Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικη μου εμας ξεκινησε γουλιτσα γουλιτσα να βγαζει μια μερα δεν εβγαζε καθολου την επομενη εβγαζε 2-3 μεχρι που μας εβγαλε λιγο παραπανω σαν εμετο νορμαλ ομως, μεχρι και την νυχτα που τα εβγαλε ολα επανω στον αντρα μ και πηραμε την γιατρο κ μας ειπε να παμε παιδων.Ολες αυτες τις μερες ειχαμε αλλαξει γαλα να δουμε μηπως την πειραζε το γαλα οπως μας ειπε και η διατροφολογος στο παιδων ολοι οι παιδιατροι κανουν δοκιμες μηπως πειραζει το γαλα και μετα σε στελνουν να κανεις υπερηχο η κατευθειαν στο παιδων και μου ειπε και ο χειρουργος οτι αυτο δεν φαινεται απο την αρχη και δεν φαινεται με το ματι θελει υπερηχο .

Η μικρη τωρα παντως ειναι μια χαρα κανει και κακα της ππυ με δυσκολια εκανε τοτε ασε που εκανε ανα 2-3 ημερεσ ενω τωρα κανει 1-2 φορες την ημερα , αλλαξαμε και γαλα πινουμε αυτο που μας δωσανε στο νοσοκομειο και ειναι ολα οκ ... και πινει και μαλιστα πολυ πολυ γαλα , καθομαι και γραφω ποσο πινει για να ξερω τι γινεται και φτασαμε να πινουμε κοντα στα 1000 με 1200γρ ημερησιως αντε να παρουμε τα κιλακια που δεν μπορουσαμε τοσες μερες :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή μου τώρα αγχώθηκα ξανά. Ο παιδίατρος μου είπε ότι η πυλωρική στένωση εξελίσσεται τα πρώτα 2-3 εικοσιτετράωρα και δεν έχει πισωγυρίσματα όπως η δική μου που σήμερα είναι καλύτερα, αλλά επιδεινώνεται. Ουφ θα το παρακολουθούμε και τη Δευτέρα θα μιλήσουμε και θα μας πει τι να κάνουμε και πότε θα την δει….…

Υπομονή μέχρι τότε…

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εγω σου ειπα τι μου εκανε η δικια μ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη σε καθε παιδι πως αντιδραει εμενα η μικρη ηταν σεμνη :tongue::tongue::tongue:

ενα θα σου πω ...επειδη το εζησα στο λεω...

Ναι στην αρχη τρομοκρατηθηκα...οταν την πηγαμε μεχρι να μας πουν τι εχει ακριβως.Πεθαινα και ανασταινομουν συγχρονως.Ακομα πιο πολυ οταν την εβαλα στο χειρουργειο με τον αντρα μου μαζι.

Μην ανησυχεις και μην πανικοβαλεσαι το καταλαβαινει το μωρο.καταλαβαινει τα παντα φαντασου οτι οταν την φερναε απο το χειρουργειο και πηγα διπλα της και την φιλησα της ψιθυρισα ν ανοιξει τα ματακια της και μου ανοιξε το ενα ματακι ψιλοχαμογελασε και μετα τ ανοιξε και τα δυο εκει εβαλα τα κλαμματα εγω.:(:(

μην πανικοβαλεσαι Αγγελικη ολα θα περασουν σου ειπα οτι θελεις εδω ειμαι

9zlup2.png

Να είναι καλά τα ζουζούνια μας και ας αγχωνόμαστε εμείς...

Φιλιά στην κορούλα σου!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα όμορφες!!!!

Αγγελική μου καιρό είχα να σε ακούσω!

Εύχομαι να είναι περαστικό το θεματάκι με τη μπουμπουδένια σου

Φωτεινή έχει βάλει πέμπτη η μικρή να προλάβει να αναπληρώσει! Μπράβο της!!!

Σας φιλώ πάω να τελειώσω το μαγείρεμα, θα έρθουν οι γονείς μου και ο κολλητός μου με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους (είναι σαν αδερφός μου από 17 χρονών είμαστε φίλοι)

Ας σας σκορδίσω και λίγο όλες!!!

Σκόρδα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Αχ βρε Φωτεινη... Και μονο που σκεφτομαι τι περασες με πιανουν τα κλαματα... Σχετικα με το www.foto.com που ρωτησες, δεν εχεις paypal? Να εγγραφεις, θα σου παρει 2-3 μερες και μετα παραγγελνεις.

Αγγελικη προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη! Αφου δεν εισαι ικανοποιημενη με την παιδιατρο, αλλαξε την χωρις δευτερη σκεψη. Ρωτα την Γιωτα που νομιζω μενετε κοντα ποιον παιδιατρο εχει. Απο ο,τι θυμαμαι ειναι ευχαριστημενη...

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να σε χαιρομαστε!!

(Καλα θυμαμαι ή μονη μου χαζοχαιρομαι?)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!

Αχ βρε Φωτεινη... Και μονο που σκεφτομαι τι περασες με πιανουν τα κλαματα... Σχετικα με το www.foto.com που ρωτησες, δεν εχεις paypal? Να εγγραφεις, θα σου παρει 2-3 μερες και μετα παραγγελνεις.

Αγγελικη προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη! Αφου δεν εισαι ικανοποιημενη με την παιδιατρο, αλλαξε την χωρις δευτερη σκεψη. Ρωτα την Γιωτα που νομιζω μενετε κοντα ποιον παιδιατρο εχει. Απο ο,τι θυμαμαι ειναι ευχαριστημενη...

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να σε χαιρομαστε!!

(Καλα θυμαμαι ή μονη μου χαζοχαιρομαι?)

Γραφτηκα μολις τωρα κλελια , αλλα επειδη ειμαι στουρναρι με τ'αγγλικα πως βαζουν χρηματα ??? :(:(:(

9zlup2.png

Φωτεινη μου σου αντιγραφω απο αλλο τοπικ, τα εχει αναλυτικα :

PAYPAL

οδηγίες για το πως θα εγγραφείτε εδώ

http://www.ramafa.gr/PAYPAL_KODIX.pdf

και εδώ γενικές πληροφορίες

http://blogthea.gr/NextStep/ooaethoc...oi-paypal.html

Εκανα λογαριασμο, και εβαλα την καρτα μου ειπαν οτι την χρεωσαν με 1.50 ευρω (τα οποια θα μου επιστραφουν) και τωρα περιμενω να μου αποσταλλει ο τετραψηφιος για να πιστοποιησω την καρτα( καλα τα λεω; )Ποτε θα μου αποσταλλει; Πως θα μου αποσταλλει; Πρεπει να κανω εγω κατι;

Θα πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα σου στην υπηρεσία καρτών το γράφει επάνω στην κάρτα σου και θα τους ζητήσεις τον 4 ψήφιο από την χρέωση του Paypal. Ο τετραψήφιος φαίνεται μετά από 3-4 μέρες και τότε θα μπορούν να τον δουν και αυτοί. Διαφορετικά θα περιμένεις τον αναλυτικό της κάρτας που έρχεται κάθε μήνα

Για να στείλεις μια πληρωμή μέσω paypal δεν είναι ανάγκη να είσαι verified user (δηλαδή να κάνεις την παραπάνω διαδικασία με την τράπεζα) αρκεί να εγγραφείς και να δηλώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου.

Οσο για το πώς βαζουν χρηματα, οταν ειναι να πληρωσεις επιλεγεις τροπο πληρωμης το paypal, και αυτοματως ανοιγει καρτελα και βαζεις τον κωδικο paypal που εχεις διαλεξει.

Αν δεν καταλαβες κατι ή θες βοηθεια, πες το μου!!

GEXxp3.png

Φωτεινη μου σου αντιγραφω απο αλλο τοπικ, τα εχει αναλυτικα :

PAYPAL

οδηγίες για το πως θα εγγραφείτε εδώ

http://www.ramafa.gr/PAYPAL_KODIX.pdf

και εδώ γενικές πληροφορίες

http://blogthea.gr/NextStep/ooaethoc...oi-paypal.html

Εκανα λογαριασμο, και εβαλα την καρτα μου ειπαν οτι την χρεωσαν με 1.50 ευρω (τα οποια θα μου επιστραφουν) και τωρα περιμενω να μου αποσταλλει ο τετραψηφιος για να πιστοποιησω την καρτα( καλα τα λεω; )Ποτε θα μου αποσταλλει; Πως θα μου αποσταλλει; Πρεπει να κανω εγω κατι;

Θα πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα σου στην υπηρεσία καρτών το γράφει επάνω στην κάρτα σου και θα τους ζητήσεις τον 4 ψήφιο από την χρέωση του Paypal. Ο τετραψήφιος φαίνεται μετά από 3-4 μέρες και τότε θα μπορούν να τον δουν και αυτοί. Διαφορετικά θα περιμένεις τον αναλυτικό της κάρτας που έρχεται κάθε μήνα

Για να στείλεις μια πληρωμή μέσω paypal δεν είναι ανάγκη να είσαι verified user (δηλαδή να κάνεις την παραπάνω διαδικασία με την τράπεζα) αρκεί να εγγραφείς και να δηλώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου.

Οσο για το πώς βαζουν χρηματα, οταν ειναι να πληρωσεις επιλεγεις τροπο πληρωμης το paypal, και αυτοματως ανοιγει καρτελα και βαζεις τον κωδικο paypal που εχεις διαλεξει.

Αν δεν καταλαβες κατι ή θες βοηθεια, πες το μου!!

αλλος τροπος δεν υπαρχει ???:-(:-(:-(:-(

9zlup2.png

Ναι, με πιστωτική κάρτα αν δεν απατώμαι. Αλλά ρισκάρεις?? Αν έχεις διάθεση, αύριο βγάλε μια προπληρωμένη με ποσό 200-300 ευρώ μάξιμουμ, ώστε αν γίνει κάτι μην κλαις πολλά χρήματα.

Αλλά να ξέρεις πως με το Paypal αν τελικά πληρώσεις κάτι και δεν σου έρθει, μπορείς να κάνεις αναφορά και το Paypal σου επιστρέφει τα χρήματα.

Αυτό ποια πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα μπορεί να σου το εγγυηθεί??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, με πιστωτική κάρτα αν δεν απατώμαι. Αλλά ρισκάρεις?? Αν έχεις διάθεση, αύριο βγάλε μια προπληρωμένη με ποσό 200-300 ευρώ μάξιμουμ, ώστε αν γίνει κάτι μην κλαις πολλά χρήματα.

Αλλά να ξέρεις πως με το Paypal αν τελικά πληρώσεις κάτι και δεν σου έρθει, μπορείς να κάνεις αναφορά και το Paypal σου επιστρέφει τα χρήματα.

Αυτό ποια πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα μπορεί να σου το εγγυηθεί??

Το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει γιατι αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι και την paypal πρεπει να την πληρωσω με πιστωτικη αν δεν κανω λαθος ε?

εκει μπερδευομαι... μαλλον πρεπει να ρωτησω τον κομπαρο μ που ειναι μαμουνι σ αυτα .. να το ψαξει να με πει ... αλλιως δωρακι δεν εχει με την βαφτηστηρα του :tongue::tongue:

Τωρα καθομαι και ψαχνω ξενοδοχειο στην Συρο λεμε να κανουμε το Σκ αυτο εκπληξη στον μπαμπα μας που ειναι εκει ... :P

9zlup2.png

Πρόσεξε τι γίνεται: γράφεις στην paypal την κάρτα σου. Στην συνέχεια η paypal την χειρίζεται για τις αγορές σου. Δλδ αν αγοράσεις κάτι από εμένα, εγώ δεν βλέπω τα στοιχεία της κάρτας σου και κατά συνέπεια δεν μπορώ να σου την υποκλέψω. Απλά πληρώνεις μέσω paypal, στην ουσια η paypal με πληρωνει και μετα η paypal πληρωνεται απο την καρτα σου.

Η καρτα σου ειναι ασφαλης

GEXxp3.png

Χμμ κατι πρεπει να εκανα.

Σε ποσες μερες ειπες περιπου μπορει να ερθουν αυτα σπιτι ?

Αν δω οτι ερχεται εχω δουλεια πολυ να κανω :tongue::tongue:

9zlup2.png

Καλημέρα και Καλή μας εβδομάδα!!!!

Πεπελάρες μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Με συγκινήσατε καλέ! σνιφ σνιφ!

Ας κεραστούμε ένα κομματάκι γλυκό

funcake.jpg

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

θα σας διαβάσω σε λίγο γιατί έχω δουλίτσα

πολλά φιλιά, να έχετε μία υπέροχη μωρομέρα και η vasdeli μας μια τέλεια γκαστρομέρα!!!!!

Καλημέρα!!

Φωτεινή μου, δεν ξέρω πόσες μέρες ακριβώς κάνουν να έρθουν τα πράγματα από το foto.com. Πρώτη φορά παρήγγειλα και εγώ. Αλλά ούτως ή άλλως έχει order tracking, που σημαίνει ότι παρακολουθείς την παραγγελία σου, πού βρίσκεται κάθε στιγμή. Να υποθέσω ότι τα κατάφερες με την paypal??

Τσιπουράκι σιγά μην σε ξεχνούσαμε βρε!! Είσαι επίτιμο μέλος λέμεεεεε...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...