Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ελατε μην δισταζετε εμενα εικοσι ετα ημερων και το βγαζω αντου εξω αρκει να μην ειναι κλειστοι χωροι με ολυκοσμια και τσιγαρο.το ξερω ως δεν ειναι δυνατον να συντονιστουμε ολες αλλα τουλαχιστον οι ερισσοτερες

κια αφου λενε ως η διαθαση της μαμας ειρεαζει το βρεφος , η βολτα θα κανει καλο στη μαμα αρα και τα μωρα δδε θα γκρινιαζουν.ελατε να ακουσω ροτασεις

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μ ειμαστε σπιτακι μας απο χτες το απογευμα....

Η ζουζουνιτσα μου ειναι μια χαρα βγηκαμε και βολτουλα σηεμρα στα jumbo πηγαμε και της πηραμε μια κουνια relax ..βλεπετε ο μπαμπας μας οταν εκλαιγε στο νοσοκομειο την εκανε κουνια μπελα στα ποδια του κι ετσι ηρεμουσε απο τους πονους {τωρα απο τα ραμματα ηταν απο τους κολικους που μας ειπαν εκει μεσα πως περναει τι να πω... } το θεμα ειναι οτι η μικρη σημερα ολο τ'απογυμα την εβγαλε εκει μεσα και ηταν και ηρεμη και κοιμοταν πιο ευκολα.Ε τωρα που θα φυγει ο μπαμπας μας εναν ολοκληρο μηνα για μενα θα ηταν βασανο :( να την κουναω καθε λιγο και λιγακι .

πινουμε γαλατακι πολυ και οτι δεν ηπιαμε ολες αυτες τις μρες το κατεβαζουμε τωρα χιχιχιχιχι

Πριν εκατσα και μαζεψα οτι ζιπουνακι-ρουχαλακι δεν της κανει ... κι εβγαλα τα επομενα απο αυτα που μας εχουν δωσει

Αυριο θα ερθει και η πεθερα μ για επισκεψη και τηνε χει προειδοποιησει ο αντρουλης μ πως θα κατσει να σιδερωσει ολα τα ρουχα της μικρης που θελουν σιδερο και δεν ειναι και λιγα 4 πλυντηρια μαζευτηκαν ολες αυτες τις μερες.χωρια τα δικα μας που θα τα σιδερωσω εγω δεν θελω να τα κανει αυτα εκεινη.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα νευρα μου....εγραφα τοση ωρα και εκανε διακοπη!!χαθηκαν ολα!!!!!!!!!!

τσιπ μου που εισαι????θα σου βαλω απουσια!!!!εμαθεσ την μπεμπε λιλλη ή να σου στειλω την αγγελικη???βαλε το αλτερ κ θα την μαθεισ!!!συνεχεια αυτη βαζει!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ασε!!οταν ξυπνησει το αγγελικιδιον κ θα θελει να τησ το βαλω θα στο ανεβασουμε στο φατσομπουκ κ θα στο αφιερωσουμε κιολασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

οπωσ θα εχετε καταλαβει εχω εξαφανιστει τελευταια....αχ αυτη η παλινδρομηση!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν προλαβαινω πια τιποτα!!!!!!!να φανταστειτε τοτε στισ αρχεσ που αντλουσα ολημερισ κ ολονυχτισ πιο πολυ χρονο ειχα!!τωρα ουτε τισ δουλειεσ μου δεν προφτενω....

εν τω μεταξυ εχω θεμα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον ενω η μπουμπουκιτσα μου σχεδον πανω -κατω τηρει ενα προγραμμα φαγητου,μπερδευεται και εωσ τωρα εχει καθηερωσει τελευταιο γευμα γυρω στισ 18.19.00 και μετα κοιμαται σερι ενα 6-7ωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νομιζει προφανωσ οτι αυτο ειναι βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μετα ολο το βραδυ ειμαστε καθε 3 ωρεσ πανω !!!!!πωσ μπορω να τησ παω αυτο το γευμα πιο πισω...εστω γυρω στισ 22.00???προσπαθησα να καποιεσ φορεσ αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο ...στισ 01.00 νταν πανω!!!!

θα το πιστεψετε οτι κοιμαμαι πιο λιγο απο τισ αρχεσ?προχτεσ μαλιστα απο την αυπνια μαλλον κ την κουραση ηλθα κατω!!!!ευτυχωσ που καθομουν στον καναπε (κρατουσα κ το μωρο:?)και φωναζω οσο μπορεσα του αντρα μου -πιασε το μωρο και ισα ισα με το που την επιασε ταβλιαστηκα!!!!!!

ουτε στισ εγκυμοσυνεσ δεν ειχα λιποθυμησει!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πεπέλες μου γειά σας! Είμαι αρρωστούλα στο σπίτι. Πυρετούλη + κοκσκουφ και πονάω πολύ! μπλιαχ κατάσταση! τώρα σηκώθηκα από το κρεββάτι για να πιω ένα ζεστό

Φωτεινή μου εύχομαι περαστικά και ξεχασμένα κοπέλα μου!

Τώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κοριτσοπαρέα σας!!!!

Ειρήνη περιμένω αγγελική να μου μάθει τη μπεμπελίλη!!!!!

Ξενύχτω η μπου μπού ε; να δεις που αυτή δεν θα θέλει μπεμπέ λίλη αλλά νατάσσα θεοδορίδου!!! αχαχαχααααααα

Εσύ κυρία μου κοίτα να προσέχεις σε παρακαλώ πολύ!

Σας φιλώ, πάω να βάλω κι αλλο τσαι! γκρ

Διαφημίσεις

αχ βρε τσιπουρα μου καλη!χιλια περαστικουλια σου!!!!!!!!καθησε και χουχουλιασε στο κρεβατακι σου!!!!!!!!!!!!!!πιεσ τσαγακια ,παρε και κανενα αντιπυρετικο,σουπιτσεσ κανουν καλο!!!

φιλακια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λογω αρρωστειασ επιβαλεται η αφιερωση....οταν θα ξυπνησει αγγελικιδιον θα στην βαλουμε!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μμμ..σαν πολλη ωρα καθησα σημερα...

και κατα μιασ που καταφερα να μπω εγω εχετε ησυχια εσεισ....

σημερα ετυχε να κοιμηθουν συγχρονωσ για μια ωριτσα κ προλαβα να σασ βαλω φωτο!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!

Φωτεινούλα μου!! Σιδερένιες και όπως είπε και η Ειρήνη: τουτο και μη άλλο!! Ουφ άντε ηρεμήσατε (ηρέμησα και εγώ)...

Τσιπουράκι περαστικούλια!! Ουστ να φύγει γρήγορα η παλιο-ιωσούλα να μην ξανάρθει!!

Ειρήνη μου δοκίμασες να την ξυπνήσεις μαλακά για να την κάνεις μπάνιο κατά τις 9, να την ταΐσεις μετά ώστε να κοιμηθεί μετά από όλα αυτά? Υποθέσεις κάνω, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Είναι λογικό να κουράζεσαι πιο πολύ τώρα, τις πρώτες μέρες τους τα λεχούδια κοιμούνται και απλά ξυπνάνε για να φάνε. Αλλιώς, μούγκα είναι, μετά μπαίνει ο εωσφόρος μέσα τους και γκαγκανιάααααζουν :tongue:. Επίσης κοίταξε το αυτό με την λιποθυμία! Πιστεύω ότι έχεις κουραστεί περισσότερο στην ζωούλα σου, μήπως σου έχει πέσει αιματοκρίτης ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο? Ρώτα τον γιατρό σου, μην το αφήνεις έτσι! Ακους εκεί, στα καλά του καθουμένου να ξεραίνεσαι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλειω μου προχτεσ ετυχε να ξυπνησει γυρω στισ 22.00 ,την κανω λοιπν μπανακι την ταϊζω μια χαρα και λεω απο μεσα μου -αντε ελα να δεισ που θα κοιμηθουμε σημερα!!!!!ε, 01.00 ηταν πανω!!!!!!!!!!!!!

αλλασκευτομουν κι εγω αυτο που προτεινεσ κ εσυ....θα την ξυπνησω εγω μια μερα ,και ασ κοιμαται εκεινη ,γυρω στισ 22-23.00 και ο θεοσ βοηθοσ!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ με την παλινδρομηση ,δεν τολμω να την σηκωσω και να την ταϊσω μισοκοιμησμενη και μετα παλι υπνο γιατι φοβαμαι..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη έχεις σκεφτεί να την ταΐσεις και το μωρό να είναι σε όρθια στάση? Αυτή η στάση ενδείκνυται για μωρά με ΓΟΠ. Εσύ θα κάθεσαι και θα βάλεις το μωρό να θηλάζει αλλά σε όρθια στάση.

Και επιμένω: αν ξαναλιποθυμήσεις, πάρε τηλ τον γιατρό σου

GEXxp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Έφυγε η μανούλα μου χθες και δεν είχα κέφια....

Αλλά όλα καλά τώρα!

Τα νέα μου είναι καλά, μόλις μίλησα και πάλι με την διαιτολόγο μου, μου είπε ότι πάω πολύ καλά με τις μετρήσεις!!!:D Την γλιτώνω την ινσουλίνη μέχρι στιγμής, όχι ότι με ένοιαζε ιδιαίτερα...αλλά θα μου κόστιζε η παρακολουθηση του μπέμπη(που θα τον είχαν μακρυά μου 1 μέρα). Μακάρι όλα να συνεχίσουν έτσι!

Σήμερα ζυγίστηκα πάλι, σταθερά στα +6,5 κιλά

Κλειώ μου, όλα έτοιμα, ε; (Το έπιασα το υπονοούμενο!!!):D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

koritsiaaaaa.... αυτο δεν ειναι αλμα αναπτυξης...πηδημα αναπτυξης θα το ελεγα...τι ειν τουτο καλε? καθε μια ωρα γκρινια κ βυζι...που μεχρι τωρα εκλαιγε στο mute..ts ts ts ..παντως ειμαστε 9η βδομαδα οποτε ειμαι σιγουρη πως ειναι αυτο...(σας ευχαριστω για ορθη διαγνωση:wink:)

τσιπουριτσα σκορδοβροχη να ξεμπουκωσεις κιολλας.. φιλακια κ περαστικα

φωτεινουλα σιδερενιες,,,,κουνια μπελλα:tongue::tongue:

ειρηνακι κοιμησουυυυυυ...σε θελουμε ορθια...

αμ ακομα δεν εχουμε ξεθαρεψει με τις εξοδους μονο με το μαρσιπο στη γειτονια παω μονη μου...μονο οι 3 μας παμε πιο μακρια..φοβαμαι ακομα.

φιλακια σε οοοολα τα κοριτσακια....

η μαμαλευτερακι που χαθηκε????κανα νεο???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

vasdeli μην ξεχάσεις στην βαλίτσα να πάρεις

μωρομάντηλα (για να πλένεις τα χεράκια ή να δροσίζεσαι ή ό,τι άλλο θες)

αντισηπτικό υγρό (εγώ πήρα ένα τεράστιο και ακόμα το χρησιμοποιούμε. Για τους συγγενείς που πολλοί θα σπεύσουν να πασπατέψουν το νεογέννητο :evil:, τουλάχιστον να απολυμανθούν). Ό,τι άλλο μου έρθει, θα σου λέω.

mamounaki σου εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικό το άλμα ανάπτυξης, διότι και η δικιά μου έτσι ξεκίνησε... Και τώρα απλά κάνω υπομονή :D

Όντως που είναι η Ηλιάννα, πολλές φορές την σκέφτομαι...

GEXxp3.png

Στον Παύλο μου είχαν φέρει μωρομάντιλα αλλά κακού κακού θα πάρω!

Ευχαριστώ πάντως!

Κλειώ να ρωτήσω....

Τι γυάλινα μπιμπερό να πάρω; και από που; Εσύ τα έχεις πρόσφατα!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...