Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσάκια!

Εχω καιρό να σας γραψω, αλλά σας διαβάζω!

Σε γενικές γραμμές βλέπω πηγαίνουν όλα καλά. Και εμείς είμαστε πολύ καλά. Η μικρούλα είναι πολύ ήσυχη,αλλάζει μέρα με τη μέρα, χαμογελάει, μας παρακολουθεί όταν τις μιλάμε και είναι λες και θέλει να μας μιλησει, τα βράδια κοιμόμαστε δεν έχουμε ξενύχτια. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι δεν θηλάζω αποκλειστκά, τις δίνω και συμπλήρωμα. Πήρα θήλαστρο και βγάζω περίπου 60ml. Από το ένα στήθος βλέπω πως έχει μειωθεί αρκετά. :-(

Περιμένουμε την Κυριακή να σαραντίσουμε και να αρχίσουμε τις βολτούλες γιατι μέχρι τώρα μονο σπίτι βλέπαμε κόσμο.

Φιλάκια σε όλες και στα μπεμπάκια!!!! :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς τις χαμένες :tongue: :tongue: :tongue:

Ploegisi, απλά να σου πω πως α) ό,τι βγάζουμε με το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό του γάλακτος που έχουμε. Το βυζί πάντα-μα πάντα-μα πάντα έχει γάλα, απλά με το θήλαστρο δεν ανταποκρίνονται όλα τα μεμέ και δεν βγάζουν πάντα γάλα και β) όλες οι γυναίκες σαν γνήσια θηλαστικά έχουν αρκετό γάλα για το παιδάκι που έχουν κάνει (ή τα παιδάκια, αν είναι δίδυμα).

Ό,τι σου λένε είναι τρελλός μύθος, ακόμα και αυτό που επιβεβαίωσε η μαία. Δλδ θες να μου πεις πως άμα ζούσες στο 1840 που δεν υπήρχαν γάλατα σκόνη, το μωρό σου θα πεινούσε?? Τσου!

Ενδεικτικά να σου αναφέρω πως η μαμά μου κατάφερε να θηλάσει μόνο εμένα για 15 μέρες, την αδελφή μου καθόλου και γενικά στο σόι μας εγώ είμαι η πιο μακροχρόνια θηλάζουσα (φαντάσου).

Για να σου λυθεί η απορία: σε όσες λεχώνες το γάλα κόβεται στις 40 ημέρες, σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν κατάφεραν ποτέ να εδραιώσουν γαλουχία, είτε επειδή τους έπρηζαν και απομάκρυναν το μωρό νωρίς από το στήθος είτε επειδή πονούσαν και δεν άντεχαν μέχρι το μωρό να χορτάσει. Οπότε, ούτε το μωρό χόρταινε και δεν έπαιρνε βάρος και το στήθος ήταν "άμαθο" καθώς το μωρό δεν έφτιαξε την παραγωγή γάλακτος που έπρεπε για τα μέτρα του (το τελευταίο το μπουρδούκλωσα, μόνο εγώ το καταλαβαίνω που το διαβάζω?).

Εγώ πάντως δεν βλέπω πολλή τηλεόραση, ευτυχώς έχουμε nova, αλλιώς θλίβομαι τρελλά με ό,τι επικρατεί στην τβ και εκνευρίζομαι. Αντ' αυτού είμαι πολλές ώρες στον η/υ με το μωρό κρεμασμένο στο σλινγκ. Μαγειρεύω με τον ίδιο τρόπο, απλά επειδή κάνω αργές κινήσεις για να μην ξυπνήσει και είμαι πιο προσεκτική, κάνω πολλή ώρα για να μαγειρέψω και με πιάνει και η μέση μου.

Ειρήνη μου, τι να πω για τους γνωστούς σας. Πιστεύω ότι είσαι άτομο που εκφράζει τα συναισθήματά του, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή τους από την στιγμή που τους έλεγες πως τους είχες ανάγκη, την συντροφιά τους...

Εγώ πάντως τα έσπασα με την κουμπάρα που με πάντρεψε, καθώς από την στιγμή που ήμουν έγκυος άρχισαν να κρύβονται, μην και τους ζητήσουμε να βαφτίσουν την μπουμπού (υποθέτουμε) που εμείς την είχαμε τάξει από το 2009 στην νονά μας - αυτοί όμως δεν το ήξεραν. 2 φορές με είδαν: 5 μηνών που τους είπα ότι είμαι έγκυος (και να μην το έλεγα, φαινόμουν) και 8 μηνών. Ούτε τηλ, τπτ. Ο άντρας μου τους τηλ από το μαιευτήριο για να τους ενημερώσει ότι γέννησα, εμένα δεν μου τηλ ούτε η κουμπάρα για να μου ευχηθεί!! Μετά τόσες μέρες, τπτ!! Αποφάσισα να κόψω τελείως επαφές και άαααααμα αυτή με πάρει τηλ, θα φάει τρελλό ξεχέσιμο και θα της πω όλα όσα σκέφτομαι!!!

Άσχετο άλλα η κουμπάρα που της βάφτισα το παιδί, μια χαρά έχει 'ξηγηθεί σε πολλές καταστάσεις!! Τα γεγονότα της βάφτισης ήταν ατυχείς συγκυρίες, προφανώς.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γειά σου Λιάνα!

Πολύ όμορφα τα νεάκια σου!! Χαίρομαι!!

Βρε κορίτσια, γιατί δεν πήρατε το βιβλίο της Πατσούρου?? Θα σας είχε λύσει πολλές απορίες :(...

Είναι τραγικά αυτά που ακούω, που μου λένε, που διαβάζω... Ή αναρτήστε θέμα στην ενότητα ΘΗΛΑΣΜΟΣ. Πέρα από την Αγλαΐα είναι πολλές που γνωρίζουν και μπορούν να σας απαντήσουν με υπευθυνότητα...

GEXxp3.png

να σου πω ότι η γιαγιά μου που δεν είχε γάλα σκόνη είχε γάλα αγελάδας κ κατσίκας!!!

πάντως εγώ όσο κι αν πονάω, επιμένω κ επιμένω τρελά! κ το μωρό το γουστάρει κ της αρέσει! αλλά δε χορταίνει! παίρνει μετά συμπλήρωμα τουλάχιστον ακόμη 30 ml από το μπιμπερό. κ μην φανταστείς ότι ακούω αυτά που μου λένε, απλά πολλά πράγμτα τα ξέρουν κ από εμπειρία οι μαίες. κ οι δικές μου μαμαδες θείες κλπ είναι πολύ υπέρ του να το προσπαθήσω όσο μπορώ! κ με ενθαρρύνουν απίστευτα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisi άμα πονάς να πάρεις θηλές σιλικόνης!!

Και εμένα μου την βαράει που τις χρησιμοποιώ, αλλά από το να πονάω ή να ματώσω, καλύτερα είναι έτσι...

Εγώ πάντως χωρίς την Πατσούρου δεν θα θήλαζα αποκλειστικά. Φοβερό πρήξιμο από παντού, ακόμα και οι δικοί μου που ξέρουν τα πλεονεκτήματα του θηλασμού με το παραμικρό "τι κακό έχει το ξένο γάλα" μου λέγανε!! "Δίνε σκόνη το βράδυ για να κοιμηθείς!". Τόσο υπέρμαχοι του θηλασμού, ουουου. Να φανταστείς ότι παρόλο που είχα διαβάσει πολύ, είχα ρωτήσει αρκετές κοπέλες κλπ, βρέθηκα σε μία στιγμή που ανησύχησα μήπως και το μωρό μου δεν χορταίνει :confused:, αλλά ρώτησα στον ΘΗΛΑΣΜΟ και μου απάντησε η Αγλαΐα και όχι μόνο χορταίνει, αλλά παίρνει παραπάνω από ό,τι ο μέσος όρος των μωρών που θηλάζουν αποκλειστικά. Οκ, δεν έχει το βάρος που θα είχε αν έπινε ξένο γάλα, ούτε παίρνει τα κιλά με το τσουβάλι, αλλά αυτό είναι λογικό.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

πως καταλαβαίνεις ότι χορταίνει? κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά έχει τώρα 4-5 μέρες που σφαδάζει στο κλάμα κ μόλις πάρει λίγο γάλα στο μπιμπερό σταματάει κ συνήθως κοιμάται αμέσως! αλλιώς όχι μόνο κλαίει, αλλά βάζει κ τα χέρια της στο στόμα κ πιπιλίζει τα δάχτυλα...

μόλις θήλασα κ δεν κλαίει, άντε να δω πόσο θα κοιμηθεί...

έχω θηλές σιλικονης αλλά δε μπορώ πάντα, μου τη δίνουν!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Ίσι μου, η δικιά μου κοιμάται με το βυζί στο στόμα. Λογικό η μπέμπα σου να πίνει γάλα όταν της δίνεις μπιμπερό, εδώ και χορτάτη να είναι η δικιά μου και να κοιμάται, αν της βάλω το στήθος στο στόμα θα φάει, αφού είναι βυζανιάρικα βρε!! Να ξέρεις ότι μπορεί να ξυπνάει νωρίτερα επειδή το γάλα σου είναι ελαφρύ (όπως όλων των θηλαστικών). Με το ξένο γαλατάκι κοιμούνται πιο εύκολα και πιο βαριά επειδή είναι πιο βαρύ και μέχρι να το χωνέψουν κοιμούουουνται!! Και μένα μου την δίνουν οι θηλές :( αλλά μόνο με αυτές θηλάζω :(. Πφφφφ σκτοαποστειρώσεις κλπ...

μαμαλευτεράκι γνωρίζω για τις δημόσιες εκδηλώσεις εν όψει της εβδομάδας θηλασμού, αλλά δεν θα παραστώ στην Αθήνα. Κατ' αρχήν θεωρώ μικρό το μωρό για να το πάω στο κέντρο. Βρε εδώ όταν την θηλάζω δημόσια σκεπάζομαι με σεντονάκι :D. Και δεν θεωρώ πως είναι τόσο σπουδαίο που την θηλάζω, αυτό είναι επιλογή μου και δεν αντιμετώπισα και κάποιο πρόβλημα που θα δυσκόλευε τα πράγματα. Σπουδαίο θεωρώ το γεγονός ότι υπάρχει η Ελισάβετ...

Φωτεινή διάβασα για την μανούλα που έφυγε, πω, άσχημο πολύ γμτ!!

Κορίτσια δείτε αυτό:

. Εγώ πάω τώρα μέσα να της κάνω μασάζ, πορώθηκα!!

GEXxp3.png

Ίσι μου, η δικιά μου κοιμάται με το βυζί στο στόμα. Λογικό η μπέμπα σου να πίνει γάλα όταν της δίνεις μπιμπερό, εδώ και χορτάτη να είναι η δικιά μου και να κοιμάται, αν της βάλω το στήθος στο στόμα θα φάει, αφού είναι βυζανιάρικα βρε!! Να ξέρεις ότι μπορεί να ξυπνάει νωρίτερα επειδή το γάλα σου είναι ελαφρύ (όπως όλων των θηλαστικών). Με το ξένο γαλατάκι κοιμούνται πιο εύκολα και πιο βαριά επειδή είναι πιο βαρύ και μέχρι να το χωνέψουν κοιμούουουνται!! Και μένα μου την δίνουν οι θηλές :( αλλά μόνο με αυτές θηλάζω :(. Πφφφφ σκτοαποστειρώσεις κλπ...

μαμαλευτεράκι γνωρίζω για τις δημόσιες εκδηλώσεις εν όψει της εβδομάδας θηλασμού, αλλά δεν θα παραστώ στην Αθήνα. Κατ' αρχήν θεωρώ μικρό το μωρό για να το πάω στο κέντρο. Βρε εδώ όταν την θηλάζω δημόσια σκεπάζομαι με σεντονάκι :D. Και δεν θεωρώ πως είναι τόσο σπουδαίο που την θηλάζω, αυτό είναι επιλογή μου και δεν αντιμετώπισα και κάποιο πρόβλημα που θα δυσκόλευε τα πράγματα. Σπουδαίο θεωρώ το γεγονός ότι υπάρχει η Ελισάβετ...

Φωτεινή διάβασα για την μανούλα που έφυγε, πω, άσχημο πολύ γμτ!!

Κορίτσια δείτε αυτό:

. Εγώ πάω τώρα μέσα να της κάνω μασάζ, πορώθηκα!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΠΤΡΕΨΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΓΩ ΒΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΦΤΙΧΙΣΜΕΝΗ

:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια!

Εδώ είμαι, ήρθε η μανούλα και όλο κάτι κάνουμε(εγώ όχι, χε, χε:P) και γι' αυτό δεν μπήκα πολύ.

Ειρήνη, πράγματι....η διαφήμιση του Τζάμπο μετράει αντίστροφα όπως εγώ!!

Σας είπα ότι είναι 2 βδομάδες τώρα που καταλαβαίνωπότε έχει λόξυγγα ο μπεμπαρίκος; Κάνει κάτι τιναγματάκια και μετά τσατίζεται και βαράει κλώτσους....:P:p:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Φωτεινή μου, όντως άσχημα αυτά τα πράγματα... Δεν μπορεί κανείς να πει τπτ...

Η Στέλλα από το φόρουμ είναι στο www.babywearing.gr. Νομίζω ότι έχει καταργήσει το site www.asteraki.gr. Στην κάρτα της που διαβάζω τώρα, γράφει Αστεράκι slings και σαν site έχει το babywearing. Φωτεινή, δεν είναι τέλεια η δουλειά της?? Είναι πολύ μερακλού η ρουφιανίτσα...

Αν ειναι λεει .... εγω την εβαλα και το εκανε αναποδα :D

ηθελα μπορντω ολο απεξω και ριγε απο μεσα ... ενω κανονικα ηταν το αναποδο και το σχεδιο που διαλεξα ηθελα να ειναι πανω στο μπορντω ..και μου το εκανε :D:D

αχχχ κοριτσια της μικρης της αρεσει πολυ το αμαξι ,κοιμαται κι ευκολα εκει μεσα και φοβαμαι μην το συνιθισει και θελει να κοιμαται ετσι θα με φανε οι δρομοι μετα :P:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γειά σας κορίτσια και από εμένα,

και εγώ σας διαβάζω καθημερινά σχεδόν όποτε μπορώ αλλά δεν έχω ούτε το χρόνο αλλά και ούτε τη διάθεση πολλές φορές να γράψω.

Σε γενικές γραμμές είμαστε καλούτσικα αν και τα πράγματα έχουνε δυσκολέψει αρκετά.

Δείτε και αυτό το link για τα ανήσυχα μωρά. Η δικιά μου σήμερα συνεχώς με το που την άφηνα ξυπνούσε και άντε πάλι από την αρχή.

Πολλά φιλιά!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Ειρήνη δεν έχω λόγια ...δεν ντρέπονται μωρέ; τέλος πάντων! αφού είναι έτσι τα πράγματα να κάνεις κι εσύ αυτό που ευχαριστεί και βολεύει περισσότερο την οικογένεια σου :)

Παιδάκια για τα γαλατάκια δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπάτε τα μωράκια σας και κάνετε το καλύτερο για αυτά :) αυτό μετράει

Σας φιλώ καλό απόγευμα!

γεια σας κοριτσακια..αυτη τη στιγμη θηλαζω κ με αλλο χερι πλκτλγω...θα μακουσει μαμαλευτερακη κ θα με κατσαδιασει..χιχι!

ploigisula πολυ ωραια μας περιγραφεις την κορουλα σου!μπραβο το καλο μου!!

εσενα δε βελαζει ε??? :tongue::tongue:

σημερα παω γυναικολογο..περιμενω αντρουλη να γυρισει να φυγω..

αχ μικησα με δουλεια κ θα ξεκινησω 7 γεναρη...κ για μενα η διαφημιση jumbo θα μου μετρα τις μερες αναποδα...ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩ...πώς θα την αφηνω τη γλυκουλα μου κ θα φευγω??/:|:|:|:|

δυστυχως δεν μπορω για οικον. λογους να παρω το 6μηνο, αλλα κ γιατι δε θελω να δημιουργησω προβλημα στη δουλεια μου...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γεια σας κορίτσια μου πως είστε; Εμείς το παλεύουμε... με το άλλο θέμα...

Το μωράκι μου είναι ευτυχώς καλά, τρώει και παίρνει τα γραμμαριάκια της και όλα καλά. Μόνο που δε θέλω να νιώθει τα προβλήματά μου... κάπου διάβασα ότι το άγχος της μητέρας μεταφέρεται στο βρέφος και εκδηλώνεται με κολικούς...... και σίγουρα αυτό δεν το θέλω.......

Την παίρνω αγκαλίτσα και της χαμογελάω, αλλά δεν μπορώ να απέχω απ' ότι συμβαίνει στη ζωή μας...

Εύχομαι να πιάσουν για μια ακόμα φορά οι ευχές και η θετική ενέργεια του October power...

Σας φιλώ κουκλίτσες μου!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...