Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!

Πείτε μου όμως βρε τσούπρες, όσες έχετε κάνει αυχενική, πρέπει πριν την εξέταση να έχουμε πιεί νερό. Μήπως δεν πρέπει να φάμε ή να πιούμε κάτι πριν πάμε? Τι κάνουμε??

Εεεεεεεεεε? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Πήγα εκανα τα ψωνακια μου και ηρθα τωρα να μαγειρεψω αγγιναερες που τις λιμπιστικα τόοοοοσο!!

Το μικρο μου τον πήγε ο μπαμπας μου βολτα στον καλό μου και ετσι ειμαι free εδω και μια ωρα

Το απόγευμα το προγραμμα προβλέπει ψωνια και λαμπαδες για βαφτιστηρια και αυριο μας εχει το τραπεζι η κουμπαρα μου...

Ειρηνη συμβαίνει αυτό με τα πιο παλια μηχανηματα, φανταζομαι ομως πως θα ησουν μεχρι να ακουσεις καρδουλα... τα ποδια σου θα κοπηκαν..!!

Σε αποζημιωσε το μωρακι σου με την αναπτυξη του!!

Κλέλια αυτο που λές για τη β'επιπεδου ισχυει, ειχα φαει και εγω καραμελίτσα και γυρισε το νινι, αλλα στην αυχενικη αυτο που μετραει ο γιατρος ειναι μοναχα το υγρο που υπάρχει στον αυχενα του εμβρυου και το ρινικο οστό, εχει πολύ μικρη αναπτυξη μεχρι εδω το εμβρυο..

Στη β' επιπεδου βλέπεις πολύ λεπτομερη χαρακτηριστικα..Σε εμενα να φανταστεις επειδη γεννηθηκα εξαδακτυλη, ο γιατρος προσπάθησε να μετρησει μεχρι και τα δακτυλα, και ευτυχως ήταν 10 και 10!!

Επίσης εμενα την εξεταση μου την εκανε ενδοκολπικά και οχι κοιλιακα..Κολπικο υπέρηχο μεχρι και την 12 εβδομαδα καναμε..

Γεια σας κοριτσακια!!!:P

Δηλαδη μονο αυτα θα δουμε στην αυχενικη???και εγω νομιζα οτι βλεπουμε πολλα και το χορταινουμε το νινακι μας:roll::roll:

Επισης για καλο και κακο ας ειμαστε ετοιμες και απο κατω εμεις και αμα δεν θελουν ακομα καλυτερα για εμας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ααααααααααχ ανυπομονω και φανταζομαι δεν ειμαι η μονη!!!φιλακια κοριτσακια!!!;)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris χωρίς να έχω ιδία εμπειρία, στην αυχενική ο γιατρός εξετάζει αυτά που γράφει η Stone.

Εμείς όμως βλέπουμε ένα ανθρωπάκι!! Καμία σχέση με ό,τι είδαμε 1 ή 2 εβδομάδες νωρίτερα. Είναι σχηματισμένο, κουνάει χεράκια-ποδαράκια, βολτάρει, κάνει διάφορα... Επίσης αααν έχουμε αγοράκι υπάρχει περίπτωση να δούμε το τσουτσούνι του (χωρίς αυτό να είναι 100% σίγουρο).

Υ.Γ. Έμαθα νωρίτερα ότι χθες πέθανε ο θείος μου (ο αδελφός του μπαμπά μου) και δεν μου το είπανε χθες επειδή ο άντρας μου δούλευε βραδινός και ήμουν μόνη μου. :cry: Οξύ έμφραγμα στα 58 του :cry:

GEXxp3.png

Κλέλια συλληπητηρια...

Καλα εκαναν και δεν στο ειπαν γιατι ήσουν μονη σου, μπορει να σε επιανε η συγκινηση και η στενοχωρια..

Καλημέρα καλημέρα!!

Πείτε μου όμως βρε τσούπρες, όσες έχετε κάνει αυχενική, πρέπει πριν την εξέταση να έχουμε πιεί νερό. Μήπως δεν πρέπει να φάμε ή να πιούμε κάτι πριν πάμε? Τι κάνουμε??

Εεεεεεεεεε? :tongue:

Οχι-οχι τπτ απ'όσο θυμαμαι, όλα κανονικά..Η διαδικασια ήταν ακριβως η ιδια με τον κανονικο υπέρηχο που κανουμε στις προγραμματισμενες επισκεψεις..

Και ναι εμεις το τσουτσουνακι το ειδαμε στην αυχεναικη..

Κατα 80% ειναι πιθανο να φανει το φυλο του παιδιου..

Ειρηνη θα εχει διαφορα αυτο που θα δεις απο τις προηγουμενες επισκεψεις γιατι πλέον ο γιατρος σου καθε φορα θα σου εξηγει τι βλέπει και πως προχωραει η αναπτυξη του παιδιου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας κοριτσια!

τι μου κανετε?

εγω ειμαι καλα,εχθες γεννησε της νυφης μου η αδερφη και το απογευμα θα παω να τους δω.αχ θα δω το μπεμπακι!!να αναπολησω λιγο τις στιγμες οταν ειχα γεννησει και οταν ξαναγεννησω!!!Εκανα και μια γρηγορη (απλη) τουρτιτσα να παω δωρακι και μια παραμανα!!

μπραβο βασω που πηγαν ολα καλα στην αυχενικη!ευχομαι το ιδιο να πανε και με το papp-a !

μπραβο και στα κοριτσια που ειχαν υπερηχο και ειδαν τα μπεμπακια!

Ειρηνη δε νομιζω οτι ειναι τοσο το μπεμπακι σου απλα ισως να μπερδευονται τα χιλιοστα με τα εκατοστα.πραγματικα βγαινει πολυ μεγαλο.

κοριτσια στην αυχενικη δε χρειαζεται καποια προετοιμασια,εγω δεν ηπια νερο γιατι μου ειχαν πει οτι μιαμιση ωρα περιπου θα ναι η αυχενικη (στην β επιπεδου με ειχε ξεπεταξει στο μισαωρο τοτε εκεινος ο γιατρος) και ετσι να με πιεζει για μιαμιση ωρα την φουσκα ειπα να μη πιω κατι.απο κατω συνηθως εξεταζουν τις γυναικες οι οποιες ειναι αρκετα παχιες και δε μπορουν να παρουν μετρησεις απο την κοιλια.εμενα στην αυχενικη τα ειδαμε ολα,μετρησαμε δαχτυλα,ειδαμε εγκεφαλο,μετρησαμε οστα.ενα σωρο.

ο καθε γιατρος και εδω κανει τα δικα του.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

απο κατω συνηθως εξεταζουν τις γυναικες οι οποιες ειναι αρκετα παχιες και δε μπορουν να παρουν μετρησεις απο την κοιλια.

Α οχι να με βγαλεις και παχύσαρκη!! 64 κιλά και 1.80 υψος!!

χαχα πλάκα κανω...

Η αληθεια ειναι οτι ο δικος μου γιατρος ειναι υπέρ της λεπτομερειας και ο κολπικος υπέρηχος στις μικρες εβδομαδες κύησης δειχνει με μγαλυτερη ευκρινεια καθως η μητρα ειναι πιο κοντα στον κολπο απ'ότι στα τοιχώματα της κοιλιας..

Ειναι πολύ πιθανόν λοιπόν να δουμε οστα και δαχτυλα και ουροδοχο κυστη αλλά μετα την 12 εβδομαδα όλα αυτα..

Εμενα μολις μιση ωρα με κρατησε στην αυχενικη, ενω στη β' επιπεδου κοντα στη μια ωρα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Nenaki σου εύχομαι (και από εδώ) να σας ζήσει, να σας ζήσει!! Άντε και στα δικά σας και στα δικά μας (ολωνών δλδ)!!

1,5 ώρα η αυχενική?????? REALLY?????????? Εγώ νόμιζα ότι ήταν υπόθεση 10λεπτου.

GEXxp3.png

καλησπερα και απο εμενα!!!

σας ευχαριστω ολες για το καλοσωρισμα!!!

δεν πολυ γραφω γιατι αυτες οι αναγουλες δεν με αφηνουν με τιποτα και εχω και τη μικρουλα μου που ολο θελει παιχνιδια και ετσι μετα ειμαι πτωμα!

εμεις την πεμπτη πηγαμε καναμε υπερηχο και ακουσαμε και καρδουλα!!

και τελικα μετα απο συζητηση με τον γιατρο μου μιας και ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη και επειδη ειχα μεγαλο κυκλο λογω του οτι ηταν η δευτερη περιοδος μου απο την πρωτη εγκυμοσυνη (λογω θηλασμου) καταληξαμε οτι η πητ μεταφερετε 1 εβδομαδα!οποτε πητ πλεον και εκτος απροοπτου 5/11.και παλι θα ειμαι νοεμβριομανουλα οπως στην κορουλα μου!!

evita χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!

Με το καλόοοοοο!!

Περαστικά με τις αναγούλες σου...

Όσο για το ότι θεωρητικά είσαι μανούλα Νοεμβρίου, δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να μετακομίσεις σε άλλο καφέ, εδώ είμαστε ανοιχτές σε όλα, έχουμε ΚΑΙ μανούλες Σεπτεμβρίου και αγαπιόμαστε πολύ-πολύ!!

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!ευχαριστω για τις ευχες σας και ευχομαι σε ολες να εχετε καλα αποτελεσματα!

στην εξεταση,αυχενικη εννοω,που κρατησε περιπου 10' ειδαμε χερακια-ποδαρακια,το μπεμπακι κολυμπουσε και αλλαζε θεση συνεχεια.ειναι 7 εκατοστα και μας ειπε οτι ειναι αρκετα ανεπτυγμενο,μια χαρα δηλαδη.οταν τον ρωτησα αν μπορουμε να δουμε το φυλο μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις.15η-16η εβδομαδα θα φαινεται μας ειπε.περιμενουμε τα αποτελεσματα της αιματολογικης την ερχομενη εβδομαδα...αγωνια!

ο γιατρος μου εγραψε σιδηρο και ασβεστιο,τα ξεκινησα προχθες.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μπράβο και η Βάσω μαααας!! Να μην έχεις αγωνία για τις αιματολογικές, στην ουσία επιβεβαιώνουν τα ευρήματα του υπέρηχου, οπότε όλα οκ!!

Να σας ρωτήσω κάτι τώρα (έχω πρήξει όλο τον κόσμο, το ξέρω), στην εβδομάδα που είμαστε (11-12η) νιώθετε κάτι?? Θα έπρεπε να νιώθουμε κάτι εννοώ από το νινί μας?

Επειδή εγώ δεν νιώθω κάτι διαφορετικό από ό,τι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ένα φουσκωματάκι στην περιοχή της ήβης και τπτ άλλο. Αν είναι 5-7 εκατοστά (υπολογίζοντας από τις υπόλοιπες τσούπρες) δεν θα έπρεπε να το νιώθουμε να κάνει κωλοτούμπες?

GEXxp3.png

καλημέρα τι κάνετε;

κλελια συλλυπητήρια για το θείο σου

evita και βάσω μπράβο μεγαλώνουνε τα μπεμπακια.

κλελια είναι πολύ νωρίς για να καταλάβουμε τα νινάκια παρόλο που η κοιλιτσα θα μεγαλώνει εμείς θα τα νιώσουμε προς το τέλος του τέταρτου μήνα με αρχές πέμπτου και αυτό που θα νιώσεις θα είναι στην αρχή σαν φτερούγισμα. είναι πολύ μικρούλια μωρέ ακόμα.

Oυφ, οκ τότε... Απλά ξέρεις, είμαι λίγο πρήχτρω, το παραδέχομαι...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα συλληπητήρια σου, τον μπαμπά μου φοβάμαι. Έναν φίλο είχε, πέθανε τον Απρίλη (ο νονός μου), τώρα πέθανε και ο αδελφός του και από φίλους δεν έχει κανένα. Πάλι καλά που έχει εμάς, την εγγονή του από την αδελφή μου και περιμένει και από μένα εγγονάκι. Αλλιώς πραγματικά ανησυχώ... :(

GEXxp3.png

Καλημέρα!!

Μπράβο και η Βάσω μαααας!! Να μην έχεις αγωνία για τις αιματολογικές, στην ουσία επιβεβαιώνουν τα ευρήματα του υπέρηχου, οπότε όλα οκ!!

Να σας ρωτήσω κάτι τώρα (έχω πρήξει όλο τον κόσμο, το ξέρω), στην εβδομάδα που είμαστε (11-12η) νιώθετε κάτι?? Θα έπρεπε να νιώθουμε κάτι εννοώ από το νινί μας?

Επειδή εγώ δεν νιώθω κάτι διαφορετικό από ό,τι τις προηγούμενες εβδομάδες. Ένα φουσκωματάκι στην περιοχή της ήβης και τπτ άλλο. Αν είναι 5-7 εκατοστά (υπολογίζοντας από τις υπόλοιπες τσούπρες) δεν θα έπρεπε να το νιώθουμε να κάνει κωλοτούμπες?

καλημεραααααααααα!

εκτος απο το εντερο μου που ειναι πρησμενο και κανει εντονες συσπασεις μερικες φορες,δεν νιωθω κατι αλλο...σε 3-4 εβδομαδες θα αρχισω να το αισθανομαι μαλλον,απο οτι εχω ακουσει δηλαδη.η κοιλιτσα εχει φουσκωσει αρκετα,μερικοι που με βλεπουν και φυσικα δεν ξερουν με ρωτουν,εγκυος ε?ποσο εισαι?ευχαριστη αισθηση.αλλα εχω δει κι αλλες κοπελες που στη 12-13η εβδομαδα δεν φαινονται καθολου 'εγκυος'.οποτε μαλλον εχει να κανει με το διαφορετικο σωμα της καθε μιας.εχω 10 κιλακια παραπανω,ισως να παιζει ρολο κι αυτο...ευτυχως δεν εχω παρει ουτε κιλο απο οταν καταλαβα οτι ειμαι εγκυος.εμετους δεν ειχα καθολου,μονο λιγες ναυτιες και οχι καθημερινα.ο γιατρος χαιρεται που δεν εχω παρει βαρος και με ενθαρυνει να συνεχισω ετσι.αν και δεν κανω κατι ιδιαιτερο,τρωω κανονικα.αυταααααα...σας ζαλισα πρωι πρωι με τη φλυαρια μου!

φιλακια πολλα εγκυουλες!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Oυφ, οκ τότε... Απλά ξέρεις, είμαι λίγο πρήχτρω, το παραδέχομαι...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα συλληπητήρια σου, τον μπαμπά μου φοβάμαι. Έναν φίλο είχε, πέθανε τον Απρίλη (ο νονός μου), τώρα πέθανε και ο αδελφός του και από φίλους δεν έχει κανένα. Πάλι καλά που έχει εμάς, την εγγονή του από την αδελφή μου και περιμένει και από μένα εγγονάκι. Αλλιώς πραγματικά ανησυχώ... :(

Kλελια μου συλληπητηρια για το θειο σου:cry::cry::cry: σε καταλαβαινω απολυτα για το μπαμπα σου γιατι ηρθε αθηνα και ο δικος μου μπαμπας για να παει στο μνημοσυνο ενος φιλου του που ειναι ο τεταρτος που πεθαινει σε 3 χρονια:cry::cry:και ολοι πολυ νεοι κατω απο 60:cry::cry: και ο δικος μου μπαμπας ειναι χαλια και χθες μου ελεγε οτι εμεινε τελευταιος:cry::cry::cry:τι να του πω δεν ξερω...πολυ ασχημες αυτες οι καταστασεις και δυστυχως πεθαινει πολυς κοσμος νεος απο καρδια ή την παλιοαρρωστεια..κριμα..

για το μπεμπακι οπως σου ειπε και το μαρακι ειναι παρα πολυ νωρις..εγω τη μελινα την ειχα νοιωσει πρωτη φορα στην 21η εβδομαδα την ωρα που περιμενα στο ιατρειο για να μπω για τη β επιπεδου..μου εριξε μια κλωτσια που τιναχτηκα με ενα ΑΑΑ!!!και με κοιτουσαν ολοι καλα καλα!! οι περισσοτερες κοπελες λενε οτι τα ενοιωσαν 18η 19η εβδομαδα..υπομονη..μολις αρχισει τους κλωτσους δεν θα σταματαει..μετα μου τα ειχε τσακισει τα πλευρακια μου με τις ποδαρες της..και στον 8ο πλεον θα βλεπεις και την κοιλια σου να μετακινειται περα δωθε και θα φρικαρεις!!σαν αλιεν θα εισαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...