Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

έναν πονοκέφαλο που έχω σήμερα... άστα να πάνε! ζορίστηκα που έμεινα μόνη... ευτυχώς το βράδυ πέρασε πολύ ανώδυνα, η μικρή το πρόγραμμά της, μια φορά ξύπνησε για φαΐ και μετά πάλι ύπνο!

ήρθα για λίγο στη δουλειά για να τελειώσω ένα δυο πραγματάκια και σε καμιά ωρίτσα την κάνω! πάμε βόλτα!

κουμπαρούλα για τα αντισυλληπτικά το ξέρω, αλλά δε θέλω με τίποτα να διακινδυνέψω εγκυμοσύνη τώρα! δε μας παίρνει από πολλές απόψεις! και όλες μου έχουν πει ότι μετά από την πρώτη, η δεύτερη έρχεται χωρίς να το καταλάβεις! και να σου πω και κάτι? 5 χρόνια έπειαρνα αντισυλληπτικά και ήμουν 65 κιλά πάνω κάτω και μετά που τα σταμάτησα πήρα καμιά 10αριά... και ακόμα τα έχω... (τώρα λίγα παραπάνω από την εγκυμοσύνη). μπορεί να είναθ τυχαίο, αλλά τους υπόλοιπους τρόπους δεν τους εμπιστεύομαι! θα μιλήσω όμως και με το γιατρό και βλέπουμε!

καλέ τι κούκλος ο ανηψιός! έχει γίνει παίδαρος και τρομερά γλυκούλης!

πετρούλα μου εγώ με το θηλασμό έχω στρώσει μια χαρά! έχουμε πρόγραμμα 4 φορές τη μέρα και άλλες 3 ή 4 τρώει γάλα σκόνη και είμαστε πολύ καλά! έτσι με αυτούς τους ρυθμούς μπορώ να είμαι άνετη όποτε χρειαστεί να είμαι έξω και να μπορω να είμαι και στη δουλειά και να την ταίσει κάποιος άλλος!

κλέλια κι εγώ τοι ίδιο σκέφτομαι για την αποτρίχωση, μακάρι να μπορέσω και να προλάβω να πάω! θα μου κάνει καλό και στο μετά...;) ελπίζω να αρχίσουν οι εκδρομές στην καβάλα σύντομα για να ξελαμπικάρουμε λιγάκι:?:???::?

μαμουνάκι και η δικιά μου κάθεται μόνη της! παίζει, χαζεύει, γελάει... και αν γκρινιάζει και συνεχίζει να γκρινιάζει όταν την παίρνω αγκαλιά, της βάζω μουσικούλα και χαλαρώνει! μόνο όταν κλαίει την παίρνω στάνταρ αγκαλιά και δεν το σκέφτομαι καθόλου! έχει τύχει μέχρι και 4 ώρες να μη σταματάει από τα πονάκια και δεν την άφησα από πάνω μου! αλλά σλιγκ δεν παίρνω! θέλω να είμαι ελεύθερη! θα μας πάρουν μάρσιπο δώρο και αρκεί νομίζω!

μαράκι περαστικά σας! αφού μόνο μυξούλες έχει και αναπνέει καλά, μην ανησυχεις! εντάξει κι εσύ, 5-6 ώρες το βράδυ καοιμάται και η δικιά μου και νιώθω πολύ ξεκούραστη όλη την ημέρα! βέβαια, εσύ έχεις και τον ταλιμπάν... πάλι καλά που δε βγάζει ζήλια για το μωρό γιατί εσείς μπορείτε να τη ρεγουλάρετε!

χάρηκα με τα νέα της έλενας! αφού τακτοποιήθηκαν θα μπει και θα μας πει κι αυτή τα δικά της σύντομα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!!!!

Ωραία τα νέα της έλενας!

Την σκεφτόμουν πολύ αυτές τις ημέρες και μάλιστα έλεγα ότι χθες θα της τηλεφωνούσα αλλά τελικά δεν πρόλαβα να το κάνω γιατί γύρισα αργά και σκέφτηκα ότι θα ήταν ακατάλληλη ώρα για τηλεφωνήματα

Κλελια η αδερφή μου υπολογίζει να τον ντύσει κροκόδειλο στις απόκριες!!!!

(είναι όλο με ανοιχτό το στόμα το βυζανιάρικο.... ακόμα! τρωει και φαγητά αλλά οι παλιες αγάπες είναι παντοτινές! χιχιχιχιχιιχι)

Μαράκι περαστικά στο 50 % του σπιτιού σας! Ευχομαι να το περάσουν γρήγορα να μην ταλαιπωρηθείτε! Οσο για τις ζηλίτσες είναι απόλυτα φυσικό, λίγη υπομονή θέλει κι αυτό!

Μαμούνι πολύ μου αρέσατε στην φωτό! καλά εσύ είσαι μονΔελότατη!!! Η μπουμπού μπουμπουδένια φουλ!!! φτου φτου!

Κουμπαρούλα εφόσον έχεις πάρει και στο παρελθόν και όλα οκ πάσο! Εγώ έτσι διέλυσα τον μεταβολισμό μου και από 52 κιλά πήρα την απόλυτη ανιούσα πριν κάποια χρόνια.... είναι θέμα φαινοτύπου όπως μου εξήγησε τότε ο γιατρός που μου τα έκοψε.... κάποιες γυναίκες δεν κάνει να παίρνουν γιατί γίνονται φάλαινες... καλή ώρα :(

Οσο για την μνκομμωτική να την κάνεις οπωσδήποποτε , κιΟΥρία σε όλα σου θα είσαι! ;)

Οντως μεγάλωσε ο ανηψιός μου και μου λείπει πάρα πολύ! Τον Δεκέμβριο θα τον δω πρωτα ο καλός Θεούλης!

Νέα ιδιαίτερα δεν έχω, με τη διαιτούλα καλά τα πάω, έχει μπει στον αυτόματο, δυστυχώς δεν χάνω με τρομερούς ρυθμους χάνω 2-3 κιλά τον μήνα... αλλά δεν υπάρχει κάτι να κάνω για αυτό παρά υπομονή και επιμονή και να μην απογοητεύομαι διότι είναι θέμα θυροειδή, ας ελπίσουμε ότι θα πάρει μπρος αλλιώς θα αρχίσω πάλι θυροξίνη. Προσωπικά δεν με πειράζει να πάρω, η ενδοκρινολόγος επιμένει να αφήσουμε το περιθώριο να ρυθμιστεί φυσικά, είδωμεν.

Σας φιλώ τα λέμε αργότερα :)

καλημερα απο μια βιαστικη μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα μου....χτεσ ολο το απογευμα προσπαθουσα να σου γραψω απαντηση στο μηνυμα σου....αλλα οπωσ θα καταλαβεσ στην προσπαθεια εμεινα!!!!!!αργα το βραδυ που ησυχασαν καπωσ ,θεωρησα πολυ αργα για να απαντησω μην τυχον κ σασ ξυπνησω!!!!!!!!!

ακομα γελαω με τισ φωτο με τα σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα αυτη η σκορδαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωσ εδω μυρισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη μου είσαι όντως θεοπάλαβη!!!! Εννοείτε να κάνεις κι αλλο αλλά κατσε να πάρεις μια ανάσα πρώτα και μετά θα κάνεις και τον γιο που θα ειναι ίδιος Εσύ! (τα είπαμε αυτά)

Επίσης αυτό που θα τονίσω είναι ότι την επόμενη σου γέννα - καισαρική ΔΕΝ θα την κάνεις εκει! .-

Θα έρθεις εδώ και θα μας φέρεις τις πριγκίπισσες κι όλα θα βολευτουν μια χαρά! δηλώνω από τώρα ότι καβατζώνω αγγελικούλα με τα 1000!!!!! είμαι φαν της τί να κάνω; Βασίλισσα θα σε έχουμε! έλα και θα δεις!

Κλέλια είναι μουρλια το βυζανιάρικό σου! Θα την ντύσεις ταρανδάκι; χιχιχιχι

Αν καταφέρουμε να φύγουμε θα είναι το μεθεπόμενο σκ (20-21) έτσι μια βολτίτσα :)

ναι βρε συ..μπορει να τα λεω αλλα πρεπει τουλαχιστον να περιμενω 3-4 χρονακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μεγαλωσουν και λιγο οι πριγκιπισσεσ!!!!οσο για το καβατζωμα τησ αγγελικησ στην καπαρωνω ηδη!!!:tongue:

επισησ γελαω με την λεξη βυζανιαρικο που λεσ το μωρο τησ κλελιασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά, την Ειρήνη την βλέπω πολύυυ σύντομα έγκυο!! Στον χρόνο πάνω... Όσο για τον προηγούμενο γιατρό, 3 μήνες σου έδωσε περιθώριο? Μάλιστα, να τον χαίρεται η μανούλα του. Ότι μπορείς να αντέξεις μία εγκυμοσύνη ακόμα και στο καπάκι μετά από καισαρική, μπορείς! Αλλά είναι ρίσκο, και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε...

οχι καλε στο χρονο...θα κρατηθω!!!γιατι αλλιωσ θα με επισκεπτεστε στο δαφνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

οσο για τον προηγουμενο γιατρο τι να πω!!ηταν τησ παλιασ σχολησ!!!!!!να φανταστεισ με ξεγεννησε κ μετα βγηκε στην συνταξη...η τελευταια γεννα ημουν!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σου πηγμενοειρήνη μας! Ελπίζω να πιάσουν τα σκόρδα και να συνέλθουν γρήγορα τα μωράκια στις μανούλες ιουνίου - ιουλίου!

3-4 χρόνια; δεν σου το έχω! σε 2 θα είσαι πάλι τούρλα! χιχιιχιχιιχι

Η λέξη βυζανιάρικο με ξετρελαίνει! ετσι λέει η αδελφή μου τον κροκόδειλο και η κλέλια έτσι λέει τη γκουσγκούνα της!!!! :)

<3

Καλησπέρα!!

Μαράκι-ηρωίδα, μια χαρά τα καταφέρνεις με τους άντρες σου!! Ακόμα και όταν έχουν μυξούλες!!

Μαμουνάκι αφού έχεις βάλει σε πρόγραμμα το μωρό σου και τα κάνει στην βρύση, μπράβο σου! Οικονομία βρε! Και λογικά πλέον έχεις μάθει και δεν σε παίρνουν τα σκάγια :tongue:. Έχω αγοράσει το εμβόλιο και το σιροπάκι, σήμερα πήρα τον παιδίατρο στο ιατρείο αλλά δεν τον πρόλαβα (δεν τον παίρνω στο κινητό για κάτι ρουτινιάρικο). Αύριο που θα τον πετύχω, θα κανονίσουμε ραντεβού καθώς κλείσαμε τους 2 μήνες :D :D :D.

Χρόνια μας πολλά Νένα και Φωτεινή!!

Να μας ζήσουν και να τα χιλιάσουν σε χρόνια!!

Ειρήνη θα κάνεις παιδάκι όταν το επιθυμείς καλή μου!! Και θα μας το πεις για να σου δώσουμε October power. Όντως την Ελισάβετ την λέω βυζανιάρα βασανιάρα :D (και κλανιάρα, κλάψα κλπ :D). Και συμφωνώ με αυτά που γράφει η τσιπούρα, η επόμενη γέννα σου όχι στο νησί!! Πού καταντήσαμε, να μετακομίζουν οι μανούλες για να γεννάνε σαν άνθρωποι... Τα νεύρα μου!!

Ίσι εσύ ξέρεις με τα αντισυλληπτικά. Νομίζω αυτά της νέας γενιάς δεν παχαίνουν, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα να σου πω. Ρώτα τον γιατρό σου να σου συστήσει αυτά που κάνουν για τον οργανισμό σου και ξεκίνα τα... Α! Να ξέρεις πως με το σλινγκ είσαι ελεύθερη, σου παρέχει περισσότερη αυτονομία από ό,τι ο μάρσιπος και δεν σε πιάνει η μέση σου. Εγγυημένο από μανούλες που το χρησιμοποιούν...

Επίσης: λογικά αδιαθέτησα σήμερα. Και νομίζω είναι σίγουρο. Οκ, 2 μήνες καλά δεν είναι? Και τώρα να ρωτήσω: θα χάνω πιο εύκολα κιλά? Έχω χάσει της εγκυμοσύνης αλλά θέλω άλλα 10...

Και άλλη μία απορία: ο αφαλός μου είναι κατάμαυρος, όπως και η γραμμούλα που είχα πριν στην κοιλιά, αλλά με την κοιλούμπα-τουλούμπα δεν ήταν τόσο σκούρα καλέ!! Πότε θα φύγει αυτή η μαυρίλα? Τρίβω-τρίβω, αλλά τπτ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Επίσης: λογικά αδιαθέτησα σήμερα. Και νομίζω είναι σίγουρο. Οκ, 2 μήνες καλά δεν είναι? Και τώρα να ρωτήσω: θα χάνω πιο εύκολα κιλά? Έχω χάσει της εγκυμοσύνης αλλά θέλω άλλα 10...

.

ήρθε;;;;; βρε την κουνελίαση σου!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιιι

την παρασκευή που θα πάω στην διαιτολόγΑ θα την ρωτήσω

τί πιο εύκολα καλέ; εσύ πας φυσέκι! φτου φτου !

Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς, πόσο πια να αργήσει? 10 μήνες?

Τσιπούρα η ζυγαριά κόλλησεε :(.

Γυμναστική δεν μπορώ να κάνω με την φαφούτα κρεμασμένη πάνω μου...

GEXxp3.png

Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς, πόσο πια να αργήσει? 10 μήνες?

Τσιπούρα η ζυγαριά κόλλησεε :(.

Γυμναστική δεν μπορώ να κάνω με την φαφούτα κρεμασμένη πάνω μου...

Μην το λες είναι στον κάθε οργανισμό, στην αδερφή μου ακόμα να φανεί 7 μηνών ο μικρός, στη κολλητή μου ήρθε ακριβώς μετά από 1 χρόνο στην ίδια ημερομηνία! Μια κουνελίαση την έχεις μωρό μου ;)

Κατά τη διάρκεια του θηλασμού δίαιτα δεν γίνεται! Λίγο να προσέχεις τί τρως (εννοώ θρεπτικές τροφές στις σωστές ποσότητες) και θα χάσεις κι άλλα! Πάνω από 4 κιλά λίπους τον μήνα δεν χάνουμε έτσι κι αλλίως, πόσο μάλλον εσύ που είσαι λεχώνα γυναίκα! Χαλαρά και όλα θα γίνουν!

Εδώ κάνω υπομονή εγώ που πάω σαν την χελώνα το στανιό μου κι ας είμαι κιΟΥρία, ούτε γουρουνιές ούτε τίποτα κι ε΄χω να χάσω και μιά 100αριά κιλά! :evil:

Αχ, το ξέρω... Παλιο-τυχερούλες δεν έχουν περίοδο... Μα και στο σόι μου που δεν θήλασαν αποκλειστικά, παρά σε κάποια γεύματα κατά την διάρκεια της ημέρας, πάνω από 3 μήνες κάναν για να δουν περίοδο. Καλά μην πολυ-γκρινιάζω, 3 μέρες μου κρατάει σε λογικές συνθήκες και δεν πονάω. Αλλά ωραία ήταν τόσο καιρό με στρινγκάκι κυκλοφορούσα...

Το θέμα με την δίαιτα είναι ότι πριν από 20 μέρες που έτρωγα σαν την φακλάνα, έχανα κιλά, τώρα κόλλησε η σκατοζυγαριά. Πιστεύω ότι είναι θέμα περιόδου, τώρα που την είδα δλδ, σε αυτήν τα χρεώνω όλα :tongue:.

Σε λίγο θα φτιάξω ζελέ με φρούτα. Να σε ρωτήξω: αν δεν βάλω ζάχαρη επιπλέον, λίγη ζάχαρη δεν έχει από την φύση του το ζελέ? Λίγες θερμίδες δλδ...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους-ες γιόρταζανε είτε λόγω ονόματος είτε λόγω 2μηνων γενεθλίων!!!!:tongue::tongue:

Εμάς με την μανούλα μας έπιασε σήμερα μεγάλη προκοπή!

Βάλαμε 2 πλυντήρια με μωρουδιακά, πλύναμε καρότσι και στρώματα και έπεται και συνέχεια....:D:D Χρησιμοποιώ αδίκως βέβαια πληθυντικό γιατί εγώ μόνο επιβλέπω....:cool: Και ο μπεμπούλης έχει τρελλαθεί στο κούνημα!!!!

ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΥΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ....:tongue: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!:rolleyes:

vasdeli μου και του χρόνου!! Καλύτερα κοριτσάκι μου που το στολίσατε τώρα, διότι μέρα με την μέρα θα βαραίνεις! Σήμερα ήρθε η καθαρίστρια και θα απλώσει τα χαλιά (τις κουρτίνες τις έπλυνα και κρέμασα το Σάββατο) και από αύριο θα αρχίσω να στολίζω δέντρο. Πιστεύω θα τελειώσω σε κανά 20μερο :tongue: αφού το μωρό είναι κρεμασμένο πάνω μου :tongue:.

Άσε με να φανταστώ την σκηνή... Εσύ με την Ελισάβετ στο μάρσιπο να κρεμάς τα λαμπιόνια και από κάτω μουσική υπόκρουση Χριστουγέννων!!! Oh, yes!!!:D

α το ελεγα και στισ αλλεσ κοπελεσ.....ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα πολυ ομωσ λεμε!!!!!!!!!χτεσ με πηρε τηλ η κουμπαρα μου που μασ παντρεψε...ειναι εγκυοσ!!!!κ μαλιστα ειχε τ.ε.ρ 05/09 οπωσ εγω στην αγγελικη!!!!!!αλλα μου λεγε για τον υπερηχο ,αναλυσεισ κτλ.....και να σασ πω?????ξεσηκωθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!χαστουκιστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τσιπουρα ριξε κανενα σκαμπιλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!....γιατι αλλιωσ με βλεπω κουνελα!!!!!!!!!!!!!οχι τιποτε αλλο αλλα εγω με τισ καισαρικεσ δεν εχω περιθωρια.....ειναι ηδη 3!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε μα το ειπα!!ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα δεν κοιμηθηκα συνεχομενο 4ωρο και σκευτομαι το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Ειρήνη...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Εδώ μερικές μερικές δεν έχουν γεννήσει ακόμη και....:rolleyes::cool:

Ο δικός μου ο γιατρός πάντως μου είπε ότι άνετα πάω και για 4η καισαρική....δίχως να τον ρωτήσω....:shock:

Κλειώ, άσε τις δίαιτες κατα μέρους τώρα....

Καλώς ήρθες και πάλι στον κόσμο της γονιμότητας!!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Το θέμα με την δίαιτα είναι ότι πριν από 20 μέρες που έτρωγα σαν την φακλάνα, έχανα κιλά, τώρα κόλλησε η σκατοζυγαριά. Πιστεύω ότι είναι θέμα περιόδου, τώρα που την είδα δλδ, σε αυτήν τα χρεώνω όλα :tongue:.

Σε λίγο θα φτιάξω ζελέ με φρούτα. Να σε ρωτήξω: αν δεν βάλω ζάχαρη επιπλέον, λίγη ζάχαρη δεν έχει από την φύση του το ζελέ? Λίγες θερμίδες δλδ...

Δεν παχαίνει το ζελέ! σιγά καλέ! Λες να πάχυνα από το ζελέ ;;;;χχιχιχιιχιιι

Πρέπει να τρως καλά τώρα που θηλάζεις, μην αρχίζεις χαζά! Από όλα σε σωστές δόσεις, καλό είναι να αποφεύγεις τα πολλά γλυκά έτσι κι αλλιώς για το μωρό, σωστά δεν λέω;

ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΩΡΟΥΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ....:tongue: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!:rolleyes:

Ειρήνη...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Εδώ μερικές μερικές δεν έχουν γεννήσει ακόμη και....:rolleyes::cool:

Ο δικός μου ο γιατρός πάντως μου είπε ότι άνετα πάω και για 4η καισαρική....δίχως να τον ρωτήσω....:shock:

Κλειώ, άσε τις δίαιτες κατα μέρους τώρα....

Καλώς ήρθες και πάλι στον κόσμο της γονιμότητας!!!!:tongue:

Με το καλό κοριτσάκι!!!! έρχεται indeed! :)

Σε έχει καταλάβει ο γιατρούλης!

Το σχόλιο σου για την Κλειώ .... υπέροχο!!!

Καλησπερα μανουλες...

Κλελια -Νενακι να μας ζησουν τα ζουζουνια μας....

Εμεισ σβησαμε 2 κερακια σε μια παστουλα χιχιχιχι

σε λιγο δεν 8α χωρανε τα κερακια στις παστουλες χαχα

Αχχχ κοριτσια νιωθω τοσο καλα που η μικρη μ συνηλθε με το καινουργιο γαλατακι και το καλυτερο ειναι οτι οι κενωσεις της ειναι καθημερινες τωρα κι οχι ανα 2-3 μερες που ηταν ...

Την δευτερα που πηγα στην κουνιαδα μ με γεμισε και 2 μεγαλες jumboσακουλες κοριτσιστικα ρουχαλακια απο την κουμπαρα της,.... μεχρι και για 1 ετους γεμισα απο ρουχα {οχι οτι σαν μανουλα δνε θα παρω εγω για το παιδι μου , αυτο μου ελειπε..} αλλα ολα αυτα που μου εδωσε ειναι μοντερνα με κατι φρουφρου και σκισιματα αλλο πραμα και κατι ροζ γουνακια.... α πα πα πα πα τωρα μονο καλσον μ μενει να παρω χιχιχιχι

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω ολες γιατι εχω προβλημα με την {κλεμμενη} συνδεση αν κανω πολλεσ κινησεις με πεταει οξω και κανω μια ωρα να ξανασυνδεθω :(:(:(

Τι κανετε εσεις εγω εδω με τον αντρα μ σε αδεια μπορω να πω οτι καλοπερναμε εχω ηρεμησει γιατι την εχει αναλαβει εκεινος εξ ολοκληρου την μικρη για να την χορτασει κι εγω κανω ολο δουλειες.. ολο μαζευω κι ολο αυτοι οι δυο μου πετανε απο εδω κ απο εκει πραγματα :twisted::twisted::twisted:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Α, για να μην μπερδεύεστε, το αν τελικά αδιαθέτησα ή όχι, θα το μάθουμε αύριο... Τώρα τπτ. Με δουλεύει το μπιπ μου?? Εεεεεεεε?

Και μην ανησυχείτε, τρώω δεν κάνω δίαιτα, απλά μείωσα τις σοκολάτες που τις κατέβαζα με τις νταμιτζάνες. Αλλά από φαγητό τρώω μέτρια - ούτε πολύ, ούτε λίγο. Σύμφωνα με την μαμά μου που έχει την απαίτηση να τρώω 3 φορές την ημέρα και στο ενδιάμεσο ΚΑΙ φρούτα ΚΑΙ γαλακτοκομικά, ε τότε όχι, δεν προλαβαίνω να φάω τόσα πράγματα μέσα στην μέρα μου, οπότε υποσιτίζομαι κατά την γνώμη της. (μια χοντρή υποσιτισμένη)

Με έπιασαν οι μαύρες μου τώρα, δεν έχω όρεξη (μια με πιάνουν, μια με αφήνουν...).

Αυτό το $#@ζελέ πόση ώρα κάνει για να πήξει? Περιμένω να πήξει λίγο για να ρίξω τα μήλα, αλλά τπτ εδώ και 1 ώρα που το έχω στο ψυγείο. Αυτό είναι ζαβό, έκανα βλακεία ή σωστά αργεί και απλά εγώ έχω μεγάλες προσδοκίες (ως συνήθως)?

Φωτεινή μου να μας ζήσουν. Τουλάχιστον έχεις βοήθεια καλό μου. Όσο για τα ρουχαλάκια, να τα παίρνεις με χαρά! Και όταν μεγαλώσει το νινί σου, εσύ με την σειρά σου θα τα δώσεις σε άλλη μανούλα για να τα χαρεί (ή τα κρατάς μέχρι να δεις αν το επόμενό σου είναι κορίτσι :D )

GEXxp3.png

καλησπερα περα ως περααα!

τι κανουν οι φιλεναδες μου?μου εχετε λειψει κοριτσακια...η μικρη ειναι κρεμασμενη στο βυζι σα σκουλαρικι ενα πραγμα!το μαναρακι μου...αρα ο χρονος μου περιορισμενος για οτιδηποτε αλλο!

τι θα κανω που απο βδομαδα θα αρχισω να πηγαινω για λιγες ωρες στο μαγαζι?θα την κραταει η γιαγια της τα πρωινα,ποτε η μια και ποτε η αλλη.δυστυχως πρεπει να γινει ετσι,με χρειαζεται και το μαγαζι.θα δουλεψει θηλαστρο στο φουλ...μια και τρωμε ανα 1 ωρα περιπου!

αυριο βραδυ θα ρθει ο παιδιατρος να μας δει...εχω τοσα να τον ρωτησω!

εχει εξανθηματα το νινι μου στη μουριτσα της,ειναι κοκκινα και ερεθισμενα.ορμονες μου λενε ολοι...τιποτα σοβαρο.επισης ενα θεμα ειναι και η βουλωμενη μυτουλα,τα πρωινα μου ξυπναει μπουκωμενη...βαζουμε φυσιολογικο ορο και ρουφαει η μανουλα με την ειδικη συσκευη αλλα...δεν ξεμπουκωνει τελειως.

απο κιλα που λετε...τη μερα που γεννησα ημουν 83!!!ηρθα σπιτι 5 μερες μετα και ημουν 74 κιλα.τωρα εχω χασει 2 ακομα,αισιως στα 72 δηλαδη.70 κιλα ακριβως ξεκινησα την εγκυμοσυνη.ολα λεω οτι θα προσεξω απο...αυριο και φυσικα δεν κανω τιποτα.τρωω ασυστολα με εμφαση στα γλυκα που ποτε δε γουσταρα κιολας!

ξυπνησε!

φιλακια πολλα!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...