Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eμενα εχει γκρινια κατα την διαρκεια της ημερας, την νυχτα που κοιμομαστε, ειναι ησυχη. Να φανταστεις ειμαστε ξαπλωμενες απο τις 23.00 μεχρι τις 11.00 , τις 12.00, δεν εχει προβλημα.

Σαν λυση βρηκα να την ταίζω οταν γκρινιαζει. Οποτε τρωει καθε μια ωρα αλλα δεν με νοιαζει διοτι εχω κουραστει απο τα κλαμματα και το κηνυγι της πιπιλας. Ασε να παρει κανενα γραμμαριο, κανει διαιτα βλεπεις.

Και επειδη κανει διαιτα δεν θελω να δοκιμασω τηλιο κλπ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

την αγγελικουλα συνεχεια <αντωνια >την φωναζουν!!καποιοι μαλιστα την λενε αντωνελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

η μικρουλα παλι ενω οταν γεννηθηκε εμοιαζε καταπληκτικα του αντρα μου...πολυ περισσοτερο απο την αγγελικη ,τωρα αλλαξε!συγκεκριμενα τωρα δεν ξερουμε ποιανου μοιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου καλήσπερα.

Ειρηνη μου κι εσυ τα ιδια βλέπω, δεν πειράζει βρε θα μας μοιάσουν τα επόμενα, μιας και βλέπω οτι κι εσυ εχεις σκοπό να κανεις κι αλλα.

Clelia μου μην ακούς κανέναν μονο εσυ ξέρεις τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τους αφήνεις να σε επηρεάζουν τόσο. Οσο για τις πάνες νομίζω οτι το δυο θα της είναι καλό και λίγο μεγαλύτερο να είναι δεν πειράζει, δεν θα εχει διαρροές.

Τσιπουρίτσα μου φιλάκια πολλα και υπομονή με τη δουλεια, μην ξεχνάς οτι τώρα δουλευεις και για μας.

Ησυχια βλεπω στο καφε σήμερα, εμεις σήμερα είμαστε πολύ πιο ήρεμες, προς το παρόν, και ευτυχως εχει και ο μπαμπας μας αδεια αυτη την εβδομάδα και μας βοηθαει πολύ.

Φιλάκια πολλα σε όλα τα κοριτσάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κλελια μου μην ακους κανενα .γιατι να στερεις την αγκαλια.ειναι φαρμακο.ειναι μικρη ακομα για να κακομαθει μη τη φοβασαι.

τσιουριτσα τι γιατρος ειναι αυτος υνου δε μας δινεις τα στοιχεια του σε αρακαλω ολυ ...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

am13 η Ελισάβετ μου θέλει μονίμως αγκαλιά, αλλιώς γκαγκανιάζει. Λύση δεν βρήκα σε αυτό, οπότε απλά την έχω 24/7 κρεμασμένη πάνω μου...

Νομίζω ότι η αδελφή της τσιπούρας θα πάει σε γιατρό στο εξωτερικό, καθώς η κοπέλα μένει εξωτερικό.

Πώς τα πας εσύ με τα 2 μπομπιρόνια?

GEXxp3.png

geia sas koritsakia! σημερα γιναμε 60 ημερων! εμεις ειμαστε 5100 περιπου κ φοραμε το 2 νουμερο (3-6 κιλα) αλλα 2 μερες τωρα εχουμε διαρροες κ πρεπει να αλλαξουμε νουμερο με το που τελειωσουν αυτες.

εχθες το βραδυ γκριανιαζε συνεχεια οταν την ξαπλωνα κ οταν την επαιρνα αγγαλια ή ρευοταν ή ετρωγε ή εδειχνε να ποναει..ουφ! τελικα κοιμηθηκαμε μαζι απο τις 7πμ-12μ.μ ξερες!ολη μερα κοιμηθηκε ησυχα κ τωρα παλι αρχισε γκρινια..τρωει λες κ δεν εφαγε καθε 1 ωρα,γκρινιαζει κ τωρα ναιιιι ξεραθηκε..για να δουμε...

vasdeli ολα ετοιμα ε? με το καλο..πλησιαζει ο καιρος!!!!

φωτεινη γυρισατε σπιτι? τρωει η μικρουλα?περαστικαααα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

τι κάνετε πεπελάρες μου? εμείς είμαστε καλά, χαθήκαμε γιατί είχαμε καθημερινά κόσμο αυτές τις μέρες! τι καλά! πήραμε και όμορφα δωράκια!

κορίτσια SOS...! τι να κρατήσω από τα δώρα όσον αφορά τα ρουχαλάκια? ε? έχω μπερδευτεί! πόσα να κρατήσω για φέτος το χειμώνα και σε τι νούμερα? σκέφτομαι να αλλάξω αρκετά και να τα πάρω μεγαλύτερα για του χρόνου... τι λέτε?

πήγαμε και στο γιατρό το σκ... έχει πάρει 600γρ. αλλά δεν του άρεσε, ήθελε παραπάνω τουλάχιστον ακόμη 300... είναι ελλειποβαρές το μωρό μας είπε, αλλά να μη στεναχωριόμαστε... μετά που θα τη θηλάζω να της δίνω και μπουκάλι για να χορταίνει καλύτερα! είναι μικρή για να διατηρεί σιλουέτα! χιχιχι! είχε και λίγο βηχαλάκι και λίγα αψού, αλλά της πέρασαν!

κλέλια μου μην ακούς κανέναν! μόνο το γιατρό! και κάνε αυτό που σου λέει η συνείδησή σου! όλες οι μανούλες ξέρουν καλύτερα τα μωράκια τους. για τις πάνες κι εμένα αυτό μου είπε ο γιατρός, όταν αρχίσουν να έχουν διαρροές, τις αλλάζουμε.

φωτεινή βγήκατε? ελπίζω να μην είχατε άλλες επιπλοκές και να είστε χαρούμενοι στο σπιτάκι σας! μετά αυτά όλα θα ξεχαστούν και μα δεις που θα δεθείς ακόμη περισσότερο με το μωράκι σου!

βασδελάκι τέλειος ο μπέμπαρος! σούπερ τα νέα! άντε, να βγει και ο 8ος και μετά ποιος σε πιάνει!

γιώτα που είσαι καλό μου? κι εσύ μας έλλειψες! έτσι η μικρή έ? ίδια ο μπαμπας? ειρηνάκι και η δικιά μου μέρα με τη μέρα μοιάζει μια στον έναν και μια στον άλλον... αλλά εμένα μου μοιάζει πολύ στο αμόρε, κι επειδή θα έχουν και το ίδιο όνομα, από τώρα τη φωνάζω Μήτση ή Μητσάκι! :lol::lol::lol: λέτε να μας μείνει?

κουμπαρούλα μου μοναξιές στο καφέ μας ε? θα συνέλθουμε μωρέ, μόλις πάρουν λιγάκι τα πανω τους τα μωράκια, θα επενέλθουμε ολοκληρωτικά! άντε και αργότερα που θα δουλέυουμε εμείς και θα κάθεσαι εσύ, να δεις τι ζήλιες έχουμε να κάνουμε!

αμ, η αδερφούλα της κουμπαρούλας μου είναι εκτός ελλάδας, που εδώ τέτοιοι γιατροί...

μαμουνάκι καλημέρα! σε κουράζει τα βράδια η μικρούλα, αλλά την ημέρα του δίνετε και καταλαβαίνει από ύπνο ε? κάτι είναι κι αυτό, να ξεκουράζεσαι τουλάχιστον!

αγγελικούλα μου σε άφησα τελευταία, γιατί χάρηκα που σε είδα καλα! να σου ζήσει η μπεμπούλα! και χιλιάδες μήνες να ζήσετε μαζί! θέλω να μάθω πολύ τα νέα σου, αλλά όταν νιώσεις εσύ καλά! περιμένω...

τα υπόλοιπα κοριτσάκια? κανένα νέο από ελενάκι και δέσποινα? πετρούλα μου? μαρηχρυσάκι? νένα? ελένη σούπερ μαμα όλα καλά? μαράκι? ρένα? μαμαλευτεράκι?

δεν ξεχνώ καμια???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Eμενα εχει γκρινια κατα την διαρκεια της ημερας, την νυχτα που κοιμομαστε, ειναι ησυχη. Να φανταστεις ειμαστε ξαπλωμενες απο τις 23.00 μεχρι τις 11.00 , τις 12.00, δεν εχει προβλημα.

Σαν λυση βρηκα να την ταίζω οταν γκρινιαζει. Οποτε τρωει καθε μια ωρα αλλα δεν με νοιαζει διοτι εχω κουραστει απο τα κλαμματα και το κηνυγι της πιπιλας. Ασε να παρει κανενα γραμμαριο, κανει διαιτα βλεπεις.

Και επειδη κανει διαιτα δεν θελω να δοκιμασω τηλιο κλπ

Ασε το τηλιο τότε εννοείτε. Να τρωει να καρδαμώσει!

Να μας πουνε και τα αλλα κοριτσάκια αλλά από όσο ξέρω για να πάρει καλό βάρος πρέπει να τηρηρείς το 3ωρο για να γίνεται σωστά η πέψη.

Βετεράνες τα φώτα σας! Ρώτα το παιδοντοκτόρι να σου πει!

Κοριτσακια μου καλήσπερα.

Ειρηνη μου κι εσυ τα ιδια βλέπω, δεν πειράζει βρε θα μας μοιάσουν τα επόμενα, μιας και βλέπω οτι κι εσυ εχεις σκοπό να κανεις κι αλλα.

.

Ακριβώς!!!

κλελια μου μην ακους κανενα .γιατι να στερεις την αγκαλια.ειναι φαρμακο.ειναι μικρη ακομα για να κακομαθει μη τη φοβασαι.

τσιουριτσα τι γιατρος ειναι αυτος υνου δε μας δινεις τα στοιχεια του σε αρακαλω ολυ ...

Λοιπόν πήγε, να εξηγήσω ότι είναι ειδικός χειροπρακτικός για μωρά. Τον βρήκε μια χαρά γιατί η αδερφή μου είχε αγχωθεί για αυχενικά κλπ άσχετα. Του έκανε μασαζ, θα πάει άλλες 3 φορές και είπε και στην αδελφή μου να του κάνει για να χαλαρώνει πριν τον ύπνο. Αλλη αντιμετώπιση πάντως. Του εξήγησε η αδελφή μου ότι ο μικρός δεν κοιμάται παρά μόνο αν είναι στο κρεβάτι μαζί της κλπ.

Απάντηση: Αρα το πρόβλημά σας δεν είναι ότι δεν κοιμάται αλλά το που κοιμάται! Αφού μαζί σας κοιμάται γιατί να του το στερήσετε;

(ναι όντως είναι στο εξωτερικό και ναι όντως τα έξοδα τα καλύπτει η ασφάλεια!)

geia sas koritsakia! σημερα γιναμε 60 ημερων! εμεις ειμαστε 5100 περιπου κ φοραμε το 2 νουμερο (3-6 κιλα) αλλα 2 μερες τωρα εχουμε διαρροες κ πρεπει να αλλαξουμε νουμερο με το που τελειωσουν αυτες.

Χρονια σας πολλά!!!

Κουμπαρούλα καλημέρα!!!

Εγώ παιδάκια μου είμαι κρυωμένη, χθες είχα δέκατα, σήμερα είμαι μπουκωμένη και νυστάζω πολύ!

Εγώ παιδάκια μου είμαι κρυωμένη, χθες είχα δέκατα, σήμερα είμαι μπουκωμένη και νυστάζω πολύ!

καλημέρα και περαστικούλια! βιταμίνες!

τελικα΄ναι, όντως άλλη αντιμετώπιση στο εξωτερικό. ουσιαστικά δηλαδή της είπε να αφήσπυν το μωρό να κοιμάται μαζί τους? κουφό μου φαίνεται! δεν είναι ούτε για το μωρό άλλά ούτε και για το ζευγάρι ιδανικό αυτό...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

mamounaki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να σας ζησει!!!!

Ploegisi δεν ξερω τι να σου πω για τα ρουχα... Τοσο πολλα ειναι?? Aν δεν ειχες τραγικα πολλα απο πριν, εγω θα σου ελεγα να τα κρατησεις. Οσο για το co-bedding ειναι αρκετα διαδεδομενο στο εξωτερικο, στο Ελλαδισταν οχι. Καλα στην ψαροκωσταινα ακομη επικρατει η θεωρια "Μην το παιρνεις αγκαλια διοτι θα μαθει". Αν διαβασεις σχετικα, θα δεις οτι ο υπμος σε κοινο κρεβατι εχει μονο προτερηματα - απο την στιγμη που τηρουνται ολοι οι κανονες ασφαλειας. Και για να σε προλαβω: σεξ μπορουν να κανουν οι γονεις και στο σαλονι.

Τσιπουρα περαστικα!! Οι ιωσεις κανουν παρτυ με αυτο τον καιρο

GEXxp3.png

καλησερα κοριτσαρες.εχεις αολυτο δικιο κλελια μου .αντηρουνται οι κανονες ασφαλειας δεν υαρχει ροβλημα.

εγω εριμενω τον μεγαλο με το μαμα μας οτε θα ειστρεψουν με το καλο αο εαρχια ουχαν αει να ψηφισουν και ξεμειναν γιατι ηταν αρρωστοι για να μη κολησουν το μωρο.αλλα ακομα δεν εχουν συνερθει τελειως .μου λειουν τοσο ολυ.αω στο αιδικο και το βλεω αδειο και λαω καλυτερα ναναι εδω ο μουμουκος μου αρα ενα αδειο σιτι......ατηνα αλλη κριμα να τρεχαμε με το μωρακι οοτε υοχωρησα και αναγκαστικα να το αφησω στα εθερικα ρωτη φορα ,αλλα με την ειτηρηση του μαμα μας.

βεβαια τον κακομαθαν αν μη τι αλλο. ιιλα ολη μερα ου εγω εδινα μονο βραδυ αν ξυναγε. τηλεωραση και δε συμαζευετε με τη δικαιολογια εειδη ηταν αρρωστο και δε μ,ορουσαν να τον καλμαρουν.τα νευρα μου.........

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Σερνομαι γμτ! Να δω και πότε θα φύγω γιατί στο κέντρο θα εχει παντιρντι με τη πορεια, σε λίγο κλεινουν κι οι σταθμοί που κατεβαίνω

Οσο για το μικρό, δεν συμβουλεύουν να το παίρνεις στο κρεββάτι, στη περίπτωση που δεν κοιμάται τότε να γίνεται αυτό. Γενικά το στυλ είναι πιο απλο, ότι μετράει το αποτέλεσμα δηλαδή να κοιμάται το παιδί, να τρώει το παιδί κλπ

υπομονή βρε am μου... Πότε λένε να επιστρέψουν? Λογικό να σου έχει λείψει το παιδάκι σου... Όσο για τα πεθερικά, μην περιμένεις πολλά από αυτούς. Θέλει πολύ κουράγιο για να ασχοληθείς με ένα παιδάκι, η τηλεόραση είναι η εύκολη λύση...

GEXxp3.png

βρε κοριτσια τωρα ου γεννησαμε γιατι δε κανονιζουμε ενα ρωινο η αογευμα να βρεθουμε και να τα ουμε αο κοντα μετα των μωρων μας... θα χαρω αρα ολυ να σας γνωρισω αο κοντα.λοιον τι λετε..για ροτεινετε μερη.εγω ροτεινω για αρχη το αλσος του ααγου ου εχει ολυ μεγαλη αιδικη χαρα για τα μεγαλυετρα. και ενα ολυ ωραιο καφε με καταρακτες και λιμνουλα ου μορεις να κατσεις και εξω το verde.τι λετε για συμετεχετε και ροτεινετε.καιρος να γνωροστουμε και αο κοντα.αντε γιατι θα ξεκινησουμε και καοιες δουλεια σε λιγο καιρο και δε θα ειναι ευκολο μετα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Kαλησπέρα κοριτσάκια

Τσιπουρίτσα περαστικά σου, ξεκουράσου και πίνε ζεστα για να μην κρεβατωθείς.

Μαμουνακι κατι μου θυμηζει η συμπεριφορα της μικρής σου, εμείς είμαστε ετσι τον περισσότερο καιρό, εσενα αν αρχισε τώρα να στο κανει αυτο πιθανον να είναι καποιο αλμα ανάπτυξης.

Ploegisi μου φαινεται η μικρη σου οτι θέλει να γίνει μονδελο, μηπως δεν της φτανει το γάλα σου, αν κανεις αυτα που σου είπε ο γιατρός σίγουρα σε λίγο καιρό θα είναι θρεφταράκι. Οσο για τα ρούχα καλυτερα να αλλαξεις μερικα και να τα πάρεις μεγαλύτερα γιατι τα ρουχα αυτης της ηλικίας τα φοράνε πολύ λίγο.

Αm 13 σου λείπει το μαναράκι σου ε; Λιγο υπομονη και σε λίγο θα είστε πάλι μαζί. Για καφεδάκι που λες δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό γιατι τα μωρα μας αρκετων απο εδω μέσα ειναι λίγο γκρινιάρικα και δεν θα μας αφήσουν να ευχαριστηθούμε καφε.

Φιλάκια πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιώτα και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν διάβασα αυτό που έγραψε το μαμουνάκι, αλλά λέω κάτσε να μην πω τπτ και με πει μετά γκαντέμω που το παιδί της γκρινιάζει :D. Εγώ πάντως επανήλθα στο σλινγκ και βρήκα την υγειά μου, δεν ακούω ένα ατέρμονο κλάμα από το πρωί ως το βράδυ!! Και εμένα η δικιά μου δεν βάζει γραμμάρια. Ο παιδίατρος που είναι υπέρμαχος του ΑΜΘ ευτυχώς δεν μου είπε τπτ για ξένο γάλα. Συγκεκριμένα είπε: θα μπορούσαμε να της δώσουμε ξένο γάλα μετά τον θηλασμό για να δούμε αν πεινάει, αλλά από την στιγμή που κοιμάται και φαίνεται ικανοποιημένο και δεν κλαίει (παρά μόνο όταν την αφήνουμε) δεν υπάρχει λόγος. Επίσης θεώρησε τα 770 γραμ. που έχει πάρει σε έναν μήνα πολύ καλά για μητρικό θηλασμό, τα 500 τόσα που είχε πάρει τον πρώτο μήνα μου είπε πως δεν ήταν καλά, μετά λέει όλα καλά. Εγώ πιστεύω ότι το κλάμα φταίει: βρε να αρχίσω να κλαίω κανά 6ωρο για να χάσω βάρος :D?

am13 τώρα λίγο χλωμό να κανονίσουμε βρε! Έχουμε μωρά 1-2 μηνών, πού να τα τρέχουμε...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...