Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

ειμαι ενα κουρασμενο μαμουνι..ηρθε η μαμα μου κ απτο πρωι γυρισαμε το σπιτι αναποδα...κ κουρτινες κ χαλακια (και γω τις πλενω κ τις κρεμαω κατευθειαν)..ειναι τελεια..

το μαμουνακι εκανε μπανιο εφαγε κ κοιμαται..

τσιπουριτσα η δουλεια δε μας εχει λειψει κ δε θελω να ξαναπαω αν γινεται..αλλα να πληρωνομαι..γινεται??

`γιωτιτσα σιδερενια υπομονη με τους κολικους

fire με το καλο κοριτσακι με εναν πονο!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tsipoura πες στην αδελφή σου να διαβάσει το θέμα που άνοιξα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72990. Έχει και ένα Link με το βιβλίο για το Non Cry Sleeping Solution. Έχει πραγματάκια που μπορείς να κάνεις, τα οποία ξεφεύγουν από το πρότυπο: άσε το παιδί να κλάψει :twisted:.

Γιωτίτσα τσου, δεν αδιαθέτησα, απλά είχα 10 σταγόνες αίμα. Θα ήταν λίγο ανώμαλο να αδιαθετήσω καθώς με εξέτασε πριν 10 μέρες ο γιατρός και είδε το ενδομήτριο μια σταλιά, οπότε δεν έπαιζε να ήταν περίοδος. Αν ήταν, θα έπρεπε να του τηλ να μου πει τι έχει γίνει. Αλλα ολα οκ (προς το παρόν).

maraki μου, είστε σε ψιλο-προγραμματάκι, μπράβο σας!! Σε είχα διαβάσει και στο προηγούμενό σου μνμ, μου φαίνεται ότι νιώθεις λίγο "άσχημα" με το ξένο γαλατάκι που δίνεις? Να μην το κάνεις αυτό καλέ!! Θα θηλάζεις όσο και όταν θέλεις, ο θηλασμός δεν πρέπει να συνδυάζεται με υποχρέωση. Αφού αυτό σε βολεύει, αυτό θα κάνεις. Άμα θέλεις να αποθηλάσεις σε χ χρόνο, να το κάνεις χωρίς τύψεις, πας καλά?? Όσο δίνεις, καλό κάνεις, και ας μην είναι αποκλειστικό.

Fire μπράβο, πολύ καλή επιλογή για θήλαστρο. Τι δεν κατάλαβες καλό μου? Πατάς το Power, δυναμώνεις την ένταση με + μέχρι εκεί που αντέχεις, όταν δεις γάλα πατάς το κουμπί με τις σταγονίτσες και πάλι ρυθμίζεις την ένταση με τα +,-. Αν έχουν περάσει 20'' που έχεις πατήσει το Power και δεν έχεις πατήσει τις σταγονίτσες, μόνο του γυρνάει σε αυτή την επιλογή... Να πάρεις και σακουλάκια της Medela αν χρειαστεί να φυλάξεις στην καταψού γαλατάκι... Ό,τι θες, ρώτα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσαρες...

Σημερα ειμαι λιγο πιο χαλαρη μπορω να πω :D

Εχει ο μπαμπας μας αδεια σημερα κι ετσι αναλαμβανει την μικρη και τωρα που κοιμουνται αγκαλιτσα στο κρεβατι μας , εγω πηρα το λαπτοπ και βγηκα μπαλκονι να απολαθσω τον καφε μ και να μιλησω λιγο μαζι σας ...

Βλεπω ολα καλα πανε μεχρι τωρα ,χαιρομαι για ολες μας...

Διαβασα κατι χτες και το βραδυ δεν καλοκοιμηθηκα.θυμηθηκα κατι που ειχα πει στον αντρα μ στην διαρκεια της εγκυμοσυνης και μου κοβοταν η ανασα μ.

Για μια μανουλα που επαθε προβλημα αναπνευστικο και γεννησε πρωρα και στις 1/11 "εφυγε" :(:(

Κατι τετοια με βαζουν σε σκεψεις....

Δεν υπαρχουν λογια για τετοιες καταστασεις :|

Γεια σας κοριτσακια!!

Σας διαβαζω συχνα ,εδω γυρω ειμαι και γω.

Εμεις σαραντισαμε χθες .Και μενα η μπεμπα πανω μου κοιμαται και εχω κουραστει αρκετα ειναι η αληθεια!!Η μεγαλη ζηλευει αρκετα ,αλλα το βγαζει σε μενα οχι στο μωρο ευτυχως.Εχει γατζωθει επανω μου!!Θα στρωσουμε που θα παει;;

Το μαι ται απο που το πηρατε;;;;

Σας φιλω ολες!!Μου λειψατε

εγω το δικο μ το πηρα απο το www.asteraki.gr απο την Στελλα κ μπορω να πω οτι εκανε αυτο που της ζητησα ... ειχαμε εποικοικωνια και το εφτιαξα οπως μου αρεσε εμενα :)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

good_morning_comment_graphic_09.gif

Γειά σας και χαρά σας και φιλάκια στα μωρά σας!!!!!!

Κλέλια θα τα της το πω, κι εκεινη δεν εφαρμόζει τη μέθοδο του αφήνω το παιδί μου να πλαντάξει στο κλάμα....... απαπαπαα

Εχει κουραστεί πάρα πολύ, τελος πάντων ελπίζω να στρώσει η κατάσταση

Μαμούνι να έρθω βοηθός σου; (ποιος θα μας πλΕρώνει όμως; :confused: )

Ρενάκι μου ροκού μου που είσαι μαρή;;;;;;;;; χάθηκες!!!!!!! Μου έλειψες! <3

Η Ειρήνη που είναι λέω; λετε να ξεφορτώνει τα σκόρδα που έστειλα; :D

(μακάρι)

Φωτεινή να μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, να κοιτάς τη μικρούλα σου και να χαμογελάς! Καλό καφεδάκι και καλό σερφάρισμα στο νετ!

Vasdelaki τί κάνει ο μπόμπος; πες μας!!!!

Σε όλες πολλά φιλιά <3

Καλημέρα!!

Φωτεινή μου, όντως άσχημα αυτά τα πράγματα... Δεν μπορεί κανείς να πει τπτ...

Η Στέλλα από το φόρουμ είναι στο www.babywearing.gr. Νομίζω ότι έχει καταργήσει το site www.asteraki.gr. Στην κάρτα της που διαβάζω τώρα, γράφει Αστεράκι slings και σαν site έχει το babywearing. Φωτεινή, δεν είναι τέλεια η δουλειά της?? Είναι πολύ μερακλού η ρουφιανίτσα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα πεπελάρες μου! καλό μήνα να έχουμε!

σας διαβάζω και βλέπω διάφορα με αρρώστιες (νένα), με ομφαλοκοίλες (μαμουνάκι) αλλά και θηλασμούς που πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, επικείμενες γέννες (fire με το καλό!), όμορφες βολτίτσες (φωτεινή, αγγελική και κλέλια) και ταλαιπωρημένες μανούλες από τα μωράκια τους (μαράκι και γιώτα)! τσιπούρα μου εργασιοθεραπεία! εμένα μου λείπει! και πιστεύω ότι θα περίμενες να το ακούσεις από μενα αυτο...

εγώ τι να σας πρωτο πω ρε κορίτσια! η μικρούλα μου γκουγκουφκίτσα είναι μια χαρούλα, λίγες τσίμπλες έχει κατα διαστήματα μέσα στη μέρα, αλλά δεν είναι ανησυχητικό μας είπε ο γιατρός. θα σαραντήσουμε την κυριακή των εκλογών για να έχω την άνεση να γυρίσω λιγάκι και να πάω στις μανούλες!

κατα τα άλλα η μπεμπουλίτσα μου έχει τα κέφια της! μας λέει λογάκια (αγού και μμμ και ααα) όταν της λέω τραγουδάκι και ποιηματάκια και παραμυθάκια! ηρεμεί πολύ όταν ακούει τη φωνή μου και της αρέσει η τζαζ που της βάζει ο μπαμπάς της! επίσης αντιδρά στις κινήσεις, γυρνάει το κεφάλι και όταν είναι μπρούμυτα το σηκώνει μόνη της! έχει αρχίσει να αντιδρά και και στους ήχους! ααα! κάνει και κουπεπέ!!! έχει κάτι σπιρτόζικα ματάκια και μας κοιτάει έτοιμη να μας πει ιστοριούλες! απίθανη είναι!

κοιμάται καλά, 5-6 ώρες τα βράδια και την ημέρα 3-4, εκτός από το πρωί που είναι τρέλα και θέλει παιχνιδάκια για κανα 2ωρο! και δεν κάνει μουγκρητά ζώων, άρα με άνθρωπο την έκανα!!! :tongue:

με το θηλασμό τα πηγαίνω αρκετά καλα, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν της φτάνει το γάλα μου και έχει αραιώσει πολύ, αφού βγάζω με το θήλαστρο και από τα 2 στήθη μόλις 30 ml... της δίνω και σκόνη για να χορτάσει, αλλα το καλό είναι ότι από το στήθος τρώει με λαιμαργία! προσπαθώ πολύ και ας πονάω, δε θέλω να της το κόψω! βέβαια, με έρευνα που έκανα, και η μαμά μου αλλά και οι θείες μου (αδερφές μπαμπα και μαμάς) θήλασαν 30-40 μέρες το πολύ όλες, άρα δεν έχω και ελπίδες για πολύ παραπάνω! έτσι μου είπε η μαία όταν της το ανέφερα! δεν το βάζουμε κάτω όμως, όσο μπορέσω δε θα το σταματήσω!

σας ζάλισα, αλλά είχα καιρό να πω τα νέα μου και ήθελα να τα μοιραστώ!

ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να έρχεται, και πηγαίνουν και στη μαμα-πεθερά, και έχουμε και πολύ όμορφα δωράκια εκτός από αυτά που ζητάμε εμείς όπου μπορούμε! και όλα ροζ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σου κουμπαρούλα μου !!!!

<3 <3 από μία στην καθεμιά σας

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

πολλές και σε σένα!!! και φιλάκια!

και έλεγα μόνη μου είμαι εδώ μέσα...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα ποπελαρεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello!!!!

Από 1 έως 7 Νοεμβρίου γιορτάζεται η εβδομάδα θηλασμού!!! Γι' αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες που θηλάζουν: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :-D:grin::-D

αχ ναι βασδελακι μου!!!!!!!!κι εγω ετυχε χτεσ να θηλαζω και να εχω ανοιξει τηλεοραση και ειδα στουσ καραμερουσ αφιερωμα θηλασμου!!!!!!!!μαλιστα ειχαν λινκ με την πατσουρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλη κοπελα,τι ηρεμη!!!!!!!!!!!!!πρωτη φορα την ειδα!!!!

βασδελακι μου οποτε βλεπω την διαφιμηση των jumbo σκευτομαι εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βλεπεισ εχετε ιδια αντιστροφη μετρηση!!!!!!!!!!!αντε κοπελα μου κοντευεισ!!!!!!!!!!πλεον την σκυταλη παιρνει η τσιπουρα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη τσιπ ακουσ??????????????????????????????????????για να βαλεισ μπροστα εντατικα μαθηματα-ταξιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερεισ εσυ!!!!!!!:shock::oops:;);)

η ειρήνη που είναι καλέ; το λέω γιατί εμφανιζόταν τακτικά! ελπίζω όλα καλά και να μην ταλαιπωρείται

σε όλες πολλά φιλιά <3

εδω εδω ειμαι τσιπουριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεφορτωνω σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!εμ μου εβαλεσ δουλειεσ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:σασ διαβαζω καθημερινα αλλα λογω μωρων δεν μπορουσα να γραψω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!οσο για τισ επισκεψεισ κτλ που λεγατε κ οσον αφορα τα εμβολια..λοιπον θα σασ πω την γνωμη μου και μαλιστα το ιδιο ακουσα και απο το παιδοντοκτορι μασ και απο τον παιδιατρο που παει στην μενεγακη....

τα εμβολια που θα βαλουν τα ζουζουνακια μασ ειναι για αρρωστειεσ οπωσ ερυθρα ,ιλαρα κτλ...αυτεσ ειναι πολυ πολυ σπανιο να τισ κολλησουν ουτωσ η αλλωσ απο καποια επισκεψη!!!τα μωρα δεν εμβολιαζονται π.χ για γριπη,ιωσεισ κτλ...

αρα αν ελθει ενα παιδακι επισκεψη ή εχουμε ή δεν εχουμε βαλει εμβολιο το ιδιο κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα θα προσεχετε τα παιδακια κυριωσ απο παιδικουσ και κυριωσ κρυωμενα οταν ειναι...

και τα μωρακια οπωσ ειπαν αυτοι οι 2 γιατροι που σασ ειπα,τα βγαζουμε εξω ασχετα αν δεν εχουν εμβολιαστει!!!!!!!!!εννοειται προφυλαγμενα και καλα ντυμενα..

αυτα..

δεσποινακι με το καλο το νεο σπιτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδα κι εγω τισ φωτο στο φατσομπουκ κ απορρησα!!!!!!!λεω...1 .να ειναι το δικο τησ σπιτι που μενει ηδη?μπα..δεν νομιζω...καθοτι ειδα τα σεμεδακια κ δεν σε εχω για τυπο του σεμεν..:tongue::tongue::tongue:

μετα λεω 2. να ειναι το καινουριο σπιτι?μα ποτε προλαβαν και το ταχτοποιησαν?πωσ τα καταφερε μονο το στεφανι?

αλλα εσυ μετα μου ελυσεσ την αποροια!!:tongue::tongue::tongue:

ειδεσ τσιπ?ειχα καιρο να μπω..μπηκα και σασ ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

α και επειδη ηδη σε ενα μονο μηνυμα σασ ανεφερα ,καραμερουσ,μενεγακη,τζαμπο διαφημιση.....μην νομιζετε οτι βλεπω τηλεοραση...απλα οταν θηλαζω καμια φορα την ανοιγω μιασ και βρισκεται απεναντι μου..αλλα οχι οτι παρακολουθω..μονο οταν εχει ενδιαφερον θεμα.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ειρηνάκι δεν είναι ντροπή να τους βλέπεις όλους αυτούς! μέχρι και λιάγκα βλεπω... τι να κάνω, όλη μέρα σπίτι, όταν δεν έχω δουλειές και κοιμάται η μικρή... δεν έχω και άλλον να με απασχολεί, εσύ είσαι πιο πιεσμένη...!

φιλάκια πολλά βρε κοπέλα! ααα! και δε σου είπα! μετά το πάσχα, δεν ξέρω ακριβώς πότε, θα σου ρθω...!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

γειά σου ειρήνη! μια μία εμφανίζεστε!

μου έχετε λείψε βρε θκατούλες!

<3

εγώ εδώ είμαι... πολλή ησυχία έχει πέσει...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ειρηνάκι δεν είναι ντροπή να τους βλέπεις όλους αυτούς! μέχρι και λιάγκα βλεπω... τι να κάνω, όλη μέρα σπίτι, όταν δεν έχω δουλειές και κοιμάται η μικρή... δεν έχω και άλλον να με απασχολεί, εσύ είσαι πιο πιεσμένη...!

φιλάκια πολλά βρε κοπέλα! ααα! και δε σου είπα! μετά το πάσχα, δεν ξέρω ακριβώς πότε, θα σου ρθω...!!

αχ σοβαρα??????????ναι ναι να μου ελθεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α δεν φερνεισ μαζι και την κουμπαριτσα σου?τσιπ ακουσ?????????????????βεβαια τοτε θα ειναι φουσκωμενη αλλα κοντα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλεσ σποντεσ σου πεταω σημερα κ δεν απαντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελενακι μου δεν προλαβαινω να τα δω ,περα απο οταν θηλαζω και καθομαι...γι αυτο το λεω.το μονο που κανω για λιγο ειναι να μπω λιγο να σασ διαβασω.αλλιωσ μεχρι να μαγειρεψω ,δουλιτσεσ σπιτιου,ολο και καποια θα ξυπνησει παει το πρωινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

..και μεσα σε ολα εχω σημερα και επισκεψεισ...

το ενα ζευγαρι ειναι που θα βαπτισουν την μικρη και το αλλο φιλοι μασ...

αλλα εχω χαλαστει βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!τοσον καιρο που ημουν ολομοναχη ,με τισ καταθλιψεισ μου που εκανα αμαν για να δω ενα προσωπο να μιλησουμε δεν πατουσε κανεισ (επειδη δεν ειχα λεει σαραντησει κτλ κ δεν επρεπε να ελθουν βραδυ και ολα αυτα...)..ασχετα πωσ τουσ ελεγα να ελθουν!!!!!!!!!!!!!!!!και θυμηθηκαν τωρα μετα απο 45 μερεσ να μασ δουν?ε οχι δεν θελω!!!!προτιμουσα να μεινω με τον αντρα κ τα παιδια μου σπιτι μασ ή να παμε μια βολτα με το αυτοκινητο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..εξου και οσεσ θα διαβασατε προ ημερων μια κατασταση στο προφιλ μου στο φεισμπουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γενικα εχω στεναχωρεθει απο πολα ατομα που για χ-ψ λογουσ (δικαιολογιεσ) δεν ενδιαφερθηκαν καν...και δεν λεω ok εισαι αρρωστοσ ,εχεισ περιοδο (ναι ωσ κ αυτο ακουσα...κτλ)αλλα ενα τηλεφωνο δεν στοιχιζει καθολου πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα εκει ειχαν θεμα να μην ξυπνησουν λεει τα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ασχετα πωσ το βαζω αθορυβο κ αν δω κληση παιρνω εγω πισω)...εστω ενα μηνυμα ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουφ σασ τα ειπα σασ επρηξα και παω να σφουγγαρισω μεχρι να ξυπνησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...