Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την Ελισάβετ! Δεν κοιμάται αν δεν είναι πάνω μου, είναι μονίμως κρεμασμένη... Άνοιξα θέμα και εδώ, διάβασε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72990.

Η δικιά σου ξεκίνησε την αγκαλίτιδα όταν έμαθες αυτό το άσχημο και ταράχτηκες μήπως? Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε, καθώς και η μπέμπα μου δεν ήταν έτσι... Και επειδή ζω σε ένα "τέλειο, ευτυχισμένο" περιβάλλον, θέλω να δω αν φταίει η ψυχολογία της μαμάς και επηρεάζεται το μωρό και θέλει αγκαλιά...

Δέσποινα, το μέι τάι θα σε σώσει, θα μπορείς να πηγαίνεις έστω τουαλέτα, να μαγειρεύεις κλπ χωρίς να πιάνονται τα χέρια σου... Μόνη σου θα ετοιμάσεις τα πράγματα της μετακόμισης? Πες στην μανούλα, αυτή την ενοχλητική και πρήχτρω που δεν μπορείς μακριά της, να έρθει να σε βοηθήσει. Να κρύψεις το palmolive βέβαια!!

Καλό μήνα (αυτό ήταν λίγο άψυχο αλλά δεν είμαι πολύ καλά)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια...βγειτε εξω εχει πολυ καλο καιρο {στην αθηνα τουλαχιστον} εγω θελω να παω λαικη και σκεφτομαι να παρω την μικρη μαζι μου,θα μας τρακαιρνουν τα καροτσακια και θα τραναζεται η μικρη και δεν το γουσταρω θα τσακωθω με καμια γιαγια και θα εχουμε προβλημα μετα.Δεν ειναι λιγες οι φορες οταν πηγαινα με τον ανιψιο μ και ακουγα που τα πανε τα καροτσια μεσα στη λαικη λες και μπορουμε ν αφηνουμε τα μικρα οπου να ναι για να πηγαινουμε λαικη η να μην πηγαινουμε λαικη γιατι τα καροτσακια δεν επιτρεπονται :twisted::twisted:

Αχχχ κλελια μ ετσι ξεκινησε κι εμενα λιγο την πρωτη εμρα και πολυ την επομενη ... για παρατηρησε το

εμεις αυριο θα παμε να μας δει η γιατρος μας θελει κ την μικρη να δει :Dθα κανουμε το Τεστ Παπ ... πουφ αντε να δουμε...

Δεσποινακι θα σε σωσει το μαι ται , εγω το βολευτηκα πολυ και μεσα κι εξω απο το σπιτι και ειδικα οταν ψιλοποναει που κ που η μικρη την βαζω εκει κ ηρεμει κι εγω κανω τις δουλειες μ ... και οταν "μετακομιζω" στην μητερα μ που μενω 2 φορες την εβδομαδα εκει οταν ο συζυξ εχει βαρδυα φορτωνω το καροτσι με την προικα της μικρης και την μικρη επανω μου :D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Σας διαβαζω συχνα ,εδω γυρω ειμαι και γω.

Εμεις σαραντισαμε χθες .Και μενα η μπεμπα πανω μου κοιμαται και εχω κουραστει αρκετα ειναι η αληθεια!!Η μεγαλη ζηλευει αρκετα ,αλλα το βγαζει σε μενα οχι στο μωρο ευτυχως.Εχει γατζωθει επανω μου!!Θα στρωσουμε που θα παει;;

Το μαι ται απο που το πηρατε;;;;

Σας φιλω ολες!!Μου λειψατε

Kαλημερα μανουλες Οκτωβριου

Την αλλη βδομαδα θα γινω μανουλα και γω.. ετσι τουλαχιστον μας ειπε χθες ο γιατρος μας!

θα ηθελα τα φωτα σας σε πολλα πραγματα αλλα θα ξεκινησω μονο με το εξης

Σε καποιο σημειο στο βιβλιο της Πατσουρου για το θηλασμο γραφει οτι οταν θηλαζουμε ΔΕΝ πινουμε γαλα εμεις..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα κατι θα ξερει για να το γραφει

Εσεις ακολουθησατε αυτη τη συμβουλη?

Δεσποινα εχετε μανουλες εδω στο καφε σας απο Θεσσαλονικη, ωστοσο θα ναι χαρα μου οτι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω να μου πεις

Καλημερα!!!

Φωτεινη τελικα οχι, τπτ. Τι να πω, μηπως ηταν απο το τεστ ΠΑΠ? Αλλα και παλι, 10 μερες μετα το θυμηθηκε?

Ρενα σιδερενια (το εμαθα απο την μαμουνα)!! Αλλη μια κινητη αγκαλιαστρα μπηκε στον χορο! Αν θες μαι ται να παρεις απο την Στελλα www.babywearing.gr και θα με θυμηθεις!!

Fire με το καλο κοπελα μου!! Με κανεναν πονο!! Στο βιβλιο της η Πατσουρου δεν λεει να ΜΗΝ πινουμε γαλα. Ισα-ισα λεει να μην αλλαξουμε τις διατροφικες μας συνηθειες. Αυτο που γραφει ειναι να μην πινουμε μεγαλες ποσοτητες μονο και μονο επειδη νομιζουμε οτι η καταναλωση γαλακτος αυξανει την παραγωγη μας. Απλα τα γαλακτοκομικα ευθυνονται καποιες φορες για κολικους ή βαρυστομαχιαζουν τα μωρα. Εσυ μπορεις να καταναλωνεις - οχι υπερβολες - και παρατηρεις αν το μωρο σου εχει πονακια κλπ. Τοτε κοβεις την καταναλωση και βλεπεις σε 1-2 εβδ αν το μωρο σου ηρεμει. Αλλα μην αγχωνεσαι για τα προβληματα του θηλασμου... Ρωτα για τα βασικα και αααααμα αντιμετωπισεις θεματακι, εδω ειμαστε!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Φωτεινη τελικα οχι, τπτ. Τι να πω, μηπως ηταν απο το τεστ ΠΑΠ? Αλλα και παλι, 10 μερες μετα το θυμηθηκε?

Ρενα σιδερενια (το εμαθα απο την μαμουνα)!! Αλλη μια κινητη αγκαλιαστρα μπηκε στον χορο! Αν θες μαι ται να παρεις απο την Στελλα www.babywearing.gr και θα με θυμηθεις!!

Fire με το καλο κοπελα μου!! Με κανεναν πονο!! Στο βιβλιο της η Πατσουρου δεν λεει να ΜΗΝ πινουμε γαλα. Ισα-ισα λεει να μην αλλαξουμε τις διατροφικες μας συνηθειες. Αυτο που γραφει ειναι να μην πινουμε μεγαλες ποσοτητες μονο και μονο επειδη νομιζουμε οτι η καταναλωση γαλακτος αυξανει την παραγωγη μας. Απλα τα γαλακτοκομικα ευθυνονται καποιες φορες για κολικους ή βαρυστομαχιαζουν τα μωρα. Εσυ μπορεις να καταναλωνεις - οχι υπερβολες - και παρατηρεις αν το μωρο σου εχει πονακια κλπ. Τοτε κοβεις την καταναλωση και βλεπεις σε 1-2 εβδ αν το μωρο σου ηρεμει. Αλλα μην αγχωνεσαι για τα προβληματα του θηλασμου... Ρωτα για τα βασικα και αααααμα αντιμετωπισεις θεματακι, εδω ειμαστε!

Eυχαριστω κλελια μου,

η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα εγω η ιδια απο το βιβλιο της αλλα απο ενα αποσπασμα που παρεθεσε μια κοπελα

anyway απλα δεν θα ηθελα να το κοψω γιατι επινα ανεκαθεν

Σημερα μου ηρθε και το θηλαστρο και χω πεσει με τα μουτρα να διαβασω τις οδηγιες..

Hello!!!!

Τι κάνετε;

Επιτέλους λίγη κίνηση!!!!:D

Εγώ είμαι χαρούμενη, ήρθε η μανούλα μου και θα είναι εδώ για 15 μέρες!!! Θα με βοηθήσει με τα μωρουδιακά!!!:P

Κλειώ μου, καλύτερα; Διάβασα ότι χθες ήσουν άκεφη...

Από 1 έως 7 Νοεμβρίου γιορτάζεται η εβδομάδα θηλασμού!!! Γι' αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες που θηλάζουν: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! :-D:grin::-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλειώ μου διάβασα το θέμα σου και βλέπω πολλά κοινά σημεία, η δικιά μου όμως κάθε μέρα είναι και διαφορετική... γι' αυτό που ρωτάς όντως τα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά τα μαντάτα, αλλά όχι αμέσως, γι' αυτό δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οφείλεται εκεί...

Fire με το καλό κοπέλα μου!

Τσιπουράκι είσαι γλύκα ξέρεις εσύ.

Φιλάκια στις υπόλοιπες.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Vasdelάκι, καλώς την δέχτηκες την μανούλα!! Τώρα ηρεμείς! Και δεν κάνεις δουλίτσες, γι' αυτό ήρθε η μανούλα για να σε ξαλαφρώσει!!

Καλύτερα είμαι, αν και θα ήθελα πολύ να το ρίξω στο αλκοόλ, ας όψεται το ξεβυζωτηράκι που δεν θέλω να το κάνω Ορέστη Μακρή από τώρα...

Γιορτάζουμε οι θηλάζουσες, πολλές από το φόρουμ διοργανώνουν συναντήσεις για δημόσιο θηλασμό, αλλά αφενός εγώ δημόσια με σεντόνι κρύβομαι και θηλάζω, αφετέρου η μετακίνηση με λεωφορείο είναι ένα θέμα...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου γειά σας, καταρχήν ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας για την γιορτή του αντρουλη μου (ναι τόσες μέρες εχω να μπω)και ο λόγος λίγο η μικρή που ηταν κρεμασμένη πάνω μου, λίγο που στρώσαμε το σπίτι, λίγο να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα και λίγο που ο συζυγος παίρνει το υπολογιστή αγκαζε οταν είναι σπίτι πέρασε ο καιρός.

Να σας πω τα νεα μου, εκει που νομιζα οτι οι κολικοί μας ειχαν ηρεμήσει, για δυο μέρες περίπου ηταν απελπισία, λίγο οι κολικοι , λίγο αυτό το άλμα αναπτυξης μαζι με εκνευρισμό μας αποτελείωσε, ηταν συνεχως κρεμασμένη στο στήθος το οποίο άφηνε πολλες φορες σπάραζε στο κλάμα και μετα το ξαναπιανε λες και είχε να φάει μια εβδομάδα, να μην σας πω πόσο με πονεσαν οι θήλες μου.

Ευτυχως ομως χθες πήγαμε και σαραντίσαμε και μετα πήγαμε βόλτα στα Jumbo και ηταν πολύ καλή και απο χθες εστρωσε και το φαγητό της και ο υπνος της, ελπίζω μόνο να κρατήσει, γιατι παθαίνω κι εγω αυτο που λεει η Αγγελική καμια φορα απο την κουραση εκνευρίζομαι και μετα κρατάω την κουκλίτσα μου και στεναχωριέμαι που εκνευρίζομαι και με παίρνουν τα ζουμιά.

Αγγελικούλα χαιρομαι που εστρωσαν και πάλι τα πράγματα με το θηλασμό και όσο για το αλλο θέμα όσο σοβαρό κι αν είναι ελπίζω να είναι περαστικό. Να παίρνεις αγκαλιά την κουκλίτσα σου και ολα τα αλλα θα περνάνε.

Am 13 να σου ζήσει το αγοράκι σου, να είναι γερό και ευλογημένο.

Ελενη και Νενάκι περαστικά στα ψυχουλάκια, ελπίζω οι παλιοιώσεις να σας περάσουν γρήγορα.

Μαμουνάκι βλέπω όλα καλα τελικα με το θηλασμό, περαστικα στο θέμα με την ομφαλοκήλη σας ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Δέσποινα βλέπω παιδευεσαι κι εσυ πολυ με τους κολικούς, τι να πω υπομονή και καλορίζικο το νεο σας σπιτάκι και με το καλό να μετακομίσετε εκει.

Fire με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου τη αλλη εβδομάδα, με εναν πόνο σου ευχομαι.

Clelia κι εσενα γκρινιάζει αρκετα η μικρή σου ε; Με το αιμα που είδες τι εγινε, είναι περίοδος τελικά;

Τσιπουρίτσα φιλικια πολλα, ολα καλα με το νεο σπιτάκι;

Vasdeli μου εφτασες στην 30η εβδομαδα, μπηκες την τελική ευθεία όμως μην στεναχωριέσαι και σου ανεβαίνει το σακχαρο.

Ellain τι κάνει το παπάκι σου; Περιμένουμε λεπτομέρειες απο τη γέννα.

Φιλακια πολλα σε όλες τις κοπέλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γειά σας όμορφες πεπέλες!

πρέπει κάτι να ήταν ανάδρομο .... δεν εξηγήτε

δεν υπήρχε άνθρωπος στα καλά του τις προηγούμενες ημέρες, παντού το έβλεπες αυτό!

ότι κι αν ήταν adios και να μην μας ξανάρθει!

για τον ύπνο τί να σας πω βρε αγαπάκια μου; τα ίδια έχει και η αδελφή μου και πλεον το μωρό είναι 7 μηνών! όλο αγκαλίτσα θέλει όλη μέρα και όλη νύχτα! δεν κοιμάται! κάθε ώρα ξυπνάει και θέλει να είναι πάνω της, η κατάσταση είναι πλεον απολεπιστική! είναι αύπνοι οι άνθρωποι μήνες τώρα .....

ελπίζω να μην σας τρομάζω... το λέω για να κάνετε κάτι απο τώρα - αν υπάρχει κάτι να κάνετε βέβαια δεν ξέρω

εδώ δουλίτσα αρκετή που είμαι σίγουρη ότι δεν σας έχει λείψει χιχιχιχιχιχι

η ειρήνη που είναι καλέ; το λέω γιατί εμφανιζόταν τακτικά! ελπίζω όλα καλά και να μην ταλαιπωρείται

σε όλες πολλά φιλιά <3

κορίτσια καλησπέρα. σας διαβάζω καθημερινά αλλά μόλις πάω να σας γράψω ή θα ξυπνήσει ο μικρός ή ο μεγάλος θα θέλει να ασχοληθώ μαζί του. πάντως σε γενικές γραμμές τα πάμε πολύ καλά ευτυχώς και ο μικρός είνια πολύ ήσυχος κοιμάται αρκετές ώρες και το βράδυ ξυπνάει μόνο μια φορά για τάισμα έτσι μπορώ και κοιμάμαι λίγο γιατί αλλιώς δεν θα έβγαζα την υπόλοιπη μέρα. και από κολικούς λίγα πράγματα ευτυχώς μέχρι τώρα. εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου του δίνω δυο γεύματα και ξένο γάλα.

το σαββάτο πήρα και τη μισή ευχή και βγήκα μέχρι το σουπερ μάρκετ και το ικα πήγα αλλά αυτό θεωρείται τώρα έξοδος.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1769393#post1769393

ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ? ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ

κοντρα στουσ νομουσ αντιθετα απο καθε γαλακτοβιομηχανια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...