Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου βασω!!μπραβο για την αυχενικη!!! και εγω παω αυριο το βραδυ και με εχει φαει το αγχος!!! αληθεια ρε κοριτσια ποσες μερες κανουν να βγουν τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες??το εχω ξεχασει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Δέσποινα με τις περιγραφές σου, με έκανες και έσκασα στα γέλια και το πατσαβουράκι με κοιτάει με απορία, κάπως έτσι :confused:.

Από ό,τι θυμάμαι θα κάνεις την αυχενική σε ιδιωτικό φορέα (στο "Έμβρυο" στο Κολωνάκι, καλά θυμάμαι?). Έχω την εντύπωση ότι οι αιματολογικές βγαίνουν σε 2-3 ημέρες στα ιδιωτικά. Στις τσούπρες που πήγαν σε δημόσια κάνουν 1 εβδομάδα περίπου.

Ο γιατρός μου είπε ότι στο Μητέρα κάνουν 1-2 ημέρες οι αιματολογικές...

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα συλληπητήρια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μπράβο βρε Δέσποινα με τις περιγραφές σου, με έκανες και έσκασα στα γέλια και το πατσαβουράκι με κοιτάει με απορία, κάπως έτσι :confused:.

Από ό,τι θυμάμαι θα κάνεις την αυχενική σε ιδιωτικό φορέα (στο "Έμβρυο" στο Κολωνάκι, καλά θυμάμαι?). Έχω την εντύπωση ότι οι αιματολογικές βγαίνουν σε 2-3 ημέρες στα ιδιωτικά. Στις τσούπρες που πήγαν σε δημόσια κάνουν 1 εβδομάδα περίπου.

Ο γιατρός μου είπε ότι στο Μητέρα κάνουν 1-2 ημέρες οι αιματολογικές...

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα συλληπητήρια...

ναι οντως στο εμβρυο θα την κανω.. και για τις αιματολογικες θα παω το πρωι στην βιοιατρικη..ελπιζω να βγουν γρηγορα για να παω στο ντοκτορι μεχρι την παρασκευη γιατι μετα θα φυγω για χωριο...εχω απιστευτο αγχος λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Ωχ!! Εγώ σου το κόλλησα το άγχος και νιώθω τύψεις, ντάξειειειει??? :(

Πρόσεξε κάτι, έχω συμμετάσχει παλαιότερα σε άλλα καφέ που αφορούσαν μανούλες προηγουμένων μηνών. Εκεί είχαμε αποχωρήσεις από την ομάδα (δεν ήμουν η μόνη που έφυγα).

Σε πληροφορώ ότι αυτό το καφέ του Οκτώβρη 2010 πάει σφαίρα!! Είμαστε 3-4 που είχαμε μία ή και περισσότερες ατυχίες και βλέπεις ότι καλύτερα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν τα πράγματα!! Φτου φτου φτου μας!!

Όλα καλά θα σου πάνε (αυτά τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ)!!!

Το καφέ του Οκτώβρη είναι power!! (πορώθηκα τώρα!!)

GEXxp3.png

kalhmera koritsia!

ti kanete?

Καλημέρα!!

Μπράβο και η Βάσω μαααας!! Να μην έχεις αγωνία για τις αιματολογικές, στην ουσία επιβεβαιώνουν τα ευρήματα του υπέρηχου, οπότε όλα οκ!!

Να σας ρωτήσω κάτι τώρα (έχω πρήξει όλο τον κόσμο, το ξέρω), στην εβδομάδα που είμαστε (11-12η) νιώθετε κάτι?? Θα έπρεπε να νιώθουμε κάτι εννοώ από το νινί μας?

Επειδή εγώ δεν νιώθω κάτι διαφορετικό από ό,τι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ένα φουσκωματάκι στην περιοχή της ήβης και τπτ άλλο. Αν είναι 5-7 εκατοστά (υπολογίζοντας από τις υπόλοιπες τσούπρες) δεν θα έπρεπε να το νιώθουμε να κάνει κωλοτούμπες?

κλελια μου στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ακουσα το μωρο γυρω στην 18-19 (συνηθωσ αυτο γινετε οταν εισαι πρωτοτοκη οπωσ εσυ),στην αγγελικουλα μου την ενιωσα στην 14!!!!!ηταν βλεπεισ η δευτερη εγκυμοσυνη και συνηθωσ το δευτερο το ακουσ πιο γρηγορα!!!μετα ομωσ αργησα να την ξανακουσω!!μην φανταστεισ οτι οταν το νιωσεισ μετα καθε μερα θα το ακουσ...μετα μπορει να σου ξαναχτυπησει:tongue::tongue:σε ενα μηνα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Mπράβο βρε Ειρήνη, μου έλυσες μία ακόμα απορία πριν προλάβω να την εκφράσω.

Σκεφτόμουν (με το ζαβό το μυαλουδάκι μου) πως όταν αρχίσει να κλωτσάει, μετά κλωτσάει συνέχεια, ή όποτε τού 'ρχεται??

Αλλά είσαι πεφταστέρι και διάβασες την σκέψη μου :D

GEXxp3.png

Ωχ!! Εγώ σου το κόλλησα το άγχος και νιώθω τύψεις, ντάξειειειει??? :(

α!!το δικο μου κοπελια να σαι σιγουρη δεν μου το κολλησεσ εσυ!!!!!το εχω εμφυτο!!!!χε χε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πρόσεξε κάτι, έχω συμμετάσχει παλαιότερα σε άλλα καφέ που αφορούσαν μανούλες προηγουμένων μηνών. Εκεί είχαμε αποχωρήσεις από την ομάδα (δεν ήμουν η μόνη που έφυγα).

ειδεσ βρε ζουζουνι γουρικο που ειναι το καφε μασ????

Σε πληροφορώ ότι αυτό το καφέ του Οκτώβρη 2010 πάει σφαίρα!! Είμαστε 3-4 που είχαμε μία ή και περισσότερες ατυχίες και βλέπεις ότι καλύτερα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν τα πράγματα!! Φτου φτου φτου μας!!

Όλα καλά θα σου πάνε (αυτά τα γράφω για να τα διαβάζω και εγώ)!!!

α κι εγω !!κι εγω να τα διαβαζω γιατι το αγχοσ δεν μασ αφηνει να χαρουμε τισ εγκυμοσυνεσ μασ!!!:confused:

Το καφέ του Οκτώβρη είναι power!! (πορώθηκα τώρα!!)

μα πολυ power λεμε!!!

κοριτσια δειτε κι αυτο!!τα εξηγει ολα!!βδομαδα προσ βδομαδα ολη την αναπτυξη του μωρου μασ!!!θυμαμαι που το διαβαζα και στην αγγελικη μου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Mπράβο βρε Ειρήνη, μου έλυσες μία ακόμα απορία πριν προλάβω να την εκφράσω.

Σκεφτόμουν (με το ζαβό το μυαλουδάκι μου) πως όταν αρχίσει να κλωτσάει, μετά κλωτσάει συνέχεια, ή όποτε τού 'ρχεται??

Αλλά είσαι πεφταστέρι και διάβασες την σκέψη μου :D

μα ειδεσ πωσ σε καταλαβαινω????:tongue::P

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσια δειτε κι αυτο!!τα εξηγει ολα!!βδομαδα προσ βδομαδα ολη την αναπτυξη του μωρου μασ!!!θυμαμαι που το διαβαζα και στην αγγελικη μου!!

Ποιο βρε τσούπρα?? Δεν το παρέθεσες και έμεινα (η ζαβή) με την απορία... :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κουκλίτσες μου καλή σας κυριακή!!!!!

διάβαζα διάβαζα και τελειωμό δεν είχατε!!!

δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί θα πάμε για φαγητό στα πεθερικά :)

Κλέλια συλληπητήρια για τον θείο σου :(

είχαμε κι εμεις απώλειες (ο μπαμπάς μου έχει ξεμείνει από φίλους πια..... ) καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά ο μπαμπάς σου είναι μικρός και να μην στεναχωριέσαι! άλλωστε το εγγονάκι θα του δώσει μια αλλη ανάσα και χαρά!!!!

Λοιπόν την παρασκευή μου τηλεφωνησαν από τον γιατρό ότι έχει τοκετό και δεν θα μας δει. Πάμε για τρίτη λοιπόν. Δεν ξέρω πότε θα έχουμε την αυχενική. Φαντάζομαι την επόμενη εβδομάδα του πάσχα; την τρίτη θα κλείνω την 11η, την μεγάλη εβδομάδα θα φύγουμε. Τι λέτε;

σας φιλώ

τσιπουρίτσα αλανιάρα

και ναι θα μπω στις 7μιση το πρωι να το γραψω γιατι δεν κρατιεμαι!!!ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω χαρει τοσο που μου εφυγε και το αγχος για την αυχενικη το βραδυ!!!!!!!!!ΚΑΛΕ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα ειπα??Δεν ειπα!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα!!!!

Δεσποινακι, μπράβοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλό και η επισκεψη στο γιατρο το βραδυ, θα περιμενουμε τα νεα σου!!

Οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κανετε;;;Πως ειστε;;Σας εχασα Σαβ/κο βολτάραμε λίγο μιας και ειχε πολύ καλό καιρό και σημερα πάλι τα κεφαλια μεσα...

Ευτυχως η εβδομαδα ειναι κουτση...:D:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερούδιααααααααααα!!!

καλώς να μας μπει και η άνοιξη!!! ήρθε με τις καλύτερες προοπτικές!!! χελιδόνια είδατε ή όχι ακόμη? να βγάλω το μάρτη μου???

Stone μια χαρούλα με τις βόλτες το σκ!!! εγώ το σάββατο την έσκασα για λίγο αλλα κυριακή με πιασαν πάλι οι ναυτίες μου κ έμεινα μέσα όλη μέρα! σήμερα είμαι σούπερ όμως!!!

despina100 τέλειααααααα!!! θέλω κι εγώ!!! αν και δε νομίζω να κρατήσουν για πολύ ακόμη! ο γιατρός μου είπε ότι απο τη στιγμή που άρχισαν έντονοι πονοκέφαλοι, θα περάσουν οι ναυτίες και οι εμετοί!!! μακάρι σύντομα!

tsipoura υπομονή ως την αυχενική! κι εμένα για μετά το πάσχα με κόβω... μεγ. δευτέρα έχω υπέρηχο κα θα μου πει τότε... αναμένω και μ' έπιασε λίγο άγχος γιατί έχω να δω το μπεμπάκι μου πάνω από μήνα!!!

Clelia ειλικρινή συλληπητήρια!!! να δώσετε κουράγιο στο μπαμπάκα σου! άντε γιατί οι νέοι μπαμπακούληδές μας αγχώνονται παραπάνω όταν συμβαίνουν τέτοια δυσάρεστα πράγματα!

πολύ καλο το site...είχα βρει κανα 2 στα αγγλικά

maraki32 & IRINI83 & βασω79 μη βιάζεστε κοπελιές! όλα θα γίνουν στην ώρα τους! όλα τα μωράκια μας είναι τέλεια εδώ στο καφέ μας! είπαμε θετική σκέψη και θετική ενέργεια!!!

σας φιλώ προς το παρόν! αργότερα θα πάω για καφεδάκι με τις φιλεναδίτσες μου, μετά μαθήματα, οπότε τα λέμε το απογευματάκι, ελπίζω με νέα από όλες!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...