Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω παρει της chicco οικολογικα γυαλινα χωρις τρυπα στην θηλη. με τα nuk που χα παρει για ο μηνων πνιγοταν συνεχεια. αυτα της chicco τελεια. το μικρο κανει γυρω στα 7 ευρω.

αντισηπτικα δινουν κ στο μαιευτηριο...ααα παρε κ χαρτομαντηλα αυτα του αυτοκινητου..βολευουν..

κ σερβιετες ALWAYS LONG NIGHT

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημερα μανουλες.....

απο σημερα θα ειμαστε μοναχουλες για ενα μηνα...εφυγε ο μπαμπας μας ταξιδι....ισως ομως αν το κρινει και ο γιατρος οτι μπορουμε θα παμε να τον δουμε ισως να παω και μονο εγω και να μεινει το ζυμαρακι μ με την γιαγια κ τον παππου θα δουμε ....

και μαλλον κι εμεις θα μετακομισουμε για αυτες τις μερες μαζι τους για να ειμαικι εγω ησυχη τα βραδυα μην γινει τιποτα,αλλα κ παλι το σκεφτομαι :(:(θα πρεπει να μετακομισω ολα τα πραγματα της μικρης και δικα μ κ ειναι λες και κανω μετακομιση :tongue:κ απο την αλλη θα εχω την μουρμουρα της μανουλας μ να μου λεει καθε βραδυ να παω νωρις για υπνο γκρρρ

Καλε το ζυμαρακι μ εχει ξεσαλωσει τελειως... τουρμπο εχει γινει χαχαχαχα

μαμμουνακι για τι κιλα μιλαμε στα παμπερς? απ ολα εχω κοιυπονια μονο απο αυτα δεν εχω :(:( τα limbero δεν μας κανουν τα 2-5 και τα 4-8 ειναι λιγο μεγαλα και η μικρη δεν εχει παρει ακομα τα κιλα που δεν ειχε παρει τοσο καιρο :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

vasdeli πήρα μπιμπερό dr brown's από το www.letoshop.gr και από ό,τι είδα τώρα έχει και σε διάφορα ml.

Τρέχω τώρα πάω για ντουσάκι...

εγω εχω παρει της chicco οικολογικα γυαλινα χωρις τρυπα στην θηλη. με τα nuk που χα παρει για ο μηνων πνιγοταν συνεχεια. αυτα της chicco τελεια. το μικρο κανει γυρω στα 7 ευρω.

αντισηπτικα δινουν κ στο μαιευτηριο...ααα παρε κ χαρτομαντηλα αυτα του αυτοκινητου..βολευουν..

κ σερβιετες ALWAYS LONG NIGHT

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Άρχισα σήμερα με την βαλίτσα!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από εμένα! Αρρωστη μεν γραφειάκι δε

δεν γινόταν να μην έρθω έχω κάτι πρέπει να γίνει άμεσα κι εφόσον δεν έχω πυρετό αλλά μόνο δεκατάκια είπα να το τολμήσω. Ελπίζω να μην καταρρεύσω αργότερα....

Σας φιλώ και όλα τα καλά εύχομαι!

Καλημερα κουτσουνες!!

vasdeli με το καλο!! Ετοιμαζεσαι σκατουλα μου, ερχεται οσονουπω ο μπεμπης!!

Τσιπουρα περαστικουλια μωρεεεε... Τουλαχιστον θα σχολασεις νωριτερα?

Φωτεινη μου, καλο θα ηταν στο fb να μην αναγραφεις λεπτομερως ποτε ειστε μονες κλπ. Μην παρασυρεσαι με τοσες λεπτομερειες... Λεω τωρα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

φωτεινη εμενα φοραγε libero 4-6 και μας εκανε διαρροες. τωρα πηραμε παμπερσ νο.3 baby dry 4-9 kila (ζυγιστηκαμε χθες 5450). η προσφορα ισχυε νομιζω για ολα τα κιλακια. δεν ξερω ομως μεχρι ποτε θα ισχυει. χωρις κουπονια.

εμενα περαν του μαιευτηριου γιατι δεν μου στελνουν κουπονια ε? εχω φακελωθει σε ολες τις εταιρειες με πανες αλλα ενα κουπονακι δε μου στελνουν. ομως καθε μηνα βρισκω ποιο σουπερ μαρκετ βαζει προσφορα. αν θελετε δειτε το www.shopnsave.gr. κανει ερευνα τιμων σε 5 μεγαλα σουπερμαρκετ κ βρισκει την καλυτερη τιμη. ΑΤΙΜΗ ΚΡΙΣΗΗΗ!!!

Τσιπουρα μας κρατα γερα...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου, τι κανετε;;;

Τσιπουρα μου περαστικα σου!!Εκμεταλλευσου το διαστημα αυτο για λίγη ξεκουραση..

Φωτεινη σιδερενια και πάλι η μικρουλα σου!!Να ειναι γερα ολα τα παιδακια μας Παναγια μου!!

Ειρηνακι αφου η μικρη σου κοιμαται τοσες πολλές ωρες σερι γιατι δεν δοκιμαζεις βρε να την ταϊσεις μες τον υπνο της??Εγω και στις 11 μμ να εχει φαει οτι ωρα και να πάω για υπνο τον βαζω πάλι και οσο ρουφηξει..Παρατεινω ετσι τον υπνο του

Κλέλια εχεις εξοικειωθει με το σλινγκ ε??Σκεφτομαι κι εγω να πάρω αλλα ακομη δεν εχω καταλήξει΄..να προτιμησω κλασικο μαρσιμο ή sling??Δεν το θελω για μεσα στο σπίτι, κανενα Σ/Μ ή εξωτερικη δουλεια..

Μαμουνακι ευχαριστουμε για το site..Θα ριξω αργοτερα μια ματια, να δω αν μας βολευει τπτ

Αm ετοιμη σε βλέπω για βολτες και καφεδακια!!

Βικυ πλησιαζει και η δικη σου ωρα..Με το καλό!!

Η Fire γεννησε??Εχουμε κανενα νεο??

Η μαμαλευτερακι ειναι καλά, εχουμε σχεδον καθημερινη επικοινωνια μεσω fb..Απέχει λίγο απο το φορουμ για δικους της λόγους

Εμεις εχουμε συνελθει απο την ελαφρια ιωση του Αν. και ο μπέμπης ειναι μια χαρα!!Σημερα κλείνουμε μηνα και προχτες που ηρθε η παιδιατρος μας βρηκε τελειους..ο μπεμπης ειναι 5.600 kgr και 59 πόντους :D

Πινουμε φανατικα μαμισιο γαλα και εδω και 4-5 μερες εχει πιασει το νοημα ο κυριος, θελει συνεχεια αγκαλιτσες!!Ακομη και τωρα τον εχω φορτωμενο..χαχα

Πάμε για μαμ...Καλο Σαββατοκυριακο και φιλια σε ολες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

happy-birthday.gif

Χρονια Πολλά Ελένη μας!!!! Να σε χαιρόμαστε! Πάντα γερή και χαμογελαστή να είσαι <3 <3 <3

Καλημέρα Πεπελάρες !!!!!!!

Είμαι σαφώς καλύτερα και με ανεβασμένη διάθεση!

Πετρούλα χρόνια σας πολλά!!!!!!! Θρεφτάρι ο κύριος μπέμπης! φτου φτου <3

Μαμούνι τέλειο το site το έχω ξετινάξει! ευχαριστούμε!

Να έχετε ένα τέλειο σκ! Να μου φιλήσετε τα πατουσάκια :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Πετρούλα μου πώς είσαι κοριτσάκι?? 2 τα παιδιά και δεν προλαβαίνεις... Να πάρεις σλινγκ, θα σε βολέψει πολύ περισσότερο και από ό,τι ξέρω δεν επιβαρύνει τόσο την μέση όσο ο μάρσιπος και επίσης δεν πιέζει τα ισχία των μωρών μας. Απλά μέχρι να μάθεις πώς μπαίνει, θέλει να παρακολουθήσεις τα βιντεάκια της Στέλλας στο www.babywearing.gr. Άπαξ και πάρεις το κολάι, δεν σε σταματάει τπτ!!

Τσιπούρα μου σιδερένια!! Καλά κάνεις και ανεβάζεις την διάθεσή σου καλή μου!!

Ακόμα δεν είδα το site της μαμούνας, σε λίγο θα το δω.

Λοιπόν, ετοιμάζω δωράκια χριστουγεννιάτικα στους γονείς μου: ημερολόγιο κουζίνας με φώτος της Ελισάβετ και επίσης 2 κούπες με φώτος που έχουν τραβήξει με το μωρό. 5 ευρώ η κούπα και 10 ευρώ το ημερολόγιο, από το www.foto.com (δοκιμασμένο site). Πιστεύω θα κατουρηθούν από την χαρά τους!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γεια σας κοριτσακια! μωρε που ειναι οι αλλες μανουλες?οταν σας ειχα πρωτογνωρισει εισασταν ολες πολυλογουδες και τωρα εχετε χαθει..αντεεεεε μαζευτειτεεεε...

πετρουλα χρονια πολλααααα..οσα κιλα μαζεψαμε σε 2 μηνες εσεις τα εχετε σε 1 μηνα??φτου φτου!

clelia φοβερη ιδεα!!! λες να σου κλεψω την ιδεα??? πολυ ωραιο.

τσιπουριτσα καλο ε?? δεν μπορουσα να φανταστω οτι καθε σουπερμαρκετ βαζει τις δικες του τιμες..

πειναει το πιρανχακι μου...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

εγω μαμουνακι της την εκλεψα μονο που εχω ενα προβλημα με τι τροπο να το πληρωσω :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας κουκλίτσες μου τι κάνετε;

Η μπεμπούλα μου τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου βγάζει γουλίτσες και δυσκολεύεται να κάνει κακά της…

Χθες έβγαζε συνέχεια και έκανε και εμετό όλη μέρα, ανησυχήσαμε πολύ και ήμασταν έτοιμοι να πάμε στο Παίδων αλλά η παιδίατρος είπε να περιμένουμε και να μην κρίνουμε από 1 ημέρα. Σήμερα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα για την περίπτωση της Φωτεινής, το παρακολουθούμε και αν είναι θα κάνουμε υπέρηχο………. Πήρα και 2η γνώμη, γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της παιδιάτρου που έχουμε (θα φάει πόδι) και ηρέμισα λίγο. Σήμερα κοιμάται πολύ το γλυκό μου, μάλλον από τη χθεσινή ταλαιπωρία…

Φωτεινή όταν ξεκίνησαν τα συμπτώματα της μικρής σου επιδεινώθηκαν από μέρα σε μέρα ή είχε πισωγυρίσματα, άλλοτε καλύτερα και άλλοτε χειρότερα;

Αξίζει το δωράκι η κουκλίτσα σας, μετά απ’ ότι πέρασε αφού τη χαλαρώνει το ρηλαξάκι δεν το συζητώ.

vasdeli πάει πέρασε ο καιρός, καλές τελευταίες ετοιμασίες.

τσιπούρα σιδερένια και ότι καλύτερο. Με το σπίτι όλα έτοιμα; Το έκανες κουκλόσπιτο;

clelia το φαγανούδικο σου δεν έχει πάρει πολύ βάρος ε; Φτιάχνει κορμί για την παραλία φαίνεται. Όσο για τα pampers κι εμείς έχουμε κάποιες διαρροές τώρα τελευταία αλλά έχουμε πάρει 3 πακέτα οπότε θα το υποστούμε…

Γιωτίτσα μου καλωσόρισες. Η μπεμπούλα ίδια ο Δημήτρης είναι συμφωνώ. Κι εμένα η δικιά μου πατερούλης είναι! Τα είπαμε και τηλεφωνικώς εμείς. Φιλάκια πολλά.

Ειρήνη κοιμάται 6-7 ώρες η δικιά σου; Εμείς το περισσότερο που έχουμε καταφέρει είναι 5 ώρες και αυτό πολύ-πολύ σπάνια…

am13 κι εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο για συνάντηση με τα μωράκια μαζί, εμείς ακόμα δεν έχουμε βγει έξω, αλλά όταν βγούμε θα είναι με τον άντρα μου και φορτωμένοι με την προίκα της μικρής στην αρχή τουλάχιστον… μετά άμα του πάρουμε τον αέρα θα είμαστε πιο άνετοι. Η ιδέα σου όμως είναι όμορφη τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και θα είναι στολισμένο το μέρος θα είναι μια χαρά.

Μαμουνάκι φαγανίτσα και η δική σου μπεμπούλα ε;

ploegisoula θα τα πούμε σίγουρα κουκλίτσα μου.

Πετρούλα ολόκληρο παιδόπουλο το καμάρι σου, φτου φτου

Βάσω και η δικιά σου μια χαρά αναπτύσσεται!

Ελένη χρόνια πολλά με υγεία!!!

Η ellain που χάθηκε; Έχει επικοινωνήσει με καμία;

Φιλάκια στις υπόλοιπες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...