Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπήκα στα πεταχτά να δω τα νέα της βίκυς!

βικούλα σπάσιμο αλλά τί να κάνουμε η μητέρα φύση κάλεσε το ντοκτόρι σου!

με γεια τα ψώνια! καλοφόρετα!

φιλιά τρέχω (θέατρο σήμερα, γιούπι!)

κλέλια τί έγινε ο γιατρός;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli μου υπομονή κοριτσάκι!! Θα τον δεις τον μπέμπη σου, με διαφορά κάποιων ωρών... αλλά θα τον δεις να κάνει πιπίιιιιλα!!

Έχω ήδη πάρει στολή αγιοβασιλίτσας στην Ελισάβετ και είναι πλυμμένη και σιδερωμένη και έτοιμη να την φορέσει!!

Ήρθε ο παιδίατρος, την βρήκε μια χαρά. Το βάρος που έχει πάρει σε ένα μήνα του άρεσε και όταν του είπα την ανησυχία μου για τα ελάχιστα γραμ που παίρνει την εβδομάδα, μου είπε ότι θα το δούμε σε ένα μηνα πόσο θα έχει πάρει συνολικά μέσα στον μήνα. Για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν για ουρολοίμωξη, επειδή το μωρό τρώει αλλά δεν παίρνει βάρος. Και επιπλέον έχει απίστευτη γκρίνια. Αλλά μου είπε να μην ανησυχώ (μου έρχεται να την πετάξω την @#$%ζυγαριά! Επίσης για την αγκαλίτιδα: να την αφήσω στην κούνια της και θα της περάσει. Sorry, αυτό το ήξερα αλλά δεν το κάνω!! Δεν θέλω να γκαγκανιάσει το μωρό μου, τόσο δυσνόητο είναι??? Στο ματάκι της έχει επιπεφυκίτιδα :(, αλλά με ένα κολύριο θα της περάσει. Με το εμβόλιο οκ είχαμε λίγη κλάψα, αλλά της πέρασε με αγκαλίτσα. Ραντεβού σε έναν μήνα για εμβόλιο πάλι.

Ξεκίνησα να στολίζω: προς το παρόν έστησα το δέντρο και έβαλα φωτάκια. Θέλω να αγοράσω άλλο ένα μακρυνάρι με λαμπάκια και φυσικά αυτά που χάνω κάθε χρόνο: κρεμαστάρια για τις μπαλίτσες :D. Και φάτνη!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ακόμη εδώ....έχω σκυλιάσει...ευτυχώς έχει free internet.

Τσιπούρα μου, καλάνα περάσεις!!!

Κλειώ, έκανες ήδη τις ετοιμασίες σου ε; Εγώ μόλις αγόρασα ένα φορμάκι αγιοβασίλη για τον μπέμπαρο και φανελάκια Σάντα Κλάους!!!!

Τέτοιο στήσιμο πια αυτός ο άντρας.....από κοιλιάς...

Για το βάρος μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Ο Παύλος ήταν στάσιμος στο βάρος του από τον 6ο ως τον 9ο μήνα!:cool: Ο λόγος; Η συνεχής γκρίνια....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ πηγα να γραψω και καλη μασ εβδομαδα....χτεσ εδω ειχαμε αργια...απελευθερωση τησ χιου απο τουσ τουρκουσ...και μπερδευτηκα οτι ηταν σ.κ!!!!!

φωτεινουλα μου τι να πω....στεναχωρεθηκα παρα πολυ κοριτσι μου!!!!ευχομαι πολλα πολλα περαστικα στην μπουμπουδενια σου!!!!!!!!!!!!!!αφου ειχε φτιαξει η κατασταση ,πωσ το καταλαβατε τελικα τι ηταν?πεσ μασ να ξερουμε κι εμεισ τι σημαδια να προσεχουμε!!!!ηταν παλινδρομηση τελικα αυτο?

αχ εδω δακρυσα...η αγκαλια τησ μανουλασ τα υπερνικαει ολα!!!!!!!!!!!!!!κ παλι περαστικουλια!!!!

am13 ΟΤΑΝ φτιαξει ο καιροσ κ βγεισ για τισ δουλιτσεσ μην ξεχασεισ.....ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αν και πια τα εχουμε συνηθησει!!;)

τσιπουρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 κιλα σε τοσο διαστημα ειναι πολυ πολυ καλα!!!!!κ πηγεσ κ διακοπεσ κ εφαγεσ κατα διαστηματα και παλι μια χαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω για να καταλαβεισ σε διαιτολογο που πηγα την τελευταια φορα...προ εγκυμοσυνων σε 2,5 μηνεσ εχασα μονο 700 γραμμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειπεσ κατι?????????????????????????????????????????????????

καταρχην καλησπερα κοριτσακια...

ζητησα να μοιυ φερει ο αντρουλης μ το λαπτοπακι γιατι η νυχτα εδω δεν βγαινει με ολα αυτα που γυρνανε εδω γυρω φοβασαι και να κοιμηθεις :(

Ειρηνη μ μας εβγαζε γουλιτσες για 2 βδομαδες περιπου συνεχεια και εμενε σχεδον νηστικια...

μεχρι που προχτες εριξε 2 ρουκετες καλες εμετο... και πηραμε την γιατρο μας και μας ειπε να φυγουμε για το νοσοκομειο... κι ετσι ηρθαμε δω και ο υπερηχος που της κανανε εδειξε στενωση πυλωρου.Ειναι μετα το στομαχι και πριν τον δωδεκαδακτυλο ....

Ασε Κλελια μ και μονο που βλεπεις ενα μεγαλο κρεβατι και μια μικρη κουβερτουλα στη μεση μ ενα μικρο σκατουλακι απο κατω τρελαινεσαι .

Το καλο ειναι οτι σημερα της βγαλανε το σωληνακι απο την μυτη και ξεκινησαμε απο το πρωι να τρωμε 10μλ γαλατακι ...κα8ε 3 ωρες το αυξανουμε και 10μλ μεχρι τωρα ειμαστε στα 50 μεχψρι να φτασουμε στα 90 αυριο το βραδυ θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε να δουμε αν δεν το βγαλει ξανα ...αν οχι φευγουμε αλλιως δεν ξερω τι κανουν σ αυτες τις περιπτωσεις...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα σας πάνε και δεν θα κάνει εμετό!!

Εύχομαι τα καλύτερα συνέχεια για το μωρό σου...

Ταλαιπωρείται μωρέεεε...:(

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο σ-κ να εχουμε!

φωτεινη περαστικα στο νινακι σας!να δεις που απο σημερα θα πανε ολα τελεια και θα βγειτε πολυ συντομα!τερμα η ταλαιπωρια σας!φιλακια πολλα στα πατουσακια!

πινω καφεδακι και το μπεμπε μου κανει νανι διπλα μου...κοιμαται ηδη καμια ωριτσα,για να δουμε...ξυπνησαμε στις 7,αλλαξαμε,παιξαμε,μαμ και ξανα νανι!για λιγο βεβαια,αλλα μια χαρα ειναι για να παιρνει μια ανασα και η μαμα!

βροχες το σ-κ,δεν πειραζει,να μπαινουμε στο χειμερινο κλιμα.

ηρθε ο παιδιατρος και μας ειδε την πεμπτη που 40σαμε.η μικρουλα εχει μεγαααλη αναπτυξη.σε βαρος εχουμε παρει 1.900 απ τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο,σε υψος 6 ποντους και 3 ποντους σε περιμετρο κεφαλιου!τα διπλασια δηλαδη σε σχεση με το μεσο ορο!με αποκλειστικο θηλασμο αυτα...εχω γαλα για 2 μωρα ειπε ο ντοκτορ.ειναι λαιμαργο νινι και με ταση για εντονη αναπτυξη,εμοιασε του μπαμπα της σε αυτο γιατι οοολα τα αλλα τα εχουμε παρει απο τη μανουλα!χαχαχχαχ!ναι,μου μοιαζει το λουλουδι μου!

να ναι γερα τα μωρακια μας!!!

φιλακια πολλα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ξεκίνησα να στολίζω: προς το παρόν έστησα το δέντρο και έβαλα φωτάκια. Θέλω να αγοράσω άλλο ένα μακρυνάρι με λαμπάκια και φυσικά αυτά που χάνω κάθε χρόνο: κρεμαστάρια για τις μπαλίτσες :D. Και φάτνη!

Ολα τέλεια με τη γκουσγκούνα σου! φτου φτου!

Στολίζεται προκομένες μάνα και κόρη;;;;; και του χρόνου πεπελάρες!

Ασε Κλελια μ και μονο που βλεπεις ενα μεγαλο κρεβατι και μια μικρη κουβερτουλα στη μεση μ ενα μικρο σκατουλακι απο κατω τρελαινεσαι .

Το καλο ειναι οτι σημερα της βγαλανε το σωληνακι απο την μυτη και ξεκινησαμε απο το πρωι να τρωμε 10μλ γαλατακι ...κα8ε 3 ωρες το αυξανουμε και 10μλ μεχρι τωρα ειμαστε στα 50 μεχψρι να φτασουμε στα 90 αυριο το βραδυ θα ειμαστε εδω και θα περιμενουμε να δουμε αν δεν το βγαλει ξανα ...αν οχι φευγουμε αλλιως δεν ξερω τι κανουν σ αυτες τις περιπτωσεις...

..... δεν μπορώ να φανταστώ καν το πως νοιώθεις αλλά κουράγιο κοριτσάκι μου ! με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας!!!

καλημερα και καλο σ-κ να εχουμε!

φωτεινη περαστικα στο νινακι σας!να δεις που απο σημερα θα πανε ολα τελεια και θα βγειτε πολυ συντομα!τερμα η ταλαιπωρια σας!φιλακια πολλα στα πατουσακια!

πινω καφεδακι και το μπεμπε μου κανει νανι διπλα μου...κοιμαται ηδη καμια ωριτσα,για να δουμε...ξυπνησαμε στις 7,αλλαξαμε,παιξαμε,μαμ και ξανα νανι!για λιγο βεβαια,αλλα μια χαρα ειναι για να παιρνει μια ανασα και η μαμα!

βροχες το σ-κ,δεν πειραζει,να μπαινουμε στο χειμερινο κλιμα.

ηρθε ο παιδιατρος και μας ειδε την πεμπτη που 40σαμε.η μικρουλα εχει μεγαααλη αναπτυξη.σε βαρος εχουμε παρει 1.900 απ τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο,σε υψος 6 ποντους και 3 ποντους σε περιμετρο κεφαλιου!τα διπλασια δηλαδη σε σχεση με το μεσο ορο!με αποκλειστικο θηλασμο αυτα...εχω γαλα για 2 μωρα ειπε ο ντοκτορ.ειναι λαιμαργο νινι και με ταση για εντονη αναπτυξη,εμοιασε του μπαμπα της σε αυτο γιατι οοολα τα αλλα τα εχουμε παρει απο τη μανουλα!χαχαχχαχ!ναι,μου μοιαζει το λουλουδι μου!

να ναι γερα τα μωρακια μας!!!

φιλακια πολλα!

μεγαλοπεπέλες είστε!!!!!! μπράβο!!!!!!

καλημέρα!

κίνηση βλέπω στο καφέ μας! αρχίζουμε να επανερχόμαστε και πολύ μου αρέσει!

φωτεινή μου πολύ όμορφα τα νέα με την υγεία της μικρούλας σου! ευτυχώς! θετική σκέψη και october power και θα βγείτε τη δευτέρα, θα δεις! πόσο σε καταλαβαίνω να βλέπεις το μωράκι σε τέτοια κατάσταση... εγώ μόνο τη μέρα που βγήκε την είδα έτσι κα τις προηγούμενες σε φωτογραφίες, και σπάραζε η καρδούλα μου! άσε που δε μπορούσαμε να είομαστε εκεί με τίποτα! μοναχούλα της ήταν! τουλάχιστον εσείς μπορείτε να την έχετε και αγκαλίτσα! άντε, και όλα αυτά θα περάσουν!

κουμπαρούλα μου καλημέρα! πηγα να σου απαντήσω στο fb αλλά βγήκες... :-( όλα καλά? πως πέρσαες στο θέατρο? ποιο είδες? δουλέυεις και σάββατο?:?:???::?

βασούλα τι καλα! μια χαρά μεγαλώνει η μπεμπούλα σου! εμείς δεν ξέρω πότε θα πάμε στο γιατρό! τον πήραμε τηλ και είπε θα μας πάρει αυτός! αλλά δεν έχει και κάτι ανησυχητικό, οπότε όταν βολευτεί!

κλέλια και η δικιά σου μια χαρούλα! άντε μωρέ που κάθεσαι και βγάζεις θεωρίες από το μυαλό σου! μην κάνεις έτσι, πιο χαλαρή να είσαι!

βασδελάκι το ξεπέρασες το θεματάκι με ψώνια! τυχερούλα! άντε περιμένουμε νέα σου από το μπέμπη το μεσημεράκι!

ειρήνη και αμ καλημέρα!

πετρούλα περαστικούλια σας! να προσέχετε... καλέ? τι σ' αρέσει στη μαυρίλα? μακριααααααααααααα!!!

εμείς ετοιμαζόμαστε για βολτίτσα, μιας κ το επιτρέπει ο καιρός!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα!!!

Πω Βάσω!! Τι κορίτσαρο έχεις εσύ βρε!!! Φτου φτου να σας ζήσει!! Με βυζί μόνο τέτοια ανάπτυξη, μπράβο σου!! Η βυζανιάρα σου τρώει, τρώει!! (η δικιά μου προτιμάει να κοιμάται - και αυτό από την μανούλα(

Λοιπόν, μου έστειλε μνμ η Δέσποινα, είναι μια χαρά, ο μικρός κοντεύει τα 6 κιλά :D !!! Έφυγε χθες ο άντρας της για Θεσσαλονίκη, η ίδια και τα παιδιά θα ταξιδέψουν την Δευτέρα!! Ρωτούσε για όλες μας, της είπα εν συντομία τα της Φωτεινής.

Η vasdeli πλέει σε πελάγη ευτυχίας!! Η δίαιτα για το ζάχαρο απέδωσε, μειώθηκε το αμνιακό υγρό (ήταν περισσότερο λόγω ζαχάρου) και το μωρό επανήλθε στα κανονικά για την ηλικία του επίπεδα ανάπτυξης!! Και η Βίκυ χαίρεται, χαίρεται, χαίρεται (και εγώ μαζί της!!).

Το ματάκι της Ελισάβετ είναι ΠΟΛΥ καλύτερα (χθες το βράδυ ήταν ένα δράμα :( ) και επίσης νομίζω ότι βρήκα την γιατρειά της αγκαλίτιδας της μπέμπας μου: πιπίλα!! Βρε λες??

Αχ άντε να με αφήσει να κάνω γυμναστική η χοντρήηηηη να χάσω τπτ.

GEXxp3.png

καλημερα!!!!!!

γραφω με το ενα χερι...με το αλλο σηκωνω την μπεμπε λιλλη κ συγχρονωσ κυνηγαω την αγγελιξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασσιολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκορδα!ενα τσουβαλι!!!φτου φτου!!δεν μασ στελνεισ κ απο εδω κανενα κιλο γαλατακι??????εσυ θα μοιραζεισ!!!!!

Καλησπέρα!!!

και επίσης νομίζω ότι βρήκα την γιατρειά της αγκαλίτιδας της μπέμπας μου: πιπίλα!! Βρε λες??

Αχ άντε να με αφήσει να κάνω γυμναστική η χοντρήηηηη να χάσω τπτ.

θυμασαι που στο ειχα πει????κ μενα μου τα λεγε η μαμα μου αλλα δεν ηθελα....κ ομωσ!!!!!

αχ βρε κοριτσια εγω δεν ξερω ...αλμα αναπτυξησ να περναμε?τι να ειναι δεν ξερω!!!πολυ αγκαλιτιδα..πολυ κλαμα πολλεσ ωρεσ ξυπνη...

οχι οτι δεν ημασταν ετσι...απλα τωρα πηγαν ολα αυτα στονυπερθετικο βαθμο

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες...

Ηρθα για λιγο σπιτι να κανω ενα μπανακι και να παω αργα το βραδυ να μεινω με το μωρακι μ

δυστυχως χτες ξεκινησαμε λιγο ασχημα μ'αποτελεσμα να παμε μια μερα πισω :(

Το μικρο μ απο εκει που πηγαινε καλα κ μας αλλαξαν τη ροη του γαλατος μας ξαναεκανε εμετο και ξεκινησαμε ξανα απο τα 10 μλ κι εκει που επινε 80 μλ να παει αυτοματα μετα απο 3 ωρες σε 10 της ηρθε αποτομα και πειναγε και εκλαιγε ολη μερα :(:(:( συνηλθαμε στις 2 τα ξημερωματα που ηταν η ωρα να πιει 50 μλ και μετα απο το κλαμα ολης της ημερας κοιμηθηκε το καλο μ μεχρι το πρωι την ταιζα τα μεσανυχτα κοιμησμενη αλλα το επινε με τετοια λαχταρα το καλο μ ;).

εκανα και κατι που την ηρεμησε.. την εβαλα να κοιμηθειο στο ριλαξακι της :D:Dναι μου την εδωσε να το βλεπω στο κρεβατι και να μην μπορει να βολευτει της φαινοταν πολλυ μεγαλο παρολο που ημουν κι εγω ξαπλωμενη συνεχεια σχεδον διπλα της ...

και ετσι ειμαστε κουνια μπελα στο ριλαξ μας ολη μερα :D:D:D:D...βγαλαμε και τις γαζουλες και ειδαμε την σεξυ τομη μας.. μας ειπε ο γιατρος οτι οταν θα φορεσουμε μαγιο φεν θα φαινεται γιατι της κανανε πλαστικη χιχιχιχι η ζυμαρουλα μ και διατροφολογο εχει και πλαστικο χειρουργο χαχαχαχ

Ευχομαι τ'απογευμα που θα περασει ο γιατρος να πει στον αντρα μ που ειναι εκει τωρα οτι αυριο φευγουμε ... αχχχ μακαρι να το παω στο κρεβατακι του το καλο μ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γειαααα!

Πηγα με τους γονεις μου και το βρεφος για φαγητο στην Πεντελη και μετα για καφε :D.

Φωτεινη μου αντε να ξεμπερδευετε... Σε διαβαζω πιο ανεβασμενη παρα τα προβληματακια... Να βγειτε, να βγειτε απο το νοσοκομειο και ουτε απ' εξω να μην περασετε ποτε ξανα!!!

Ειρηνακι την δικη σου συμβουλη ακουσα με την μπουμπου. Εσυ δεν ειχες γραψει οτι απο την στιγμη που εχει εδραιωθει ο θηλασμος, μπορουμε να τους δινουμε πιπιλες? Αυτο κανω. Μην φανταστεις, στα χερια μου κοιμαται με πιπιλα και την βαζω στο ρηλαξ. Αλλα και παλι μεχρι τοτε: η αγκαλια, αγκαλια!

Και ποσο μου την βαρανε οι ξερολες: το παιδι οπως το μαθεις ειναι!! Ναι ρε ξυπνοπουλι, λες και εκει που κοιμοταν ή καθοταν ησυχο το μωρο, εγω σαν μαζοχας το επαιρνα αγκαλια! Πφφφφφ, εκ του ασφαλους κανω και εγω την ξερολα!

Ξαφνικα το επιασε και κλαιει μονο του και μετα απο λιγο γκαγκανιαζει, δεν ειχα αλλη επιλογη!

Παρηγγειλα ενα υγιες και πανεμορφο μωρο, και τελικα αυτο παρελαβα! Τι να την κανω που μου βγηκε βασανιαρα (βυζανιαρα, φαφουτα, κλανιαρα)??

Ειρηνη ολα καλα με τον θηλασμο να υποθεσω?

GEXxp3.png

Καλησπέρα!

Σήμερα κλείσαμε 1 μήνα!

Χρόνια πολλά μωράκι μου!!!

Φωτεινή μου περαστικά στην κουκλίτσα σου, ταλαιπωρήθηκε πολύ το χρυσό μου.... περαστικά και αγύριστα...

Υ.Γ. Γιωτίτσα μου θα σε πάρω τηλ. όταν καταφέρω...

Κι εμείς έχουμε αγκαλίτιδες....

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια τα νέα μου είναι πολύ καλά(όπως είπε η φίλη Kλειώ!)

Ο γιατρός με είδε τελικά το Σάββατο το πρωί στο Ιασώ (απ' όπου δεν έφυγε το βράδυ της Παρασκευής καθώς του προέκυψαν 2 τοκετοί παρακάλω!!!). Ψιλοταλαιπώρια η όλη κατάσταση αλλά δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά!!!!

Ο μπέμπαρος έφτασε τα 2 κιλά, η δίαιτα απέδωσε αφού από το 90% της κλίμακας ανάπτυξης κατέβηκε στο 75% και το αμνιακό υγρό που ήταν την προηγούμενη φορά μία μονάδα περισσότερο από το κανονικά τώρα είναι εντός φυσιολογικών ορίων.:-P

Ο μπέμπης γύρισε με το κεφάλι προς τα κάτω.:-P Άριστη η ροή του αίματος, τρέφεται πολύ καλά το μανάρι μου και ο πλακούντας παραμένει grade1 !!!:-P

Θα με ξαναδεί ο γιατρός στις 26 Νοεμβρίου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...