Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουριτσα μου περαστικα σου που θα παει θα πας τις βολτουλες σου.Δεν θα εισαι ολο ετσι :D:D

Πλοηγησουλα μ καλες και πολλες βολτουλες κι εμεις ηδη εχουμε κανει το προγραμμα μας για το σκ ;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα δεν σας ειπα τα νεα τα καλα:D μου εχει ερθει χαρτι να παω για αναπληρωματικη στην εφορεπτικη επιτροπη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι οταν με δουν λιγο πριν το κλεισιμο να πηγαινω να ψηφιζω με την μπουμπου αγκαλιτσα .... και το βιβλιαριο στην τσαντα μαζι με τα χαρτια του ΙΑΣΩ να τους τα τριψω στην μουρη αν μου κανουν κ μου πουν τιποτα :P

Θα ειναι και ο συζυξ μαζι για να μην πεσει καμια ξυλια απο μενα προς αυτους αμα μ πουν τιποτα :P.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα αγαπούλες!!

Τσιπούρα, το έχασα το αρχικό σου μνμ ότι ήσουν άρρωστη και δεν σου ευχήθηκα περαστικούλια!!! Αλλά σε διαβάζω καλύτερα...

Φωτεινή ταράχτηκες με την μικρή σου, αλλά οι γουλίτσες είναι κάτι αναμενόμενο... Καλά έκανες και πήρες τον παιδίατρο για τον εμετό, και εμένα μου είχε κάνει εμετό πριν 1 μήνα περίπου αλλά δεν του τηλ, αν έκανε και 2η φορά τότε θα τον ειδοποιούσα... Απλά μην την κοιμίζεις μπρούμυτα, να την κοιμίζεις ανάσκελα ή πλάγια, όπως σου έχει πει ο παιδίατρος. Και δεν πρόκειται να πάθει τπτ!!

Ίσι μου εγώ δεν ψηφίζω από άποψη, αν δεν ψηφίζαμε όλοι μας τότε ίιιιιιιισως ισιώνανε τα λαμόγια και αποφασίζανε να σταματήσουν την κοροϊδία.

Επίσης είμαι τόσο τυχερή που "κάθομαι" έναν χρόνο, αλλά καιρός μου ήταν. Από τα 16 μου δουλεύω σε κ@λοδουλειές, τους έβγαζα όλη την δουλειά και έπαιρνα 600 ευρουλάκια. Ε, τώρα παίρνω 400 παραπάνω σε ΝΠΙΔ, ΟΥΑΟΥ!! Και για να παίρνω τόσα, έπρεπε να καταθέτω τα χαρτιά μου στον ΑΣΕΠ και να συμμετέχω σε διαγωνισμούς 6 χρόνια. Έτσι λοιπόν διορίστηκα σε μια θέση που όσοι την γνωρίζουνε, με κοιτάνε με λύπη... Απλά μετά από σωρεία εγκυμοσύνων και αποβολών στο καπάκι, προσωρινά εργαζόμουν στα γραφεία. Και εκεί πάλι έκανα την δουλειά 3-4 δεινοσαύρων ενόσω εκείνοι έπιναν μπιρίτσες, τσιπουράκια κλπ, και όταν δεν αντιδρούσα όπως θα ήθελαν, μου φερόντουσαν άσχημα και με διέβαλαν. Τόσο "τυχερή" είμαι... Θέλει μήπως καμία την τύχη μου, να της την δώσω?? Μπααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

που καιροσ πλεον για να μπαινω...χαμοσ γινεται..απο το πρωι κλαιει και οδυρεται η μικρουλα!!!!!!!!!!!:-(:sad::-(:sad:

αχ βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρμπον η συμπεριφορα τησ αγγελικησ στην ηλικια αυτη!!!!!!!!!!ετσι και η αγγελικη..μαλιστα κι εκεινη 3-4 μηνων μου εκοψε τον θηλασμο γιατι την πλησιαζα στο στηθοσ και τσιριζε..(ε δεν το θελει ελεγα...)το ιδιο ομωσ εγινε αργοτερα και με το μπιμπερο!!!!τα ειχα πει τοτε του παιδοντοκτορ και ελεγε <ε ,βαρεθηκε το γαλα μωρε.....>

που να το φανταζομουν οτι και η αγγελικη ειχε ΓΟΠ...!!!!!!!!!!!!!!!

η αγγελικη κοιμηθηκε μετα τουσ 5-6 μηνεσ...και κατα πωσ φαινεται μια απο τα ιδια προβλεπω κι εδω!!!!

φωτεινουλα εσασ ειναι παλινδρομηση?τι σου λεει η γιατροσ?

να σκασω παλι ειμαι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι μου δεν ξέρω πολλά από ΓΟΠ, από ό,τι έχει πάρει το μάτι μου όμως βοηθάει αν πχ την θηλάζεις και είναι το μωρό σε όρθια στάση και γενικά άμα την κρατάς σε όρθια στάση πχ με το σλινγκ.

Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ που θα σε κατατοπίσει. Έχουν γράψει και άλλες παθούσες μανούλες...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

σας φιλω γλυκα..σας διαβασα μολις αλλα νυσταζω πολυ..

φωτεινη ευχαριστω για απαντηηση..βεβαια εχω πιο εξειδικευμενες ερωτησειςαλλα αφου θα παω οαεδ για επιδομα θα τα πρηξω σαυτους..

ειρηνακι ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει το κοριτσακι σας..

φωτεινουλα μαλλον ηταν τυχαιο περιστατικο η ρουκετουλα ε? συμβαινει καμια φορα..αφου ρυθμισατε κ γαλατακι ολα οκ.

clelia μην απολογεισαι κοριτσι μου που θα κατσεις τοσο..σιγουρα σε θεωρουμε τυχερη απλα γιατι θα χαρεις το κοριτσακι σου περισσοτερο καιρο...και γιατι δεν ζεις με το φοβο της απολυσης..

τσιπουρα παλι με εκανες κ ξεκαρδιστηκα κ αμα ξυπνησω το παιδι εσυ θα φταις..μα βρηκες κ χωραφι?

'

οσο για χαπι θυροειδη η γνωμη μου ειναι πως αν γινει διακοπη στο χαπι μπορει να υπαρχει ορμονικη διαταραχη που θα ειναι χειροτερο για τη μαμα αρα κ για το παιδι. μονο ο ενδοκρινολογος μπορει να δωσει απαντηση ορθη.

παω να κοιμηθω λιγακι.φιλακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα!!

Να και μία φορά που γράφω πρώτη! Η Ελισάβετ προσπαθεί να κοιμηθεί στο ριλάξ αλλά με το χέρι της βγάζει την πιπίλα και εκνευρίζεται και κλαίει...

Μαμουνάκι δεν απολογήθηκα, απλά δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως φαίνονται. Και επιπλέον ποιος σου είπε ότι δεν έχω τον φόβο της απόλυσης? Ή της ιδιωτικοποίησης? Είδες λοιπόν γιατί τα έγραψα?

Απλά ο κόσμος ακούει ότι δεν δουλεύω στον καθαρά ιδιωτικό τομέα και νομίζει ότι όλα καλά. Υπάρχουν πάαααρα πολλοί που είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από μένα, αλλά κλαίγονται. Εγώ ξέρω ότι όσοι τραβάνε ζόρια στην δουλειά τους δεν μιλάνε.

Κοριτσάκια, όσες χρησιμοποιείται υπνόσακους για τα μωρά σας, έχω μία απορία. Έχω παραγγείλει έναν και τον περιμένω. Οκ, το μωρό θα φοράει μακρυμάνικο πιτζαμάκι, αλλά τα χεράκια της δεν θα κρυώνουν?

GEXxp3.png

Καλημερααα σαςςς

Τρεχω και δεν φτανω με την μικρη μου :?

Ολοκληρη περιοχη μ κι ενα φαρμακειο δεν ειναι ανοιχτο σαββατιατικα και πηγα σε διπλανη περιοχη :evil::evil::evil:

Αλλαζουμε γαλατακι παμε σε πιο ελαφρυ γιατι οι γουλιστες ειναι πολλες και συχνες τωρα.

Κλελια μου εμενα μου κανανε δωρο εναν υπνοσακο ο οποιος γινεται και κουβερτουλα την εχω καταβρει μ'αυτο γιατι ειναι και πολυ ζεστο για την μικρη μ και η ιδια το βολευτηκε.. αλλα εχω κι απο τον αλλο υπνοσακο που το βγαζουν και βολτα που ειναι σαν φορμακι εκει να την δεις ππου χανεται μεσα και την ψαχνω χιχιχιχ

ειναι ζεστα τα χωνουν μεσα τα χερακια τους και ζεσταινονται εξαλλου οταν ειναι ολο το κορμακι τους χεστο ειναι και τα χερακια τους δεν κρυωνουν μου το ειπε και η γιατρος μ ,γιατι τα επιανα τα χερακια της και ηταν ψιλοπαγωμενα και ανησυχησα και της το ειπα κ μου ειπε τα ανω...

9zlup2.png

Φωτεινή να δεις που με το καινούριο γαλατάκι η μπέμπα σου θα είναι καλύτερα και η μαμά της δεν θα ανησυχεί...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση για τον υπνόσακο...

GEXxp3.png

Αχχχ κοριτσια το μικρο μου κοιμαται εδω και 2 ωριτσες αποτην ωρα που εφαγε το καινουργιο της γαλατακι γιουπιιιιιιιιιιιιι νιωθω πραγματικα υπεροχα που δεν γκρινιαζει το μικρο μ ....Και που θα παει το απογευματακι το μικρο μ {κλελια θα την βαλω ακι στον υπνοσακο γιατι εκει που θα παμε εχει υγρασια και κρυο } σ ενα παρκο στο Ιλιον με παπιες και αλλα πολλα ζωακια ,να πιουμε καφε μαζι με την θεια τον θειο {τον αδερφο μ} και τον μικρο μας ξαδερφο .. και θα ερθει κι ενας υποψηφιος γαμπρουλης μαζι μας χιχιχιιχ ...

Κλελια θα το καταβολευτεις πιστεψε με... εγω το εχω ζησει κ με τον ανιψιο μ

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή χαίρομαι πολύ που ηρέμησες με την μπέμπα σου!! Άντε μπράβο, να μην αγχώνεσαι!!

Αχ τι ωραία για τον υπνόσακο, μου φαίνεται ότι μόλις τον λάβω θα παραγγείλω και άλλο να έχω 2.

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

Τρεχω κι εγω με 2 παιδόπουλα και δεν σας προλαβαίνω επι του παρόντος..

Απο ολα εχουμε, γιογιο, βυζοκατασταση, κυνηγητο, φωνες, γκρινιες κ.α.π

Ευτυχως ο μικρος το βραδυ εχει ρυθμισει το ξυπνητηρι καθε 3 ωρες..:D

Ελπίζω αυριο που θα ειναι και ο συζυγος σπίτι να σας "δω" λιγο..

Κλελουκω κι εσυ τα ιδια με μενα οσον αφορα το κομματι "εργασια" μονο που εμας μας επηρεαζει αρκετα ο Καλλικρατης και τωρα που εχουμε ανακαταταξεις εγω λείπω και θα πέσει μαγειρεμα πάλι, αλλα στα α@#ια μου ή μαλλον των αντρων μου..ειναι και πολλά!!!χαχα

Κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες σας καλά και τα ζουζουνακια μας το ιδιο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Σας εχω χάσει λίγο αυτές τις μέρες, δεν προλαβαίνω με την μανούλα εδώ όλο και κάτι κάνουμε...βασικά αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ απ' όλα είναι που συζητάμε....

Τσιπούρα μου, ελπίζω να έχεις αναρρώσει πλήρως τώρα...

Εγώ....είχα μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες.....είχα συσπάσεις κάθε 3 λεπτά για 30' λεπτά περίπου....Ο μπέμπης είχε μαζευτεί δεξιά, δεξιά στην κοιλιά το μανάρι μου....στο τέλος πρέπει να τσατίστηκε από την δυσφορία που ένιωθε(καταλάβαινα ότι δεν βολευόταν) που άρχισε μια ασύστολη κλωτσοπατινάδα για κανένα 5λεπτο....πονούσα τόσο πολύ. Πήραμε τηλ το γιατρό, το πρώτο που με ρώτησε είναι πόσες μέρες είχα να πάω τουαλέτα...Η αλήθεια είναι ότι είχα να πάω 2-3 μέρες αλλά δεν ένιωθα ότι ήθελα... Μπήκαμε στη διαδικασία να τηλ στο εδώ νοσοκομείο να ρωτήσουμε ποιος εφημερεύει γιατί μας είπε ο γιατρός ότι αν συνεχιζόταν οι συσπάσεις μετά από ένα ζεστό μπανάκι θα έπρεπε να πάω για καρδιοτοκογράφο....και αν βλέπανε συσπάσεις επερχόμενου τοκετου θα έπρεπε να γίνει τοκόλυση....Τα είδα όλα!:? Ευτυχώς, πήγα τουαλέτα, έκανα μπάνιο και μετά ηρέμησα αλλά, ρε κορίτσια, η μία ώρα που έζησα όλο αυτό ήταν κόλαση....

Και να πει κανείς ότι κουράζομαι, τώρα με την μαμά μου...τίποτα δεν κάνω....

Κατά τα άλλα το έχω ρίξει πάλι στο κέντημα καθώς δεν κάνω και τίποτα το ιδιαίτερο...Από Τρίτη βάζουμε μπρος τα μωρουδιακά και τα στησίματα...

Περιμένω πώς και πώς το ραντεβού με τον μπέμπη στις 12 Νοεμβρίου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

http://www.safefetus.com/Search.asp

Στο παρακάτω σάιτ μπορείτε να ελένξετε αν οποιοδήποτε φάρμακο είναι συμβατό με τον θηλασμό. Αν δεν σας βγάζει αποτέλεσμα με το όνομα του φαρμακου, ανοίξτε το χαρτάκι του φαρμακου(αυτό που έχει μέσα στο κουτί του) και δώστε την ουσία του.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα ομορφιες μου!!!

Τι ομορφος καιρος σημερα ;);)

αντε να παμε να φοψισουμε και μετα να παμε για κανενα καφεδακι πρωτα στη μια την γιαγια και μετα να φαμε με την αλλη γιαγια-παππου -θεια-θειο & ξαδερφο:D:D:D

Οικογενειακες καταστασεις χιχιχιχι

αλλα πρωτα θα παμε η μανουλα - μπαμπακας και η φραουλιτσα για καφε οι 3 μας...ολο εξω θα ειμαστε σημερα χιχιχιχιχι

Πληγησουλα αυτο με τις κενωσεις το ειχα κι εγω θεματακι:(Παρολο που δεν ειμαι δυσκοιλια τοτε λες και σφινωνανε ενα πραγμα και ποναγα ...ειδικα την τελευταια βδομαδα πριν γεννησω.

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...