Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ τρέχω!!!Με την δουλειά μου. Αποφάσισα να κάνω αίτηση μόνιμης μετάθεσης από το σχολείο της Αθήνας σε σχολείο του νησιού, μονιμοποιείται ο σύζυγος εδώ, το μάθαμε πριν 3-4 μέρες. Τα πράγματα βέβαια είναι δύσκολα με τα εκπαιδευτικά αλλά....ό,τι βρέξει ας κατεβάσει....

Το Σάββατο είχα συνάντηση μαμάδων στο σπίτι μου και μαζευτήκαμε 10 γυναίκες, οι 2 είχανε νεογέννητα και ήταν σαν αρκουδάκια!!! Έτσι τυλιχτά που ήτανε...σαν μπαλίτσες! Σήκωσα ένα και δεν το πίστευα πόσο μικρό ήτανε, το μανάρι μου!!! Θα έχω κι εγώ ένα τέτοιο σε λίγο!!!

Μπαίνω στην 34 βδομάδα!!!!

Όλα καλά, Πέμπτη ερχόμαστε Αθήνα μέχρι Κυριακή, ραντεβού με γιατρούλη και μπεμπούλη την Παρασκευή βράδυ!

Φιλιά σε όλες!

Κλειώ! Τέλεια η ιδέα με τα δωράκια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! να πω και κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη...(Κλειώ ακούς;)

Η Κρίστυ 28 γεννάει ως την Τετάρτη!!!!

Μπήκε από σήμερα για παρακολούθηση(λόγω ΣΔΚ).

Είμαι πολύ συγκινημένη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelaki πας μια χαρα βλεπω φτου φτου ...κατσε να δανειστω καεννα σκορδο απο το τσιπουρακι μας...

Κλελια κατι εκανα δεν ξερω δοκιμη ηταν :D:D:D

Τι επαθα καλε....Πηγα και πηρα pampers και μετα μοιυ χτυπησανε το κουδουνι κ μου φερανε βαλιτσακι της pampers με μπεμπιλινα ,μαντιλακια κρεμοιυλεσ κτλ κτλ κτλ και κουπονια...κι απο εδω και περα θα μου στελνουν κουπονια τοσο καιρο κουπονια pampers δεν ειχα .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπέρα και καλή βδομάδα πεπελάρες!

δεν έχω και πολύ χρόνο να σας μιλήσω μια μια προσωπικα, έχουμε αρκετό τρέξιμο με τη δουλειά, θα σας ενημερώσω σύντομα με μέιλ γι αυτό που ετοιμάζουμε.

περάσαμε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με βόλτες μιας και βοήθησε ο καιρός και από σήμερα τα κεφάλια μέσα. η μικρή είναι πολύ καλά και περνάμε πολλές ώρες μαζί, αφού την φέρνω μαζί μου και στο γραφείο.

ελπίζω όλες να είστε σούπερ και σας φιλω΄προς το παρόν, ίσως μπορέσω να μπω το απόγευμα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπουράκι σιγά μην σε ξεχνούσαμε βρε!! Είσαι επίτιμο μέλος λέμεεεεε...

Ξεχνιέμαι εγώ βρε;;;; <3

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ τρέχω!!!Με την δουλειά μου. Αποφάσισα να κάνω αίτηση μόνιμης μετάθεσης από το σχολείο της Αθήνας σε σχολείο του νησιού, μονιμοποιείται ο σύζυγος εδώ, το μάθαμε πριν 3-4 μέρες. Τα πράγματα βέβαια είναι δύσκολα με τα εκπαιδευτικά αλλά....ό,τι βρέξει ας κατεβάσει....

Το Σάββατο είχα συνάντηση μαμάδων στο σπίτι μου και μαζευτήκαμε 10 γυναίκες, οι 2 είχανε νεογέννητα και ήταν σαν αρκουδάκια!!! Έτσι τυλιχτά που ήτανε...σαν μπαλίτσες! Σήκωσα ένα και δεν το πίστευα πόσο μικρό ήτανε, το μανάρι μου!!! Θα έχω κι εγώ ένα τέτοιο σε λίγο!!!

Μπαίνω στην 34 βδομάδα!!!!

Όλα καλά, Πέμπτη ερχόμαστε Αθήνα μέχρι Κυριακή, ραντεβού με γιατρούλη και μπεμπούλη την Παρασκευή βράδυ!

Φιλιά σε όλες!

Κλειώ! Τέλεια η ιδέα με τα δωράκια!

Μπράβο για όλα! Ευχομαι να καταφέρεις να πάρεις τη μετάθεση που θέλεις!

Μικρούλια τα μωράκια ε; Να δεις τον μπεμπούλη που θα έρθει και θα είναι παίδαρος!!!!! Με το καλό να τον δείτε την Παρασκευή!

Α! να πω και κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη...(Κλειώ ακούς;)

Η Κρίστυ 28 γεννάει ως την Τετάρτη!!!!

Μπήκε από σήμερα για παρακολούθηση(λόγω ΣΔΚ).

Είμαι πολύ συγκινημένη!!!

Που να δεις πόσο συγκινημένες θα είμαστε εμεις όταν θα γεννάς εσύ καλή μου!

καλησπέρα και καλή βδομάδα πεπελάρες!

δεν έχω και πολύ χρόνο να σας μιλήσω μια μια προσωπικα, έχουμε αρκετό τρέξιμο με τη δουλειά, θα σας ενημερώσω σύντομα με μέιλ γι αυτό που ετοιμάζουμε.

περάσαμε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με βόλτες μιας και βοήθησε ο καιρός και από σήμερα τα κεφάλια μέσα. η μικρή είναι πολύ καλά και περνάμε πολλές ώρες μαζί, αφού την φέρνω μαζί μου και στο γραφείο.

ελπίζω όλες να είστε σούπερ και σας φιλω΄προς το παρόν, ίσως μπορέσω να μπω το απόγευμα!

Ευχομαι τα υπέροχα σχέδια σας να παραγματοποιηθούν άμεσα και με απόλυτη επιτυχία! Μην μας αφήνεις σε αγωνία!!!! Πες μας κάτι...

Μπράβο για τις ωραίες σας βόλτες!!!!

φιλιά

Διαφημίσεις

vasdeli το μωρο σου να δεις τι μικρο που θα σου φαινεται!! Καλη επιτυχια με την μεταθεση!! Νομιζω θα πετυχει αμεσα, αφου λιγοτεροι δεν ειναι αυτοι που ζητανε ο,τι και εσυ? Συνηθως Αθηνα θελουν!! Πες στον συζυγο συγχαρητηρια και παντα καλα νεα να εχει!! Γενναει το Χριστινακι!!!! Μετα απο 3 παλινδρομησεις!! Τι καλα, αντε το συμπαν επανορθωνει!!

Ploegisi καλη επιτυχια σε ο,τι σχεδιαζετε! Περιμενουμε ενημερωση!

Φωτεινη εγω αγοραζω babylino. Ειναι ελληνικες και κατα συνεπεια 40% φθηνοτερες απο pampers και libero, οποτε δεν χρειαζεται να εχεις κουπονια. Επισης τις βρισκω καλυτερες στα τσισακια, δεν εχουν διαρροες οπως οι pampers. Για ψαξτε το!

Κοριτσακια πηγα και πηρα λεφτακια απο το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας: ρε, πολλα ηταν!! Δεν το περιμενα και χαρηκα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηλιαννα μουουου!!

Τι κανεις!!??

ειμαι καλα κουκλα τελικα κ εσεισ δεν σασ αρεσαν οι παμπερσ ????? εγω σκεφτομαι ν παραγληλο απο σαιτ στο ενα 3 τισ τιμησ απο τα σουπερ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσακια πηγα και πηρα λεφτακια απο το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας: ρε, πολλα ηταν!! Δεν το περιμενα και χαρηκα!!

σε καλή μεριά!!!!!!

:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

καλώς την! που είσαι εσύ μικρή τσαχπίνα;

Γεια σας κοριτσάκια μου, τι μου κανετε, εγω δεν μπορουσα να μπω αυτες τις μέρες γιατι φιλοξενω τους κουμπάρους μας απο τη Σαμο που θα είναι και νονοί της μπεμπουλας και πήγαμε και πήραμε και βαπτιστικά και ξετρελάθηκα κορίτσια, πήραμε και γούνα ροζ, τι να σας πω κουκλίστικα. Χθες πήγαμε σε μια βάφτιση ενος φίλου και ηταν κυρία το κοριτσάκι μου και στο τραπέζι, ετρωγε και κοιμόταν, Κιουρία.

Τσιπουρίτσα μου βλέπω είσαι καλύτερα.

Ειρήνη μου στεναχωρεθηκα με τη λυποθυμία σου, να προσέχεις κορίτσι μου και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

Clelia ωραι η ιδεα σου με τα δωράκια, πολυ καλή σκέψη.

Μαμουνακι πως τα πάτε με το αλμα αναπτυξης; Ειχαμε κι εμεις 2-3 μέρες πρίν αλλα τώρα ηρέμησε λίγο.

Αγγελικούλα καλύτερα να σας δει και απο κοντα ο παιδιατρος, εγω πάντως νομίζω οτι δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι.

Φωτεινή ωραια θα πάτε και εκδρομούλα να δείτε το μπαμπά σας, σας αξίζει μετα απο τόση ταλαιπωρία που περάσατε.

Φιλάκια σε ολα τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γεια σας κοριτσακιαααα

ΜΑΜΑLEFTERAKI σε χασαμε....

tsipoura ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ.ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑΚΙ:tongue::tongue:σλουρπ!

\fwteini πες μου που ειναι αυτοι οι τυποι με τα βαλιτσακια να τους χαστουκισω:o:o:oκ εγω θελωωωω

γιωτιτσα 2-3 μερες κρατησε κ μας. τωρα καλυτρα. ηρεμησε...

σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο...ειμαστε αγγαλιτσα κ εχω το νου μου μη σηκωσει πυρετο. εκλαψε λιγο..του τσιμπησανε κ τα δυο μπουτακια...

α επισης τη βρηκε η γιατρος χοντρηηηηη..5700 λεει..της ειπα οτι θηλαζω αποκλειστικα κ μου ειπε να μην την ταιζω ανα 3 ωρο, ουτε οταν ψαχνει..μονο οταν αρχισει να κλαιει..μα παμε καλα???τελος παντων επειδη οντως ειναι χοντρουλα αρχισα να την ξεγελαω με την πιπιλα κ λεω να της περιορισω τα γευματα σε 5 συνολικα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki δεν βλεπω σωστο να της περιορισεις τα γευματα σε 5!! Και ουτε εχω ξανακουσει οτι μωρο αποκλειστικου θηλασμου κινδυνευει με παχυσαρκια. Για ψάξε το και στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Δες και τις καμπύλες ανάπτυξης των μωρών, πώς βαδίζει η δικιά σου. Τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να τις κοιτάξω και εγώ για την δικιά μου που κάνει δίαιτα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια φεύγω!

Ε οχι και χοντρό το μωράκι καλέ που πίνει μόνο γάλα της μαμάς του! Τί να πω;;;; το ακουσα κι αυτό! Μαμούνι ψάξε το λίγο καλά σου λέει η Κλέλια!

Πως πάει η διαιτα της γκουσγκούνας; Τρωει;;;;;

Γιώτα ροζ γούνες και βαπτιστικά!!! φτου φτου με το καλό! τρέλα θα είναι !

πολλά φιλιά καλό σας απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...