Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή καλή εβδομάδα!!!

Φωτεινή περαστικά, εύχομαι να πάτε γρήγορα στο σπίτι σας κι όλα αυτά να είναι μια ανάμνηση!!!!

Vasdeli τέλειο ο μπεμπούλης άξιζε το στήσιμο!!!!!

Κλέλια βολτάραμε βολτάραμε;;;;;; εύγε!

Αγγελικούλα να σας ζήσει! Καλά στον χρόνο να δεις παρτάκι που θα κάνουμε!

Βασω σκορδα σκόρδα δεν το συζητώ!

Ειρήνη Λίλη θα την βγάλετε; κατάλαβα καλά;

Σε όλες σας ευχές για μία όμορφη μωροεβδομάδα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειαααα!

Ειρηνακι την δικη σου συμβουλη ακουσα με την μπουμπου. Εσυ δεν ειχες γραψει οτι απο την στιγμη που εχει εδραιωθει ο θηλασμος, μπορουμε να τους δινουμε πιπιλες? Αυτο κανω. Μην φανταστεις, στα χερια μου κοιμαται με πιπιλα και την βαζω στο ρηλαξ. Αλλα και παλι μεχρι τοτε: η αγκαλια, αγκαλια!

Και ποσο μου την βαρανε οι ξερολες: το παιδι οπως το μαθεις ειναι!! Ναι ρε ξυπνοπουλι, λες και εκει που κοιμοταν ή καθοταν ησυχο το μωρο, εγω σαν μαζοχας το επαιρνα αγκαλια! Πφφφφφ, εκ του ασφαλους κανω και εγω την ξερολα!

Ξαφνικα το επιασε και κλαιει μονο του και μετα απο λιγο γκαγκανιαζει, δεν ειχα αλλη επιλογη!

Παρηγγειλα ενα υγιες και πανεμορφο μωρο, και τελικα αυτο παρελαβα! Τι να την κανω που μου βγηκε βασανιαρα (βυζανιαρα, φαφουτα, κλανιαρα)??

Ειρηνη ολα καλα με τον θηλασμο να υποθεσω?

αχ βρε κλειω μου...μια απο τα ιδια!!!και τωρα και στην αγγελικη...να μου λενε<θα μαθει αγκαλιεσ,θα μαθει χερια κτλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να κανω δηλαδη??να τα αφηνω να πλανταζουν???????????????ειναι μολισ 1-2-3 μηνων μωρουλια!!!τωρα θα τα κακομαθουμε?????

καταρχην για να ξερεισ τα μωρα αρχιζουν να κακομαθαινουν στουσ 6 πλεον μηνεσ!!τωρα στην ηλικια που ειναι θελουν αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...οχι οτι τοτε δεν θα τουσ κανουμε!!!!;)

μα και η πεθερα καθε τοσο...<αχ μην σου μαθει χερια!!!!!!!!!!!!!>και τησ απανταω συνεχωσ...<ε ,τι να κανω???να το αφησω να σκασει στο κλαμα?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>και μαλιστα απο την στιγμη που ξερω οτι υποφερει κ ποναει απο την παλινδρομηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ που ειμαστε κ μεγαλοι και αν στραβωκαταπιουμε ή μασ ελθει πανω το φαγητο και ποναμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!φαντασου το βρε0φοσ!!!!!!!!

αγνοησε τουσ πολυ απλα κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για την πιπιλα πιανει!!εστω καποιεσ φορεσ..οχι παντα...αλλα κ αυτεσ τισ φορεσ που πιανει,μια χαρα ειναι!!

Ειρήνη Λίλη θα την βγάλετε; κατάλαβα καλά;

!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:βρε τσιπουροζαργανα μου γεωργια-ελενη δεν ειπαμε???????????!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!!!!!!!!!!θα σε μαλωσω!μα να μην ξερεισ την μπεμπε λιλλη????????????????????????????????????απεξω κ ανακατωτα εχω μαθει ολα τα τραγουδια τησ!!!!!(ειναι φαν η αγγελικη!!!!!!!!!!!!)ερχεται στον η/υ οποτε με δει εδω και φωναζει<παππου παππου!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

α οσο για την τοτε διαιτα που σασ ειπα...μια χαρα ηταν ολα!!!!θυροειδησ κτλ...και την τηρουσα απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα εχω εντελωσ χαλια μεταβολισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...γι αυτο και απορρω που στισ 2 τελευταιεσ εγκυμοσυνεσ δεν πηρα καθολου κιλα παρολο το τι σαβουριαζα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

βικακυ τελεια τα νεα σασ!!!!!!!!!!!!!!εννοω τα δικα σου κ του μπεμπαρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπερα!

Βικακυ :D ! Καλως ορισες στον 8ο!! Οπως καλα σου μπηκε, ετσι και να σου βγει καλο μου!!

Ειρηνη ειναι γενικο το φαινομενο της μουρμουρας βλεπω... Ε τοτε και εμεις: γραψολιαση παθαινουμε για να ησυχασουμε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελα βρε ειρήνη! μα για αυτό εντυπωσιάστηκα γιατί μου είχες πει το γεωργία ελένη, σκέφτηκα μήπως θα τη φωνάζατε χαιδευτικά! Τα κοριτσίστικα δεν τα ξέρω καθόλου, όλα είναι αγοράκια γύρω μου!

Γειά σου Κλέλια! εννοείτε γραψολίαση δεν το συζητώ!

Βίκυ μπήκες στον 8ο???!!!!! σκόρδαααααααααα

Διαφημίσεις

γιουπιιιιι σημερα ηπιαμε μλ γαλατακι και δεν βγαλαμε ουτε μια γουλιτσα

ο γιατρουλης μας ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος με την ολη πορεια μας και μαλιστα οτι εκανε κακακια της χωρις κλισμα και μαλιστα στο κανονικο τους χρωμα μουσταρδοειδες χαχαχαχα

υπαρχει η περιπτωση να βγουμε σημερα μιας και εφημερευει το νοσοκομειο ...

σημερα οσο μου μιλαγε ο γιατρος του γελαγε και της λεει : εεε μικρη μην μοιυ κανεις ναζια θα πας σπιτι σουυ.... και πεθανα στα γελια

σας αφηνω κι ευχομαι να τα πουμε το βραδακι αλλιως αυριο... παω να απολυμανω τα μπιμπερο μας και να επιστρεψω πισω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μπραβο Φωτεινη μου!!! Τι καλα!! Παντα τετοια καλα νεα να εχετε!! Περαστικουλια!!

Κοριτσια, ποτε αλλαζουμε μεγεθος στις πανες? Πχ αυτες που χρησιμοποιω εινα απο νεο γεννητο μεχρι 5 κιλα. Η μπεμπα εναι 4100. Υπαρχουν πανες για 3-6 κιλα κια για 4+. Εγω ποτε να της αλλαξω πανα στο μεγαλυτερο μεγεθος?

GEXxp3.png

Koριτσάκια καλησπέρα και απο μας, αργησα να σας γράψω γιατι είχαμε πάει για μια εβδομάδα στη μανουλα μου στο χωριό μιας και ο συζυγος είχε κατι απανωτές υπήρεσίες, αλλα κορίτσια πήγα για καλύτερα και εκει κουραστικα χειρότερα ασε που εκανα ολοκληρη μετα κομιση με τα πράγματα της μικρής γιατι φοβόμουν μην μου λείψει τίποτα.

Τα νέα μας είναι περίπου τα ίδια η μικρή συνεχίζει με τους κολικούς, αλλες φορές ηπιοτερα και αλλες πολύ εντονα, αλλα ευτυχως κρατάνε το πολύ μεχρι τις 12 το βράδυ και μετα κοιμάται βαθιά. Θηλάζουμε αποκλειστικά αν και δικίμασα να της δινω και λίγο ξενο το βράδυ για να κοιμάται περισσότερες ωρες και δεν το θέλει καθόλου, κάνει σαν να μην μπορεί να πιάσει τη θηλή απο το μπουκαλι. Δοκιμασα να της δωσω πιπίλα πολλες φορές αλλα την πετάει οσο πιο μακρια μπορεί. Τελος παντων σε γενικές γραμμες ειμαστε πολύ καλα, φτασαμε αισίως τα 5.250 και εχουμε κάνει μαγουλακια.

Κορίτσια η μικρη είναι ιδια ο αντρας μου, ολοιδια μιλάμε αφου τα αδέρφια μου στο χωριό την φώναζαν Μητσάκο, αλλα δεν με απασχολεί γιατι τον άντρα μου τον λατρευω.

Σε γενικές γραμμες απο οτι διαβαζω τα νεα σας είναι πολύ καλα, κατι ψιλοπροβληματια τα οποία αντιμετωπίζονται ευκολα.

Φωτεινουλα να είστε σιδερένιοι και να βγείτε γρήγορα απο το νοσοκομείο και να μην ξαναπεράσετε ουτε απ εξω.

Αγγελικούλα μου πάρε με οποτε μπορείς αρκει που είστε καλα.

clelia μου σε παμπερς εμεις φοράμε το 3 εως 6 και μας είναι αρκετα καλό.

Φιλια σε όλες τις κοπέλες και εχω να σας πω οτι μου λείψατε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλησπερα!

Βικακυ :D ! Καλως ορισες στον 8ο!! Οπως καλα σου μπηκε, ετσι και να σου βγει καλο μου!!

Thank you, friend!!!:D

Βίκυ μπήκες στον 8ο???!!!!! σκόρδαααααααααα

Έτσι μου είπε η φιλενάδα μας!!!:D

Και επισήμως ανακοινώνω ότι όλα είναι έτοιμα για την έλευση του μπέμπη!!! Σήμερα τελειώσαμε τα πάντα με μανούλα....Αχ, γιατί να φεύγει την Τετάρτη....

Είμαι πολύ χαρούμενη, έμεινε μόνο η βαλίτσα τώρα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...καλησπερα μαλλον!!!!!!

τσιπουρα μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα βρε ειρήνη! μα για αυτό εντυπωσιάστηκα γιατί μου είχες πει το γεωργία ελένη, σκέφτηκα μήπως θα τη φωνάζατε χαιδευτικά! Τα κοριτσίστικα δεν τα ξέρω καθόλου, όλα είναι αγοράκια γύρω μου!

πλακα κανω τσιπουριτσα μου!λοιπον....εχω ιδεα θα σου στειλω πακετο την αγγελικουλα...μονο για λιγεσ μερεσ....:D;)να δεισ για ποτε θα μαθεισ και την μπεμπε λιλλη και τον παππου τησ,και την ζουγκλα τησ και ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο Φωτεινη μου!!! Τι καλα!! Παντα τετοια καλα νεα να εχετε!! Περαστικουλια!!

Κοριτσια, ποτε αλλαζουμε μεγεθος στις πανες? Πχ αυτες που χρησιμοποιω εινα απο νεο γεννητο μεχρι 5 κιλα. Η μπεμπα εναι 4100. Υπαρχουν πανες για 3-6 κιλα κια για 4+. Εγω ποτε να της αλλαξω πανα στο μεγαλυτερο μεγεθος?

κλειω μου δεν θα εισαι απολυτη με τα κιλακια που γραφουν οι πανεσ....σκεψου οτι το 1 νουμερο ειναι 2-5 κιλα,παρολα αυτα το 2 νουμερο ειναι 3-6!!!ή και το 3 που ειναι 4-7(νομιζω..)δηλαδη αν το καλοσκευτεισ αν το μωρο ειναι 4 κιλακια του κανουν και οι τρεισ!!!!

περσυ μου ελεγαν οι μανουλεσ οι πιο εμπειρεσ του ιουνιου οτι πανα αλλαζουμε νουμερο οποτε αρχισουμε να βλεπουμε διαροεσ απο το συγκεκριμενο νουμερο...

το 1.νουμ.το εχουμε κοψει εδω και πολυ καιρο...τωρα ειμαστε 2!!και μολισ τελειωσουν τα πακετα που ηδη εχω παμε για 3!!!!!!!;)

κάνει σαν να μην μπορεί να πιάσει τη θηλή απο το μπουκαλι. Δοκιμασα να της δωσω πιπίλα πολλες φορές αλλα την πετάει οσο πιο μακρια μπορεί.

αν τισ αλλαζεσ μαρκα μπιμπερο και συνεπωσ αλλαζε θηλη?

η μικρη είναι ιδια ο αντρας μου, ολοιδια μιλάμε αφου τα αδέρφια μου στο χωριό την φώναζαν Μητσάκο, αλλα δεν με απασχολεί γιατι τον άντρα μου τον λατρευω.

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

την αγγελικουλα συνεχεια <αντωνια >την φωναζουν!!καποιοι μαλιστα την λενε αντωνελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

η μικρουλα παλι ενω οταν γεννηθηκε εμοιαζε καταπληκτικα του αντρα μου...πολυ περισσοτερο απο την αγγελικη ,τωρα αλλαξε!συγκεκριμενα τωρα δεν ξερουμε ποιανου μοιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!

Τσιπούρα κοριτσάκι!! Υπομονή σε λίγο σχολάς!!

Ειρήνη η Ελισάβετ οταν τα κάνει (όταν το αποφασίσει γεμίζει τον κόσμο όλο!!) κάποιες φορές έχει διαρροές, αλλά μιλάμε για πολύ πράγμα. Έχω ακόμα 2 κούτες πάνες 1 μέγεθος, λογικά οι επόμενες που θα αγορασω θα ειναι 2? Υπάρχει περίπτωση να της είναι μεγάλες? Η μικρή είναι 4100, οι πάνες 3-6 μια χαρά δεν θα είναι?

Εμένα τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά, τα έχω βάλει με τους απανταχού συμβουλάτορες και δεν μιλάω σε κανέναν!!! Με τις συμβουλές τους απέκτησα ένα παιδί γκρινιάρικο!!! Γλιτώσαμε τους κολικούς αλλά με τις μλκίες τύπου "μην χρησιμοποιείς το σλινγκ συνέχεια" έχω συνέχεια κλάματα στο σπίτι και το ένα χέρι μου πιασμένο αφού κρατάω το μωρό, όταν δεν τρέχω να της βάλω την πιπίλα που την πετάει σε χρόνο dt.

Δεν κοιτάει ο καθείς τα χάλια του?? Λάθη ξέρω και κάνω μόνη μου!!

GEXxp3.png

Αχ βρε Κλέλια πραγματικά λες κι ακουω την αδελφή μου πριν κάτι μήνες!!!!!

η οποία τα ακούει τηλεφωνικά βέβαια και δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει!

Σήμερα πήγε σε ένα ειδικό γιατρό-σύμβουλο ύπνου για τον μικρό (που πλέον δεν είναι και τόσο μικρός, 7 μηνών είναι το θρεφτάρι μου)

Ο ανηψιος μου είναι όλη μέρα τέλειος, ουτε γκρινια πια ούτε τίποτα (παλιά φουλ) αλλά το βράδυ γαρίδα το μάτι! Οταν κοιμάται θέλει αγκαλίτσα κι όταν καταφέρει να τον κοιμήσει στην κούνια του κάθε μια ώρα ξυπνάει σαν τον κούκο και την ψάχνει....

Να δούμε τί θα της πει ο ειδικός! Θα σας πω μόλις μάθω

Μια απο τις συμβουλές που άκουσε η αδελφή μου κι όντως βοήθησε λίγο στη γκρινια ήταν το τήλιο. Ρωτήστε γιατρουδάκους μπας και βοηθήσει

πολλά φιλάκια και καλό απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...