότι πριν, αλλά τόσο πίσω μείναμε? ανησυχω...

επίσης πείτε μου τι είναι οι γουλίτσες... και τι είναι ΓΟΠ... ενημερωτικά ρωτάω. γιατί από εμετούλι κάνει μόνο αν δε ρευτεί καλά όταν έχει φάει και θέλει να κοιμηθεί. αλλά τι να πω... έκανε μαγουλάκια βέβαια και μπουτάκια όμορφα έχει, και τα φορμάκια όλα της στρώνουν καλά και τα μικρούλια δεν της χωράνε, αλλά τι να πω...

βέβαια, από λογάκια τίποτε άλλο! και μπρούμυτα σέρνεται, και το κεφάλι κρατάει πολλή ώρα όρθιο μόνη της! και νεύρα! πολλά νέυρα! ευτυχώς κοιμάται καλά. και από το μπουκάλι πλέον τρώει τουλάχιστον 100ml τη φορά. πως σας φαίνεται?

κλέλια που έχει καμπύλες ανάπτυξης μωρού?

κουμπαρούλα μου περαστικούλια! θα σε δω αν έρθω το σκ?

καλέ?????????? πήρατε το μήνυμά μου?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

thanx vasdelaki!!!

κουμπαρούλα θα μιλήσουμε! κι εγώ δεν είναι βέβαιο ότι έρχομαι. αν είναι το μωρό καλά και φυσικά αν αντέξω 3 μέρες μακριά της, θα το τολμήσω, διαφορετικά πάλι μόνο του το αμόρε!

το μήνυμα που σας έστειλα είναι η πρώτη μας απόπειρα στην αθήνα! θα ήμασταν αυγνώμονες αν μπορούσατε να προωθήσετε το σεμινάριο σε όσους μπορείτε! έτσι, για το καλό ποδαρικό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα κουκλινες!!

Τσιπουρα, οσο και να το βλεπω και να το λεω οτι το μωρο ειναι ικανοποιημενο και φαγωμενο, δεν γινεται τπτ!! Εχει κολλησει στα 4 κιλα και κατι ψιλα και παιρνει 70-90 γραμ/εβδ!! Απο υψος 58 εκ, αλλα απο κιλα τπτ! Οπου και να ρωτησα, και στην ενοτητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ μου ειπανε να μην ανησυχω! Οταν ομως ερθει ο παιδιατρος και δει αυξηση 300 γραμ σε 1 μηνα και μου πει να δωσω ξενο εγω τι θα του πω? Οτι ειμαι πορωμενη με τον θηλασμο και δεν θελω?

Ισι, καμπυλες αναπτυξης θα βρεις εδω, εχει και για βαρος και για υψος http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34535.

GEXxp3.png

Κουμπαρούλα μου καλή επιτυχία! εννοείτε πως θα το προωθήσω!!!!

Κλέλια έμπλεξες..... ματάκια μου, σαν σπαζοκεφαλιά είναι αυτό!

Μήπως να ρωτήσεις και κάποια σύμβουλο θηλασμού; τί να πω;

το μόνο που έχω ακούσει για περιπτώσεις αποκλειστικού θηλασμού είναι ότι καλό είναι να τηρήται το 3ωρο στο θηλασμό και όχι όλη την ώρα στο β@ζι (κάτι σε σχέση με το εντερο του μωρού και την πέψη + τη θρεπτικότητα του γάλακτος)

ρώτα το μήπως και φταίει αυτό.

<3

Μα σταματησε να παιρνει βαρος οταν ετρωγε ανα τριωρο. Οπότε τωρα καθε φορα που γκρινιαζει την βαζω στο στηθος μηπως και αλλαξει κατι.

Αν τηλ στους συμβουλους θηλασμου θα κανονισουν συναντηση μαζι μου? Και λογικα αυτο χρεωνεται, ε?

GEXxp3.png

Μα σταματησε να παιρνει βαρος οταν ετρωγε ανα τριωρο. Οπότε τωρα καθε φορα που γκρινιαζει την βαζω στο στηθος μηπως και αλλαξει κατι.

Αν τηλ στους συμβουλους θηλασμου θα κανονισουν συναντηση μαζι μου? Και λογικα αυτο χρεωνεται, ε?

Βρε κοριτσάκι δεν ξέρω, ψάξε το πάντως γιατί είναι κρίμα να δώσεις άλλο γαλατάκι εφόσον δεν το θέλεις :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...