Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάλι κάτι έχει πάθει το γκρουπάκι στο φβ και δεν εμφανίζει τις τελευταίες δημοσιεύσεις...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα κοριτσακια μ

Αγγελικη μ τι εκανες παιδακι μ στις 5 το πρωι ξυπνια???:D:D

Πηγαμε χτες μαμα-μπαμπας & κορη στην γυναικολογο μ ... καλα περιττο να σας πω οτι περιμενα να με εξετασει και αυτη επαιζε με την μικρη μ ,της εκανε μασαζ , την ταισε... :Dκαι καποια στιγμη μ εξετασε χαχα

Ολα καλα πεντακαθαρη ειμαι ειπε στα εσω μου , τωρα απλα περιμενουμε τ'αποτελεσματα του τεστ....

Πολυ χαρηκα οταν τηνε ιδα με την μικρη αγκαλιτσα ;););)

Εσεις τι κανετε???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

kalimera koritsakia mou...ωραιο καιρο φαινεται ναχει..χμμμ να βγουμε για καροτσαδα??;);)

κ γω πηγα γυναικολογο ολα καλα κ μαςεδωσε κπρασινο φως για σεχ..:oops::oops::oops:

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ...Ναρχισω να φτιαχνω καφεδακια?

η βασουλα με τα κουλουρακια που ειναι??

τσιπουριτσα πετα καμια σοκολατοβροχη.(πειναωωω..)

φωτεινουλα καλα κανατε κ πηρατε μικρη μαζι. να τη δει κ ο γιατρος μεγαλη!!

αγγελικουλα πολυ πολυ θετικη ενεργεια!αγκαλιτσες στο μπεμπακι.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κατι νευρα...πηγα πρωι πρωι στο νοσοκομειο για αναλυσεισ...τα λογια ειναι περιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο τελοσ που πηγα και να πληρωσω δεν ειχαν ψιλα καν!!!!!!!!!!!!!!!!τιποτα!!!!και εβαλαν εμενα να παω απεναντι σε ενα ψιλικατζιδικο να αλλαξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Ειρήνη μου, τι να πω για τους γνωστούς σας. Πιστεύω ότι είσαι άτομο που εκφράζει τα συναισθήματά του, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή τους από την στιγμή που τους έλεγες πως τους είχες ανάγκη, την συντροφιά τους...

κοιτα κλελια μου..ξεκαθαρα δεν ειπα ποτε <ελα να με δεισ>αλλα με εμεσο τροπο και απο τα λεγομενα μου καταλαβαιναν οτι περναω δυσκολη φαση κ θελω παρεα κτλ...αλλα ολο ελεγαν<να δουμε κ ποτε θα ελθουμε κτλ...>ε ,τι να πεισ μετα?τεσπα!!!!!!!!!

μεχρι και η αλλη κουμπαρα μου (βαπτισε την αγγελικη)δεν μπορω να καταλαβω και πωσ τα εχει καταφερει ετσι κι εχει να μασ δει απο 3 ημερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω...μα ολο κατι γινεται?!!!κ να φανταστεισ οτι υπολογιζα οτι στισ δυσκολεσ πρωτεσ ημερεσ θα μου επαιρνε καμια φορα την αγγελιξ βολτα!!!

Εγώ πάντως τα έσπασα με την κουμπάρα που με πάντρεψε, καθώς από την στιγμή που ήμουν έγκυος άρχισαν να κρύβονται, μην και τους ζητήσουμε να βαφτίσουν την μπουμπού (υποθέτουμε) που εμείς την είχαμε τάξει από το 2009 στην νονά μας - αυτοί όμως δεν το ήξεραν. 2 φορές με είδαν: 5 μηνών που τους είπα ότι είμαι έγκυος (και να μην το έλεγα, φαινόμουν) και 8 μηνών. Ούτε τηλ, τπτ. Ο άντρας μου τους τηλ από το μαιευτήριο για να τους ενημερώσει ότι γέννησα, εμένα δεν μου τηλ ούτε η κουμπάρα για να μου ευχηθεί!! Μετά τόσες μέρες, τπτ!! Αποφάσισα να κόψω τελείως επαφές και άαααααμα αυτή με πάρει τηλ, θα φάει τρελλό ξεχέσιμο και θα της πω όλα όσα σκέφτομαι!!!

Άσχετο άλλα η κουμπάρα που της βάφτισα το παιδί, μια χαρά έχει 'ξηγηθεί σε πολλές καταστάσεις!! Τα γεγονότα της βάφτισης ήταν ατυχείς συγκυρίες, προφανώς.

ειδεσ τελικα?μια απο τα ιδια!!!απο ατομα που περιμενα να σταθουν πιο πολυ απογοητευτηκα πληρωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εξεπλαγειν απο ατομα που δεν περιμενα....

αλλα και η δικια σου κουμπαρα ρε παιδι μου απαραδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον να σασ πω και τα περι μωρουδενιασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια απο τα ιδια με κλελιασ μωρουδενιασ εδω και πολλεσ μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου χτυπαει απιστευτα ωραρια!!!!!!!!!!!!!!!!!γρινιαζει κλαιει και χτεσ δεν ηρεμουσε ουτε καν στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::confused::confused::confused::(:(:(μα τι να εχει?και οταν (οπωσ τωρα)υποτιθεται οτι κοιμαται..ξυπναει καθε τρεισ κ λιγο(οπωσ τωρα...παω................)(επεστρεψα)γρινιαζει μεσα στον υπνο τησ και μουγκριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

γι αυτο και χαθηκα τοσεσ ημερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

α εν τελει ηλθαν οι επισκεψεισ χτεσ...μια χαρα!!!ειχα βλεπετε γρινα μεχρι να ελθουν..μετα μαλακωσα!!!!!!...δεν μπορω να κραταω ουτε μουτρα ,ουτε κακια...τεσπα καλα ηταν!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα

Εγραψα ενα κατεβατο και σβηστηκε,.,,,,χαχαχαΠαμε παλι!!!

Ρενάκι μου ροκού μου που είσαι μαρή;;;;;;;;; χάθηκες!!!!!!! Μου έλειψες! <3

Εδω τσιπ μου...Παλευω με τα θηρια.Η μεγαλη ζηλευει παααααααααααρα πολυ!!

Μετα απο 1,5 χρονο ξαναβρεχεται τη νυχτα!!!Καθε πρωι ουρλιαζει δεν θελει να παει παιδικο!!Ουφ...Θα περασει που θαπαει!!!

Καλημέρα!!

Η Στέλλα από το φόρουμ είναι στο www.babywearing.gr. Νομίζω ότι έχει καταργήσει το site www.asteraki.gr. Στην κάρτα της που διαβάζω τώρα, γράφει Αστεράκι slings και σαν site έχει το babywearing. Φωτεινή, δεν είναι τέλεια η δουλειά της?? Είναι πολύ μερακλού η ρουφιανίτσα...

Τελικα απο δω πηρα και γω ring sling.Δευτερα θα το εχω .εΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ.βΑΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑς και θελω να εχω ελευθερα χερια.Κλελια εσυ τι εχεις;;Νομιζω για τον ιδιο λογο το πηρες ε;;;

ειρηνάκι δεν είναι ντροπή να τους βλέπεις όλους αυτούς! μέχρι και λιάγκα βλεπω... τι να κάνω, όλη μέρα σπίτι, όταν δεν έχω δουλειές και κοιμάται η μικρή... δεν έχω και άλλον να με απασχολεί, εσύ είσαι πιο πιεσμένη...!

φιλάκια πολλά βρε κοπέλα! ααα! και δε σου είπα! μετά το πάσχα, δεν ξέρω ακριβώς πότε, θα σου ρθω...!!

Καλρε την ντροπη;;;Ενα βιβλιο πηρα και δεν μπορω αν το διαβασω(το καινουριο του Θεμελη)..με τι χερια;;;;

Οποτε Λιαγκα και παλι Λιαγκα...πλακα εχει τελικα..Δεν του το χα!!!:D:D

ploegisi άμα πονάς να πάρεις θηλές σιλικόνης!!

Και εμένα μου την βαράει που τις χρησιμοποιώ, αλλά από το να πονάω ή να ματώσω, καλύτερα είναι έτσι...

Εγώ πάντως χωρίς την Πατσούρου δεν θα θήλαζα αποκλειστικά. Φοβερό πρήξιμο από παντού, ακόμα και οι δικοί μου που ξέρουν τα πλεονεκτήματα του θηλασμού με το παραμικρό "τι κακό έχει το ξένο γάλα" μου λέγανε!! "Δίνε σκόνη το βράδυ για να κοιμηθείς!". Τόσο υπέρμαχοι του θηλασμού, ουουου. Να φανταστείς ότι παρόλο που είχα διαβάσει πολύ, είχα ρωτήσει αρκετές κοπέλες κλπ, βρέθηκα σε μία στιγμή που ανησύχησα μήπως και το μωρό μου δεν χορταίνει :confused:, αλλά ρώτησα στον ΘΗΛΑΣΜΟ και μου απάντησε η Αγλαΐα και όχι μόνο χορταίνει, αλλά παίρνει παραπάνω από ό,τι ο μέσος όρος των μωρών που θηλάζουν αποκλειστικά. Οκ, δεν έχει το βάρος που θα είχε αν έπινε ξένο γάλα, ούτε παίρνει τα κιλά με το τσουβάλι, αλλά αυτό είναι λογικό.

Εγω κοριτσια δινω επισης συμπληρωμα.Αλλα ειναι δικο μου θεμα..καθαρα ψυχολογικο.Δεν αντεχω τοσες ωρες .Εχει δικιο η Κλελια..οσο θηλαζεις παραγεις.Απλα εγω επελεξα απο την αρχη να δινω και ξενο@@

Α ρε Κλελαι δεν αλλαζουμε συγγενεις;;;;Εμενα παλι η πεθερα μου απο το πρωτο με επρηζε με τον αποκλειστικο θηλασμο...Καθε μερα με επαιρνε τηλ;;;Δεν θηλαζεις;;πωππωπωπω ολο θα αρρωσταινει τωρα το παιδι και τετοια..Πφφφφφφφφφφφ αφηστε τις μανουλες ησυχες να κανουν οτι γουσταρουν..ΕΛΕΟΣ Πια!@!!

Θηλαζεις...γιατι θηλαζεις;;;;

Δεν θηλαζεις;;;Μα θα σου αρρωσταινει...

τι θελετε επιτελους;;;Ε;;;;;;;;;;

Σας αφηνω κοριτσια!!!Φιλακια!!:P

Γεια σας κορίτσια μου πως είστε; Εμείς το παλεύουμε... με το άλλο θέμα...

Το μωράκι μου είναι ευτυχώς καλά, τρώει και παίρνει τα γραμμαριάκια της και όλα καλά. Μόνο που δε θέλω να νιώθει τα προβλήματά μου... κάπου διάβασα ότι το άγχος της μητέρας μεταφέρεται στο βρέφος και εκδηλώνεται με κολικούς...... και σίγουρα αυτό δεν το θέλω.......

Την παίρνω αγκαλίτσα και της χαμογελάω, αλλά δεν μπορώ να απέχω απ' ότι συμβαίνει στη ζωή μας...

Εύχομαι να πιάσουν για μια ακόμα φορά οι ευχές και η θετική ενέργεια του October power...

Σας φιλώ κουκλίτσες μου!

Ολη μας η θετική ενέργεια κοντά σας!!!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα μόνο να χαμογελάς! <3

καλημερααα κοριτσακια μ

Αγγελικη μ τι εκανες παιδακι μ στις 5 το πρωι ξυπνια???:D:D

Πηγαμε χτες μαμα-μπαμπας & κορη στην γυναικολογο μ ... καλα περιττο να σας πω οτι περιμενα να με εξετασει και αυτη επαιζε με την μικρη μ ,της εκανε μασαζ , την ταισε... :Dκαι καποια στιγμη μ εξετασε χαχα

Ολα καλα πεντακαθαρη ειμαι ειπε στα εσω μου , τωρα απλα περιμενουμε τ'αποτελεσματα του τεστ....

Πολυ χαρηκα οταν τηνε ιδα με την μικρη αγκαλιτσα ;););)

Εσεις τι κανετε???

Ολα σουπερ! μπράβο φωτεινή! :)

kalimera koritsakia mou...ωραιο καιρο φαινεται ναχει..χμμμ να βγουμε για καροτσαδα??;);)

κ γω πηγα γυναικολογο ολα καλα κ μαςεδωσε κπρασινο φως για σεχ..:oops::oops::oops:

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ...Ναρχισω να φτιαχνω καφεδακια?

η βασουλα με τα κουλουρακια που ειναι??

τσιπουριτσα πετα καμια σοκολατοβροχη.(πειναωωω..)

φωτεινουλα καλα κανατε κ πηρατε μικρη μαζι. να τη δει κ ο γιατρος μεγαλη!!

αγγελικουλα πολυ πολυ θετικη ενεργεια!αγκαλιτσες στο μπεμπακι.

για φέρε το καφεδάκι μου παρακαλώ! σοκολάτες δεν φέρνω τις έχω κόψει βρε κορίτσι ! τί να κάνουμε; κόποις κτώνται .... :)

πολύ μου άρεσε το πράσινο φως! χιχιχιχιιχι καλά να περνάτε!

α εν τελει ηλθαν οι επισκεψεισ χτεσ...μια χαρα!!!ειχα βλεπετε γρινα μεχρι να ελθουν..μετα μαλακωσα!!!!!!...δεν μπορω να κραταω ουτε μουτρα ,ουτε κακια...τεσπα καλα ηταν!!

μπράβο βρε ειρήνη :) χαίρομαι που είσαι πιο κεφάτη! κι εγώ έτσι είμαι δεν μπορώ να κρατήσω κακία ούτε μούτρα αλλά αν κάποιος με έχει φέρει στο αμην τον διαγράφω δια παντός .....

Κοριτσάκια μου εγώ σήμερα είμαι στο σπιτάκι γιατί έχω λίγο θέμα με την κοιλίτσα μου, ελπίζω να είναι κάτι το 24ωρο γιατί δεν είναι ευχάριστο, ίσως κρύωμα ; δεν ξέρω. Από φαγητό πάντως δεν είναι γιατί με τα σκετίδια που τρωω δεν υπάρχει περίπτωση να με πείραξε κάτι. Ευτυχώς τώρα σταμάτησαν οι επισκέψεις στην τουαλέτα αλλά καλά δεν με λές ....

Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα!

Καλώς την ροκού μου!!!! Μαζί γράφαμε :)

Μια χαρά σε βρίσκω, δεν μασάς μα καθόλου λέμε ;)

(άστες να λένε... αμάν)

Με γειά και το σλινγκ! Από ότι εχω δει και ακούσει θα σε βολέψει πάρα πολύ!

Οσο για την κοράκλα 1 θεωρώ ότι με τον καιρό να στρώσει κι αυτό το καημενάκι, λογικό είναι να ζηλεύει και καλύτερα να το δείχνει παρά να μην το δείχνει ...... η εξωτερίκευση βοηθάει στο να το ξεπεράσει πιο γρήγορα, τουλάχιστον έτσι λένε οι ψυχολόγοι :)

Το καινούργιο του Θέμελη δεν το πήρα, δεν με "τράβηξε" να σου πω την αλήθεια... το έχεις ξεκινήσει; για πες! Εγώ το έχω ρίξει στους παλιους (Αθανασιάδη πάλι... )

καλημέρα!

τσιπούρα περαστικά σου. Και εμείς όλοι έτσι είμασταν οικογενειακώς τις τελευταίες μέρες, μόνο εγώ τη γλύτωσα ακόμα.

Ρένα και εγώ συνέχεια με το sling είμαι μια και που το μωρό ή στο στήθος ή στο sling το κοιμίζω. Τώρα την έχω εκεί και κοιμάται και ταυτόχρονα γράφω και πριν λίγο με τον ίδιο τρόπο έκανα στα παιδιά να φάνε. Με έχει σώσει!

Όσο για το πως τα καταφέρνω; Δύσκολα! αλλά τι μπορώ να κάνω άλλο; προσπαθώ όσο μπορώ, άλλωστε ήταν δική μου επιλογή. Απλά ελπίζω να φύγουμε το καλοκαίρι με μετάθεση, δεν είναι όμως εύκολο. Ως τότε θα έχει ξεπεταχτεί η μικρή αλλά πάλι θα είναι διαφορετικά.

Αγγελική ελπίζω να το ξεπεράσετε σύντομα το πρόβλημα που σας απασχολεί. Σε ξενυχτάει η μικρή;

Η Χριστίνα συμπλήρωσε μήνα σήμερα αλλά ακόμα ξυπνάει το βράδυ ανα τρίωρο ή τετράωρο για φαγητό. Πχ σήμερα ξύπνησε στις 3 και στις 6 και μόλις ψιλοκοιμήθηκε ξύπνησαν τα άλλα δυο! Ακόμα δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα στο φαγητό μας ούτε τη διάρκεια της μέρας, τα δικά σας μωράκια;

Διάβασα ότι και κάποιες άλλες κοπέλες έχετε πρόβλημα με τσίμπλες στο ματάκι; Τι κάνετε; Προς το παρόν το αντιμετωπίζαμε με χαμομήλι και φυσιολογικό ορό αλλά λέω να χρησιμοποιήσω κολλύριο τώρα μια και τράβηξε αρκετά.

Ειρήνη χαίρομαι που σε διαβάζω καλύτερα. Μπράβο βρε θηρίο μαγειρεύεις κιόλας με δυο παιδιά;

Όσο για το Λιάγκα και εγώ χαζεύω που και που όταν με επιτρέψουν τα δυο μεγαλύτερα που έχουν κάνει κατάληψη τη τηλεόραση με παιδικές σειρές που έχουμε κατεβάσει. Αν και δεν ήθελα να βλέπουν πολύ τηλεόραση κάποιες φορές είναι πραγματική λύση για όλους!

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπερα!!

Μαμουνακι επιστρεφεις νωρις στην δουλεια :(. Εγω θα επιστρεψω μετα απο 12 μηνες. Πριν γεννησω ηθελα να επιστρεψω κατα τον Μαρτη 2011 ωστε να εχω μειωμενο ωραριο, αλλα δεν μου εκατσε και καλυτερα διοτι τωρα με την μικρη δεν θελω να επιστρεψω ποτε μου!! Θελω να μεινω σπιτι να κοιταω την μπουμπου μου!!

Ρενα εγω το ηθελα απο πριν το σλινγκ, ηξερα οτι θα με βολεψει καλυτερα απο καροτσι! Τι κανουμε σημερα που το επλυνα και στεγνωνει, εεεε? Ρενα, δες σε βιντεακια πώς το φοραει η Στελλα, μονη σου θα μπουρδουκλωθεις! Οσο για τον θηλασμο: κανουμε αυτο που θελουμε και λογαριασμο σε κανεναν!! Μην μου τσαντιζεσαι!!

Ειρηνη ολες την παθαμε αυτη την αγκαλιτιδα, τι να κανουμε με τα βασανακια μας :D

Αγγελικη οντως η κακη ψυχολογια της μαμας χειροτερευει τους ηδη υπαρχοντες κολικους, δεν τους προκαλει παντως! Τι να σου πω αγαπουλα, υπομονη και ολα θα στρωσουν

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Mανουλες Οκτωβριου θα ηθελα την εμπειρια σας στο εξης: απο πριν την εγκυμοσυνη επαιρνα θυροξινη τ4 των 75 γιατι εχω ελαφρυ υποθυρεοειδισμο

(hashimoto)

Στη διαρκεια της εγκυμοσυνης αυξησαμε τη δοση ελαφρως

Επειδη θελω να θηλασω ΦΥΣΙΚΑ, το ειπα στην ενδοκρινολογο μου κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα,θα συνεχισω κανονικα τη δοση μου και θα θηλασω

Η παιδιατρος ομως.. χαλαστηκε και μου ειπε οτι δεν το συνιστα

Στεναχωρηθηκα απιστευτα πολυ :( και θα ηθελα, αν υπαρχει καποια απο εσας με παρομοια συμπτωματολογια, να μου πει πως το αντιμετωπισε ..

clelia μου δυστυχως ιδιωτικος κ δημοσιος τομεας ΜΕΓΑ χασμα!!!

ασε που εμαθα οτι μαλλον ουτε το 6μηνο δικαιουμαι.

ΦΩΤΕΙΝΗ εγω που ειμαι με τη συλλογικη συμβαση γεωπονων το δικαιουμαι το 6μηνο?καπου διαβασα οτι δικαιουνται οσοι ειναι στη γενικη συλλογικη συμβαση..ισχυει???

ΤΣΙΠΟΥΡΑ περαστικαααα!!αυτο-βροχο-σκορδισου!!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

το εψαξα καλα σημερα το θεμα και ειμαι κατα 80-90 % σιγουρη οτι η μικρουλα εχει ΓΟΠ (γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση)...ναι μεν κανει αρκετεσ γουλιτσεσ αν και οχι παρα πολλεσ αλλα απο οσα συμπτωμ,ατα διαβασα δεν εχουμε μονο το ενα..και ειναι γυρω στα 6-7 νομιζω.

το κυριο συμπτωμα ομωσ ειναι οτι ενω θηλαζει στο πενταλεπτο μολισ αρχιζει και τσιριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλαιει με το στηθοσ στο στομα και δεν σταματαει αν δεν την σηκωσω ορθια!!!!την ξαναβαζω παλι και οταν καταλαβω οτι πινει λιγο τα ιδια παλι!!!!!!!(προφανωσ επειδη με την καταπωση τησ ανεβαινουν τα οξεα του στομαχου πανω ετσι οπωσ ειναι ξαπλωτη..)

δυστυχωσ απο οτι διαβασα δεν υπαρχει θεραπεια κ τα φαρμακα που χορηγουνται μονο κακο κανουν...

τωρα ομωσ προβληματιζομαι τι θα γινει με το στηθοσ...γιατι σαφωσ και δεν θα θηλαζει οπωσ παλαιοτερα που δεν πονουσε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Fire, ιδέα δεν έχω, για ρώτα στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ, νομίζω υπάρχει ένα θέμα με τα φάρμακα που είναι συμβατά με τον θηλασμό...

Μαμουνάκι, πάρε τηλ στον ΟΑΕΔ και ψάξτο μέσω ίντερνετ.... Σου εύχομαι να το πάρεις το εξάμηνο να πας καλοκαίρι στην εργασία σου... Και πιο μετά αν γίνεται και έχεις μαζέψει άδεια του 2010.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

φαιαρ κι εγω παιρνω κανονικοτατα θυρορμον και θηλαζω!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου ζαργανιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικουλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου στελνω πισω το φορτηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...