Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωχ όντως!!

Ειρήνη να χαίρεσαι την Αγγελική σου!! Ό,τι επιθυμείς κοριτσάκι μου!!

Η λοχεία μας έχει κάνει τα μυαλά πουρέεεεεε...

Φωτεινή μπράβο που πέτυχε το καινούριο γαλατάκι... Όσο για τον δημόσιο θηλασμό: σε μένα το λες? Που κουκουλώνομαι όταν είμαι έξω για να μην δει ο κόσμος το βυζάκι μου??? Αλλά τι να κάνουμε, μια ιδέα είναι. Άπαξ και το μωρό αρχίσει να τρώει μετά δεν σε νοιάζει, συζητάς με την παρέα σου, τρως, πίνεις κλπ δεν σε ενοχλεί... Έχω εφοδιαστεί με κάτι μπλούζες θηλασμού που βολεύουν κιολας...

vasdeli μου και του χρόνου!! Καλύτερα κοριτσάκι μου που το στολίσατε τώρα, διότι μέρα με την μέρα θα βαραίνεις! Σήμερα ήρθε η καθαρίστρια και θα απλώσει τα χαλιά (τις κουρτίνες τις έπλυνα και κρέμασα το Σάββατο) και από αύριο θα αρχίσω να στολίζω δέντρο. Πιστεύω θα τελειώσω σε κανά 20μερο :tongue: αφού το μωρό είναι κρεμασμένο πάνω μου :tongue:.

Stone καλημέρα!! Μας έλειψες!!

Και η elain μου έλειψε, θα της στείλω μνμ τώρα...

Τσιπουράκι πιο χαλαρά η δουλειά σήμερα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίγο πιο χαλαρά σήμερα ή τουλάχιστον το χαλαρώνω εγώ .... ;)

Εγώ λέω να στολίσω την άλλη εβδομάδα πριν τη γιορτή μου (ναι ναι γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου με τις παρθένες! μην γελάσει καμιά! χιχιχιχιχιι )

Δεν θα κάνω κάτι για τη γιορτή μου, ίσα ίσα θα προτιμούσα αν μπορέσουμε να πάμε καμιά εκδρομούλα (στο πεθεροεξοχικό δηλαδή) γιατί με το κουτιστάν κλπ κουράστηκα και έπηξα λίγο θα ήθελα μια μικρή αλλαγή :)

Τί κάνει η γκουσκγούνα; θα τις αρέσουν τα στολίδια!!!!!!!

καλημερα κοριτσια χρονια ολλα σε οσες γιορταζανε χτες .εμενα γιορταζε ο αντρουλης μου ,αλλα ξεμεινε στην εαρχια χτες ατη ψηφο γιατι ειχε αρει μαζι και το μεγαλο μου γιο για να χαλαρωσω εγω λιγοι και ο μεγαλος ανεβασε υρετο γ....το.

το μαναρι μου εχω τυψεις ου δε μορω να το εριοιηθω.αλλα ατο να ητανε εδω και να το τραβολογαγα μακρυα ατο μεμε χειροτερα ετσι.

ο μικρος μου αλι μαλλον εχει κολικους.διλωνετε τεντωνετε συνεχεια και βογγαει σαν ενηλικας σε τουαλετα το καημενο μου μονο οταν το βαζω αναοδα στα οδια μου και του τριβω τη λατοθλα καωσ ανακουφιζεται .μουαν να μειωσω τα γαλακτοκομικα και βλεουμε.

αχ κοριτσια ωραιο ραμα η εαρχια εγω τα ζηλευω τα κοριτσια με τη καλη εννοια εννοειται ου μενουν εκτος αττικης .θα το ειδιωξουμε και μεις αντως.

οως καταλαβατε ακομα το ληκτρολογιο δε το εφτιαξα .δεν εχω βγει και καθολου εκτος σιτιου.θα μεριμνησω ομως.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ δεν μπηκα καθολου!!σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικουλα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριεττουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι το δευτερο ονοματακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...απο χτεσ ηθελα να στειλω μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα...γινοταν λιγο πανικοσ ολη την ημερα!!!

α επι ευκαιρεια......εχω παραγγελεια για σκορδοβροχη...μπορεισ????????????????στειλε κανενα φορτηγο στισ ιουνιου-ιουλιου!!!!πολλα αρρωστα μπουμπουκια !!οστρακια το ενα ,σπασιμο χεριου το αλλο(και ειναι μωρα ακομα κ αυτα κ ειναι δυσκολα...)....αν μπορεισ ε????χε χε!!!!

α το ελεγα και στισ αλλεσ κοπελεσ.....ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα πολυ ομωσ λεμε!!!!!!!!!χτεσ με πηρε τηλ η κουμπαρα μου που μασ παντρεψε...ειναι εγκυοσ!!!!κ μαλιστα ειχε τ.ε.ρ 05/09 οπωσ εγω στην αγγελικη!!!!!!αλλα μου λεγε για τον υπερηχο ,αναλυσεισ κτλ.....και να σασ πω?????ξεσηκωθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!χαστουκιστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τσιπουρα ριξε κανενα σκαμπιλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!....γιατι αλλιωσ με βλεπω κουνελα!!!!!!!!!!!!!οχι τιποτε αλλο αλλα εγω με τισ καισαρικεσ δεν εχω περιθωρια.....ειναι ηδη 3!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε μα το ειπα!!ειμαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα δεν κοιμηθηκα συνεχομενο 4ωρο και σκευτομαι το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Άντε να δούμε Μαριέττα μου τι να πρωτοκάνω με το βασανιάρικο βυζανιάρικο :tongue:... Εσένα δεν σε έχω ξεχάσει όμως :wink:. Να πας στο εξοχικό να ξεκουραστείς να αλλάξεις και παραστάσεις!!

Ειρήνη τι δηλώσεις απίστευτες είναι αυτές!! Άντε βρε, με το καλό, περίμενε 10-12 μήνες (πόσο σου έδωσε περιθώριο ο γιατρούλης σου?) και βουρ πάλι!! Όσο για τις καισαρικές, αναλόγως τον γιατρό. Έχω διαβάσει ότι κάποιοι επιτρέπουν ακόμα και 6 να κάνει μια γυναίκα. Λες να τις φτάσεις??

am13 να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Ό,τι επιθυμείτε!! Περαστικά στον μεγάλο σας!! Κάνε υπομονή με τους κολικούς και δες με την αποχή από τα γαλακτοκομικά μήπως βελτιωθεί η κατάσταση...

GEXxp3.png

Άντε να δούμε Μαριέττα μου τι να πρωτοκάνω με το βασανιάρικο βυζανιάρικο :tongue:... Εσένα δεν σε έχω ξεχάσει όμως :wink:. Να πας στο εξοχικό να ξεκουραστείς να αλλάξεις και παραστάσεις!!

Ειρήνη τι δηλώσεις απίστευτες είναι αυτές!! Άντε βρε, με το καλό, περίμενε 10-12 μήνες (πόσο σου έδωσε περιθώριο ο γιατρούλης σου?) και βουρ πάλι!! Όσο για τις καισαρικές, αναλόγως τον γιατρό. Έχω διαβάσει ότι κάποιοι επιτρέπουν ακόμα και 6 να κάνει μια γυναίκα. Λες να τις φτάσεις??

am13 να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Ό,τι επιθυμείτε!! Περαστικά στον μεγάλο σας!! Κάνε υπομονή με τους κολικούς και δες με την αποχή από τα γαλακτοκομικά μήπως βελτιωθεί η κατάσταση...

ο παλιοσ μου γιατροσ(στισ 2 προηγουμενεσ καισαρικεσ )ειπε οτι η κοιλια μου (γιατι ειναι κ θεμα εσωτερικων μεσα...)αντεχει 6-7!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::!::!::!:

ο νεοσ τωρα ειπε προσ το παρον ok για την επομενη(δηλαδη 4η..) οτι αντεχεται...δεν αναφερθηκε σε περαιτερω!!!!αλλα σε 1-1,5 χρονο..!!!!ο παλιοσ παλι ειπε οτι μολισ περναει 3μηνο μπορω να μενω!!!!:?::?::?::?:

οχι κοριτσια ...μαλλον πρεπει να κρατηθω..πρεπει να συνεφερει το σωμα μου!! απο τον σεπτεμβριο του 07 ειμαι συνεχωσ ,με μικρα διαλειματα εγκυοσ!!!!!δηλαδη 3 χρονια εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:D:Dκαι σε 2,5 χρονια 3 ηδη καισαρικεσ!!!

...και κατι τελευταιο..ειναι οτι δεν εχω και βοηθεια!!αρα να μεγαλωσουν λιγο οι μικρουλεσ και σε 3-4 χρονακια το ξανασυζηταω...μπα δεν νομιζω να κρατηθω εωσ τοτε!!!!

ο μονολογοσ τησ τρελαμενησ μανασ ηταν αυτο ε?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Am περαστικά στο παιδάκι σου! Να χαίρεσαι τον άντρα σου κοπελιά!

Ειρήνη μου είσαι όντως θεοπάλαβη!!!! Εννοείτε να κάνεις κι αλλο αλλά κατσε να πάρεις μια ανάσα πρώτα και μετά θα κάνεις και τον γιο που θα ειναι ίδιος Εσύ! (τα είπαμε αυτά)

Επίσης αυτό που θα τονίσω είναι ότι την επόμενη σου γέννα - καισαρική ΔΕΝ θα την κάνεις εκει! .-

Θα έρθεις εδώ και θα μας φέρεις τις πριγκίπισσες κι όλα θα βολευτουν μια χαρά! δηλώνω από τώρα ότι καβατζώνω αγγελικούλα με τα 1000!!!!! είμαι φαν της τί να κάνω; Βασίλισσα θα σε έχουμε! έλα και θα δεις!

Κλέλια είναι μουρλια το βυζανιάρικό σου! Θα την ντύσεις ταρανδάκι; χιχιχιχι

Αν καταφέρουμε να φύγουμε θα είναι το μεθεπόμενο σκ (20-21) έτσι μια βολτίτσα :)

καλημέρα πεπελάρες μου!

από το πρωί ξεκίνησα να γράφω 3 φορές και συνεχώς κάτι ή κάποιος με διέκοπτε! ανάμεσα σ΄αυτούς και η κόρη μου! ήθελε το γαλατάκι της!

τώρα που ηρέμησα λοιπόν, να σας πω μια καλημέρα και να πιούμε το καφεδάκι μας με την ησυχία μας!

φωτεινή πολύ χάρηκα που είναι καλύτερα το κοριτσάκι σου! θα συνηθίσετε και το γαλατάκι το καινούργιο και ποιος στη χάρη σας μετά! όλο γλύκες θα σου είναι!

βασδελάκι και κλέλια, κι εγώ λέω να στολίσω από βδομάδα, το πολύ μέχρι τις 20 του μήνα θέλω να έχω τελειώσει! έχω αναμονή! μου αρέσουν τρελά τα χριστούγενα και φέτος η μικρούλα μου θα ντυθεί ξωτικούλι (ακούς κουμπαρα? από τώρα ταρανδάκια τα μωρά μας βρε???:tongue:) και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί όμορφα και οικογενειακά!!!

ειρηνάκι μια χαρά σε βρίσκω, οργανωμένη και έτοιμη για μεγάλα γούστα! εγώ κορίτσια έχω ραντεβού με το γιατρό τη δευτέρα και θα του πω να μου γράψει αντισυλληπτικά για να 'μαστε σίγουροι προς το παρόν!

ααα! δε μου λέτε τώρα που το σκέφτομαι... από τη γέννα έχω να κάνω αποτρίχωση. βέβαια είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά στο γιατρό πάω χύμα? ή να καλλωπιστώ?

πετρούλα που χάνεσαι βρε? τρέχεις ε?

αμ13 περαστικούλια σας και να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

ελένη πως είναι η μέρα σήμερα? άντε βάλ' τους να δουν κανα παιδικό να τα πούμε λιγάκι!!!:P

από το απόγευμα θα είμαι μοναχούλα για 2 μέρες... το αμόρε θα είναι αθήνα για δουλειές και μας αφήνει κοριτσοπαρέα! στεναχωριέμαι λιγάκι, αλλά έκανα πρόγραμμα! αυριο το μεσημέρι μετα τη δουλειά θα πάω στην έδεσσα στη συνυφάδα με την πεθερά μου, να δούμε τον ξαδερφούλη μας. μεθαύριο κάλεσα την ξαδέρφη μου να έρθει και θα μείνει να τη φιλέψω! άρα μόνο τα βράδια θα είναι λίγο ζόρικα, αλλά μπορεί να έρθει η μανούλα μου αν της περάσει το συνάχι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κουμπαρουλα μου θα έχεις μοναξιές;;; δεν νομίζω! όλα στα σουρτα φέρτα θα είσαι με τη γκουγκουφκίτσα σου!!!

Για τα αντισυλληπτικά να το σκεφτείς καλά και να συμβουλευτείς και τη διαιτολόγο, ότι κι αν λένε ότι είναι νεας γενιάς κλπ παχαίνουν τα ρημαδιασμένα, επίσης κάνουν μεγάλη κατακράτιση ....

ψάξε το λίγο, δεν τί θα σου πει κι ο γιατρός

μοναξιά έχω εδώ... μου λείπετε!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες εδω είμαι, με τον jr αγκαλια..μαγκεψε κι αυτος και καταλαβε τι εστι αγκαλιτσα...

δυστυχως τελευται δεν προλαβαίνω να σας διαβασω και να σχολιασω αναλυτικα

ειμαι κι εγω μονη με 2 παιδια στο σπίτι καθως η αδεια της μαμας τελειωσε και ο συζυγος ερχεται μονο το μεσημερι για φαγητό, μετα βαζει τον μεγαλο για υπνο και μενω πάλι μονη μου να τρεχω με 2 παιδια ως τις 8 που επιστρεφει..

Ελένη αν καταλαβα καλά παίρνετε μεταθεση ή περιμενετε να βγουν??Κλέλια για τον θηλασμο που με ρωτας παμε πολύ καλά, Δόξα τω Θεώ!!Θα δειτε και εσεις στα δευτερα ποσο καλυτερα ειναι τα πραγματα..Ουτε purelan βαζω να φανταστειτε ενω στον Ανασταση οτι γιατροσοφι και ματζουμι υπήρχε ολα τα εφαρμοσα..Πληγες, πόνος, ερεθισμος.. αστα!!τωρα ολα οκ!

Εσεις οι θηλαζουσες πως τα πάτε???Εχει στρωσει το προγραμμα των μικρων??

Να ρωτησω καικτ αλλο τωρα που το θυμηθηκα..Χτες επεσε ο αφαλος μας και σημερα που μιλησα με την παιδιατρο γιατι εχει γαστρεντεριτιδα ο μεγαλος μου :-( ξεχασα να την ρωτησω..Τι περιποιηση κανουμε απο εδω και περα στον αφαλο??Φανταζομαι καμια..ε???

Τσιπουρα μου εχετε τακτοποιηθει με το σπίτι???Sorry αν εχω μεινει πίσω...:confused:

Ploegisi μια χαρα θα τα καταφερεις μ,ε την μικρη, αφου εχεις βρει και παρεϊτσα για τη μερα εισαι super!!!Θα περασετε περίφημα και θα εχετε να λετε στον μπαμπα σας οταν επιστρεψει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σου πετρούλα μου!

ωραία τα νέα σας, πολύ χαίρομαι που πήζεις μεν (αναμενόμενο) αλλά είσαι άνετη δε! :)

εμεις είμαστε καλά, οδεύουμε σε κουκλιστάν όπως είχες πει!

πολλά φιλιά

τώρα θα φύγω από τη δουλίτσα, σας χαιρετώ!

Σκατούλες μου: έχετε χαιρετισμούς από την elain! Είναι ήδη στον Βόλο και σε 10 μέρες θα έχουν ίντερνετ... Το παπί της έχει πάθει κλασικά την αγκαλίτιδα που έχουν πάθει τα μωρά μας, αυτά!! Σλινγκ δεν έχει (αλήθεια, πώς αντέχει?) και της έδωσα κάποιες λύσεις για να το παραγγείλει από την Στέλλα μας.

Καλά, την Ειρήνη την βλέπω πολύυυ σύντομα έγκυο!! Στον χρόνο πάνω... Όσο για τον προηγούμενο γιατρό, 3 μήνες σου έδωσε περιθώριο? Μάλιστα, να τον χαίρεται η μανούλα του. Ότι μπορείς να αντέξεις μία εγκυμοσύνη ακόμα και στο καπάκι μετά από καισαρική, μπορείς! Αλλά είναι ρίσκο, και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε...

Τσιπούρα, την γκουσγκούνα θα την ντύσω αγιοβασιλίτσα!! Τις απόκριες μάλλον δεινοσαυρούλα :D

Ploegisi τώρα με την γκουγκουφκίτσα δεν έχεις ανάγκη βρε!! Έχεις παρεούλα!! Όσο για την αποτρίχωση: γενικά, οι γυναικολόγοι δεν δίνουν σημασία σε αυτά, το θεωρούν "δουλειά" τους και επειδή έχουν δει πολλά, πραγματικά τπτ δεν τους κάνει εντύπωση. Ειδικά όμως: σε θέλω κούκλα και αποτριχωμένη, οπότε να κάνεις beaute!!

Stone δεν είχα καμία αμφιβολία ότι εσύ τουλάχιστον δεν θα αντιμετώπιζες πρόβλημα στον θηλασμό! Όσο για τον αφαλό, με το που έπεσε της Ελισάβετ, σταματήσαμε να ασχολούμαστε μαζί του

GEXxp3.png

γεια σας κοριτσια..επιτελους καταφερα να μπω να σας διαβασω.

ολες καλα εισαστε αποσο διαβαζω.

ειρηνη να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!

αμ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.

δεν εχω νεα..ηρεμη μερα..ρε κοριτσια μου κανει εντυπωση οτι δεν λερωνει τις πανες της αλλα στο 3ωρο που παω να την αλλαξω με το που την γυριζω μπρουμυτα στο ποδι μου κ τη βαζω στο νιπτηρα τα κανει..8 στις 10 πανες ειναι σχεδον καθαρες..λετε να της εγινε συνηθεια κ με περιμενει ή τη βολευει η θεση??τι να πω:confused::confused:

εμενα δεν ειναι της αγγαλιτσας..καθεται μονη της και ξυπνια που ειναι κ πλεκει τα χερια της ή χαζευει το κενο..χιχι..πηρα παντως μαρσιπο νομιζω πως μου χρειαζεται μια κ μενω στο 2ο οροφο κ δεν εχω ασανσερ..αν θελω να πεταχτω καπου κοντα μην κουβαλαω καροτσι.

φωτεινη -clelia-νενα κανατε το εμβολιο?

σας ζαλισα καλο βρ;αδυ!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημ'ερα τι μου κάνετε;

αγγελική έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά για την γιορτή σου

ειρήνη να χαίρεσαι την κορούλα σου να την δεις όπως επιθυμείς.

τα νέα μας έχω τον άντρα μου και τον μεγάλο μου συναχωμένους οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται και ο μικρός όμως έχει πολλές μυξούλες τον καθαρίζω συνέχεια βέβαια αλλά τον ακούω πως αναπνέει. ευτυχώς είναι ήσυχος μωρέ ελπίζω μόνο να μην μου τα χαλάσει στο μέλλον.

και το βράδυ κοιμάται 5 με 6 ώρες σερί οπότε παίρνω λίγες δυνάμεις για το υπόλοιπο της μέρας

ευτυχώς και με τον μεγάλο τα πάμε καλά γιατί τη ζήλια του δεν τη βγάζει στο μωρό αλλά σε εμάς. αφού όταν θέλει να πάει για ύπνο θέλει να τον έχω αγκαλιά προχτές ήμουν με το μωρό στο ένα χέρι και με τον μεγάλο στο άλλο. υπομονή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...