Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vasdeli μου :shock:!!! Αγγουρation κατάσταση! Ευτυχώς που είσαι καλά τώρα!! Πιστεύω ότι τώρα που ήρθε η μανούλα και ηρέμησες, βγήκε η κούραση. Διότι μην μου πεις ότι δεν κουράζεσαι!!! Λοιπόν: με την ησυχία σου τα μωρουδιακά, μην κοψοχολιάζεσαι κάθε 3 και λίγο, ΝΤΑΞΕΙ???? Μπράβο βρε κορίτσι που έβαλες το Link με τα συμβατά φάρμακα, τις προάλλες τα ξημερώματα είχα έναν φρικτό πονοκέφαλο από αυτούς που θες να κάνεις και μπλιααααξ που με έπιανε όταν ξάπλωνα :confused: και δεν πήρα τπτ επειδή δεν ήξερα αν έπρεπε :(.

Φωτεινούλα: η vasdeli είχε θέμα με το χ@σιμο :tongue: :tongue:, όχι η ploegisi.

Stone κοριτσάκι μου!! Κανένα πρόβλημα με τον θηλασμό κλπ, έτσι? Μπράβο κοπέλα μου!! Σχετικά με την δουλειά, εμείς ευελπιστούμε να αλλάξει η κατάσταση προς το θετικό (διότι μπορεί και να γίνει πολύ χειρότερη). Θα κινηθώ και με δικηγόρο μήπως μου αλλάξουν θέση (έχω δικαιολογητικά κλπ) και θα δω τι θα κάνω. Είχα σκεφτεί ακόμα και την παραίτηση, αλλά επειδή έχω "δρόμο" μπροστά μου, δεν θα είναι συνετό, οπότε προς το παρόν δεν το σκέφτομαι, αλλιώς με πιάνει το στομάχι μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

clelia μου εχω χασει το μυαλο μ αστα να πανε....

Αχχ περασαμε πολυ ομορφα σημερα ....

πηγαμε σ ενα παρκο για καφεδακι με τον μπαμπα μας και το πιο υπεροχο ??? και καναμε μαμ και αλλαξαμε στο καροτσι πανα :D:D:D ετσι δημοσια τα καναμε ολα .. αν θηλαζα δεν ξερω τι θα εκανα...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

.

η vasdeli είχε θέμα με το χ@σιμο :tongue: :tongue:, όχι η ploegisi.

Α να χαθείς ρε παλιόσκυλο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς σήμερα όλα καλά, μην σας πω στο αντίθετο άκρο έφτασα.....:lol:

Δεν το πιστεύω ότι ολοκλήρωσα και την 31 εβδομάδα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Α να χαθείς ρε παλιόσκυλο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς σήμερα όλα καλά, μην σας πω στο αντίθετο άκρο έφτασα.....:lol:

Δεν το πιστεύω ότι ολοκλήρωσα και την 31 εβδομάδα...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γιούπι-γιούπι-για-για

Κοντεύει η μέρα,

που θ' ανταλλάξουμε μαζί καλημέρα...

GEXxp3.png

Ναι, αυτό λέω κι εγώ!

Σήμερα έβλεπα με τα παιδιά την κασέτα από την γέννηση του Παύλου και έπαθα μεγάλη πλάκα! Θέλω τον μπέμπη μου τώρα!!!!!!:D

Τι κάνει η νύφη μας;:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα!

Vasdeli πλησιάζει η μέρα! Να προσέχεις όμως και σύντομα θα τον έχεις το μπέμπη σου αγκαλιά!

Clelia τελικά πήρατε πιπίλα; Εμείς κάναμε μερικές προσπάθεις με διαφορετικές πιπίλες αλλά τίποτα ακόμα, δε τη θέλει.

Είχαμε δύσκολο βράδυ χθες, η μικρή κατάφερε να κοιμηθεί στις 2 το βράδυ μετά από πολλές ώρες. Ένω δεν έκλαιγε σπαρακτικά γκίνιαζε συνεχώς και ότι και αν προσπαθήσαμε δεν έπιασε.

Χθες περάσαμε και εμείς πολύ ωραία. Πήγαμε οικογενειακώς στο Αττικό πάρκο, είδαμε τα ζώα, πήγαμε και στο δελφινάριο.

Φωτεινή μια χαρά κατάφερα και να τη ταίσω (2 φορές) και να την αλλάξω. Γιατί μια μαμά που θηλάζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα όμορφες πεπέλες!!!!

vasdelaki μου να προσέχεις να μην κουράζεσαι και προπαντώς να είσαι χαρούμενη!!!!! έρχεται η μέρα!!! <3

χαίρομαι που πήγατε όμορφες βολτούλες στην ωραία λιακάδα με τα ζουζουνια :)

σε όλες πολλά φιλιά, δουλίτσα .... τα λέμε αργότερα

καλημέρα και καλή βδομάδα! ήρθα στη δουλειά και έφερα και τη μπεμπούλα μαζί μου! καροτσάδα και να 'μαστε!

χθες σαραντίσαμε και κάναμε πολλές βόλτες κι εμείς! στις γιαγιάδες, σε θείες, έξω για καφέ, ψηφίσαμε, και στο τέλος τα 'παιξε η γκουγκουφκίτσα και σήμερα έχει λίγη γκρίνια... λέτε να μου την μάτιαξαν?

καλά κορίτσια ο παπάς τέλειο! πολύ καλός! μέχρι και που ήθελε να την κρατάει παραπάνω! κι αυτή όμως του έκανε χαμογελάκια και κουνούσε τα χεράκια της και ήθελε παιχνίδια! σήμερα έκανε και στο μπαμπά της το πρώτο "αγού" και του άλλαξα πάνα μετά...!!!:tongue::tongue:

κουμπάρα μου καλημέρα και καλή δουλίτσα! στέλνω πίτα που έκανε η θεία και είναι τέλεια!!!

βασδελάκι μου έρχεται, έρχεται!!! να προσέχεις και να πεις στις συσπασούλες να μείνουν εκεί που ξέρουν... ακούς εκεί!

ελένη τι όμορφη βόλτα! με τα τρία σου ζουζούνια και στα ζωάκια... κάτι τέτοια μας λείπουν εδω... και η δικιά μου την ίδια γκρίνια έχει σήμερα, αλλά σαν να την πονάει και λίγο η κοιλίτσα δείχνει!

κλέλια μου δε μου πεφτει λόγος, αλλά θα έλεγα να σκεφτείς πολύ σοβαρα πριν κάνεις κάτι και παραιτηθείς απο τη δουλειά σου... μέχρι να ξαναπάς εξάλλου, θά έχει περάσει πολύς καιρός και θα έχουν ξεχαστεί κάποια πράγματα!

φωτεινή χαίρομαι που έχεις το μυαλό στη φραουλίτσα και όχι στο ποια έχει δυσκοιλιότητα... χιχιχιχι

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημέρα και καλή βδομάδα! ήρθα στη δουλειά και έφερα και τη μπεμπούλα μαζί μου! καροτσάδα και να 'μαστε!

χθες σαραντίσαμε και κάναμε πολλές βόλτες κι εμείς! στις γιαγιάδες, σε θείες, έξω για καφέ, ψηφίσαμε, και στο τέλος τα 'παιξε η γκουγκουφκίτσα και σήμερα έχει λίγη γκρίνια... λέτε να μου την μάτιαξαν?

καλά κορίτσια ο παπάς τέλειο! πολύ καλός! μέχρι και που ήθελε να την κρατάει παραπάνω! κι αυτή όμως του έκανε χαμογελάκια και κουνούσε τα χεράκια της και ήθελε παιχνίδια! σήμερα έκανε και στο μπαμπά της το πρώτο "αγού" και του άλλαξα πάνα μετά...!!!:tongue::tongue:

κουμπάρα μου καλημέρα και καλή δουλίτσα! στέλνω πίτα που έκανε η θεία και είναι τέλεια!!!

βασδελάκι μου έρχεται, έρχεται!!! να προσέχεις και να πεις στις συσπασούλες να μείνουν εκεί που ξέρουν... ακούς εκεί!

ελένη τι όμορφη βόλτα! με τα τρία σου ζουζούνια και στα ζωάκια... κάτι τέτοια μας λείπουν εδω... και η δικιά μου την ίδια γκρίνια έχει σήμερα, αλλά σαν να την πονάει και λίγο η κοιλίτσα δείχνει!

κλέλια μου δε μου πεφτει λόγος, αλλά θα έλεγα να σκεφτείς πολύ σοβαρα πριν κάνεις κάτι και παραιτηθείς απο τη δουλειά σου... μέχρι να ξαναπάς εξάλλου, θά έχει περάσει πολύς καιρός και θα έχουν ξεχαστεί κάποια πράγματα!

φωτεινή χαίρομαι που έχεις το μυαλό στη φραουλίτσα και όχι στο ποια έχει δυσκοιλιότητα... χιχιχιχι

γιατί σαραντήσατε χθες; την ίδια μέρα γεννηθήκαμε και αν τα υπολόγισα σωστά σαραντίζουμε την Κυριακή. Έκανα κάτι λάθος ή απλά λίγο βιαστίκατε;

Σιγά σιγά με τα χαμόγελα, τους ήχους και τα ναζάκια θα χρειαστείτε πολλές πάνες για τον μπαμπά.

Όσο για την Αθήνα, μπορεί να έχει το Αττικό πάρκο αλλά κατά τη γνώμη μου η ζωή στην επαρχία είναι σαφώς καλύτερη για μια οικογένεια. κάποια στιγμή ως επισκέπτες θα δείτε και το αττικό και ότι άλλο θέλετε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα (λίγο πριν την καλησπέρα και εγώωωω)!!!

Φωτεινή σε ξέχασα χθες!! Μια χαρά περάσατε στην βόλτα, μπράβο!! Πάντα τέτοια!! Είδες σιγά-σιγά γίνεσαι έμπειρη με τις πάνες κλπ! Σε λίγο θα την αλλάζεις στον αέρα!! Αν ήταν να θηλάσεις τι θα έκανες? Θα έβγαζες τον βύζο για να φάει το παιδί :tongue: :tongue: :tongue:

vasdeli μου, μεγάλωσες!! Έγινες 32 εβδ, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσύ γεννάααααας!!! Με έπιασε χαζοχαρουμενίαση τώρα!!

Η γκουσγκούνα καλά είναι, κλασσικά αγκαλίτιδα! Επειδή είναι υπναρού (ΚΑΙ σε αυτό έμοιασε στην μανούλα) τώρα που είναι πάνω μου, την πιάνουν κάτι ύπνοιοιοιοι και χτυπάει 4ωρα-5ωρα. Γι' αυτό δεν έτρωγε (προτιμούσε νάνι) και έπαιρνε απειροελάχιστα γραμμάρια την εβδομάδα. Ευτυχώς που το κατάλαβα (και μου το είπανε) και ξαναγυρίσαμε στα παλιά: κατά την διάρκεια της ημέρα την ταΐζω ανά 3ωρο, και άμα κοιμάται της βάζω το μεμέ στο στόμα και μια χαρά τρώει :D. Και πήρε σε 3 μέρες 150 γραμμάρια, ούφ!!

Ελένη μου της έχουμε κάτι πιπίλες, για πολύ λίγο ασχολείται μαζί τους όμως. Άσε που συνέχεια της πέφτουν, ή τις βγάζει με το χέρι της και κλαίει και τρέχω να της την βάλω και πάλι της πέφτει και αυτή την δουλειά κάνουμε.

Τσιπούρα καλή δουλίτσα!! Τρέχεις ε? Αρχή της εβδομάδας...

Ploegisi σιδερένια!!! Με την δουλειά δεν ξέρω τι να κάνω, ευελπιστώ να πετύχει αυτό με τον δικηγόρο διότι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να πέφτει ξύλο και φτύσιμο δεν λέει! Λέει? Αλλά να παραιτηθώ δεν είναι λύση καθώς έχω μπροστά μου σχέδια που δεν υλοποιούνται αν βρίσκομαι στην ανεργία. Να στρώσει η κατάσταση δεν στρώνει, μόνο να αλλάξει μπορεί... Για να δούμε...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο κουμπαρούλα! σιδερένια!!!!!!

ελένη συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, η αθήνα δεν είναι για να μεγαλώνει κανεις παδί μην σου πω ούτε για αν μεγαλώνει κανείς γενικότερα......

κλέλια σιγά μην τους κάνεις και την χάρη! εννοείτε πως θα καταφέρεις αυτό που θέλεις και όλα θα πάμε πρίμα!!!!!

:)

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! να είναι σιδερένια, κι εγώ το εύχομαι!

ελένη μου ναι, κανονικά θα σαραντίζαμε στις 13, το σάββατο, αλλά επειδή οι γονείς είναι στη νάουσα και ήθελα να πηγαινοέρχομαι με τη μικρούλα και να βγαίνω χωρίς να έχω τύψεις, βιαστήκαμε λιγάκι... έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι! σιγά τώρα 6 μέρες νωρίτερα και τι έγινε? αφού δεν είχε κι ο παπάς πρόβλημα...

συμφωνώ κι εγώ ότι εδω η ποιότητα ζωής είναι διαφορετική, αλλά οι ευκαιρίες που υπάρχουν εκεί και οι διέξοδοι, δεν υπάρχουν εδώ! βέβαια, και πάλι, όταν τα εχεις δεν τα χαίρεσαι, οπότε όταν ερχόμαστε βόλτα τα κάνουμε όλα!

καλά ο μπαμπας χρειάζεται πολλές πάνες, αλλά κι εμένα να δείτε, λένε ότι ειμαι τραγική χαζομαμά! τι καλά που η μικρούλα μας είναι τόσο χαριτωμένη και μας κάνει πολλά ναζάκια, γιατί ολη μέρα χωρίς αυτά και μόνη, δεν θα την πάλευα! η μαμά μου έρχεται 1-2 φορές την εβδομάδα και για αυτό λέω να αρχίσω να έρχομαι λίγο λίγο στη δουλειά να περνάει η ώρα, μιας και η μπεμπούλα μου είναι πολύ συνεργάσιμη! βάλαμε και πρόγραμμα όσο μπορούμε και θηλάζει 4 φορές τη μέρα, ενω΄τα υπόλοιπα γεύματα είναι σκόνη! άρα μπορώ και να είμαι άνετη και εδώ!

κλέλια μου να το δεις και να πας σε δικηγόρο εξειδικευμένο, εργατολόγο για το θέμα σου! είναι πολύ σημαντικό το υγιές περιβάλλον εργασίας!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

θεωρώ ότι η ποιότητα ζωής στις επαρχιακές πόλεις είναι σαφώς καλύτερα από ότι στην αθήνα!!! επειδή έχουμε 105 θέατρα (μόνο εγώ δεν έχω κάνει θίασο....) ?

σιγά! όταν έρχεται κανεις κανονίζει ότι του αρέσει :)

κουμπαρούλα μου θα πηγαίνεις δουλίτσα;;;;; Oh Yes!!!!!!!

φαντάζομαι την χαρά σου!

φυσικά!!! τώρα? ποιος με πιάνει!!!

πέρα από όλα τα υπόλοιπα, οτι θέλω να είμαι εδώ και να βοηθώ όσο μπορώ και να νιώθω ότι παράγω, χρειάζεται να είμαι γιατί το αμόρε έχει αρκετά εξωτερικά ραντεβού, και πολλά από αυτά είναι εκτός πόλης, θεσσαλονίκη και αθήνα, άρα το γραφείο δε μπορεί να παραμείνει κλειστό, φτάνει τόσο καιρό που χάσαμε κόσμο επειδή δεν ηταν κανείς εδώ - λόγω προβλημάτων εγκυμοσύνης και τοκετού...

άρα καταλαβαίνεις!!!

θα σας έρθω τα χριστούγεννα είπαμε!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

εννοείτε θα μας έρθεις!!!!!

σήμερα μου έφεραν το καινούργιο πρόγραμμα!!!!!!

περιμένω να τελειώσω μία μελέτη για να το εγκαταστήσω!

μακάρι να μπορούσα να έρθω για το σεμινάριο σε εσάς!!!!!!!!!

αλήθεια ξέρεις αν έχει πολλες διαφορές από το προηγούμενο (13)

η αλήθεια είναι ότι πέρσυ είχα απογοητευτεί, καμία διαφορά καμία εξέλιξη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...