Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

clelia μου δυστυχως ιδιωτικος κ δημοσιος τομεας ΜΕΓΑ χασμα!!!

ασε που εμαθα οτι μαλλον ουτε το 6μηνο δικαιουμαι.

ΦΩΤΕΙΝΗ εγω που ειμαι με τη συλλογικη συμβαση γεωπονων το δικαιουμαι το 6μηνο?καπου διαβασα οτι δικαιουνται οσοι ειναι στη γενικη συλλογικη συμβαση..ισχυει???

ΤΣΙΠΟΥΡΑ περαστικαααα!!αυτο-βροχο-σκορδισου!!!!

σημερα ηρθε η νονα μου κ εφερε στη μπεμπα δωρακια κ πηρα κ γω η γαιδουρα το δωρακι μου.σουπερ νονα!31 χρονια κ ακομα δωρα μου φερνει!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mανουλες Οκτωβριου θα ηθελα την εμπειρια σας στο εξης: απο πριν την εγκυμοσυνη επαιρνα θυροξινη τ4 των 75 γιατι εχω ελαφρυ υποθυρεοειδισμο

(hashimoto)

Στη διαρκεια της εγκυμοσυνης αυξησαμε τη δοση ελαφρως

Επειδη θελω να θηλασω ΦΥΣΙΚΑ, το ειπα στην ενδοκρινολογο μου κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα,θα συνεχισω κανονικα τη δοση μου και θα θηλασω

Η παιδιατρος ομως.. χαλαστηκε και μου ειπε οτι δεν το συνιστα

Στεναχωρηθηκα απιστευτα πολυ :( και θα ηθελα, αν υπαρχει καποια απο εσας με παρομοια συμπτωματολογια, να μου πει πως το αντιμετωπισε ..

Το Τ4 δεν είναι ακριβώς φάρμακο αλλά ορμόνη αν δεν κάνω λάθος και είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη όπως και με το θηλασμό.Απλά εγώ φροντίζω να το πάρω αφού θηλάσω.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

fire εχω χασιμοτο κ γω..συνεχιζω κανονικα να παιρνω. ο ενδοκρ μου αυξησε τη δοση στην εγκυμοσ κ μου πε να παιρνω κ μετα την ιδια δοση κ στο 3μηνο να κανω γενικο τσεκαπ θυροειδη. η παιδιατρος το ξερει οτι εχω κ δε μουπε κατι. ρωτα τη ομως γιατι εχει αντιρρηση...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Το Τ4 δεν είναι ακριβώς φάρμακο αλλά ορμόνη αν δεν κάνω λάθος και είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη όπως και με το θηλασμό.Απλά εγώ φροντίζω να το πάρω αφού θηλάσω.

συμφωνω κ γω το ιδιο

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

clelia μου δυστυχως ιδιωτικος κ δημοσιος τομεας ΜΕΓΑ χασμα!!!

ασε που εμαθα οτι μαλλον ουτε το 6μηνο δικαιουμαι.

ΦΩΤΕΙΝΗ εγω που ειμαι με τη συλλογικη συμβαση γεωπονων το δικαιουμαι το 6μηνο?καπου διαβασα οτι δικαιουνται οσοι ειναι στη γενικη συλλογικη συμβαση..ισχυει???

ΤΣΙΠΟΥΡΑ περαστικαααα!!αυτο-βροχο-σκορδισου!!!!

Οχι Μαμουνακι δεν το δικαιουσαι :(

1) ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Την ειδική αυτή άδεια δικαιούνται οι μητέρες οι οποίες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και απασχολούνται σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις με σχέση εξαρτημένης εργασίας, ορισμένου ή αορίστου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Η ασφαλισμένη πρέπει να βρίσκεται σε ενεργό εργασιακή σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά τη έναρξη της άδειας μητρότητας και να έχει λάβει επίδομα μητρότητας από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Δικαιούχοι της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας είναι οι εργαζόμενες που από την δημοσίευση του Ν. 3655/2008 ( 3-4-08) και μετά, βρίσκονται σε άδεια μητρότητας ή σε ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια (3 1/2 μήνες) όπως προβλέπεται από το άρθρο 9 της ΕΓΣΣΕ των ετών 2004-2005.

Σε βοηθησα καθολου???

το εψαξα καλα σημερα το θεμα και ειμαι κατα 80-90 % σιγουρη οτι η μικρουλα εχει ΓΟΠ (γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση)...ναι μεν κανει αρκετεσ γουλιτσεσ αν και οχι παρα πολλεσ αλλα απο οσα συμπτωμ,ατα διαβασα δεν εχουμε μονο το ενα..και ειναι γυρω στα 6-7 νομιζω.

το κυριο συμπτωμα ομωσ ειναι οτι ενω θηλαζει στο πενταλεπτο μολισ αρχιζει και τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιει με το στηθοσ στο στομα και δεν σταματαει αν δεν την σηκωσω ορθια!!!!την ξαναβαζω παλι και οταν καταλαβω οτι πινει λιγο τα ιδια παλι!!!!!!!(προφανωσ επειδη με την καταπωση τησ ανεβαινουν τα οξεα του στομαχου πανω ετσι οπωσ ειναι ξαπλωτη..)

δυστυχωσ απο οτι διαβασα δεν υπαρχει θεραπεια κ τα φαρμακα που χορηγουνται μονο κακο κανουν...

τωρα ομωσ προβληματιζομαι τι θα γινει με το στηθοσ...γιατι σαφωσ και δεν θα θηλαζει οπωσ παλαιοτερα που δεν πονουσε...

Αχχχχ εμενα που δεν θηλαζει και μου βγαζει γουλιτσες και πριν μιση ωρα μου πεταξε μια ρουκετα στη μουρη ενω ρευοταν ????:cry::cry::cry: χεστηκα επανω μιας και ειμαι μονη μ σημερα λογω βαρδυας του Γιωργου και πηρα πανικοβλητη τους γονεις μ να ερθει καποιος απο εκει γιατι δεν μπορουσα καν να σηκωθω απο τον καναπε να παω να την αλλαξω και να βγαλω κι εγω την μπλουζα απο επανω μ :cry::cry: το λυπηθηκα σημερα δενε χει κοιμηθει ολη μερα κι ολο εκλαιγε και βογκαγε....

ηρθε ο πατερας μ με ηρεμησε και σημερα που ειπα να κοιμηθω στο σπιτι μ εγινε αυτο και ετοιμαστηκαμε και ηρθαμε να μεινουμε εδω αποψε δεν ξερω τι μπορει αν γινει την νυχτα κι εγω να μην το παρω χαμπαρι... την εχει ο πατερας μ τωρα και της μιλαει κι εχει ηρεμησει και ψιλοκοιμαται... φοβαμαι καθε φορα που κλεινει τα ματακια της :cry::cry::cry::cry:

Και η γιατρος που την πηρα χτες τηλεφωνο μου ειπε να μην τρωει λαιμαργα {λες και της το κανω εγω :evil::evil:} νκαι να τις λιγοστεψω τα μλ πως να το κανω αυτο αφου με το που της βαζω λιγοτερο λυσαει να πιει κι αλλο ???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

fire εχω χασιμοτο κ γω..συνεχιζω κανονικα να παιρνω. ο ενδοκρ μου αυξησε τη δοση στην εγκυμοσ κ μου πε να παιρνω κ μετα την ιδια δοση κ στο 3μηνο να κανω γενικο τσεκαπ θυροειδη. η παιδιατρος το ξερει οτι εχω κ δε μουπε κατι. ρωτα τη ομως γιατι εχει αντιρρηση...

και εμένα μου αύξησε τη δόση στην εγκυμοσύνη αλλά τώρα επέστρεψα πάλι στο προ εγκυμοσύνης και κάποια στιγμή θα πάω να κάνω εξετάσεις.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γειά σας κοριτσάκια μου! Επιτέλους μας έβαλαν τηλέφωνο και internet!

Είμαι πολύ καλύτερα ευχαριστώ για τις ευχές σας!

51194.gif

Ειρηνάκι περαστικά σας, ελπίζω να της περάσει γρήγορα!

κι εγω περνω το Τ4 των 100mg και εκανα αμεσως μολις ηρθα απο το μαιευτηριο εξετασεις και το tsh μου ηταν στα υψη και μ εβαλε να ξανακανω μετα απο ενα μηνα ξανα εξετασεις κι αφου ξαναξεκινησα το χαπι , γιατι στο αιευτηριο μου το ειχαν κοψει κατεβηκε απο 7,9 στο 1,25 και μου ειπε να συνεχισω με το 100αρι και το καλοκαιρι να ξανακανω εξετασεις...

η μικρη μ ειναι χαλια :(:( πηραμε την γιατρο και μας ειπε να αριαωσω το γαλα της με περισσοτερο νερο μεχρι αυριο και να την ξαναπαρω τηλ τα εχω δει ολα σημερα :( φοβαμαι για την νυχτα μην μ κανει τιποτα στον υπνο της :(:(:(:(:(

9zlup2.png

καλημέρα!

όποτε μπαίνω εγώ, όλες εξαφανισμένες είστε! τι κατάσταση κι αυτή!!! σας συγχωρώ όμως!

φωτεινή περαστικούλια σας! να την προσέχεις τη μικρούλα και να ακούς το γιατρό! κι εμένα μου είπε να έχω το νου μου να μην τρώει λαίμαργα! οπότε αν τη δω να το παρακάνει τη βγάζω για λίγο από το στήθος!

αγγελική μου ότι κι αν είναι αυτό που σε αγχώνει, προσπάθησε να μην το περνάς στη μπουμπούκα σου! δεν είναι εύκολο, το ξέρω, αλλά κάνε τουλάχιστον ότι είναι δυνατόν! φιλάκια κοπέλα μου και να προσέχεις και τον εαυτό σου, μην το ξεχνάς!

κουμπαρούλα μου μεγειά η επικοινωνία! και καλή ανάρρωση, αν και βλέπω συνήλθες! φτου φτου!

μαμουνάκι κι εμένα ο νονός μου είναι έτσι! μπορεί στο σπίτι να μην έρχεται και να φέρνει δώρα, αλλά είναι τόσο γεναιόδωρος, που όποτε με βλέπει ή όποτε πηγαίνω έχει έτοιμο το... φακελάκι!

ειρηνάκι μου γιατί σε ταλαιπωρούν έτσι οι πριγκιπέσες σου? μήπως δεν τους κάνεις όλα τα χατήρια σαν σωστή υπήκοος?:tongue: περαστικά να είναι μόνο μωρέ, να μην ταλαιπωρούνται κι αυτές κι εσύ!

ελένη για σένα τι να πω! χαρά στο κουράγιο σου! αλλά δε σε φοβάμαι! έχεις και υπομονή και επιμονή, και μια χαρά θα κουμαντάρεις την οικογένειά σου!

ρένα μου εγώ πριν δυο μέρες άρχισα να διαβάζω το νησί που μου το δωσε ο πεθερός μου! όσο για το λιάγκα, ναι έχει πλάκα! είναι έξω από τα νερά του εντελώς! χιχιχιιχ... καλά κάνεις και δεν ακούς κανέναν! κι εγώ δίνω συμπλήρωμα, αλλά όχι επειδή το επέλεξα εγώ, η ανάγκη για τη μικρή στην αρχή! και τι άλλο να κάνω, θα γυρίσω και σύντομα στη δουλειά, οπότε δε θα είναι και έυκολος ο θηλασμός χωρίς πρόγραμμα...

μόνο η κλέλια είναι η τυχερή που θα καθήσει έναν χρόνο ολόκληρο!:twisted:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

κι εγω περνω το Τ4 των 100mg και εκανα αμεσως μολις ηρθα απο το μαιευτηριο εξετασεις και το tsh μου ηταν στα υψη και μ εβαλε να ξανακανω μετα απο ενα μηνα ξανα εξετασεις κι αφου ξαναξεκινησα το χαπι , γιατι στο αιευτηριο μου το ειχαν κοψει κατεβηκε απο 7,9 στο 1,25 και μου ειπε να συνεχισω με το 100αρι και το καλοκαιρι να ξανακανω εξετασεις...

η μικρη μ ειναι χαλια :(:( πηραμε την γιατρο και μας ειπε να αριαωσω το γαλα της με περισσοτερο νερο μεχρι αυριο και να την ξαναπαρω τηλ τα εχω δει ολα σημερα :( φοβαμαι για την νυχτα μην μ κανει τιποτα στον υπνο της :(:(:(:(:(

Φωτεινη γιατι σου κοψαν στο μαιευτηριο το χαπι???

φωτίτσα??? τι έγινε? τι μουγκαμάρα είναι αυτή? που είναι οι υπόλοιπες?

βρήκες άκρη με την αγωγή σου? δεν έχω ιδεα για τι πράγμα μιλάτε, αλλά είμαι της γνώμης να ακούσεις τον παιδίατρο... απλά γνώμη λέω... πότε με το καλό υπολογίζεις να έρθει το μωράκι σου?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα μανουλεςςςςςςςςςςςςςς..................

Φωτεινη γιατι σου κοψαν στο μαιευτηριο το χαπι???

Ειλικρινα δεν ξερω εγω τα ειχα παρει μαζι μ κι οταν μ ανεβασαν στο δωματιο μετα την γεννα και ξεκινησαν να μου φερνουν το πρωτο χαπι τους ειπα εχω και το Τ4 μαζι μ αν ειναι να το περνω κ μου ειπαν οσο θα ειστε εδω δεν χρειαζεται να το περνετε μολις βγητε θα μιλησετε με την γιατρο σας.Αυτες οι 6 μερες που εμενα στο μαιευτηριο μου ανεβασαν το TSH στο 7,9 απο 2,25 που ηταν τον ιουλιο... τωρα επανηλθα στα κανονικα μου!!!!

Περασε και η νυχτα μας ησυχα δοξα το θεο.

της κοβω την φορα οταν παει ν'αρπαξει το μπιμπερο με βια, αλλα γουλιτσες και σημερα βγαζουμε εμετο ευχομαι να μην κανουμε ...

Παντως το γαλα μας το αραιωσαμε αρκετα....αντε να δουμε πως θα κυλησει η μερα σημερα.

9zlup2.png

Γειά σας κι από εμένα! Σαφώς καλύτερα αλλά δεν είμαι κυκλοφορίσιμη ακόμα...

είχα και λίγα δεκατάκια... δε ήμουν για σούρτα φέρτα!

Κουμπαρούλα μου αν κάτσεις ένα χρόνο χωρίς δουλειά εσύ θα σκάσεις από τα νεύρα σου και θα σκάσεις και τον κουμπάρο μου!!!!! ;)

αφού είσαι πωρωμένο πλασματάκι με τη δουλειά σου!!!! :)

κάτσε να χαρείς τη μπουμπουδένια σου τώρα και μετά όλα θα τα βάλεις στο πρόγραμμα!

Φωτεινή μου περαστικά της!!!!! ελπίζω γρήγορα βρε κορίτσι να συνέλθει η μωρουδένια σου!

Σε όλες πολλά φιλιά κι επειδή έχει καλό καιρό (σαν άνοιξη είναι) κερνάω κι από ένα παγωτό! (εγώ δεν μπορώ... )

<3

ευτυχώς που έχει καλό καιρό κουμπαρούλα, και θα έχει και το σκ, να τριγυρίσουμε λιγάκι!!!

λοιπόν, σας χαιρετώ, καλό μεσημέρι και τα λέμε αυριο ή μεθάυριο!

καλή ψήφο ε? να πάτε όλες! η αποχή δεν έχει ουσία!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...