Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

διαφορές στη χρήση δεν έχει, τα εργαλεία που ήξερες υπάρχουν, απλά έχει βελτιωθεί η λειτουργία του 3Δ και κάποια έξτρα εργαλεία στο σχεδιασμό. από το 9 και έπειτα, όποοιες αναβαθμήσεις έγιναν αποσκοπούαν περισότερο στο teamwork. σαφώς και κάθε αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται γοα καλύτερη χρήση και λειτουργία του. το 14 είναι λειτουργικότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις.

<όπως κατάλαβες μετέφερα απ' ευθείας σύνδεση αυτά που άκουγα, χιχιχι>

σύντομα θα έχεις νέα και για σεμινάρια στην αθήνα! ;)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

διαφορές στη χρήση δεν έχει, τα εργαλεία που ήξερες υπάρχουν, απλά έχει βελτιωθεί η λειτουργία του 3Δ και κάποια έξτρα εργαλεία στο σχεδιασμό. από το 9 και έπειτα, όποοιες αναβαθμήσεις έγιναν αποσκοπούαν περισότερο στο teamwork. σαφώς και κάθε αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται γοα καλύτερη χρήση και λειτουργία του. το 14 είναι λειτουργικότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις.

<όπως κατάλαβες μετέφερα απ' ευθείας σύνδεση αυτά που άκουγα, χιχιχι>

σύντομα θα έχεις νέα και για σεμινάρια στην αθήνα! ;)

τέλεια !

θεωρώ ότι η ποιότητα ζωής στις επαρχιακές πόλεις είναι σαφώς καλύτερα από ότι στην αθήνα!!! επειδή έχουμε 105 θέατρα (μόνο εγώ δεν έχω κάνει θίασο....) ?

σιγά! όταν έρχεται κανεις κανονίζει ότι του αρέσει :)

κουμπαρούλα μου θα πηγαίνεις δουλίτσα;;;;; Oh Yes!!!!!!!

φαντάζομαι την χαρά σου!

θα συμφωνήσωα απόλυτα μαζί σου! και νομίζω ότι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει καλύτερα η vasdeli που έφυγαν πέρσι από την Αθήνα.

Ανυπομονώ να φύγουμε όχι μόνο γιατί εδώ δεν έχουμε σχεδόν κανένα αλλά γιατί θα μπορώ να κάνω μια βόλτα ως τη θάλασσα, να βγω για ένα κάφέ, να πάμε οπουδήποτε θέλουμε πολύ πιο απλά και γρήγορα χωρίς να αγανακτήσω. Άλλωστε καλη και η Αθήνα γεμάτη θέατρα, μουσικές σκηνές, συναυλίες, ωραία εστιατόρια αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά αν δεν μπορώ να τα απολαύσω; Μιλάω βέβαια για τη δική μου περίπτωση, κάποιος άλλος μπορεί να νιώθει διαφορετικά.

Plogesi καλά κάνατε φυσικά και σαραντίσατε άλλωστε για την ευχούλα πάμε δεν έχει μεγάλη σημασια το πότε. Σιδερένια η μικρή σας. Και φυσικά να βγαίνεις και να πηγαίνεις και στη δουλειά όποτε μπορείς. Νομίζω μόνο καλό θα κάνει σε όλους σας και αφού μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια@

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

μόλις με ειδοποίησαν ότι το βραδάκι θα έχω κόσμο σο σπίτι για το μωρό, ένα φιλικό ζευγάρι! το μόνο που με αγχώνει είναι ότι θα πρέπει κατι να ετοιμάσω και έλεγα σήμερα να κοιμόμουν και να χαλάρωνα το μεσημεράκι... δεν πειράζει, αξίζει, είναι πολύ καλα παιδιά και ταιριάζουμε και πολύ σαν παρέα!

την κάνω σιγά σιγά μιας και έκοψε η βροχή! αν προλάβω θα μπω απογευμα, αλλιώς αυριο!

φιλάκια και στις απογευματινές!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

θα συμφωνήσωα απόλυτα μαζί σου! και νομίζω ότι αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει καλύτερα η vasdeli που έφυγαν πέρσι από την Αθήνα.

Ανυπομονώ να φύγουμε όχι μόνο γιατί εδώ δεν έχουμε σχεδόν κανένα αλλά γιατί θα μπορώ να κάνω μια βόλτα ως τη θάλασσα, να βγω για ένα κάφέ, να πάμε οπουδήποτε θέλουμε πολύ πιο απλά και γρήγορα χωρίς να αγανακτήσω. Άλλωστε καλη και η Αθήνα γεμάτη θέατρα, μουσικές σκηνές, συναυλίες, ωραία εστιατόρια αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά αν δεν μπορώ να τα απολαύσω; Μιλάω βέβαια για τη δική μου περίπτωση, κάποιος άλλος μπορεί να νιώθει διαφορετικά.

είμαστε ακριβώς στο ίδιο πνεύμα, να σου πω εγώ που δεν έχω παιδιά δεν θεωρώ ότι η επιλογή σε θέατρα κλπ μου ανεβάζει και το επίπεδο ζωής όταν δεν έχω ένα πεζοδρόμιο να περπατήσω με 2 τσάντες από το σούπερμαρκετ........ όταν χρειαζομαι 1.15 για να πάω στη δουλειά κάθε πρωι (εντός αττικής) ΕΛΕΟΣ!

κουμπαρούλα να περάσετε όμορφα!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ???

vasdeli ξεκουρασου κ ξαπλα λιγακι. θελουμε χριστουγεννιατικο μπεμπη..οχι ακομα..

ολες καναμε καροτσαδα το ΣΚ ε? καλα ηταν..

προσοχη ομως στους καλεσμενους...κυκλοφορουν ιωσεις..ηρθε το σαββατο ενας ξαδερφος κ κοριτσια εβηχε συνεχεια κ επαθα εγκεφαλικο...κ της επιανε τα χερακια:mad::xπηγα τη μικρη στο δωματιο της με την προφαση οτι θελει ησυχια...κατατρομαξα..τωρα ειχε τσιγαροβηχα, φαρυγγυτιδα δεν ξερω..:confused::confused:

σημερα εχει λιγες μυξουλες κ βαζουμε ορο..εχει πλακα φυσαει τη μυτη της!

ελπιζω κ τα αλλα κοριτσια ναστε καλα.mamalefteraki, nena, angelique που χαθηκατε???

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αχ βρε Ίσι δεν σε πρόλαβα να σου πω να ετοιμάσεις τυροπιτάκια-σπανακοπιτάκια για το βράδυ. Δεν χρειάζεται να κάνεις προετοιμασία για αυτά, απλά λίγο πριν έρθουν τα βάζεις στον φούρνο... Μην κουράζεσαι τόσο τώρα που έχει το μωρό σου τόσο μικρό.

Όσο για την δουλειά μου, έχω απευθυνθεί στον γραφείο του Μητρόπουλου (ο οποίος θεωρείται κορυφή στους εργατολόγους) αλλά μου είπαν ότι επειδή εργάζομαι σε ΝΠΙΔ και πριν τις εκλογές ούτε αίτηση μπορούμε να κάνουμε, να κανονίσουμε επίσκεψη μετά. Δλδ αυτή την εβδομάδα :D.

Το μόνο θετικό που βρίσκω στην Αθήνα είναι ότι είμαι πιο ήσυχη από άποψη νοσοκομείων, την επαρχία (και μιλάμε ακόμα και για Εύβοια) την έχουν εντελώς γραμμένη οι πολιτικοί μας που θέλουν πολλές σφαλιάρες για να ισιώσουν... Αλλιώς και τα θέατρα που γράφετε, πόσες φορές πηγαίνετε? Ε?

Τσιπούρα στο κέντρο δεν δουλεύεις? Ή εγώ μπερδεύτηκα? Πάλι θες τόσες ώρες για να πας στην δουλειά σου?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μου διέφυγε τελείως! έχουμε κανένα άλλο που γιορτάζει.

Αγγελική χρόνια πολλά!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

vasdeli ξεκουρασου κ ξαπλα λιγακι. θελουμε χριστουγεννιατικο μπεμπη..οχι ακομα..

ολες καναμε καροτσαδα το ΣΚ ε? καλα ηταν..

προσοχη ομως στους καλεσμενους...κυκλοφορουν ιωσεις..ηρθε το σαββατο ενας ξαδερφος κ κοριτσια εβηχε συνεχεια κ επαθα εγκεφαλικο...κ της επιανε τα χερακια:mad::xπηγα τη μικρη στο δωματιο της με την προφαση οτι θελει ησυχια...κατατρομαξα..τωρα ειχε τσιγαροβηχα, φαρυγγυτιδα δεν ξερω..:confused::confused:

σημερα εχει λιγες μυξουλες κ βαζουμε ορο..εχει πλακα φυσαει τη μυτη της!

ελπιζω κ τα αλλα κοριτσια ναστε καλα.mamalefteraki, nena, angelique που χαθηκατε???

τρελαίνομαι που βλέπω να φιλάνε τα χέρια των μωρών.... δεν έχουν καθόλου μυαλό; τέλος πάντων, προσοχή!

Αχ βρε Ίσι δεν σε πρόλαβα να σου πω να ετοιμάσεις τυροπιτάκια-σπανακοπιτάκια για το βράδυ. Δεν χρειάζεται να κάνεις προετοιμασία για αυτά, απλά λίγο πριν έρθουν τα βάζεις στον φούρνο... Μην κουράζεσαι τόσο τώρα που έχει το μωρό σου τόσο μικρό.

Όσο για την δουλειά μου, έχω απευθυνθεί στον γραφείο του Μητρόπουλου (ο οποίος θεωρείται κορυφή στους εργατολόγους) αλλά μου είπαν ότι επειδή εργάζομαι σε ΝΠΙΔ και πριν τις εκλογές ούτε αίτηση μπορούμε να κάνουμε, να κανονίσουμε επίσκεψη μετά. Δλδ αυτή την εβδομάδα :D.

Το μόνο θετικό που βρίσκω στην Αθήνα είναι ότι είμαι πιο ήσυχη από άποψη νοσοκομείων, την επαρχία (και μιλάμε ακόμα και για Εύβοια) την έχουν εντελώς γραμμένη οι πολιτικοί μας που θέλουν πολλές σφαλιάρες για να ισιώσουν... Αλλιώς και τα θέατρα που γράφετε, πόσες φορές πηγαίνετε? Ε?

Τσιπούρα στο κέντρο δεν δουλεύεις? Ή εγώ μπερδεύτηκα? Πάλι θες τόσες ώρες για να πας στην δουλειά σου?

δουλεύω βου που! άσε .... το θετικό είναι ότι έχω στάντανρντ χρόνο για διάβασμα... :)

ας είμαι θετική σήμερα....

μου διέφυγε τελείως! έχουμε κανένα άλλο που γιορτάζει.

Αγγελική χρόνια πολλά!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

κι εμένα! Αγγελικούλα μας χρόνια σου πολλά!!!!! υγεία, ευτυχία και χαρά!

Α καλά!! Και εγώ μυαλό κουρκούτι!!

Και πήρα και την κουμπάρα μου να της ευχηθώ για το βαφτιστήρι μου, τι να πω...

Αγγελικούλα χρόνια σου πολλά!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!

Μαμουνάκι εύχομαι να μην κόλλησε το μωρό σου... Λογικά δεν θα κόλλησε, έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου αφού θηλάζεις..

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Αχχχ ξεπατωθηκαμε και σηεμρα , πηγαμε και ειδαμε τον ξαδερφο μας... χιχιχιχι

Κλελια καλα με τις πανες εμαθα απο τον ανιψιο :tongue::tongue: οσο για το θηλασμο οξω δεν ξερω ... θα ενιωθα αβολα για μενα κ το μικρο μ θελω ανεση οταν ταιζω :( εστω κ με το μπιμπερο ...

Ααα αλλαξαμε γαλατακι κ μεχρι τωρα ειμαστε καλυτερα... μονο μερικες γουλιτσες εχουμε κι αυτες ειναι μεχρι να συνηθησει το γαλατακι αυτο μας ειπε η γιατρος μας...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Συμφωνώ απόλυτα! Η ζωή μας έγινε πολύ πιο απλή εδώ, γλιτώνουμε χρόνο λόγω κοντινών αποστάσεων και μπορούμε οικογενειακώς να κανουμε πολλά πράγματα μαζί. Η θάλασσα είναι στα 50 μέτρα, περπατώντας πας σχεδόν παντού. Βέβαια, έχει και το νησί τα μειονεκτήματά του....Η ρόδα κομμένη για μακρυνό ταξίδι, μόνο με αεροπλάνο αλλά οι βόλτες στο δάσος για μανιτάρια και κάστανα ίσως σε αποζημιώνουν κάπως....:tongue:

Το μόνο θετικό που βρίσκω στην Αθήνα είναι ότι είμαι πιο ήσυχη από άποψη νοσοκομείων, την επαρχία (και μιλάμε ακόμα και για Εύβοια) την έχουν εντελώς γραμμένη

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, φιλενάδα μου....

Όσο για τα θέατρα....όταν είναι εκεί δεν σε δελεάζουν....δίκαιο έχει η τσιπούρα...Όταν μέναμε Ζωγράφου και παλαιότερα Κυψέλη δεν υπήρχε πεζοδρόμιο για να τσουλήσω το καρότσι...

Παιδιά, να σας πω να γελάσετε;

Σήμερα στολίσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα(2 παρακαλώ!) κι εγινε χαμός(ακούς, Κλειώ;) Τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν...Έλεος δηλαδή αλλά τι να κάνουμε...:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα όμορφες πεπέλες με τα όμορφα τσαχπίνικα μωράκια!!!

Ααα αλλαξαμε γαλατακι κ μεχρι τωρα ειμαστε καλυτερα... μονο μερικες γουλιτσες εχουμε κι αυτες ειναι μεχρι να συνηθησει το γαλατακι αυτο μας ειπε η γιατρος μας...

μπράβο σας! τώρα δεν θα έχεις έννοια καμιά! :)

Παιδιά, να σας πω να γελάσετε;

Σήμερα στολίσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα(2 παρακαλώ!) κι εγινε χαμός(ακούς, Κλειώ;) Τα παιδιά δεν κρατιόντουσαν...Έλεος δηλαδή αλλά τι να κάνουμε...:-D

Μπράβο!!!! με το καλό και τουχρόνου με τον μπέμπη στα πόδια σας :)

Καλημερα κοριτσακια!!!

Χρονια πολλά στις Αγγελικες της παρεας μας!!

Αγγελικη χρόνια πολλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!

Ειρηνη να χαίρεστε την Αγγελικούλα σας και να τα καμαρωνετε και τα δυο παιδακια σας γερα και ευτυχισμένα!!!

Συμφωνω οπως τα λέτε για την Αθηνα και την επαρχία..Εμεις που ειμαστε απο επαρχία θα θελαμε και λίγο να απολαυσουμε τις επιλογες που σου προσφερει η μεγαλούπολη (παιδικα θεατρακια, συναυλίες, εκθεσεις, εκδηλώσεις) και απο την αλλη η ποιοτητα ζωης στην επαρχία και ειδικα για τα μικρα μας ειναι σαφως καλύτερη, κοντα στη φυση με χαλαρους ρυθμους και ησυχο κεφαλι - ακομη τουλάχιστον- για τους κινδυνους που κρυβει η απροσωπη ζωης μιας μεγαλης πόλης

Τελος χρόνου..με καλεί το καθηκον!!

Σας φιλω, καλημερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλά που το έχουμε το μυαλό μας;

Ειρήνη να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου!!!!

Χρόνια πολλά!!!!!

Πετρούλα ευχαριστούμε που μας το θύμισες.

Απαράδεκτες!!!:oops::oops:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...