Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!

Από το πρωί ήμουν στην μαμά μου γι' αυτό άργησα να σας γράψω.

Φωτεινή κορίτσι μου, περαστικά στην κούκλα σου!! Να είναι η τελευταία φορά που μπαίνει σε νοσοκομείο, τις άλλες φορές απ' έξω!! Σιδερένια!!

Τελικά δεν αδιαθέτησα, δεν ξερω τι ζόρι τραβάει και βλέπω 5 σταγόνες και μετά τπτ! Σκασίλα μου, δεν ξανασχολούμαι, βαρέθηκα!

Αύριο 13.00 η ώρα θα έρθει ο παιδίατρος να της βάλει εμβόλιο. Θα τον ρωτησω καποια πραγματα διοτι με ανησυχει η συμπειφορα της και το βαρος της. Δεν θελω να γραψω τι υποψιαζομαι, αν ειναι θα σας πω αυριο

Stone περαστικουλια και υπομονη.

vasdeli μαζι σου να εχεις:

5 νυχτικες/πυτζαμες (νυχτικια για την 1η μερα τοκετου)

5 βρακακια

θηλαστρο

θηλες σιλικονης (σιγα μην τις χρειαστεις)

επιθεματα στηθους

ληξιαρχικη πραξη γαμου

ταυτοτητα

βιβλιαριο υγειας σου

φορτιστης κινητου

φωτογραφικη μηχανη και φορτιστης της

βιβλιο για οταν βαρεθεις (σιγα μην το διαβασεις)

ΑΝ ασχοληθητε με βλαστοκυτταρα, το κιτ και τα συμβολαια τους

αλλαξια για τον μπεμπη σου οταν βγειτε

ρουχα δικα σου οταν βγεις

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ πετσετες κλπ, εχουν στο ΙΑΣΩ αποστειρωμενες

Αν θυμηθω κατι αλλο, θα σου πω.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Καλή και γρήγορη ανάρρωση τώρα και με το καλό να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Σιδερένια!

Η μικρή μας είναι αρκετά ανήσυχη τελευταία, το πρωί κοιμάται εύκολα στην αγκαλιά αλλά μόλις την αφήσω μετά από λίγο ξυπνάει και άντε πάλι από την αρχή. Κάποια στιγμή κουράστηκα και την άφησα στο sling να κοιμηθεί και κοιμήθηκε 2 ώρες συνεχόμενες! Να φανταστείτε δεν ξύπνησε ούτε για φαγητό στην ώρα της. Είναι όμως αρκετά κουραστικό και κυρίως δεσμευτικό μια και δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα άλλο.

Το βράδυ πάλι δεν κοιμάται αν δεν πάει 1, μπορεί και 2 και είναι αρκετά ανήσυχη. Εμείς βέβαια είμαστε πτώματα από την κούραση και με το ζόρι κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά. Υποψιαζόμαστε κολικούς.

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Eλενη και η δικια μου την ιδια συμπεριφορα εχει. Καρμπον! Δεν μπορει λεπτο μονη της. Αν ηταν κολικοι, δεν θα εκλαιγε και στην αγκαλια? Βεβαια ωρες-ωρες την πιανει υστερια ακομα και στην αγκαλια, μετα ηρεμει (ή κουραζεται) και κοιμαται. Οχι μονο 2 ωρες, αλλα και 4-5 ωρες σερι και σκασιλα της το φαγητο

GEXxp3.png

Καλημέρα!!!

Vasdeli είχα θέμα με τον θηριοειδή από χρόνια και έπαιρνα τ4 για 3 χρόνια, κάποια στιγμή είχα αρχίσει να χάνω κιλά (με διαιτα βέβαια) και σιγά σιγά η καινούργια (τότε) ενδοκρινολόγος μου το σταμάτησε. Σταθεροποιήθηκε χωρίς φάρμακα ψιλοχαμηλά αλλά ΟΚ. Στην μικρή διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ήταν καλά και είχα χαρεί πάρα πολύ! συγκεκριμένα η γιατρός μου είχε πει ότι η εγκυμοσύνη με έφτιαξε ενώ τις περισσότερες τις απορυθμίζει! :) Μετά την εγκυμοσύνη όμως ... έπεσε στα κατώτατα φυσιολογικά, η προσπάθεια είναι να ρυθμιστεί πάλι φυσικά όπως λέει και ο πατέρας μου, τί να πω βρε κορίτσια κάνω υπομονή και θα δείξει.

Ομολογώ ότι με κουράζει πάντως γιατί κάνω μια πολύ ολοκληρωμένη και αρκετά αυστηρή προσπάθεια με τη διατροφή μου και τα αποτελέσματα δεν είναι αντίστοιχα. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι! Εχω χάσει σε 6 κιλά σε 2 1/2 μήνες.....

Οσο για αυτά τα χαζά που λες ότι μπορεί να γίνεσαι βαρετή.... τα νεύρα πρωι πρωί! άντε χαζοβιόλα <3

Δηλαδή όταν θα είμαι έγκυος εγώ που θα τα λέω; αλλου;;;;;;;;;;;;;;;

Tσιπούρα, κάνε υπομονή!!! Πάντως τα κιλά που έχασες δεν είναι και λίγα :-D μέσα σε αυτό το διάστημα...

Εύχομαι να ρυθμιστεί και ο αδένας...

Φωτεινή, όλα να πάνε καλά απο εδώ και πέρα! Περαστικά σας!

Κλειώ, ευχαριστώ!

Αύριο στις 16.30 ραντεβού με τον μπεμπαρίκο!:-D Έρχομαι Αθήνα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχχχ κοριτσια μ μολις πριν λιγο μπηκα σπιτι κι εκανα ενα καυτο μπανακι , εχει μεινει ο μπαμπας μας σημερα για το βραδυ... αν και θελω να παω ξανα πισω αλλα δεν μ αφηνει ουτε αυτος αλλα ουτε οι νοσοκομες γιατι ειμαι πραγματικα ενα ρακος... μ ειδαν που κοιμομουν τ'απογευμα διπλα στο κεφαλακι της να της κρατω το οξυγονο απο την μια κι απο την αλλη το χερακι της... την τραβηξα φωτογραφια για να την κοιταω και σε τετοιες στιγμες που φερνει η ζωη.

Μακαρι να ειναι η πρωτη κ η τελευταια μας τετοια εμπειρια.

Καποια στιγμη που η μικρη μ δεν ηρεμουσε απο το κλαμα μιας και ειχε περασει η ναρκωση και ποναγε κ ηρθε η νοσοκομα που την φωναξα να της δωσει ενα παυσιπονο κ μου λεει θελεις να της δωσω παυσιπονο?

Και την περνει αγκαλια κ μου την δινει εγω ετρεμε γιατι θα μπορουσα να το εκανα κ εγω ολη μερα αλλα το μικρο μ το λυπομουν μην την ποναγα .. αυτοματως το μωρακι σταματησε το κλαμα κ εγω δεν ηθελα να φυγω με τιποτα.

Ολα καλα πηγαν αυριο θα δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος κ ελπιζω πως αυριο θ'αρχισουμε την κανονικη συτιση να δουμε αν θα τρωει κανονικα και πιστευω σαββατο η κυριακη θα βγουμε να παμε ξανα σπιτακι μας....

Εσεις καλα ειστε? ευχομαι να ειστε παντα καλα... και τα μικρα προβληματακια να τ'αποβαλλετε απο πανω σας...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!

Από το πρωί ήμουν στην μαμά μου γι' αυτό άργησα να σας γράψω.

Φωτεινή κορίτσι μου, περαστικά στην κούκλα σου!! Να είναι η τελευταία φορά που μπαίνει σε νοσοκομείο, τις άλλες φορές απ' έξω!! Σιδερένια!!

Τελικά δεν αδιαθέτησα, δεν ξερω τι ζόρι τραβάει και βλέπω 5 σταγόνες και μετά τπτ! Σκασίλα μου, δεν ξανασχολούμαι, βαρέθηκα!

Αύριο 13.00 η ώρα θα έρθει ο παιδίατρος να της βάλει εμβόλιο. Θα τον ρωτησω καποια πραγματα διοτι με ανησυχει η συμπειφορα της και το βαρος της. Δεν θελω να γραψω τι υποψιαζομαι, αν ειναι θα σας πω αυριο

Stone περαστικουλια και υπομονη.

vasdeli μαζι σου να εχεις:

5 νυχτικες/πυτζαμες (νυχτικια για την 1η μερα τοκετου)

5 βρακακια

θηλαστρο

θηλες σιλικονης (σιγα μην τις χρειαστεις)

επιθεματα στηθους

ληξιαρχικη πραξη γαμου

ταυτοτητα

βιβλιαριο υγειας σου

φορτιστης κινητου

φωτογραφικη μηχανη και φορτιστης της

βιβλιο για οταν βαρεθεις (σιγα μην το διαβασεις)

ΑΝ ασχοληθητε με βλαστοκυτταρα, το κιτ και τα συμβολαια τους

αλλαξια για τον μπεμπη σου οταν βγειτε

ρουχα δικα σου οταν βγεις

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ πετσετες κλπ, εχουν στο ΙΑΣΩ αποστειρωμενες

Αν θυμηθω κατι αλλο, θα σου πω.

vasdeli προσθετω στη λιστα

σουτιεν θηλασμου

σαγιοναρες για ντουζ

σαμπουαν

καλτσες για τοκετο (φ.τ)

παντοφλες

ρουχα εξοδου δικα σο

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

γειά σας! μα τι καιρός! μου αρέσει που χειμωνιάζει αλλά τέτοια υπερβολή πια!

κεραυνοί πέφτουν!

φωτεινή μου με το καλό να βγείτε απο το νοσοκομείο και όλα καλά γρήγορα!

κλελια η γκουσγκούνα σου δεν έχει τίποτα! φτου φτου καλέ!

vasdeli μου με το καλό να δεις τον μπεμπίνο σου!

μαμούνι καλημέρα!

ελένη υπομονη, εσύ τα ξέρεις καλύτερα από όλες μας!

φιλιά σας!

καλημερα κοριτσια τι καιρος και αυτος σημεραω ου ηθελα να αω για εξωτερικες δουλειες σημερα βρηκε ναριχνει καρεκλοοδαρα.τι ατυχια.

φωτεινη εραστικα και σιδερενια η μικρουλα σου. εχε θετικη σκεψη και ολα θα εχουν καλη εκβαση.

κλεια και μενα τα ιδια αν και ηρθε ο αιδιατρος χτες και τον ειδε.μου λεει δεν ειναι δυσκοιλιος αλλα ουτε οτι ειναι ααραιτητα κολικοι.δε ξερω τι να ω .μονο αμα ειναι αγκαλια αναοδα στα οδια μου ηρεμει.ασε ταλλο ου δε ξερει μερικες φορες τι θελει .ενοχλειται μωρε το καημενο μου με τη κοιλια του ψανει για τη ρογα και αυτη ειναι μες το στομα του .ψαχνει και στο τελος εκνευριζεται κιολας.βρε του λεω μροστα σου ειναι μετα τη ιανει τρωει τις γουλιες και σταματαει και εφτει σε βαρυ υνο λες.τον ακουμαω κατω και μετα αο ενα λετο το ματι γαριδα....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλημερα κι απο μενα!!

Φωτεινη με το καλό να επιστρεψετε, σιδερενιο το κοριτσακι σου!

Βικυ με το καλό να δεις τον αντρακο σου!Καλα να περασεις αν και ξερω οτι εχει παλιοκαιρο στην Αθηνα..

Ελένη κανε υπομονη..και οι δικοι μας μαλλον τωρα ξεκινανε και τη μερα ειναι ολο και πιο ανησυχος αλλα το βραδυ δεν εχουμε θεμα..Ελπίζω και εσεις συντομα να ησυχασετε..Βαστα γερα!!!

am και εμεις μπρουμυτα ειναι η λατρεμενη μας θεση...Ηρεμει πολύ και τον αφηνω και στην καλαθουνα ετσι, τον επιβλέπω βεβαια

Τσιπουρα εδω εχουμε ηλιο αλλα μου αρεσει πολύ η μαυριλα και οι κεραυνοι..

Αφου δεν μπορω να βγω εξω μου τη δινει και ο ηλιος πλέον, ολο παλιοαρρωστιες ειναι αυτος ο καιρος!!!

Εμεις ειμαστε καπως καλύτερα, εγω εξακολουθω με το μπουκωματακι, ο jr ειναι καλύτερα αλλα αρχισαν τα αερια του και ευτυχως μαλλον δεν εχει κολλησει διαρροια απο τον μεγαλο ο οποίος ειναι τελειως καλά!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ πηγα να γραψω και καλη μασ εβδομαδα....χτεσ εδω ειχαμε αργια...απελευθερωση τησ χιου απο τουσ τουρκουσ...και μπερδευτηκα οτι ηταν σ.κ!!!!!

φωτεινουλα μου τι να πω....στεναχωρεθηκα παρα πολυ κοριτσι μου!!!!ευχομαι πολλα πολλα περαστικα στην μπουμπουδενια σου!!!!!!!!!!!!!!αφου ειχε φτιαξει η κατασταση ,πωσ το καταλαβατε τελικα τι ηταν?πεσ μασ να ξερουμε κι εμεισ τι σημαδια να προσεχουμε!!!!ηταν παλινδρομηση τελικα αυτο?

Και την περνει αγκαλια κ μου την δινει εγω ετρεμε γιατι θα μπορουσα να το εκανα κ εγω ολη μερα αλλα το μικρο μ το λυπομουν μην την ποναγα .. αυτοματως το μωρακι σταματησε το κλαμα κ εγω δεν ηθελα να φυγω με τιποτα.

.

αχ εδω δακρυσα...η αγκαλια τησ μανουλασ τα υπερνικαει ολα!!!!!!!!!!!!!!κ παλι περαστικουλια!!!!

am13 ΟΤΑΝ φτιαξει ο καιροσ κ βγεισ για τισ δουλιτσεσ μην ξεχασεισ.....ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αν και πια τα εχουμε συνηθησει!!;)

τσιπουρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 κιλα σε τοσο διαστημα ειναι πολυ πολυ καλα!!!!!κ πηγεσ κ διακοπεσ κ εφαγεσ κατα διαστηματα και παλι μια χαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω για να καταλαβεισ σε διαιτολογο που πηγα την τελευταια φορα...προ εγκυμοσυνων σε 2,5 μηνεσ εχασα μονο 700 γραμμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειπεσ κατι?????????????????????????????????????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!

Φωτεινή μου, με το καλό να επιστρέψει σπιτάκι σας μια ώρα αρχίτερα!! Αχ τι άσχημο, κοίταγα χθες την μικρή μου και σε σκεφτόμουν: τόσο μικρούλικο και να το χειρουργήσουν... Αφού πήγαν όλα καλά, ευτυχώς! Σιδερένια...

Μαμουνάκι μπράβο, χθες τα θυμήθηκα τα επιπλέον για σουτιέν θηλασμού κλπ για να ενημερώσω την vasdeli, αλλά με πρόλαβες.

Ο παιδίατρος μας έχει στήσει, θα του τηλ μόλις γράψω αυτό το μνμ.

Η σκατούλα μου έχει τσίμπλες στο αριστερό ματάκι της :(.

Ειρήνη 700 γραμ σε 2,5 μήνες?? Μήπως ήθελε καλύτερη ρύθμιση ο θυροειδής σου? Εδώ η μαμά μου που τον έχει αφαιρέσει και δεν της επιτρέπουν να κάνει γυμναστική ούτε πολλά-πολλά επειδή έχει άλλα θέματα υγείας, και έχανε έστω 2-3 κιλά τον μήνα!

GEXxp3.png

Να μαι κι εγώ μέσα στα νεύρα!!!!:mad:

ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!

Έτυχε γέννα στον γιατρό μου και δεν μπορούσε να με δει στο ιατρείο του καθώς έφυγε εσπευσμένα για το Ιασώ...

Με πήρε τηλέφωνο, ένιωθε κι αυτός άσχημα να αφήνει τόσες γυναικες στον αέρα αλλά τι να γίνει;

Απλά ήθελα τόσο να δω τον μπεμπούλη σήμερα...

Προς το παρόν είμαι πολύ κοντα στο Ιασώ, σε καφέ και περιμένω μήπως και μπορέσει να με δει σήμερα στο Ιασώ για να μην έρχομαι ξανά αύριο με την ψυχή στο στόμα πριν την πτηση, στις 15.00

Μωρέ καλά το είδα εγώ το όνειρο...Ήμουν λέει μέσα σε βάρκα και είχε φουρτούνα....

Κατά τα άλλα έκανα shopping therapy και το ευχαριστήθηκα!!!

Αγόρασα ένα καταπληκτικό σετ σκουλαρίκια-δαχτυλίδι με έναν μπεμπούλη πάνω!!!!

Αλλά το ωραιότερο, κορίτσια, είναι ότι βρήκα σε δαχτυλίδι το avatar μου!!!!(Έχω πάθος με αυτόν τον πίνακα του Klimt, το mother and child-ορισμένες ίσως ξέρουν γιατί....)

Είμαι πολύ χαρούμενη που το βρήκα!!!!:-P

.....έκανα και μια αμαρτία.....έφαγα κρεμ μπρουλέ από τον Τερκενλή!!!!Καλά ε; ΚΟΛΑΣΗ!!!!:tongue::tongue: Και το παράξενο είναι ότι μια ώρα μετά είχα μόνο 120!!!!!:-):smile::-)

(Αχ, αυτός ο Τερκενλής...από τότε που σπούδαζα στην Θεσσαλονίκη τον είχα βάλει στο μάτι...)

Έχω μάθει το Αvenue απ΄εξω και ανακατωτά, λέμε.....

Όμως βρήκα και ένα καταπληκτικό πυτζαμάκι του μπέμπαρου με τον μπαρμπαμπαμπά(τον θυμάται καμία ή είστε όλες πιπίνια;)

Κλειώώώώώώώ....ήθελα να σου πω(και όποια άλλη ενδιαφέρεται!)

Το H & M έχει καταπληκτικές στολές για αγιοβασιλίτσες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...