Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, για να μην μπερδεύεστε, το αν τελικά αδιαθέτησα ή όχι, θα το μάθουμε αύριο... Τώρα τπτ. Με δουλεύει το μπιπ μου?? Εεεεεεεε?

Και μην ανησυχείτε, τρώω δεν κάνω δίαιτα, απλά μείωσα τις σοκολάτες που τις κατέβαζα με τις νταμιτζάνες. Αλλά από φαγητό τρώω μέτρια - ούτε πολύ, ούτε λίγο. Σύμφωνα με την μαμά μου που έχει την απαίτηση να τρώω 3 φορές την ημέρα και στο ενδιάμεσο ΚΑΙ φρούτα ΚΑΙ γαλακτοκομικά, ε τότε όχι, δεν προλαβαίνω να φάω τόσα πράγματα μέσα στην μέρα μου, οπότε υποσιτίζομαι κατά την γνώμη της. (μια χοντρή υποσιτισμένη)

Με έπιασαν οι μαύρες μου τώρα, δεν έχω όρεξη (μια με πιάνουν, μια με αφήνουν...).

Αυτό το $#@ζελέ πόση ώρα κάνει για να πήξει? Περιμένω να πήξει λίγο για να ρίξω τα μήλα, αλλά τπτ εδώ και 1 ώρα που το έχω στο ψυγείο. Αυτό είναι ζαβό, έκανα βλακεία ή σωστά αργεί και απλά εγώ έχω μεγάλες προσδοκίες (ως συνήθως)?

Φωτεινή μου να μας ζήσουν. Τουλάχιστον έχεις βοήθεια καλό μου. Όσο για τα ρουχαλάκια, να τα παίρνεις με χαρά! Και όταν μεγαλώσει το νινί σου, εσύ με την σειρά σου θα τα δώσεις σε άλλη μανούλα για να τα χαρεί (ή τα κρατάς μέχρι να δεις αν το επόμενό σου είναι κορίτσι :D )

αργει καλε λιγο το ζελεδακι τι το περασες??? :tongue::tongue::tongue:

Ναι δοξα το θεο αυτη η αδειουλα μας εκατσε κουτι... να την χαρει κι αυτος λιγο μωρε,... ολο βαρδυες ειχε και δεν την εβλεπε ποτε

Ααα οσο για τα ρουχαλακια ναι καπως ετσι θα πανε... ο καλος μ φαγωθηκε να κανουμε κι αλλο τωρα αμεσως κοντα κοντα ..αλλα εγω δνε μπορω :( να εχω το μικρο 3-4 μηνων και να ειμαι εγκυος στο 2ο ... θα τα παιξω στο τελος.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γ

Ειρήνη...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Εδώ μερικές μερικές δεν έχουν γεννήσει ακόμη και....:rolleyes::cool:

Ο δικός μου ο γιατρός πάντως μου είπε ότι άνετα πάω και για 4η καισαρική....δίχως να τον ρωτήσω....:shock:

ax πωσ με καταλαβαινει η γειτονισσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Αχ, το ξέρω... Παλιο-τυχερούλες δεν έχουν περίοδο... Μα και στο σόι μου που δεν θήλασαν αποκλειστικά, παρά σε κάποια γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας, πάνω από 3 μήνες κάναν για να δουν περίοδο. Καλά μην πολυ-γκρινιάζω, 3 μέρες μου κρατάει σε λογικές συνθήκες και δεν πονάω. Αλλά ωραία ήταν τόσο καιρό με

λοιπον στην αγγελικη αδιαθετησα στουσ 3 μηνεσ νταν!!!!

τωρα περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κλελια μου ,οσο για τα κιλα...κι εγω στην αρχη με την επιλοχειο εφευγαν φουλ...μετα ετρωγα αρκετα και συνεχιζν να φευγουν....τωρα προσεχω και πηρα ηδη 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

βεβαια εκανα κ αναλυσεισ και η tsh ειναι χαμηλη..μ,αλον φταιει αυτο ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χαίρετε!!!!

Μόλις τώρα συνειδητοποίηα ότι είμαι η μόνη έγκυος και δεν έχω με καμιά σας να μοιραστώ τις ανησυχίες μου.:? Μήπως γίνομαι βαρετή;:oops:

Κλειώ υπομονή με το ζελέ....

Βάσω, φαντάζομαι έχεις εφοδιαστεί με καλό θήλαστρο....

Τσιπούρα, τι συμβαίνει με τον θυρεοειδή; Τώρα το ανακάλυψες;

Ειρήνη, η χαμηλή TSH θέλει διερεύνηση....μην το καθυστερείς!

Θέλω να ταχτοποιήσω τα πάντα και να είναι έτοιμα.....Μα γιατί βιάζομαι τόσο πολύ; Από αύριο πρέπει να ετοιμάσω και την βαλίτσα....Κλειώ, μου κάνεις ένα refresh; Τι να πάρω;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!

Ειρήνη με λίγη προσοχή θα χάσεις κι αλλα με τον θηλασμο! Λογικό είναι να κάνει και η ζυγαριά ένα διαλλειματάκι. Προσπάθησε να αποφεύγεις τα γλυκά, τα ψωμιά, ζυμαρικά και πολλά λιπαρά και θα δεις τη ζυγαριά να ξαναπαίρνει την κατιούσα :) Μια ισορροπημένη υγειηνή διατροφή χρειάζεται σε συνδυασμό με τον θηλασμό. Αυτά ξέρω αυτά λέω :)

Vasdeli είχα θέμα με τον θηριοειδή από χρόνια και έπαιρνα τ4 για 3 χρόνια, κάποια στιγμή είχα αρχίσει να χάνω κιλά (με διαιτα βέβαια) και σιγά σιγά η καινούργια (τότε) ενδοκρινολόγος μου το σταμάτησε. Σταθεροποιήθηκε χωρίς φάρμακα ψιλοχαμηλά αλλά ΟΚ. Στην μικρή διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ήταν καλά και είχα χαρεί πάρα πολύ! συγκεκριμένα η γιατρός μου είχε πει ότι η εγκυμοσύνη με έφτιαξε ενώ τις περισσότερες τις απορυθμίζει! :) Μετά την εγκυμοσύνη όμως ... έπεσε στα κατώτατα φυσιολογικά, η προσπάθεια είναι να ρυθμιστεί πάλι φυσικά όπως λέει και ο πατέρας μου, τί να πω βρε κορίτσια κάνω υπομονή και θα δείξει.

Ομολογώ ότι με κουράζει πάντως γιατί κάνω μια πολύ ολοκληρωμένη και αρκετά αυστηρή προσπάθεια με τη διατροφή μου και τα αποτελέσματα δεν είναι αντίστοιχα. Προσπαθώ να μην απογοητεύομαι! Εχω χάσει σε 6 κιλά σε 2 1/2 μήνες.....

Οσο για αυτά τα χαζά που λες ότι μπορεί να γίνεσαι βαρετή.... τα νεύρα πρωι πρωί! άντε χαζοβιόλα <3

Δηλαδή όταν θα είμαι έγκυος εγώ που θα τα λέω; αλλου;;;;;;;;;;;;;;;

ΟλυΠΟλύ δυσκολία κατάφερα να μπω να ενημερώσω την παρεουλα μου.είμαστε στο παίδων κ θα χειρουργηθουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Έχει στενωση πυλερου είναι κάτι στο στομάχι της :( η καρδιά μου έχει κοπεί κ έχει σταματήσει να χτυπάει πλέον

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

ΟλυΠΟλύ δυσκολία κατάφερα να μπω να ενημερώσω την παρεουλα μου.είμαστε στο παίδων κ θα χειρουργηθουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Έχει στενωση πυλερου είναι κάτι στο στομάχι της :( η καρδιά μου έχει κοπεί κ έχει σταματήσει να χτυπάει πλέον

αμάν... υπομονή φωτεινή μου! περαστικούλια θα είναι και η μικρούλα θα γειάνει και θα είναι ολα σούπερ!

θυμάστε στη β' εποπέδου μου που κάναμε επιπλέον μια εξέταση και ήμουν πολύ στεναχωρημένη ώσπου να μου πουν ότι όλα είναι καλά? για τη στένωση ήταν... και μου είχαν πει ότι αν το είχε θα χρεαζόταν χειρουργείο... φωτεινή δεν είχαν υποπτευθεί τίποτα στη β' σου???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φωτεινή μου περαστικά!!!! Δεν ξέρω καθόλου τί είναι αυτό! Εύχομαι να είναι κάτι απλό και να μην ταλαιπωρηθείτε!!!!! Περαστικά! Ολες μου οι ευχές στη μικρή σου!

Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη! Ολα θα πάνε μια χαρά με τη βοήθεια του Θεου!

χχχχ

Φωτεινή περαστικά σας. Εύχομαι το καλύτερο για το μωράκι σας και σε σας κουράγιο και δύναμη και να το ξεπεράσετε όσο πιο γρήγορα και όσο ποιο ανώδυνα γίνεται.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα,

έχω μέρες να διαβάσω τα νέα σας... δεν περνάμε την καλύτερη φάση μας οικογενειακώς... (όχι η 3άδα μας).

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη γιορτή μου και για το ενδιαφέρον σας.

ploegisoula θα τα πούμε κάποια στιγμή, σ' ευχαριστώ πάντως...

Το μωράκι μου είναι καλά, τις τελευταίες ημέρες έχει κάτι πονάκια και δυσκολεύεται κάποιες φορές να κάνει κακάκια της αλλά το παλεύουμε...

γίναμε και τεσσάρων εβδομάδων!

Φωτεινούλα περαστικά στην κορούλα σου και μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου η ψυχούλα μου!

Φιλάκια αγαπούλες

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε?

χαθηκα απο εδω και μου εχετε λειψει πολυ!!

φωτεινη μου,ευχομαι ολα να πανε καλα και να επιστρεψετε σπιτακι σας,στην φωλιτσα σας,με την μπουμπουκα σας υγιεστατη.πολυ ξαφνικο θα σας ηρθε φανταζομαι.ολα καλα να πανε.κουραγιο.

αγγελικη μου χρονια πολλα για τις προαλλες ,δε καταφερα να γραψω.ευχομαι και σε εσας να ξεπερασετε τα προβληματακια σας γρηγορα.

κοριτσια δε μπορεσα να διαβασω κατι αλλο,με συγχωρειτε...

εμεις σημερα πηγαμε και καναμε το πρωτο εμβολιο μας,το μωρακι μου εκλαψε πολυ και κρατουσε την ανασα της.ανησυχησα σε μια φαση αλλα μου λεει ο γιατρος μια χαρα ειναι μην ανησυχεις.απο αναπτυξη παμε πολυ καλα ευτυχως!

αυτα απο εμενα ,παω να συνεχισω τις δουλιτσες.

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα..

Φωτεινη ευχομαι περαστικα στο κοριτσακι σου, συντομα να αποκατασταθεί το προβληματακι αυτο και να ειστε και πάλι ηρεμοι και ξεγνοιαστοι..Ολα θα πανε καλα!!

Εμεις ειμαστε με γαστρεντεριτιδα ο μεγαλος, μπουκωμα και καταροή εγω και ισως εχει κολλήσει και το μικρο απο τον αδερφο του, τον βλέπω πολύ ανησυχο και με διαρροια..Ενημερωσα και την παιδιατρο και θα το παρακολουθούμε.

Φιλια σε ολες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όλα πήγαν καλά η μικρή μου ήταν πολύ συνεργασιμη με τον γιατρό κ γρήγορα ξύπνησε.πλοηγησουλα όχι δεν. Είπαν τιποτ τότε.από τα λεγόμενα του γιατρού είμασταν σττην αρχή του προβληματις. Η στενωση είναι ένα κομμάτι του εντέρου μετά το στομάχι που το κλείνει ένας μυς κ δεν κατεβαίνει κάτω η τροφή 100%. αυτό συνήθως το βγάζουν τ΄αγορακια και τα λόγο πρόωρα εμαε μας κατατασουν στα πρόωρα

9zlup2.png

Όλα πήγαν καλά η μικρή μου ήταν πολύ συνεργασιμη με τον γιατρό κ γρήγορα ξύπνησε.πλοηγησουλα όχι δεν. Είπαν τιποτ τότε.από τα λεγόμενα του γιατρού είμασταν σττην αρχή του προβληματις. Η στενωση είναι ένα κομμάτι του εντέρου μετά το στομάχι που το κλείνει ένας μυς κ δεν κατεβαίνει κάτω η τροφή 100%. αυτό συνήθως το βγάζουν τ΄αγορακια και τα λόγο πρόωρα εμαε μας κατατασουν στα πρόωρα

ευτυχώς όλα καλά!!!!!!!!!

μπράβο στη μικρούλα σου!!!

σκόρδα και πάλι σκόρδα!

κοίτα να ηρεμήσεις λίγο κοριτσι μου τώρα. φιλιά σου

ΦΩΤΕΝΟΥΛΑ περαστικουλια στο κοριτσακι σου. ευχομαι γρηγορα να γινει καλα! τρομαξατε ε? τουλαχιστον ολα πηγαν καλα!

πως το καταλαβατε? επειδη δεν χωνευε το γαλατακι?

stone περαστικα και σε σας!

βασω κ εμενα ετσι ηταν στο μηνα το προσωπακι της κ μου τοπε η γιατρος ατοπικη δερματιτιδα. τωρα υπαρχουν ακομα σπιρακια αλλα δεν ειναι πια φουντωμενα κ κοκκινα. βαζουμε ειδικη κρεμουλα που βοηθαει την ενυδατωση

σημερα κοιμηθηκε το πρωτο της 5ωρακι το βραδυ..γενικα πολυ υπνος σημερα..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...